עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קירור פאסיבי איכותי שיתאים לסוקט 939 תודה ענקית לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by The-Devil,

אני קונה לבן דודי מחשב חדש עם AMD64 3000+ Socket 754 אבל לפי הניסיון שלי עם AMD המאווררים שהם מביאים לא תמיד מספיקים אז אני רוצה לקנות לו מאוורר , שלא יעשה רעש ושיעשה את העבודה באופן טוב... הוא לא מתכנן לעשות OC אז לא צריך משהו עצבני תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by Andrey22,

אז ככה אני תמיד מכין ב-ATITOOL פרופיל עם מהירויות נמוכות כדי שהטמפ ב2D תהיה נמוכה יותר בכל כרטיס אבל בכרטיס הזה זה פשוט נתקע כאשר אני מנסה להוריד,האם אפשר לסדר את זה? הוא גם לא נותן לעלות קלוקים בזכרון,בליבה הוא מגיע ל620 יציב(מתוך 500).

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by FlashBang,

עד כמה רחוק אתם חושבים ש אני יילך עם ה REVISION הזה ? כרגע יש לי 512 DDR 400.... בקרוב יהיה לי עוד אחד. ה קירור למעבד הוא FREEZER 4 אם למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה (IS7 E2) אנא תעזרו עם ה BIOS לא הבנתי מזה ה CPU STRAP.... וזה מאוד מוזר,ש המעבד לא יעלה ב יחס זכרון\מעבד של 1:1, רק 4:5 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 סוקט 423. אני רוצה להחליף לו את המאוורר למשהו טוב, אבל איפה אני אמצא בימינו מאוורר למעבד יחסית ישן?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  6. כי ה-VF900 יקר בכ-100 ש"ח~ אני רוצה לדעת אם זה מוצדק.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  7. יש לי שאלה נגיד על המאוורר של המעבד אני מחבר מאוורר נוסף בדיוק עליו שיהיה באותו כיוון של המאוורר של המעבד כיאלו ששניהם ידחפו אוויר אל המעבד אז זה יכול לתרום בירידת טמפרטורות? זה יכול להזיק?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by pc student,

חברה לא מזמן עשיתי אוברקלוק לשני ג'גה הרץ והעלת מתח ב10% ואחרי כמה שעות אולי אחת אפילו המחשב נתקע והעלה מסכים כחולים והייתי חייב לעשות פורמט.מה לעזזל קרה ואיך אפשר להתחמק מזה?

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by RenTex,

היי אנשים .. בסוף לא הכתי על הטוניק .. כי צריך לפרק הרבה עבודה בכל מקרה זו לא הבסיבה העיקרית פשוט מאיפו שאני קונה לא עובדים עם החברה, אז לא תיהייה לי אחריות כמו שצריך. אז הלכתי על ה Big Typhoon VX והמפרט : Q6600 Asus P5K Gecube 2600xt Kingstone 800MH'z 2 GB CL 5 WD 250AAKS Enermax Liberty 400W Jsp-Tech 550D מה אתם אומרים ? אני יעשה OC רציני ?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  10. היי עשיתי אוברקלוק גבוה מ1866 ל3220 והטמפ בקושי משתנה לפני האובר היה לי טמפ 40 עד 42 ואחרי האובר יש לי 43 עד 44 ואני אפילו הגעתי ל3500 והטמפ הייתה 45 עד 47 מוזר או לא הגיוני או לא אתם תחליטו. האובר הוא בלי העלאת מתח למעבד ולPCI-X המפרט שלי הוא: Core 2 Duo E6300 Radeon X1650 XT X2 DDR2 512 MB HyniX GA-965P-DS4 3D-Rocket2 Cooler [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by RGod,

קיצר ככה הכרטיס הוא 9800PRO עם קירור מקורי -שלא מתפקד כמו שצריך -יש ארטיפקטים וכו וכו ,ניסיתי כל מיני קומבינות עזר אבל אני רוצה משהו איכותי יותר . הקירור הוא: Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ATI 9600 (Pro, XT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 רשום שהוא מתאים רק ל 9600,ויש את זה : Arctic-Cooling ATI Silencer 3 REV2 שרשום שהוא מתאים ל 9800XT שהוא בעצם 9800 רק מומהר ומגיע בדרך כלל עם 256 MB זיכרון .....בעיקרון הוא אמור להתאים אבל אני לא בטוח כי הוא בנוי אחרת ... אז עם מישהו יודע עם הם יתאימו לי אז ענה להגיד ....עם לא אז נלך על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_2305&products_id=15364 עריכה :מצאתי א…

• 7 תגובות
    • 487 צפיות
  12. עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

יש לי מארז עם שני מאווררי 12 , אחד מהם אני לא מוצא באוורסט, זה אומר בוודאות שיש בעיה עם החיבור ללוח? אני רואה שהוא מסתובב ושהוא מחובר ל MB עוד שאלה, לא חסר לי בתמונה את המעלות של המעבד? בדרך כלל זה המעלות של המעבד הכלליות והמעלות של הליבות

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by fachimoo,

שלום, פתאום צצה לי בעיה עם RIVA TUNER שהוא אומר לי שחסר את הקובץ RIVATUNER64.SYS בשביל להפעיל את התוכנה ואת הדייברים וכתוצאה מכך הכרטיס שלי מתחמם בגלל שאני לא יכול יותר להעלות את המהירות של המאוורר, האם יש תוכנה חלופית או האם אפשר לתקן את הבעיה עם התוכנה?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by sugery,

בדלת המארז של המחשב שלי יש שני חורי אוורור אחד עגול הנמצא מול המאוורר של המעבד, ועוד אחד למטה מול כרטיס המסך. החלפתי את המאוורר שהיה מוציא אויר מאחור ממאוורר 80 מ"מ למאוורר 92 מ"מ . טמפ' המעבד כרגע בממוצע 29-31 מעלות, והכרטיס בממוצע בין 55-60 .אני מעוניין להוריד את הטמפ' כי הקיץ עוד לפנינו .... על הפתח העגול בדלת יכול להתלבש אחד 80 מ"מ יפה אני רק רוצה אחד שקט מאוד, אם יש המלצות אני אשמח, ניסיתי את המאוורר שהגיע עם המארז אך הוא עושה רעש נורא בהכנסת האוויר ואין דרך לשמנו אז אני מעדיף להחליף. על הפתח המרובע 11 מ"מ על 7 מ"מ אשמח לשמוע על מאוורר שיכניס אוויר על הכרטיס מסך תודה מראש אורן

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by brk2k,

רציתי לדעת איזה זיכרונות מומלצים אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק כזה FSB : 133@225 אבל עם תזמונים נמוכים משהו כמו 2-3-3-7 ההתלבטות שלי היא בין - ocz 3500 el platinum corsair 3200 LL מה אתם אומרים? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  17. 1. ב ATI TOOL אני צריך לעלות את כולם ביחד או רק את ה3D Performance או שזה לא משנה ? 2. עד לאיזה טמפרטורה לשמור ? 3. יש לכרטיס שלי פוטנציאל להגיע רחוק ? 7950gt 4. איזה קירור אוויר הכי טוב לכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  18. Started by Lol10k,

לא ממש הבנתי את הפוענטה.. ממה שהבנתי יש פילטר עם מאוררים שמקררים את המים שעובדים בצינורות,עכשיו,איך הם מקררים? הצינור עובד בצמוד לזיכרון נגיד וזה מספיק לקרר אותו? :-\

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. שלום לכולם. (כבר פתחתי תרד בעבר בנושא אך הייתי במילואים בצפון ולא ממש יכלתי לעקוב אז אני פותח חדש) עד לא מזמן היה לי על המעבד גוף קירור סטוק של אינטל פרסקוט - שמורכב מגליל נחושת במרכז וסנפירי אלומיניום מסביבו, הוא עבד בסדר יחסית לגוף קירור כזה - מאוורר שקט שאף פעם לא הרעיש, וטמפ' יחסית גבוהות. רציתי לשפר את המצב וגם לעשות OC קטן, אז רכשתי את הערכה הבאה: Zalman CNPS7000b-AlCu הרכבתי אותה לפי ההוראות שמתי את הגריז התרמי שבא עם הערכה ועכשיו כשאני בודק הטמפרטורות גבוהות יותר בכל מצב - מנוחה עבודה וכו'. יש לציין שהמארז מאוורר באופן סביר: 4 מאווררי 80 מ"מ קדמיים שמכניסים אויר + 1 בדלת המארז שגם מכניס ו 2 80 מ"מ אחוריים שמוציאים אויר. והמחשב נמצא בחדר שהטמפ' בו חמות במרבית היום …

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by toniviner,

יש לי לוח 8RDA+ של EPOX וזיכרון MUSHKIN DDR333 ואני לא מצליך יותר מ167MHZ FSB, הזיכרון כורס לי. אני הוספתי מטח וזה לא אוזר אז אני חושב אולי התזמונים, אז איך אני בודק איזה תזמונים יש לי ואיזה תזמונים אני צריך כדי שיהיה FSB גבוהה יותר. (זה לא המעבד 100%)

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. המישחה הלבנה שמקבלים עם הגוף קירור SP-94 שקונים אותו או Arctic Silver הכסופה הזאת? יש לי את שתיהן אני רוצה לדעת מה לשים! תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by eegg,

אני צריך כזה לוח אם שלי כי הוא מתחמם מישהו יודע איפה למצוא אחד? http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2004/1215/opt1-cool-plus.jpg

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by TheShadow,

יש את האופציה שדרכה עושים את הOC לכרטיס מסך אבל מה זאות השנייה? (זאות שבתמונה המצורפת סמן העכבר מצביע עלייה..)

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by hackermeir,

קניתי 2 מאוררים של Arctic Fan אחד של 12CM ואחד של 8CM ושבאתי לחבר אותם ללוח ראיתי שיש לי רק כניסה אחת למאורר שהיא כבר תפוס תפוסה במאורר שכבר היה לי קודם. (הלוח Gigabyte GA945P-S3) את המאוררים שקניתי אפשר רק לחבר ללוח , מה אני עושה? תודה.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  25. יש לי לוח אם GIGABYTE 965P-DS3 והקירור הישן שלי ת'רמלטייק סיילנט לא מתברג לסוקט בגלל מיצבי המתח שעל הלוח. לכן אני זקוק להמלצה על קירור שלבטח יתאים ללוח אם הספציפי הזה וכמובן מה שכתוב בכותרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים