אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום ,יש לי מחשב עם מעבד 2000 ישן יחסית, אבל טוב. יש לי מאוור של חברה בשם EVERCOOL והוא עושה טונה של רעש ובדקתי הוא נמצא במהירות 4350 RPM. המעבד בחום של 56 מעלות!!!. רציתי לדעת עם זה קשור למהירות שבה המאוור עובד ,או בגלל ספק או משהו כזה, דרך אגב זה נתוני הספק CODE GEN 400 WATT . ??? תודה. זה המאוור הזה.[url=]http://www.evercool.com.tw/index_eng.htm
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מאחר שזה פורום שיותר מבין ב-OC ואני רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב החדש שיהיו בנוים טוב ל-OC אז אני פותח את הדיון גם פה. אני צריך שתגידו לי מבין ה-2 זכרונות האלה איזה משתווה או אפילו יותר טוב מה- G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 אני יכול לקחת את 2 אלה במחיר של 600 ש"ח רק תענו לי מה יותר טוב מבין שתיהם ואם הם בכלל יותר טובים מה g.skill שלמעלה 1. OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=17600 .2 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Special Ops Edition Urban El…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של ASUS מדגם A7V133 , לוח דווקא טוב מאוד . כמו כן מותקן מעבד DURON 1300 ועליו מאוורר של חברת TT (אם אני לא טועה מסדרה 7 או משהו כזה) . דבר ראשון קראתי שניתן לבצע OC רק במידה והמעבד אינו "נעול" , השאלה היא האם זה נכון ובמידה וכן כיצד אני יכול לבדוק אם המעבד נעול או לא . דבר שני , במידה והוא לא נעול הייתי רוצה לבצע מספר נסיונות של OC ואודה אם תוכלו לתת לי את הדרך לבצע זאת היות וניתן לשחק עם ההגדרות בביוס וישנן הרבה אופציות לשנות . מקווה לתשובות מהירות ומקצועיות .
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהכרטיס הזה הוא מאוד ישן רציתי לדעת עם הקירור המקורי לאיזה מהירויות אפשר להגיע עם הכרטיס ואם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת די איכותית של amd 64bit 3000+ עם זיכרונות ballistix המעולים ולוח אם המוזכר מעלה. המעבד מקורר על ידי מאוורר של Tt והמארז מקורר גם הוא היטב. הבעיה שאני לא מצליח להמהיר את המחשב. כל ניסיון לעשות אוברקלוקינג ולו הקל ביותר מסתכם במערכת שלא עולה אני לא מצליח להבין למה ואיפה הבעיה ... אני מעלה את FSB ב 10 מגה הרץ וכבר כלום לא עובד! יש למישהו רעיון/ השערה/ ניסה בעבר להמהיר מערכת דומה? תודה מראש, ניר
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
מישהו שמע או התנסה במשחה הטרמית של CoolMaster? אני שואל כי במקום לעשות משלוח של עוד 40 ש"ח שאין לי כ"כ מה לקנות אני מעדיף לרדת לחנות שליד הבית שלי, הם מוכרים שם את המשחה הזאת. CoolerMaster Termal Paste ב 30 שח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מבצע למעבד. מדובר ב-Q6600 על לוח GAP35CDS3R גרסה 2.0 זיכרון OCZ GOLD DDR2 800MHZ 5-5-5-15 אני המהרתי את המעבד ל-3.4GHZ הזיכרון עובד ביחס של 1:1 1. כמה מתח אני צריך לתת למעבד ולזיכרון בכדי שיהיה יציב? (כרגע יש לי על הזיכרון +0.2) 2. לאיזה טמפרטורה נכון להגיע בכזאת המהרה? כרגע הגעתי למקסימום של 60 עם ULTIMA 90 ומאוורר 120MM תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אנשים. משעמם לי קצת...אז אני רציתי לשאול אתכם ת'שאלה הזו כי זה סיקרן אותי מאוד אמנם זה גם תלוי בקירור של המעבד אבל בכללי מהו הפוטנציאל הכי גבוה? ובמקביל גם מהי התוצאה הגבוהה ביותר בסופר פאי שאפר להגיע איתו.. אם ראיתם כבר סקרים או אנשים שיש להם גם ת'מעבד הזה וסיפרו עליו או דברים אחרים אני אמשח לשמוע! המעבד שלי: Prescott 3.0 775 תודה.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הסינק של הלוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 לבין הסינק הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1829&cat=&page= כשיש עליו מאוורר כמובן.. ? אם כן מהו ההבדל והאם הוא יעזור לי במשהו ב- oc ??
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למאוררים למארז הזה http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428718&ProdName=Sunbeantech-ACRYLIC-Case או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1646 כתוב באתר היצרן שיש לו 5 מאווררים(1 מלפנים, אחד מאחור, שניים מהצד ואחד למעלה) אני צריך המלצה לחמש מאווררים uv בסגנון כאלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2539 ואם אפשר גם המלצה לפאנל שליטה תודה.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מד טמפ' למחשב (כמה שיותר חיישנים יותר טוב ) וגם בקר למאווררים אבל אני רוצה גם את האופציה של לכבות את המאווררים ובזה עדיין לא נתקלתי !! אני מעוניין להשקיע עד 300 שקל וכמה שפחות יותר טוב ! יש הצעות ??
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קירור פאסיבי איכותי שיתאים לסוקט 939 תודה ענקית לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפי האתר של זלמן ה-7000 לא מתאים ללוח הנ"ל 1. האם יש דרך כלשהיא להתקין אותו בכל זאת ? 2. אם לא, איזה קירור אחר ניתן לשים בעל ביצועים דומים הן מבחינת שקט והן מבחינת קירור ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני קונה לבן דודי מחשב חדש עם AMD64 3000+ Socket 754 אבל לפי הניסיון שלי עם AMD המאווררים שהם מביאים לא תמיד מספיקים אז אני רוצה לקנות לו מאוורר , שלא יעשה רעש ושיעשה את העבודה באופן טוב... הוא לא מתכנן לעשות OC אז לא צריך משהו עצבני תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אז ככה אני תמיד מכין ב-ATITOOL פרופיל עם מהירויות נמוכות כדי שהטמפ ב2D תהיה נמוכה יותר בכל כרטיס אבל בכרטיס הזה זה פשוט נתקע כאשר אני מנסה להוריד,האם אפשר לסדר את זה? הוא גם לא נותן לעלות קלוקים בזכרון,בליבה הוא מגיע ל620 יציב(מתוך 500).
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כי ה-VF900 יקר בכ-100 ש"ח~ אני רוצה לדעת אם זה מוצדק.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי Amd 3000barton ואני צריך שתציעו לי איזה היטסינק ומאוורר לקנות לו עד 200 שח. תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
בישביל חבר צריך קירור לכרטיס מסך הנ"ל 6600GT AGP שיקרר את הכרטיס הכי טוב שאפשר יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקטים שאני עובד עליהם עכשיו (חדר, מחשב) אני מעוניין להחליף את המאווררים במארז, המאווררים של TT רועשים לי מידי, ואני מחפש משהו שקט יותר אני מעוניין לקרר את הMOZART בדיוק כמו המחשב השני (SHARK), בעזרת מים נכון לעכשיו, הרכיב היחידי שיש לי זה משאבה (D5) מפאת חוסר תקציב (הכל יוצא על החדר, צבע, חשמל, פרקט , רהיטים), הנושא ידחה מעט (ובקרוב אני אקנה כ.מסך יותר רציני מהבזיון שיש לי עכשיו X550) אני דוחה מעט את רכישת רכיבי קירור המים. אני מעוניין במאווררים שיהיו שקטים, אך יעילים מאוד לסרקולציה כללית, וכמו כן, מאווררים המתאימים לקירור רדיאטור (שוב - שקט) יש לי קולרים ייעודיים לHDD שברשותי (2 ראפטורים, ודיסק נוסף, בקרוב עוד 2X750 ), שאותם אני אחבר לריאו בס כדי להשתיק אותם …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-