אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
פתחתי פה דיון בעבר על טמפ' של המחשב שלי,חלק אמרו שזה בסדר וחלק אמרו שזה קצת מזייף והמחשב לא עשה ריסטים לא כולם עבד שקט הריץ משחקים בשקט. עכשיו שאמרו לי שזה שהחיישן מזייף או משהו ישר התחלתי להלחץ אז באתי לקבל אישור סופי שהטמפרטורות אכן טובות...שאלה קטנה אני בטוח שתוכלו לענות עליה...אגב הליבה שלי היא נורטווד זה הגיוני הטמפ' האלה? CPU : 40 MBoard:39 HDD:40 זה במנוחה.. במאמץ אני חושב המעבד מגיע ל46-48 ...
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני לא סגור על איזה קירור ללכת. על ה BT VX - כשיצא לחנויות. Zalman Fatal1ty FS-C77 Zalman CNPS9500 Scythe Shogun אילו הקירורים שאני ראיתי. אם יש אחרים יותר טובים אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה לעשות אובר, ואני נתקע ב FSB 900. אני יכול לעלות עד 950, אבל אורטוס לא אוהב את זה. שאר הטמפרטורות בסדר, המתחים טובים (1.5 למעבד, 0.2+ לצ'יפסט), והזכרונות לא מוקפצים בכלל (כדי בדוק מה חוסם אותי). אני חושב שזה הטמפ' של הצ'יפסט. הוא הרכיב הכי חם במערכת (קירור מים, לצ'יפסט קירור אוויר), אבל לא יותר מדי. מה הטמפ' הגיונית שתהיה לו? אני הבנתי שצ'יפסט פחות בעיתי בטמפ'.
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC אבל כן איכפת לי שהקירור יהיה יעיל + שקט (יחסית)!! למעבדים E8400 או- Q9450 האם הקירור שמגיע עם המעבד כל כך גרוע ?? אם לקנות קירור בנפרד.. עד 200 ש"ח זה בסדר ?? אוכל להסתפק בפחות או שכדאי להשקיע יותר ?? ויש כל כך הרבה חברות בתחום.. בבקשה עזרה.. (הערה: מדובר באחד מהמעבדים שהוזכרו על לוח ASUS P5Q DELUXE במארז ANTEC P182 ) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד מי שמבין בזה יכול להגיד לי מה הכי טוב טווח מחיר עד 200 ככה http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&DB135498=294266&DB140302=140585 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
ככה, כרגע יש לי Thermaltake Volcano 6, ויש לי איתו במנוחה 54, ובפעולה 60+- רציתי לדעת אם אני יקנה קירור חדש (Thermaltake Volcano 12), ומארז חדש יהיו ביצועים טובים יותר? כלומר, במשחקים.... FPS, PC LAGS? ואיזה קירור אתם מציעים לי לקנות? אה, וגם אם ספק משפר ביצועים? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
אוקקי אז אני רוצה לעשות או סי לחלקים הנ"ל, המארז הינו NZXT APOLLO (עם מודינג קטן שעשיתי שעזר להוריד את הטמפ'). הטמפ':http://i21.tinypic.com/vzab12.jpg האם הטמפ מתאימות לאו סי? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8 לוח MSI PT8 NEO -LSR זכרונות 512 DDR קירור-זלמן 9500
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמודד את צריכת החשמל של רכיבי מחשב שונים, בהתאם לאוברקלוק שהם עברו?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
תגידו, זוכרים בימים עברו את הייפר 6 ... אז אני שואל, למה הוא משתווה, נגיד והיה מישהי שמצליח איך שהוא לשים אותו על סוקט אחר
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
והאם יש קירור אחר, גם טוב יותר או פחות שאני יכול לשקול ? אני מאוד אוהב ASUS בגדול, כן זה אני, אוהב "מותגים" וגם תקציב לא צריך להוות בעיה... ראיתי את ה-ASUS Silent Knight והוא נראה מעניין למרות שהוא חיקוי של הזלמן... בקיצור, האם הזלמן יתאים ללוח מבחינת גודל, כי יש את כל ה-heatpipes מסביב לsocket.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אבא שלי ואני קדחנו כמה חורים בדלת המארז -בדיוק מול הקירור של המעבד (Tt silent boost ) אחרי זה הוספתי מאורר-אבל איפה שמוסיפים את הבורג לחיבור בין הדלת למאורר הוספתי כמה גומיות קטנות כדי למנוע ויברציות , ככה זה אצלי גם במאורר השני שבמארז - ליד המעבד מאחורה. המאורר שהוספתי הוריד 2-3 מעלות אבל ממש לא יותר מזה-הוספתי תעלה על המאורר מקרטון כדי שהאויר יכוון בדיוק אל הקירור של המעבד .הוריד עוד מעלה אם בכלל ... לפי מה שאני יודע מאורר מול המעבד אמור להוריד הרבה יותר מ2 מעלות.. ועוד הספתי תעלה לכיוון האויר מול הקירור של המעבד... זה לא מתפקד כמו שצריך בגלל הגומיות שהוספתי (הם מרחיקות קצת את המאורר מהחורים שדרכם עובר האוייר) ? או בגלל שהמאוררים לא חזקים מספיק ? או…
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
תקלה מוזרה ומציקה אני חייב עזרה בנושא 6600E P5B DELUXE ASUS GEIL 2GB AROURA 3D מחשב בן שבועיים שמתי ZALMAN 7700CU לא הזיז לי מעלה אחת שמתי ZALMAN 7000 אותו הדבר שמתי GIGABYE ROCKET 3D II אותו הדבר מה זה התקלה הזאת מישהו מכיר חייב עזרה בנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס 8800 gts 640 mb של leadtek.. תודה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
הלוח אם מופיע במפרט....הצי'פסט הוא KT600 וממה שהבנתי אי אפשר לנעול ..אז חשבתי אולי יש איזו דרך אחרת או עידכון ביוס.......או כל דבר אחר... וקשה אני חייב עזרה(אם אי אפשר אז באסה רק תעזרו....תודה) :s07:
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הסינק של הלוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 לבין הסינק הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1829&cat=&page= כשיש עליו מאוורר כמובן.. ? אם כן מהו ההבדל והאם הוא יעזור לי במשהו ב- oc ??
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
איך תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית ו?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אהלן הציעו לי את הקירור למעבד הבא : OCZ Vanquisher http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler הציעו לי אותו במחיר של 180 ש"ח האם זה כדאי? זה נחשב מחיר טוב? איך הביצועים של קירור זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום באוברקלוק אבל יש לי את האופציה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך על ידי לחיצת כפתור אחת. צירפתי תמונה של מה שיצא לי, ויש לי כמה שאלות. האם זה אוברקלוק חזק ואיפה הוא ממקם את הכרטיס בטבלה הזאת http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=857&model2=707&chart=318 כדאי לי להשתמש בתוכנה צד שלישי לביצוע אוברקלוק יותר טוב?.. כי ראיתי שכשהכרטיס מגיע לכ78 מעלות האברקלוק מפסיק. יש אפשרות לשים איזשהו ספרי למאוורר של הכרטיס כדי שיהיה פחות רועש?.. כי מן הסתם במשחקים הוא מתחמם יותר ואז המאוורר עובד יותר חזק ויש יותר רעש. דרך אגב מדובר בכרטיס X1950XTX, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום . השאלה הראשונה שלי היא כמה ה - OC שאני יעשה ייעל את מהירות המחשב שלי( אם בכלל) יש ליRDR 256 אני יודע שזה איטי אבל הוא זיקרון יקר ולא משתלם להוסיףעוד 256 והשאלה השניה מצטער, על הבורות, קצת טיפשית איך אני בודק את הטמפרטורה של רכיבי המערכת שלי ושל המארזי אני מצפה לתגובות רציניות אל תשכחו אתם לא ידעתם פעם !!
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מדובר במעבד: Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Northwood, A80532 2659.92 MHz (original: 2667 MHz) 132.99 MHz (original: 133 MHz) לוח אם: Asus P4S533-MX כרטיס מסך[עם אוברקלוק]: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) זכרונות: DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) המעבד שלי כרגע על 18-19 מעלות במצב מנוחה ולא עובר את ה25 שהוא עובד (משחק אנריל 100% CPU) המתח הוא: CPU Core 1.55 V +3.3 V 2.93 V +5 V 5.08 V VBAT Battery 2.03 V מה אתם אומרים שווה לעשות? ועד כמה אני יכול לשפר אותו? ולא אין לי שום צי…
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
לפי האתר של זלמן ה-7000 לא מתאים ללוח הנ"ל 1. האם יש דרך כלשהיא להתקין אותו בכל זאת ? 2. אם לא, איזה קירור אחר ניתן לשים בעל ביצועים דומים הן מבחינת שקט והן מבחינת קירור ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-