אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו OC קטן למעבד 3@3.5 ונתקלתי בביוס במשהו שנראה יעיל רשום שם לבחור סוג זכרון ויש כמה סוגים : AUTO DDR2-533 DDR2-600 DDR2-667 DDR2-800 השאלה היא אם אני יכוון את ההמהירות ליותר גבוהה האם הוא ימהיר את הזכרון ? האם זה יגרום נזק ? יש לי 533 אני רוצה 667 או משהו כזה ... ובכלל אם משהו יכול להמליץ לי על כמה אני יכול לעבוד עם המעבד הזה בלי לגרום לו לבעיות (אין לי כסף לקנות עוד אחד) ... מה המתח האופטימלי למעבד ? כי רשום על הקופסה שלו 1.400 ושמתי ככה וזה מראה לי את המתח באדום בביוס כאילו זה שגיאה אז הורדתי קצת והעלתי קצת וזה עדיין אדום אז החזרתי לאוטו' ...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
משהו יודע איך נועלים את המתחים (מחשש להעלאת מתחים אוטומטית ב-OC) בביוס של S3-965? אני לא מוצא...
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים! **עריכה: אני מאוד מצטער!!!!!!!! פשוט הדפדפן נתקע לי ולא היה לי מושג שזה פתח כבר את הנושא =\ בבקשה אל תתנו אזהרה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ואני רוצה לעשות לו OC .. יש לי לוח של ASUS A7M אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על קירור מתאים אם שאלתי אפשרית.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600GS ורציתי לבדוק אותו ב OC. הרצתי 3DMARK06 עליו במצב רגיל והתוצאות היו: 3DMARK SCORE: 2234 בדריבר של MSI יש 6 רמות של OC, אז שיניתי לרמה 3 והתוצאה הייתה 2365 שיניתי לרמה 6 והתוצאה הייתה 2453. משהו יכול להסביר לי מה התוצאה אומרת? והאם שווה בכלל להפעיל את ה OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מצאתי את האתר לפני כמה ימים ונדהמתי מכמות החומר אז קודם כל סחתן עליכם עלו והצליחו. ועכשיו לדבר החשוב באמת: יש לי מחשב המפרט הוא כזה: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ לוח אסוס p4s 800 זיכרון 768 מגה כרטיס מסך fx 5200 הארד דיסק 40 ג'יגה 7200 rpm מספר שאלות : 1. האם הוא מתאים לאוברקלוקינג מבחינת לוח ומעבד?? 2. האם כדאי לעשות אובקלוקינג כלומר האם באמת ההבדל משמעותי ? 3. קראתי את כל המדריכים והבנתי הכל חוץ מאיך לפתוח את הנעילה של המעבד? 4. בקשר לכרטיס מסך האם הוא שווה המהרה או שעדיף לא לגעת בו כי הוא חסר עתיד מראש? תודה לעונים, שחר
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ ולוח GIGABYTE K8N PRO SLI ערכתי דרך התוכנה של גיגנבייט אוברקלוק (14%) ל 2500MHZ ו229MHZ של המעבד והזכרונות ... עכשיו התוכנה לא העלתה את ה VOLT והוא נשאר על 1.4 זה מסוכן להשאיר ככה ? הטמפרטורה של המעבד לאחר האובר היא 21 מעלות ..
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום ראיתי כמה פרויקטים באתר בקשר ללד הכחול בעכבר והתרשמתי והחלטתי להחליף לד אבל איני יודע לאיזה לד להחליף ומה בדיוק עושים? ראיתי מדריך באתר גרמני אבל לא הבנתי כלום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות מחשבה שעלתה לי, חשבתי על השאלה שכתבתי בכותרת. בעצם, עד כמה ניתן לסמוך על תוכנות הניטור חומרה? אני מעוניין לדעת עד כמה הזיוף יכול להיות כלפי מעלה, או מטה? זאת אומרת, אם אני מקבל טמפ' X, והיא למעשה X+Y, או X-Y? או לדוגמא קריאת הוולטים שמקבל המחשב, לדוגמא המעבד צריך 1.7V, ומקבל 1.6 לפי התוכנה, או 1.8? או על 12V הוא מקבל 11.5, או 11.7? האם זה משנה אם כך נראה על גבי התוכנה, או שלמעשה אלו נתונים שיכולים להשתנות, והם לא מדוייקים כלל? תודה לעונים וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לשאול על המוצר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1638815037.htm יש למישהו את המוצר הזה ? הוא מקרר טוב ? הוא בא עם ההיסטינק כמו שיש בתמונה או שצריך לקנות אותו בנפרד ? הוא עזור בעניין השקט ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור למאוורר בפרספקס השאלה אם זה מתאים או לא.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2*512 MB (PC3200 DDR SDRAM) NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) LGL1752T(Digital) [NoDB] WDC WD800JB-00FMA0 (74 GB, IDE) IBM-DTLA-307060 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) TOSHIBA DVD-ROM SD-M1502 (16x/48x DVD-ROM) TOSHIBA ODD-DVD SD-R5272 (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:12x, CD:32x/10x/40x DVD+RW/DVD-RW) היום התקנתי את ה Tuniq האם יש טעם לעשות OC או לחכות רק עד שאחליף זכרונות ואז יהיה על מה לדבר ? אם כבר איזה זכרונות אתם ממליצים לי לקנות ל OC.
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש גוף קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6750, כחלק ממפרט של מחשב חדש. המארז הינו מארז HTPC (כרגע מתוכנן NZXT DUET), ולכן אני מחפש שקט וקירור יעיל ככל שניתן. כרגע, אני לא מתכנן לבצע OC. התקציב הוא כ-200 ש"ח. במקור תיכננתי לרכוש את Thermaltake Blue Orb. הטכנאי בחנות המליץ על Zalman CNPS7700-CU. אשמח לשמוע את הארותיכם/הערותיכם על הנ"ל או המלצות לגבי גופי קירור אחרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התוכנה משנה את המכפלה בין 6 ל 9 לפעמים ותוכנות אחרות לא עושות את זה ... בכל זאת אם זה המחשב אז איך נועלים את זה על 9 לוח ds3r מעבד 8400
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! השגתי מסך 160X160 של פאלם VX. הוא מיוצר ע"י EPSON ELECTONICS, עם בקר גרפי SCI7500F0A מצאתי ממש מעט חומר על המסך הזה. יש לו 15 כניסות (פינים) מישהו יכול לעזור למצא אולי DATASHEET או דרך לחבר אותו? תודה רבה, נדב
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part1.html
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי פעם אחת ולתמיד האם אני צריך לחשוש מהמשקל של הקירור zalman 7000-cu??????????? הוא שוקל בערך 750 גרם וחלק אומרים לי שזלמן לא תרשה לעצמה למכור קירורים שישברו מעבדים וחלק אומרים לי שהמשקל שלו מופרז מאוד ומסוכן למחשב........ אז משהו יכול להגיד לי סופית האם אני צריך לחשוש שיקרה משהו למחשב שלי אם אני ישים את הקירור הזה במחשב??????הוא יכול ליפול לי בתוך המחשב???????
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81661.0 איזה גוף קירור כדאי לשים לה?עדיף שתהיה כמה שיותר שקטה להתחשב יש לי 200 ש"ח
-
-
יש לי מאורר tr2 ולוח k8n7-9 שלפי האתר של speedfan אפשר לשנות את מהירות המאורר. אני רוצה להוריד קצת את המהירות שלו אבל כלום לא קורה והקריאה שלו נשארת סביב ה2500rpm. יכול להיות שאי אפשר לשנות את הטמפרטורה של המאורר הספציפי הזה או מה. נ.ב גם התוכנה easy tune שנותנת את האופציה להעלות את מהירות המאורר על פי החום לא איפשרה לי להוריד מהירות.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-