אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי המאורר של הכרטיס המסך הזה אז רציתי לדעת מאיפה אני יוכל להשגי מאורר שלו(אפילו מאורר אחר אבל שתהיו בטוחים שהוא יתאים ויספק קירור טוב) והאם ההתקנה של המאורר קשה? http://www.sapphiretech.com/awards/image/media_289.jpg כאן תכנסו ותגדילו ותראו מקרוב תמאורר שלו והכרטיס
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתציג את הנתונים הנ"ל על הדסקטופ כ - wallpaper. דבר כזה כבר עשו? 8)
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי רעיון למוד נחמד לחבר כזה מיקום לאוזניות בקדמת המחשב (לעשות לבד לא לקנות!!) יש לי כבר את החלק של הנקבה שאפשר לחבר ללוח רק לאיזה פינים צריך לחבר את זה בלוח יש לי את הפינים מסודרים ככה: 9 10 7 X 5 6 3 4 1 2 בחוברת כתוב 1-mic 2-gnd 3-ref 4-power 5-FrontAudio r 6-RearAudio r 7-Reserved 8-No pin 9- FrontAudio l 10-RearAudio l ברור שאני צריך את השני FrontAudio R,L אבל לאן אני צריך לחבר את הפין השלישי שיהיה לי סטראו טוב? מי שיודע שיענה בקשה תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד מי שמבין בזה יכול להגיד לי מה הכי טוב טווח מחיר עד 200 ככה http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&DB135498=294266&DB140302=140585 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות לכרטיס מסך במקרה וזה מצליח זה מחמם את הכרטיס יותר מהנורמלי וצריכים קירור יותר חזק בשביל פתיחת צינורות או זה לא כמו אוברקלוק רגיל?
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/index.php?i=3437 שיפור מדהים! עבר 7000 נקודות ב3D Mark 06. שווה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המפרט שבצד, על הלוח אמ עצמו יש לי צ'יפס כזה וכתוב עליו משו על OC אני זוכר שכתוב משו שהלוח טוב לOC. אתם רואים משהו במפרט שמפריע לי לעשות אוברקלוק למעבד, ולזכרונות? כי אני פשוט משתגע, אני נכנס לביוס, יש לי איזה תפריט שאני נכנס אליו ואז אנ ייכול לשנות מהירויות שעון , לא יודע בדיוק של מה, אני משנה קצת ומפעיל מחדש וזה לא מעלה לי תווינדוס.. ויש אפשרות לבחור גם מצב מהירות "slow, fast, super fast, turbo" ברגיל זה על SLOW ניסיתי את כל האפשריות האחרות אפחד לא עבד. וגם עוד משו.. בראש התפריט יש לי "Dinamic Overcloc" עשיתי ENABLE ואז עשיתי את כל הדברים האלו. אולי בגלל שהביוס לשי לא מעודכן בגרוש? [לפני 3-4 שנים]. איפה אני יכול לשדרג אותו גם?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
רציתי לדעת לפני שקונים מעבד.לוח.זיכרון איך אפשר לדעת מה טוב יותר או פחות לאובר קלוקינג לגבי המעבד איך אפשר לדעת מה יתאים לביצוע,,,,ולגבי המכפלה לפי מה שהבנתי כאן המכפלה יכולה רק לרדת למטה ולא למעלה זה נכון? עוד שאלה יש לוחות שאפשר לבחור דרך התוכנה המקורית של הלוח במספר אחוזים לעשות זאת מבלי לבצע דרך הביוס איך השיטה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך איזה קרור נחמד לצ'יפסט 945P-S3 הוא דיי חם כמו כל הצ'יפסטים האלה...אז אני רוצה לקרר אותו לשם OC מכובד. כי בקיץ ה-OC שעשיתי למעבד לא מחזיק מעמד. שמעתי על ה - Thermaltake Extreme Spirit II שהוא פשוט מצוין! אולי כדאי לקחת Thermaltake Extreme Spirit הרגיל? בKSP הציעו לי קרור של ZALMAN http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3892 ב25 שקל. הוא טוב? תודה, אני פתוח להצעות מכם.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0 ואני מעוניין לקנות קירור חדש. עכשיו כשאני עם הסטוק, במנוחה הוא על 52+ ובמאמץ מלא עוד לא בדקתי, אבל בדר"כ כשאני באינטרנט הוא עולה ל 64+. אני לא מתכנן OC ( גם אין לי אפשרות לכך ) לכן רציתי לשאול אם הפריזר 7 פרו יחזיק את המעבד במנוחה ב 45+- ? אני יכול גם לקנות BT ( האמת שכסף כאן זה לא ממש הבעיה, חסכתי מספיק ) אבל ניראה לי מוגזם קצת להוציא 250 ש"ח על קירור ואני בכלל לא מתכנן OC אז מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בן דוד שלי עשה לי אוברקלוק למעבד ולזכרונות, תראו כאן את המהירויות: http://img141.imageshack.us/img141/4162/untitledin3.jpg תראו שהסטיק של ה 512 מוריד לכולם את המהירות ל 266mhz, אז אני מתכוון להחליף אותו ב 256 עם מהירות של 333mhz ככה שיהיה לי ג'יגה וחצי במהירות של 333mhz. אבל אני לא יודע אם המהירות תשתנה אחרי האוברקלוק... מה יקרה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עכשיו מה זה יתן לי ? האם זה יתן עוד ביצועי oc? האם זה יתן לי יותר ביצועים? אין הסעה לעבודה סמק ביגלל זה קמתי מוקדם
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8 לוח MSI PT8 NEO -LSR זכרונות 512 DDR קירור-זלמן 9500
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600xt ... עכשיו שמעתי שאנשים עושים OC עם powerstrip ואין לי מושג איך... יש לכם המלצות לתוכנות אחרות ומה הסיכון בכל אחת מהדרכים?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ואני רוצה לעשות לו OC .. יש לי לוח של ASUS A7M אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על קירור מתאים אם שאלתי אפשרית.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מצאתי את האתר לפני כמה ימים ונדהמתי מכמות החומר אז קודם כל סחתן עליכם עלו והצליחו. ועכשיו לדבר החשוב באמת: יש לי מחשב המפרט הוא כזה: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ לוח אסוס p4s 800 זיכרון 768 מגה כרטיס מסך fx 5200 הארד דיסק 40 ג'יגה 7200 rpm מספר שאלות : 1. האם הוא מתאים לאוברקלוקינג מבחינת לוח ומעבד?? 2. האם כדאי לעשות אובקלוקינג כלומר האם באמת ההבדל משמעותי ? 3. קראתי את כל המדריכים והבנתי הכל חוץ מאיך לפתוח את הנעילה של המעבד? 4. בקשר לכרטיס מסך האם הוא שווה המהרה או שעדיף לא לגעת בו כי הוא חסר עתיד מראש? תודה לעונים, שחר
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מחפש מאורר 120 מ"מ שעובד על 220 Volt עדיף מאלומיניום לסירקולציה רצינית של מחשב מגירה. כל קישור יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המשחה הטרמית הזאת Arctic Silver Ceramique Thermal Compound 2.5g Tube תפיק תועלת?? יש לי amd2000 ווולקנו 9 אני עובד איתו על המהירות 2700 סלד וזה מספיק אך ניגמרה לי המישחה אז אני רוצה לקנות וזאת שציינתי למאלה מועילה?? אמממ אין לי כסף להשקיע במישחה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם זה מאט את ביצועי המחשב? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ל 4300 הקרב ובא שלי, אני יכול לקנות זלמן 9500 במחיר שחיטה של 140 ש"ח, במקום הקירור של המעבד. השאלה אם הוא טוב בהרבה (או בכלל?) משאר הקירורים שיש באיזור המחירים הזה? כדוגמאת ה גלאשיל טק 5700 או ה ארקטיק 7? אני מחפש שקט וביצועים, כמו כולנו. חשוב לי לציין כי לדעתי זה דיי חשוב בשיקלול. שהמארז יהיה ככל הנראה אנרמקס צאקרה עם מאוור צד של 250MM שידחוף 90CFM לכיוון הלוח אם. אני חושב שדווקא סינק שנושב לכיוון המעבד או בדומה ל-9500 מאפשר קירור מכיוון הדלת, יהנה מהדבר בניגוד לקירורי "מגדל". אפשרות אחרת שחשבתי עליה במחיר דומה יחסית זה ה סייק אנדי סמוראי, אבל זה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהדבר יעיל יותר במארז עם קירור מהדלת. מה דעתכם על העניין? תודה מראש רום. ואני חייב לציין שמ…
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני צריך קירור הכי שקט שאפשר אבל לא מים למארז 2 מאוררים ולמעבד ביצועים לא חשובים זה מחשב של ילדה קטנה עם פניטיום 4 1.6 סקוקט 478 העיקר הכי שקטים שאפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי פעם אחת ולתמיד האם אני צריך לחשוש מהמשקל של הקירור zalman 7000-cu??????????? הוא שוקל בערך 750 גרם וחלק אומרים לי שזלמן לא תרשה לעצמה למכור קירורים שישברו מעבדים וחלק אומרים לי שהמשקל שלו מופרז מאוד ומסוכן למחשב........ אז משהו יכול להגיד לי סופית האם אני צריך לחשוש שיקרה משהו למחשב שלי אם אני ישים את הקירור הזה במחשב??????הוא יכול ליפול לי בתוך המחשב???????
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-