עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The Grey Matter,

אמנם אנחנו בארץ לא חוגגים את חג המולד, אבל הנה מוד מעניין בהשראת החג... עכשיו רק צריך מוד חנוכה.... נ.ב הגג הוא באמת עוגה...

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by GamePad,

שיפרתי את המהירות של הבאס מ 100 ל 115 (pIII 650) והכרטיס קול ( ac 97 ob ) הפסיק לעבוד, במנהל התקנים הכל נראה בסדר, אבל בהגדרות קול הכל אפור ואי אפשר לשנות כלום. בנוסף אני משתמש בתוכנת בקרה של גיגהבייט שבאה עם הלוח (6iem) שמראה לי טמפ' של 12-15 מעלות באיידל ו גג 25 בעבודה זה הגיוני? מ"ה xp וקרור של 2 מאווררים 80 אחד מוציא אחד מכניס בצד ו120 מלמעלה שמכניס. יש מה לעשות או שהכרטיס פשוט לא יעבוד ככה?

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by Arnold,

היי תמליצו לי על מאוורר : איזה מאוורר כידי למעבד XP+2200? אבל טוב שיקרר ויהיה שקט

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  4. גם קוד דגם אם אפשר וכמה עלתה?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  5. http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/intel_core_i7_overclocking_on_thermaltake_xpressar_rcs100/1 http://www.xpressar.com/ מתי יצא הקירור ומחירו למשהו יש מידע

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by k6_3m,

אהלן יש לי מעבדQ9300 (ללא OC ) עם קירור סטוק והוא מתחמם יותר מדי מדדתי עם CORETEMP והוא מגיע ל 50-65 מעלות במנוחה, ובשעת מאמץ מגיע גם ל 100!!! ניקיתי אותי מאבק אבל ללא שינוי את המחשב קניתי לפני שנתיים בערך: לוח P35-DS3L של GB מארז SONATA III + ספק 500W של ANTEC כרטיס מסך: 8800GT 512 של GB אני רוצה לציין שבשעת מאמץ הכרטיס מגיע ל 58 שזה מצויין - נמדד עם GPU-Z [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה השגתי ראדיאטור חימום של אוטו....בגודל 35סמ (רוחב) על 18סמ... כולל משאבה של 24V מה השלב הבא??...

8. Started by Henz16,

ברשותי מחשב (שני) עם מעבד E6300, וקירור ‎Cooler Master s775‎. כשהתרד התחלתי הוא הוא 1800, עד כמה מומלץ אפשר להגיע בלי להזיק למעבד יותר מדי? ולאיזו טמפ'? (בלי להחליף קירור) (הזכרונות של 800 מגה-הרץ)

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  9. בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד 3200+...אבל ההבדל במחיר הוא 270 שח...בין 3000+ הקירור צריך להיות טוב לOC נחמד ++.....בסוקט 939... AeroCool DP-103 Cpu Cooler Thermalright SLK-948U + Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 Zalman CNPS7700-AlCu Zalman CNPS7000B-AlCu Thermaltake Volcano SilentBoost K8 או כל קירור אחר שלא עובר את ה270 שח...

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by pringles,

שלום! אני חדש בתום ויש לי כמה שאלות מעבד amd 3000 64bit athlon venice זכרון של KINGSTON CL3 יש לי לוח ga-k8nf-9 הגעתי רק לבאס 231........ דיי עלוב... איפה בביוס אני מבטל cool 'quite? איפה יש כזה דבר command rate ואני מנסה להוריד את התדר של הזכרונות אך ללא הצלחה איך אפשר לעשות את זה? דרך איפה ולגבי ה מכפלה של הHT מה עושים איתה על מה היא משפיעה ועל מה צריך לשים אותה כרגע אצלי ככה 2024MHz fsb:231 (231X9.0)M core: 46 c במאמץ אחרי שעה בתוכנה sp2004 מתח 1.475 יש לי קירור של זלמן הטמפ אצלי דיי טובות הכי הרבה זה 36 במאמץ מבין כל הטמפ' שיש לי במחשב.... איך אני ממשיך מפה מקווה שתעזרו תודה. אלכס.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by saarhadad,

הלוח שלי אינו תומך בהעלת מתחים דרך הביוס אין לי ברירה יש דרך לעלות מתחים אוליי אם אני יצרוב ביוס חדש ללוח או דרך איזה תוכנה להעלות את המתחים כי אני דיי סגור בoc מוגבל הגעתי מ2.93 ל3.5 אבל תכלס זה כמעט ולא מורגש שינוי כל כך ואני רוצה לסחוט עוד תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. טוב - אז היום עשיתי חלון למארז שלי ורציתי להתיעץ אתכם איזה קירור להוסיף לו. כלומר איזה איוורור. 1. גודל מאוורר 2. כיוון זרימת האוויר 3. כמות מאווררים 4. וכמובן סוג המאוורר נ.ב. אני יודע שלא נראה טוב בנתיים - יהיו שיפורים בהמשך כמו שיוף והדבקת פשי כסף.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maoros,

אם עשיתי אובר קלוק קטן וכשהעליתי את ווינדוס הוא עשה לי מסך כחול כזה.. מה עשיתי לא נכון? ד"א החזרתי את ההגדרות הישנות.

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  14. היה לי אשכול קודם שבו הייתה לי בעיה והסדרתי היה לי בעיה בSLI http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315649.0 עכשיו כרגע אני רוצה לעשות OC חזק יציב לעשות רציפה של 24\7 אם אפשר עזרה ואני לא מצליח לעשות את הזכרונות שיעבדו 1:1 לוח GIGABYTE X38 DQ6 מעבד Q6600 G0 ספק כוח 850 ANTEC גרסת ביוס F7 הכי חדשה טמפרטורה 22 מעלות כי יש לי THERMALIGHT ULTRA 120 יש לי 4 סטיקים של זכרונות OCZ REAPER 800MHZ CL3 התחלתי עם אלו עשיתי את ההגדרות האלו Advanced Bios Features CPU Multi-Threading: Enabled Limit CPUID Max to 3: Disabled No-Execute Memory Protect: Disabled CPU Enhanced Halt(CIE): Disabled CPU Thermal Monitor 2 : Disabled CPU EIST Function: Disabled Virtuaalization Technology: …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. היי קניתי מחשב פנטיום 4 סוקט 478 1024K מטמון 32ביט (ליפניי שנתיים) היה לו קירור סטוק של אינטל הוא לא עשה את העבודה אז באיבורי מחשבים נתנו לי מאוורר של אינטל שכל הזמן היה על 5000 סל"ד לא זוכר את הטמפרטורות הוא עשה רעש אז קניתי קרור זלמן עם ווסט מהירות הבעיה הטמפרטורה גבוהה עכשיו שאני כותב הודעה הטמפרטורה היא 57 מעלות זה טוב לא טוב וגם אני יכול לעשות OC זה טוב ביגלל החום אמרו לי משהוא פרסקוט משהוא כזה שזה מחמם את המחשב בבקשה לא להתעצל אני רוצה תגובות יש כאן את האנשים המומחים אתם יכולים לעזור לי תענו פליז תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. Started by gilad0327,

יש לי את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode=: קניתי אותו לפני יומיים... אני מעוניים לעשות לו אוברקלוק.. הוספתי תמונה של הטפ' שלי ושל התוכנה של האוברקלוק של הכרטיס... שתסבירו לי מה לעשות .(הוספתי לקירור מאורר.) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

נעלם לי את התרד הקודם עקב זה שעניתם לי בתרד הקודם ואני לא מבין על איזה תרד קודם אתם מדברים יש לי רק עוד תרד אחד פתוח שהוא בקשר לבעית התחממות המחשב נייד מסוג HP והתרד הזה בכלל מדבר על מאוורר120MM למחשב נייח ככה שאני פותח את התרד הזה שוב ב עקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט ה…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. יש לי ATHLON XP1800 וקניתי בשילו VOLCANO 9 +. הבעיה שלי שאני לא מצליח להוציא את הגוף קרור המקורי מהמעבד. יש שמה שני חיבורים המחברים אותו ללוח,כפי שהבנתי באחד מהם אני לא נוגע והשני שהוא מן קליפס כזה אני צריך לדחוף אותו עם מברג למעטה עד שהוא ישתחרר!! אבל הבעיה שאני לוחץ עם המברג למעטה וזה לא קורה!!! הוא פשוט לא רוצה להשתחרר.. אני חושב שאני דוחף עם מספיק כוח (אני מפחד להפעיל עוד כי יש מצב שאני אשבור את הלוח אם!).. למישהו יש נסיון ויכול לתת לי טיפים בנושא בבקשה? ועוד שאלה.. יש לי volcano 9 עם COOL MOD. האם יש דרך לחבר את הלדים למחשב לא על חשבון הלדים של המארז? תודה.

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  19. היי אנשים, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי : Sapphire 2600xt ddr3 256mb לתדרים: 860/760 http://www.techpowerup.com/gpuz/kyz9n/ הטמפ' היא 55/56 מעלות במנוחה, בעומס 57/58 מעלות. לא הצלחתי להגיע ליותר, ניסיתי 870/770 המסך כזה ניהייה בצבע אחיד או נתקע .. אני מחליף שבוע הבא ל88GT עם קירור הS1 או S3 .. עם מאוורר 120 .. אבל בינתיים החלטתי להשתעשע עם מה שיש לי בנוסף העלתי את המעבד ל3.2 סתם .. אני עכישו בודק במשחקים. עכשיו, אם יש אפשרות להגיע ליותר ממה שאני הגעתי בכרטיס מסך ? ואם כן, אז איך ? והטמפ' הנוכחית בסדר?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by tomer434,

בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!

21. שחשבתי לקנות את הקריסטל אורב, אמרו לי שהוא מרעיש גם אחרי שמורידים את הגריל שחשבתי לקנות את הICEBERQ של וונטק, אמרו לי שיש לו צליח חלש אחיד מעצבן ירדתי משתיהם, אני לא מוכן לסבול רעשים יש לי בבית מאורר קטן של מעבד 266 מגהרץ. מהקטנים האלה שהיו יושבים על לוח קטן משלהם לא זוכר איך זה נקרא... כל מקרה. איזה קירור יש לכרטיס מסך אני חייב לציין שהכרטיס שלי בא בלי מאורר והוא מתחמם בצורה נורמלית, חם חם.. אבל לא רותח תודה לאל.. אז איזה קירור טוב יש שהוא שקטטטטטטט והאם כדאי לי להרכיב את המאורר הקטן שהיה על הפנטיום 266 (הוא שקט.. מאוד) אבל הוא לא נראה לי ממש יעזור כי שחיברתי אותו לחשמל ושמתי את היד שלי 2 סנטימטר ממנו. הייתי צריך ממש להתאמץ בשביל להרגיש רוח חלשה חלשה אז כמה זה כבר יכול ל…

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  22. שלום לכולם ! אני מתלבט בין כמה סוגי קירור : ‏Zalman Fatal1ty FS-C77 LED‎ ‏Zalman 9500 AM2 LED‎ BigTyphoon יש לי ניסיון טוב עם הזלמן שנחשבים שקטים ובעלי ביצועים מדהימים. השאלה מה ההבדל בין שתי הדגמים שציינתי של הזלמן ואיזה כדאי לבחור בלי קשר למחיר כי ההבדל הוא 50 שקל לפה ולשם . תודה

• 4 תגובות
    • 420 צפיות
  23. היי, רציתי לדעת מס' דברים, קודם כל - קראתי את המדריך ל-OC אבל הסתבכתי קצת מכיוון שאצלי בלוח זה שונה, ישנה אפשרות שנקראת: RapidBoost - OC Jumper , ההגדרות קצת שונות שם (חוץ מהדברים הבסיסיים) - מישהו מכיר את האפשרות\משתמש בה? יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה להגיע איתו ל3.0Ghz (לא יותר מזה כרגע) לוח אם - MSI P45 Neo-F קירור - AC Freezer 7 ספק - SeaSonic 620Watt אודה באם תוכלו לעזור בעניין נ.ב. האם הטמפ' האלה סבירות? לא קצת גבוהות מדיי? *כרגע כל המאווררים ב-Default (אני מניח, לא שיחקתי עם זה עדיין)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by frogman,

יש למישהו מושג מה הם שווים? אני מעוניין לקנות? הכוונה לא מחיר אלה איכות....

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by roeiw,

זה הגיוני שהמחשב היה עובד במצב כזה (ספק בחתימה)

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.