עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא ממש הבנתי את המדריך אבל האם צריך לאחר המריחה של המשחה לנקות אותה בחזרה? האם עושים זאת גם עם משחות טרמיות רגילות? האם משחה טרמית על בסיס כסף תשפר את ביצועי הקירור של הVOLCANO 7 PLUS שלי שמקרר את המעבד שלי ל 50 מעלות C בלבד? אבל אני שוקל לקנות SLK 800 אז מה זה משנה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. לאחר זמן לא מועט של חברות כאן באתר, החלטתי לבצע OC למעבד שלי. לא בצעתי אף שינוי למערכת הקירור הקיימת. העליתי את ה-FSB כרגע ל-120. המהירות עלתה ל-2.16G . מהירות הזכרונות עלתה אף היא. המערכת כרגע נראית יציבה לחלוטין. טמפרטורת מעבד 37-36 מעלות. במבחן burn in של Sandra שחזר על עצמו 5 פעמים הטמפרטורה עלתה ל-45 מעלות. מספר שאלות לי: 1. האם זה תקין להשאיר כך את המעבד קבוע על OC ללא כל סיכון - עם שמירה על מערכת יציבה? 2. מהו גבול הטמפרטורה המסוכנת למעבד? 3. האם כדאי להמשיך ולהמהיר את המעבד גם ל-FSB של 133 ? 4. האם ניתן להשאיר את המערכת כך ללא קירור נוסף? 5. האם יש צורך להעלות גם את ה-Vcore ? 6. האם העלאת המהירות שנוצרה של הזכרונות בטוחה להם? תודה רבה על המידע.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  3. יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  4. הסתבכתי בקטע הזה...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. OK , יש לי Leadtek GeForce4 Ti4400 עם אוברקלוק : זיכרון 533@648 וליבה 275@305 אז רציתי לדעת כמה זמן יחייה הכרטיס עם האוברקלוק הזה ? האם בכלל האוברקלוק מקצר את חיי הכרטיס ? IronEddie אמר לי לשאול פה איך מורידים את הפלסטיקים , שהם בצבע הכחול

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by imac,

קיבלתי לידי :asthanos: Pentium 4 - 1715 MHz והגעתי לביינתים ל- 1802 מג"ה : האם כדאי לי להמשיך? הטמפרטורות - CPU - 47 Mobo - 30

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by asafm,

שלום קניתי מחשב חדש המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000 וקיבלתי איתו את המאוורר הסטנדרטי של AMD אין לי שום מאווררי צד במחשב ובמארז עכשיו אמרו לי(רק אחרי שחיברתי והרכבתי את המעבד) שכשמרכיבים מעבדים של AMD חייבים למרוח עליהם משחה טרמית ואני לא מרחתי עכשיו הטמפ' של המעבד היא 49 מעלות זה גבוה מאוד או נורמלי? ואם אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by tiestooo,

יש לי מסך דגם C104159 REV שנלקח מ LYNX ATARI מי יכול לעזור לי בחיבור המסך למחשב

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. בוקר טוב לכולם, לפי מה שאני חשבתי המכפלה של ה-P4 1.8A היא 18 בגלל שהבאס הוא 100 ו-18X100 נותן 1800. רציתי לדעת מה כדאי להעלות? אתה מכפלה? או את ה-FSB? וגם לאיזה FSB המעבד הזה מסוגל להגיע בקירור אוויר ThermalRight AX478 + DELTA FAN וכמה הוא מסוגל להגיע עם קירור מים {תתיחסו לשתיהם}. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

ברצוני לקנות NEXUS - רציתי לדעת כמה בקרי חום יש לו ואיפה אני מדביק אותם כדי לדעת את חום המעבד והGPU

12. אני וחבר שלי החלטנו היום להכין מערכת קירור מים תוצרת בית ואת רוב החלקים נראה לי שיש לנו, לאבא שלו יש מוסך ענק לאופנועים בנהרייה ורדיאטורים יש בשפע משאבה טובה לא מצאנו {אנחנו נילך מחר להוציא מאיזו מכונית במגרש גרוטאות של חבר של אבא של חבר שלי ונחפש שם אחת טובה} אם לא נמצא במזבלה הזו נחפש בחנות דגים אולי יש להם משהו טוב, צינורות נקנה בהתאם לחורים של המשאבה והרדיאטור והבלוק מים, לגבי הבלוק מים עדיין אין לנו, כמה זה עולה? משהו בינוני? הכנתי סרטוט של מה שאנחנו רוצים לבנות, תגידו לי אם זה תקין ולא שחכתי משהו: הסרטוט בסדר? המערכת שהקירור ישב עליה: =============== Intel Pentium 3 866MHZ PC PARTNER MOBO 256MB PC133 SDRAM CAS2.5 FUJISTU 15GB 7200 ATA100 ASUS V7100 GEF…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by maayan,

שלום לכולם בניתי מסך LCD לפי המדריך שבאתר וחיברתי את הכל כל השורה הראשונה היתה דלוקה וכאשר אני משנה משהו בתוכנה זה לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה לכך????????

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by TUCG,

אתם יכולים לראות את המפרט שלי. נאמר לי כי אוברקלוקינג ל-CPU יכול לשפר את ביצועי המחשב במשחקים חדשים באופן ניכר. המעבד הוא P3-800MHz והוא עובד ב-FSB של 133. הבנתי שצריך לשנות משהו בהגדרות הביוס. יש לי WIN98SE, אגב. הלוח אם משנה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. טוב קודם כל תמונה טובה יותר של המיכל מים שלי : זה החזית של המארז (צד ימין זה הכרטיס מסך וצד שמאל זה טמפ של המים) : זה הבפנים של המארז (יצא לא איכות משהו אבל אני עצלן ואין לי כוח לצלם שוב) : זה ה LCD (לא תצורה סופית ) אבל שתראו : עדכון לגבי רכישה של הצג - היות ואני לא יכול להשיג לפורום את החיר שעליו הצהרתי ואין לי שום כוונה להרויח על גבי הקהילה או לעשות משהו שלא מתאים לחוקי הפורום אאני יכול לארגן מכירה גדולה ,בנוסף הLCD לא תואם כל כך לנושא ועדיין יש בעיה עם להפעיל את 4 השורות (מה שעובד כרגע זה 2 השורות העליונות והשתיים התחתונות פשוט מראות אותו דבר ) ,לכן צר לי . ועוד תמונה של המארז מבפנים : ועוד שתי תמונות של הרשת האל חוטית שהתקנתי (פרוט מלא בפורום רשתו…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by OR007,

http://www.3dgameman.com/vr/crystalfontz/usb_lcd_cfa634_tmc_ku/video_review.html תראו ותהנו למרות שלפי דעתי יותר נחמד להכין אחד לבד..

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by Thermo,

איפה בארץ אני יכול לקנות מסכי DotMatrix ? ואיך אני יכול לעשות כפתור למארז שישלח פקודה כמו של מקלדת ? תודה עומר

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by Arnold,

היי תמליצו לי על מאוורר : איזה מאוורר כידי למעבד XP+2200? אבל טוב שיקרר ויהיה שקט

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שיוכל להעתיק דברים יותר מהר ולהעביר נותונים יותר מהר ?? אם כן איך עושים את זה

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  20. כוונתי היא האם הרכיבים האחרים כגון : מעבד, זכרונות וכדומה יושפעו כתוצאה מהOC של הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. אוקיי... הייתי טיפה (=הרבה ) משועמם, אז החלטתי להתעלל קשות בג'יפה MX 200 שלי ... הוצאתי את הסינק ( חתיכת ברזל - עוד פרטים בהמשך ), וקצת חרטתי על הליבה ( ;D ) . ( עוד בהמשך, תהיו חופשיים להציע רעיונות! ) עכשיו, יש לי את הסינק הזה, מה אני יכול לעשות איתו? אפ בכלל? : בצבע שחור, אני חושב שזה ברזל פשוט, מידות: 4X4 , גובה: 1 ס"מ . ( מאין סינק קוצי ) . ד"א - משהו יודע במקרה איך אפשר לתלוש החוצה את הצ'יפ? נ.ב. מודרים, אל תיכנסו לפאניקה, אם יש לכם בעיות אם הת'ראד, תודיעו לי ואני מוחק .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. למה 95%? על הדלת הלכו 4 לדים אדומים בתחתית הפרספקס... :\ עד אז זה 95%!..

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by alianyn,

יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  24. Started by BONO,

מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD וגוף קירור Thermalright SLK 800 יהיה אפשר להרכיב אותם ביחד? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים