אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
איך נראה ההיט סינק שמגיע עם מעבד AMD ושל איזה חברה הוא ועוד פרטים.... האם זה ההיטסנק שמגיע איתו? האם זה מקורי? (לינק)
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP 2000 והוא מגיע לי לטמפ' של 55 יש לי את המאוורר המקורי שקיבלתי (Green Power) וגריז טרמי ארקטיק סילבר 3 (מרוח לפי המדריך) מה קורה פה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שהוולקנו 7 פלוס שלי כלל לא עוזר למעבד אי אמ די 2000 שלי המעבד על 51 מעלות במהירות הכי נמוכה של המאוורר 3500 סיבובים.. וכשהייתי עם מארז פתוח זה היה 40 מעלות.. וגם הלוח אם רותח 44 מעלות אני לא יודע מה יכול להיות לא טוב המעבד ללא אובר קלוק וללא הוספת מתח ולא כלום ראוי לציין שהרכיב לי אותו מנהל החברה סימפלטק ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה ואיך למרוח תגריז הטרמי בבקשה תאמרו לי אם אני סתם מאוכזב או שבאמת יש סיבה לדאגה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מדובר בזכרונות RDRAM של Samsung במהירות 400 MHz כ"א (יחד 800 MHz. כמובן) עקב העלאת FSB ל-120 מהירות הזכרונות עלתה ל-480 (4*120) מכיון שאין חיישני טמפרטורה לזכרונות, אינני יודע מה קורה שם. המחשב בינתיים עובד יציב לגמרי. מה אתם אומרים? יש צורך לשים לב לפרט כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרטיס NVIDIA TNT2 (ישן, אני יודע), שהשתחרר לו ההיטסינק (אלימות לא פותרת שום דבר כנראה). איך אפשר להדביק אותו מחדש? האם Superglue מספיק? תודה מראש (אני מקווה שזה הפורום המתאים).
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מעבד P4 1.8A, Asus P4T-E זכרונות rdram של Samsung. ניסיתי להעלות את ה-FSB ל-133, בריסט המחשב כלל לא עלה ורק צפצף לו בנחת. סגרתי את המחשב ל-2 דקות פתחתי והוא התאפס לבד ללא צורך באיפוס הביוס. מדוע זה קרה? למה לא ניתן להעלות עוד ה-FSB??? העליתי את ה-FSB ל-120 קיבלתי מהירות של 2159 MHz. החום עלה בממוצע ב-2 מעלות סה"כ. הרצתי את prime95 למשך שעתיים עם ובלי O/C. בלי O/C טמפרטורת המקס' שהמעבד הגיע אליה הייתה 45 מעלות, עם O/C (כאשר FSB=120) הטמפרטורה המקסימלית הייתה 47 מעלות. יש סיבה להוסיף קירור נוסף, או שבעלייה כזאת אפשר לעבוד בנחת? קיים OC נפרד לזכרונות? תודה על המדע.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לני P4 ואני מתעניין ב HSF כי לעלות את מהירותו מ 2000 למשהו בסביבות 2400 - אין לי טמפ עכשיו כי ה ASUS PROB לא נותן לי תוצעות נכונות. חשבתי על המניפה של זלמן ועל ANTEC SMART FAN או של TT. מפחיד אותי המשקל 944 גרם. אם משהו מקיר שילוב יותר טוב שיציע לי בבקשה ~~~~~SNAKE~~~~~~
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה היום נמאס לי מה-60 מעלות שלי עליתי על האוטו ונסעתי לפנדה שם כמובן קניתי SLK800 + TT smart fan 2 בבית גליתי שהSLK800 משומש!!! (חוצפה הם עוד ישמעו ממני) אחרי חצי שעה של התקנה הכל עובד מאורר על 5000 סלד מעבד על 25 מעלות במנוחה מ60 ל25!!! הוא היה על 60 כי כל הגריז היה מרוח מסביב לליבה וכל הגריז שהיה על הליבה נשרף ככה שהליבה היתה מבריקה דרך אגב AGOIA נחשב לסטפינג טוב עבור 2000+? תמונות http://photos.walla.co.il/zasdf
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט: amd2000 xp 7vrxp 1.1 xtreme ddr 256 333 pc2700 asus ge force ti 200 64 mga העלת מתח ראוי לציין ב10 אחוז העלתי את הליבה של הכרטיס מסך מ175 ל210 ואת הזיכרון מ400 ל490 קיבלתי ב3dmark לפני האובר קלוק 7200 ולאחר אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד יחדיו ללא תקיעות קיבלתי 8764 רציתי לשאול ולדעת האם זה הפרש ששוה בכלל את כל האובר קלוק הזה אני עובד עם וולקנו 7+ על מהירות הכי נמוכה מעבד ב54 מעלות במאמץ וללא מאמץ 49 והשאלה השניה שלי היא מדוע אני יכול להגיע רק ל210 ליבה ולא לעבור את זה מעבר לזה ישנן נקודות על המסך אומנם אין לי קרור נוסף אבל עדיין זה הפרש של כולה 35 מגה הרץ..
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה ממש מכער את הפורום שיש 5-6 הודעות שלך בתחילת הפורום כל ההודעות הרגילות שעדיין בדיון נזרקות לעמוד 2 וננטשות פשוט מוגזם
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+, אני רוצה לפתוח את המכפלה. יש לי ג'אמפרים על הלוח שאפשר לסדר איתם את המכפלה, אבל NICE-1 אמר לי שאני צריך לפתוח אותה קודם פיזית. איך פותחים בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, איך אני בודק את טמפרטורת המעבד ברגע מסויים? יש תוכנה?, מהלוח אם?. תודה. יאיר. נ.ב מעבד 2.0 לוח אם של אינטל.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי אפשרות כזאת בביוס,ושמעתי שאם אני מעלה זה נותן לי משהו ב-OC,איך אני מעלה את המתח מבלי לשרוף את המעבד...? ומה זה נותן לי...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
החלטתי לבנות לעצמי מארז כי אלה שיש בשוק או יקרים או לא הכי מוצלחים (אין בכונתי לרדת על כל המארזים המצוינים שיש בארץ ובעולם). ויש כמה שאלות שצריכות להענות לפני שאוכל להתחיל לבנות. :asthanos: 1. למישהו יש מושג אם יש מדריך על בניית מארז. 2. באיזה צורה כדאי לבנות את המארז עומד/שוכב/אחר? 3. מאילו חומרים כדי לבנות אותו. 4. אם יש אילו טיפים על מארזים (מיקום מאוררים כמות כוננים וכו'...)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקבל סלרון 733 (יותר טוב ממה שיש לי כרגע פנטיום 2 350), קיצר אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק השאלה שלי היא: מה המהירות הממוצעת שאני יכול להגיע איתו, איזה גוף קירור (זול יחסית) מתאים וטוב בשבילו תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והיא לא מודדת לי שום דבר לא מהירויות מאווררים ולא טמפ מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
I already asked in PCTip and was dissapointed. I am buying (from Pandas) an Athlon XP 1700+ 0.13m, and a Vantec Aeroflow heatsink + fan. My question is about cpu copper protector SHIMS. I ordered one, but they say they don't have them any more. How badly do I need one? A friend of mine said the risk of chipping the core is ENORMOUS. A quick search in google returned sites that say it's a big risk, sites that say I could easily do without a shim (the risk is small), sites that say it's good for protection but bad for getting rid of the heat, and sites that say that it's BETTER for getting rid of more heat. ???? :-\ My questions are: - Is the danger to the core only during …
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ראיתי פה מערכות יפות ומקוריות, והסתבר לי שיש לי הרבה חומרים שימושיים בבית שיכולים לקצר לי משמעותית את השלמת הבניה. תודה, נ.ב לא, לא ירדתי מנושא קירור האויר. פשוט אני רוצה לעשות הערכת מצב מחודשת.
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AXP1800 ואני רוצה לעשות לו OC מישהו יודע איך אני פותח את הגשרים לשנות את המכפלה ???? יש לי לוח של GIGABYTE 7ZXE ואני לא רוצה לשנות את ה FSB אלא לשנות את המכפלה למישהו יש מושג איך לשנות את המכפלה או שיטות איך לפתוח ולחבר את ה גשרים
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים העלתי פה תר'ד בנוגע למחשב ישן שרציתי לעשות לו אוברקלוק. לוח הצלחתי מכיוון שבביוס לא מצאתי שום אפשרויות שקשורות למעבד ועל הלוח אם לא מצאתי את המתגים(DIP SWICHES) שצריך להוריד על מנת להגדיל את המכפלה (מחשב פנטיום1 MMX 166MHZ) בכל מקרה לא יכולתי לחכות והעלתי את הבאס של המעבד דרך הביוס במחשב הנוכחי שלי התוצאות: מהירות השעון עלתה מ-667 ל-750 אני יכול להשאיר את זה ככה? איזו תוכנה בודקת את יציבות המעבד ואת הטמפ'ס? לפי סנדרה הוא ב-39 C. עוד שאלה קטנה למה אני לא יכול להעלות עוד? זאת האפשרות הכי גבוהה שראיתי בביוס..אפשר לשנות את המכפלה דרך הביוס או רק דרך הוצאת השבבים בלוח אם? (הלוח שלי הוא ציפסט של VIA אני לא יודע את הדגם המדויק, והוא שם איזו חברה שנקראת …
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם כשעושים OC לכרטיס מסך צריך גם להעלות את המתח לחריץ ה-AGP (בביוס מעלים אם אני לא טועה , תקנו אותי אם אני טועה ) ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-