עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CoPyCaT,

Vcore: 1.675 Vddr: 2.8 לוח: ABIT IC7 זיכרונות: Geil Golden Dragon 3200 (256x2) מעבד: 2.8GHZ 800FSB

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by BlackSheep,

:[

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by FlashBang,

עד כמה רחוק אתם חושבים ש אני יילך עם ה REVISION הזה ? כרגע יש לי 512 DDR 400.... בקרוב יהיה לי עוד אחד. ה קירור למעבד הוא FREEZER 4 אם למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה (IS7 E2) אנא תעזרו עם ה BIOS לא הבנתי מזה ה CPU STRAP.... וזה מאוד מוזר,ש המעבד לא יעלה ב יחס זכרון\מעבד של 1:1, רק 4:5 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 483 צפיות
  4. שלום חברים הרכבתי מחשב חדש שכולל את המעבד E8400 והלוח Gigabyte EP45-DS3R הפעלתי את המחשב (עם התקנת הוינדוס הקודמת) והכל עלה כמו שצריך אך שמעתי רעש מאווררים חזק. הפעלתי אוורסט וראיתי שהמאוורר שלי (Big Typhoon 120 VX) מסתובב על 8000rpm. השתמשתי במאוורר הזה במחשב הקודם שלי ללא בעיות והוא תמיד עבד על 800-1500 rpm והיה שקט מאוד. דבר מעניין ששמתי לב באוורסט הוא שטמפרטורת המעבד אינה מזוהה, אני משער שכאן הבעיה. איך אפשר לפתור את העניין? עדכון: נכנסתי לביוס ושם הטמפרטורה והמהירות נורמליים, כנראה שהבעיה בתוכנה. המאוורר מסתובב במקס רק בהפעלה וכשראיתי 8000 קצת נבהלתי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל "איזה Arctic Cooling מתאים לR9700 וייתן את הביצועי קירור הטובים ביותר?" תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  6. יש לי שאלה נגיד על המאוורר של המעבד אני מחבר מאוורר נוסף בדיוק עליו שיהיה באותו כיוון של המאוורר של המעבד כיאלו ששניהם ידחפו אוויר אל המעבד אז זה יכול לתרום בירידת טמפרטורות? זה יכול להזיק?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by shdor,

יש לי ביג טייפון וq6600 במנוחה הוא 40 מעלות!! הגיוני? הכרטיס מסך 8800 GTS על 58 מעלות במנוחה...כל המערכת במארז 3D Aurora. איך אני יכול לקרר אותם קצת?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  8. Started by ozwrx,

יש לי מעבד AMD 2500 ומאוורר מקורי קניתי מאוורר חדש VULCANO 7 של טרמלטק עכשיו יש לו גם משחה טרמית והכל השאלה שלי מה לעשות? איך אני מבצע את ההוצאה וההתקנה טוב? יש להם אתרים ותמונות שמראים איך עושים את זה? האם אני צריך להסיר את המשחה טרמית מהמאוורר הקודם ולמרוח חדש? איך עושים זאת? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by sroolik,

פתחתי את הנושא בפורום הלא נכון, מצטער

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  10. עכשיו קונה צריך חוות דעת ממכם יש לי 5900 FX ואת זה אני מתכנן לקנוט Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 ולמעבד סוקט A אני עדיין מטלבט כי יש לוח בעייתי בלי חורים תנו המלצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by HiTiT,

OK אז המפרט שלי מימין [בפרופיל] יש לי tuniq tower. והתחלתי לעשות OC הורדתי את ה מכפלת HT ל X4 כי הוא לא נתן לי להיתקדם. הגעתי ל BUS 254 timing של הזכרונות הורדתי 4-4-4-12-16 שזה 266MHZ מתח במעבד 1.4 מתח זיכרונות 2.05 --- ופה נתקעתי - אם אני זז למעלה אפילו 1MHZ בבס - אני מקבל fatal error ב orthos וכמו שרשמתי למעלה זה יציב ועובד מצויין... הטמפ' שלי: מנוחה core 1: 30 core 2: 24 מאמץ מלא orthos: core 1: 45 core 2: 39-40 [כל הזמן קופץ] אני מפחד להעלות עוד זכרונות... ומעבד נראה לי שהמתח סבבה אז מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by Cyron,

שלום יש לי מעבד Athlon XP 1800 ולוח GA-7VRXP הטמפ' במעבד מגיעה ל-65-70 מעלות במצב של גלישה באינטרנט, ולפעמים המחשב עושה Reset לבד ואני משער שזה גם בגלל חום... מה אני יכול לעשות כדי להפחית את החום ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by Bh,

איזה קירור מומלץ למעבד Q6600 במארז Thermalkate Eureka עד 400 ש"ח +-? המליצו לי על ה-BigTyp 120.. האם זה באמת קירור מומלץ או שאפשר להשיג קירור יותר טוב ממנו בתקציב שציינתי? תודה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  14. Started by Master-Chipsets,

איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  15. Started by menacex,

שלום ! ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות שעקב אי-עדכון של הביוס , הבורד שלי נותן לי לעשות אוורקלוק יענו מ133 במקום להתחיל מ166 ? ברשותי GIGABYTE 7VAXP ולא , אין לי שום דבר על הלוח שמאפשר לי לשנות זאת. באתר של GIGABYTE מופיע עידכון בביוס ל BARTONS 2500 \ 2800 \ 3000 רציתי לדעת האם עידכון הביוס יאפשר לי לעשות אוור קלוק כמו שצריך או האם זה רק ענין טכני כאילו.. F11 2003/1/15 AMD Barton CPU support (2500+/2800+/3000+)

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  16. שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by קוביה,

שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  18. כנראה בעית חום יתר, ה-E4300 שלי נמצא ב-OC FSB 337 בכפולות 9X CPU V1.42 דרך התוכנה TAT הוא מראה לי שהוא מגיע ל-72 מעלות, האם זה נורמלי? (לפני כמה ימים קניתי את המחשב ושמו לי משחה טרמית, כנראה הם שמו כמו הפנים שלהם כי ב-TAT הראה לי 77 מעלות, אבל היום כששמתי משחה חדשה ירדו לי 5 מעלות ל-72) יש לי מאוורר נינג'ה פלוס ומשום מה אני לא יכול להשתלט על המהירות שלו, הוא כל הזמן באותה המהירות. ניסיתי את ההגדרות דרך הביוס וגם דרך התוכנה SPEEDFUN ואין שינוי. ?!

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. Started by BloodFist,

חבר שלי רצה לקנות http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 אבל לא היה במלאי והציעו לו במקום http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870 האם כדאי לו לקחת? או שהאם יש אופציות אחרות באותו התקציב בערך? רק בTMS בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  20. אני מעוניין לעשות OC ל AMD 2200 שלי עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה קודם כל המעבד שלי כרגע בממוצע על 55 מעלות בלי OC . רציתי לשאול שכאשר אני עושה OC מה בדיוק אני מעלה ? יש לי בביוס כמה אפשרויות : AGP 66mhz Multipiler - 13.5 System Clock- על 133 איזה מהם אני אמור לשנות ומה ההבדל אם אני ירים את ה System clock במקום המולטיפילר הרי שניהם יתנו לי תוצאות דומות ...? אהה עוד משהו האם צריך לשנות גם את המתח ????

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…

22. Started by TheRedEye,

מה אתם אומרים? אם פתוח אז גם שני הצדדים או צד אחד?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. שלום! יש לי כרגע קרור מים thermaltake big water ואני רוצה להחליף אותו כי המשאבה עשתה לי חור בראש ובכלל מערכת מים אני צריך המלצה לקרור אויר הכי טוב והכי אפקטיבי למעבד amd 4200 על לוח 939 לא יודע אם זה משנה על איזה לוח אני מקווה שהקרור יגיע לפחות לרמה של קרור מים או יותר אם צריך עוד פרטים על המערכת שלי תנו לי לדעת

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by moshe55501,

איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  25. Started by roslan88,

שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …

• 1 תגובה
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.