עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בcatalyst control center הטמפ' שלי במנוחה מגיעות ל52 מעלות. האם זה נורמלי לכרטיס הזה? ועד כמה הכרטיס יכול להגיע במאמץ עד לסף שלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by roei88,

איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד? הלוח שלי זה asus tuv-4x

• 61 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Ido.K,

שלום אני מחפש מאוור 80 מ"מ הכי איכותי כיום בשוק אני מתכנן לשים אותו על מעבד שיעשה עבודה ממש טובה. תודה ענקית לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by kobi_af,

אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד שלי שהוא אינטל 2.4 של נורטהוד לוח אם אוקטק ריינו 2 סוקט 478 אני רוצה לבצע oc למעבד אבל שאני מעלה ב fsb אפילו שתיים המחשב שלי אחר כמה דקות שאני משתמש בו קורס , רציתי לדעת איך אפשר לעלות מתח למעבד בביוס וכמה לעלות .?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by taltsahi,

יש לי לוח אם MSI PLATINOM K8N NEO2 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק (שעובדת במלואה) האוברקלוקינג לא פועל והמעבד עדיין מגיע לי ל 88+ מעלות בלי שום תוכנה מיוחדת שפועלת. מה יכולה להיות הבעיה??? אין לי אבק במאוורר של המערכת והמים במשאבה מלאים. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. אני רוצה לעשות OC עם הרכיבים הבאים: בארטון 2500 אסוס A7N8X דלוקס V2 ג'ייל גולדן דרגון 512MB 3200 XASER 3 כשהחלפתי את כל 7 המאווררים לSF2 גוף קירור Thermalright SK-7 1 מה אתם אומרים על הפוטנציאל OC של המערכת הזאת ומה יש\צריך לשפר עלמנת שיהיה טוב יותר 2 איך הקירור שלי (כל המאווררים וכו')

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  7. אני עם המעבד E8400 עם C@ ל3.6 כרגע.. אך אינני מקבל את התדר במאפיינים של המחשב שלי מישהו יודע מדוע?? <----------- שאר המפרט .. c1e מבוטל מערכת הפעלה VISTA x64

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by oferiko,

אני משתמש ונכנסתי לכמה פורומים וראיתי שהרבה מדברים על אוברקלוקינג!! תסבירו לי בבקשה מהו האוברקלוקינג ומה הוא עושה? תודה לכל המגיבים והעוזרים!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by the_rock100,

שלום חבריה. יש לי מעבד 2.8 ג'יגה הרץ northwood שמגיע ל80 מעלות. ופרסקוט 3.2 והראשון שמגיע ל90 מעלות. על איזה מאווררים שקטים אתם ממליצים למטרת קירור בלבד? (לא בשביל אוברקלוק) ויש לכם המלצה למאוורר לכרטיס מסך 9800 פרו של ELSA FALCOX?

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by shumaher,

WC-601 טוב ושווה\או שלא? מתאים ל CORE 2 DUO E8200??? וללוח GIGABYTE EX38-DS4???

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. Started by amisha,

המטרה של הקירור היא גם ל OC רצחני לפעמים ולפעמים למהירות המקור +שקט מטורף יש הצעות ? המארז הוא מארז דיי מאורר (מארז של TT עם מאורר 120 מ"מ בצד) הטמפ שלי הם : 32 במצב IDLE בסביבות ה 50 ב FULL LOAD בOC מ 2.4 ל 3.2 במתח דיפולט של 1.525V אני רוצה להגיע לסביבות ה 3.6 עם הקירור החדש נ.ב כאשר אני אומר שקט מטורף אני מתכוון גם שאני אנמיך את המאוררים של המארז ל 7V אם אתם אומרים לי שיש AX478 בארץ שלחו לי לפרטי איפה יש !!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. טוב יש לי קצת כסף אז זה או IPHONE או כמה תוספי קירור נחמדים . הלוח אם שלי GA-P35-DS4 על 55-58 מעלות כל הזמן (אפילו בלי OC) והגיע הזמן לקרר אותו עכשיו איך לעשות את זה? לתלות עם אזיקון מאוורר? לקדוח חורים (מאוד חושש)? או משהו אחר (תקציב 250 ש"ח גג) כרטיס מסך חשבתי על HR-03 PLUS עם מאוורר 92 או 120 MM מה דעתכם? איזה מאוורר לבחור? האם יש משהו יותר טוב באותו תקציב? להוסיף עוד 1-3 מאווררים של 120 למארז איך לחבר אותם בלי להרוס את המארז (מודינג וכו :s05:)? ואיזה לבחור? נ.ב המארז שלי הוא ARMOR עם קירור מים (הגירסה עם הקירור) טוב חוץ מזה נשאר לי עוד 150 ש"ח בערך אז מה לקנות? ולא כל כך קשור (אתם לא חייבים לענות) מתלבט בין HD 500GB RAID או 74GB RAPTOR

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  13. Started by matvey99,

קודם כל רציתי שתגידו לי איזה תוכנה מראה טמפ' נכונות ולא מזייפת כמו ( TAT ) אצלי והטמפ' שיש בתמונה שהם במנוחה טובות למעבד E4300 סטוק? הלוח אם לא יותר מידי חם? תודה.

• 10 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by bad-sector,

יש לי שאלה, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי והמחשב לא מסיים את הבדיקה, יש לי אותו כרטיס כמו ל NIGHT_KEEPER ושמתי בדיוק אותה מהירות ליבה וזיכרונות, STOCK SPEEDS : MEMORY CLOCK - 200 (400) MHZ CORE CLOCK - 250 MHZ AFTER OC : MEMORY CLOCK - 243 (486) MHZ CORE CLOCK - 272 .... שאלתי היא האם העלאת מתח לכרטיס מסך עוזרת כמו בקריסות עם מעבד....

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. החלטתי לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת אם אני צריך ושווה לי להחליף את הזכרונות לחברה של G.SKILL בשביל ה-OC, אגב שה-OC שאני מתכנן זה לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ, או 3.2 ככה ובכן זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤674 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1851 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤…

• 12 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by Eluha,

לאחר O\C אני בודק את היציבות אם OCCT ולאחר כמה דקות הווינדוס ויסטה סוגר לי את התוכנה.... אז ניסיתי אם תוכנה EVEREST הבדיקה עוברת בהצלחה גם בדקתי אם S&M והבדיקה עוברת בהצלחה למי אני אמור לאמין?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, יש לי את הTT BIG TYPHOON VX ומעבד E4300 באוברקלוק של 3GHZ הבעיה היחידה היא שהקירור על 100% רועש מאוד ובלתי נסבל. גם אם אני מוריד את המהירות של המאוורר הוא עדיין רועש. וכמובן שאם המהירות שלו נמוכה והוא קצת שקט,הוא לא מספיק יעיל. יש קירור אחר בתקציב של עד 200 ש"ח שיהיה חזק ושקט?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב שלי (מפרט במקומו) נמצא ב OC , באס 400 , 2800MHZ , עם BT TT (לא VX). לפני חודשיים ואפילו סתם בלילה כשקר יותר - הטמפטורות במנוחה על סביב ה 30-3 (ב TAT), וסביב ה-40-2 (עם התוכנה של הבאנדל של הלוח), כרגע עומד על 47-8 , תחת מאמץ של TAT י (Workload level 100%) הוא עולה גם ל 50-2 (בTAT) ובבאנדל ל 62-4 השאלה היא אם לאורך זמן עדיף להוריד קצת מהאובר כדי לשמור על טמפרטוקרות נמוכות יותר? אולי כדאי הגלל הקיץ? המעבד נמצא על מתח סטוק, זכרונות 1:1 ב 800MHZ, והצ'יפסט נמצא בטווח הבטוח (יש עליו מאוורר הוא לא עולה בימים חמים תחת מאמץ את 38...) והכל יציב כמו שכתבתי 3 חודשים בלי קראש אחד (לוחות אסוס כמו פלדה... ) בראל. שכחתי לציין, הTT נקי מאבק (עשיתי לו ניקיון לפני יומים) והמארז …

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  19. כי חיברתי 3 והרד דיסק.... תודה

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  20. שלום, המחשב שלי חזר מתיקון אצל סקייפיסי, הם שידרגו לי מ HD4870 ל HD4890 + הקירור הנ"ל פחות או יותר בחינם (הם היו חייבים לתת לי משהו מעבר ל HD4870, כי אני קניתי OC Edition). בקיצור הורדתי את הדרייברים רק ליתר בטחון, ונכנסתי ל control center.ב FAN speed אני רואה שגם המינימום וגם המקסימום הם על 100% מה שלא נראה הגיוני כי הצליל לא נשמע כמו 100% או אפילו 50%. נכנסתי ל Riva Tuner ואני בכלל לא רואה שם את האופציה של כרטיס המסך. איך אני אמור לשלוט ידנית במהירות המאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הרגע עשיתי לי מודינג בדלת של הקומפיקוס שלי ,והכנתי לי שני פתחים למאווררים. החורים שעשיתי מכוונים ישירות על הכרטיס מסך! השאלה שלי היא איך כדאי לי לכוון את המאווררים? 2 שיוציאו אוויר? 2 שיכניסו אוויר? 1 מכניס ואחד מוציא? חשבתי דווקא שהאופצייה השלישית יכולה להיות יעילה, מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by סער_שי,

ובכן, הוא חם מאוד. אני לא יכול לגעת בו יותר משתי שניות רצוף. בEVEREST הוא נותן לי 44, אבל יש מצב שזה יותר חם מזה. במאמץ הוא מגיע ל-60. זה בטוח לעבוד איתו ככה?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by maormark,

שלושה חברות המחיר הוא כמעט זהה: הראשון: Arctic Fan AF8025L 80mm 30 ש"ח ליחידה http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_46_63&mID=89&page=spec השני: Zalman דגם ZM-F1 38 ש"ח ליחידה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=204 השלישי: Thunderblade 8cm Blue led Case Fan A1910 35 ש"ח ליחידה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1165&ID=1738#Tab1 אני מעוניין לקנות 3 יחידות לקירור של המארז, אחד מוציא אוויר אחד מכניס אוויר מגב המחשב, ועוד אחד מוציא אוויר מצדו של המחשב (הכוונה מול המעבד). או אולי עדיף בכלל לקנות מארז כולל מאורר חדש: Elite 335 Black http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. Started by Make_Party,

עשיתי OC למעבד ומאז כול משחק ותוכנה שאני ניכנס תוך 10שניות בארך זה מעיף אותי יש לי לוח Asus P5S800-VM Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 240) Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) עם אתם יודעים מה הבעיה אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. אהלן , לאחר שהמאוורר של הכרטיס מסך(GT240) עבר כל גבול עם החפירות הוחלט להעיף אותו ולשים מאוור רגיל של מארז. ההחלפה היתה מאוד קלה להפתעתי. כמעת ולא שומעים את המאוור והטמפרוטה ירדה ב 3 מעלות במנוחה ו 2 במאמץ סה"כ היה שווה בשביל השקט. הנה התמונות : 1. פירוק הצלעות קירור והמאוורר 2.תפיסת המאוורר ה"חדש" על הצלעות באמצעות אזיקונים(שתפסו אותו מצויין ואין רעידות) 3.הכרטיס מסך בפעולה בסופו של דבר קיבלתי גם שקט וגם תוספת קירור ללא כל עלות. עריכה:הייתה בעיה עם התמונות עכשיו סידרתי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.