עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoKo-MaN,

תקשיבו יש לי מאורר 80 מ'מ ואני רוצה לדחוף אותו בקידמת המארז.... ככה קידמת המארז נראת אצלי: איך אני עושה את זה??? שמישהו יפרט לי בבקשה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. שלום חברים הרכבתי מחשב חדש שכולל את המעבד E8400 והלוח Gigabyte EP45-DS3R הפעלתי את המחשב (עם התקנת הוינדוס הקודמת) והכל עלה כמו שצריך אך שמעתי רעש מאווררים חזק. הפעלתי אוורסט וראיתי שהמאוורר שלי (Big Typhoon 120 VX) מסתובב על 8000rpm. השתמשתי במאוורר הזה במחשב הקודם שלי ללא בעיות והוא תמיד עבד על 800-1500 rpm והיה שקט מאוד. דבר מעניין ששמתי לב באוורסט הוא שטמפרטורת המעבד אינה מזוהה, אני משער שכאן הבעיה. איך אפשר לפתור את העניין? עדכון: נכנסתי לביוס ושם הטמפרטורה והמהירות נורמליים, כנראה שהבעיה בתוכנה. המאוורר מסתובב במקס רק בהפעלה וכשראיתי 8000 קצת נבהלתי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. עכשיו קונה צריך חוות דעת ממכם יש לי 5900 FX ואת זה אני מתכנן לקנוט Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 ולמעבד סוקט A אני עדיין מטלבט כי יש לוח בעייתי בלי חורים תנו המלצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by אדם לוי,

טוב תיראו עכשיו יש לי את התיזמונים הבאים CPU CPU Clock Motherboard Chipset Memory CL-RCD-RP-RAS Latency P4 520 3350 MHz Gigabyte GA-8IPE1000-G i865PE Dual PC3100 DDR 2.5-4-4-8 121.2 ns לפי מה שהבנתי זה הכי טוב "שיש" אז בקיצור דיברתי אם מישהו והוא אמר לי שזה עיניין מסוכן ועדיף להתרחק מזה.. אבל אני רוצה לנסות הרי איך לומדים אם לא מנסים, אז בקיצור ולעיניין הייתי מעוניין לדעת באיזו דרך אוכל להעלות את הביצועים. ראיתי שיש בביוס סעיף בישביל זה אני רק פוחד לגעת שמה בדברים... :s05: אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by mikezaush,

מהירות הליבה של הכרטיס היא 560 והעליתי אותה ל650 . מהירות הזיכרונות dd3 היא 700 (1400 אפקטיבי) והעליתי ל800 (1600 אפקטיבי). באתרים שונים שנתנו סקירות לכרטיס מחברה זו ספציפית הגיעו למהירויות נמוכות יותר בהרבה ותהיתי אם הפורום הזה יש מי שעשה אוברקלוק לכרטיס הזה ורוצה להשוות איתי.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  6. אני מחפש קירור למעבד שלי פנטיום 4 ליבת Willamette. אני מחפש קירור שקט ויעיל והתקציב שלי הוא 180 ש"ח, שזה עד 40$. אני עושה הזמנה גדולה מהאתר FrozenCPU ורציתי להזמין משם גם קירור. מכיוון שבפורום הזה נמצאים המבינים היותר טובים בקירור למעבד ממש אשמח אם תייעצו לי מבין ה-43 קירורים האלו בערך 5 שהם הטובים ביותר \ הטוב ביותר (כל עוד עונים לדרישות כמובן). http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page1.html http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page2.html Sarlula.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  7. שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  8. אוקי כולם קצר ולענין 500 שקל עכשיו יש לי מארז גנרי midi atx שלא נראה לי שביג טיפון או 9500 יכנסו אליו וגם מפחיד ואתו לשים חצי קילו על המעבד עכשיו יש לי סוקט 754 מעבד אתלון 64 קיצר אני צריך בשבילו קרור שיכנס למארז midi atx או שאני צריך קרור בשבילו ומארז חדש מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by wollmann,

בדיוק מה שבנושא... תודה. ואם כבר... אז מה עדיף (מעניין אותי לדעת) - Sempron 2400 או AthlonXP 2400?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. האם צריך ואפשר להוסיף מתח לAGP ברמות אוברקלוק מסויימות? באיזה רמות?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

יש לי 2 שאלות: 1) אילו תזמוני זכרונות טובים לOVERCLOCK? 2) מה מסמן כל מספר? תודה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by iyehuda,

איזה מאוורר הכי שקט ל E6300 קניתי בKSP מאוורר של זלמן (כנראה מכרו לי דגם זול) והוא ממש מרעיש הכסף לא משחק אצלי תפקיד עד גבול מסוים כמובן

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…

15. Started by TheRedEye,

מה אתם אומרים? אם פתוח אז גם שני הצדדים או צד אחד?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. שלום! יש לי כרגע קרור מים thermaltake big water ואני רוצה להחליף אותו כי המשאבה עשתה לי חור בראש ובכלל מערכת מים אני צריך המלצה לקרור אויר הכי טוב והכי אפקטיבי למעבד amd 4200 על לוח 939 לא יודע אם זה משנה על איזה לוח אני מקווה שהקרור יגיע לפחות לרמה של קרור מים או יותר אם צריך עוד פרטים על המערכת שלי תנו לי לדעת

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. טוב אז ככה, המפרט בחתימה - כעיקרון שקניתי את המחשב הוא לא היה מיועד לOC אבל פתאום בא לי ;D שמעתי שצריך לנעול AGP ו PCI ולהעלות HTT אבל אין לי מושג איפה כל הדברים האלה נמצאים... אשמח לשמוע עצתכם ומה אני יכול / צריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by Folklore,

ב 1500 שקל? AGP ו- PCI -E

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. שלום חברה, המפרט בצד. היום החלטתי קצת להיתעסק עם המחשב שלי. בקיצור, ראיתי אנשים שהגיעו ל3.6 עם 1.39V ואני לעומתם הגעתי ל 3.4 עם 1.506V. מה הסיבה לכך? המגבלה היא לא הלוח, אני אפילו בדקתי את המעבד על באס של 450 עם מכפלה של 7 [במקום 8 מקורי] וזה עבד מצויין. הזיכרונות עובדים על 2.1V עם יחס של 1:1 . mch +.1 system +.1 --- מה עו אפשר לעשות? למה אני הולך כל כך גבוהה עם הוולטים?[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 01:35:41 חבר'ה אתם יכולים בבקה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by Buffer,

המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. האם העלאת באס למעבד משפיעה על משהו אם הMHZ בסיכום הכללי כמעט ולא עולה? כלומר העלנו הרבה את הבאס אבל את המכפלה הורדנו בהרבה ואז מה שהרווחנו זה בסביבות ה100MHZ למעבד... הרווחנו פה משהו?

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי את התוכנות שיש באתר לOC למעבד בסביבת WINDOWS ואף אחת מהן לא מזהה את הלוח אם שלי יש דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by noambaum,

cpu:46 ram:30 both in idle mode is it good or bad?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים