עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mazoneli,

יש לי E4300 עם הטוניק ב OC ל 280M והטמפרטורה של הליבות 43-47 בעבודה סטנדרטית OFFICE אינטרנט וכדומה, זה לא גבוה בשביל הטוניק ? הלוח והכ.מ ב 35 מ' וה HD ב 31 ו 36 מ'. שאלה נוספת שאני משנה את ה V LINK SPEED בביוס ל FAST המחשב הופך ללא יציב וקורס יש למישהו מושג מה עלולה להיות הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by SD Project,

יש לי ספק ג'נרי, הוא נותן למעבד מתח בין 1.3 ל1.45 ויש תמיד עליות וירידות... האם אפשר באמצעות רכיב אלקטרוני לשמור על זרם קבוע ?! או אפילו להגדילו ?! בעקרון זה למטרת OC ולמטרת חסכון בכסף אני ישמח לתגובות ממבינים, תודה ...

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by Yogev20,

עשיתי אוברקלוק למעבד שלי : מקורי 2800MHz ועשיתי אוברקלוק ל 3200MHz FSB מקורי 200, ושיניתי ל FSB 230 - השאלה היא אם אוטומטית גם הזיכרון באוברקלוק?? ראיתי בהודעות בפורום שיש יחס בין מעבד לזיכרון 1:1 או יחסים אחרים.. מה אמור להיות 1:1?? הנה הנתונים של המחשב Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-1203-009999-00101111-082205-SIS655FX$100XX001_BIOS DATE: 08/22/05 20:14:13 VER: 08.00.09 Motherboard Name Asus P4S800D Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 231 MHz (QDR) Effective Clock 924 MHz Bandwidth 7390 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 128-bit Real Clock 231 MHz (DDR) Effective Clock 462 MHz…

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  4. Started by pwntigo,

התקנתי את הטוניק טאוור לפני כחצי שנה, עם אוברקלוק של 400fsb על e6300 הטמפרטורה אף פעם לא עלתה מעל 30 מעלות גם במאמץ וגם כשהמאוור עובד רק חצי מהמהירות שלו... עכשיו זה בדיוק ההפך הטמפרטורה לא יורדת מ 44 מעלות גם במנוחה וגם כשהמאוור עובד ב 2000rpm האם זה בגלל הקיץ החם או בעיה עם הקירור?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by adamjo,

יש לי קונרו 6300 אני רוצה לדעת האם הלוח הזה יתאים לי לאובר קלוק בעתיד יש לי זיכרון של 677 2 סלוטים של 512 אין קרור ואין כלום מה שבא עם המחשב תודה

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by airJordan,

האם אני יכול לעשות משהו איתם? ואם כן - איך מתחילים?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  7. הלוח אם מופיע במפרט....הצי'פסט הוא KT600 וממה שהבנתי אי אפשר לנעול ..אז חשבתי אולי יש איזו דרך אחרת או עידכון ביוס.......או כל דבר אחר... וקשה אני חייב עזרה(אם אי אפשר אז באסה רק תעזרו....תודה) :s07:

8. Started by MoAv,

קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה

9. Started by Omerole,

A64 3500 WC . אוורסט המאפנה הראתה לי 62 אז הלכתי לביוס ורשום 32,טוב? אני על קירור אוויר רגיל שבא עם המארז. שמעתי על בעייה עם משהו מתחת ל40 מעלות...מישהו יודע מה הלך שמה ומוכן להסביר? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  10. Started by the godfather,

שלום אני צריך קירור הכי שקט שאפשר אבל לא מים למארז 2 מאוררים ולמעבד ביצועים לא חשובים זה מחשב של ילדה קטנה עם פניטיום 4 1.6 סקוקט 478 העיקר הכי שקטים שאפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  11. סביר להניח שאני אקנה עוד זמן לא רב את ה VGA SILNENCER REV.3 אז השאלה שלי היא האם תהיה לי אפשרות להשתמש בקירור סטוק הרגיל שיש עכשיו על הכרטיס מסך ללוח אם(צ'יפסט. גשר צפוני)? אם כן, סביר להניח שאצטרך להדביקו בדבק ת'רמי, האם זה עלול להוות סיכון כלשהו? אשמח לקבל תשובות בנושא

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by weamir,

יש לי PRESCOT 2.8GHZ עם ZALMAN 7000B ALCU,ומארז ג'נרי מחורבן. במצב רגיל המעבד נמצא על טמפ' 41-43 מעלות,אך כאשר אני משחק הטמפ' מגיע ל55-57 מעלות! יש לי מאוור קדמי 80 מ"מ,ואני חושב להוסיף 120 מ"מ מאחורה. אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פיתרונות קירור נוספים,על מנת להיפטר מהשרב בתוך המחשב. לצערי הערב קיבלתי לראשונה מסך כחול,ואני בטוח זה בגלל התחממות המעבד. כמו כן תנו לי המלצה למאוורר 120 מ"מ אמין וטוב.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  13. נכבה לי המסך לאיזה דקה ואז עלה על הרזולוציה הכי נמוכה וראיתי כל המסך נקודות ועשיתי ריסט לא עבד אין לי כאילו את הדרייבר לא מופיע לי התקנתי וזה כאילו לא התקין חייב עזרה לא זז לי הדברים במחשב אני רואה לאט ויש לי פול נקודות ..... תודה מראש ואל תתעצבנו על הכותרת זה מהלחץ .....

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  14. יש לי זלמן VF900, והייתי מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לאחד כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 האם הזלמן יתאים לכרטיס? (מאוד חשוב לי השקט ואני לא מוכן להתפשר על כרטיס עם מאוורר רועש...)

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by Dj_Gal,

תודה זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt תודה ...

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. שלום מישהו מוכן לעזור לי בבקשה ומבין בנושא? אני מחפש מאוררי 120 מ"מ וגם אחד של 80 מ"מ (עבור הHEATSINK האחורי). רוצה מאוררים "סופר חזקים" בעוצמה, שידחפו כמה שיותר CFM, והכי חשוב שיתאימו בגודל לHEATSINK הזה! יש הצעות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  18. אני יודע רק על הטרמלרייט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 ועל האקסלרו אקסטרים שיצא לא מזמן והוא מיועד לסדרת 2900 (ד"א, איפה מוכרים אותו? ) יש עוד קירורים שמתאימים לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. Started by amitbatito,

אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך בעזרת תוכנה ואחר כך אני מפרמט את המחשב אז האוברקלוק הולך??

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. Started by yehob,

RivaTuner לא נותן ובATITOOL זה עושה בהתחלה ואחר כך חוזר למהירות האופטימלית שלו... כך זה מראה באוורסט.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  21. פירוט המעלות בתוכנה fanspeed מה הטמפ' של מה...

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by KoKo-MaN,

תקשיבו יש לי מאורר 80 מ'מ ואני רוצה לדחוף אותו בקידמת המארז.... ככה קידמת המארז נראת אצלי: איך אני עושה את זה??? שמישהו יפרט לי בבקשה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  23. בהמשך לנושא שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=358468.20 אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל, ופתאום אחרי 10 שניות מתחילות חריקות... לא רעש רגיל של מאורר - אלא המאורר עצמו פשוט חורק! אני עושה משהו לא טוב? זה שאני משאיר את המארז פתוח אמור לפגוע במאורר? אני לא מבין מה הסיפור עם זה? לא עבר חודש מאז שקניתי את הקירור ורק בעיות! רק לי זה ככה?!!?!? זה המאורר השלישי שלהם שנדפק - עכשיו זה בדוק - אני לחברה הזאת לא מתקרב עוד פעם בחיים!!! השבוע אני אלך לחנות שקניתי ממנה את המאורר וישאל לגבי החלפה לדגם אחר בתוספת תשלום, זה כבר מתחיל לעצבן אותי יותר מדי.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  24. Started by KillerB,

שלום קניתי מחשב חדש ועשיתי לו OC. רציתי לעדת מהי התוכנה המקצועית ביותר שיכולה להראות לי את כל הנתונים: טמפרטורה, מהירות מאווררים ולהתריע שיש בעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by n0fo,

חברה יש לי את הזיכרון הבא GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ורציתי לשאול אם למישהו פה יש את אותו זיכרון וכמה הוא הגיע עם אותו זיכרון.... כמה מתח אני צריך לעלות ולאיזה תיזמונים אפשר להגיע איתו... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים