אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם קימם מאורר לספק כוח,אם כן אז מה המחיר המינמלי. מה יותר טוב מאורר הוא גוף קירור תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הפינים של הגוף קירור של המעבד נשברו ועכשיו המעבד ח ם ! אני צריך גוף קירור חדש....ב מ ק ס י מ ו ם 100 ש"ח.... אולי אני יעשה OC בעתיד אבל לא לחוץ על זה.... ש: שקונים גוף קירור או בא עם מאוורר? ומה ששמתי פה בלינק זה גוף + מאוורר?או רק מאוורר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14521
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שאני רוצה להתחיל לעסוק טיפלה במודינג.. אני מעוניין לקנות בקר למאווררים ואולי גם מסך שיציג לי את הטמפ' (יש כזה אחד רק שלא צריך להלחים והכול?). לפי מה שהבנתי יש את CoolerMaster Aerogate יש גם את Akasa Multi mode fan control LCD display AK-FC-03 את ZALMAN ZM-MFC1 את CoolerMate 4 channel fan controller Silver Leo את Sunbeamtech 20 in 1 Superior Panel Black ועוד.. אני פשוט מעוניין שאני יוכל לשלוט בכול המאווררים של המחשב לי... (נראה לי 4) ואם אפשר שיהיה לו גם מסך שאני יוכל לראות את הטמפ'.. מה מומלץ כאן? מומלץ אני מתכוון במחיר ביחס לאיכות.. אני מניח שיש מוצר שעולה 200 ש"ה והוא מן הסתם יותר טוב מאחד שעולה 100 ש"ח.. השאלה אם אני צריך את ההבדל הזה ואם ההבדל הזה ב…
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום! אין לי מושג בOC ובחיים לא עשיתי, והייתי רוצה לשמוע קצת כמה זה יכול לשפר לכרטיס שלי את הביצועים (בFPS), ובמה זה כרוך. תודה. נ.ב. יש לי כרגע במארז שני מאווררי 12 מ"מ מפרט: pentium 4 2.6 p4p800 deluxe 2*512 geil asus gf 4 ti 4200 128 mb
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה עם קרור סטוק ושמתי לב שעם מזגן בחדר המעבד על 49-50 במנוחה והלוח על 34 עם המארז של קומפיוקיס 6A19 (שאמרו שהוא מאוד מאוורר) לחבר שלי יש INTEL 1.5 עם ליבת ווילמייט גם עם קרור סטוק ומארז ג'נרי עם 80 מ"מ מאחורה ומקדימה ועם אבק בסינק בלי מזגן וחדר חם ואצלו זה 35 ככה! איך זה יכול להיות? הליבה של האינטל הזה כל כך קרירה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתבלט בין זכרונות.. יש את הדגם של סמסונג של 400 MHZ ויש של TWINMOS גם כן 400 MHZ . איזה אחד מהם טוב יותר ל OC? שני הזכרונות הם 512MB
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של 12 אחד קדימה ואחד אחורה עם המארז HEC 6A21 Compucase יש להם בקרים של טמפרטורה אני חיברתי אותם לספק שיסתובבו הכי מהר אבל עדין זה נראה שהם לא מסתובבים על מהירות מקסימלית לפי הרעש שהם עושים חיברתי לחיבור אחד של 12 וולט את שניהם איך אני יכול לגרום להם להיסתובב על מהירות מקסימלית 2 : קניתי ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 כתוב על המאוורר 1500 RPM זה המקסימום או המינימום עוד משהו קטן אני צריך המלצה על מאוורר 12 שיסתובב מהר מעל 4000 RPM תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מעלה את המתח למעבד אם זה מקצר את חיו ואם כן זה ממש משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום באוברקלוק אבל יש לי את האופציה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך על ידי לחיצת כפתור אחת. צירפתי תמונה של מה שיצא לי, ויש לי כמה שאלות. האם זה אוברקלוק חזק ואיפה הוא ממקם את הכרטיס בטבלה הזאת http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=857&model2=707&chart=318 כדאי לי להשתמש בתוכנה צד שלישי לביצוע אוברקלוק יותר טוב?.. כי ראיתי שכשהכרטיס מגיע לכ78 מעלות האברקלוק מפסיק. יש אפשרות לשים איזשהו ספרי למאוורר של הכרטיס כדי שיהיה פחות רועש?.. כי מן הסתם במשחקים הוא מתחמם יותר ואז המאוורר עובד יותר חזק ויש יותר רעש. דרך אגב מדובר בכרטיס X1950XTX, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
פירוט המעלות בתוכנה fanspeed מה הטמפ' של מה...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הראשונה שלי היא מה המאוורר 120MM השקט ביותר (אבל שעדיין מקרר בצורה סבירה)? אני צריך אחד בשביל המארז שלי. השניה היא אם ואיך אני יכול לברר אם בכרטיס מסך שברצוני לקנות (יד שניה) בוצע אוברקלוק? המון תודה לעונים, העניין חשוב אביתר(:
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד ולוח אם של אסוס P4XP-X באוברקלוק הראשון העלתי ל2520 אני לא יכול לעלות יותר כנראה בגלל שההספק(וואלט) חלש מידי עכשיו אין לי כנראה בביוס אפשרות לעלות זה הגיוני?? אם כן מה הפתרון?? תודה מראש יונתן
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 סוקט 423. אני רוצה להחליף לו את המאוורר למשהו טוב, אבל איפה אני אמצא בימינו מאוורר למעבד יחסית ישן?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש.. נראה לי שהוא יצא מהתושבת ומשתפשף בכיסוי שלו מה עושים? מחליפים מאוורר? או שאפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
איך אני OC לכרטיס GTO2 אני לא מתכוון להגדלת צינורות ל- 16 אלא להגדלת מהירות זיכרון לביצעוים של X800XT ... הסתכלתי בקישור הבא :http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/1 ואין שם דרך להגדלת הזיכרון מישהו יכול לכתוב לי מדריך בקצרה לקטע הזה בעברית בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
למעבדי ליבה כפולה E8400 או Q6700 וכדומה מומלץ קירור מהחברות הטובות כמו זלמן או THERMALTAKE וכדומה ? או שאפשר להיסתפק בקירור המקורי של אינטל שהוא יחסית לא כל כך מסיבי כמו שאר החברות שהזכרתי כאן ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הייי אז התחלתי בדיון קודם ולא ממש עזרו לי ועכשיו החלטתי להרחיב קצת את הרצונות והכניס OC יותר רציני לכל המחשב... אז ככה אני עם ATHLON 2600+ לוח abit an7 uguru זכרונות 256*2, 512 (*1) סה"כ 1024 ddr 400 וכרטיס מסך geforce 5900 שחכתי מאיזה חברה... בכל מיקרה למעבד אחרי שהסתכלתי קצת חשבתי על tt volcano 12 extreme מה דעתכם עליו? הוא יתאים לי ללוח אם? הכרטיס מסך יש לו קירור רציני יחסית עם צלעות קירור לאורך כל הכרטיס ומאוורר קטן במרכז... - האם יש טעם להוסיף גם קירור לחלק האחורי של הכרטיס? האם יש טעם לקנות קירור לזכרונות ולnorth bridge? ושאלה אחרונה - על איזה משחה טרמית אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי את ה 5900XT של ג'יגה בייט וכבר הרבה זמן הוא על מהירות סטוק ללא אוברקלוק רציני, קראתי בהרבה פורומים ברשת שללא בעיה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה רחוק, רציתי לדעת מי ממשתמשי הפורום אכן הצליח להגיע למשהו יציב ששיפר לו את הביצועים בצורה יפה, כמו כן, הקירור במארז שלי ג'נרי לחלוטין, כנ"ל לגבי הקירורועל הכרטיס. (אוברקלוקים שעשיתי בעבר היו ממש לא מורגשים בבנצים ומשחקים , לדוגמא : 750 - 430 , זה הכי רחוק שהצלחתי להגיע) תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב 2.4 c Asus MotherBoard והטמפרטורה שלי היא 35 זה טוב ??? ??? ??? תודה על התשובה...
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ למעבד Q6600 במארז Thermalkate Eureka עד 400 ש"ח +-? המליצו לי על ה-BigTyp 120.. האם זה באמת קירור מומלץ או שאפשר להשיג קירור יותר טוב ממנו בתקציב שציינתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מאוד ישן - סלרון 400 אני רוצה לנסות לשפר את מהירות המעבד (overclocking), אין לי מושג איך עושים את זה. מישהוא יכול בבקשה לעזור לי ולהסביר איך עושים את זה בצורה בטוחה ויעילה? לוח האם שלי הוא של Shuttle במהירות 66MHZ תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-