אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600xt ... עכשיו שמעתי שאנשים עושים OC עם powerstrip ואין לי מושג איך... יש לכם המלצות לתוכנות אחרות ומה הסיכון בכל אחת מהדרכים?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
עשיתי לג'יפורס 2 שלי אובר מוגזם ואז לחצתי על: TEST SETINGS . המחשב קרס..... הפעלתי מחדש ונעלמה אפשרות האובר בתג ה clock frequen
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהכרטיס הזה הוא מאוד ישן רציתי לדעת עם הקירור המקורי לאיזה מהירויות אפשר להגיע עם הכרטיס ואם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להגיד לי האם Asetek Vapochill micro Xtreme K8 עדיף על ה-BIG TYPHOON עם נימוק כמובן
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני יודע שאחד מתחתי פתח תרד אבל זה לא עוזר לי אז ככה יש לי לוח של asus p4s800d ואני לא יכול לעלות מתח למעבד ניסיתי לעדכן ביוס וכשבאתי להתקין את התוכנה היא רשמה שהיא לא זיהתה לוח של asus עזרה בבקשה חברים תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המדבקה של המספר הסידורי של המעבד על המעבד האם המעבד יתחמם יותר כשאני יעשה לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה כדאי לי לעשות אוברקלוק כשהמדבקה נמצאת על המעבד?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כל הפרטים בלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353587.new#new
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
המשחה הטרמית הזאת Arctic Silver Ceramique Thermal Compound 2.5g Tube תפיק תועלת?? יש לי amd2000 ווולקנו 9 אני עובד איתו על המהירות 2700 סלד וזה מספיק אך ניגמרה לי המישחה אז אני רוצה לקנות וזאת שציינתי למאלה מועילה?? אמממ אין לי כסף להשקיע במישחה.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום ראיתי כמה פרויקטים באתר בקשר ללד הכחול בעכבר והתרשמתי והחלטתי להחליף לד אבל איני יודע לאיזה לד להחליף ומה בדיוק עושים? ראיתי מדריך באתר גרמני אבל לא הבנתי כלום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
זה המפרט זה הטמפרטורה זה נורמאלי 85 מעלות במנוחה? נגעתי בקטודות וכמעט קיבלתי כבייה זה פשוט רותח
-
- 6 תגובות
- 469 צפיות
-
-
משהו אולי יודע מי מייבא את המוצרים של....Swiftech ?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי את הכרטיס מסך PowerColor 9600 XT 256MB , ועכשיו אני רוצה להמהיר אותו ולהחליף לו את הקירור. אז רציתי לדעת איזה קירור הוא המתאים לי ביותר לכרטיס הזה ושיקרר לי גם את הזיכרונות ויהיה כמובן בעל חיישן חום מובנה מכיוון שאין לי על הכרטיס חיישן. עכשיו לא להגזים יותר מידי עם העלויות של הקירור כי גם ככה הכרטיס לא שווה כל כך הרבה, אז לא להגזים. קצת מידע על הכרטיס המדויק שיש לי: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=84&CatCode=123 תודה לכל המגיבים והעוזרים בנידון!.
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כן...שלום אני חושב על ליקנות מאורר למעבד AMD BARTON סוג המאורר TITAN TTCCUTB/F הוא עם בסיס נחושת ומהירות סיבוב די גבוה 5000-5500 RPM אז...האם המאורר הזה טוב או לא???? ואם לא תרשמו סוג טוב בבקשה?!
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הHardCano 12 של TT (אשר בעל 4 חיישני טמפ') ורציתי לדעת היכן אני צריך למקם את החיישנים. אני רוצה לשים את החישנים ב: מעבד, צ'יפסט, HD וכרטיס מסך. האם אני צריך להוציא לכל אחד מה"מקומות" את ההיטסינק כדי לשים את החיישן? ואיפה אני צריך לשים אותו? ראיתי באתר של TT איפה צריך לשים את החיישן במעבד וראיתי שם שהם שמו אותו בריבוע הקטן באמצע המעבד והעבירו את חוטי החיישן דרך ההיטסינק, זה אפשרי? כך זה נעשה? לא גורם לבעיות טמפ'..? בכללי, אני מבקש הסבר (אם אפשר מפורט..) על מיקום החיישנים בכל אחד מהמקומות.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם p35c-ds3r GIGABYTE וקיבלתי איתו תוכנה שנקראת EASY TUNE 5 בשביל לעשות OC דרך מערכת ההפעלה...אם אני אשתמש בה לOC קליל(5-25%) בלי לעשות את כל הדברים שכתוב לעשות במדריך באתר דרך הביוס(לא כולל בדיקת יציבות שאני אעשה) אז הOC יהיה יציב או שאני חייב לעשות את כל הדברים האלו שדרך הביוס?ואיך בודקים יציבות ב-S&M?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום אנשים. משעמם לי קצת...אז אני רציתי לשאול אתכם ת'שאלה הזו כי זה סיקרן אותי מאוד אמנם זה גם תלוי בקירור של המעבד אבל בכללי מהו הפוטנציאל הכי גבוה? ובמקביל גם מהי התוצאה הגבוהה ביותר בסופר פאי שאפר להגיע איתו.. אם ראיתם כבר סקרים או אנשים שיש להם גם ת'מעבד הזה וסיפרו עליו או דברים אחרים אני אמשח לשמוע! המעבד שלי: Prescott 3.0 775 תודה.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי PRESCOT 2.8GHZ עם ZALMAN 7000B ALCU,ומארז ג'נרי מחורבן. במצב רגיל המעבד נמצא על טמפ' 41-43 מעלות,אך כאשר אני משחק הטמפ' מגיע ל55-57 מעלות! יש לי מאוור קדמי 80 מ"מ,ואני חושב להוסיף 120 מ"מ מאחורה. אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פיתרונות קירור נוספים,על מנת להיפטר מהשרב בתוך המחשב. לצערי הערב קיבלתי לראשונה מסך כחול,ואני בטוח זה בגלל התחממות המעבד. כמו כן תנו לי המלצה למאוורר 120 מ"מ אמין וטוב.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט 6VTXEA לוח לא רע בכלל תומך במעבדי טואלטין מבוסס ציפסט VIA 133A PRO עכשיו יש לי אליו מעבד פנטיום 3 800EB קיצר אני ראיתי שאל הלוח יש לי גמרפים שנותנים אפשרות של אוברקלוק עד 150FSB ועשיתי אוברקלוק למהירות הזאת ומה אני מגלה אוברקלוק של 100מה"צ בלבד!! יש דרך לקבל יותר?? אולי איך שהוא לעלות יותר את ה-FSB כי המעבד עצמו עובד ככה 6X133 וחשבתי לקבל קצת יותר אוברקלוק... מה זה כולה 100מה"צ אוףףף יש לי אליו וולקנו 7 נחמד אם זיכרון הייניקס 256מגה C3 PC133