עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום , רכשתי לפני שבוע מחשב חדש ואני מעוניין לעשות אוברקלוק , קראתי פחות או יותר שזה מהביוס העלאה הורדה וכו'. אשמח לקבל הדרכבה כיצד לבצע אותו. מפרט מחשב : Intel Core Duo E 6600 Asus Striker Extreme Geforce 8800GTS 640mb Twinmos 2GB 800Mhz Gigabyte Aurora 570 WD 250GB תודה לעוזרים :>

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. נכנסתי עכשו לאתר של טרמלטייק העולמי וראיתי שם שביגטייפון מתאים לסוקט 462\A ולי יש 462 סוקט A אבל המאוורר שקניתי מקיי אס פי לא מתאים ללוח שלי השאלה שלי היא האם יש לזה כמה גרסאות או רק גרס אחת???? ואםרק אחת איך זה יכול ליהיות שזה לא מתאים???? :s05: היתקשרתי עכשיו לנועה מחשבים ואמרו לי שם שאני צריך תושבת ללוח מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג את זה???

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. או שפשוט להרכיב את זה עם התופסנים שלו והלוח יכול להיות מחובר כרגיל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by guandms,

שלום לכולם ! רציתי להתייעץ אתכם לגבי קירור מים למערכת שלי. אני רוצה קירור איכותי שקט מאוד ושיקרר את כל המערכת שזה מעבד כרטיס מסך וציפסט !!! המערכת שלי היא : THERMALTKAE SWING ATI X1900XTX 512 MB DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA -D GEIL 2X1GB W.D. 250 GB SATA II 16 MB BUFFER THERMALTAKE BIG TYPHOON CREATIVE XFI ELITE PRO המחיר לא כזה חשוב העיקר שיהיה מערכת טובה ואיכותית אבל גם לא צריך להגזים ... אני לא מיליונר ...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by DarkLloth,

Scythe "ANDY SAMURAI MASTER המלצות לשיפור? , מיועד לקירור רגיל ואולי OC בעתיד אחרי ש Q6600 יתיישן...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by avivbiton11,

תציעו לי לוח אם עד 600 שקל שיש אותו באתר של ksp ויהיה חזק לoc ויתמוך בכרטיס מסך geforce 8600gt ובמעבד intel e6600 ובזכרון ddr2 כמובן.

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by imber,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 3500+ 64bit 130nm Asus a8v deluxe PDP Patriot PC-3200 low latency 1gb ddr ram Radeon x800xt pe. אני משתמש בקירור סטוק והמעבד על 36 מעלות. רציתי לעשות אוברקלוק עם הAI overclock של ASUS הלכתי על 3% של OC ואפילו עם זה המחשב לא עולה לי , והטמפרטורה של המחשב על איזה 45.... מה אני צריך לשנות בשביל שאני אוכל לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  8. אתמול קניתי את המארז הזה: עכשיו יש לי בפנים 5 מאווררים 2 אחוריים מוציאים אויר 1 מקדימה למטה מכניס אויר ועוד 2 בדלת צד מכניסים גם האם הסידור הזה טוב? ועוד שאלה על המעבד(פרסקוט) יש לי את הביג טייפון ובכל זאת הטמפ' היא 51-55 מעלות האם זה טוב?

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by saturn,

יש למישהו/י מושג מהם הטיימינגים שטובים ביותר לזיכרון זה ומהו הולטז' הטוב ביותר? MIcron (MT 46v32m8)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by MATTAN,

יש לי מלא חלקים ישנים ורציתי לדעת איך אפשר לעשות אובר קלוק למעבד p-s 200 מגה הרץ וגם איך אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ati rage 2 לא אכפת לי שהם ישרםו כי יש לי מלא כאלו תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by re,

מישהו יודע איך עושים OC בלוח אם ASUS P5B איך משנים מתח ואיך משנים את הזכרונות חייב תשובה דחוףף תודה למישעוזר

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by lader,

יש לי RADEON 9800 PRO האם אוברקלוק ישפר את ביצועיו (יעלה FPS במשחקים) והאם יש סיכון?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. יש לי GForce 6800 עם חיישן טמפרטורה... בהגדרות שלו הוא מראה שהטמפ' 52 ב- everest הוא מראה שהטמפ' 47 וב fan speed הוא מראה שהטמפ' 43 (-בדקתי, זה הטמפ' של הכטיס מסך!) איך לעזאזל אני אמור לדעת מה הטמפרטורה הנכונה??? דרך אגב, כל הטמפרטורות נמדדו במצב מנוחה ובאותו הזמן!

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by guy_intel,

קראתי במדריכי OC שמומלץ להעלות בהדרגה את מהירות ה-FSB בקפיצות של 5Mhz. למה לא לזרז את התהליך בקפיצות של 20Mhz ואם המחשב לא עולה, לעשות reset ל-bios ואז לדעת שהטווח הוא באיזור ה-20Mhz האחרונים... ?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by superman2000,

שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים

17. Started by moses_23,

יש לי מעבד INTEL P4 2400MHZ לוח אם ASUS P4XP-X כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 400 זיכרון DDR256MB פרטים על הלוח אם יש כאן::http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4XP-X&langs=01 מה אני צריך לעשות???? תודה! _==עריכה==_ עשיתי עדכון לביוס שלי דרך התוכנה של הביוס שבא עם הדיסק. הפעלתי מחדש ת'מחשב וראיתי במאפייני מערכת(דרך לוח הבקרה) שהמהירות ירדה לי מ-2.4 ל-1.82 נכנסתי לביוס ושיניתי את הCPU SPEED מ-MANUAL ל-2400MHz האם עשיתי נכון????האם זה ישפיע על האוברקלוקינג או להשאיר את זה על MANUAL???

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by shirNoshe,

על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by tom123,

כאן רואים מהאתר של arcticsilver אבל זה נראה קצת מידי לא??

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  20. הסטוק הוא 1.4 ואני רוצה לרדת עוד האם זה אפשרי איך שהו?ואיך אני מוריד מכפלה למעבד,לא ממש ראיתי שם כזאת אפשרות(מדבור במערכת ה"אינטרנט שלי)

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by RENESANSE,

החלטתי שאני עושה אוברקלוק למעבד שלי P4 1.8 לוח אם של asus מדגם p4s333 כרטיס מסך gf 6600gt יש לי שלושה מאווררים ומאוורר של Tt TR2 על המעבד... ככה שאין לי בעיה עם קירור... אני רוצה להפוך את המעבד ל 2.0 השאלה שלי אם המעבד והלוח אם שלי יחזיקו מעמד... לא יישרפו או שיקרה להם משהו... תודה לעוזרים... אני דיי לחוץ בזמן ככה שאני צריך תשובה מהר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. כמה הוא יעיל? יותר טוב ממאוורר? האם אפשרי להתקין קירור מים גם על הכרטיסי מסך החדשים כמו ה- 88GTX? מהסוגים הפחות יקרים של קירורי המים מה מומלץ באופן כללי? מה היתרונות של קירור מים אם יש למישהו להוסיף?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by gggilad13,

איך הנתונים האלה שקיבלתי בMBM5? המערכת היא: P4 1.5 GHZ לוח MSI 850 128 RDRAM דיסק 40 GB צורב DVD פלופי

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. ואני רוצה להתייחס גם ללוח הבא: Asus P4PE Black Pearl Edition איך הלוח הזה מבחינת יכולות OC? האם הוא תומך ב-800MHZ ואיך הוא בכלליות,כי אני חושב להזמין אותו,המחיר לא משנה לי כי אני יכול להשיג אותו במחיר עלות. המחיר של הלוחות לא משנה לי,אני רק רוצה את הלוח בעל הפוטנציאל הטוב ביותר.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים