אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני יודע שהכרטיס הזה הוא מאוד ישן רציתי לדעת עם הקירור המקורי לאיזה מהירויות אפשר להגיע עם הכרטיס ואם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להגיד לי האם Asetek Vapochill micro Xtreme K8 עדיף על ה-BIG TYPHOON עם נימוק כמובן
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז שלום יש לי זיכרון DIGMA PC3200 512M DDR400 CL2.5 T1 עכשיו רציתי לדעת מה זה בדיוק אובר קלוק לזיכרון ויש לי מיספר שאלות: 1)במה מתאפיין הOC לזיכרון? (MHZ\תיזמונים) 2)האם צריך קירור כלשהוא בישביל להגיע לתוצאות טובות יותר או כל דבר אחר ? 3)איך עושים את הOC כלומר בביוס או בתוכנות מסויימות? 4)ושאלה אחרונה במה באים השיפורים לידי ביטוי לאחר הOC וכיצד זה מסוגל לפגוע באורך חיי הזיכרון? תודה רבה לעונים מת על הפורום הזה.
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
האם ה9500 הוא OC יותר טוב מ9600 והם ניתן לעקוף אותו<?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המדבקה של המספר הסידורי של המעבד על המעבד האם המעבד יתחמם יותר כשאני יעשה לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה כדאי לי לעשות אוברקלוק כשהמדבקה נמצאת על המעבד?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AMD ATHLON 3000+ 754 עם טמפרטורות סבירות ויש לי רדאון 9800פרו 128 מגה.. אז לפעמים אני משחק במשחקים אז פתאום הכל נתקע וזה עושה לי איתחול של המחשב... וכנראה שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם איך אני יכול לבדוק את הטפמרטורות של הכרטיס מסך? ותוכלו להציע לי קירור לכרטיס מסך(לא חובה שקט) תודה..
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המשחה הטרמית הזאת Arctic Silver Ceramique Thermal Compound 2.5g Tube תפיק תועלת?? יש לי amd2000 ווולקנו 9 אני עובד איתו על המהירות 2700 סלד וזה מספיק אך ניגמרה לי המישחה אז אני רוצה לקנות וזאת שציינתי למאלה מועילה?? אמממ אין לי כסף להשקיע במישחה.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום ראיתי כמה פרויקטים באתר בקשר ללד הכחול בעכבר והתרשמתי והחלטתי להחליף לד אבל איני יודע לאיזה לד להחליף ומה בדיוק עושים? ראיתי מדריך באתר גרמני אבל לא הבנתי כלום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הורדתי כמה גירסאות : 2.60 2.5 2.41 והמעבד שלי : AMD Athlon 64 Processor +3200 וכל את מהתוכנות אומרת : The processor detected is not supported AMD Athlon 64 Processor +3200 איזה כן תומכת?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי, הוא נותן למעבד מתח בין 1.3 ל1.45 ויש תמיד עליות וירידות... האם אפשר באמצעות רכיב אלקטרוני לשמור על זרם קבוע ?! או אפילו להגדילו ?! בעקרון זה למטרת OC ולמטרת חסכון בכסף אני ישמח לתגובות ממבינים, תודה ...
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם p35c-ds3r GIGABYTE וקיבלתי איתו תוכנה שנקראת EASY TUNE 5 בשביל לעשות OC דרך מערכת ההפעלה...אם אני אשתמש בה לOC קליל(5-25%) בלי לעשות את כל הדברים שכתוב לעשות במדריך באתר דרך הביוס(לא כולל בדיקת יציבות שאני אעשה) אז הOC יהיה יציב או שאני חייב לעשות את כל הדברים האלו שדרך הביוס?ואיך בודקים יציבות ב-S&M?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אנשים. משעמם לי קצת...אז אני רציתי לשאול אתכם ת'שאלה הזו כי זה סיקרן אותי מאוד אמנם זה גם תלוי בקירור של המעבד אבל בכללי מהו הפוטנציאל הכי גבוה? ובמקביל גם מהי התוצאה הגבוהה ביותר בסופר פאי שאפר להגיע איתו.. אם ראיתם כבר סקרים או אנשים שיש להם גם ת'מעבד הזה וסיפרו עליו או דברים אחרים אני אמשח לשמוע! המעבד שלי: Prescott 3.0 775 תודה.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600 וזיכרון של 2GB 800GHZ TWINMOS עכשיו, רציתי לדעת איך הזיכרון משפיעה על ה? :nixweiss:OC 1.איזה סוג זיכרון יכול לשפר את ה OC, ובמקביל, איזה סוג זיכרון יכול לפגועה ב OC? 2.מה ההבדלים בין זיכרון 667MHZ ל 800MHZ ב OC? 3. מה אלו התזמונים האלה שיש על הזיכרון (לדוגמא: 5-5-5-12) ואיך זה קשור ל OC ? 4. מה זאת האופצייה הזאת של ה MHZ 1:1 FSB שיש בביוס? תודה מראש לעוזרים :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי זלמן VF900, והייתי מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לאחד כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 האם הזלמן יתאים לכרטיס? (מאוד חשוב לי השקט ואני לא מוכן להתפשר על כרטיס עם מאוורר רועש...)
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות... עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
באמת שחיפשתי בחיפוש ולא מצאתי(ועברתי על איזה 7 דפים)... אז השאלה שלי היא כזאת: איך לעשות את ה-OC לכרטיס(6800GT): 1. להעלות את הליבה עד כמה שאני יוכל ואז להתחיל להעלות את הזיכרונות?????? 2. להעלות את הליבה ואת הזכרונות במקביל???
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך בעזרת תוכנה ואחר כך אני מפרמט את המחשב אז האוברקלוק הולך??
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
readon 9600 pro של shappira או תוכנה ל readon 9600xt תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
פירוט המעלות בתוכנה fanspeed מה הטמפ' של מה...
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-