עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בכמה מעלות הוא יוריד את הטמפרטורה יחסית לקירור סטוק שיש לי?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nahum8,

המאוורר בגודל 13.5 ס''מ, ממש לא סטנדרטי וממש בעייתי למצוא אחד. אני מחפש מאוורר סופר שקט, עקב רעשי טרקטור במאוורר הקיים. -עם כל הכבוד לTAGAN, מאוורר זוועתי! חבר'ה, תודה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by tk_mc,

מה זה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. אני מעוניין להזמין מחו"ל את המערכת קירור מים הזו: http://www.frozencpu.com/ex-wat-44.html , האם היא שווה 1,800 ש"ח (המחיר כולל העברה במכס ומע"מ)?? כמה בערך תשקול המערכת כשהיא תהיה באריזה?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  5. עם 920 I7 וזכרון 3 גיגה ניתן להגיע לOC גבוהה כמו 4 GHZ ? וכמובן ווינדוס 32 BIT [move]לעונה נא להראות מבדקים ברשת שמצדיקים את תשובתו הודה [/move]

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by rino,

על איזו תוכנת בנצ'מרק טובה אתם ממליצים? ביצעתי OC ואני רוצה לבדוק יציבות אך תחת מעמס גדול במיוחד. :

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by vinipyx,

באיזה תוכנה אני יכול להישתמש כדי לעשות אוברקלוג לזיכרונות יש לי a-data שתי סטיקים של 512 400 mhz

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  8. ?? והאם אפשר לשים איזר זיכרונות שרוצים בלי שום קשר לשאר המחשב?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  9. Started by amir.o,

אני מקווה שאני בפורום הנכון ( זה קשור לקירור ) יש לי כמה מאווררים,על כולם רשום 12v ,כלומר זה המתח שהם עובדים איתו אבל מה ששונה בהם הוא ההספק ( אני חושב ) שנע בין 0.12A -0.15A עכשיו השאלה שלי היא האם ככל שההספק גבוה יותר המאוורר מסתובב מהר יותר ולכן מקרר יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by GQ4U,

הלכתי לי לתומי לקנות מחשב gigabyte knf-9 + amd3200 939 + gigabyte 6600 GT עד כאן אין בעיה . כשהגעתי לנושא המארז (בכותרת ) נאמר לי שהוא לי יחזיק קירור נורמלי של הרכיבים (יש לו OUT של 120 MM מאחור ומאוורר 80 MM IN שלכל הדעות לא משהו ) - האם כדאי לשקול את הסונטה במקום ??

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by DCAG,

OC ל-Pentiume D805 מ-2.66GHZ ל-4.1GHZ (קירור מים)! והזיכרון עלה למהירות של 820MHZ. ראיתם במקרה את הכתבה הזאת? http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני קצת מתעניין באוברקלוק אבל מבין עוד פחות. שאלה פשוטה יש לי.... איך אני מעביר את הזכרונות למצב 1:1?(שכזה רשום בCPUZ FSB:DRAM)

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  13. שלום, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ולאחר קריאה מרובה של מדריכים החלטתי לנסות לעשות אובקלוק ביינוני למעבד ואולי גם לזכרונות וכרטיס המסך. המפרט שלי: מעבד Q6600 step 0 לוח Gigabyte GA-P35-DS3 ver 2.1 BigTyphoon VX G.SKILL 4GB (2x2) kit CL4 800Mhz Gigabyte 8800GTS 512MB ספק כח Corsair 450w מארז NZXT Apolo חשוב לציין שאין לי ניסיון קודם עם זה, זאת הפעם הראשונה. אני רוצה להמהיר את המעבד ל3GHz בערך (מפחד להמהיר יותר מזה) לפי דוגמאות רבות שראיתי רוב האנשים העלו את מהירות הבאס ל333MHZ עם מכפלה 9 , הבעיה היא שאצל כל אחד מוגדר מתח שונה ואני קצת מבולבל. אני מתלבט אם כדאי אולי להשאיר את המתח על אוטומטי וזהו, כרגע בזמן מאמץ המתח הוא 1.232 . דבר נוסף שאני מתלבט לגביו זה אם …

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

יש לי מעבד AMD 64 stock 939 3000+ ויש לי לוח אם של gigabyte GA-K8NS 939 האם אפשר לעשות לו OC,כדאי,עד כמה אני יכול להגיע בOC? המעבד שלי די חדש בן חודשיים או קצת יותר והםא זה שווה את הOC ? ואם כן איך אני עושה את זה דרך הBIOS שמעתי דרך FBS אבל אני לא יודע מה זה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. עם הלוח שלי GA-8SQ800 Ultra העליתי את הבאס ממהירות של 133 למהירות של 170. בדקתי גם במהירות של 175 אבל הוא לא היה יציב ועשה ריסטרטים מתוך XP אבל על 170 לא ראיתי שום בעיה הזיכרון במהירות של 392 והשאר נעול על 66/33 לא נגעתי במתחים של הזיכרון והמעבד בינתיים אין שינוי בטמפרטורה של המעבד והלוח, מעניין מה יקרה בהמשך.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by kotvana,

אני שוקל להתחיל במלאכת ההמהרה, אך לפני כן רציתי לברר מאילו טמפרטורות עלי להישמר. כרגע התוכנה CORE TEMP מראה 39 לשתי הליבות, במהירות סטוק 12.5 * 200. SPEEDFAN מראה טמפרטורות גבוהות יותר בכ-4 מעלות, אבל EVEREST מראה כמו CORE TEMP, אז אני מאמין לו. ב-PRIME 95 הטמפרטורה מגיעה ל-52 מעלות. כשהמארז היה פתוח הכל היה קריר בהרבה, אבל אני חושש מחרקים שיחדרו אז אני סוגר. אני רוצה בשלב הראשוני להביא את המעבד ל-3 ג'יגה ורציתי לדעת עד איזו טמפרטורה אני יכול לקחת את זה. תודה.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by massinvallus,

אני תמיד חשבתי שאפשר רק למעבד ולכרטיס מסך ואם אפשר אז איך זה מתבצע ומה בעצם עושים מ200MHZ לדוגמא בDDR400 ממהירים ל 233MHZ בDDR466? BTW המתחים הם: VCORE- מעבד VDIMM- זיכרונות VDD- לוח אם ?

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by yonib5,

לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידה ומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל. איך אני מחליף מאוורר למעבד? איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך? האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים? תודה.

• 4 תגובות
    • 412 צפיות
  19. Started by amd,

אני יודע שהנושא הזה נתחן בעבר בפורום אבל אף פעם לא הייתה תשובה מוחלטת בקשר לזה. אני כבר מילאתי את ה"בורות" שבין הגשרים בהצלחה אך אני לא יודע מאיפה להשיג את החומר המוליך הזה שנראה כמו לק. רציתי לעשות את זה כבר לפני המון זמן.......... תודה מראש :smoke:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by menihen16,

שלום לכולם... בקשה: רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי בנצ'מארקים של גופי קירור טובים כמו : IFX-14 , Ultra 120 , Freezer EXTREAM.. שאלה: יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W וחשבתי על OC..רציתי לדעת כמה WATT באמת הספק שלי מפיק?.!.כי אני רוצה לעשות OC. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by gilloze,

יש מעבד כפול ליבה 3.0 וכרטיס מסף 7900gt hd120 hd asusP5LD2 לוח אם זהוא אני רוצה ליקנות ספק חדש יש לי ג'נרי חחחח ג'נרי של 350 חח זה מצחיק טוב מה אתה מציעים ליקנות מ400 עד 600 תביא גם לינק למה שאתפ מציעים תודה וסליחה עם זה לא קשור לפו

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by eliil1,

יש לי במארז בדלת בצד מאוורר 200MM , אבל הוא לא דוחף אויר בשיט הוא בקושי מכניס איזה רוח...איך אני מגביר אותו?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, יש לי מעבד P4 עם מאוורר פשוט של אינטל (שיש לו להב שבור). במארז יש עוד שני מאווררים, אחד מקדימה מכניס ואחד מאחורה מוציא. כשמזג האוויר התחיל להתחמם המאוורר התחיל להרעיש, וראיתי שכשהמאוורר מגיע ל 3000 RPM הוא מתחיל לעשות רעש מאוד חזק. ניקיתי אותו ואת ההיטסינק, ושימנתי אותו, אך זה לא עזר.. אני מניח שהגיע הזמן לקנות מאוורר חדש.. אני לא עושה ולא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, ואני לא מעמיס על המחשב יותר מדי, אין משחקים, רק סרטים והרבה תוכנות פתוחות במקביל.. אז אני מבקש את עצתכם, איזה מאוורר לקנות? מדובר במעבד P4 1.7 (williamette), סוקט 478, והתקציב הוא דיי נמוך, כי לא נראה לי שצריך להשקיע יותר מדי בשביל מאוורר שקט עבור מעבד שלא אמור להתאמץ יותר מדי.. אז אשמח אם תוכלו להציע על…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by davidbr,

למישהו יש מושג?? http://vantecusa.com/ccba4p.html

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.