אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול להגיד לי פעם אחת ולתמיד האם אני צריך לחשוש מהמשקל של הקירור zalman 7000-cu??????????? הוא שוקל בערך 750 גרם וחלק אומרים לי שזלמן לא תרשה לעצמה למכור קירורים שישברו מעבדים וחלק אומרים לי שהמשקל שלו מופרז מאוד ומסוכן למחשב........ אז משהו יכול להגיד לי סופית האם אני צריך לחשוש שיקרה משהו למחשב שלי אם אני ישים את הקירור הזה במחשב??????הוא יכול ליפול לי בתוך המחשב???????
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש קירור למעבד zalman 8700 ולוח אם גיגבייט p35-ds3l עכשיו העניין הוא שלפי הנתונים של הזלמן, המאוורר שלו מסתובב בין 1150 ל 2300 RPM במתחים של +- 5-12 וולט... החיבור של המאוורר הוא של 3 פינים, לעומת זאת בלוח אם יש הכנה של 4 פינים... יש אפשרות אבל לחבר את המאוור ואז יש פין אחד חשוף בלוח אם, שלא בשימוש... העניין הוא שכשאני מחבר את המאוורר דרך ה fan mate (משהו שבה עם הקירור שאני יכול לשלוט בRPM ממינימום למקסימום) ערכי הRPM של המאוורר נעים בין 820 ל 920 סיבובים לדקה... ( לא מתקרב לבין 1150 ל 2300).. כשאני לא מחבר דרך הfan mate (ולפי זלמן, במצב הזה המאוורר אמור לעבוד במקסימום מהירות), אני מקבל 1100 RPM , (גם כן לא מתקרב ל2300).. השאלה שלי היא האם זה בגלל הפין שיש בלוח אם ולא מח…
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד AMD +2800 והעלתי אותו ל +3200 ורציתי לדעת אם במצב הנוכחי הוא עובד כמו מעבד +3200 מקורי ( ללא OC ) ??
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt של חברת pny. לוח אם של asus p4p 800 se איי גי פי הורדתי ati tool רשום שבמקור הליבה 350 וזוכרונות 500 ו500 כאילו 1000 השאלה איך עושים אוברקלוק ובודקים? אין מדריך של שלבים עם התוכנה? האם עדיף עם התוכנה הזו לבצע אוברקלוק של איי טי איי? והאם מישהו עשה אוברקלוק ל 6800 גי טי דומה לשלי ומה היו התוצאות? אשמח להכוונה תודה לכולם יש לי בנוסף קירור של mv 5 silencer הכרטיס במנוחה 52-53 מעלות. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי את הכרטיס המעאפן ג'יפה FX5200. הוא בא בתדרים של 250 לליבה ו364 לזיכרון אם אני זוכר נכון, עכשיו השאלה מתחילה מכאן.. אחרי האובר הוא עומד על 320 לליבה ו500 לזיכרון(250 אמיתיים כמובן). אז מה בעצם עשיתי כאן? שיפרתי משהו? האם אני יראה הפרש ביצועים? אם כן עד כמה זה רציני? או שהעלתי תדרים הוספתי מסך לכרטיס מסך ושינויים אני לא באמת יראה...וכל זה מיותר... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני יכול להישתמש כדי לעשות אוברקלוג לזיכרונות יש לי a-data שתי סטיקים של 512 400 mhz
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשעה טובה מחשב חדש ואני חושב לעשות לו אוברקלוקיקינג (כאילו דה ) המפרט שלו הוא כזה : לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS3P מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 יחידת קרור Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec אז המחשב צריך להיות יציב אם אפשר אם אתם רוצים עוד פרטים תגידו וגם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות את זה אני יודה לכם מאוד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ לוח אם ASUS p4800e Deluxe ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC ואם כן מה המגבלות
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לבדוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות למחשב ושהוא יעבוד? יש לי P4 2.4 עם שני מאווררים רגילים. אחד מאחורה למטעה והשני מהצד באמצע ושניהם מוציאים אוויר
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב נכה נכה עלה לי 300 שקל אמרתי ניקנה בישביל ניסויים (לנתצח לפרק וכו') ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק לא איכפת לי שיישרף יש לו צג הכנס הפעל:sis 651 מעבד 1.7 ghz פנטיום 1 ו248 ראם אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול לעלות תמעבד שיחזיק לי איזה חודש ותקרטיס מסך ולא ליצחוק
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.. לפני כחצי שנה ביצעתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי: nvidia geforce 2 mx 400 וכעת הזכרונות שלו נמצאים במצב של: 332 מגה הרץ והליבה שלו נמצאת במצב של: 199 מגה הרץ.. לאחרונה מתעוררת קמה בעיות קלות כמו שלפעמים המחשב טוען את הווינדוס ואז עוהלה מסך שחור ונתקע..(כשהמחשב שלי עולה יש מסך שחור ואז ישר נכנס לווינדוס..). רציתי לציין שאני גם באוברקלוק של המעבד: מ-2000 ל - 2400 (פנטיום A) רציתי לדעת מהו המגה הרץ המקורי של הזכרונות ושל הליבה לכרטיס המסך שלי אני ינסה להחיזיר אותו למצבו המקורי ונבדוק האם הבעיות נפתרו. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי כרטיס g-force 6600 (קצת ישן כן...) קראתי את המדריך פה באתר לגבי OC(=אוברקלוק) וניסתי להתקין הרבה תוכנת אבל אף אחת מהם לא נותן אפשרות לשנות את המהירות(או התדר לא יודע ממש איך לקרוא לזה....) ואפילו לא מציגות את המהירות העכשיוות הכל נמצא על 0....למישהו יש מושג למה אני עם דריויר 258.96 תודה מראש (בתקווה שלא עברתי על החוקים פעם ראשונה שאני כותב פה בפורום....) http://www.piczhare.net/?page=my&picture=dd217ba380893da6bef06830d03584d9
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל לכן אני יודע שאני לא יכול לעשות אוברקלוק אבל יש לי מעבד 1.7GHZ וב-WCPUID כתוב לי: internal clock: 1694.84 system clock: 99.70 האם אני יכול לעשות OC למחשב?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד וכרטיס מסך? (p3 866, geforce 4 440 mx 64mb ddr) בכמה זה ישפר את הביצועים? תודה! ועוד משהו מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד? עכשיו אצלי זה 56 מעלות
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה: הכרטיס שלי הוא הVoodoo 5 5500 AGP, וניסיתי להמהיר אותו קצת.. הורדתי תוכנה בשם PowerStrip, שם האצתי את הזכרונות+ליבה ל 180. העניין הוא, שאני לא יכול להזיז את המונים של הזכרונות והליבה בנפרד, הם שניהם זזים יחד. שמתי לב גם לאפשרות שאני לא יכול לגעת בה, שקבועה Synchronized Clocks. אז השאלה היא, איך אני עושה להם אובר בנפרד? המצב כרגע לא נראה לי אופטימלי. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת לאובר..? תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 100/200 64 mega רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות לו אוברקלוק ואם כן עם איזו תוכנה אני עושה זאת ועד לאן אני יכול להגיע איתו
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 וכדי שזה לא יעשה אוברקלוק לזיכרון אז קבעתי לו יחס של 4:5 האם זה טוב?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה חברה כרגע אני עומד על באס 230 במחלק זיכרנונות של 1:1 חשבתי לשנות תמחלק זה יכול לעזור לעלות תבאס ליותר גבוה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שברשותי הוא leadtec geforce 8800GTS 320MB האוברקלוק עכשיו הוא 513\1600@650\2100 ומה אני רוצה זה ממש לסחוט את כל המיץ מהכרטיס ורציתי לשאול: 1)איך אני פותח צינורות עיבוד בכרטיס מה הסיכונים והאם כדאי 2)באייזה מקרה אני צריך לצרוב ביוס ערוך והאם כדאי 3)רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה פה וולט מוד רק כדיי להבין את הפעולה של קיצור רגל בקר המתח ולמה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג אחרי 4 שנים והמטרה שלי זה שהוא יגיע ל4GHZ באוברקלוק וגם בגלל שאני רוצה לכפר על טעויות שעשיתי בעבר כשהייתי פחות מנוסה - לארגן קירור טוב עם מארז טוב אבל את זה אני חושב שכבר פתרתי אחרי שקראתי הרבה המלצות על coolermaster cm2 איך שלא קוראים לו בכל מקרה אני יודע איך עושים בכללי כי אז עשיתי יחד עם gigabyte ds3+intel core 2 duo 6300ghz 1.86ghz+g.skill 800mhz אוברקלוק ל 3GHZ (בערך כ60% אוברקלוק) על ידי העלאת הFSB ל430 ונעילה של המתח ב1.325V למעבד אני מאמין שI5 או I7 עוד יותר יעילים ומאפשרים לעשות אוברקלוק יותר טוב אבל הקטע זה שאני חוזר לזה אחרי 4 שנים ואני לא הכי בקי בחלקים כרגע ידוע לי שבתושבת 1156 למשל לא כדאי זכרונות מעל 1600MHZ ושיעלו מעל 1.65V כי …
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה שנמע אחים שלי? אני עוסק באוברקלוקינג כבר זמן מה.. ועשיתי כבר אוברקלוק למעבד שלי קצת פרטים: (יחס של הזכרונות 1:1 Intel P4E 775 Socket 3.0@3.3 (220 FSB , אבל אני יכול לעלות גם ל-3.6 (240FSB עם יחס של הזכרונות 4:5) אבל אז המחשב לא נראה לי ממש יציב בלי גוף קירור מתאים.... עכשיו בקשר לכרטיס מסך..: יש לי GigaByte Radeon 9800 pro עם אוברקלוק של הזכרונות ב-373.5 MHZ ובליבה: 384.5 MHZ שזה נראה לי די יציב למרות שאני יכול לעלות יותר אבל אני פוחד להסתכן... לשעבר: זכרונות: 338 MHZ וליבה: 378 MHZ אז עכשיו השאלה היא: איזה גוף קירור יהיה הכי נאמן וטוב לכרטיס מסך שלי...? ומה האוברלקוק הכי גבוה שאוכל להגיע עימו...? נ.ב. השלב הבא שלי הוא לחשוב על גוף קירור למעבד כדי לדפוק לו אוברקלוק מ…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-