אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ראיתי פאנל שליטה של ASUS שנראה מאוד פונקציונלי וזול http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CASEMON&DRID=9198172 עכשיו בביקורת ראיתי שחשוב שהBIOS שלי יהיה או יתמוך ב -CUSL2 מה זה CUSL2 האם הלוח שלי NF7 תומך בו והאם למישהו יש המלצה על הפאנל הזה או פאנל אחר בסביבות 150 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם מאוד ואני רואה בתוכנה speedfan 4.33 אני לא מבין בה אבל הtemp 2 עם אש כזה והcore גם עם אש מה עושים כדי לקרר? שמתי מאוור על הכי חזק אבל לא עובד ( מאוור רגיל לא של המחשב) אפשר בבקשה עזרה באמת דחוף
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0 ואני מעוניין לקנות קירור חדש. עכשיו כשאני עם הסטוק, במנוחה הוא על 52+ ובמאמץ מלא עוד לא בדקתי, אבל בדר"כ כשאני באינטרנט הוא עולה ל 64+. אני לא מתכנן OC ( גם אין לי אפשרות לכך ) לכן רציתי לשאול אם הפריזר 7 פרו יחזיק את המעבד במנוחה ב 45+- ? אני יכול גם לקנות BT ( האמת שכסף כאן זה לא ממש הבעיה, חסכתי מספיק ) אבל ניראה לי מוגזם קצת להוציא 250 ש"ח על קירור ואני בכלל לא מתכנן OC אז מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום =] אם אני מחבר את המאוורר שלי דרך מולקס במשחב, הAI שיש ללוח שלי יתקפד? או שזה פועל רק כאשר אני מחבר אותו ללוח. ואם זה לא פועל בעזרת המולקס, אני אוכל לחבר אותו ללוח ולהפריד אותו מהמולקס בלי שום חשש שהוא לא יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה לגבי OC למערכת שלי :s05:... סתם כדי להוסיף טיפה בוסט לביצועים הקיצר המערכת (די ישנה) היא פנטיום 4 סוקט 423 או משהו כזה (ווילאמט) עם זכרונות RDRAM 512MB על לוח של אסוס (P4T או משהו כזה..) השאלה היא אם זה אפשרי?? (כולה רוצה להעלות איזה 100-200 מגה הרץ) ראיתי את הפרוייקט הזה, אפשרי גם אצלי?? http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=202
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי 80ממ בדלת המארז. יש לי 120ממ מקדימה למטה(לא חובה להחליף אותו כי הוא לא עושה הרבה רעש - גם לא הרבה רוח למען האמת...) ו90 מאחורה שמוציא אויר. איזה אתם ממליציפ מבחינת CFM טוב וגם מבחינת DB. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מנעה מחשבים את המוצר הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 ,אך הם הביאו לי את המוצר הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 התקשרתי אליהם והסברתי להם שקיבלתי את המוצר הלא נכון ושהוא לא מתאים,הם מתעשקים שזה אכן המוצר שהזמנתי,לא מוכנים לשמוע את ההסברים שלי,ומתעקשים שהקירור כן אמור להתאים ל939. כאשר אני מנסה לחבר את הקירור זה פשוט לא יושב טוב (יושב באוויר)כי זה לא מתאים לתושבת 939 מעבד 3500+.באתר של AC רשום שאותו גוף קירור מתאים למעבדי AMD64 עד ל3400+ בעוד ששלי הוא 3500+. גם את זה הסברתי להם,אך שוב הם מתעקשים שאני עושה משהו לא טוב. מישהו יכול להסביר לי האם הגוף קירור הנ"ל באמת אמור להתאים ל939 3500+? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לאחר אשכול גדול (יותר מידי גדול..) אני כנראה לוקח את הלוח של איפוקס. לכן אני כנראה בעתיד אתכוון לעשות OC ולכן אני שוקל לקחת את הטוב שבטוב.. האם ה Thermalright SP97 + DELTA (אל תידאגו לרעש.. אני אווסת אותו על פאן באס..) מתאים לA64? תודה!
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אוקיי חודש אחרי המחשב החדש, נהנתי מכל רגע ורגע עם הArctic-Cooling Freezer Pro שלי.. עד שיום אחד פתחתי את המחשב, התעסקתי בכבלים וזה, אין לי מושג מה עשיתי אבל המאוורר מסתובב על הסל"ד הכי המיר ולא מוכן לרדת (2300), עכשיו השגתי קירור סטוק של AM2, שאת הישן כבר זרקתי.. מה אתם אומרים לשים אותו? יש בו חיבור 4 פינים לשליטה? כי בAC אין לי.. עכשיו אל תגידו "תרכיב תנסה" כי זה לא משהו שנאי עושה כל יום.. ועוד שאלה, צריך לשים משחה טרמית או שזה לא הכי חשוב? תודה רבה על כל עזרה. נ.ב: ראיתי עכשיו את המאוור סטוק אצל חבר, והוא מצוין דווקא.. כשהוא במנוחה הוא לא עובד... זה אחלה.. לא ככה? המטרה שלי היא להגיע לשקט אופטימלי במנוחה, וכשהוא מסתובב כל כך לאט לא שומעים אותו..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2…
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מאורר על המעבד ,על הציפסט, על הכרטיס מסך ועוד מאורר שמוציא אויר מאחור יש לי מקום לשני מאוררים בצד שמאל של המארז אני חושב לשים אותו שם, עכשיו האם כדי לשים אותו שם ? ואם כן לשים אותו שהוא מוציא ,או מכניס אויר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום חברים מקווה שגם הפעם תעזרו לי [כמו תמיד ] אפשר לקבל טיפה הסבר על היחס cpu:dram מה זאת אומרת 1:1 1:2, 5:8, וכו'... תודה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מדובר בAMD 4200 כבר ניסיתי לעשות אוברקלוק לפחות ל2.4 ואז המחשב פעם אחת עולה ופעם אחרת לא, רושם "OVERCLOCKING FAILED" אז הבאתי תמונות של הBIOS מקווה שזה יעזור להדריך אותי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מערכת בצד : טמפרטורה במנוחה : 46 במאמץ 74 ..[ על LARGE בב- OTHROSE ] http://img98.imageshack.us/img98/1221/niceys6.jpg עריכה קטנה: במאמץ המעבד מגיע ל- 70 מעלות ולא 74 .. =]
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
זה לא יגרום עומס ללוח?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני עם מארז פתוח יש לי מאוורר שמכניס אוויר מתחת להארד דיסק ויש לי מאורר שמוציא אוויר מעל הכרטיס מסך השאלה שלי היא אם צריך תמאורר שמעל הכרטיס מסך להפוך אותו ולגרום לו להכניס אוויר כי האוויר גם ככה יוצא כי אני עם מארז פתוח אז אם אני יהפוך אותו הטמפרטורות ירדו נכון ??
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב קיצור הציוד ההיקפי לא מעניין. החשוב הוא השילוש אז ככה: Intel 2.6 800 + abit IC7 + Samsung 512 mb 3200 או AMD 2800+ BARTON + Epox 8RDA+ REV2.1 + OCZ 512MB 3200EL תודה רבה לעונים . אדם.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מתוך שעמום (וחוסר שביעות רצון בNSF CARBON) התחלתי להתעסק עם הכרטיס הזה קצת משום מה, אני לא מוצא את טמפ' הכרטיס בשום מקום, וגם תוכנות "חיצוניות" לא מציגות אותו עצרתי , כי הכרטיס חם מידי, ואני לא רוצה לגרום לו נזק , מה המגבלות שלו מבחינת חום? האם לכרטיס יש חיישן בכלל? האם יש לו פוטנציאל לOC? (אשמח לדעת לכמה הגעתם איתו - למי שיש)
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המשחה הטרמית הזאת Arctic Silver Ceramique Thermal Compound 2.5g Tube תפיק תועלת?? יש לי amd2000 ווולקנו 9 אני עובד איתו על המהירות 2700 סלד וזה מספיק אך ניגמרה לי המישחה אז אני רוצה לקנות וזאת שציינתי למאלה מועילה?? אמממ אין לי כסף להשקיע במישחה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
התקנתי את הטוניק טאוור לפני כחצי שנה, עם אוברקלוק של 400fsb על e6300 הטמפרטורה אף פעם לא עלתה מעל 30 מעלות גם במאמץ וגם כשהמאוור עובד רק חצי מהמהירות שלו... עכשיו זה בדיוק ההפך הטמפרטורה לא יורדת מ 44 מעלות גם במנוחה וגם כשהמאוור עובד ב 2000rpm האם זה בגלל הקיץ החם או בעיה עם הקירור?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
גם ה MX440 וגם ה FX5200 הגיע עם הזכרונות האלה האם אם טובים באוברקלוקינג ואם אני יעלה את המהירות של הזכרונות, האם זה ישנה משהו בקשר למהירות המשחק, שהמשחק ירוץ יותר חלק תודה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורות השונות במחשב שלי ואלה התוצאות כאשר יש שינוי קטן כל פעם: http://img244.imageshack.us/img244/5025/fffsw1.jpg יש לי כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ואולי הוא מתחמם יותר מדי, לא? בדקתי גם בתוכנה של הלוח אם, הנה: http://img174.imageshack.us/img174/9779/adasffafsafssafsafasfasfsaal1.jpg האם טמפרטורה של 70 ומשהו מעלות לכרטיס מסך הזה זה סטנדרטי וגם לדוגמא בזמן מאמץ המעבד ממש עולה, יש לי מעבד 3.2 MHZ וזיכרון 1 ג'יגה RAM. תודה מראש. עריכה: ולדוגמא בתוכנה 3DMark05 קיבלתי ציון נמוך של 6973 או משהו כזה, לא הגיע ל - 7000.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי קונרו 6300 אני רוצה לדעת האם הלוח הזה יתאים לי לאובר קלוק בעתיד יש לי זיכרון של 677 2 סלוטים של 512 אין קרור ואין כלום מה שבא עם המחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-