עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ravid,

איפה אפשר לקנות לד טוב לא מהאינטרנט ובטח שלא מחו"ל בבקשה חנויות לאלקטרוניקה זה טוב? ???

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by The_Byter,

Bakers בלוק, במלוא הדרו וכדי למדוד את הקור כמו שצריך - קבלו את החבר החדש ! Fluke 52II Dual channel thermometer המערכת הגמורה בקרוב מאוד...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום חברה, אני קורא כאן כבר הרבה זמן וסוף סוף יש לי שאלה טובה . יש לי מעבד עם תושבת 775, מאורר מקורי ומארז עם שרוול שהולך ישר אל המעבד. הלוח הוא מקורי של אינטל(מתקופת ה 915 לא זוכר את שם הדגם... ויש לי חשש שכדי לפרק את המאורר דרוש לפרק את הלוח כולו, זה נכון?) מזג האויר לאחרונה (למרות שניקיתי את הרכיבים) גורם לסל"ד לשגע את השכל, פתחתי את המארז וזה פתרון זמני(ללא לוח צד). יש איזה רכיב קירור(המומלצים כאן כולם לא ינצלו את השרוול המובנה) שינצל את השרוול המובנה במארז? הכוונה שישבו גבוהה ושהמאורר שלהם ימשוך אוויר לכיוון הלוח מדופן המארז. עכשיו, אני לא OC, אני צריך רק שקט - ולא אני לא מאמין בקירור פאסיבי 1. יש איזה רכיב זול יחסית שאמור פשוט לספק תכנון אוירודינאמי נכון יו…

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by nadavP3,

רעיתי לפני מספר רגעים ביקורת על גוף כירור של coolmaster שנירה ממש טוב: http://metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/hyper48/index_eng5 ורציתי לדעת העם למישהו יש ביקורת (לינק לביקורת) על ה zalman7700 על lga775? בשביל שאני יוכל להשבות תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by CrackPot,

מה קורה? תשמעו, נתנה לי הזדמנות חד פעמית לקנות מארז בחו''ל. אז חשבתי על זה הרבה, והחלטתי ללכת על את Lian Li (לדעתי Cooler Master יקרים מדי). אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שעשוי מאלומיניום (כמובן), מגש נשלף ללוח אם, ושיהיה Full Tower. אני בינתיים חשבתי על הדגם, מה אתם אומרים? http://www.xpcases.com/shop/item.asp?CatID=1&Sku=289

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by nuctornal wisdom,

שמתי לב שבCPUZ שבPCI e הlink width נמצא על 1X ולא על 16X איך מתקנים? יש לי gigabyte 965P DS3P וזה המצב בביוס

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Holography,

מישהו יודע מה ההבדל בן-Liquid Neon ל-Cold Cathode ? ועוד שאלה... איזה צבע צבע הקתודות שבאות עם Vantec nexus NXP 301 ? לינק-http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1844&cat=60&page=1 תודה מראש... :-*

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. http://www.tomshardware.com/newsletter/vol2/1/minipc.html MINI-PC למשרד...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mj23,

hi i need advce about some coolers for this cards 470gtx GF gigabayt

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by Armageddon,

Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.

11. Started by E-Bear,

I have an eVGA 7800GTX KO ACS3 and I wantto give it a little more OC but the menu of the card won't give me the option. Is there any software that would do the job? Thanks.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by ccc,

tnx.. oh and another question... is it only for ABIT NF7 ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by Armageddon,

I have an Asus A7V266E board and on the northbridge there's a tiny HSF, recently the fan began making very annoying noises that are disturbing my sleep, a small bang on the case used to stop the noise but now it wont stop. Im not looking to use the warranty on the board or try to replace it , im looking for either Zalman passive chipset cooler or Vantec copper chipset cooler but wasnt able to find them. If any of you have any idea where these or another valid option might be available i would appreciate the help. Thanks in advance, Armageddon.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by SlimShady_1,

well this is how it goes... i got AMD3200+ BARTON 400 FSB GIGBYTE GA-7N400 PRO2 NFORCE2 KINGSTON HYPERX 512MB I was trying to overclock the cpu which then got me to the conclution i can only get up to 12x multiplier which means aprrox 2.4 GHZ So i decided to overclock the system bus, but as it seems the memory dosent get me over 202fsb Now im getting to the point im thinking about buying : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4203 which is "Mushkin 512MB PC3200 black level II" any thoughts, ideas, tips?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by Fir3^StorM,

שלום לכולם. לפי המאמר על ה M2 שיצא עוד מספר חודשים ראיתי שהוא יצא בתושבת 940. השאלה שלי היא בעצם האם קירור שכתוב עליו שהוא מתאים בין היתר לתושבת 940 [שהיא כרגע בשימוש למעבדי שרתים] יתאים גם ל M2 שיצא עוד 4 חודשים+-? אם זה מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג וקירור אז תעבירו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט) מה עושים!? הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg

• 12 תגובות
    • 633 צפיות
  17. עלה לי רעיון, לא יודע אם טיפשי או לא... יש לי 2 מאווררים שבאים עם הTT TR2... מה אם אני אשים 2 מאווררים אחד על השני... זה יקרר את הסינק יותר מהר ויותר חזק ויתן תוצאות OC טובות יותר... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  18. Amazing! this macci is one heck of an overclocker. 4.8ghz prescott! omfg http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=186 sorry eran... i accidently highlighted the link when i clicked an emoticon and only after i posted i noticed..

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by ScreameR,

ראיתי שלטום מהחומרה של טום (פירוש 8) ) יש לו כזה שטיק שמראה את הר.פ.מ והמעלות של המעבד של המארז וכל זה... איך?! איפה מורידים תשטויות האלה?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by Armageddon,

I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  21. זה ממש מכער את הפורום שיש 5-6 הודעות שלך בתחילת הפורום כל ההודעות הרגילות שעדיין בדיון נזרקות לעמוד 2 וננטשות פשוט מוגזם

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by locke,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ את צגי ה- LCD שלהם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

כרגע ראיתי ב ASUS PROBE שמהירות המעבד שלי היא 2000 ואילו המחהירות המקסימלית היא 2400 מה זה אומר ? לא עשית OC ולא שיניתי שום הגדרה במעבד עדיין ;D. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר או להסביר לי בעצמו את כל המושגים של ה OC כי בחיפוש לא מצאתי ולא במדריך באתר

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

I'll buy a new motherboard soon and i want to OC my E8400 to the max 24/7 what is the min/max best temp for 24/7? btw how far can i reach with E8400 Asrock P45XE and a good memory with 1066mhz ( probably g.skill/ocz/mushkin/crucial ) tnx and what is the max temp if i want to Extreme OC to check SPI / 3DMARK/ VANTAGE etc... tnx

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by roey somech,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של radeon 6870 oc של גיג'ה ביט עם 3 מאוררים , עשיתי לו בדיקת מאמץ באמצעות התוכנה OCCT של חצי שעה, הכ. מסך היה ב99 אחוז מאמץ (בדקתי באמצעות תוכנה של הכרטיס מסך קטאליסט), בכל אופן הוא הגיע לטמפ' 78 כתוב באתר שלהם שצריך להזהר כשהכרטיס המסך מגיע ל110 מעלות שזה קרוב מאוד למקסימום יכולת שלו . אז אני מניח שהמצב תקין אבל בכל זאת חשוב לי לוודא! האם הטמפ' תקינה?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים