אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי קירור סטוק שמגיע ל-5000 RPM בטמפ' של כ-40 מעלות התקציב גמיש, אבל אני מעדיף שזה יהיה עד 200 ש"ח. הכי חשוב שיהיה שקט, ויתאים לעוד סוקטים (בעיקר 478 ו/או A). OC פחות מעניין אותי כרגע. תודה !
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הייי אז התחלתי בדיון קודם ולא ממש עזרו לי ועכשיו החלטתי להרחיב קצת את הרצונות והכניס OC יותר רציני לכל המחשב... אז ככה אני עם ATHLON 2600+ לוח abit an7 uguru זכרונות 256*2, 512 (*1) סה"כ 1024 ddr 400 וכרטיס מסך geforce 5900 שחכתי מאיזה חברה... בכל מיקרה למעבד אחרי שהסתכלתי קצת חשבתי על tt volcano 12 extreme מה דעתכם עליו? הוא יתאים לי ללוח אם? הכרטיס מסך יש לו קירור רציני יחסית עם צלעות קירור לאורך כל הכרטיס ומאוורר קטן במרכז... - האם יש טעם להוסיף גם קירור לחלק האחורי של הכרטיס? האם יש טעם לקנות קירור לזכרונות ולnorth bridge? ושאלה אחרונה - על איזה משחה טרמית אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מעבד AMD 64 3500לסוקט 939 איזה קירור כדאי? הסטנדרט שמגיע עם המעבד או שמומלץ משהו חזק יותר? נ.ב אני לא ממש פריק של OVERCLOCKING
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי ההמפרט הבא : לוח מסוג MSI P45 DIAMOND 4G Kingstone DDR3 1333Mhz לגבי המעבד האפשרויות שיש לי היםו הם :Q8200 או E6750 השאלות שלי היא: 1) איזה מעבד מתאים יותר ל OC 2) האם יש לכם הוראות ספציפיות לגבי הלוח הנ"ל איך לבצע OC נורמלי? 3) ללוח הנ"ל יש גופי קירור וכן תשתית לקירור מים לגשרים הצפוני והדרומי ורציתי לדעת במידה ואעשה OC האם אהיה חייב להוסיף את הקירור מים למערכת? 4) לגבי המעבד, איזה גוף קרור אתם ממליצים עבור OC לא חריג השימוש במחשב הוא בעיקר למשרד + קצת משחקים(לא רציניים) תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכם.. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקירור למעבד . המעבד שלי מגיע לטמפרטורה גבוה והמאוור שלו עושה רעש בלתי נסבל אז החלטתי לקנות קירור אחר ממה שיש לי. {יש לי את הקירור שבא עם המעבד של אינטל מרעיש ממש .} עכשיו אני מוכן להשקיע עד 250 שקל על קירור טוב וכמובן כמה שפחות מרעיש עניין הרעש פה הוא ממש חשוב לי. * המעבד שלי הוא של: Prescott הינה תמונה של הטמפרטורה ללא מאמץ.. במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60-62 מעלות.. והינה תמונה של מפרט המחשב שלי.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב 2.4 c Asus MotherBoard והטמפרטורה שלי היא 35 זה טוב ??? ??? ??? תודה על התשובה...
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי חיפוש הפורום וראיתי שאפשר לפתוח את המחפלה של מעבדי AMD ע"י קישור בן שתי רגליים של המעבד השאלה שלי האם מישהו הצליח לעשות את זה ויכול להגיד לי שזה עובד למעבד AMD ATHLON XP 2500+ תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הממטופשת אבל אני די לא מבין בזה באיזה תוכנה אני יכול למדוד את הטמפרטורות במחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מפרט בצד, גם הקירור מעבד. המעבד עומד אצלי על בערך 45-49 בלי מאמץ, ומגיע ל 55 במאמץ מלא. אני חושב לעשות אוברקלוק אבל רציתי לשאול קודם אם תהיה עלייה משמעותית במעלות המעבד אחרי האוברקלוק, אם כן אז בכמה והאם המעבד שלי ישרוד את זה? תודה על העזרה.. עריכה: הודעה 500!!! =] מזל טוב לי!!! [br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 22:54:58 UPצ'י...
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי שרק הדגמים של 120 מ"מ של הקירור של זלמן מתאים לתושבת 775(!). מישהו יודע על גירסה 92 מ"מ של זלמן שמתאים לתושבת הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 נבדק ע"י SiSoftware Sandra פרטי המעבד - Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz Speed : 1.80GHz Performance Rating : PR1980 (estimated) Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1800MHz / 4x 100MHz Multiplier : 18/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 18/1x Generation : G8 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F241E Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Part Number : To Be Filled By O.E.M. Asset Tag : To Be Filled By O.E.M. Serial Number : To Be Filled By O.E.M. Co-Pro…
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אוקי כולם קצר ולענין 500 שקל עכשיו יש לי מארז גנרי midi atx שלא נראה לי שביג טיפון או 9500 יכנסו אליו וגם מפחיד ואתו לשים חצי קילו על המעבד עכשיו יש לי סוקט 754 מעבד אתלון 64 קיצר אני צריך בשבילו קרור שיכנס למארז midi atx או שאני צריך קרור בשבילו ומארז חדש מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המאוור של המעבד עושה בעיות והחלטתי ליקנות חדש התקציב עד 330 שקל. אני מתלבט בין sunbeam tuniq שיש אותו לחבר שלי והוא מעולה... לבין zalman cnps9700 led שאומרים שהוא תותח בקירור אני מחפש במאוורר שיהיה שקט ויקרר טוב מה עדיף לי ליקנות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר להתחממות המחשב כתוב לי ברגיל בEVEREST 41 מעלות ממוצע..שחקתי קאונטר סורס ואחרי זה 1.6 ואז יצאתי לבדוק ראיתי 52 השאלה אם הכל בסדר? מה הטמפרטורה המומלצת כשהמעבד מתאמץ ומה הטמפרטורה שהמחשב במצב רגיל...תודה עדכון : זה אחרי אוברקלוק מ 2000 ל 2200
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זכרון 800 ויש לי שאלה האם אני צריך להוריד את תדר הזכרונות ל667 ואז לעשות את הoc. שאני שם על 533 ומעלה באס ל340 המחשב לא עולה. הוא עולה עד 333 אחרי זה כבר לא עולה. אם אני אשאיר את הזכרון על 800 והעלה לבאס 400 לא היה לזכרונות oc נכון? ואם אני אשים יותר כבר היה oc? asaf556 מעבד E6400 לוח אם msi p965 neo כרטיס מסך 7300 gs זכרון 2 גיגה 800 g.skill זה המפרט מתח לזכרונות שמתי 1.9 למעבד זה על אוטו טמפ במעמץ של המעבד לא עובר את ה45 כרגע המעבד נמצע על 2.65 וזכרונות על 533
-
- 7 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא, האם יש מצב שמחשבה יכנס למצב OC בצורה עצמאית (כתוצאה ממשחק "כבד", פעילות ממושכת של המחשב וכו'), ללא הוראה מפורשת או הגדרה של בעל המחשב ? אם יש מצב כזה, איך זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה ? תודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עוד כמה ימים זה מגיע אז ככה : מעבד AMD 3500 VENICE לוח DFI SLI-DR זכרון 2*512 OCZ DFI SPECIAL PC5000 כרטיס מסך LEADTEK 6800GT HD 74RAPTOR קירור : ראדיטאור כפול של DD DD COPER TDX CPU BLOCK MAZE4 GPU BLOCK D12-D4 PUMP מיכל מים כמובן ו....AEROCOOL GATEWATCH מארז אני עושה MODD לFULL TOWER שאלתי היא האם 2*120 FANS 40CFM כל אחד לדעתכם יספיקו לראדיאטור ובכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את המפרט שבפרופיל. כפי שאתם רואים מפרט לא ממש חם. חשבתי לעשות OC לכ. מסך. נראה לכם שבלי לקנות אוורור מיוחד אני אצליח לעשות OC שישפר לי את הביצועים במשחקים? ובעצם למה עושים OC? למה הוא משמש? ונגיד בכמה אחוזים הכרטיס יהיה יותר טוב אחרי OC מינמלי עם הקירור סטוק של הכ. מסך? ונגיד שעשיתי... איך אני יודע שהכל תקין ולא שרפתי או הרסתי משהו בכרטיס מסך? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מתכוון לעשות OC לכרטיס הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10220 ויש לי 210 ש"ח להוציא על גוף קירור גם. אני בעיקרון מעוניין לעשות OC גבוהה, כזה שבעזרתו אוכל להגיע לביצועים כמעט זהים ל6600GT ב-3Dmark03 (ראיתי שזה אפשרי לפי החיפוש שעשיתי על הכרטיס). אתם יכולים להמליץ על גוף קירור מתאים? שלא יעבור את התקציב, תודה . עריכה: אם כבר פתחתי דיון, אז יש לכם מושג מה השם של התוכנה שמחליפה את AIDA32? avarest או שם דומה! אתם יכולים להגיד לי את השם המדוייק כדי שאני אוכל להוריד ולהתקין אותה?
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המפרט בחתימה - כעיקרון שקניתי את המחשב הוא לא היה מיועד לOC אבל פתאום בא לי ;D שמעתי שצריך לנעול AGP ו PCI ולהעלות HTT אבל אין לי מושג איפה כל הדברים האלה נמצאים... אשמח לשמוע עצתכם ומה אני יכול / צריך לעשות...
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום רכשתי מעבד 3200 939 ב KSP. הם מוכרים שמה ב OEM, ואני קצת חושש כי הם פשוט מביאים לי את המעבד ביד ככה... זה קצת מפחיד אותי כי הקירור שהם מציעים לא נראה הדבר הנחשק, הם אומרים שזה של THERMALTEK אבל נראה לי משהו מהפשוט והזול ביותר... מישהו יצא לקנות כבר מ KSP מעבד 64 ? האם הקירור שהם מציעים יותר טוב מהקירור סטוק ? והאם בכל זאת כדי ללחוץ על קבלת קופסא מקורית או שזה ממש עניין לא עקרוני... אני מפחד שהפינים יהיו עקומים והם יגידו לי אחר"כ זב"שלך למרות שכבר קיבלתי את זה עקום זה נראה ממש חוואה כזה בבקשה לענות לי מחר כי מחר אני הולך לאסוף את החלקים.. חשושות אחרונות של רגע
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 3500+ 64bit 130nm Asus a8v deluxe PDP Patriot PC-3200 low latency 1gb ddr ram Radeon x800xt pe. אני משתמש בקירור סטוק והמעבד על 36 מעלות. רציתי לעשות אוברקלוק עם הAI overclock של ASUS הלכתי על 3% של OC ואפילו עם זה המחשב לא עולה לי , והטמפרטורה של המחשב על איזה 45.... מה אני צריך לשנות בשביל שאני אוכל לעשות OC?
-
טוב אז ככה אני מתכנן ליקונת מערכת חדשה.. עכשיו אני מתכנן OC די כבד.. ואני רוצה להתנסות קצת במערכת הישנה. אז מישהו יכול להסביר לי איךעושים OC לזיכרות..? המערכת שלי זה.. CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-