עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היה לי עד כה 2 סטיקים של 256 MB של Twinmos במהירות 400 MHZ שעליהם מצוין Cl 2.5. הוספתי לאחרונה שתי סטיקים של OCZ של 512 MB במהירות 400 MHZ שהתזמונים שלהם הם 2.5-4-4-8. ניסיתי להריץ את כל הסטיקים ב-DC ומשום מה הם עובדים רק ב-333 MHZ. הגדרתי ידנית את המהירות על 400 MHZ ןשמתי תזמונים 2.5-4-4-8 אך בתוכנות כגון ORTHOS, אני מקבל את הודעת השגיאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 המעידה על חסר יציבות, וכן המחשב קורס מדי פעם. אם כן, לאיזה תזמונים אני צריך להוריד את הזכרון? ואולי עדיף להשאר בתזמונים המקוריים על 333 MHZ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. שלום לכולם השאלה הראשונה שלי היא מה המאוורר 120MM השקט ביותר (אבל שעדיין מקרר בצורה סבירה)? אני צריך אחד בשביל המארז שלי. השניה היא אם ואיך אני יכול לברר אם בכרטיס מסך שברצוני לקנות (יד שניה) בוצע אוברקלוק? המון תודה לעונים, העניין חשוב אביתר(:

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני עם OC ל2.9GHZ למעבד שבמפרט על 1.45V ואני יכול לעבוד אפילו עם פחות V אבל העליתי טיפה למקסימום יציבות. את הזיכרונות השארתי בתדרים המקוריים מאחר והOC לא כזה גורד שחקים. עכשיו לשאלות, 1. כאשר אני מנסה לעלות עוד טיפה את התדרים (2.95-3.0) צריך לעלות את הV ל1.5-+ בשביל יציבות, למה? (וגם זה לא הכי יציב - קורס לאחר כחצי שעה כאשר השימוש בזיכרונות עולה לכ1.97 מתוך 2 גיגה). 2.מה אומר המשפט הנ"ל (מהביוס)?: "allows you to disable or set the processor vCore offset voltage. Configuration options: disable or Offset 50.0mV" מה הכוונה פה? לא במקרה להעלאת המתח של הצי'פסט? 3.מה אומר המושג: "MCP55 HT width" והאפשריות לשינוי בביוס הן [חץ למטה 8 חץ למעלה 8] ואותו הדבר עם 16 טמפ בOC נ…

4. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים לכרטיס זה? חשבתי על Vga silencer אבל אז שמתי לב שיש גם דברים בסגנון ati silencer 1,2,3,4 מה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  5. שלום, הערך שמודד את המאוורר של ספק הכוח (מוצג בשתי תוכנות הבקרה) הוא 0. 1) האם ניתן לדעת כי קיימת בעיה בספק הכוח או שאני טועה ואני צריך לשנות הגדרות בביוס? 2) איזה ערכים מספריים (של מאוורר ספק כוח) צריכים להגדיר כדי לנסות לפתור את הבעיה? הערות: * הנתונים אינם זהים מכיוון שהתמונות צולמו בזמני פעילות שונים. * אני לא מבצע overclocking. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  6. איך אני OC לכרטיס GTO2 אני לא מתכוון להגדלת צינורות ל- 16 אלא להגדלת מהירות זיכרון לביצעוים של X800XT ... הסתכלתי בקישור הבא :http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/1 ואין שם דרך להגדלת הזיכרון מישהו יכול לכתוב לי מדריך בקצרה לקטע הזה בעברית בבקשה?

7. Started by itays333,

1. עם עשיתי אוברקלוק לQ6600 מ2.4GHz ל3.3 והטמפ' במנוחה בסביבות ה35.. זה יכול להרוס את המעבד? ואני מדבר גם לאורך זמן.. גם בעוד שנתיים נגיד? שאלה שנייה.. קניתי עכשיו משחה תרמית.. הכמות שם אמורה להספיק ליותר מפעם אחת.. ברגע שאני פותח את זה ומשתמש.. את מה שנשאר אני יכול לשמור או שזה מתקלקל? תודה רבה ;]

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  8. אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by PCguy,

אני מתכוון לרכוש מעבד AMD 64 3500לסוקט 939 איזה קירור כדאי? הסטנדרט שמגיע עם המעבד או שמומלץ משהו חזק יותר? נ.ב אני לא ממש פריק של OVERCLOCKING

10. Started by Big_Guy7,

מפרט בצד, גם הקירור מעבד. המעבד עומד אצלי על בערך 45-49 בלי מאמץ, ומגיע ל 55 במאמץ מלא. אני חושב לעשות אוברקלוק אבל רציתי לשאול קודם אם תהיה עלייה משמעותית במעלות המעבד אחרי האוברקלוק, אם כן אז בכמה והאם המעבד שלי ישרוד את זה? תודה על העזרה.. עריכה: הודעה 500!!! =] מזל טוב לי!!! [br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 22:54:58 UPצ'י...

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by shuy,

חיפשתי ומצאתי שרק הדגמים של 120 מ"מ של הקירור של זלמן מתאים לתושבת 775(!). מישהו יודע על גירסה 92 מ"מ של זלמן שמתאים לתושבת הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 נבדק ע"י SiSoftware Sandra פרטי המעבד - Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz Speed : 1.80GHz Performance Rating : PR1980 (estimated) Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1800MHz / 4x 100MHz Multiplier : 18/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 18/1x Generation : G8 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F241E Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Part Number : To Be Filled By O.E.M. Asset Tag : To Be Filled By O.E.M. Serial Number : To Be Filled By O.E.M. Co-Pro…

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. Started by MAOR,

למישהו יש אותה ?? שווה לנסות אותה על ההארד דיסק החדש שלי ? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM והאם זה יכול לדפוק אותו ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by koodkid,

שלום האם מישהו יודע איך עושים overclocking עם הלוח הזה הביוס נותן לי לשחק עם הכופל ועם המהירות של ה fsb אבל המחשב לא עולה עד שאני לא מחזיר את כל מה ששיניתי למקור! אפילו אם נניח אני רק מוריד את הכופל בלי לגעת במהירות של ה fsb גם אז אני לא מצליח !!! שום דבר לא מצליח חוץ מאיך שזה היה במקור האם למישהו יש מושג? יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ ולוח אם asus a7v8x כמו שציינתי בנושא 512 זכרון 333 של ספקטק icq:98669531 shaniam@013.net.il

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  15. במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by shumaher,

WC-601 טוב ושווה\או שלא? מתאים ל CORE 2 DUO E8200??? וללוח GIGABYTE EX38-DS4???

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. Started by Henz16,

ברשותי מחשב (שני) עם מעבד E6300, וקירור ‎Cooler Master s775‎. כשהתרד התחלתי הוא הוא 1800, עד כמה מומלץ אפשר להגיע בלי להזיק למעבד יותר מדי? ולאיזו טמפ'? (בלי להחליף קירור) (הזכרונות של 800 מגה-הרץ)

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את המפרט שבפרופיל. כפי שאתם רואים מפרט לא ממש חם. חשבתי לעשות OC לכ. מסך. נראה לכם שבלי לקנות אוורור מיוחד אני אצליח לעשות OC שישפר לי את הביצועים במשחקים? ובעצם למה עושים OC? למה הוא משמש? ונגיד בכמה אחוזים הכרטיס יהיה יותר טוב אחרי OC מינמלי עם הקירור סטוק של הכ. מסך? ונגיד שעשיתי... איך אני יודע שהכל תקין ולא שרפתי או הרסתי משהו בכרטיס מסך? תודה רבה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  19. פשוט באתי לחבר מאוורר למארז ואני שם לב שיש לי רק חיבור אחד על הלוח (של המעבד....הלוח בכלל מוזר) יש איזה פתרון או שאני תקוע?

• 7 תגובות
    • 486 צפיות
  20. שלום רכשתי מעבד 3200 939 ב KSP. הם מוכרים שמה ב OEM, ואני קצת חושש כי הם פשוט מביאים לי את המעבד ביד ככה... זה קצת מפחיד אותי כי הקירור שהם מציעים לא נראה הדבר הנחשק, הם אומרים שזה של THERMALTEK אבל נראה לי משהו מהפשוט והזול ביותר... מישהו יצא לקנות כבר מ KSP מעבד 64 ? האם הקירור שהם מציעים יותר טוב מהקירור סטוק ? והאם בכל זאת כדי ללחוץ על קבלת קופסא מקורית או שזה ממש עניין לא עקרוני... אני מפחד שהפינים יהיו עקומים והם יגידו לי אחר"כ זב"שלך למרות שכבר קיבלתי את זה עקום זה נראה ממש חוואה כזה בבקשה לענות לי מחר כי מחר אני הולך לאסוף את החלקים.. חשושות אחרונות של רגע

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום איך אני מפעיל את הCOOL N QUITE? התקנתי את זה גם מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אח"כ גם מהאתר של AMD אבל עדיין אני לא מוצא איך להפעיל את זה...... בביוס אין איזכור של זה, בPOWER MANEGMENT או בSYSTEM אין אפשרות...... מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by liiight,

שאלה ראשונה היא אם ואיך אני יכול לכבות את הלד המהבהב המעפן הזה בלי לפרק את המאוורר? ושאלה שנייה, למרות שחיברתי אותו ללוח האם במקום המתאים וקבעתי שהלוח ישלוט במהירות, בפועל זה לא קורה, ורק ע"י שינוי הפוטנציומטר הכלול אני יכול לשלוט במהירות באופן ידני. אני עושה משהו לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by davis5,

איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס הזה הכרטיס עם קירור פסיבי ומאוורר 80 שאני שמתי עליו כרגע בלי OC טמפ 40 מעלות תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by The_Maestro,

בתור אחד חדש בנושא הייתי רוצה לדעת טיפים תוכנות ודברים כאלה על מנת שאני יוכל להאיץ את הביצועים בכרטיס מסך שלי תודה מראש THE MAESTRO אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה TNT2 32 מ"ב ON BOARD

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  25. Started by ElEmEnt,

באתר שלהם מצויין שזה מתאים לNF7-S Ver2 והם בנויים אותו דבר אבל אני חייב להיות בטוח תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.