אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת להעביר בבקשה התבלבלתי תודה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לעשות OC ל7600. לאיזה מהירויות אפשר להגביר את הכרטיס בלא לסכן את הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.. לפני כחצי שנה ביצעתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי: nvidia geforce 2 mx 400 וכעת הזכרונות שלו נמצאים במצב של: 332 מגה הרץ והליבה שלו נמצאת במצב של: 199 מגה הרץ.. לאחרונה מתעוררת קמה בעיות קלות כמו שלפעמים המחשב טוען את הווינדוס ואז עוהלה מסך שחור ונתקע..(כשהמחשב שלי עולה יש מסך שחור ואז ישר נכנס לווינדוס..). רציתי לציין שאני גם באוברקלוק של המעבד: מ-2000 ל - 2400 (פנטיום A) רציתי לדעת מהו המגה הרץ המקורי של הזכרונות ושל הליבה לכרטיס המסך שלי אני ינסה להחיזיר אותו למצבו המקורי ונבדוק האם הבעיות נפתרו. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני מפחד לעשות למעבד שלי אוברקלוק כי אני לא כל כך יודע איך לעשות OC ולהגיע לרמה גבוהה כי שאני מגיע ל 3.2 המחשב מתחיל לקרטע והייתי שמח עם הייתם יכולים להביא לי מדריך טוב ודי חדיש למעבד פרסקוט 630 775 ואם ברצונכם לדעת את המפרט המלא שלי תלחצו במפרט מחשב
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום , יש לי מארז מידי טוור עם שני מאווררים 120 מאחור . האם שניהם צריכים להוציא או להכניס אוויר , או אחד להכניס והשני להוציא ?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בתהליכים סופיים של לגמור את מחשב העבודה/משחקים החדש שלי אבל בגלל אילוצי זמן (שיפוץ ומעבר דירה , ילדים , נסיעות) אין לי זמן לשבת עליו ולהוציא ממנו את המקסימום. אני מחפש מישהו רציני שישב עליו (בתשלום כמובן) וינסה להוציא את האוברקלוק היציב המקסימלי. צריך גם להרכיב את מערכת קירור המים שמגיעה השבוע מחול ואת הספק החדש. כמו שתראו זאת מערכת די מעניינת : מארז : Antec P182 לוח אם : Gigabyte Ga-ex38-dq6 מעבד : q6600 g0 זכרונות : corsair dominator pc2-8888 , 1111mhz 4-4-4-12 דיסק : wd500gb כ. מסך : hd3870x2 ספק : zalman hp-850 הקירור שמגיע למעבד הוא Ek supreme , Swiftech mcr320 , xspc dual bay pump/res 750lph 1.8m head כמובן שאני מוכן לשלם עבור העבודה וכמו כן לקנות כ…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אומרים על מארזי צ'יפטק אני מתכוון באיכות הבנייה וכאלה...... ואיך אני יכול להשתיק אותו ??????? ואני לא מתכוון להכניס לו מכות או משו אלא רק להחליף לא מאווררים אז חשבתי על הנינג'ה ומאוורר AC 12ס"מ שיהיה אגזוז אחורי ...
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של ASUS מדגם A7V133 , לוח דווקא טוב מאוד . כמו כן מותקן מעבד DURON 1300 ועליו מאוורר של חברת TT (אם אני לא טועה מסדרה 7 או משהו כזה) . דבר ראשון קראתי שניתן לבצע OC רק במידה והמעבד אינו "נעול" , השאלה היא האם זה נכון ובמידה וכן כיצד אני יכול לבדוק אם המעבד נעול או לא . דבר שני , במידה והוא לא נעול הייתי רוצה לבצע מספר נסיונות של OC ואודה אם תוכלו לתת לי את הדרך לבצע זאת היות וניתן לשחק עם ההגדרות בביוס וישנן הרבה אופציות לשנות . מקווה לתשובות מהירות ומקצועיות .
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לאחר המעבר ממחשב הפנטיום עם הוויליאמט הזקן והרועש החלטתי לעבור למחשב עם מעבד AMD הרי המפרט: ATHLON 64 S939 3000 GIGABITE K8NF-9 NF4 S939 ADATA 512MB X2 PINE XFX 6600 128MB WD80 GB MAXTOR 40 GB HEC 425 המארז הוא מארז פשוט וזול עם חלון צד ומאוורר מואר בלדים כחולים הבעייה הרעש... יותר מידי!!! ציפיתי שהמעבר לAMD יהיה מוצלח גם בגלל השקט מסתבר שלא...הוא רועש גם שהוא לא מתאמץ מאוד מוזר... אגב יש לי הכנה למאוורר יותר גדול מהרגיל בצידי המארז נראה לי זה 120MM אבל לא בטוח... רציתי לשמוע על אמצעי קירור שקטים וזולים עד כמה שאפשר (תקציב אני לא אגביל אותכם אבל תשתדלו להזהר עם המחירים) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
המפרט הבא Q6600 GO asus p5ke wife\ap OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ כמה מתח אני יכול לתת למעבד ? מה טווח המעלות המותר? לכמה אני יכול להגיע מבחינת FSB בלוח ומה התדר שאני צפוי להגיע עם המעבד ? ועד לאן אוכל להגיע עם הזיכרונות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס ואני לא מוצא כל אפשרות לOC עליו. איך אני עושה איתו OC? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מצאתי את האתר לפני כמה ימים ונדהמתי מכמות החומר אז קודם כל סחתן עליכם עלו והצליחו. ועכשיו לדבר החשוב באמת: יש לי מחשב המפרט הוא כזה: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ לוח אסוס p4s 800 זיכרון 768 מגה כרטיס מסך fx 5200 הארד דיסק 40 ג'יגה 7200 rpm מספר שאלות : 1. האם הוא מתאים לאוברקלוקינג מבחינת לוח ומעבד?? 2. האם כדאי לעשות אובקלוקינג כלומר האם באמת ההבדל משמעותי ? 3. קראתי את כל המדריכים והבנתי הכל חוץ מאיך לפתוח את הנעילה של המעבד? 4. בקשר לכרטיס מסך האם הוא שווה המהרה או שעדיף לא לגעת בו כי הוא חסר עתיד מראש? תודה לעונים, שחר
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה עדיף כשמוסיפים לו מאורר 120MM ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_2742&products_id=20220 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=18665 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Athlon xp 2400 epox 8rda+ winbond 256 mb,3200 power suppl: HEC 300wt sapphire 9700pro VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD הטמפ' של המעבד במצב מנוחה היא 38 מעלות. האם זה בסדר? וגם, איזה אוברקלוק אני יכול לעשות אם המפרט הזה ולאיזה מהירות אני יכול להגיע עם המעבד? וגם עוד שאלה אחרונה:כדי לעלות את המהירות של המעבד אני פשוט מעלה את ה FSB בביוס?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ ולוח GIGABYTE K8N PRO SLI ערכתי דרך התוכנה של גיגנבייט אוברקלוק (14%) ל 2500MHZ ו229MHZ של המעבד והזכרונות ... עכשיו התוכנה לא העלתה את ה VOLT והוא נשאר על 1.4 זה מסוכן להשאיר ככה ? הטמפרטורה של המעבד לאחר האובר היא 21 מעלות ..
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני עם מארז פתוח יש לי מאוורר שמכניס אוויר מתחת להארד דיסק ויש לי מאורר שמוציא אוויר מעל הכרטיס מסך השאלה שלי היא אם צריך תמאורר שמעל הכרטיס מסך להפוך אותו ולגרום לו להכניס אוויר כי האוויר גם ככה יוצא כי אני עם מארז פתוח אז אם אני יהפוך אותו הטמפרטורות ירדו נכון ??
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם הטוניק ב OC ל 280M והטמפרטורה של הליבות 43-47 בעבודה סטנדרטית OFFICE אינטרנט וכדומה, זה לא גבוה בשביל הטוניק ? הלוח והכ.מ ב 35 מ' וה HD ב 31 ו 36 מ'. שאלה נוספת שאני משנה את ה V LINK SPEED בביוס ל FAST המחשב הופך ללא יציב וקורס יש למישהו מושג מה עלולה להיות הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
הנה התוצאות של השיפור ע"י קירור BT איך אני עולה יותר המערכת קורסת אחרי 160 FSB [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AMD ATHLON 3000+ 754 עם טמפרטורות סבירות ויש לי רדאון 9800פרו 128 מגה.. אז לפעמים אני משחק במשחקים אז פתאום הכל נתקע וזה עושה לי איתחול של המחשב... וכנראה שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם איך אני יכול לבדוק את הטפמרטורות של הכרטיס מסך? ותוכלו להציע לי קירור לכרטיס מסך(לא חובה שקט) תודה..
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אז ככה המחשב נמצא בOC תמידי... אבל כאשר אני עושה OC לכ.מסך ואז אני עוזב את המחשב לאיזה חצי שעה אז אני חוזר ואני רואה אותו מכובה. ז"א שכל המנורות וכל המאווררים לא פועלים. שום דבר. ממש כאילו הוא מכובה. ואז אני בא מפעיל אותו ולוקח לו איזה דקה ואני צריך ללחוץ לו ריסט כמה פעמים ואז מופיע לי LOGIN לווינדוס.... הקטע הוא שאני בלי OC לכ.מסך זה לא קורה לי, אבל כשאני עושה לכ.מסך אז אחרי חצי שעה פחות או יותר לפעמים יותר אפילו שעתיים הוא מתכבה בערך. ואחרי שאני כביכול מדליק את המחשב אז הOC של המעבד והלוח והכל חוזר לDEFAULT המכפלה נשארת על 9 אך הבאס במקום 382 יורד ל200. הקטע שאני חושב זה שהספק שלי אולי לא מספיק חזק? ברשותי HEC 400TR-TF... יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 3GH socket 775 המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-