עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by K0sTa,

עד כמה אפשר למשוך ת'זיכרון הזה? יש לי 2 סטיקים של זה..1024.. ועם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by miky,

חברה איך אני יכול לדעת אם הביוס לא מזייף טמפרתורות?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by MonoMan,

אהלן. סליחה אם הנושא נדוש אבל אין לי זמן וכוח לעשות חיפוש תשובה לשאלה הספציפית שלי. את'לון 2600+ , ברטון... איזה קירור אשים לו? את הגוף קירור שבא בקופסא של AMD? או את הזלמן 6000 (שמתקרר עם מאוורר 70 ממ דק של קולרמסטר (ה92 מת..)) כוונתי לביצועים, פחות לרעש (כי לשניהם אסרס את המאוורר ) ראוי לציין שהבדל גדול לא ראיתי בין ההיסטינק שבא עם ה1800+ הנוכחי לבין הזלמן שיושב עליו עכשיו ההבדל היה ממש מזערי (1,2 מעלות, אבל לזה כבר יש סיבות אחרות...)

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. ? ???

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי בשבוע שעבר. המערכת: GA P35C-DS3R עליו Q6600 עם קירור Infinity. המארז הינו Poseidon ומכיל 2 מאווררים הבאים עם המארז. המערכת עובדת מאוד מאוד שקט וזה נהדר. אבל ... הטמפ. נראות לי גבוהות (למה שאני רגיל וקורא פה). פתחתי את המארז וראיתי: ה Infinity נראה שיושב טוב (לא רוקד) והמאוורר דוחף את האויר לכיוון גוף הקירור ומשם למאוורר של המארז והחוצה (כיווני זרימת האויר נראים תקינים). המאוורר של הInfinity מחובר ללוח האם במקום חיבור ה CPU fan עם 3 חוטים (מתח והסנסור). בחיבור ה Power fan מחובר ככנראה המאוורר של ספק הכוח (2 חוטים כנראה לדגימת המהירות בלבד). המאוורר הקדמי מחובר נכון (כיוון זרימת האויר לתוך המארז) והוא מחובר בשני חוטים (כנראה אספקת מתח בלבד…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  7. עשיתי לג'יפורס 2 שלי אובר מוגזם ואז לחצתי על: TEST SETINGS . המחשב קרס..... הפעלתי מחדש ונעלמה אפשרות האובר בתג ה clock frequen

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  8. זה לא יגרום עומס ללוח?

9. אני רוצה לבצע את המוד הזה ללוח אם שלי,כדי שאני יוכל להעלות את המתח לNB מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות,כי אני לא מצליח להבין http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=107036&highlight=975

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by Danman,

היי! אני עומד לקנות E2180 ולעשות לו אוברקלוק, ואני מתלבט איזה קירור לקנות. בעיקרון, הייתי די סגור על Tuniq Tower, אבל המארז שלי די מעפן ( Sunbeam Samurai ) הביג טייפון למשל נכנס ממש בקושי, מנשק את המאורר של הדלת) אז חשבתי על אלטרנטיבות, מה דעתכם על MaxOrb או V1? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by ido-nava,

יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ ולוח GIGABYTE K8N PRO SLI ערכתי דרך התוכנה של גיגנבייט אוברקלוק (14%) ל 2500MHZ ו229MHZ של המעבד והזכרונות ... עכשיו התוכנה לא העלתה את ה VOLT והוא נשאר על 1.4 זה מסוכן להשאיר ככה ? הטמפרטורה של המעבד לאחר האובר היא 21 מעלות ..

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  12. את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by pringles,

המשחה הטרמית הזאת Arctic Silver Ceramique Thermal Compound 2.5g Tube תפיק תועלת?? יש לי amd2000 ווולקנו 9 אני עובד איתו על המהירות 2700 סלד וזה מספיק אך ניגמרה לי המישחה אז אני רוצה לקנות וזאת שציינתי למאלה מועילה?? אמממ אין לי כסף להשקיע במישחה.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  14. Started by fareedamr,

שלום ראיתי כמה פרויקטים באתר בקשר ללד הכחול בעכבר והתרשמתי והחלטתי להחליף לד אבל איני יודע לאיזה לד להחליף ומה בדיוק עושים? ראיתי מדריך באתר גרמני אבל לא הבנתי כלום. תודה.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  15. ל 4300 הקרב ובא שלי, אני יכול לקנות זלמן 9500 במחיר שחיטה של 140 ש"ח, במקום הקירור של המעבד. השאלה אם הוא טוב בהרבה (או בכלל?) משאר הקירורים שיש באיזור המחירים הזה? כדוגמאת ה גלאשיל טק 5700 או ה ארקטיק 7? אני מחפש שקט וביצועים, כמו כולנו. חשוב לי לציין כי לדעתי זה דיי חשוב בשיקלול. שהמארז יהיה ככל הנראה אנרמקס צאקרה עם מאוור צד של 250MM שידחוף 90CFM לכיוון הלוח אם. אני חושב שדווקא סינק שנושב לכיוון המעבד או בדומה ל-9500 מאפשר קירור מכיוון הדלת, יהנה מהדבר בניגוד לקירורי "מגדל". אפשרות אחרת שחשבתי עליה במחיר דומה יחסית זה ה סייק אנדי סמוראי, אבל זה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהדבר יעיל יותר במארז עם קירור מהדלת. מה דעתכם על העניין? תודה מראש רום. ואני חייב לציין שמ…

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  16. אהלן אנשים, יש לי את הכרטיס מסך PowerColor 9600 XT 256MB , ועכשיו אני רוצה להמהיר אותו ולהחליף לו את הקירור. אז רציתי לדעת איזה קירור הוא המתאים לי ביותר לכרטיס הזה ושיקרר לי גם את הזיכרונות ויהיה כמובן בעל חיישן חום מובנה מכיוון שאין לי על הכרטיס חיישן. עכשיו לא להגזים יותר מידי עם העלויות של הקירור כי גם ככה הכרטיס לא שווה כל כך הרבה, אז לא להגזים. קצת מידע על הכרטיס המדויק שיש לי: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=84&CatCode=123 תודה לכל המגיבים והעוזרים בנידון!.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by K.M.A,

כן...שלום אני חושב על ליקנות מאורר למעבד AMD BARTON סוג המאורר TITAN TTCCUTB/F הוא עם בסיס נחושת ומהירות סיבוב די גבוה 5000-5500 RPM אז...האם המאורר הזה טוב או לא???? ואם לא תרשמו סוג טוב בבקשה?!

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by shlomi8,

היום שיחקתי 'warcraft 3 ופתאום המחשב נתקעע ונשמע צפצוף קבוע כזה ממנו שלא מפסיק עד הריסט...אמרו לי שזה חימום אולי לפני כמה חודשים עשיתי מודינג קטן והוספתי כמה מאוררים...יש להזכיר שגם פירקתי את הגוף קירור של המעבד כמה וכמה פעמיםם בלי להחליף משחה...אני מפחד להחליף משחה מכמה סיבות.. קודם כל אף פעם לא החלפתי דבר שני יש לי משחה ג'נרית ואני מפחד שמה שיש לי על המעבד עכשיו יותר טוב (יש לי nanu blue ) החום של המעבד שלי 55 במנוחה...לא יודע לאן הוא יכול להגיע במאמץ אבל ראיתי אותו כבר 70... מישהו יודע מזה הצפצוף המוזר הזה...וכדיי להחליף משחה?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by Snipeh,

מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by arkadur,

לוח ASUS P4S800. מעבד - NORTHWOOD 2.6 זיכרונות NYANA :-[ יש לי טמפרטורות מעולות (26 - 28 במנוחה ) אולי זה הספק הג'נרי??

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by eglon1,

שלום לכולם . ברשותי לוח האם הנ"ל ( ABIT KN9S ) כרגע מחוברים עליו 4 סטיקים של 512 * 3 + 1GB.. איך אוכל ליצור Dual Chanel והאם בכלל אוכל ?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by dartinations,

טוב חברה יש לי פנטיום 4 1.6 אז רציתי לשאול איזה טמפרטורה היא הממוצעת בשביל מעבד כזה כי אצלי הוא על 40 - 50

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by BlackSheep,

:[

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  24. http://www.tomshardware.com/cpu/20030522/index.html התוכנה ממש חדשה, והיא פותחה בזמן קצר ע"י THG כדי לבדוק את מהירות השעון האמיתית בלוחות האם החדשים של MSI שכאמור עושים אוברקלוק לוגי כאשר תוכנה מופעלת ותוכנות כמו SiSoft sandra cpu-z and cpuid לא יכולות לקרוא את מהירויות השעון הללו. תורידו את התוכנה שמה הוא thg_clock.exe והיא מופיעה בתחתית העמוד. הפעלתי את התוכנה 3 פעמים ביחד עם 4 טיימרים בכל אחת וזה קורא לי את שעון המעבד 16 פעמים בשניה וזה פשוט אדיר! שמתי מאורר ריצפה על המארז ויש שיפור במהירות! נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. כמו שאמרתי אני צריך עזרה בהפיכת חיבור 3 פינים של מאורר לכרטיס מסך ל 2 יש לי 9500 בעל 2 פינים ואני ררוצה לחבר אליו קירור של X800 שהוא בעל 3 פינים... השאלה היא האם להוציא את הלבן (יש לבן שחור ואדום) והאם האדום זה הפלוס והשחור זה המינוס תודה מראש :s05:

• 2 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים