אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להליף את המאוררים שבמחשב שלי ובמקומם לשים קירור אויר. ההחלפה היא למטרות ראש שקט בלבד נמאס כבר מהראש של המאוררים אין ברצוני לעשות OC לפחות עד שתיגמר לי האחריות אז יש איזה מערכת קירור מים פשוט להרכבה ושקטה (ולא יקרה) ? שאלה נהוספת, אם אני יחבר אותה באופן עצמאי יכולים לבטל לי את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש בירשותי כרטיס SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320 MB .. יש לי קצת בעיות איתו והוא מגיע לי לטמפרטרות גבוהות מידי.. יש לי אפשרות איכשהו להגיע למהיריות המאורר שעל הגוף ? (דרך אגב אין בקר..)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות OC למחשב שלי? זה המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm ואני לא צוחק! תודה לעוזרים. ;D
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק מGT ל-ULTRA 1100/400 והתוצאה שלי עלתה רק ב-100 נקודות מה יכול להיות לא בסדר?? היה 4430 ועלה ל4530
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מדובר על לוח אם Kn9S על איזה רכיב במחשב ניתן להרכיב גוף קירור ( סטוק ) ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני עכשיו נגיד עושה oc למעבד -אז שמעתי שחייב לנעול את היציאה הזאת בביוס ובביוס אני גם מעלה תבאס..... אז רציתי לשאול אם עדיף להשאיר תיציאה הזאת תמיד נעולה ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי יש לי פנטיום 4 3GHZ והחום מעבד נע בין 62 ל 70 ואני יודע שזה מוגזם ומעונין להחליף קירור אני מתלבט בין ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? והבעיה העיקרית שלי האם מישהו יוכל בבקשה להגגיד לי האם אני יוכל להררכיב אותם על הלוח אם שלי? שאני לא סתם יקנה יש לי לוח של Intel Cherry Creek D915PCY ???? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
^^ כותרת איך אני מוריד את הדבק הזה?!?!?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מנעה מחשבים את המוצר הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 ,אך הם הביאו לי את המוצר הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 התקשרתי אליהם והסברתי להם שקיבלתי את המוצר הלא נכון ושהוא לא מתאים,הם מתעשקים שזה אכן המוצר שהזמנתי,לא מוכנים לשמוע את ההסברים שלי,ומתעקשים שהקירור כן אמור להתאים ל939. כאשר אני מנסה לחבר את הקירור זה פשוט לא יושב טוב (יושב באוויר)כי זה לא מתאים לתושבת 939 מעבד 3500+.באתר של AC רשום שאותו גוף קירור מתאים למעבדי AMD64 עד ל3400+ בעוד ששלי הוא 3500+. גם את זה הסברתי להם,אך שוב הם מתעקשים שאני עושה משהו לא טוב. מישהו יכול להסביר לי האם הגוף קירור הנ"ל באמת אמור להתאים ל939 3500+? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 ל 5600 החמוד שלי למטרות OC שקט וקצת יופי ? (הכרטיס הוא של LEADTEK והקירור הוא מאלומיניום ויש עליו מאוורר של 120 מהדלת עם שראוד והוא לא יורד את ה 65 מעלות ברגיל )
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב ל: מעבד E4400 לוח אם GA P35 DS3 זיכרונות: 5.5.5.15 G.Skill 2GB*2 1000MHZ DDR2 קירור TUNIQ 120mm ספק כוח: crosair HX520W לכמה MHZ אני יוכל בערך להגיע? עריכה: לא משנה כבר קראתי את הכתבה שבאתר כאן. כתבה מצויינת!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה, ויצא לי לקרוא המון והשכלתי מאד מהפורום, לכן אני רוצה לשאול שאלה. ההרד דיסק שברשותי הוא של חברת WD דגם : wd1600js , לפי הגדרות היצרן תחום הטמפרטורה בעבודה צריך להיות בין 5 ל 55 מעלות צלסיוס. הרכיב שברשותי הגיע לטמפ' של 68 מעלות כאשר היה לי במארז רק מאוורר מכניס אוויר בדלת, ואילו כשהכנסתי עוד 2 מאווררים: אחד מוציא אוויר מאחור ואחד מכניס אוויר מקדימה (נושף גם על ההרד דיסק) הוא הגיע ל 60 מעלות. אני מצרף תצלומי מסך של speedfan , השאלה שלי היא האם זה תקין, או שאני צריך להחליף אותו? והאם שאר הטמפ' שמופיעות בתצלומי המסך תקינות? אני מודה מאד לכל מי שיענה לי. : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם קיים סיכון ? או שזה מקצר את חיי המאורר של הכרטיס מסך אם אני אמהיר אותו מעבר למהירות ה deafult שלו שהיא 25% ולא מספיקה בהחלט..הוא הגיע ל79 בקלות..אני מעוניין לשים את המאורר על 50% יש כל סיכון בזה או באחוז גבוה יותר? מדובר בHD4850 של sapphire , עם מאורר נשלט דרך ה overdrive .
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם אפשר לעשות את המוד של x800gto2 לx850pro
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
barton 2600 epox 8rda+ rev 2.1 קירור: sk7+sf2 מארז: raidmax 868 2 מאחורה מוציאים 2 מקדימה מכניסים בדלת מוציא אין לי מושג למה המעבד במנוחה על 43-44..... זה מעצבן אותי, אמנם יש אבק והחוטים לא הכי מסודרים בעולם. אבל יש גבול נראה לי עם קירור כזה יקר על המעבד..לא?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב הביוס מראה 55 והתוכנה easy tune שבאה בדיסק של הלוח אומרת 48 נראה לי שצריך להאמין לה כי כל התוכנות מראות ככה.. הלוח אם שלי גי'גה בייט 8s648fxp-rz
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש שלושה מאווררים של 80MM ושיהיו כמה שיותר חזקים ומצדי שיעשו רעש של שואב אבק. תקציב עד 50 שקל למאוורר. תודה לעוזרים! :)
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 64bit 3000 Clawhammer Abit KV8-pro bios ver. 22 A-data 512 DDR400 MSI Radeon 9800PRO הבעיה היא כזאת: הDefault שלי הוא 2004Mhz. אני העלתי את הHTT ל220 והכל פועל מצויין, אין בעיות ב3Dmark05 ורק קריסה בPrime95, אבל לא ראיתי שום השפעות על המערכת, אז המשכתי לעבוד כרגיל. המתח היה 1.525 ופעל יציב למיטב הבנתי. מכפלת הLDT היא 4, כדי לא לעבור את ה1000 בHT. היום ניסיתי להגיע ל2300MhZ על ידי כך שהעלתי את המתח לליבה ל1.6, את המתח לזכרונות ל2.8 והעלאת התיזמונים ל3-4-4-8 מ2.5-3-3-6 כפי שהיה בSetup הקודם. המחשב עולה רגיל לגמרי ופועל מצויין בסביבת ווינדוס, אבל ב3Dmark05 יש לי אריטפקטים כבדים שמתבטאים בפאטצ'ים שחורים וגליצ'ים רבים בגרפיקה (כן, לא בדיוק ההגדרה לארטיפקט כפי …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי, הוא נותן למעבד מתח בין 1.3 ל1.45 ויש תמיד עליות וירידות... האם אפשר באמצעות רכיב אלקטרוני לשמור על זרם קבוע ?! או אפילו להגדילו ?! בעקרון זה למטרת OC ולמטרת חסכון בכסף אני ישמח לתגובות ממבינים, תודה ...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-