עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by amitaihasnes7,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. ב TMS ביקשתי שיעשו לי OC למעבד Q6600 וקניתי לו קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro האם הוא יקרר מספיק??

3. Started by EliranB,

עשיתי עכשיו OC קטן למעבד 3@3.5 ונתקלתי בביוס במשהו שנראה יעיל רשום שם לבחור סוג זכרון ויש כמה סוגים : AUTO DDR2-533 DDR2-600 DDR2-667 DDR2-800 השאלה היא אם אני יכוון את ההמהירות ליותר גבוהה האם הוא ימהיר את הזכרון ? האם זה יגרום נזק ? יש לי 533 אני רוצה 667 או משהו כזה ... ובכלל אם משהו יכול להמליץ לי על כמה אני יכול לעבוד עם המעבד הזה בלי לגרום לו לבעיות (אין לי כסף לקנות עוד אחד) ... מה המתח האופטימלי למעבד ? כי רשום על הקופסה שלו 1.400 ושמתי ככה וזה מראה לי את המתח באדום בביוס כאילו זה שגיאה אז הורדתי קצת והעלתי קצת וזה עדיין אדום אז החזרתי לאוטו' ...

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by hell,

אני רוצה לשים תמעבד 2500+ על לוח הכי זול של ABIT אבל משהו איכותי חשבתי על NF7 2.0 אני חשבתי לשים VOLCANO 12 או משהו יותר טוב אני קצת לא אוהב רעש אבל יכול ליסבול... נגיד אני מריץ ב 3/4 RPM עם מה התוצאה שאני יכול להשיג בלי להגיע ל5500 RPM? ועוד משהו קטן יש לי LEADTEK G4 4200 128DDR VIVO סטוק 244/446 לאחר כמה ניסיונות הגעתי ל 315/620 אבל הכרטיס היה לא יציב בטרוף אני נאתרתי ב 295/595 למרות שהוא עבד בסדר על 300/600 ליתר ביטחון ורציתי לישאול האם זה טוב? ואני אשמח אם מישהו יגיד לי איך אני יכול להוסיף מאוורר לזיכרונות ליתר קרור לפחות סתם... בתוכנה של הOC הזיכרון ממש קרוב לאדום!...לאומת המעבד שבמרכז הצהוב אבל לא עובר ת300 ביציבות,אולי אני יכול לשים מאוורר יותר חזק או שלא ממש כדאי …

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by pwntigo,

שלום, עשיתי אוברקלוק ל 400FSB שנותן לי 2800mhz עם e6300 לוח אם gigabyte S3 965p וזכרונות pqi 800mhz בווינדוז ובלינוקס הכל עובד כמו שצריך אני מריץ משחקים\תוכנות שלוקחות הרבה מהמעבד לאורך זמן והכל יציב ואין בעיות, הבעיה מתחילה כשאני מאתחל מחדש את המחשב, ואז שום דבר לא עולה ואני צריך ללחוץ הרבה פעמים על כפתור ה reset כדי למחוק את כל ההגדרות של הביוס לברירת מחדל, אין לי מושג למה זה קורה ניסיתי כמה דברים אבל תמיד זה ככה. ההגדרות הן 400 fsb 100 pci-e cpu voltage 1.35 ניסיתי גם עם יותר גבוה ונמוך וזה לא עזר... ויש לי Tuniq Tower והטמפרטורה הממוצעת היא 40C כשבחורף זה היה 30.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  6. Started by Lol10k,

יש איזו תוכנה?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  7. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע מה רמת המתח המקסימלית שניתן לעלות אליה ב-OC ? (כמובן תחת ההנחה ששומרים על טמ"פ בסביבות 55 מעלות עם קירור טוב)

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אני מנסה לעשות אוברקלוק לגרוטאה שלי אבל אני לא מצליח אני נכנס לביוס ל cpu plug & play ורשום לי שם cpu speed :450mhz (100*4.5 אבל אני לא יכול לשנות כלום. ב manual כתות שאפשר לעשות אוברקלוק אבל בביוס של ה manual יש עוד שתי אפשרויות שלי אין: 1) cpu ratio 2) cpu frequency הלוח שלי הוא ms 6163 ATX BX13 chipset intel24443BX/PIIX4E bios v 4.51 PG plug & play 1.00 נ.ב הלוח שלי ver:1 מה אני עושה ? תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by Danman,

היי! אני עומד לקנות E2180 ולעשות לו אוברקלוק, ואני מתלבט איזה קירור לקנות. בעיקרון, הייתי די סגור על Tuniq Tower, אבל המארז שלי די מעפן ( Sunbeam Samurai ) הביג טייפון למשל נכנס ממש בקושי, מנשק את המאורר של הדלת) אז חשבתי על אלטרנטיבות, מה דעתכם על MaxOrb או V1? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  10. אני עם מארז פתוח יש לי מאוורר שמכניס אוויר מתחת להארד דיסק ויש לי מאורר שמוציא אוויר מעל הכרטיס מסך השאלה שלי היא אם צריך תמאורר שמעל הכרטיס מסך להפוך אותו ולגרום לו להכניס אוויר כי האוויר גם ככה יוצא כי אני עם מארז פתוח אז אם אני יהפוך אותו הטמפרטורות ירדו נכון ??

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום חברים כמו שאתם יודעים יש לי x800gto2 עם צינורות פתוחים ובזמן האחרון חשבתי למה לא לשפר לו את הציון הכרטיס שלי מוציא 6400 וזה לא השיא אני חושב שבכיף אני יכול להוציא 6500 מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הציון כל דבר יבוא בברכה ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by Discreet,

זה המפרט זה הטמפרטורה זה נורמאלי 85 מעלות במנוחה? נגעתי בקטודות וכמעט קיבלתי כבייה זה פשוט רותח

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  13. שלום. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורות השונות במחשב שלי ואלה התוצאות כאשר יש שינוי קטן כל פעם: http://img244.imageshack.us/img244/5025/fffsw1.jpg יש לי כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ואולי הוא מתחמם יותר מדי, לא? בדקתי גם בתוכנה של הלוח אם, הנה: http://img174.imageshack.us/img174/9779/adasffafsafssafsafasfasfsaal1.jpg האם טמפרטורה של 70 ומשהו מעלות לכרטיס מסך הזה זה סטנדרטי וגם לדוגמא בזמן מאמץ המעבד ממש עולה, יש לי מעבד 3.2 MHZ וזיכרון 1 ג'יגה RAM. תודה מראש. עריכה: ולדוגמא בתוכנה 3DMark05 קיבלתי ציון נמוך של 6973 או משהו כזה, לא הגיע ל - 7000.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by idofr,

היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by roeegr,

אהלן אני או-טו-טו מקבל מחשב חדש. E6750 על Gigabyte GA-P35-DS3. אני רוצה לעשות OC בקטנה ואני מתלבט לגבי הזכרון, שהוא הדבר היחיד שלא קניתי עם המחשב. יש לי ביד עכשיו 2GB של Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 2.1V, ver2.1 שקניתי תחת לחץ מהמוכר. הם עדיין בקופסא, והשאלה שלי היא האם להזמין, לחכות 14 יום שיגיע ולהחליף אותם באחרים, כאשר ה-3 המקוריים שהתלבטתי בינהם: GEIL GB22GB6400C4DC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 LED (מסדרת BlackDragon) GEIL GX22GB6400UDC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 ALUMINUM (אלו עם גופי הקירור הכתומים) G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 (אלו עם גופי הקירור בצבע תכלת) קחו בחשבון שאני OC מתחיל ורוצה לעשות משהו בסיסי, והשאלה היא…

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  16. שלום, כל פעם שאני מנסה להעלות מתח למעבד שלי (מ 1.5 ל 1.52) המחשב פשוט לא עולה, מה הבעיה? (המפרט נמצא למטה)

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. נכבה לי המסך לאיזה דקה ואז עלה על הרזולוציה הכי נמוכה וראיתי כל המסך נקודות ועשיתי ריסט לא עבד אין לי כאילו את הדרייבר לא מופיע לי התקנתי וזה כאילו לא התקין חייב עזרה לא זז לי הדברים במחשב אני רואה לאט ויש לי פול נקודות ..... תודה מראש ואל תתעצבנו על הכותרת זה מהלחץ .....

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  18. היי מה קורה...יש לי מספר שאלות ואני אשמח אם תענו לי עליהם...קודם כל זה המפרט שלי עכשיו: E2160 GA-945GCM-S2 1GB 533MHZ מארז וספק ג'נרים 1) האם אני יכול לעשות OC בלוח אם שלי? אם כן..הוא אוברקלוקר טוב? 2) בהנחה שאני לא מבין בנושא כלום,מה הסיכוי שמשהו במחשב יפגע לי? 3) מה ההבדל בביצועים בין E2160 בסטוק ל2160 ב3GHZ ? אני לא מתכנן לקנות קירור....לאיזה מעבד הוא בערך משתווה אז? 4) הזכרון לא יגביל אותי מהר מדי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  19. שלום יש לי מארז Aurora 570 silver ורציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורים ף על הטוניק והכטיס מסך שלי אני יודע איך. אבל איך אני שולט על ה 3 פאנים שיש לי ? תודה :>

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by eglon1,

שלום לכולם . ברשותי לוח האם הנ"ל ( ABIT KN9S ) כרגע מחוברים עליו 4 סטיקים של 512 * 3 + 1GB.. איך אוכל ליצור Dual Chanel והאם בכלל אוכל ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by bad-sector,

קנינו בזמנו לחברה שלי AXP1800 רק שהיא לא מסוגלת לשבת לידו כי הוא מרעיש... מבדיקה שעשיתי זה המאוורר של המעבד הוא ממש חצוצרה לא קטנה (גם לאחר שימון בWD40)... אני מחפש קירור שקט ביותר שיהיה טוב לסטודנטית ללא OC ובעל תג מחיר סביר...

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by hagay21,

יש לי מעבד אופטרון 170 לוח של dfi ut nf4 ultra dוזכרונות של g/skill 4800 tccd rfהצלחתי לדחוף את המעבד במכפלה 9 ל fsb 317 וככה שהזכרונות עומדים על 634 בתזמונים 2.5-4-4-8 T1 על מתח 2.9 כרגע מתח המעבד בוינדוס הוא 1.664 יש לך אולי מושג למה אני לא יכול לדחוף אותו קדימה עוד קצת ? אני משץמש ב super pi לבדוק יציבות

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. קראתי את המדריך באתר ודיונים פה, אבל יש משהו שאני לא מבין מה זה מחלק של הזכורנות? ביחס, הכוונה ליחס בין הזכרונות לבאס? איך מגדירים את זה בלוח אם Gigabyte 965p-ds3?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  24. Started by dartinations,

טוב חברה יש לי פנטיום 4 1.6 אז רציתי לשאול איזה טמפרטורה היא הממוצעת בשביל מעבד כזה כי אצלי הוא על 40 - 50

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by KoKo-MaN,

תקשיבו יש לי מאורר 80 מ'מ ואני רוצה לדחוף אותו בקידמת המארז.... ככה קידמת המארז נראת אצלי: איך אני עושה את זה??? שמישהו יפרט לי בבקשה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.