עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tinkerball,

הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by BeNzZy-BoY,

האם יש הבדל בין הסינק של הלוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 לבין הסינק הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1829&cat=&page= כשיש עליו מאוורר כמובן.. ? אם כן מהו ההבדל והאם הוא יעזור לי במשהו ב- oc ??

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by the_one23,

שלום, יש לי E6600 וזיכרון של 2GB 800GHZ TWINMOS עכשיו, רציתי לדעת איך הזיכרון משפיעה על ה? :nixweiss:OC 1.איזה סוג זיכרון יכול לשפר את ה OC, ובמקביל, איזה סוג זיכרון יכול לפגועה ב OC? 2.מה ההבדלים בין זיכרון 667MHZ ל 800MHZ ב OC? 3. מה אלו התזמונים האלה שיש על הזיכרון (לדוגמא: 5-5-5-12) ואיך זה קשור ל OC ? 4. מה זאת האופצייה הזאת של ה MHZ 1:1 FSB שיש בביוס? תודה מראש לעוזרים :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. שלום יש לי מארז Aurora 570 silver ורציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורים ף על הטוניק והכטיס מסך שלי אני יודע איך. אבל איך אני שולט על ה 3 פאנים שיש לי ? תודה :>

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by eglon1,

שלום לכולם . ברשותי לוח האם הנ"ל ( ABIT KN9S ) כרגע מחוברים עליו 4 סטיקים של 512 * 3 + 1GB.. איך אוכל ליצור Dual Chanel והאם בכלל אוכל ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך X800GTO (אתם בטח יודעים כבר אחרי כל מה שאני חופר לכם) קיצר עכשיו זה ליבה 400@490 זיכרונות 350@390 והתוצאה לפני ב3DMARK05 היתה 4096..עכשיו 3500 בערך.. אין ארטיפקטים ולא חרטא ולא כלום..למה זה קורה למה התוצאה ירדה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by DesperadoS,

אז ככה.... אני עשיתי אצלי באיי אם די אוברקלוק מצוין ואצל אח שלי אני עושה עכשיו ונתקעתי בבאס לא זוכר איזה ואני צריך לעלות מתחים ויש לי שם אפשרות לשנות או ל מספר שזה עכשיו או \Ignore וזה נראה כאילו אי אפשר (בטח שאפשר)אבל פשוט אני צריך שתגידו לי מה לעשות P4 2.4 B Asus p4s533 - mx 512 Generic 2100 DDR

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by jaco_c,

האם ניתן לעשות o.c ל - dell optiplex 280 לא מצאתי אפשרות בביוס תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. קצת יקר..שמתי מאורר ביתי מול המחשב כשהמארז פתוח מן הסתם....וכשהרצתי בדיקת יציבות הוא עבר אותה(לפני זה המחשב נתקע כל הזמן)...אני משתגע הטמפ' של הלוח שלי גבוהות רצח אז אין לי ברירה ואני רוצה לעשות אובר רציני...אז השאלה שלי היא האם זה טוב להשים באופן קבוע את המאורר הביתי הזה מול המחשב? מבחינת מקום אין לי בעייה זה לא מפריע לי או משו..רק שמעתי שזה מכניס הרבה אבק..למרות שאם הוא קבוע אז זה לא נורא כל כך...וגם מבחינת צריכת חשמל..הוא צורך הרבה חשמל? זה מאורר של 90w בגודל בינוני כזה...חשבתי שאולי רק כשאני משחק במשחקים ועושה בנצ'ים אני יפעיל אותו וכשהמחשב במנוחה אני ישאיר אותו כבוי...כדאי?

10. אני מעלה ב5 בcore עושה scan for artifact מחכה דקה ואין EROR ואני ממשיך וממשיך העלתי 20 CORE ככה.. זה בסדר? (טמ"פ אני לא יכול לבדוק כי אין לכרטיס שלי חישן) הכרטיס הוא radeon 9600 XT עם קירור חמוד שקניתי לו..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. טוב אז עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ג'יפה 4 אף אקס 5200 הקיצר כרגע הגעתי ל: core clock-249.8 memory clock-300.4 טמפרטורות במצב רגיל של כמה תוכנות פתוחות ודיי הצפה של הודעות איסיקיו ומסנג'ר לח אם-33 מארז-33/32 מעבד-38 עכשיו בשני הקווים שיש בריווה טיונר של הממוריק קלוק והכור קלוק אז עכשיו מה שהגעתי,האם להעלות יותר(אין עדיין בעיות כאילו הכרטיס עובד חלק ואני לא יודע אם העלתי מספיק) אז תגידי לי באיזה אחד מהם להעלות ועד איפה מגיעים בערך כאילו כמה מגה הרץ ואיך מה שעשיתי עד עכשיו עם הטמפרטוקות.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. היי, יש לי שאלה, איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי? אני פשוט עכשיו באמצע שלבי שיפור זרימת אויר וקירור, ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה לעיל. תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  13. מה הקירור הכי טוב ומומלץ למעבד athlon xp 1600? חבר שלי יש לו מעבד כזה שהוא קנה לפני שנה ומשהו והתקין עליו את המאוורר הג'נרי שסופק יחד עם המעבד הבעיה שהוא מתחמם לו ומגיע לטמפרטורות של 50c כשהמחשב לא במאמץ. מה אתם ממליצים לו? איזה מאוורר איזה קירור. הוא לא הולך לעשות OC.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. חברי הטוב מעוניין לעשות OC למחשב שלו, אך הוא אינו בטוח אם הוא יכול, איך עושים זאת ואיזה קירור צריך. אשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות OC או לא, זה המפרט: http://planet.nana.co.il/freakmiky/Report%2DYANIS.htm

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. http://www.tomshardware.com/cpu/20030522/index.html התוכנה ממש חדשה, והיא פותחה בזמן קצר ע"י THG כדי לבדוק את מהירות השעון האמיתית בלוחות האם החדשים של MSI שכאמור עושים אוברקלוק לוגי כאשר תוכנה מופעלת ותוכנות כמו SiSoft sandra cpu-z and cpuid לא יכולות לקרוא את מהירויות השעון הללו. תורידו את התוכנה שמה הוא thg_clock.exe והיא מופיעה בתחתית העמוד. הפעלתי את התוכנה 3 פעמים ביחד עם 4 טיימרים בכל אחת וזה קורא לי את שעון המעבד 16 פעמים בשניה וזה פשוט אדיר! שמתי מאורר ריצפה על המארז ויש שיפור במהירות! נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by comablack,

האיורור סטוק של המעבד שלי הורג אותי אני מחפש המלצה למאורר שקט וזול אני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. שלום, הערך שמודד את המאוורר של ספק הכוח (מוצג בשתי תוכנות הבקרה) הוא 0. 1) האם ניתן לדעת כי קיימת בעיה בספק הכוח או שאני טועה ואני צריך לשנות הגדרות בביוס? 2) איזה ערכים מספריים (של מאוורר ספק כוח) צריכים להגדיר כדי לנסות לפתור את הבעיה? הערות: * הנתונים אינם זהים מכיוון שהתמונות צולמו בזמני פעילות שונים. * אני לא מבצע overclocking. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by rk666,

השאלה בכותרת, יש הבדל יותר מידי גדול בינהם.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לדעת איך הקירור CoolIT Eliminator CPU Cooler ביחס לאלה שמומלצים פה בפורום והאם אפשר להשיג אותו בארץ ? http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/ תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. שלום , רכשתי בששון את ה-Maze4GPU בתקווה להתקין אותו על ה Abit RADEON 9600xt שלי , אך יש בעיה, כאשר אני מנסה להרכיב אותו , ישנו רכיב אלקטרוני שחוסם את ההצמדה של הבלוק ל-GPU... באתר שלהם רשום שזה תומך בכל הרדיאונים (לא כולל ה-All in Wonder) ומכאן שזה אמור לעבוד. מה עליי לעשות? האם להחליף אותו בדגם אחר או לשייף קצת את הפינה של הנחושת? (נ.ב. אני צריך רק עוד איזה 2-3 מילימטרים כדי שזה יעבור ויעבוד...) תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by kobi_af,

אני מחפש בביוס שלי שנה ולא מוצא היכן לעלות את המתח למעבד הביוס שלי זה פיניקס גירסה 6 המעבד שלי נורטהוד 2.4 לוח אוקטק ריינו 478 אני מעוניין לעלות את ה fsb של המעבד אבל כל פעם שאני מעלה ב1 זה קורס...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

יש לי את ה 5900XT של ג'יגה בייט וכבר הרבה זמן הוא על מהירות סטוק ללא אוברקלוק רציני, קראתי בהרבה פורומים ברשת שללא בעיה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה רחוק, רציתי לדעת מי ממשתמשי הפורום אכן הצליח להגיע למשהו יציב ששיפר לו את הביצועים בצורה יפה, כמו כן, הקירור במארז שלי ג'נרי לחלוטין, כנ"ל לגבי הקירורועל הכרטיס. (אוברקלוקים שעשיתי בעבר היו ממש לא מורגשים בבנצים ומשחקים , לדוגמא : 750 - 430 , זה הכי רחוק שהצלחתי להגיע) תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by ozwrx,

יש לי מעבד AMD 2500 ומאוורר מקורי קניתי מאוורר חדש VULCANO 7 של טרמלטק עכשיו יש לו גם משחה טרמית והכל השאלה שלי מה לעשות? איך אני מבצע את ההוצאה וההתקנה טוב? יש להם אתרים ותמונות שמראים איך עושים את זה? האם אני צריך להסיר את המשחה טרמית מהמאוורר הקודם ולמרוח חדש? איך עושים זאת? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by fransis,

http://www.pch.co.il/docs/pd1706383779.htm. האם כדאי לי לקנות אותו ? הוא שווה משהו בכלל ? הוא יותר טוב מהוולקנו 7+ ? (יש לי P4 2.66.)

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by t-macc,

האלן קניתי את הפוסידון של גיגה בייט והמאוררים שלו עושים טובה שהם מסתובבים,עכשיו און שאפשר להגביר את הסיבובים או פשוט לקנות שתי מאוררים חדשים מה אתם אומרים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים