עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  3. שלום רכשתי מעבד 3200 939 ב KSP. הם מוכרים שמה ב OEM, ואני קצת חושש כי הם פשוט מביאים לי את המעבד ביד ככה... זה קצת מפחיד אותי כי הקירור שהם מציעים לא נראה הדבר הנחשק, הם אומרים שזה של THERMALTEK אבל נראה לי משהו מהפשוט והזול ביותר... מישהו יצא לקנות כבר מ KSP מעבד 64 ? האם הקירור שהם מציעים יותר טוב מהקירור סטוק ? והאם בכל זאת כדי ללחוץ על קבלת קופסא מקורית או שזה ממש עניין לא עקרוני... אני מפחד שהפינים יהיו עקומים והם יגידו לי אחר"כ זב"שלך למרות שכבר קיבלתי את זה עקום זה נראה ממש חוואה כזה בבקשה לענות לי מחר כי מחר אני הולך לאסוף את החלקים.. חשושות אחרונות של רגע

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  4. יש לי A63 +3200 Socket 939 ואני צריך להתאים לו קירור. אני מתכוון לעשות לו OC ומחפש קירור טוב, אבל גם שקט! רעיונות?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by רן.ט,

שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך ולמעבד (יש אותם במפרט שלי) מישהו יכול להעלות פה איזה אתר שיסביר איך עושים את זה או איזה מדריך?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by The_Maestro,

בתור אחד חדש בנושא הייתי רוצה לדעת טיפים תוכנות ודברים כאלה על מנת שאני יוכל להאיץ את הביצועים בכרטיס מסך שלי תודה מראש THE MAESTRO אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה TNT2 32 מ"ב ON BOARD

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. Started by Guyke,

שלום לכולם ! קראתי את המאמר לגבי קירור מים - והתרשמתי מאוד. אני מעוניין לקנות מערת קירור - השאלה היא איזה מערכת כדאי לי לקנות בתקציב של 500 שח בערך. יש לי P4 ב SOCEKET 775 תודה!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  8. מכפלה סטוק 11 FSB 240MHz יעני 2640MHz זכרונות על 166MHz ומכפלת HT על 3 מתח למעבד לפי דעתי דיי גבוה 1.650 אני לא יודע למה אבל הוא כל הזמן מבקש עוד ולא עובר בדיקות למה זה ככה? ??? עכשיו שאני בודק ב Prime95 עולה לי ההודעה הזאת: http://img57.imageshack.us/my.php?image=error8ts.jpg ואז התהליך explorer קורס גם (לא אקפלורר הדפדפן) ואז עולה שוב ואחרי כמה זמן הוא קורס עוד פעם והוא רושם לי שוינדוס כיבה את התהליך הזה כדי למנוע נזק למחשב למה זה קורה? טמפרוטות טובות המעבד על עומד על 41 במאמץ ועל 27-30 במנוחה איך אני יוכל להמשיך להתקדם ב- OC כי המעבד בטמפרטורה מאוד טובה?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  9. הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by E-Bear,

אני לא מכיר את הביוס של הAsus Commando וזקוק לעזרה בהתחלת OC למעבד... תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. בוא נגיד ששני מאווררים שעשוים רעש בעוצמה של 40 DBA עובדים במקביל, הרעש הכולל (הכוונה למה שאני אשמע) יהיה 40 DBA או 80DBA (לא ידעתי איפה למקם את השאלה... אז תגידו לי אם זה לא במקום הנכון)

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לקירור ל8800GT. במשחקים מסוימים הטמפ' מגיעה ל85 מעלות שזה דיי גבוה. ואם המאורר על 90-100% הוא רועש כמו מטוס סילון. אז אני צריך קירור שיהיה שקט ויותר יעיל מהקירור סטוק. תקציב סביבות ה150 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. אני חושב שזה מתאים פה... אם לא אז תקנו אותי. הבנתי שהרבה מארזים טובים שבאים עם ספקים אז הספקים הם דיי ג'נרים... לדוגמה... Raidmax ו Foxconn. איזה עוד חברות מגיעות עם ספקים ג'נרים (חברות בעלות שם... שנחשבים למארזים טובים). והאם כדאי לחסוך את ה 50-80 ש"ח ולקנות מארז ללא ספק?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. אוקיי יש לי את המפרט שבצד, על הלוח אמ עצמו יש לי צ'יפס כזה וכתוב עליו משו על OC אני זוכר שכתוב משו שהלוח טוב לOC. אתם רואים משהו במפרט שמפריע לי לעשות אוברקלוק למעבד, ולזכרונות? כי אני פשוט משתגע, אני נכנס לביוס, יש לי איזה תפריט שאני נכנס אליו ואז אנ ייכול לשנות מהירויות שעון , לא יודע בדיוק של מה, אני משנה קצת ומפעיל מחדש וזה לא מעלה לי תווינדוס.. ויש אפשרות לבחור גם מצב מהירות "slow, fast, super fast, turbo" ברגיל זה על SLOW ניסיתי את כל האפשריות האחרות אפחד לא עבד. וגם עוד משו.. בראש התפריט יש לי "Dinamic Overcloc" עשיתי ENABLE ואז עשיתי את כל הדברים האלו. אולי בגלל שהביוס לשי לא מעודכן בגרוש? [לפני 3-4 שנים]. איפה אני יכול לשדרג אותו גם?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. זה ה AMD הראשון שלי ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק, גם אם אני עושה אוברקלוק מיניאטורי למולטיפלייר ו\או למהירות שעון, ווינדוס מסרב לעלות! והטמפרטורה נמצאת תמיד סביבות 40-50 אז זו לא בעיה של התחממות. אגב ניסיתי לעשות את ה OC בביוס. מישהו יכול לרשום לי צעד אחר צעד איך ממהירים את המעבד הזה, או אם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת דרך הווינדוז?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  17. שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P? (היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by swisaavi,

בן דוד שלי עשה לי אוברקלוק למעבד ולזכרונות, תראו כאן את המהירויות: http://img141.imageshack.us/img141/4162/untitledin3.jpg תראו שהסטיק של ה 512 מוריד לכולם את המהירות ל 266mhz, אז אני מתכוון להחליף אותו ב 256 עם מהירות של 333mhz ככה שיהיה לי ג'יגה וחצי במהירות של 333mhz. אבל אני לא יודע אם המהירות תשתנה אחרי האוברקלוק... מה יקרה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by guysfa,

רציתי לדעת עם המאוורר הזה מספיק בשביל המעבד הזה שעשו לו O.C מאורר: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 מעבד: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by road_runner,

שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by Dan1919,

שלום, חבר שלי מתכנן לעשות OC לD930 שלו,והוא רוצה קירור טוב,מבין ה3 הבאים איזה הכי עדיף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3898 או עדיף בכלל פריזר 7 פרו? ועוד שאלה,מה יותר טוב? אקסלרו X2 או ZALMAN VF900-Cu? יש לו X18XT. תודה. עריכה: שכחתי לציין שהכסף גם משחק פה תפקיד,הוא מעדיף להשקיע כמה שפחות (פריזר7פרו+אקסלרו X2),אבל אם הזלמן ושאר הקירורים היותר יקרים עדיפים בהרבה,הוא יקנה אותם.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by ben060,

אני רואה שהרבה פה מדברים על אוברקלוק והעלאת מתחים איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. כמה הוא יעיל? יותר טוב ממאוורר? האם אפשרי להתקין קירור מים גם על הכרטיסי מסך החדשים כמו ה- 88GTX? מהסוגים הפחות יקרים של קירורי המים מה מומלץ באופן כללי? מה היתרונות של קירור מים אם יש למישהו להוסיף?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by greataviv,

שלום , יש לי מארז מידי טוור עם שני מאווררים 120 מאחור . האם שניהם צריכים להוציא או להכניס אוויר , או אחד להכניס והשני להוציא ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  25. יש לי : לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Dual Graphic\ מעבד :Intel Pentium 4 540 Prescott 3.2GHZ שני זכרונות: Hyundai HYMD264 646B8J-D43 512MB DDR2 400MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800 GTS GAINWARD 360 MB בOC של630MHZ CORE ו 900MHZ DDR ספק:THERMALTAKE TR2-420PP עכשיו אני הצלחתי להגיע בלי בעיה ל3.92 שהעלה את החלונות והכל אבל אחרי כמה זמן היה נופל ובכלל לא ממש יציב . אני לא ממש יודע להתעסק אם הוולטים לכרטיס מסך/זכרונות/מעבד/FSB כנ"ל בתדרים חוץ מה FSB . הטמ'פ הם : מעבד : 40-50 כרטיס מסך:58-80 הווטג'יפ הם: CPU Core 1.33 V DIMM 2.58 V GPU Vcc 3.25 V הוולטג'ם הם בערך +/- 0.02 בקיצר אני צריך הדרכה לגבי שינוי הערכים כדי לקבל OC מוצלח . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים