אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה שבכותרת.... אני יחסית מאוד מתחיל בקירורי מים אז אני מעדיף בהתחלה לקנות אחד, אבל אחד זול יחסית (לא 2000~). חוץ מזה אם אני מביא את המחשב והמערכת לחנות מחשבים מסויימת, הם יודעים להתקין אותה? עריכה: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כרגע יש לי קירור סטוק שמגיע ל-5000 RPM בטמפ' של כ-40 מעלות התקציב גמיש, אבל אני מעדיף שזה יהיה עד 200 ש"ח. הכי חשוב שיהיה שקט, ויתאים לעוד סוקטים (בעיקר 478 ו/או A). OC פחות מעניין אותי כרגע. תודה !
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לבדוק את הטמפ' במחשב שלי יש לי לוח אם DS4 מה השם של התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
למישהו יש אותה ?? שווה לנסות אותה על ההארד דיסק החדש שלי ? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM והאם זה יכול לדפוק אותו ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי עשיתי קצת OC ל 8800 GTS OC2 שלי ליבה 630 במקום 580 זכרונות 1000 במקום 850 ושיידר 1500 במקום 1400 קיבלתי טרידימרק 06 11500 העניין הוא שהכרטיס מסך במאמץ מתייצב על 81 במנוחה 63 זה תקין? או שזה יגמור אותו מהר מאוד? דבר שני, האם יש לי אחריות על דברים כאלה לסוג הזה של הכרטיס (של BFG) דבר שלישי, אני מתעניין במערכת קירור מיים, קראתי את הסטיקי, אבל אני מחפש פתרון שלם, כלומר מוצר שללם אריזה אחת שאני קונה ומרכיב בבית זה הכל בלי כל שאר הסיבוכים...יש חיה כזו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי P4 3.0HT בסוקט 478 ואני מחפש קירור בתקציב מינמליסטי עכשיו אני לא מחפש קירור ענק אלא משהו קטן פשוט ושקט וכמובן שיקרר
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro 4870 מעוניין ב-OC למעבד אם הבנתי נכון, ה-Antec 300 מגיע עם 2 מאווררים בתוכו. איזה מאווררים נוספים מומלץ להוסיף ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר להתחממות המחשב כתוב לי ברגיל בEVEREST 41 מעלות ממוצע..שחקתי קאונטר סורס ואחרי זה 1.6 ואז יצאתי לבדוק ראיתי 52 השאלה אם הכל בסדר? מה הטמפרטורה המומלצת כשהמעבד מתאמץ ומה הטמפרטורה שהמחשב במצב רגיל...תודה עדכון : זה אחרי אוברקלוק מ 2000 ל 2200
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Radeon 9600 SE 128MB ברירת מחדל: Core-324 Mem-203 וזה די חלש הייתי אומר (טוב גם הכרטיס מסך לא הכי חזק )... ניסיתי מספר פעמים לעשות OVERCLOCK ובמקום להעלות זה הוריד את הביצועים גם בדקתי בEVEREST וזה אימת את זה שזה מוריד את הביצועים לעומת הברירת מחדל .. ואז קראתי במקום מסויים שבכלל 9600 חסומים לOVERCLOCK ושלא ניתן לעשות להם OVERCLOCK... עכשיו הבעיה שלי זה לא בטמפ' שמתי מאוורר גדול בדיוק 2ס"מ מול הכרטיס מסך... כל מה שאני מעוניין לעשות זה OVERCLOCK... אם מישהו יכול לעזור לי בהתחשב לכל מה שרשמתי למעלה אני אשמח ואודה לו מאוד... רצוי שגם מי שעוזר לי ניסה את התוכנה על המחשב שלו אם לא לא נורא אני אנסה ... תודה מראש...!!!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בOC לכרטיס מסך X1800GTO אמרו לי שיש לו פוטנציאל טוב של OC,ושאפשר לפתוח לו צינורות. אז אפשר בבקשה תוכנה ומדריך בעיברית לפתוח לו צינורות+לעשות לו OC? ועד כמה יהיה אפשר לשפר לו את הביצועים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא אם ואיך אני יכול לכבות את הלד המהבהב המעפן הזה בלי לפרק את המאוורר? ושאלה שנייה, למרות שחיברתי אותו ללוח האם במקום המתאים וקבעתי שהלוח ישלוט במהירות, בפועל זה לא קורה, ורק ע"י שינוי הפוטנציומטר הכלול אני יכול לשלוט במהירות באופן ידני. אני עושה משהו לא בסדר?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע אובר קלוקינג למעבד AMD Athlon 64X2 - מיוצר בתהליך של 0.09 מקרון ,939תושבת ברצוני להבין האם צריך לכוון אלמנטים נוספים בביוס ומה ? לפני שאני משנה את הביוס ל-OK ברצוני לציין שהלוח תומך על הנייר עד 30% OK אך בפועל מעל 10% יש בעיות (ASUS ) הדבר היחידי שעשיתי העלאה של - העלייתי את הזיכרון ל-600MHZ מ-400MHZ האם יש לכוון טמפרטורה גבוהה יותר ?בביוס ? ואיפה ? עוד משהו ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה זמן את ה A9800XT של ASUS והמאוררים .. לא שרדו :'( מאורר אחד נשבר והשני כבר לא רוצה להסתובב , עכשיו אני מחפש פתרון קירור חדש לכרטיס מחיפוש קצר הגעתי לתוצאות הבאות Arctic Cooling ATI Silencer 3 Rev.2 Zalman Fatal1ty FS-V7 / VF700-Cu LED / VF700-AlCu LED יש למישהו המלצה או ניסיון על/עם אחד מהקירורים האלה ? תודה, עידן
-
- 8 תגובות
- 493 צפיות
-
-
באתר שלהם מצויין שזה מתאים לNF7-S Ver2 והם בנויים אותו דבר אבל אני חייב להיות בטוח תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפני איזה שבועיים חבר שלי הכניס אותי לכל השטויות של האוברקלוקים ואז עשנו אוברקלוק לכרטיס מסך שלי(gforce mx 440 with apg8x) ולפני האובר קלוק התוצאה שלו ב-AquaMark3 היתה 4900 בערך ואחרי אוברקלוק בקירור פסיבי הגעתי איתו ל5790 בערך... הגעתי איתו למהירות ליבה של 375 הרץ ומהירות של הזכרונות 340 הרץ יותר מזה היו ארטאפקטס והמחשב נתקע... כמובן עשיתי את זה בלילה מאוד קר...
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מכפלה סטוק 11 FSB 240MHz יעני 2640MHz זכרונות על 166MHz ומכפלת HT על 3 מתח למעבד לפי דעתי דיי גבוה 1.650 אני לא יודע למה אבל הוא כל הזמן מבקש עוד ולא עובר בדיקות למה זה ככה? ??? עכשיו שאני בודק ב Prime95 עולה לי ההודעה הזאת: http://img57.imageshack.us/my.php?image=error8ts.jpg ואז התהליך explorer קורס גם (לא אקפלורר הדפדפן) ואז עולה שוב ואחרי כמה זמן הוא קורס עוד פעם והוא רושם לי שוינדוס כיבה את התהליך הזה כדי למנוע נזק למחשב למה זה קורה? טמפרוטות טובות המעבד על עומד על 41 במאמץ ועל 27-30 במנוחה איך אני יוכל להמשיך להתקדם ב- OC כי המעבד בטמפרטורה מאוד טובה?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני לא מכיר את הביוס של הAsus Commando וזקוק לעזרה בהתחלת OC למעבד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אהלן.. אחרי שעשיתי OC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246484.new#new החלטתי לשדרג את הביוס.. עשיתי את זה דרך התוכנה ש"אסוס" מציעה (אחרי שלא הצלחתי לעשות את זה ידנית), (בתוכנה הורדתי את האפשרות "Clear CMOS checksum to load default BIOS settings" כי רציתי שה OC ישמר) אחרי זה "ריבוט" והביוס מתעדכן דרך קובץ ROM הווינדוז עלה וב"אוורסט" ראיתי שאין OC. עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: פתאום אין צפצוף בהתחלה כמו שתמיד יש והמסך לא נדלק. כיביתי והדלקתי שוב והפעם הוא נדלק ל-3 שניות נכבה, ואחרי 5 שניות נדלק ושוב שום צפוצוף והמסך לא מקבל איתות. כיביתי את המחשב הפעם דרך הספק, הדלקתי והמחשב עבד כרגיל רק שלפני התמונה של ה"ווינדוז" הופיעה לי הודעה: CSOM cheak Bad Overclocking…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מאוורר קידמי שמכניס ואחורי שמוציא והלוח אם נמצא לי ב49 מעלות אני מאמין שהכרטיס 8800 שנמצא בתחתית המארז הוא אחד הגורמים העיקריים להתחממות של הלוח אם (תקנו אותי אם אני טועה)מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר ליד הכרטיס מסך בצד של המארז למטה שיוציא אוויר וככה הוא יוציא את רוב האוויר החם שהכרטיס מסך מוציא ואולי גם יוריד הטמפרטורה של הכרטיס שנמצא על 61 מעלות במנוחה כדאי? או שיש הצעות אחרות לקרר את הלוח אם וגם ההתחממות של הלוח אם היא זאת שמונעת ממני להמשיך באוברקלוק עם המעבד 4400 שבנתיים אני עומד על 2.7 ומעוניין להמשיך עד ל3 לפחות אם יש הצעות אני אשמח.תודה
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום היום כשפתחתי את המחשב ,גיליתי להפתעתי פתאום שהתפרק חלק מהמאוור של הכרטיס מסך (הכרטיס shappire radeon 9550 ) רציתי לדעת מה עושים עכשיו ? אני כרגע לא בטוח בנוגע לאחריות אבל גם אם יש אני בספק אם היא תקפה למקרה הנוכחי שלי בכל מיקרה רציתי לשמוע מה כדי לעשות, רצוי בנזק כספי נמוך עד כמה שניתן כי אין לי שום צורך בקירור מעבר למה שבא בסטנדרט
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה- spark 7 + לבין ה- vantec aeroflew לא אכפת לי מהרעש של הספארק אני רוצה לדעת מהיתן לי ביצועים נטו יותר טובים (קרירים) ההבדלים זה כולה 10 שקל אז מה עדיף לי ? ואם אפשר גם הוכחות (באנצ'ים וסקירות) תודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין להליף את המאוררים שבמחשב שלי ובמקומם לשים קירור אויר. ההחלפה היא למטרות ראש שקט בלבד נמאס כבר מהראש של המאוררים אין ברצוני לעשות OC לפחות עד שתיגמר לי האחריות אז יש איזה מערכת קירור מים פשוט להרכבה ושקטה (ולא יקרה) ? שאלה נהוספת, אם אני יחבר אותה באופן עצמאי יכולים לבטל לי את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-