אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב קיצור הציוד ההיקפי לא מעניין. החשוב הוא השילוש אז ככה: Intel 2.6 800 + abit IC7 + Samsung 512 mb 3200 או AMD 2800+ BARTON + Epox 8RDA+ REV2.1 + OCZ 512MB 3200EL תודה רבה לעונים . אדם.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
התקנתי את הטוניק טאוור לפני כחצי שנה, עם אוברקלוק של 400fsb על e6300 הטמפרטורה אף פעם לא עלתה מעל 30 מעלות גם במאמץ וגם כשהמאוור עובד רק חצי מהמהירות שלו... עכשיו זה בדיוק ההפך הטמפרטורה לא יורדת מ 44 מעלות גם במנוחה וגם כשהמאוור עובד ב 2000rpm האם זה בגלל הקיץ החם או בעיה עם הקירור?
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
גם ה MX440 וגם ה FX5200 הגיע עם הזכרונות האלה האם אם טובים באוברקלוקינג ואם אני יעלה את המהירות של הזכרונות, האם זה ישנה משהו בקשר למהירות המשחק, שהמשחק ירוץ יותר חלק תודה.
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שאני רוצה להתחיל לעסוק טיפלה במודינג.. אני מעוניין לקנות בקר למאווררים ואולי גם מסך שיציג לי את הטמפ' (יש כזה אחד רק שלא צריך להלחים והכול?). לפי מה שהבנתי יש את CoolerMaster Aerogate יש גם את Akasa Multi mode fan control LCD display AK-FC-03 את ZALMAN ZM-MFC1 את CoolerMate 4 channel fan controller Silver Leo את Sunbeamtech 20 in 1 Superior Panel Black ועוד.. אני פשוט מעוניין שאני יוכל לשלוט בכול המאווררים של המחשב לי... (נראה לי 4) ואם אפשר שיהיה לו גם מסך שאני יוכל לראות את הטמפ'.. מה מומלץ כאן? מומלץ אני מתכוון במחיר ביחס לאיכות.. אני מניח שיש מוצר שעולה 200 ש"ה והוא מן הסתם יותר טוב מאחד שעולה 100 ש"ח.. השאלה אם אני צריך את ההבדל הזה ואם ההבדל הזה ב…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מנסה להעלות מתח למעבד שלי (מ 1.5 ל 1.52) המחשב פשוט לא עולה, מה הבעיה? (המפרט נמצא למטה)
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היום שיחקתי 'warcraft 3 ופתאום המחשב נתקעע ונשמע צפצוף קבוע כזה ממנו שלא מפסיק עד הריסט...אמרו לי שזה חימום אולי לפני כמה חודשים עשיתי מודינג קטן והוספתי כמה מאוררים...יש להזכיר שגם פירקתי את הגוף קירור של המעבד כמה וכמה פעמיםם בלי להחליף משחה...אני מפחד להחליף משחה מכמה סיבות.. קודם כל אף פעם לא החלפתי דבר שני יש לי משחה ג'נרית ואני מפחד שמה שיש לי על המעבד עכשיו יותר טוב (יש לי nanu blue ) החום של המעבד שלי 55 במנוחה...לא יודע לאן הוא יכול להגיע במאמץ אבל ראיתי אותו כבר 70... מישהו יודע מזה הצפצוף המוזר הזה...וכדיי להחליף משחה?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה זה אומר זיכרון CL 2.5 למשל? ומה זה תיזמונים למשל כאלו 2-3-4-5 ??? מה זה אומר? אשמח להסבר מפורט
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו הצליח להגיע ל- 3.6 עם קירור אוויר? אם כן, אשמח לדעת עם איזה קירור? מה הטמפרטורות? ומה המתח? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה כי קיבלתי באן ליפני איזה שנה וחצי.. היהי לי פעם מערכת קירור מים שאני הכנתי פעם ותפרויקט פה. קיצר היםו אבא לשי בא אלי עם מערכת קירור מים קטלנית המשבאה 56 ליטר לדקה משהו טוב היא היייתה בחברה של מחשבים זהמ שהו גדול עוד מאט אני ישים תמונות.עכשייו אני צרייך עזרה בקשר מה לעשות איתה כי חסר לה בלוק.וגם יש לי AMD ולא בא לי לעשות oc למעבד הזה. עכשיו מה כדאי לי למכור אותה או להישתמש בה ולעשות oc ולמעבד שלי המפרט הוא: amd san diago 3700 1 m cash 512 corsier cmx cl 2 gabit kn8ultra x800gt 256 זהו זה חלק מהמפרט שלי עכשייו אפילו אין לי dual chanel ולא נראה לי ש oc יעזור פה במשהו. קיצר מה לעשות? תדה מראש
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אוקי יש לי מערכת שרואים אותה בחתימה שלי קיצר יש קצת בעיות הט'מפ של הלוח (גשר צפוני) שאני מדליק תמחשב היא 18 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד היא מגיעה ל30-32 ככה הגרסה של הלוח היא הגסרה השניה עם הקרור הפאסיבי (כלומר עם מאוור) בקשר למעבד הטמ'פ עם הדקלת המחשב היא 32 ועם הפוסט היא מתחילה לעלות בקצב של הטראנסים של אינפקטד ל50 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד (הרצת באטלפילד וויאטנם על הגדרות הכי גבווהת או הרצת קונדישון זירו) הטמפ מגיעה ל52-53 , מוזר שעל הלדים שיש בלוח (כמו שיש במעלית) רשום 50 האם זה הט'מפ? ועכשיו יש לי ראדון 9800 פרו עם קרור סטוק שלפי החיישן של טרמינל טייק הטמפ עם הדלקת המחשב וגם כול הזמן של מאמץ עומד על 60.8 האם זה מזייף? הוא לא יורד \ עולה מהטפ הזותי מה לעשות? מה אתם א…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
kingston KVR667D2N5\1G - זיכרונות DD2 מאוד זולים שנמכרים כרגע בין 180 ל 200 ש"ח לגיגה. שווה לדווח איך הם מסתדרים באוברקלוק חזק (של המערכת) ולאן הן מגיעים, בעיקר מה שנמכר בארץ. למרות שהם משתמשים בכל מיני צ'יפים בסדרת הVALUE כמו הייניקס Y5, מיקרון D9 , צ'יפים שרשום עליהם KINGSTON שאין לי מושג מהם ועוד , עדיין שווה לראות איך מתפקדים אלו שנמכרים בארץ. אני קראתי על בעייה איתם על לוח NF4 ULTRA עם X2 AM2 , בעייה באוברקלוק כמובן. הנה לינקים שמתארים את זה (הראשון ביקורת מעולה על אוברקלוק של BRISBANE): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=139353 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=143929 בשני אפשר לראות שהזיכרון ממש הגביל אותו באוברקלוק של המעבד לא …
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אז ככה.... אני עשיתי אצלי באיי אם די אוברקלוק מצוין ואצל אח שלי אני עושה עכשיו ונתקעתי בבאס לא זוכר איזה ואני צריך לעלות מתחים ויש לי שם אפשרות לשנות או ל מספר שזה עכשיו או \Ignore וזה נראה כאילו אי אפשר (בטח שאפשר)אבל פשוט אני צריך שתגידו לי מה לעשות P4 2.4 B Asus p4s533 - mx 512 Generic 2100 DDR
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
היה לי עד כה 2 סטיקים של 256 MB של Twinmos במהירות 400 MHZ שעליהם מצוין Cl 2.5. הוספתי לאחרונה שתי סטיקים של OCZ של 512 MB במהירות 400 MHZ שהתזמונים שלהם הם 2.5-4-4-8. ניסיתי להריץ את כל הסטיקים ב-DC ומשום מה הם עובדים רק ב-333 MHZ. הגדרתי ידנית את המהירות על 400 MHZ ןשמתי תזמונים 2.5-4-4-8 אך בתוכנות כגון ORTHOS, אני מקבל את הודעת השגיאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 המעידה על חסר יציבות, וכן המחשב קורס מדי פעם. אם כן, לאיזה תזמונים אני צריך להוריד את הזכרון? ואולי עדיף להשאר בתזמונים המקוריים על 333 MHZ?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי חשבתי להזמין את הfreezer 7 למעבד intel celeron 3.06 775 ואני שואל איזה טמפרטורות אני אמור לקבל אם הטמפרטורת חדר היא 25-30 אם הדלת של המארז פתוחה?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן, אני עם OC ל2.9GHZ למעבד שבמפרט על 1.45V ואני יכול לעבוד אפילו עם פחות V אבל העליתי טיפה למקסימום יציבות. את הזיכרונות השארתי בתדרים המקוריים מאחר והOC לא כזה גורד שחקים. עכשיו לשאלות, 1. כאשר אני מנסה לעלות עוד טיפה את התדרים (2.95-3.0) צריך לעלות את הV ל1.5-+ בשביל יציבות, למה? (וגם זה לא הכי יציב - קורס לאחר כחצי שעה כאשר השימוש בזיכרונות עולה לכ1.97 מתוך 2 גיגה). 2.מה אומר המשפט הנ"ל (מהביוס)?: "allows you to disable or set the processor vCore offset voltage. Configuration options: disable or Offset 50.0mV" מה הכוונה פה? לא במקרה להעלאת המתח של הצי'פסט? 3.מה אומר המושג: "MCP55 HT width" והאפשריות לשינוי בביוס הן [חץ למטה 8 חץ למעלה 8] ואותו הדבר עם 16 טמפ בOC נ…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=358468.20 אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל, ופתאום אחרי 10 שניות מתחילות חריקות... לא רעש רגיל של מאורר - אלא המאורר עצמו פשוט חורק! אני עושה משהו לא טוב? זה שאני משאיר את המארז פתוח אמור לפגוע במאורר? אני לא מבין מה הסיפור עם זה? לא עבר חודש מאז שקניתי את הקירור ורק בעיות! רק לי זה ככה?!!?!? זה המאורר השלישי שלהם שנדפק - עכשיו זה בדוק - אני לחברה הזאת לא מתקרב עוד פעם בחיים!!! השבוע אני אלך לחנות שקניתי ממנה את המאורר וישאל לגבי החלפה לדגם אחר בתוספת תשלום, זה כבר מתחיל לעצבן אותי יותר מדי.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד ולוח אם של אסוס P4XP-X באוברקלוק הראשון העלתי ל2520 אני לא יכול לעלות יותר כנראה בגלל שההספק(וואלט) חלש מידי עכשיו אין לי כנראה בביוס אפשרות לעלות זה הגיוני?? אם כן מה הפתרון?? תודה מראש יונתן
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היי המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש.. נראה לי שהוא יצא מהתושבת ומשתפשף בכיסוי שלו מה עושים? מחליפים מאוורר? או שאפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
המפרט בצד לפני כמה חודשים המחשב עבד יציב בבאס 150 ואז הורדתי את האוברקלוק הבעיה התחילה ליפני חודש~ אז הוא לא רצה לעשות פוסט מעל 115 אכשיו 113 הלוח מיתחרפן או מה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה לוח Gigabyte GA-P35-DS3 (צ'יפסט P35 כמובן). אני מתלבט כרגע לגבי זכרונות DDR-2 במהירות 800, כי מעוניין לבצע האצה של הזכרונות למהירות מעל 1000, אשמח לשמוע את הצעתכם לגבי הזכרון המומלץ לכך מבין השלושה הבאים (או משהו אחר בטווח המחירים שלהם) : 1. KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 דגם: KHX6400D2LLK2/2G 1קישור : http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2LL_2G.pdf 2. CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 דגם: TWIN2x2048-6400C4 2קישור : http://www.corsair.com/_datasheets/TWIN2X2048-6400C4.pdf 3. OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL3 Reaper-HPC דגם : OCZ2RPR800C32GK 3קישור : http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_dd…
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אוקי, נעשה את זה פשוט. אני מחפש את המאוורר 120 השקט ביותר. עדיף בכלל בלי LED כלשהוא, או אם כן אז שיגיע עם אפשרות לכבות רק את הLED. (אני ישן ליד המחשב) הכי נוח לי לקנות מלוגיק, אבל איו לי בעיה עם חנות אחרת, העיקר שהמאוורר יהיה שקט. בנוסף, מישהו ניסה פעם את זה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5865 יש לכם מושג אם זה מוציא או מכניס אוויר? (כתוב Exhauster אני יודע, אבל מה הרעיון בזה? - כמה חום יש מעל הכרטיס מסך?) וכמובן, האם זה מרעיש? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכם.. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקירור למעבד . המעבד שלי מגיע לטמפרטורה גבוה והמאוור שלו עושה רעש בלתי נסבל אז החלטתי לקנות קירור אחר ממה שיש לי. {יש לי את הקירור שבא עם המעבד של אינטל מרעיש ממש .} עכשיו אני מוכן להשקיע עד 250 שקל על קירור טוב וכמובן כמה שפחות מרעיש עניין הרעש פה הוא ממש חשוב לי. * המעבד שלי הוא של: Prescott הינה תמונה של הטמפרטורה ללא מאמץ.. במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60-62 מעלות.. והינה תמונה של מפרט המחשב שלי.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי ספק של TT 430W או 420W לא בטוח אני עוד שניה ייבדוק כי שחכתי כבר :-\ קיצר המתח של ה- 12V אצלי הוא נע בין 11.98 ל- 11.92 ולפעמים הוא מגיע ל- 11. 86 זה לא טוב נכון? למה זה קורה? אולי התוכנה מזייפת? אני משתמש ב- ABIT EQ אני רוצה לעשות אובר קלוק בקרוב אז לא יודע מה עם הספק הזה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי חיפוש הפורום וראיתי שאפשר לפתוח את המחפלה של מעבדי AMD ע"י קישור בן שתי רגליים של המעבד השאלה שלי האם מישהו הצליח לעשות את זה ויכול להגיד לי שזה עובד למעבד AMD ATHLON XP 2500+ תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-