אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה גיליתי שבשביל לעבוד עם הזכרונות שלי על תיזמוניהם המקוריים (CL3) אני צריך להביא אותם ל2.4V, לפי מה שאני רואה בCPU-Z בשביל תיזמונים אחרים ,צריך להיות על 1.8V (מצורפת תמונה) וכרגע עם הOC הם ב +0.2V על 504MHZ כל אחד לפי מה שאני מבין זה מעמיד את הצריכה שלהם על 2.0V במצבם כרגע, בביוס יש לי אפשרות להוסיף רק עוד 0.2V נוספים דבר שיביא ל 2.2V בסה"כ, א.תקנו אותי אם טעיתי איפה שהוא ב.איך אני אמור להגיע ל 2.4V על מנת לעבוד בתיזמוני המקור? ג. האם ההבדל בין CL5 כרגע ל CL3 שווה את המאמץ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ראיתי שבאתר של החברה הם מדגישים את הדבר הבא: No motherboard components with a height greater than 39mm, as well as the PSU, disk drives, VGA card, and RAM should be present within a 55mm radius from the center of the CPU. עד כמה יש להתייחס להערה הזאת ברצינות, ומהן ההשלכות אם אכן ישנם חלקים ממש קרובים בגובה של 4 סנטימטר? האם יש להתייחס גם לחוטים שמתוחים במארז, בקרבת המעבד? מעבר לעצם ההערה, זלמן לא רושמים כלום.. כמו כן: ראיתי שהמאוורר מגיע עם thermal compound. האם אני צריך לנקות את השאריות של המדבקה מהמאוורר המקורי, ואם כן- איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים למחשב שלי. המארז שברשותי הוא: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER בחוברת של המארז ממליצים על קירור 3D Galaxy שנמכר גם בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=15512 אז קודם כל רציתי לשאול, האם מערכת הקירור היא עבור כל המחשב, ולא רק לרכיב אחד? כי ראיתי שיש קירורי מים רק למעבד או רק לכרטיס מסך. והאם זה אומר שאני יצטרך להוציא את כל המאווררים מהמארז שלי אם אני ירצה להתקין את הקירור מים? בכל מקרה אם יש לכם המלצות אחרות לקירורים אשמח לשמוע, וגם כן אשמח לדעת מהו המחיר שאצטרך להשקיע עבור מערכת שלמה של קירור מים למחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח שלי מסוגל לסחוב את באס 400 ללא כל בעיה, הבעיה שלי שאני נמצא במכפלה 8 אני לא מצליח להביא את המעבד למכפלה 9 * 400 יציב. האם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות בלוח אם? (בעקרון הצלחתי להגיע ל 420*9 אבל בבדיקת יציבות אני נכשל אפילו ב 400 * 9 ) יש סיכוי שהספק כח מגביל אותי? (שזה מאוד קשה לי להאמין) תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות... עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
RivaTuner לא נותן ובATITOOL זה עושה בהתחלה ואחר כך חוזר למהירות האופטימלית שלו... כך זה מראה באוורסט.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אז ככה.... אני עשיתי אצלי באיי אם די אוברקלוק מצוין ואצל אח שלי אני עושה עכשיו ונתקעתי בבאס לא זוכר איזה ואני צריך לעלות מתחים ויש לי שם אפשרות לשנות או ל מספר שזה עכשיו או \Ignore וזה נראה כאילו אי אפשר (בטח שאפשר)אבל פשוט אני צריך שתגידו לי מה לעשות P4 2.4 B Asus p4s533 - mx 512 Generic 2100 DDR
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הלוח שלי Albatron PX865PE Pro V2.0 Soccet 478 Motherboard בעל חיישן טמפ של winbound משהו כזה... עכשיו כמו שהבנתי מחברים ועוד כמה מקומות יש לו סטייה של 8 מעלות יותר בסביבות... עד כמה ניתן להסתמך עליו? והאם שווה ללכת על בטוח ולקנות חיישן חיצוני ללא סטייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חבר שלי קנה AXP2500 עם הסטפינג הבא: AXDA2500DKV4D איך הוא ב-OC? מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6300 ולוח אינטל DG965SS ניסיתי לחפש בביוס את כל האפשרויות של מכפלות זכרון וכו', לא ממש מוצא אותם. האם אפשר בכלל לעשות OC ללוח הזה? או בכלל למחשב? מצורפות תמונות מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום.. לא מזמן קיבלתי את המאורר ומטען לסוללות... ומשחה טרמית למעבד... ועשיתי אוברקלוק קטנטן... פרטים Barton 2500+ Nf7SL 768Ddr400 on cpu Tornado 80mm 85 cfm ובנתיים עליתי ל11.5 ו174.. שזה אומר 2017 למעבד... וככה במאמץ : במעבד:45 ובלוח 26 בלי מאמץ מעבד 39 ולוח 22 אחרי 20 דקות בטוסט זה הגיע ל45 מעלות וזה לא עולה משם פשוט.. אחרי שעה ו20 דקות הפסקתי... ונשאר ככה בדיוק.... שיא החום עכשיו דווקא 2 צהריים... בלי מזגן.. זה די מכובד .. לא?.. מה שאני בעצם רוצה להתייעץ ולשאול ... האם זה בסדר... והאם כדאי לי לעשות משהו יותר קיצוני... תודה... צ'יקו
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1706383779.htm. האם כדאי לי לקנות אותו ? הוא שווה משהו בכלל ? הוא יותר טוב מהוולקנו 7+ ? (יש לי P4 2.66.)
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני קונה שדרוג למחשב שלי מבוסס axp עם המערכת הזו אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני אז מה אתם אומרים abit an-7 axp 2500+ geil pc3200 volcano 12 עכשיו מה עדיף מובייל או רגיל? ראיתי באתר של פנדס שהמובייל יש להם fsb של 266 mhz זה לא יוריד בביצועים? ומה בקשר לזכרון כדאי לי לקנות זכרון יותר מהיר שיעויל לאוברקלוק? pc4000? תעזרו לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ, עם 1GB זיכון(200MHZ). ספק 500W של GYRO אני רוצה לבצע OC למעבד אבל אני צריך לדעת אם הוא לא יישרף או משהו כזה ושהוא ישאר קריר. הייתי רוצה לבצע OC גם לכרטיס מסך שלי- 5200FX (אל תצחקו) עם 128MB אבל המעבד בעדיפות ראשונה. בEVEREST כתוב שהטמ"פ ככה: הטמ"פ של הלוח אם: 40-50 הטמ"פ של המעבד: 15-30 פרטים על הכרטיס מסך: GPU Clock: 250 MHz Memory Clock: 133 MHz מעבד: CPU Clock: 3006.8 MHz Memory Bus: 200.4 MHz L2 Cache: 1MB On-Die, ECC, ATC, Full-Speed לוח אם: Motherboard Chipset: SiS 661FX תגידו מה אני צריך עוד לרשום ואיך להתחיל ב-OC. תודה מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מעבד 3.4 GHZ ליבת NORTHWOOD או ליבת PRESCOTT מאוורר BIG TYPHOON. מה יהיה יותר מהיר ב- O.C ?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עשיתי oc לכרטיס מסך 8600gt 256mb ועכשיו יש לי איזו בעיה בכמה משחקים שלפני זה לא הייתה ! אני משחק במשחק לדוגמא crysis warhead וכעבור כמה דקות של משחק (לפעמים זה קורה אחרי שתיים שלוש שניות) המחשב קופא (לא מגיב) ואחרי איזה 20 שניות מופיע מסך כחול עם כל מיני מיספרים ואותיות והמחשב עושה ריסט ... בסיום האוברקלוק שעשיתי (הגעתי ל 670 בקור ו 715 בממורי) הרצתי בדיקת ארטיפקטים בתוכנה atitool למשך 40 דקות והטמפרטורה המקסימלית הייתה 62 מעלות . ממה נובעת הבעיה ? הנה המפרט שלי : מעבד : intel core 2 Duo e-7300 2.66ghz 1066mhz לוח אם : gigabyte g31m-s2l זיכרון : kinkston 2gb ddr2 800mhz דיסק קשיח : WD 320gb sata2 16mb ספק : jsc 500w אשמח מאוד לעזרה מהירה......
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אנשים מה עדיף יש לי intel pentium 4 1700 עכשיו אני יכול לעשות OC ל 1900 עם memory bus 298 mhz או לעות OC ל 1950 וmemory bus 230 mhz מה עדיף הראשון או השני מישהו יודע? כאילו אם אני מוריד את הזיכרונות הוא מושך יותר
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שחקתי בלא מעט משחקים והכל היה דיי בסדר אבל לא יודע למה ב FEAR הכרטיס מתחמם הרבה יותר ( 60 מעלות ) והמשחק לאחר זמן מסויים מקרטע.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
למה פתאום??....ואיך זה??...המעבד של המעבד מסתובב...על 2700RPM...קירור סטוק מקורי...
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
Scythe "ANDY SAMURAI MASTER המלצות לשיפור? , מיועד לקירור רגיל ואולי OC בעתיד אחרי ש Q6600 יתיישן...
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-