עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום =] ראיתי שאתה בונים תוכניות לאנשים פה, אם אפשר תבנו לי גם D: < המפרט בצד ימין. והאם יש למפרט פונטציאל? אני יודע הלוח קצת מגביל וכך הזכרונות בכך שהם פשוטים של 667 המעבד יש לו פונטציאל גדול והאמת אני לא רוצה OC לGPU..

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by kibub,

היי רציתי לדעת אם אני יעשה OC דרך התוכנה זה בסדר? זה OC אמיתי ? או שעדיף לעשות ידני בביוס?

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  3. באיזה מהירות אתם עובדים עם הקירור הזה ? Normal או Silent ?

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  4. ראיתי כתבה עליהם, שבא נאמר שיש להם צריכת חשמל נמוכה כ45W, לכן פליטת החום שלהם אמורה להיות נמוכה. ראיתי שיש להם מכפלה של 10.5, והם באים בתדר BUS של 200, כך שאם נעלה אותו נניח ל250 (OC עלוב) זה יהיה 2650 בערך כך שהוא אמור להיות טוב. אני התעסקתי יותר בOC למעבדי אינטל כך שאני לא יודע עם יש קשר למכפלה וכו'... אז מה אתם חושבים, הם יהיו אוברקלוקרים טובים?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  5. קודם כל קניתי את זה : http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2003.htm עכשיו לא הבנתי לאן אני מחבר את שתי החוטים, אני יכול לחבר רק חוט אחד? מזה החיבור בצד הלבן הזה? יש לי מספיק חיבורים לחבר את כל אלה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by Access Denied,

החבילה של TT BigWater 12cm Liquid Cooling?? משהו בדק אותה?? יודע אם היא שוה משהו? איך היא יחסית לקירור אוויר ב-500 שח?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818

7. קודם כל, מאיפה אני יכול להשיג ביוס לכרטיסי מסך? (יש לי R9600P של SAPPHIRE) דבר שני, איך אני יכול לשנות בביוס את המהירויות? איך אני "עורך" אותו? ולבסוף, איך אני בדיוק צורב את הביוס החדש על הכרטיס שלי? התוכנית שלי זה לבדוק קודם כל דרך הדריברים לכמה הכרטיס שלי מסוגל להגיע ואז להכין לו ביוס עם המהירויות האלה ולצרוב לו אותו. משהו לא טוב בה? (בתוכנית) תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by HFDO5,

יש לי רעיון למוד נחמד לחבר כזה מיקום לאוזניות בקדמת המחשב (לעשות לבד לא לקנות!!) יש לי כבר את החלק של הנקבה שאפשר לחבר ללוח רק לאיזה פינים צריך לחבר את זה בלוח יש לי את הפינים מסודרים ככה: 9 10 7 X 5 6 3 4 1 2 בחוברת כתוב 1-mic 2-gnd 3-ref 4-power 5-FrontAudio r 6-RearAudio r 7-Reserved 8-No pin 9- FrontAudio l 10-RearAudio l ברור שאני צריך את השני FrontAudio R,L אבל לאן אני צריך לחבר את הפין השלישי שיהיה לי סטראו טוב? מי שיודע שיענה בקשה תודה ;D

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by izostar,

שלום לכם. אני מחפש מאוורר למעבד intel core 2 duo 6600 , מאז שהוספתי זכרונות RAM המחשב התחיל לעשות ריסטארט מדי פעם, הבנתי שזה מחימום יתר. אחרי בדיקה ,הבנתי שהמעבד מתחמם, נכנסתי לBIOS ושם איתי שהטמפרטורה עולה מ44 ל51 במצב של BIOS. אז אני מחפש מאוורר טוב למעבד ,אני מאוד רוצה לשעת מה ההמלצות שלכם . תודה רבה מראש איציק

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  10. זה ה AMD הראשון שלי ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק, גם אם אני עושה אוברקלוק מיניאטורי למולטיפלייר ו\או למהירות שעון, ווינדוס מסרב לעלות! והטמפרטורה נמצאת תמיד סביבות 40-50 אז זו לא בעיה של התחממות. אגב ניסיתי לעשות את ה OC בביוס. מישהו יכול לרשום לי צעד אחר צעד איך ממהירים את המעבד הזה, או אם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת דרך הווינדוז?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  11. חיפשתי בגוגל Thermaltake BigTyphoon Benchmark...והוא לא מצא.... למישהו אולי יש איזה אתר שיש שם השוואה של הגוף הזה....

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by yosi-m,

אז ככה יש לי GF4 TI4200 @ 250/550 לפני פירמוט הכרטיס מסך היה על 300/630 והכל היה יציב ומעולה אחרי שפירמטתי המחשב בכלל לא יציב אפילו אם אני עושה OC קטן לכרטיס מסך, כמו למשל 275/550 ובדקתי את עניין האי יציבות, זה בטוח בגלל ה OC לכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ? אגב על הכרטיס מסך יש קירור פאסיבי של זלמן (משהו טוב) + מאוורר 80MM ועל הזיכרונות יש היטסינקים מישהו יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  13. המחשב שלי מתחמם מאוד ואני רואה בתוכנה speedfan 4.33 אני לא מבין בה אבל הtemp 2 עם אש כזה והcore גם עם אש מה עושים כדי לקרר? שמתי מאוור על הכי חזק אבל לא עובד ( מאוור רגיל לא של המחשב) אפשר בבקשה עזרה באמת דחוף

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by swisaavi,

בן דוד שלי עשה לי אוברקלוק למעבד ולזכרונות, תראו כאן את המהירויות: http://img141.imageshack.us/img141/4162/untitledin3.jpg תראו שהסטיק של ה 512 מוריד לכולם את המהירות ל 266mhz, אז אני מתכוון להחליף אותו ב 256 עם מהירות של 333mhz ככה שיהיה לי ג'יגה וחצי במהירות של 333mhz. אבל אני לא יודע אם המהירות תשתנה אחרי האוברקלוק... מה יקרה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by segev22,

הגעתי ל3.2 ג'יגה הרץ... כל שאר הנתונים בתמונה אשמח לחוות דעת לשיפור ויעול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  16. אני מעוניין לשדרג את הקירור הנוכחי שלי הוולקנו 11+ עושה הרבה רעש!!!!!!! ורוח כמובן על מה אנשים בעלי נסיון יקרים שלי אתם ממליצים כמובן אני מדבר על מחירים אטרקטיביים בלבד (לא רוצה להשתגע יותר מדיי)

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. Started by motogt,

חבר שלי רוצה לעשות OC ל7600. לאיזה מהירויות אפשר להגביר את הכרטיס בלא לסכן את הכרטיס?

18. Started by Dan1919,

שלום, חבר שלי מתכנן לעשות OC לD930 שלו,והוא רוצה קירור טוב,מבין ה3 הבאים איזה הכי עדיף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3898 או עדיף בכלל פריזר 7 פרו? ועוד שאלה,מה יותר טוב? אקסלרו X2 או ZALMAN VF900-Cu? יש לו X18XT. תודה. עריכה: שכחתי לציין שהכסף גם משחק פה תפקיד,הוא מעדיף להשקיע כמה שפחות (פריזר7פרו+אקסלרו X2),אבל אם הזלמן ושאר הקירורים היותר יקרים עדיפים בהרבה,הוא יקנה אותם.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

שלום =] אם אני מחבר את המאוורר שלי דרך מולקס במשחב, הAI שיש ללוח שלי יתקפד? או שזה פועל רק כאשר אני מחבר אותו ללוח. ואם זה לא פועל בעזרת המולקס, אני אוכל לחבר אותו ללוח ולהפריד אותו מהמולקס בלי שום חשש שהוא לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by MonoMan,

אהלן. סליחה אם הנושא נדוש אבל אין לי זמן וכוח לעשות חיפוש תשובה לשאלה הספציפית שלי. את'לון 2600+ , ברטון... איזה קירור אשים לו? את הגוף קירור שבא בקופסא של AMD? או את הזלמן 6000 (שמתקרר עם מאוורר 70 ממ דק של קולרמסטר (ה92 מת..)) כוונתי לביצועים, פחות לרעש (כי לשניהם אסרס את המאוורר ) ראוי לציין שהבדל גדול לא ראיתי בין ההיסטינק שבא עם ה1800+ הנוכחי לבין הזלמן שיושב עליו עכשיו ההבדל היה ממש מזערי (1,2 מעלות, אבל לזה כבר יש סיבות אחרות...)

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  21. ? ???

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי בשבוע שעבר. המערכת: GA P35C-DS3R עליו Q6600 עם קירור Infinity. המארז הינו Poseidon ומכיל 2 מאווררים הבאים עם המארז. המערכת עובדת מאוד מאוד שקט וזה נהדר. אבל ... הטמפ. נראות לי גבוהות (למה שאני רגיל וקורא פה). פתחתי את המארז וראיתי: ה Infinity נראה שיושב טוב (לא רוקד) והמאוורר דוחף את האויר לכיוון גוף הקירור ומשם למאוורר של המארז והחוצה (כיווני זרימת האויר נראים תקינים). המאוורר של הInfinity מחובר ללוח האם במקום חיבור ה CPU fan עם 3 חוטים (מתח והסנסור). בחיבור ה Power fan מחובר ככנראה המאוורר של ספק הכוח (2 חוטים כנראה לדגימת המהירות בלבד). המאוורר הקדמי מחובר נכון (כיוון זרימת האויר לתוך המארז) והוא מחובר בשני חוטים (כנראה אספקת מתח בלבד…

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  23. ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.