עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, הלוח שלי מסוגל לסחוב את באס 400 ללא כל בעיה, הבעיה שלי שאני נמצא במכפלה 8 אני לא מצליח להביא את המעבד למכפלה 9 * 400 יציב. האם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות בלוח אם? (בעקרון הצלחתי להגיע ל 420*9 אבל בבדיקת יציבות אני נכשל אפילו ב 400 * 9 ) יש סיכוי שהספק כח מגביל אותי? (שזה מאוד קשה לי להאמין) תודה מראש,

2. Started by hj4ever,

שלום, אני מקבל את המחשב החדש שלי בעוד כיומיים. הלוח אם הוא מחשב מותג תוצרת DELL, ולכן הלוח אם שלו מגיע עם כרטיס מסך מובנה, וצ'יפסט 965Q. המעבד שאני מקבל הוא E6300. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע OC קטן למעבד, למרות שאני עם כרטיס מסך מובנה (לא משתמש בו אבל), ועם קירור סטוק. ואם אפשר גם קישור לת'רד שמסביר איך לעשות את זה, אני אשמח תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  3. קראתי את המדריך באתר ודיונים פה, אבל יש משהו שאני לא מבין מה זה מחלק של הזכורנות? ביחס, הכוונה ליחס בין הזכרונות לבאס? איך מגדירים את זה בלוח אם Gigabyte 965p-ds3?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. אני מעוניין לעבור לקירור מים[שקט] ובזול, משאבה יש, צנרת ומים יש בחנות ובלוק אני מתכוון לקנות, אני יכול להשיג רדיאטור בזול, מאחד מחברי הפורום, הבעיה שהרדיאטור נועד לעבודה עם מאווררים מעל 100CFM, איך הוא יעבוד עם מאווררים מתחת ל-100CFM? http://www.thermochill.com/he1201.php

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by DesperadoS,

אז ככה.... אני עשיתי אצלי באיי אם די אוברקלוק מצוין ואצל אח שלי אני עושה עכשיו ונתקעתי בבאס לא זוכר איזה ואני צריך לעלות מתחים ויש לי שם אפשרות לשנות או ל מספר שזה עכשיו או \Ignore וזה נראה כאילו אי אפשר (בטח שאפשר)אבל פשוט אני צריך שתגידו לי מה לעשות P4 2.4 B Asus p4s533 - mx 512 Generic 2100 DDR

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by GENERAL,

איפה אני מברר את הטמפ של המחשב של מעבד וכו...?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  7. (ואם אתם יכולים בבקשה לפרסם טמפ' אמיתיות של פרסקוט עם הקירור הזה)

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  8. ברשותי מעבד E6300 ולוח אינטל DG965SS ניסיתי לחפש בביוס את כל האפשרויות של מכפלות זכרון וכו', לא ממש מוצא אותם. האם אפשר בכלל לעשות OC ללוח הזה? או בכלל למחשב? מצורפות תמונות מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by or_m0,

מה שבכותרת.... אני יחסית מאוד מתחיל בקירורי מים אז אני מעדיף בהתחלה לקנות אחד, אבל אחד זול יחסית (לא 2000~). חוץ מזה אם אני מביא את המחשב והמערכת לחנות מחשבים מסויימת, הם יודעים להתקין אותה? עריכה: תודה מראש!

10. Started by gilad0327,

אני אחרי OC 2.4@3.3 הזיכרון שלי הוא של 400MHZ עכשיו אחרי שעשיתי את האוברקלוק ..(הזיכרון היה על מצב אוטו).התוכנה רושמת שהוא עובד על 186.3 ...שלפני זה הוא היה עובד על 200 שככה זה צריך לעבוד ...השאלה שלי שאני נכנסתי לביוס היום ראיתי שאפשר לשנות את ה- MHZ של הזכרונות ..400. 320 .266 .... על 400 המחשב לא עולה ועל 320 הוא עולה וגם רושם לי בתוכנה שהזיכרון על 230 זה טוב?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by shaniyakov,

הלוח שלי הוא +ecs p4vxasd2 בביוס לא מופיע לי שום דבר שקשור לfsb.....מישהו מוכן לעזור לי...... נואש לשפר את המחשב

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by creek,

יש לי את מחשב הבא: p4 1600 mhz via p4x266 256mb sdram של חברה כלשהי :\ המחשב מספק אותי, כי אני בעיקר גולש באינטרנט והייתי רוצה להתנסות באוברקלוק, אז איזה קירור אתם מציעים לי למעבד הזה? ואם תצטרכו עוד פרטים על המחשב, פשוט תשאלו :>

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

מהי הטמפ' הסבירה לגשר הצפוני? כמה אצלכם עומד בימים חמים אלה ואיזה לוח אתם משתמשים?? זה עשוי לעזור. תודה רבה לכולם מראש!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. Started by Mr.positive,

מה אני צריך לעשות כדי לבדוק את הטמפ' במחשב שלי יש לי לוח אם DS4 מה השם של התוכנה?

15. אין הרבה מה להוסיף,הכל רשום בכותרת,כמו כן יש ברשותי כרטיס של Albatron מסוג 6800GT 256MB הקלוקים המקוריים שלו הם 350/500 והמהרתי אותו ל 400/550 (המהירות המוצהרת של ה 6800U) אני עם קירור סטוק יש לציין. יש סכנה בזה? כדאי להוסיף קירור? (אני לא מתכוון להמהיר אותו מעבר לכך) תודה רבה לעוזרים. נ.ב הטמפרטורה שלו עכשיו היא 48 במנוחה ו 65+ במאמץ אבל יש לציין שזהו יום קר מאוד.

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by sk8,

קודם כל שלום יש לי מספר שאלות, המאוורר בספק חדל לפעול, קניתי חדש חיברתי ואני לא בטוח אם צריך להכנס אוויר למארז או שצריך לצאת ממנו ? קניתי לאחרונה מאוורר נוסף למארז 120 mm אם אני לא טועה, הוא צריך להוציא או להכניס ? המאוורר שהיה מותקן בעבר ניקתי אותו, ההוא בקידמת המחשב, צריך להוציא או להכניס ? המאוורר של הכרטיס מסך שלי חדל לפעול הוא עגול כלל מסגרת עגולה של הגי פורס 4 128 אם אני אקבע לאזור מאוורר 80 mm או 69 mm זה יעזור ? איך אני יודע מה טמפ הכ.מסך ? ממש תודה וחג שמח המארז שלי פתוח והספק מפורק בבקשה תשובות זריזות ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by brk2k,

רציתי לדעת איזה זיכרונות מומלצים אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק כזה FSB : 133@225 אבל עם תזמונים נמוכים משהו כמו 2-3-3-7 ההתלבטות שלי היא בין - ocz 3500 el platinum corsair 3200 LL מה אתם אומרים? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by Shlomi116,

קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. היי עשיתי קצת OC ל 8800 GTS OC2 שלי ליבה 630 במקום 580 זכרונות 1000 במקום 850 ושיידר 1500 במקום 1400 קיבלתי טרידימרק 06 11500 העניין הוא שהכרטיס מסך במאמץ מתייצב על 81 במנוחה 63 זה תקין? או שזה יגמור אותו מהר מאוד? דבר שני, האם יש לי אחריות על דברים כאלה לסוג הזה של הכרטיס (של BFG) דבר שלישי, אני מתעניין במערכת קירור מיים, קראתי את הסטיקי, אבל אני מחפש פתרון שלם, כלומר מוצר שללם אריזה אחת שאני קונה ומרכיב בבית זה הכל בלי כל שאר הסיבוכים...יש חיה כזו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by SheZiF,

אז ככה ברשותי P4 3.0HT בסוקט 478 ואני מחפש קירור בתקציב מינמליסטי עכשיו אני לא מחפש קירור ענק אלא משהו קטן פשוט ושקט וכמובן שיקרר

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by דיוגנס,

חיפשתי בגוגל מהירויות מקסימליות ללא vmod לכרטיס הנל, אך לא מצאתי תוצאות. יש לי leadtek 8600gt 256ddr3 והוא מצליח להריץ על המחשב הענתיקה שלי כמעט כל משחק בקצב מצויין ובהגדרות גבוהות. עשיתי oc קטן, אך מבלי לחפש את נקודת המקסימום. הסטוק הוא 540/700 ואני העלתי ל640/840...אבל כמו שאמרתי, לא טרחתי לחפש את המקסימום. הטמפרטורה עומדת על 51 מעלות במנוחה, ו65-76 מעלות במאמץ ( בcod4 67 אך בn4s 75)- לאחר הoc. מה הטמפרטורה המקסימלית והבטוחה של הכרטיס הנל? ומה המקסימום שאנשים הצליחו להוציא, בפורום וברחבי הרשת . תודה.

23. Started by liiight,

שאלה ראשונה היא אם ואיך אני יכול לכבות את הלד המהבהב המעפן הזה בלי לפרק את המאוורר? ושאלה שנייה, למרות שחיברתי אותו ללוח האם במקום המתאים וקבעתי שהלוח ישלוט במהירות, בפועל זה לא קורה, ורק ע"י שינוי הפוטנציומטר הכלול אני יכול לשלוט במהירות באופן ידני. אני עושה משהו לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. אני כרגע כיוונתי את הבאס ל1066 - ברירת המחדל. עד עכשיו הייתי עובד על 1333. משום מה כשאני מנסה להפעיל את המחשב על 1333 הוא פשוט לא עולה, יש מסך שחור מעט לפני הטעינה של הווינדוס. ניסיתי לשחק עם הזכרונות, להוריד אותם מ800 קצת פחות, מעל 800 אי אפשר בכלל כי הם לא מסוגלים לעבוד ביותר. *מה שכן הוא יכול לעבוד ב1333 אבל שהזכרונות רק על sync mode, שאינם עובדים ב400 מגהרץ כמו שהם צריכים אלא ב332\333 מגהרץ ואז התזוזה של המחשב כמעט זהה ל ללא אוברקלוק בכל. יש לכם רעיון?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by Shane McMahon,

היי! יש לי את המשחה טרמית שלי לפחות חצי שנה או שנתיים ואני רוצה לשים חדשה .. במדריך באתר כתוב להשתמש באלכוהול 70% ולנגב עם צמר גפן את המשחה הישנה , רציתי לדעת מה קורה אם החומר נוגע בצד של הליבה..(לא על הפינים..) האם המעבד מתקלקל ? ואם האלכוהול נגע בטעות בפינים אז הלך המעבד?או שמחכים שהוא יתייבש?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים