עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אני OC לכרטיס GTO2 אני לא מתכוון להגדלת צינורות ל- 16 אלא להגדלת מהירות זיכרון לביצעוים של X800XT ... הסתכלתי בקישור הבא :http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/1 ואין שם דרך להגדלת הזיכרון מישהו יכול לכתוב לי מדריך בקצרה לקטע הזה בעברית בבקשה?

2. Started by oren778,

למעבדי ליבה כפולה E8400 או Q6700 וכדומה מומלץ קירור מהחברות הטובות כמו זלמן או THERMALTAKE וכדומה ? או שאפשר להיסתפק בקירור המקורי של אינטל שהוא יחסית לא כל כך מסיבי כמו שאר החברות שהזכרתי כאן ?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  3. אוקי כולם קצר ולענין 500 שקל עכשיו יש לי מארז גנרי midi atx שלא נראה לי שביג טיפון או 9500 יכנסו אליו וגם מפחיד ואתו לשים חצי קילו על המעבד עכשיו יש לי סוקט 754 מעבד אתלון 64 קיצר אני צריך בשבילו קרור שיכנס למארז midi atx או שאני צריך קרור בשבילו ומארז חדש מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by eldad82,

חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי אז אם תוכלו לענות לי 1. מדוע צריך 800 MHZ מה זה תורם ל OC ? איך בדיוק זה משתלב 2. ואם אני כן עושה OC אולם עם זכרון 667 זה חסר תועלת ? 3. אם אני לא מתכנן לעשות OC רציני רק להמהיר את המהירות של המעבד מה כדאי לקנות 667 או 800 נ.ב תגידו מזל טוב קיבלתי את המעבד היום q6600 g0

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  5. השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  6. Started by wow,

החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by DarkLloth,

Scythe "ANDY SAMURAI MASTER המלצות לשיפור? , מיועד לקירור רגיל ואולי OC בעתיד אחרי ש Q6600 יתיישן...

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  9. שלום, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ולאחר קריאה מרובה של מדריכים החלטתי לנסות לעשות אובקלוק ביינוני למעבד ואולי גם לזכרונות וכרטיס המסך. המפרט שלי: מעבד Q6600 step 0 לוח Gigabyte GA-P35-DS3 ver 2.1 BigTyphoon VX G.SKILL 4GB (2x2) kit CL4 800Mhz Gigabyte 8800GTS 512MB ספק כח Corsair 450w מארז NZXT Apolo חשוב לציין שאין לי ניסיון קודם עם זה, זאת הפעם הראשונה. אני רוצה להמהיר את המעבד ל3GHz בערך (מפחד להמהיר יותר מזה) לפי דוגמאות רבות שראיתי רוב האנשים העלו את מהירות הבאס ל333MHZ עם מכפלה 9 , הבעיה היא שאצל כל אחד מוגדר מתח שונה ואני קצת מבולבל. אני מתלבט אם כדאי אולי להשאיר את המתח על אוטומטי וזהו, כרגע בזמן מאמץ המתח הוא 1.232 . דבר נוסף שאני מתלבט לגביו זה אם …

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by shumaher,

WC-601 טוב ושווה\או שלא? מתאים ל CORE 2 DUO E8200??? וללוח GIGABYTE EX38-DS4???

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  11. פשוט באתי לחבר מאוורר למארז ואני שם לב שיש לי רק חיבור אחד על הלוח (של המעבד....הלוח בכלל מוזר) יש איזה פתרון או שאני תקוע?

• 7 תגובות
    • 474 צפיות
  12. טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי: CPU Properties ( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד Asus CUV4X-לוח אם 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... (תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..) עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום.. זה הביוס שלי: BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0 אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה.. אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה : GeForceTweakUtility ומשמה העלת…

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  13. Started by kfirkb,

שלום לכם, בימים אלו אני עושה OC לכרטיס מסך עם Riva tuner ואני לא בקיא מה ההגדרות המומלצות לכרטיס הזה. אני פוחד להגזים מידי בהגדרות ולפני שאני מתחיל בנסיונות הייתי רוצה להעזר בנסיון של מי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה ההגדרות המקסימאליות שאני יכול לשים בראש שקט. יש לציין ששאר המחשב (מעבד, זכרונות וכו'..) ללא OC והמפרט שלו: - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 - Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L - Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P - Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai - G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB)CL4-4-4-1 - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE - 2 THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 x - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Mod…

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  14. Started by דיוגנס,

חיפשתי בגוגל מהירויות מקסימליות ללא vmod לכרטיס הנל, אך לא מצאתי תוצאות. יש לי leadtek 8600gt 256ddr3 והוא מצליח להריץ על המחשב הענתיקה שלי כמעט כל משחק בקצב מצויין ובהגדרות גבוהות. עשיתי oc קטן, אך מבלי לחפש את נקודת המקסימום. הסטוק הוא 540/700 ואני העלתי ל640/840...אבל כמו שאמרתי, לא טרחתי לחפש את המקסימום. הטמפרטורה עומדת על 51 מעלות במנוחה, ו65-76 מעלות במאמץ ( בcod4 67 אך בn4s 75)- לאחר הoc. מה הטמפרטורה המקסימלית והבטוחה של הכרטיס הנל? ומה המקסימום שאנשים הצליחו להוציא, בפורום וברחבי הרשת . תודה.

15. Started by ras81,

שלום איך אני מפעיל את הCOOL N QUITE? התקנתי את זה גם מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אח"כ גם מהאתר של AMD אבל עדיין אני לא מוצא איך להפעיל את זה...... בביוס אין איזכור של זה, בPOWER MANEGMENT או בSYSTEM אין אפשרות...... מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  16. Started by liiight,

שאלה ראשונה היא אם ואיך אני יכול לכבות את הלד המהבהב המעפן הזה בלי לפרק את המאוורר? ושאלה שנייה, למרות שחיברתי אותו ללוח האם במקום המתאים וקבעתי שהלוח ישלוט במהירות, בפועל זה לא קורה, ורק ע"י שינוי הפוטנציומטר הכלול אני יכול לשלוט במהירות באופן ידני. אני עושה משהו לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by carock,

טוב אז ככה אני מתכנן ליקונת מערכת חדשה.. עכשיו אני מתכנן OC די כבד.. ואני רוצה להתנסות קצת במערכת הישנה. אז מישהו יכול להסביר לי איךעושים OC לזיכרות..? המערכת שלי זה.. CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. Started by Tranquility,

נניח ויש לי לוח אשר פותח את המכפלה של המעבד הנ"ל (XP200) ואני רוצה להוריד לו את המכפלה אך עם זאת להעלות לו את ה BUS ל 200 הסטפינג של המעבד הוא AGOIA אפשרי במציאות שחיה כזאת תעבוד כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  19. שלום יש לי מעבד intel r 2000 mhz לוח intel brownsville d845gbv והלוח אם הזה לא נותן לי אפשרות לבצע אובר קלוק מהביוס בכלל. אני מאוד רוצה לבצע אובר קלוק, כי המשחב באמת עגלה ניסתי להתשמש עם התוכנה clockgen ושמתי בדיוק את ה pll הנכון אבל זה לא הציג לי את המהירויות הנכונות. האם אפשר לבצע אובר קלוק בעזרת תוכנה אחרת? או אפשר לעשות איזה מוד חומרתי ללוח? תודה

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by idoyi,

יש לי מעבד amd 3500+socket939 ונראה לי שהקירור שקיבלתי איתו לא משהו כי הוא עובד בטמפ' ממש גבוהות רציתי לדעת על איזה קרור אתם ממליצים למעבד הזה תודה....

• 8 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by neil4,

מה אתם אומרים על הפתרון הזה? בכמה מעלות הוא יוריד בערך? הוא זול-220 שקל וזה פיתרון מים ככה שזה נראה לי טוב. אמרו לי מה דעתכם עליו והאם הוא שווה ?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by Access Denied,

החבילה של TT BigWater 12cm Liquid Cooling?? משהו בדק אותה?? יודע אם היא שוה משהו? איך היא יחסית לקירור אוויר ב-500 שח?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818

23. אני חושב שזה מתאים פה... אם לא אז תקנו אותי. הבנתי שהרבה מארזים טובים שבאים עם ספקים אז הספקים הם דיי ג'נרים... לדוגמה... Raidmax ו Foxconn. איזה עוד חברות מגיעות עם ספקים ג'נרים (חברות בעלות שם... שנחשבים למארזים טובים). והאם כדאי לחסוך את ה 50-80 ש"ח ולקנות מארז ללא ספק?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.