אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שחקתי בלא מעט משחקים והכל היה דיי בסדר אבל לא יודע למה ב FEAR הכרטיס מתחמם הרבה יותר ( 60 מעלות ) והמשחק לאחר זמן מסויים מקרטע.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ולאחר קריאה מרובה של מדריכים החלטתי לנסות לעשות אובקלוק ביינוני למעבד ואולי גם לזכרונות וכרטיס המסך. המפרט שלי: מעבד Q6600 step 0 לוח Gigabyte GA-P35-DS3 ver 2.1 BigTyphoon VX G.SKILL 4GB (2x2) kit CL4 800Mhz Gigabyte 8800GTS 512MB ספק כח Corsair 450w מארז NZXT Apolo חשוב לציין שאין לי ניסיון קודם עם זה, זאת הפעם הראשונה. אני רוצה להמהיר את המעבד ל3GHz בערך (מפחד להמהיר יותר מזה) לפי דוגמאות רבות שראיתי רוב האנשים העלו את מהירות הבאס ל333MHZ עם מכפלה 9 , הבעיה היא שאצל כל אחד מוגדר מתח שונה ואני קצת מבולבל. אני מתלבט אם כדאי אולי להשאיר את המתח על אוטומטי וזהו, כרגע בזמן מאמץ המתח הוא 1.232 . דבר נוסף שאני מתלבט לגביו זה אם …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
התקנתי accelero twin turbo ויש לי מעלות נמוכות מדי מכדי להיות מציאותיות.. 51 מעלות במאמץ מטורף של הכרטיס מסך , חשבתי להמהיר אותו במקרה כזה..עד הסוף 700* 1200* יש סיכון בדבר כזה מבחינת החיישנים המעלות בסדר גמור , אבל אולי החיישנים מהווים מדגם עבור שבב או שתיים בלבד וייתכן והשאר כן מתחממים ? או שיש סיכון אחר בכך ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן ליקונת מערכת חדשה.. עכשיו אני מתכנן OC די כבד.. ואני רוצה להתנסות קצת במערכת הישנה. אז מישהו יכול להסביר לי איךעושים OC לזיכרות..? המערכת שלי זה.. CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני כרגע כיוונתי את הבאס ל1066 - ברירת המחדל. עד עכשיו הייתי עובד על 1333. משום מה כשאני מנסה להפעיל את המחשב על 1333 הוא פשוט לא עולה, יש מסך שחור מעט לפני הטעינה של הווינדוס. ניסיתי לשחק עם הזכרונות, להוריד אותם מ800 קצת פחות, מעל 800 אי אפשר בכלל כי הם לא מסוגלים לעבוד ביותר. *מה שכן הוא יכול לעבוד ב1333 אבל שהזכרונות רק על sync mode, שאינם עובדים ב400 מגהרץ כמו שהם צריכים אלא ב332\333 מגהרץ ואז התזוזה של המחשב כמעט זהה ל ללא אוברקלוק בכל. יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.systemcooling.com/titan_vanessa-01.html http://www.rbmods.com/Articles/Evercool/Hpc-925/1.php
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי! יש לי את המשחה טרמית שלי לפחות חצי שנה או שנתיים ואני רוצה לשים חדשה .. במדריך באתר כתוב להשתמש באלכוהול 70% ולנגב עם צמר גפן את המשחה הישנה , רציתי לדעת מה קורה אם החומר נוגע בצד של הליבה..(לא על הפינים..) האם המעבד מתקלקל ? ואם האלכוהול נגע בטעות בפינים אז הלך המעבד?או שמחכים שהוא יתייבש?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=45662&highlight=ddr+booster ראיתי - חשבתי שמאוד חשוב - פירסמתי לינק. נא להתחיל לקרר!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים מערכת קירור ממוצעת על מעבד אינטל 2.8 ועל כרטיס מסך FX 5200 מה המחיר שאני צריך לשלם עבורה וזה אומר שאני גם צריך זכרונות מיוחדים עם קירור בשביל זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1.) עם מה הכי כדאי לי לנקות את המאוורר? 2.) יש לי מאוורר אחד במארז למטה, שאני מוציא בלי בעיה ומנקה, ועוד אחד שהוא על המעבד, והוא מחובר חזק, האם ניתן להוציא אותו, או לחלופין דרך לנקות אותו? כי נורא קשה לנקות בתוך המארז. 3.) האם ניקוי הספק מאבק יעזור במשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב שלי חושב קצת יותר הרגיל (כשהוא מעלה משחק וכל מיני דברים כאלה אחרי כמה זמן הוא עושה ריסט...).. יש לי מעבד pentiumd 820 2.8 ghz זכרון ג'יגה 667 והחום מגיע ל39-41 מעלות של המעבד והלוח.. (יש לי 4 מאווררים..) מישהו יודע אולי למה זה קורה... אגב לא עשיתי oc
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום =] ראיתי שאתה בונים תוכניות לאנשים פה, אם אפשר תבנו לי גם D: < המפרט בצד ימין. והאם יש למפרט פונטציאל? אני יודע הלוח קצת מגביל וכך הזכרונות בכך שהם פשוטים של 667 המעבד יש לו פונטציאל גדול והאמת אני לא רוצה OC לGPU..
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יעשה OC דרך התוכנה זה בסדר? זה OC אמיתי ? או שעדיף לעשות ידני בביוס?
-
- 6 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
-
-
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1220281262 איך התוצאה?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המפרט שבצד, על הלוח אמ עצמו יש לי צ'יפס כזה וכתוב עליו משו על OC אני זוכר שכתוב משו שהלוח טוב לOC. אתם רואים משהו במפרט שמפריע לי לעשות אוברקלוק למעבד, ולזכרונות? כי אני פשוט משתגע, אני נכנס לביוס, יש לי איזה תפריט שאני נכנס אליו ואז אנ ייכול לשנות מהירויות שעון , לא יודע בדיוק של מה, אני משנה קצת ומפעיל מחדש וזה לא מעלה לי תווינדוס.. ויש אפשרות לבחור גם מצב מהירות "slow, fast, super fast, turbo" ברגיל זה על SLOW ניסיתי את כל האפשריות האחרות אפחד לא עבד. וגם עוד משו.. בראש התפריט יש לי "Dinamic Overcloc" עשיתי ENABLE ואז עשיתי את כל הדברים האלו. אולי בגלל שהביוס לשי לא מעודכן בגרוש? [לפני 3-4 שנים]. איפה אני יכול לשדרג אותו גם?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה יש לי GF4 TI4200 @ 250/550 לפני פירמוט הכרטיס מסך היה על 300/630 והכל היה יציב ומעולה אחרי שפירמטתי המחשב בכלל לא יציב אפילו אם אני עושה OC קטן לכרטיס מסך, כמו למשל 275/550 ובדקתי את עניין האי יציבות, זה בטוח בגלל ה OC לכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ? אגב על הכרטיס מסך יש קירור פאסיבי של זלמן (משהו טוב) + מאוורר 80MM ועל הזיכרונות יש היטסינקים מישהו יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הקירור הנוכחי שלי הוולקנו 11+ עושה הרבה רעש!!!!!!! ורוח כמובן על מה אנשים בעלי נסיון יקרים שלי אתם ממליצים כמובן אני מדבר על מחירים אטרקטיביים בלבד (לא רוצה להשתגע יותר מדיי)
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
לא למטרת אוברקלוק, אלא סתם בשביל שלא יתחמם יותר מידי או יהיה רועש. התקציב כעיקרון הוא עד 300 ש"ח, אבל אשמח גם להמלצות זולות יותר ! תודה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה פה מדברים על אוברקלוק והעלאת מתחים איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כמה הוא יעיל? יותר טוב ממאוורר? האם אפשרי להתקין קירור מים גם על הכרטיסי מסך החדשים כמו ה- 88GTX? מהסוגים הפחות יקרים של קירורי המים מה מומלץ באופן כללי? מה היתרונות של קירור מים אם יש למישהו להוסיף?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-