עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moshe55501,

אני מפחד לעשות למעבד שלי אוברקלוק כי אני לא כל כך יודע איך לעשות OC ולהגיע לרמה גבוהה כי שאני מגיע ל 3.2 המחשב מתחיל לקרטע והייתי שמח עם הייתם יכולים להביא לי מדריך טוב ודי חדיש למעבד פרסקוט 630 775 ואם ברצונכם לדעת את המפרט המלא שלי תלחצו במפרט מחשב

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by greataviv,

שלום , יש לי מארז מידי טוור עם שני מאווררים 120 מאחור . האם שניהם צריכים להוציא או להכניס אוויר , או אחד להכניס והשני להוציא ?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. שלום אני מנסה להתחבר למחשב בבית שלי דרך העבודה עכשיו המחשב בבית שלי נמצא על רשת אלחותית מישהו יודע אולי איך אני מתחבר אילו דרך שולחן עבודה מרוחק לאיפי הפנימי שלי תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  4. המחשב היה במנוחה כל מה שרץ היה Azureus אני מעלה את התוכנה וזה נראה לי שהם קצת חמים מידי ,לא ? הכרטיס המדובר הוא x1900xtx בעל הקירור הסטנדרטי . http://img50.imageshack.us/my.php?image=screen1rs1.jpg

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by miky,

חברה איך אני יכול לדעת אם הביוס לא מזייף טמפרתורות?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  6. http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by ed1,

ל- 1700+ XP Thoroughbred עם הלוח GA-7VKML ? easy tune 3 לא מאפשרת שינויי מתח, למי יש מערכת כזאת והצליח? (easy tune 4 לא מוכנה לרוץ על הלוח הזה היא לא מיועדת אליו כנראה)

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by mc-kasda,

וולקנו 11+ ועכשיו אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמית (nt2) ואני לא יודע איפה בדיוק למרוח אותה חוץ מבאמצע,אני ודע בערך אפשר לומר אבל אני לא יודע איזה חורים למלא בגריז?אתה החור שבא במגע או גם את זה שלא? הנה תמונה להבהרת העניין מ- pc-spot

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by amisha,

מה אתם אומרים על ה VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 ל 5600 החמוד שלי למטרות OC שקט וקצת יופי ? (הכרטיס הוא של LEADTEK והקירור הוא מאלומיניום ויש עליו מאוורר של 120 מהדלת עם שראוד והוא לא יורד את ה 65 מעלות ברגיל )

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by BHXHO2,

אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by yakir1111,

שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  12. Started by hell,

אני רוצה לשים תמעבד 2500+ על לוח הכי זול של ABIT אבל משהו איכותי חשבתי על NF7 2.0 אני חשבתי לשים VOLCANO 12 או משהו יותר טוב אני קצת לא אוהב רעש אבל יכול ליסבול... נגיד אני מריץ ב 3/4 RPM עם מה התוצאה שאני יכול להשיג בלי להגיע ל5500 RPM? ועוד משהו קטן יש לי LEADTEK G4 4200 128DDR VIVO סטוק 244/446 לאחר כמה ניסיונות הגעתי ל 315/620 אבל הכרטיס היה לא יציב בטרוף אני נאתרתי ב 295/595 למרות שהוא עבד בסדר על 300/600 ליתר ביטחון ורציתי לישאול האם זה טוב? ואני אשמח אם מישהו יגיד לי איך אני יכול להוסיף מאוורר לזיכרונות ליתר קרור לפחות סתם... בתוכנה של הOC הזיכרון ממש קרוב לאדום!...לאומת המעבד שבמרכז הצהוב אבל לא עובר ת300 ביציבות,אולי אני יכול לשים מאוורר יותר חזק או שלא ממש כדאי …

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  13. המלצה לקירור למעבד AMD 6000 AM2 עד 100 שקל

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  14. יש לי לוח של אסוס ואני לא מוצא כל אפשרות לOC עליו. איך אני עושה איתו OC? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  15. המפרט שלי הוא: Athlon xp 2400 epox 8rda+ winbond 256 mb,3200 power suppl: HEC 300wt sapphire 9700pro VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD הטמפ' של המעבד במצב מנוחה היא 38 מעלות. האם זה בסדר? וגם, איזה אוברקלוק אני יכול לעשות אם המפרט הזה ולאיזה מהירות אני יכול להגיע עם המעבד? וגם עוד שאלה אחרונה:כדי לעלות את המהירות של המעבד אני פשוט מעלה את ה FSB בביוס?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  16. אוקי אני מחפש מאוורר שהיה קודם כל שקט ויהיה יעיל מספיק לי כמו המאוורר סטוק שלי פשוט שלי עובד על 2300RPM ומתחיל לעשות רעש של שריקה מעצבנת O.C קל לא יותר מזה. אגב יש הבדל בין SpeedStep ל C1E שניהם יש לי בביוס תודה לכול העוזרים. תקציב 200-300.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by uriya,

שלום לכולם אודה לכם אם תמליצו לי בבקשה על משחה תרמית ממולצת למעבד, אך ללא צורך בהתחשבות ב oc כי אני לא מתכנן לעשות, רק לחדש את המשחה תודה רבה לעוזרים אוריה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by victory,

הנה התוצאות של השיפור ע"י קירור BT איך אני עולה יותר המערכת קורסת אחרי 160 FSB [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  19. Started by eladbu,

לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם זה מאט את ביצועי המחשב? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by avizipati,

יש לי כרטיס מסך של asus geforce 6200

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  21. שלום, אולי זה ישמע קצת נובי עבור כמה ממכם ואבל תשתדלו לעזור, אז ככה הבנתי שמעבד הQ6600 עובד על באס 266, נניח ואני משנה לתדר 333 (ע"מ להגיע ל3G) או אפילו ל400 שזה מוגזם למה זכרונות 800MHZ עדיפים על 667MHZ , אם התדר באס של המעבד לא עובר את הזכרון שהוא גם RAM 400MHZ... ? ואם הזכרונות במהירות 1000MHZ והמעבד פחות מבאס 400 והאם עדיין יהיה ניצול של מהירות הזיכרון הגבוהה ? תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by doronpascal,

שלום, רציתי לדעת האם מישהו הצליח להגיע ל- 3.6 עם קירור אוויר? אם כן, אשמח לדעת עם איזה קירור? מה הטמפרטורות? ומה המתח? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  23. שלום לכולם, הלוח שלי מסוגל לסחוב את באס 400 ללא כל בעיה, הבעיה שלי שאני נמצא במכפלה 8 אני לא מצליח להביא את המעבד למכפלה 9 * 400 יציב. האם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות בלוח אם? (בעקרון הצלחתי להגיע ל 420*9 אבל בבדיקת יציבות אני נכשל אפילו ב 400 * 9 ) יש סיכוי שהספק כח מגביל אותי? (שזה מאוד קשה לי להאמין) תודה מראש,

24. Started by djtourist,

שלום... בקורב עוד חודשיים אני הולך לקנות מחשב חדש.. המעבד שיבוא עם המחשב יהיה AMD 64 3100 אני רוצה קירור טוב של המעבד... לפני כשנה וחצי קניתי מחשב ואיתו שמתי קירור של זלמן: CNPS6000CU הטמפרטורה של המעבד נכון לעכשיו בחורף היא על 48-אני מדבר על מעבד amd 2500 barton זה נחשב לקירור טוב??? ראיתי פה הצעה של הקירור של זלמן הzalman 7700cu מה כדאי לשים קירור למעבד שלי אשמח לקבל תשובות תודה.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  25. עשיתי בדיקות עם S&M והכל יציב, המעבד מגיע לטמפ' של כ-60 מעלות ב-100% העמסה. אני מתייעץ איתכם, המיקצועיים ממני, שווה להמשיך עד 4GHZ? ובכלל אפשר לעשות את זה בלי להמהיר את הזיכורנות? אני כרגע על FSB של 400MHZ עם מכפלה של 9, הזיכרונות על 800MHZ. ועכשיו לשאלת הבונוס: יש לי לוח-אם של ג'יגה-בייט P45-DS3 ושמתי לב שבמנוחה הוא מוריד את המכפלה ל-6 מה שמוריד את המהירות ל2.6GHZ אפשר לבטל את זה? יש לזה יתרונות? נ.ב. אולי חשוב לציין שהזיכרונות הם CL5 של מושקין 800MHZ.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.