עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, אבל כרגע אני חייל אז אני ימשוך עוד קצת עם המחשב העכשווי, אז אני רוצה לעשות לו OC ולהגיע איתו לביצועים טובים יותר, ככה שאני אוכל לשרוד איתו עוד כמה חודשים אז ככה המפרט שלי הוא: AMD XP 3000+ ABIT NF7-SL v2 2x 256MB DDR Kingston (לא יודע את התיזמונים שלהם, אבל הם על default. מקסימום אני אעדכן את ההודעה יותר מאוחר אם זה מאוד הכרחי) Gigabyte RADEON 9600PRO הייתי רוצה לעשות OC לכל המערכת, יש לי קירור למעבד משהו עתיק - Thermaltake Volcano 12 אני חושב .. חחח אם אני צריך לשפר מעט את הקירור במחשב כדי להשיג OC רציני, בבקשה המליצו לי על דברים, כי באמת הייתי רוצה לשרוד עם המחשב הזה עוד כמה חודשיים ואז להביא איזה מפלצת חדשה הביתה…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by HairyAss,

אהלן יש ברשותי כרטיס מסך 8800GT של TwinTech כזה^ המאווררים שלו מרעישים נורא וגם אחד התעקם ולא מסתובב כמו שצריך. אפשר המלצה לזוג מאווררים שיוכלו להוות תחליף שקט למאווררים הנ"ל? האם הקירור הזה טוב..? תודה!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. תעזרו בבקשה האם הFREQUENCY של הזיכרונות שלי כמו שהוא צריך ליהיות ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by koby058,

יש לי fx5200 של palit

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

העלתי מ 378 CORE ל389.50. ואת MEMORY מ 338 ל 364.57. תוצאות: ליפני 3DMark05-2712 3DMark2001 SE-15,349 AquaMark3-43,248 אחרי. 3DMark05-2781 3DMark2001 SE-16,173 AquaMark3-44,062 עכשיו מה אני עושה בישביל לדעת שהכרטיס שלי יציב? כשאני נוגע לו בהיטסינק במנוחה הוא דיי חם,לא כמו פעם,זה ככה אמור להיות? ועשיתי תאובר ב ATITool,עשיתי ARTIFACT SCAN למשך 20 דקות והכול היה נקי.

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by KYSG,

אך הקירור הזה? והאם צריך להחליף לו את נוזל הקירור אם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  7. Started by Maor Shahar,

שלום! אני מעוניין לקנות זוג מאווררי 80מ"מ המאירים באור כתום ומחפש חנות באזור המרכז המוכרת כאלו.. אם תוכלו לומר לי היכן אוכל להשיג אותם אודה לכם.. תודה מראש! מאור.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  8. Started by urdead,

מה הקירור הכי יעיל וזול שיהיה קל איתו להגיע ל 3GHZ ומעלה ?? FREEZER 7 PRO יספיק ?? או שבאמת צריך כמו שרשום בהרב המפרטים את ה V1 ??

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by liiight,

החום של המעבד כמעט לא עלה! יש לי מפרט כמתואר למטה, ונכון שכיוונתי את המזגן ישר על המחשב (המזגן הזה הקפיא לי את הביצים, וגרם למארז להיות קרח) אבל בדקתי גם בEVEREST, גם בMBM, גם בBIOS, גם בSANDRA. זה כאילו שהOC הזה לא הזיז בכלל למחשב. זה יכול להיות? דרך אגב, העלתי את הFSB מ200 ל215 (מכפלה סגורה על 15)

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by owen10,

שלום לכולם! קניתי שני מאווררים, והם לא עושים הרבה רעש, אבל כשהולכים לישון וממש שקט בבית, שומעים אותם ממש חזק וקשה לישון ככה יש לי 5 מאווררים במחשב, חשבתי אולי לקנות איזה בקר וכשאני הולך לישון לכבות חלק מהם. תעזרו לי בבקשה כי אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. תודה! נ.ב בקר שלפחות שולט על 3 מאווררים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. למה אני לא מצליח לקחת אותו מעל 138FSB בלבד?? יש לי AMD ATHLONXP 1700 GIGABYTE 7vtxh PLUS 256 PC2100 DDR Buffallo יש הצעות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by or,

היי יש לי gf3 ti200 של אסוס ואני רוצה לעשות לו המהרה אז אני מבקש תוכנה טובה בשביל להמהיר (אני לא רוצה לגעת הכרטיס עצמו) והוראות על איך לעשות את ההמהרה

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by haimiko84,

חבר'ה, שבת שלום, החלפתי את המעבד שהיה לי-AMD 3200+ ל-4200+X2. כרגע אני משתמש בקרור הסטוק של המעבד הקודם. האם זה תקין? המאוורר יכול "להתמודד" עם החדש, או שאני צריך משהו יותר חזק? ואם כן, אודה לכם על המלצה לתושבת 939. תודה רבה, חיים.

14. Started by dani86,

שלום יש לי מעבד ישן יחסית של AMD את'לון אקספי 1500+ ולוח אם (Chaintech Socket A 7AIA5(E Chupset KT133A זכרון 256 SDRAM וקירור רגיל שבא עם המעבד. השאלה שלי אם אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד וכמה? ואיך אני עושה את זה? האם צריך לפתוח משהו במעבד או שרק דרך ביוס? יש לי גם ג'יפורס 3 של חברה VISIONTECK יש לו מאורר וקירור על זיכרון . האם כדאי לעשות עליו אוברקלוק או שכדאי לקנות קירור של ZALMAN ועד כמה אני אוכל לעשות אוברקלוק עם קירור כזה וכמה זה יהיה משמעותי?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  15. Started by mr-elad,

תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. אני פותח את הנושא הזה גם בפורום תמיכה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם asus p4p800 עם מעבד p4 2.6 478 זיכרון 2X256 ו 2X512 כה אני יודע זה קצת ישן קראתי את כל המדריכים פה לאובר קלוקינג אבל לא הצלחתי להבין כמה דברים... בלוח אם שלי אני יכול לקבוע אם אני רוצה שהמהירות של הזכרונות תיהיה על 166, 200, 400 והמהירות של הכרטיס מסך זה משהו עם 33.3/66.6 משהו כזה, לא הצלחתי בכלל להבין מה זה אומר. אם מישהו יכול להסביר לי על הלוח שלי אני ישמח שאלה שניה אני עשתי אובר קלוק ל 3 גיגההרץ והמהירות של הזכרונות ירדה ל 154 אני קבעתי בביוס שהיא תיהיה על 166 וזה עדיין אותו דבר הוספתי תמונות מcpuz בבקשה עזרהההה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by globex,

רציתי לשאול לדעתכם על: Thermaltake "A1715" Spark 7+ for P4 CPUs Sock-478

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by chichy,

שלום לפני חודש בערך הרכבתי מחשב חדש לגמרי במהלך הבנייה שלו, בשלב בו שמתי את ההיטסינק על הלוח אם, נזקקתי לשימוש בכוח פיזי רב וכשאני אומר רב, אני מתכוון להרבה!! ואני מתכוון לשלב שבו צריך שהתופסנים יתפסו ללוח אם. האם הדבר נורמלי??? כי כמעט השתנתי במכנסיים.. הייתי בטוח שאני גומר על המעבד

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  20. אני רוצה פילטר למאוורר כמו שיש פה לחץ כאןבאיזה חנויות אפשר לקנות את זה ? אני גר באזור השרון אין בעיה להגיע לגוש דן אם צריך! ומה המחיר?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Henry,

הורדתי את תוכנת ה ClockGun , התוכנה מבצעת OC למעבד. הגדרתי בתוכנה את הPPL שלי, והתחלתי לעלות את הMHZ. המעבד שלי כרגע עומד על 2.4GHZ, העלתי עד 2.6GHZ כלומר 200MHZ. כשבדקתי יציבות למחשב עם תוכנת ה SysTool, טמפ' (במאמץ) המעבד שלי הגיעו מקסימום עד ל58 מעלות. כשעשיתי RESERT למחשב, נכנסתי ל CPU-Z כדי לבדוק כמה GHZ המעבד אחרי הOC, וכשנכנסתי אלייה אחרי הRESERT היא חזרה לי ל2.4GHZ כפי שהייתה. לפני הRESRT היא הייתי 2.6GHZ. נסיתי לעשות OC עם הSysTool וגם איתה לא הצליחתי, אותה בעיה כפי שהייתה בתוכנת ClockGun. מישהו יכול לעזור לי? איך אני מעלה את המהירות של המעבד, שהיא תישאר גם אחרי שאני עושה RESERT למחשב. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by ^GunX^,

היי לכולם , וחג שמח. לפני יומיים פתחתי את המארז לנקות קצת אבק וחשבתי לנקות גם תסינק של המעבד, אז הוצאתי אותו מהסוקט פירקתי את המאורר וניקיתי אותו עם שואב אבק ומברשת. אחרי שהסתכלתי על התחתית שלו ראיתי שהפד טרמי שהיה עליו נמס ועכשיו איפה שהמעבד נגע בפד יש כמו "חור" ללא חומר טרמי. שמתי את הסינק בחזרה על המעבד בדיוק כפי שהיה אבל שהדלקתי את המחשב זה הראה לי שהמעבד על 60 מעלות, כשלפני זה הוא היה על 39-42. יש לי מעבד amd athlon xp2500 ולוח אם epox 8rda3i , הלוח אינו מזייף כי עידכנתי לו ביוס, וגם בביוס הוא מראה את אותה הטמפ'. הגוף קירור שברשותי הוא הרגיל שבא עם המעבד (סטוק) משהו של foxconn והוא ממש מרעיש, אז חשבתי כבר שאולי עדיף לי בכלל לקנות גוף קירור חדש מאשר לנסות ולתקן א…

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  23. ישלי את ה XP120 אני מתכוון לקנות לו את ה customized RM AM2 REVB איך אני אפשר לדעת אם הוא ניתן להקתנה על לוח GIGABYTE GA-M55S-S3 ואם ךא אז לאיזה כן הוא מתאים?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  24. Started by cganir,

לאחר הסרטון אצל טום, בו הוא מראה פירוק של היטסינק מצ'יפסט על לוח GA 7VRXP , נבהלתי קשות ! הייתכן כי אין חומר טרמי בין ההיטסינק לבין הצ'יפסט ? יכול להיות כזה מצב ? מישהו פה מכיר את הלוח ? התנסה בו ? פירק אותו ? ;D

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by AppleJack,

יש לי leadtek 7800gt extreme. אני מחליף לו את הקירור ל-Zalman VF700-AlCu (שכבר יש לי) אבל "אזלו" לי גופי הקירור לזכרונות הכרטיס מסך שבאים איתו, ואני מעוניין לרכוש חדשים.. השאלה היא, האם יש הבדל בין גופי קירור (לזכרונות) שונים? יש לי קצת בעייה להזמין את אילו של Zalman, כבר ביטלתי הזמנה בנועה (חיכיתי יותר מחודש וחצי). חנויות אחרות גם עושות לי בעייה עם מוצר זה. כנראה שהוא לא זמין משהוא במלאי הספק... יש לי אופציה לקנות את אילו של ThermalTake שנקראים BGA1 (אלומיניום) ו-BGA2 (נחושת) כאשר שניהם זולים יותר מה-zalman (אלומיניום). יש המלצה בעניין? זה בכלל משנה מה אני לוקח ?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.