אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
כשקניתי מחשב לפני כשבועיים, ולא היה לחנות קירור "פשוט" שרציתי, הציעו לי קירורים "רציניים" במחיר מוזל.. הלכתי על ה- MUGEN 2 (ל- 1156: REV.B).. ואני חייב להגיד שלא הצלחתי ממש להבין את הקונצנזוס סביב הקירור הזה !! ושלא תבינו אותי לא נכון, מבחינת רעש, עבורי לפחות, הוא לא רק שקט, הוא אילם! מבחינת קירור הוא מעבר למה שאני צריך (i7-870 ללא OC).. [ הבנתי גם שלא כל מאוורר עם PWM יודע לנצל זאת נכונה, המוגן דווקא כן.. האם זה נכון? ] אז מה הבעיה? המוגן כמעט נוגע בכרטיס המסך וכמעט נוגע ב- I/O האחוריים (קשה מאוד להעביר שתי אצבעות), הוא מכסה לגמרי את הקירורים של הלוח ומכסה את הזיכרונות.. מה שאני מנסה להגיד, הקירור הזה ע-נ-ק מימדים!! בנוסף לזה שהוא מכסה את הזכרונות, הוא נוגע בהם ועוד עם "…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב קודם כל תורידו את התוכנה:MSI Afterburner ממדור ההרדות של האתר : http://hwzone.co.il/downloads/diagnosis/performance_and_stability/?download=467§ion=665&version=459 ותכסו לתוכנה: תלחצו על Settings ותלחצו על שלושת האחרונים ואז OK ואז תוכלו לשנות את המתח לליבה. טוב,אחרי זה תגדירו את הנתונים הבאים: (Core VoLtage(mV שזה מתח הליבה:1012 (Core Clock (MHz שזה תדר הליבה:750 (Memory Clock (MHz שזה תדר הזיכרונות:1800 ואז ללחוץ Apply וזה אמור להראות ככה: ואז תריצו:MSI Kombustor שבאה עים התוכנה הנ"ל או תריצו OCCT את שתי הבדיקו תתריצו לחצי שעה. ויש לכם OC של 10-20% תלוי איזה כרטיס יש לכם בכל זאת תוספת הביצועית תהיה מינימום :10% ותוכל להגיע ל:25% רום מסיקה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במעבד פנום 955, קירור scythe mugen 2 עם לוח אם MA770T-UD3 וכרגע בתוך מארז CM690 רגיל. הורדתי את התוכנה כדי לקבל מושג על הטמפרטורות בתוך המארז. יש שורה שכל הזמן על 78 מעלות (מסומן באדום) ולא ברור לי למה זה כל כך חם ולמה זה שייך. אשמח לקבל הסברים בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מצאתי את הטבלה הבאה שמראה את ערך ה Tj Max האמיתי של המעבד. הבעיה - בטלבה מופיעים שני עמודות (ראו תמונה), ואיני יודע איזה מן העמודות מייצגת את המעבד שלי. לכן אני מצרף גם תצלום של CPU-Z.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E8400 עם הקירור המקורי, והוא נעשה קצת רועש לאחרונה... אני מחפש קירור שקט יותר ויעיל יותר, בסביבות ה100-150 (אם יש המלצות ממש טובות אז אפשר גם ביותר) אני אשמח גם לדעת איך בדיוק אני מתקין אותו... תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אשמח אם תפנו אותי למאמרים על ביצוע OC למעבדי I7 סוף סוף קיבלתי את המע' החדשה לי מבוססת 950 ולוח UD7 של גיגהבית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום האם הזיכרון הזה: 6Gb Kit (2GX3) CMX6GX3M3C1600C7 CL-7-8-7-20 GT של CROSAIR האם הם טובים? יחסי למחיר שלהם או יש משהו יותר טוב עבור OC תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי מעבד חדש I7 950 ולוח אם. במחשב הישן היה לי מערכת קירור מים של TT המותאמת למעבד הישן, אבל אחרי ניקוי של המחשב יצאו לי מים מאוד שחורים עם גושים ומשום מה אני מתלבט אם להמשיך להיות עם מערכת קירור מים, האם כדאי לי להשאר במערכת הנוכחית שלי שכולה שייכת ל-TT או לקנות חדשה , או לקנות מאוורר למעבד ואם אני חוזר למאוורר אז איזה כדאי לי לקנות שיהיה שקט וכמו כן יכול לעבוד בשקט ב-OC.
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש חיבור לקירור מים ביחידות. יש כמה סוגים אני צריך משהו כזה כמו בתמונה: http://www.watercooling.co.il/wp-content/uploads/2010/05/DD1.jpg את החיבורים שמתברגים לתוך גוף קירור. מי שיודע איפה אפשר לקנות בארץ. בחיפוש באינרנט מצאתי: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=WC-031-OK בעקרון, זה מה שאני צריך. תודה לעוזרים מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי מהמון אנשים/ חברים שהם שמים נוזלי קירור איכותי של יצרני מכוניות כמו של פורד מקורי או פולסווגן מקורי האם זה נכון לעשות? ראיתי גם בהרבה סרטוני הדרכה שרובם שמים רק מים מזוקקים בלבד - האם זה טוב? האמת די קשה להשיג נוזל קירור יעודי - כבר ניסיתי ללא הצלחה רבה. אשמח להשכיל בנושא [br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 18:49:41
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12 ג'נרי ואני חייב לדעת את הסלד שלו איזה דרכים יש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר עד 200 שקל . שיהיה שקט. בתיכנון אוברקלוק קטן. מצב מנוחה המעבד מגיע ל 52 מעלות
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום. אני מצרף תמונות של המחשב שלי, והייתי רוצה לשאול איך אפשר להוריד מעט את הטמפרטורות במארז. היום היה יום חמים (לא יותר מ 28 מעלות - שזה לא ממש חם), והטמפרטורות הגיעו ל 48 מעלות (המעבד, ז"א - בדיקה על ידי RealTemp). וזה כאשר אני בסך הכל גולש, וקצת צפייה ב YouTube. לא משהו רציני. אם כן - האם יש המלצות לדרך קלה ויעילה להוריד מעט את הטמפרטורה? אציין שאני גר בארה"ב. תודה מראש - כמו תמיד - על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק ל8800GTS, אבל לא הצלחתי למקם אותו בצורה יציבה על שום דבר מעל ה 600\930 משום מה, שזה די קצת יחסית למה שאני רואה שהאחרים הצליחו להגיע עם הכרטיס. בדקתי טמפרטורות, זה לא העניין. אני מניח שמדובר במתח או בכרטיס- העניין הוא ששוב, אנשים אחרים הצליחו להגיע עם הכרטיס הנ"ל ליותר מזה. בכל פעם שאני משחק משחקים במעל לזה, כל הזמן הדרייבר קורס ומציג הודעה "מנהל התצוגה קרס ושוחזר מחדש" או משהו בסגנון של זה. אשמח לניסיון לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני על 3.7 יציב עם מתח של 1.4 במאמץ מגיע לי מקסימום ל 54-55 עכשיו אני רוצה לעלות ל 4GHZ המעלות במאמץ יגיעו עד ל 65-67 ו AMD אומרת ש 62 מקסימום אז מה אתם אומרים זה קריטי ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קניתי כרטיס מסך של Asus HD 6870 1GB GDDR5 ורציתי לדעת האם הכרטיס הזה ניתן לאוברקלוק בוא נגיד ''כבד'' כדי להרגיש הבדל משמעותי בביצועים , אם הוא כן ניתן אז בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לעשות את זה ובכלל איך לעשות את זה , תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שאני יוכל לשלוט לו על הלדים לכבות ולהדליק דרך המארז כמו שיש לי עכשיו מיקדימה המארז הוא Cooler Master Haf922 אני יודע איך מחברים את המאוורר רק אני לא מוצא עוד מאוורר כזה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הקירור סטוק ב-HTPC מאחר והוא לא עושה את העבודה כמו שצריך ואני רוצה להתחיל ב-OC קליל, המעבד עובד כרגע במנוחה על 50 מעלות בערך, במאמץ באיזור ה-60+, מאוורר של המעבד על 2500 RPM, המארז אחרי ניקוי מסיבי והמעבד אחרי החלפת משחה וניקוי הגוף קירור, כמו כן בדקתי והקירור יושב טוב והדוק למעבד, סידור החוטים והסירקולציה מעולה. המארז הוא 1200 וכול שמונת המאווררים שלו עובדים כראוי. סה"כ כל הרכיבים בטמפ" מעולה וקרירים מאוד חוץ מהמעבד, צריך המלצה לקירור עד 150 שקלים, שהקירור יבוא בעדיפות מוחלטת על השקט שכן גם ככה כולם פה יהיו שקטים מהסטוק ואין לי בעיה עם קצת רעש. חשבתי על אחד מאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6204 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז שלום חברה. ניסיתי לחפש בפורום ולא הצלחתי למצוא את התושבה... א. אני מעלה ומעלה את ה-FSB, מתי אני יודע שזה הזמן להעלות את המתח במעבד? (במידה וה-OC הוא רק למעבד). היו לי כמה מקרים של מסך כחול, כן, כשהעלתי את ה-P4 630 ל-4.3 GHZ על סטוק VOLTAGE... ב. מה זה NORTHBRIDGE VOLTAGE בכלל? למה ומתי צריך להעלות אותו? לוח : Asus Maximus Formula X38, לוח אם כל כך רע, תראו מה קורה אצלו בביוס וכמה VOLTAGE יש :
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מארז V4 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967#Tab1 המוכר אמר לי שהוא מגיע עם מאוורר אחד וששאלתי אם ניתן להוסיף עוד מאווררים הוא אמר שאפשר מקדימה. בבית גיליתי שניתן להוסיף גם מלמטה ומלמעלה. מרגיז מאוד (שלא ניתן מידע מדויק וצריך לגלות זאת לבד). אני רואה במארז שלמעלה יש מקום ל-2 מאווררים. האם זה נכון (באתר של היצרן כתוב שניתן להתקין מאוורר אחד למעלה). איזה מאווררים 120 MM מומלץ להתקין כתוספת ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי?[br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 19:05:43 מצאתי בחנות laptopexpert ב-200 ש"חמישהו פעם רכש מוצר בlaptopexpert? איך הם? לא יקר "קצת"?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד שלי יותר טוב mugen 2 או zalman CNPS10X flex. יש לי: core i7 920 אני רוצה לעשות OCבערך ל-3.5
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-