אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות oc למעבד שלי-amd athlone 2000+x (ה-x זה רק בשביל שהפלוס יעבור לצד ימין) נכנסתי לביוס וראיתי איפה שאני יכול לשנות את הבאס מ-133 ל-166 אבל אני לא מצליח לשנות את ה-voltage ... הוא מופיעה לי שם באפור ככה שאני לא יכול לעשות איתו כלום. ניסיתי להפעיל את הבאס על 166 אבל המחשב לא מצליח להעלות את עצמו בכלל ורק אחרי חצי שעה ככה אפשר להפעיל אותו והוא רושם שהוא לא יכול להפעיל את הווינדוס... יש איזה דרך לפתוח את האפשרות של ה-voltage ? יש איזה תוכנה שאני יכול לעשות את זה דרכה? נ.ב הורדתי מהאתר את תוכנה powerstrip וראיתי שיש שם אפשרות להעלות את ה-engine clock ו-memory clock כאשר ה-engine נמצא על 400 וה-memory על 250. מה כל אחד מהם עושה? האם כדי להעלות אותם? מתי אני יודע לה…
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ת'סינק המקורי של 9800 פרו (רק ת'סינק לא ת'כרטיס) חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לתת לינק ... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מדריך עם תמונות אשר יעזור וידריך אותי בשלבים של הכנת המערכת.אשמח לקבל קישורים בפורום אשר יתנו לי מידע נוסף בנושא. ד"א ערכתי חיפוש בפורום אך החיפוש לא העלה דבר... תודה רבה ולילה טוב...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות O.C ולשלוט עליו בWINDOWS אבל אני לא מכיר תוכנה אני יודע שהיא אומר להתאים ללוח אם שלי או למעבד וכל זה.. בכול אופן אני צריך רק את התוכנה בלי בדיקות אחרי וLOG מישהו יכול לתת לי לינק? והסבר כללי רצוי.
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום משום מה כשאני עושה OC ל 2800MHz אני מקבל בסופר פיי 59 שניות (1MB) כשאני מתקדם ומגיע ל2900MHz פתאום אני מתחיל לקבל תוצאות של 1:00 ו 1:02 עכשיו חוץ מזה הגעתי ל 2920MHz ואני לא מצליח עוד.. הווינדוס פשוט לא עולה בבאס גדול מ146 יש לי אפשרות בביוס שנקראת Frequency/Voltage Control אבל כשאני נכנס יש לי רק אפשרות לשנות את הבאס והיחס בין המעבד לזכרונות.. אין כלום על מתח למה זה ככה? (המפרט בחתימה!)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר ודיונים פה, אבל יש משהו שאני לא מבין מה זה מחלק של הזכורנות? ביחס, הכוונה ליחס בין הזכרונות לבאס? איך מגדירים את זה בלוח אם Gigabyte 965p-ds3?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
לכל החברים בפורום ניסיתי בעצמי לבצע את האובר קלוקינג וראיתי שיש בלי סוף דברים לשנות ולבדוק, וגם כששיניתי דבר הכי קטן כמו בוסטר אוטומטי וכו ישר בבוט הבא אמר לי שהאובר קלוקינג נכשל קיצור אני יודע שהלוח אם שלי תותח ובנוי במיוחד לאובר קלוקינג יש לי שני שלוש שאלות עיקריות! 1: האם אני ארגיש במיוחד את השיפור אחרי האובר קלוקינג במהירות עבודה במערכת ההפעלה? הכל ירוץ מהר יותר ?? 2: הייתי רוצה לבדוק אופציה שמישהו יבצע לי אובר קלוקינד בתשלום , כי אני מאוד מעוניין להביא את הרכיבים שלי לניצול אבל כמובן מישהו שבאמת תותח בזה שהצליח כבר להקפיץ מערכות לניצול גבוהה 3: כמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
כבר זמן מה שהכרטיס שלי נח על טמפרטורות מבעיותות של כ 95 מעלות. לאחר בדיקת מעבדה, ניקוי ושימון מאווררי כרטיס המסך (Leadtek GeForce 6800GT) המסקנה הייתה חד משמעית - הקירור הרוס. כרגע טמפ' הכרטיס נעה בין ה 80 מעלות במנוחה, דבר שלא יכול להימשך. מכיוון שאין לפנדה אחריות על קירור החלטתי לקנות קירור אחר ולגמור את העניין. לאחר חיפוש בפורום והתייעצות עם חברים, הגעתי ל Arctic Cooling NV5 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40 רק רציתי לוודאות, רגע לפניי הקנייה, שעשיתי את הבחירה הנכונה. ובכן, דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי את לוח אם GA-EP43-DS3L של חברת GYGABYTE ומעבד E8400. (תושבת 775) רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד בקירור Freezer 7 Pro? (מבחינת מקום פיזי)
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני אחרי OC 2.4@3.3 הזיכרון שלי הוא של 400MHZ עכשיו אחרי שעשיתי את האוברקלוק ..(הזיכרון היה על מצב אוטו).התוכנה רושמת שהוא עובד על 186.3 ...שלפני זה הוא היה עובד על 200 שככה זה צריך לעבוד ...השאלה שלי שאני נכנסתי לביוס היום ראיתי שאפשר לשנות את ה- MHZ של הזכרונות ..400. 320 .266 .... על 400 המחשב לא עולה ועל 320 הוא עולה וגם רושם לי בתוכנה שהזיכרון על 230 זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך מסוג x800gt. כאשר העליתי את מהירות הליבה מ 475 ל519 ואת הזכרונות מ 495 ל- 529 הכל עבד כרגיל. הרצתי 3dmark05 והעסק פעל יפה (לא זוכר כמה יצא...אבל היה שיפור משמעותי). כאשר העליתי ב-3 מגה הרצים את מתח הליבה ובמספר זהה את הזכרונות כניסיון לדחוק עוד טיפה מהאוברקלוק ולהפסיק, נתקע המחשב. (התוכנה הייתה ati tool). עשיתי ריסט והמסך התחלה של ווינדוס עלה, אח"כ המחשב נעצר על מסך "ברוך הבא" המעצבן של ווינדוס. ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר מאוורר ביתי מכוון על כרטיס המסך וזה לא עזר. מה לעשות? האם הלך הכרטיס? האם אפשר לבטל את האוברקלוק בביוס? אני אובד עצות!
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי את מחשב הבא: p4 1600 mhz via p4x266 256mb sdram של חברה כלשהי :\ המחשב מספק אותי, כי אני בעיקר גולש באינטרנט והייתי רוצה להתנסות באוברקלוק, אז איזה קירור אתם מציעים לי למעבד הזה? ואם תצטרכו עוד פרטים על המחשב, פשוט תשאלו :>
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במשאבה חזקה אך שקטה!!! יש מספר משאבות שראיתי אך איני יודע כמה רעש הם עושות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה בין האפשרויות או בהמלצה על נוספות תודה. האפשרויות שמצאתי: Asetek WaterChill Xtreme Integrated Pump : http://www.frozencpu.com/products/2134/ex-pmp-34/Asetek_WaterChill_Xtreme_Integrated_Pump_Reservoir_03-L-1254.html?tl=g30c107s154 Hydor SELTZ L 35 : http://www.frozencpu.com/products/2127/ex-pmp-21/Hydor_SELTZ_L_35_II_Water_Pump_450_GPH.html?tl=g30c107s154 Swiftech MCP655 12 VDC Pump
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מהירות הליבה של הכרטיס היא 560 והעליתי אותה ל650 . מהירות הזיכרונות dd3 היא 700 (1400 אפקטיבי) והעליתי ל800 (1600 אפקטיבי). באתרים שונים שנתנו סקירות לכרטיס מחברה זו ספציפית הגיעו למהירויות נמוכות יותר בהרבה ותהיתי אם הפורום הזה יש מי שעשה אוברקלוק לכרטיס הזה ורוצה להשוות איתי.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מעבד 2800+ clawhammer עם AC FREEZER PRO 64 וזכרונות F1-3200PHU2-2GBZX שלGSKILL..תזמונים 2-3-3-5 ומתח 2.6-2.7..לפי האריזה הבעיה היא שבביוס היחס מוגדר 2/1.66. כשאני משנה את זה ל1:1 לוקח למחשב די הרבה זמן לעשות פוסט ואז הוא עולה עם ההגדרות הקודמות.. נייסיתי להעלות את המחשב עם היחס הזה ולהרים את הזכרונות לבאס המקורי לפחות, אפילו בלי OC (יוצא שמעבד על 242 במכפלה של 7) והזכרונות על 400..במצב כזה יש פוסט לשתי שניות ואז הוא נתקע ומופיעים פסים לבנים על חלק מהמסך.. כך או כך, הזכרונות האלו אמורים להגיע ל-500 מה"צ בקלות.. לא הצלחתי למצוא בביוס את האפשרות לשנות את ה COMMAND RATE מ 2 ל 1..ואני מניח שזה חלק מהבעיה..כי הלוח לא יכול לעבוד עם שני סטיקים דו צדדיים של ג'יגה כל אחד..לפחוץ זה …
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לקנות מעבד ולעשות לו אוברקלוק. לא מחפש לשבור שיאים רק לארגן לי מעבד מהיר ובזול. ההתלבטות שלי היא בין XP 1700 Tbred לבין XP2200. עכשיו תגידו לי אם אני מבין נכון - לשניהם יש את אותה ליבה ולכן המהירות הסופית שניתן להוציא מהם היא בערך אותו דבר (כ 2200Mhz במקרה הטוב). למרות שהסימון של ה XP2200 הוא יותר גבוה ב 500 זה לא אומר שאני אוכל להגיע אתו ל 2500Mhz או משהו כזה. כלומר, אם הבחירה היא בין שניהם ושניהם יביאו אותי בסוף לאיזור ה 2200Mhz אז עדיף ללכת על ה 1700 כי הוא יותר זול. האם זה נכון או שדיברתי שטויות ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד intel 930 עם מאוורר מקורי של אינטל...בחרתי את המעבד הזה ולא את ה 830 כי אמרו לי שהוא יותר קר אבל משום מה הוא מגיע לי לטמפ' מאוד גבוהות....שאני מדליק אותו הוא מתחיל מ 56~ מעלות מה שלא נראה לי הגיוני...כי יש לי לוח של asus p5wd2-e וחשבתי שהוא יקרר קצת את המעבד שלי מכיוון שהוא הכי טוב אבל אני לא חושב שזה קשור.. אני אודה לכל מי שיש intel 930 עם המאוורר המקורי של אינטל שיגיד לי כמה מעלות זה אצלו מתי שהוא מדליק את המחשב + כמה מעלות זה במאמץ מועט וכמה מעלות במאמץ.. ואני רוצה לקנות big typhoon ויש לי שאלה האם המאוורר שמעל הוא מוציא אויר מהקירור או מכניס. כאילו המאוורר שמעל הקירור האם הוא מאוורר intake או מאוורר שמוציא אויר החוצה. ואני צריך המלצה על משח…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם הלוח הזה מסוגל לפעול בתדר FSB 400???????
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
GIGABYTE GH-WIU01 - LIQUID COOLING SYSTEM - 3D GALAXY LCS http://www.gigabyte.com.tw/Products/LiquidCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2341&ProductName=3D%20Galaxy%20II עם האורורה 570 כמובן ... מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2800+ וכשאני משחק במשחקים המשחק נתקע אז קניתי לו Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP ואז הכל היה בסדר הכל היה רץ כמו שצריך עד לפני כמה ימים הוא שוב נתקע אני שם לו מאורר של הבית והוא עובד טוב אבל אני רוצה לתקן את זה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-