עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shshmul,

אם אפשר הסבר מפורט אני אשמח system zone 1=37 system zone 2=43 processor zone=38 מהם אזורים 1+2 ? מדובר על טמפרטורה [אני חושב] תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by dudicoh,

אני מעוניין לשים מערכת קירור ממוצעת על מעבד אינטל 2.8 ועל כרטיס מסך FX 5200 מה המחיר שאני צריך לשלם עבורה וזה אומר שאני גם צריך זכרונות מיוחדים עם קירור בשביל זה? תודה

• 8 תגובות
    • 489 צפיות
  3. הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  4. האם הסטפינג הזה 2500dkv4d aqxda0316mpmw או זה: AXDA2500KV4D AQXDA 0323UPMW אולי מישהו מכיר או יש לו אחר

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by owen,

ע"מ לקרר מחשב קטן מימדים אני זקוק לרדיאטור איכותי ויעיל שלא יעלה על המידות הבאות (W x H x L): 40x80x150+מאוורר, מישהו מכיר משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. הגעתי לOC מכובד של 4.05 GHZ עם מעבד E7200 1.4V באס על 450 FSP - 1800 שמתי זיכורונות על 1:1 והעלתי את המתח שלהם. סיים שעתיים בOCCT בביטחה . אך אחרי 3 דקות בפריים95 הוא נפל וקיבלתי מסך כחול . עם השגיאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL חיפשתי אותה בגוגל וקיבלתי כמה תוצאות : אחד אמר שזה בטוח זכרונות, אחד אמר שזה בטוח ספק ואחד אמר שזה חומרה פגומה . מה הבעיה לדעתכם ? אני אנסה עכשיו להוריד חזרה את המתח של הזכרונות ואני יכתוב פה .

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by idoyi,

יש לי מעבד amd 3500+socket939 ונראה לי שהקירור שקיבלתי איתו לא משהו כי הוא עובד בטמפ' ממש גבוהות רציתי לדעת על איזה קרור אתם ממליצים למעבד הזה תודה....

• 8 תגובות
    • 489 צפיות
  8. במחשב החדש שלי עם מעבד E6300 שקיבלתי לא רואים את הטמפרטורה של המעבד....בשום תוכנה...למה זה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

עשיתי אובר קלוק מGT ל-ULTRA 1100/400 והתוצאה שלי עלתה רק ב-100 נקודות מה יכול להיות לא בסדר?? היה 4430 ועלה ל4530

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by migez,

ממ שלום, ברשותי המעבד intel pentium 4 prescott 2.8GHZ socket 478 והלוח אם Intel Rock Lake D865PERL. עכשיו השאלות, 1. איך המעבד הזה בשביל לעשות OC? מה המגבלות שלו? 2. חשבתי על לקנות את הקירור למעבד Tuniq Tower 120 בשביל שאני אוכל לעשות לו OC ברמה טובה, האם זה יוכל לעזור לי והאם כדאי לי לקנות את זה בשביל לעשות OC למעבד? 3. והאם הלוח אם שברשותי הוא נעול? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by bad-sector,

איפה ניתן למצוא שבלונות לחורים בלוח האם או בכרטיס המסך? זה ממש סרט לפרק הכל בשביל לדעת איפה החורים, יש סיכוי שיש כאלה מוכנות? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by SamurAchzar,

אני הולך לעשות אוברקלוקינג די כבד, ורוצה לדעת אם לAntec Lanboy יש ספק כוח מקורי, או שאני צריך לקנות ספק (אני קונה מKSP, לא פנדה). אם הוא בא בלי ספק, איזה ספק מומלץ לאוברקלוקינג? תודה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. 55-57 במאמץ. 46-47 במנוחה. אוברקלוק סופי שבוצע(עם קירור סטוק רגיל...): 3.29Ghz 235Mhz FSB הגדרתי בביוס שהזיכרון יהיה על 400mhz ולפי אוורסט(התוכנה) הזיכרון עולה בהתאמה למעבד. ז"א שהזיכרון כרגע על 235mhz במקום 200mhz. כל זה בוצע ללא העלאת מתח והגבלתי בנוסף תpci\agp בביוס שagp=66Mhz pci=33mhz האם כל התהליך שביצעתי נכון ולא מזיק...? והאם ניתן להוסיף עוד, או שבשביל זה אני אצטרך קירורים לזכרונות ולמעבד. הלוח פועל על 32-33 מעלות. השאלה העיקרית היא האם הייתי אמור להעלות מתח...?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  15. Started by dlogan,

אם אני עושה OC זה יוריד לי את האחריות?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by road_runner,

שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. Started by morangal555,

http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=277 אני קונה אותו ב150 ש"ח

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. Started by Impreza,

אז ככה זה מחשב ישן.. פנטיום 2 400MHZ עם זכרון 512MB עכשיו, הלוח הוא של Iwill. הוא תומך 133 אבל הזכרונות עובדים על 100 ואין לי אפשרות לשנות את זה בביוס. הזכרונות כן תומכים ב 133 בביוס יש אפשרות להגדיר למעבד מהירות ולשנות מכפלה אבל בפועל כלום לא קורה המכפלה תמיד נשארת על 4 ואם אני מגדיר לו 500MHZ, 450MHZ וכו' לא קורה כלום. רק אם אני משנה ב FSB זה משתנה. אבל יש לי אפשרות רק עד 124 שזה בעצם 496MHZ גג איך אני יכול להגדיר שהזכרונות ינוצלו ויעבדו ב 133 במקום 100? ניסיתי את כל התוכנות האפשריות במאגר ההורדות באתר אבל שום תוכנה לא תומכת בצ'יפסט או במעבד..

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  19. כמה הוא יעיל? יותר טוב ממאוורר? האם אפשרי להתקין קירור מים גם על הכרטיסי מסך החדשים כמו ה- 88GTX? מהסוגים הפחות יקרים של קירורי המים מה מומלץ באופן כללי? מה היתרונות של קירור מים אם יש למישהו להוסיף?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  20. היי מה המצב, יש לי כרטיס מסך מדגם Sapphire Radeon X1950GT 256MB PCIe עכשיו זה מאורר מקורי והוא מרעיש לי בטירוף,בקושי יוצא לי לשחק משחקים וכו.. יענו משהו שיאמץ את הכרטיס, החום במנוחה עומד על 39 אין לי מושג כמה במאמץ איך אני לעזעזל משתיק את המאורר קצת?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. Started by K0sTa,

עד כמה אפשר למשוך ת'זיכרון הזה? יש לי 2 סטיקים של זה..1024.. ועם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. לפני שבוע פירסמתי על כשל של מאוורר של הכרטיס שנתגלה ע"י חיישן טמפ' וקניתי בחנות בסביבת אור יהודה BLUEORB והדבקתי אותו עם המדבקה הדו כיוונית אך כעבור 72 שעות (היום בבוקר ככל הנראה) המאוורר נפל מהמדבקה וכרגע מה שמחזיק אותו זה טונה שד דבק חם לא אפקטיבית בכלל! שאלות אליכם: כיצד אני יוריד מהGPU את סימני המדבקה הישנה ואת סימני הדבק הטרמי של המפעל? איזה דבק טרמי מומלץ היום ושייחזיק את BO לאורך זמן? האם יש לשים כמות עדינה בשתי הכיוונים או טונה?? אבקש לשלוח לי בPM חנויות שניתן שקנות בהם את הדבק הנ"ל (חברה לאלק' בפ"ת ביקשה 16 יורו למזרק 10CC)?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by no nick,

למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. Started by LordOfNemesis,

שלום, אני צריך עזרה לקנייה של מאוורר למארז של מחשב 1.2 AMD ATHLON שיוריד את הטמפ' בצורה ברורה!!! הכוונה לברורה שיוריד בצורה שהכי תשלם לעבודה של המחשב!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by dandisc,

קצת נמאס לי מהרעש של המחשב אני מעוניין להשתיק אותו קצת: יש ארבעה מאווררים לפי מה שראיתי:1 בגב המארז מוצי אוויר,אחד על הכ"מ,אחד על המעבד ואחד בספק..קצת קשה לי להבחין מאיפה רוב הרעש מגיע אבל נראה לי שזה מהספק איזה עוד מקורות רעש יכולים להיות? אני לא יודע בינתיים מה התקציב כי אני לא מודע למחירים ובכלל לא מבין בעסק הזה בש*ט איזה בדיקות ניתן לערוך על מנת למצוא את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.