עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי אז ככה מצאתי לי מחשב ישן במחסן שלי שהיה זרוק חח.. עם מעבד 1.6 של פנטיום ולוח סגול עוד לא בדקתי חברה בכול מקרה אני רוצה לעשות למעבד הזה אובר קלוק... אהה וזה עובד בכפולות של 16x100 mhz לא יודע למה כי הזיכרונות שלו הם 133.. בקיצרו חברה תנסו לעזור לי לעשות אובר קלוק כי עם אני ניכנס לבאיוס ומנסה לעלות את הכפולות מ-16 ל-17 או 18 וכו כוו זה לא משנה שום דבר זה עדיין נישאר 1600 בקיצרו יאלה חברה תעזורו תודה...

2. Started by BHXHO2,

קיבלתי 2 מאווררים של 12 אחד קדימה ואחד אחורה עם המארז HEC 6A21 Compucase יש להם בקרים של טמפרטורה אני חיברתי אותם לספק שיסתובבו הכי מהר אבל עדין זה נראה שהם לא מסתובבים על מהירות מקסימלית לפי הרעש שהם עושים חיברתי לחיבור אחד של 12 וולט את שניהם איך אני יכול לגרום להם להיסתובב על מהירות מקסימלית 2 : קניתי ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 כתוב על המאוורר 1500 RPM זה המקסימום או המינימום עוד משהו קטן אני צריך המלצה על מאוורר 12 שיסתובב מהר מעל 4000 RPM תודה ניסים

3. Started by snir2651,

שלום לכולם, אני חושד שהמחשב שלי מתחמם ללא אוברקלוק. לכן, הורדתי את התוכנה CORE TEMP וקראתי את החומר שמצוי בסטיקי בנושא. לא הצלחתי להבין כמה דברים ואני מקווה שאני אקבל הסבר ראוי. המחשב שלי מורכב משני מעבדים, ויש לי שני טמפרטורות של שניהם, השאלה היא האם הטמפ של הCORE הוא שיכלול של שני הטמפרטורות:42+43=85 ואז הנוסחה של הTjunction-DTS=0 והמשמעות היא שהמחשב חם מדי, או שהמחשב שלי נמצא במצב מצוין מבחינת הקירור שלו. לסיכום: האם החישוב של הDTS הוא חיבור של שני טמפ' המעבדים יוצרים את הCORETEMP או שבעצם הממוצע של שני הטמפ' הוא DTS ? תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. Started by yaniv.s,

אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצות לקירור למעבד אבל שיהיה משהו רציני ומחיר לא בשמיים.. אם אתם צריכים את המפרט תגידו לי.. ועוד פעם שהקירור יהיה טוב לא צעצוע .. אה ד"א המעבד הוא OC עריכה : מפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by An7i,

לכל החברים בפורום ניסיתי בעצמי לבצע את האובר קלוקינג וראיתי שיש בלי סוף דברים לשנות ולבדוק, וגם כששיניתי דבר הכי קטן כמו בוסטר אוטומטי וכו ישר בבוט הבא אמר לי שהאובר קלוקינג נכשל קיצור אני יודע שהלוח אם שלי תותח ובנוי במיוחד לאובר קלוקינג יש לי שני שלוש שאלות עיקריות! 1: האם אני ארגיש במיוחד את השיפור אחרי האובר קלוקינג במהירות עבודה במערכת ההפעלה? הכל ירוץ מהר יותר ?? 2: הייתי רוצה לבדוק אופציה שמישהו יבצע לי אובר קלוקינד בתשלום , כי אני מאוד מעוניין להביא את הרכיבים שלי לניצול אבל כמובן מישהו שבאמת תותח בזה שהצליח כבר להקפיץ מערכות לניצול גבוהה 3: כמה זה יעלה לי?

6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הייפר 48!! שמו המלא הוא HYPER 48 KHC-L91-U1 Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) and LGA 775 ומעניין אם הוא ישקול גם כמו הייפר 6 המפורסם שלהם!! ועוד אחד נחמד מאוד הוא Ultra Vortex KCC-V91 גם היטסינק ענקי ויפה!! Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) הוא אומנם לא תומך בסוקט טי החדש של אינטל!! אבל עדיין זה לא משנה כי הוא תומך בסוקט 754-940 והוא גם כבד מאוד שוקל כמעט 900 גרם!! לפרטים נוספים כנסו ל- http://www.coolermaster.nl/

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  7. רציתי להתחיל ללמוד קצת OC, לפני שאני עומד לקנות מחשב חדש. המעבד שלי הוא pentium 4 1.8GHz אין לי קירור מיוחד לכן הייתי רוצה OC פשוט שלא ייסכן את המעבד. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by moshel7,

יש לי את גוף הקרור הנ"ל וכמו כן גם את ARCTIC-COOLING FREZZER PRO 64 מה ממולץ להרכיב על מעבד AMD ATHLON 4800X2 מה מישני גופי הקרור הנ"ל יתן תוצאות טובות יותר מתוכנן OC קליל

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  9. אהלן, יש לי מארז של thermaltake armor lcs עם קירור מים וקיבלתי איתו בקבוק מילוי,העיניין הוא שטסתי לחו"ל ל9 חודשים ושחזרתי אני לא מוצא אותו ואני מתקרב לLOW כניראה אמא שלי זרקה אותו לפח(היא אוהבת לזרוק דברים לפח) התקשרתי ליבואן של thermaltake בארץ הוא אמר לי שהם לא מוכרים את החומר בנפרד ושאני יכול להשתמש בנוזל לקירור רדיאטורים,מים ירוקים משהו.העיניין שאני לא כל כך סומך על מה שהוא אמר למרות שהמים ירוקים וזה באמת רדיאטור. אני צריך דעה מקצועית ואין מקום יותר טוב מפה...תעזרו לי כי אני בLOW ואני מודאג שזה יגיע למצב שהרדיאטור הסתובב סביב עצמו. (תיראו לאיזה בעיות הגעתי...להחליף מים ירוקים במחשב). יהונתן.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  10. Started by avirama85,

שלום. קניתי מאוורר חדש למעבד, אני צריך עזרה בניקוי המשחה הקיימת, ואיך למרוח את המשחה החדשה (ARCTIC SILVER III). יש לי AMD Athlon XP 2000. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  11. המפרט בצד לפני כמה חודשים המחשב עבד יציב בבאס 150 ואז הורדתי את האוברקלוק הבעיה התחילה ליפני חודש~ אז הוא לא רצה לעשות פוסט מעל 115 אכשיו 113 הלוח מיתחרפן או מה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by RazorJunior,

יש לי 2 שאלות: 1. איך אני בודק את הטמפ' של המעבד? התקנתי גם את CPUCOOL וגם את MOTHERBOARD MONITOR והם לא זיהו את הלוח אם, חיפשתי גם בביוס ולא מצאתי שום דבר.... 2. הכנסתי כמה מאוורים חדשים והורדתי את הטמפ' של ההרד דיסק(זה הדבר היחיד שכרגע אני יודע איך לבדוק טמפ') מ 39 ל 28 בעבודה קלה(אקפלורר אוברנט וזהו). איך אני מדמה עומס בשביל לבדוק טמפ' תחת עומס?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by amit_R,

אחרי התלבטויות ואחרי שהמליצו לי פה על הS1 והכל בסוף החלטתי ללכת על הZALMAN vf100 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 בהתחלה אחרי שהמליצו לי ללכת על S1 החלטתי להזמין אותו אבל בגלל שלהוסיף עליו עוד מאוורים זה כבר יצא בערך 200 ומשהו שקל אז החטלתי ללכת על הזלמן שהוא ניראה לי גוף קרור טוב מאוד והפרש ביניהם שS1 עם שני מאוורים עולה הוא 200 ומשהו שקל עולה כימעט כמו הזלמן אולי קצת יותר.. בכל מיקרה תודה למי שהמליץ לי פה בהתחלה למרות שבסוף הלכתי על משהו אחר לגמרה אחלה פורום תגידו לי להתחדש חחחח

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by arkadur,

קניתי מארז של TT... עכשיו יש לו במסך של הטמפ' 2 שורות...(זה הדגם עם 4 ערוצים) הבנתי שהשורה השנייה היא הטמפ' הנוכחית לפי החיישן מה השורה הראשונה? ולמה אין לי תאורה במסך? ומה קובע הבורג? (הוא משנה את הטמפ' בשורה העליונה) ולמה הערוץ הרביעי לא משתנה (המאוורר עובד תמיד בMAX ) עכשיו שסיימתי את המודינג האחרון (תמונות בקרוב...) אני מתחיל לעבוד על המארז הזה... (XASER 3 SUPER TOWER..)

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by AdiR^SiNaI,

יש כזה אפשרות לבנות מאוור במקום לקנות? או שיש מדריך באתר ? ועוד משהו בלוח אם יש רק 2 מקומות לחבר מאורר אז נגיד אני רוצה 3 מאוררים איך אני מוסיף עוד אחד אם אין לי חיבור בלוח?? תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by shaharo,

שלום אני קונה שדרוג למחשב שלי מבוסס axp עם המערכת הזו אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני אז מה אתם אומרים abit an-7 axp 2500+ geil pc3200 volcano 12 עכשיו מה עדיף מובייל או רגיל? ראיתי באתר של פנדס שהמובייל יש להם fsb של 266 mhz זה לא יוריד בביצועים? ומה בקשר לזכרון כדאי לי לקנות זכרון יותר מהיר שיעויל לאוברקלוק? pc4000? תעזרו לי . תודה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by davie007,

בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. Started by -R-E-L-,

אתמול בלילה ניסיתי לעשות OC עד שפתאום המחשב הפסיק לפעול(מסך שחור עם צפצוף ארוך - בדקתי וראיתי שזה בעיה בזיכרון), הוצאתי את הבטריה והצלחתי להחזיר את המחשב לחיים אבל הופתעתי לגלות שהמחשב ניתקע בעת בזמן טעינת WINDOWS (לאחר כניסה למשתמש). לאחר מכן גיליתי שאני צריך לבטל את הבקר הSATA על מנת המחשב לא יתקע (מוזר). והדבר הכי מעצבן הוא שאני לא יכול לעשות OC לגמרי, אם אני מעלה קצת את הבאס המחשב חוזר למצב של הציפצוף הארוך עם המסך השחור. :'( יכול להיות שנדפק הזיכרון או הלוח כתוצאה של OC?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by gil_k,

אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הנינגה, על איזה מאווררים אתם ממליצים? עדיפות מנעה, TMS, פנדה, KSP ושאר חנויות בקריות\צפון. בקשר ל IQPC- לא נראה לי כדאי לקנות מאוורר ולשלם עוד 30 למשלוח. תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  20. שלום לכם חברה, איני נוטה לכתוב כאן הרבה אך אני משתדל לעבור על הפורום ומעודכן ביותר. אז ככה לעניינו.. הקירור שנרכש כדי לתמוך באובר האגרסיבי למעבד - Big Typhoon VX - הזכרונות מגיעים עם קירור - הזכרון נרכש במיוחד לאוברקלוק. הצלחתי להגיע עם המעבד הנ"ל על באס של 450 (מכפלת מעבד מקסימלית - 8) 450X 8= 3600MHZ. SPD - אוטומטי על 3.2 העברתי אותו ל2.4 ז"א מהירות זיכרון 2.4*450= 1080 (זכרון עובד על 1066MHZ). ה- SETUP הנ"ל ללא נגיעה בחשמל - על AUTO! אתמול עוד התלהבתי מהתוצאות אבל לאחר שהלכתי לישון והתעוררתי בבוקר נוכחתי לדעת שה SETUP אגרסיבי מדי (ללא נגיעה במתחים) והמחשב נתקע חשוב לציין שהמשחקים להורדת הבאס (מ 450 ומטה) לא עזרו והמחשב מאז עובד בין 20- 40 דקות ונתקע. ה SETUP עכש…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by koodkid,

שלום האם מישהו יודע איך עושים overclocking עם הלוח הזה הביוס נותן לי לשחק עם הכופל ועם המהירות של ה fsb אבל המחשב לא עולה עד שאני לא מחזיר את כל מה ששיניתי למקור! אפילו אם נניח אני רק מוריד את הכופל בלי לגעת במהירות של ה fsb גם אז אני לא מצליח !!! שום דבר לא מצליח חוץ מאיך שזה היה במקור האם למישהו יש מושג? יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ ולוח אם asus a7v8x כמו שציינתי בנושא 512 זכרון 333 של ספקטק icq:98669531 shaniam@013.net.il

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by Esparco,

אנשים מה עדיף יש לי intel pentium 4 1700 עכשיו אני יכול לעשות OC ל 1900 עם memory bus 298 mhz או לעות OC ל 1950 וmemory bus 230 mhz מה עדיף הראשון או השני מישהו יודע? כאילו אם אני מוריד את הזיכרונות הוא מושך יותר

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by kobibo,

שחקתי בלא מעט משחקים והכל היה דיי בסדר אבל לא יודע למה ב FEAR הכרטיס מתחמם הרבה יותר ( 60 מעלות ) והמשחק לאחר זמן מסויים מקרטע.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. Started by Dalmedigos,

שלום. קניתי מחשב חדש לא מזמן: intel conroe E6400 intel 945G Nvidia 7600GT EX (overclocked) 256MB etc. והמעבד שלי נמצא קבוע על 40-45 מעלות... אני שוקל לקנות מערכת קירור מים.. אבל יש לי בעיות תקציב.. אז איזה קירור עדיף בערך ב-300-400 שקל... תודה ג'וני.

• 7 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים