עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DuduMan,

היי עשיתי אוברקלוק עם האצה לזיכרון והאצה למעבד המעבד על 2800MHz FSB 1600 400x7 והזיכרון על 500 אפקטיבי 1000MHz תיזמונים על5.8.8.20 יחס 10:8 עשיתי בדיקת יציבות והוא יציב רצח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  2. שלום לכולם השאלה הראשונה שלי היא מה המאוורר 120MM השקט ביותר (אבל שעדיין מקרר בצורה סבירה)? אני צריך אחד בשביל המארז שלי. השניה היא אם ואיך אני יכול לברר אם בכרטיס מסך שברצוני לקנות (יד שניה) בוצע אוברקלוק? המון תודה לעונים, העניין חשוב אביתר(:

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  3. ברשותי מעבד E6300 ולוח אינטל DG965SS ניסיתי לחפש בביוס את כל האפשרויות של מכפלות זכרון וכו', לא ממש מוצא אותם. האם אפשר בכלל לעשות OC ללוח הזה? או בכלל למחשב? מצורפות תמונות מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 476 צפיות
  4. מה הקירור הכי טוב ומומלץ למעבד athlon xp 1600? חבר שלי יש לו מעבד כזה שהוא קנה לפני שנה ומשהו והתקין עליו את המאוורר הג'נרי שסופק יחד עם המעבד הבעיה שהוא מתחמם לו ומגיע לטמפרטורות של 50c כשהמחשב לא במאמץ. מה אתם ממליצים לו? איזה מאוורר איזה קירור. הוא לא הולך לעשות OC.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by thegodx,

אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לדעת איך הקירור CoolIT Eliminator CPU Cooler ביחס לאלה שמומלצים פה בפורום והאם אפשר להשיג אותו בארץ ? http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/ תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  7. כרגע יש לי קירור סטוק שמגיע ל-5000 RPM בטמפ' של כ-40 מעלות התקציב גמיש, אבל אני מעדיף שזה יהיה עד 200 ש"ח. הכי חשוב שיהיה שקט, ויתאים לעוד סוקטים (בעיקר 478 ו/או A). OC פחות מעניין אותי כרגע. תודה !

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. לפי הביקורת על יכולות הOC של ה2.4C שפורסמה באתר הגיעו עם Asus P4P800 Deluxe לOC נחמד אז יש ןלו אותם יכולות OC כמו של הAsus P4P800

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  9. Started by zoloboy,

אני מחפש מאוורר למעבד super שקט ל p4 יש המלצות אנשים

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

מהי הטמפ' הסבירה לגשר הצפוני? כמה אצלכם עומד בימים חמים אלה ואיזה לוח אתם משתמשים?? זה עשוי לעזור. תודה רבה לכולם מראש!

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  11. 1. אני יודע אני לא יכול לעשות אובר קלוק בגלל הלוח (סתכלו על המפרט). יש סיכוי שאם אני יחתוך/ילחים/ישרוף משהו זה יפעל? 2. לכרטיס מסך שלי (7800GTX) אני לא יודע איך לפתוח צינורות. יש איפושהו מדריך, וגם המעלות שלו עם אובר עומדות על 48-53 במנוחה (למרות שאי אפשר לקרוא "לשולחן שלי" ומחשב שמריץ XP, מנוחה), האם זה בסדר? 3. אלו הזכרונות: שני Samsung M3 ב5-5-5-13 כל אחד על 333 מה"ז. האם אפשר לשפר משהו בהם, בלי לקנות חדש או בכלל לקנות להם משהו? לשפר מהירות, תזמונים? איך/ איפו? תודה מראש. 4. CLOCKGEN לא יכול לעבוד על הלוח שלי!!!!! יש עוד תוכנות לאובר? לא משנה אם אני יצטרח תמיד לחוון מחדש בהפעלה? אני מודה לכם ושיהיה לכם יום טוב בלי לקנות לוח אם של אינטל אם מתחננים! האם יש סיכוי שCLOCK…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by sk8,

קודם כל שלום יש לי מספר שאלות, המאוורר בספק חדל לפעול, קניתי חדש חיברתי ואני לא בטוח אם צריך להכנס אוויר למארז או שצריך לצאת ממנו ? קניתי לאחרונה מאוורר נוסף למארז 120 mm אם אני לא טועה, הוא צריך להוציא או להכניס ? המאוורר שהיה מותקן בעבר ניקתי אותו, ההוא בקידמת המחשב, צריך להוציא או להכניס ? המאוורר של הכרטיס מסך שלי חדל לפעול הוא עגול כלל מסגרת עגולה של הגי פורס 4 128 אם אני אקבע לאזור מאוורר 80 mm או 69 mm זה יעזור ? איך אני יודע מה טמפ הכ.מסך ? ממש תודה וחג שמח המארז שלי פתוח והספק מפורק בבקשה תשובות זריזות ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  13. אהלן, לפי המפרט המצוין עם מארז "בריזה" כזה http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=93 רוצה לעשות OC עדין יחסית לכרטיס מסך )6600U ( בלי להסתכן יותר מדי (אין כסף בשיט) כדי שיפסיק לקרטע... תודה :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  14. Started by Shlomi116,

קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  15. Started by SheZiF,

אז ככה ברשותי P4 3.0HT בסוקט 478 ואני מחפש קירור בתקציב מינמליסטי עכשיו אני לא מחפש קירור ענק אלא משהו קטן פשוט ושקט וכמובן שיקרר

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  16. שלום, מכיוון שאולי אני מוותר על מודינג (גם יותר כסך ממה שחשבתי וגם במילא הדלת צמודה לקיר (לא צמודה ממש אבל הבנתם..) ולא יראו את זה..) אז אמרתי שאני רק יוסיף מאוורר 120mm למארז שלי (HEC6A12) עם חיבור לספק כוח.. אשמח אם תמליצו לי על מאוורר 120mm חזק כמה שיותר ושקט מאוד...(עם חיבור לספק כח) (לא איכפת לי מואר או לא מואר.. כמובן שאני מעדיף מואר כי אין לי בכלל תאורה בתוך המארז אבל מצד שני במילא לא רואים אותה מבחוץ כמעט כי אין לי חלון חחח) וגם איפה הכי כדי לשים אותו במארז כדי שיקרר את החלקים במחשב הכי טוב.. (יש לי מקום למאוורר מהקדימה-למטה של המארז ל-120mm אני יודע וגם יש לי אחד מאחורה למעלה ניראה לי... מישהו יודע כמה מאווררים אני יכול לחבר ל-HEC 6A12 ובאיזה גדלים? קראתי שאני יכ…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  17. שלום לכם חברה, איני נוטה לכתוב כאן הרבה אך אני משתדל לעבור על הפורום ומעודכן ביותר. אז ככה לעניינו.. הקירור שנרכש כדי לתמוך באובר האגרסיבי למעבד - Big Typhoon VX - הזכרונות מגיעים עם קירור - הזכרון נרכש במיוחד לאוברקלוק. הצלחתי להגיע עם המעבד הנ"ל על באס של 450 (מכפלת מעבד מקסימלית - 8) 450X 8= 3600MHZ. SPD - אוטומטי על 3.2 העברתי אותו ל2.4 ז"א מהירות זיכרון 2.4*450= 1080 (זכרון עובד על 1066MHZ). ה- SETUP הנ"ל ללא נגיעה בחשמל - על AUTO! אתמול עוד התלהבתי מהתוצאות אבל לאחר שהלכתי לישון והתעוררתי בבוקר נוכחתי לדעת שה SETUP אגרסיבי מדי (ללא נגיעה במתחים) והמחשב נתקע חשוב לציין שהמשחקים להורדת הבאס (מ 450 ומטה) לא עזרו והמחשב מאז עובד בין 20- 40 דקות ונתקע. ה SETUP עכש…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  18. אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by Ido.K,

אז ככה כרגע יש לי 256x2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האפשרות היחידה שלי היא ככה להוסיף עוד סטיק אחד וזה יצא ככה 256x2+512x1 וזה יעבוד בסינגל צאנל במקום דואל צאנל על 1T מה עדיף לעשות והאם זה יתאים לצרכי אוברקלוק!? תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  20. אני עשיתי OC לE6600 וכרגע אני ב3200 multiplier X8 . הבאס עומד על 400. הזכרונות שלי הם OCZ 800mhz. 4.4.4.15. בEVEREST ובCPU-Z רשום שב 400MHZ התזמונים הם 5.5.5.15. ב333MHZ הם 4.5.5.13 וב266MHZ הם 4.4.4.15. השאלה שלי היא האם אני צריך לקבוע בביוס את התזמונים על 5.5.5.15 או להשאיר אותם על 4.4.4.15 כמו שהם עכשיו.(הם על manual). תודה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  22. עושים OC ידנית או חומרנית? (למעבד) 1. מה זה ביוס ואיך משנים אותו? 2. עושים OC בעזרת תוכנה במחשב או שפותחים את המארז ומשנים שם משהו? 3. אם עושים OC בעזרת תוכנה במחשב אז איך קוראים לתוכנה? אם עושים OC ידנית (משנים משהו בחלקים עצמם, לוח אם וכדומה...) מה משנים, עושים? 4. כשעושים OC למעבד זה גם מעלה את ה MHZ של הזיכרונות או שעושים OC לזיכרונות בנפרד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  23. מה ההבדל ביניהם והאם אם יתאימו למעבד Athlon XP כי באתר היצרן כתוב שהוא מתאים לSempron תודה מראש

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  24. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600GT של לידטק דווקא הגעתי איתו למהירות סבבה 750 למעבד ו850 לזכרון אבל הבעיה היא שאין לי מושג מה הטמפרטורה שהיא כבר מסוכנת בשבילו כרגע הוא על 45 בארך במנוחה ובארך 75 במאמץ, כמה זה כבר מסוכן?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  25. שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד intel 930 עם מאוורר מקורי של אינטל...בחרתי את המעבד הזה ולא את ה 830 כי אמרו לי שהוא יותר קר אבל משום מה הוא מגיע לי לטמפ' מאוד גבוהות....שאני מדליק אותו הוא מתחיל מ 56~ מעלות מה שלא נראה לי הגיוני...כי יש לי לוח של asus p5wd2-e וחשבתי שהוא יקרר קצת את המעבד שלי מכיוון שהוא הכי טוב אבל אני לא חושב שזה קשור.. אני אודה לכל מי שיש intel 930 עם המאוורר המקורי של אינטל שיגיד לי כמה מעלות זה אצלו מתי שהוא מדליק את המחשב + כמה מעלות זה במאמץ מועט וכמה מעלות במאמץ.. ואני רוצה לקנות big typhoon ויש לי שאלה האם המאוורר שמעל הוא מוציא אויר מהקירור או מכניס. כאילו המאוורר שמעל הקירור האם הוא מאוורר intake או מאוורר שמוציא אויר החוצה. ואני צריך המלצה על משח…

• 4 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.