עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט שלי התקנתי את קירור המים בחרתי במשחה הטרמית של זלמן- STG1 ביומיים הראשונים התוצאות היו לא רעות (מעבד באזור ה29-32 ) וצ'יפסט באזור ה40 (שיפור של 15 מעלות מהסטוק) לגבי הGPU, אין לי מושג, אין לו חיישן (6600) מזה כמה ימים שהטמפ' עלו בכמה מעלות, המעבד יושב על 33, והצ'יפסט על 44 בערך.. גם כאשר המאווררים דוחפים אוויר במלוא העוצמה האם ההפרשים הם עקב החום הכבד?, או שבאמת המשחה מזייפת? אשמח לשמוע דעתכם בעניין

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by huber,

שלום אנשים. יש לי את האפשרות לבחור בין 2 מעבדי 3000+ 64BIT, שניהם מליבת ניוקאסטל. מכיוון שאינני מתמצא בסטפינגים עד כדי כך - חשבתי שאולי משיהו מכם יוכל לתת לי תשובה מי משניהם נחשב לשבוע טוב יותר ל OC. הנה הסטפינג של שניהם: ADA3000AEP4AP CAAOC 0350VPMW ADA3000AEP4AX CBAEC 0430VPMW אם משיהו מכיר פורום OC מקצועי בחו"ל - אשמח אם תרשמו את הלינק פה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by ranyr,

יש מישהו שקנה שיודע כמה היא חזקה?ובכלל אם כדאי.. הMulticolor Light Tube הארוכה...

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. Started by saar2,

יש לי ידע בתחום המחשב ותמיד עניין אותי כל התחום הזה של אוברקלוקינג , איך אני מגיע למסך לביצוע הפעולה הזאת ? יש לי מעבד 2.6 בתור התחלה אני רוצה לעלות אותו ל 2.8 מה אני צריך לעשות ? קצת חומר והסברים על אוברקלוקינג אשמח מאוד לקבל .

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. Started by qpalzm,

המחלק של הביוס מסודר בקפיצות גדולות, כך שאני יכול לכוון את הזכרונות על 400 או 500. בשני המקרים, המעבד או הזכרונות מגבילים זה את זה באוברקלוק. האם קיימת תוכנה או ביוס פרוץ שמאפשרים מגוון רחב יותר של מחלקים? המפרט בצד. תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by Load,

יש לי מארז compu 6919 ואין לי כוח להיסתבך עם כלים ובלאגן, חשבתי לקחת את הדלת לאיש מקצוע כדי לעשות את הדלת שקופה ולחורר מקום למאוורר האם מישהו עשה דבר כזה? אם כן אז יהיה נחמד לשמוע עצות, ממי שהתנסה בכלל.

7. אף פעם לא ביצעתי אוברקלוק והחלתתי לנסות...אז פניתי לאחד המדריכים באתר שמתייכסים לאוברקלוק לכ.מסך ואז אני מגיע למקום הזה ונתקע : "הבדיקה יכולה להתבצע בצורות שונות ומגוונות, אך אנו ממליצים על הדרך הבאה, שהוכיחה את עצמה: 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף" מה זה אומר "להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף"????? תודה רבה. עריכה: מה זה בנצ'מרקים : " מומלץ להריץ את הבנצ'מרק המועדף עליכם, (3DMark ו-Aquamark הינם הנפוצים ביותר)"- מה זה אומר??

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  8. Started by cold-fire,

כדי להחליף את המאורר המקורי של BT למאורר 120 הזה http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a202829.htm

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  9. שלום, קניתי את המאוורר הזה למעבד Core 2 Duo E6600 ועכשיו שהמחירים Q6600 ירדו בעשרות אחוזים אני רוצה לקנות אותו. לפי האתר של Thermaltake לא רשום שהוא תומך ב - QUAD אבל מתאים לסוקט 775 שגם Q6600 יושב עליה. אתם חושבים שהוא מתאים גם למעבד 4 ליבות שלפי מה שאני מבין בפורום מתחמם מאוד (אני לא מתכוון לבצע OC). באופן אישי המאוורר נראה תותח חבל על הזמן השאלה היא אם הוא תומך ב - QUAD. אשמח לשמוע תגובות ממי שמבין בתחום. תודה,

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם P4S800D אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וחיפשתי בביוס איך לנעול את התדר של ה PCI/AGP כדי שהם לא יפגעו באוברקלוקינג... לא מצאתי האם מישהו יודע איפה זה נמצא? או איך זה אמור להיקרא?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by Libra,

בכל המאמרים מראים את המעבד עצמו, מחוץ לקופסה שלו. איך אני חושף את המעבד שנמצא בslot כזה עם ההיטסינקים, כדי לגשר את L1?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by navk2,

מפרט בצד שאלה בכותרת...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. אני קונה מאוווררים למארז ואני צריך המלצה על מאוורים טובים 120MM שיהיו שקטים יחסית (לא רועשים מידי) (בלי לדים ) אני לא הכי מבין בנושא הזה של פתרונות קרור תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  14. שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך של חברת HIS מומהר מדגם X1950 PRO הכרטיס הגיע עם OC קליל של מעבד:625 וזכרונות 740 אני מעוניין קודם כל להגביה את מהירות RPM של המאוורר שלו ליותר מהנורמלי שנמצא עכשיו עם איזו תוכנה אני עושה זאת?? דבר שני אני רוצה לעשות OC עליו של לפחות 30-40% וצריך דרך טובה שתמליצו לי עליה לקרר אותו האם להדביק לו מאוורר 12 ס"מ שיוציא אוויר לפני המאוורר שלו??מה לעשות?? אודה לתגובותיכם.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  15. שלום אני חדש פה אוקיי אז ככה יש לי את הלוח אם P4T533 של asus פנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhz עכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ... אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by Impreza,

אז ככה זה מחשב ישן.. פנטיום 2 400MHZ עם זכרון 512MB עכשיו, הלוח הוא של Iwill. הוא תומך 133 אבל הזכרונות עובדים על 100 ואין לי אפשרות לשנות את זה בביוס. הזכרונות כן תומכים ב 133 בביוס יש אפשרות להגדיר למעבד מהירות ולשנות מכפלה אבל בפועל כלום לא קורה המכפלה תמיד נשארת על 4 ואם אני מגדיר לו 500MHZ, 450MHZ וכו' לא קורה כלום. רק אם אני משנה ב FSB זה משתנה. אבל יש לי אפשרות רק עד 124 שזה בעצם 496MHZ גג איך אני יכול להגדיר שהזכרונות ינוצלו ויעבדו ב 133 במקום 100? ניסיתי את כל התוכנות האפשריות במאגר ההורדות באתר אבל שום תוכנה לא תומכת בצ'יפסט או במעבד..

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  17. המחשב יראה בערך כך: מעבד AMD 64 3000 לוח אם EPOX 8kda3j זכרון dual ddr 512 500 Mhz micron\ata כרטיס מסך gIGABITE rADEON 9800 PRO הארד דיסק 120 גיגה sata פתוח להצעות בנושאי קירור ומארז תודה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by W0lverine,

יש לי 2 מחשבים בבית עם לוחות אסוס TUV4X - SOCKET 380 S533-X - SOCKET 478 בקצור, בלוח הראשון (הישן יותר) יש מקום ל3 מאוררים (cpu\power\chasis) ו2 סנסורים (cpu\mb) בלוח השני יש מקום ל2 מאוררים (cpu\chassis) וסנסור אחד בלבד (לפי מה שהתוכנה מראה) ל-cpu למה זה? אסוס מקצצים ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by Guy950,

ראיתי שיש צגים ששמים על המחשב וזה מראה לך מה הטמפרטורה במחשב וכמה הCPU. איפה אפשר למצוא צגים כאלה בישראל?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by ccc,

מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  21. מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. מאז הפוסט הקודם התגנב לליבי חשש שמא ה BT לא הותקן מספיק טוב ע"י החנות. כשהמארז פתוח, וללא איורור נוסף פרט ל BT ה CPU מתנדנד באיזור 43-47C בסרק. נראה לי קצת גבוה, לא?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש ומעוניין לראשונה לנסות להמהיר אותו. הבעיה היא שאין לי שום רקע באוברקלוקינג ולכן מספר שאלות עקרוניות (שאולי יראו טיפשיות אבל חייבים להתחיל מאיפשהו): 1) בהנחה שיש לי את הרכיבים המתאימים האם ניתן לעשות אוברקלוק (נניח למעבד ולכרטיס המסך) -נניח למהירות שפויה ולא מטורפץ- ולהשאיר את הרכיבים פועלים כך כדרך קבע גם ללא שום קירור נוסף? או שכל המהרה מעבר למהירויות המקוריות מחוייבת בהגברת אמצעי הקירור? 2) האם ניתן בכלל לבצע המהרה על ידי תוכנה בלבד או שהכל מצריך התעסקות עם החומרה? 3) אם כן איזה תוכנות מומלצות לשינוי המהירות והשגחה על הטמפרטורות 4) במה הכי חשוב להשקיע בקניה של מערכת כשאני יודע שאני הולך לעשות לה אובקלוק (שוב, לא בטרוף..) 5) איפה זה מתחיל להיות מסוכן? 6…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. בבקרוב אני מקבל מחשב חדש: AMD Athlon 64 3500+ @ Thermaltake Bigtyphoon Gigabyte K8N Pro SLI @ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT @ WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK @ HEC 480V ACE אוקי ורציתי לדעת עם המאווררים שמגיעים עם המארז מספיקים ? איך הגוף קירור של המעבד? והאם הקירור מספיק בשביל לקרר את החלקים אחרי OC ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים