עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zohar678,

כמעט בכול פעם שאני מפעיל את המחשב שלי יש לי רעש מאחד המאווררים לפרק זמן של כמה דקות. ניקיתי את המחשב אם אוויר דחוס אך ללא הועיל. כיצד אני יוכל לדעת איזה מאוורר הוא זה שעושה לי את הרעש? פתחתי את המארז אך אי אפשר לדעת באיזה מאוורר מדובר.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  2. מזהה את מאוורר המעבד כמאוורר מארז ואת מאוורר המארז כמאוורר מעבד... מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. מה אתם אומרים עדיף מפחינת הביצועים? קירור מים אך בימקום הרדיאטור יהיה גוף קירור של 8עד 5 מעלות או עדיף לקחת את גוף הקירור(8עד5 מע) וע"י צינור מיוחד וחיבור לחברו לגוף הקירור המקורי במעבד בימקום המעבברר שעומד עלב :s05: ועד שאלה מה בקשר להתעבות ועיבוי,אך מטפלים ומורידים למינימום את הנזקים תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הייפר 48!! שמו המלא הוא HYPER 48 KHC-L91-U1 Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) and LGA 775 ומעניין אם הוא ישקול גם כמו הייפר 6 המפורסם שלהם!! ועוד אחד נחמד מאוד הוא Ultra Vortex KCC-V91 גם היטסינק ענקי ויפה!! Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) הוא אומנם לא תומך בסוקט טי החדש של אינטל!! אבל עדיין זה לא משנה כי הוא תומך בסוקט 754-940 והוא גם כבד מאוד שוקל כמעט 900 גרם!! לפרטים נוספים כנסו ל- http://www.coolermaster.nl/

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  6. עדיף חלשה, בהספק נמוך תודה!

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by rk666,

השאלה בכותרת, יש הבדל יותר מידי גדול בינהם.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by creek,

יש לי את מחשב הבא: p4 1600 mhz via p4x266 256mb sdram של חברה כלשהי :\ המחשב מספק אותי, כי אני בעיקר גולש באינטרנט והייתי רוצה להתנסות באוברקלוק, אז איזה קירור אתם מציעים לי למעבד הזה? ואם תצטרכו עוד פרטים על המחשב, פשוט תשאלו :>

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. לפי הביקורת על יכולות הOC של ה2.4C שפורסמה באתר הגיעו עם Asus P4P800 Deluxe לOC נחמד אז יש ןלו אותם יכולות OC כמו של הAsus P4P800

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. Started by amit_R,

אחרי התלבטויות ואחרי שהמליצו לי פה על הS1 והכל בסוף החלטתי ללכת על הZALMAN vf100 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 בהתחלה אחרי שהמליצו לי ללכת על S1 החלטתי להזמין אותו אבל בגלל שלהוסיף עליו עוד מאוורים זה כבר יצא בערך 200 ומשהו שקל אז החטלתי ללכת על הזלמן שהוא ניראה לי גוף קרור טוב מאוד והפרש ביניהם שS1 עם שני מאוורים עולה הוא 200 ומשהו שקל עולה כימעט כמו הזלמן אולי קצת יותר.. בכל מיקרה תודה למי שהמליץ לי פה בהתחלה למרות שבסוף הלכתי על משהו אחר לגמרה אחלה פורום תגידו לי להתחדש חחחח

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

יש כזה אפשרות לבנות מאוור במקום לקנות? או שיש מדריך באתר ? ועוד משהו בלוח אם יש רק 2 מקומות לחבר מאורר אז נגיד אני רוצה 3 מאוררים איך אני מוסיף עוד אחד אם אין לי חיבור בלוח?? תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. Started by gil_k,

אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הנינגה, על איזה מאווררים אתם ממליצים? עדיפות מנעה, TMS, פנדה, KSP ושאר חנויות בקריות\צפון. בקשר ל IQPC- לא נראה לי כדאי לקנות מאוורר ולשלם עוד 30 למשלוח. תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  13. אין לי שום רקע בנושא, אני פעם ראשונה אעשה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה עושים, במה נוגעים וכו' המפרט מצורף בצד. כיצד אני ממהיר את החלקי מחשב, אשמח למדריך פשוט בעברית, לא חייב. כיצד אני מתחיל בכלל? איך אני יודע עם הטמפ' טובה? האם לכל מעבד\כרטיס מסך\לוח אם יש מדריך שונה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. שלום יש לי ספק TRUECONTOL הדגם הישן של ANTEC כל הפוטנצימטרים של שלושת המתחים כבר מזמן נמצאים במקסימום והמתחים עדיין נופלים מתחת ל 5% מהספק. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. לא ברור מה גורם לזה... בכל אופן, רציתי לשאול אם אתם מכירים מדריך שמסביר כיצד אפשר לבצע MOD להעלאת המתחים? תודה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  15. אני עשיתי OC לE6600 וכרגע אני ב3200 multiplier X8 . הבאס עומד על 400. הזכרונות שלי הם OCZ 800mhz. 4.4.4.15. בEVEREST ובCPU-Z רשום שב 400MHZ התזמונים הם 5.5.5.15. ב333MHZ הם 4.5.5.13 וב266MHZ הם 4.4.4.15. השאלה שלי היא האם אני צריך לקבוע בביוס את התזמונים על 5.5.5.15 או להשאיר אותם על 4.4.4.15 כמו שהם עכשיו.(הם על manual). תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  17. הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by DarkLloth,

Scythe "ANDY SAMURAI MASTER המלצות לשיפור? , מיועד לקירור רגיל ואולי OC בעתיד אחרי ש Q6600 יתיישן...

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by XtraZone,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בOC לכרטיס מסך X1800GTO אמרו לי שיש לו פוטנציאל טוב של OC,ושאפשר לפתוח לו צינורות. אז אפשר בבקשה תוכנה ומדריך בעיברית לפתוח לו צינורות+לעשות לו OC? ועד כמה יהיה אפשר לשפר לו את הביצועים? תודה מראש

20. Started by Supernak,

שלום לכולם, יש לי INTEL 550 3.4GHZ ורציתי לשאול...עד כמה אני יכול לעלות את הVOLTAGE שלו? (כרגע אני על 1.5V ואין לי בעיה כלל של חום) טוב מראש

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by Freddy,

יש ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 4 Max 440. ברצוני לבצע בו אוברקלוק והייתי מעוניין לדעת מהי תוכנת ההמהרה הכי טובה להכרטיס זה.. האם RivaTUner?

• 8 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by Guyke,

שלום לכולם ! קראתי את המאמר לגבי קירור מים - והתרשמתי מאוד. אני מעוניין לקנות מערת קירור - השאלה היא איזה מערכת כדאי לי לקנות בתקציב של 500 שח בערך. יש לי P4 ב SOCEKET 775 תודה!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. יש לי כבר כמה זמן את ה A9800XT של ASUS והמאוררים .. לא שרדו :'( מאורר אחד נשבר והשני כבר לא רוצה להסתובב , עכשיו אני מחפש פתרון קירור חדש לכרטיס מחיפוש קצר הגעתי לתוצאות הבאות Arctic Cooling ATI Silencer 3 Rev.2 Zalman Fatal1ty FS-V7 / VF700-Cu LED / VF700-AlCu LED יש למישהו המלצה או ניסיון על/עם אחד מהקירורים האלה ? תודה, עידן

• 8 תגובות
    • 489 צפיות
  24. אני שוקל לפרק את המאוורר סטוק של המעבד עד שאני אקנה קירור חדש ולשים לבינתיים מאוורר 80MM (יש לי 2 כאלה) שיקרר את הגוף קירור. אז באיזו מהירות מסתובב מאוורר כזה (למען הסר ספק DC12V) ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.