עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EroSenin,

יש לי שאלה אך הזיכרון יכול להגביל OC אשמח אם תתנו לי גם דוגמא

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by avirama85,

שלום. קניתי מאוורר חדש למעבד, אני צריך עזרה בניקוי המשחה הקיימת, ואיך למרוח את המשחה החדשה (ARCTIC SILVER III). יש לי AMD Athlon XP 2000. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  3. כמו שהכתורת אומרת איזה זיכרון יתאים לכרטיס מסך הבא(קירור לזיכרונות): הקירור: CoolerMaster Little Chipset Cooler - 10 pcs Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 עכשיו אני צריך לקרר גם את הזיכרונות TwinMOS Speed Preimum(BH5) מה הכי אפקטיבי: COLLERMASTER Copper Memory Heat Spreader Vantec ICEBERQ DDR memory heat הדבר הבא נראה ממש מושך את העין אבל האם הוא אפקטיבי ומתחרה אמין מול Coolermaster ו Vantec? Thermaltake Memory Cooling Kit TrueLight

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by skp333,

שלום לכולם עשיתי OC רציתי לדעת אם למישהוא יש חומרה כמו שלי ועשה אובר, או אם מישהוא מכיר את החומרה שלי ויכול להדריך אותי לאובר יותר חזק לתת עצות עד כמה אני יכול להגיע. תודה חומרה זכרון - kingston 2X 512 cl3 מעבד venice AMD 3000 לוח gigabyte K8 nsc אני עכשיו ב-OC של mhz2300 מעבד זיכרון - 209mhz מחלקים -166mhz 3.3.3.6 3X-HTT

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by shdor,

יש לי ביג טייפון וq6600 במנוחה הוא 40 מעלות!! הגיוני? הכרטיס מסך 8800 GTS על 58 מעלות במנוחה...כל המערכת במארז 3D Aurora. איך אני יכול לקרר אותם קצת?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  6. Started by surui,

הסתכלתי המדריך שיש באתר אבל הוא מסובך בקיצור המפרט הוא P4 3.0 64BIT 775 Gigabyte GA-8I915P Duo Intel Pentium 4 630, 3015 MHz 512 Kingston DDR2 553 התוכנה בה אני משתמש היא Easy Tune 5 של גיגהבית עכשיו לא כל כך הבנתי מה לעשות ואך לעלות אני משתמש בתוכנה Everest Ultimate Edition ומסתכל בSensor כדי לראות טמפטורה אז אם הבנתי נכון אני מעלה את הFSB עושה GO מחכה כמה שניות ובודק טמפרטורה ומעלה עד מתי שהטמפרטורה מגיע גג ל60? עכשיו ובאיזה תוכנה לבדוק אם הכל יצא טוב? שמעתי על איזה תוכנה אבל אם אפשר הסבר עליה ולינק לתוכנה שתבדוק שהכל טוב וכמה זמן להריץ אותה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by pain_killer12,

חבר שלי קונה עכשיו 3800X2 עם קירור סטוק. במקרה והוא ירצה לקנות אח"כ קירור נגיד ארקטיק קולינג פריזר 64 תהיה בעיה להרכיב אותו?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by ofirs1,

שלום לכם.. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקירור למעבד . המעבד שלי מגיע לטמפרטורה גבוה והמאוור שלו עושה רעש בלתי נסבל אז החלטתי לקנות קירור אחר ממה שיש לי. {יש לי את הקירור שבא עם המעבד של אינטל מרעיש ממש .} עכשיו אני מוכן להשקיע עד 250 שקל על קירור טוב וכמובן כמה שפחות מרעיש עניין הרעש פה הוא ממש חשוב לי. * המעבד שלי הוא של: Prescott הינה תמונה של הטמפרטורה ללא מאמץ.. במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60-62 מעלות.. והינה תמונה של מפרט המחשב שלי.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by miki03,

שלום לכולם! עשיתי חיפוש הפורום וראיתי שאפשר לפתוח את המחפלה של מעבדי AMD ע"י קישור בן שתי רגליים של המעבד השאלה שלי האם מישהו הצליח לעשות את זה ויכול להגיד לי שזה עובד למעבד AMD ATHLON XP 2500+ תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by Idan-h,

ממש בקרוב אני קונה ATi Radeon 9550 128BIT, וכמו שאתם רואים בחתימה המחשב שלי היה על OC באופן יציב בPrime95 למשך 7 שעות. הקטע שהשיפור היה רק בקידוד בשאר לא היה כ"כ שיפור. היציאה של המיקרופון לא פעלה לי ולכן הורדתי את הOC. הכרטיס מסך - GF4MX, לא השתפר בגלל הOC למעבד. אני יודע שגם הR9550 לא חזק במיוחד, אבל עדיין, המעבד שלי בסטוק עם DualDDR 333/266 [כרגע אני על 266 יחס 1:1 ו2-3-3-6, גם ככה בלי OC אני לא מרוויח הרבה מזה שהזכרון על 333], יחזיק את הכרטיס כמו שצריך או שהOC ל3.0 ישפר את התצוגה במקרה שהמחשב יציב לחלוטין? במילים אחרות, המעבד שלי בסטוק עם המערכת שציינתי לא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? עריכה: דרך אגב ההבדל: בלי OC, 2400MHZ, עם DualDDR266, יחס 1:1, 2-3-3-6, פחות מהסטו…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. יש לי: מעבד Pentium 4 1.5Mhz Willamette (זה הישן) לוח אם (Asus P4T (Chipset 850i זיכרון Rd-Ram 4X128 Samusung אני לא מוצא בשום מקום מאוורר סבבה שמתאים לחיבור הזה!!! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ולא מצליח יותר מ 1650 כי פשוט אין אפשרות כזאת באוטומטי ואם הולכים על הכפלה ידנית אז ברגע שמעלים את הBUS יותר מ 110Mhzאז המחשב מצפצף או מתכבה... (המכפיל של ה 15 נשאר קבוע משום מה) בבקשה תעזרו לי, אני יודע שזו חומרה קצת ישנה, אבל please.... בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by MAOR,

למישהו יש אותה ?? שווה לנסות אותה על ההארד דיסק החדש שלי ? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM והאם זה יכול לדפוק אותו ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. שמעתי שיש הרבה בעיות עם הלוח הזה מבחינת עיצוב, והאם הקירור גדול ? נכנס במארז של SuperTalent ? (אלומיניום-Tower) אמור לקרר את המעבד AMD 64 3200+ s939 WC . ואיך הקירור בכללי ? יותר טוב מהזלמן CNPS7000B-Cu ? עריכה: אני מדבר על הקירור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2266 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by zolder,

CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by gshhar,

המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan מתח של המעבד 1.675 של הזכרונות 2.7 וגם שיניתי להם את התיזמונים. טמפ' במאמץ 46 מעלות ויציב.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by the hero,

עשיתי OVERCLOCK במעבד P4 3 G פרסקוט והגעתי ל 3400 GHZ עם ב245 באס... אבל המערכת לא יציבה ורק עושה עוד יותר בעיות... על איזה תדר לנעול את הPCI-E והPCI? כי ניסיתי לנעול על כמה תדרים וזה נתקע...(100 ו200)

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by Cyb3r,

המתח של הספק שלי ב +5V נותן קריאות מוזרות: (האם ווילי יטוגן בקרוב?) עריכה: אני חושב ששמתי במקום הלא נכון אני מצטער :-X [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by RegE.v,

תמונה אחת שווה אלף מילים מה לעשות להוסיף מאווררים אם כן איפה ? יש לי מאוורר אחד שמוציא חום בצד האחורי של המארז

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by XtraZone,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בOC לכרטיס מסך X1800GTO אמרו לי שיש לו פוטנציאל טוב של OC,ושאפשר לפתוח לו צינורות. אז אפשר בבקשה תוכנה ומדריך בעיברית לפתוח לו צינורות+לעשות לו OC? ועד כמה יהיה אפשר לשפר לו את הביצועים? תודה מראש

22. Started by sPoiled,

שמעו. עשיתי אובר קלוק מ-2.8 ל-3 (P4 Presscot). עכשיו, נפל לי הווידאוס, עשיתי שחזור מערכת. הוא לא עבד. עשיתי פרמוט ואחרי יום הוא אומר לי ששוב חסר איזה קובץ. והייתי מוכרך לפרמט עוד הפעם. יש לציין שהווינדואוס הוא תקים ועובד 100%. יכול להיות שהווידואוס נופל בגלל האוברקלוק שעשיתי לא מזמן? יש עכשיו עוד הפעם את אותה הבעיה ועוד מאט לבטח יפול הווינדואוס עוד הפעם. ממש תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by BeBest,

אהלן, קודם כל, אני חדש בתחום של הOC. יש לי בעייה קטנה, ברגע שאני עובר את ה355FSB הכונני SATA מסרבים לעלות. לא הצלחתי לפתור את הבעייה עם שינויים כלשהם, אם למישהו יש רעיונות אשמח אגב הלוח שלי הוא Asus p5ld2 se (כן אני יודע שהוא לא משהו לOC). שאלה שנייה היא, ראיתי בכל אתרי הOC שרשום: X @ Y אני יודע שאחד מהם הוא הFSB אבל מה מסמל השני? הכוונה נגיד 220@350 ועוד משהו אחרון, הסתכלתי בסטיקי של הקירורים המומלצים. לפי מה שהבנתי בסביבות ה300 שקל הכי טוב שאפשר להוציא זה Thermaltake Big Typhoon 120 VX, אני צודק? אם לא אז תמליצו לי על משהו אחר בבקשה, עדיף שיהיה מSkyPC (החנות הקרובה והזולה ביותר באיזור שלי). תודה

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by a-gold,

רציתי לדעת כמה בערך חום של מעבד אמור להיות, חום של לוח, ואם יש עוד משהו ששחכתי אז אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. מה המצב? אז כחה 1) שניתי את היחס בין הזיכרון למעבד דרך הביוס ל 5:4 כמו שזה צריך להיות נכון? ואז מהירות הזיכרון ירדה ל 166MHZ (333MHZ( זה ביגלל היחס זה אמור להיות כך? 2) בתוכנה SYSTOOLS למה כשה אני עושה FINDE MAX FSB בדיקה של 4מיליון מיספרים אחרי כול פעם שהוא מעלה את הFSB הזמן שלוכך לו לעשות את הבדיקה גדל (אבל הטמפ כימעת ולא ישתנה)? 3) מזה FSB? 4) מהטמפ' המומלצת לכרטיס לשי 6800LE עשיתי לו SM וקצת OC 325/700@365/760 והוא רק בכמה מישחקים בודדים הוא מגיע ל 70 ממוצא אבל ליפעמים 75

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים