עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם שידרגתי את המחשב ל p4 - 3 gb פרסקוט לוח של אינטל 865pe יש לי בעיה שבמד טמפרטורה אני רואה שהמעבד מגיע ל 60 + (מעלות) ומשהו שנקרא ZONE 2 מגעיה ליותר מ 55 מעלות יש לי מעוורר 12 ס"מ מאחור ומאוורר גדול על המעבד עדיין כלום לא עוזר מה לעשות??? עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. המעבד הוא מהשבוע הראשון של 2004 יענו 01 2004 .המעבד למרות הסטפינג אינו מוצלח מאוד באובר קלוק לכן ברצוני לפתוח את המכפלה שלו ורציתי לדעת אם זה אפשרי ?אם כן מישהו יכל להפנות אותי למדריך אשר מסביר איך לעשות את זה????שמעתי משהו כמו מוד עיפרון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by t-macc,

האלן קניתי את הפוסידון של גיגה בייט והמאוררים שלו עושים טובה שהם מסתובבים,עכשיו און שאפשר להגביר את הסיבובים או פשוט לקנות שתי מאוררים חדשים מה אתם אומרים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by avizov2,

שלום! קניתי שני מאוררוים של AC COLING.. עכשיו החיבור שלהם הוא כזה קטן כזה.. 3 פינים נראה לי.. והמאוורר שעכשיו נמצא מחובר עם חיבור לבן כזה גדול (4 פינים) של הספק כוח.. איך אני מחבר את המאווררים החדשים? ועוד שאלה.. אפשר לקרוא מאמאר בעברית על מריחת משחה טרמית למעבד.. תודה!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  5. יש לי pentium 3 900mhz ( socket 370 cuv4x-c שסבל מטמפ גבוהה ( 60C ) ואתמול שמתי עליו הינטסיק חדש שהביאו לי: http://prixmateriel.com/ventilateurs_33/processeur_4/detail_8214.html http://www.pch.co.il/docs/pd-104203315.htm ( קרה לי גם אתמול כמה תקלות שהמחשב תמיד קרס ונאלצתי להורדי את הגוף קירור ולשים מחדש... :-X) לבסוף שמתי אותו טוב ( אני מקווה...חח ) ושום דבר לא קורס וזה מראה לי כ 50 מעלות בביוס ו46-48 בסנדה.. עכשיו כשאני מסתכל בסנדה אני רואה שהמהירות שלו בקושי על 4000 rpm והמהירות המקסימלית אליה הוא יכול להגיע היא 4800 rpm כמה שאלות: 1) איך אני מעלה את זה ל 4800? 2) האם הגוף קירור הזה הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by Ido.K,

אז ככה כרגע יש לי 256x2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האפשרות היחידה שלי היא ככה להוסיף עוד סטיק אחד וזה יצא ככה 256x2+512x1 וזה יעבוד בסינגל צאנל במקום דואל צאנל על 1T מה עדיף לעשות והאם זה יתאים לצרכי אוברקלוק!? תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז אני מנסה לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה flash menu של abit , לחצתי על one click live update ובאמצע העדכון התוכנה שלחה לי את ההודעה הזו : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/bios-fail.jpg מה הבעיה פה ? ואיך בכל זאת אני יכול לעדכן את הביוס ?

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני צריך לקבל עוד יומים שלוש ארטיק קולינג 3 לא מהסידרה החדשה... ועכשיו אני לא מצליח להוריד את הקירור המקורי שיש לי!! יש רעיונות :-\ :-\

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by DXM,

יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. עושים OC ידנית או חומרנית? (למעבד) 1. מה זה ביוס ואיך משנים אותו? 2. עושים OC בעזרת תוכנה במחשב או שפותחים את המארז ומשנים שם משהו? 3. אם עושים OC בעזרת תוכנה במחשב אז איך קוראים לתוכנה? אם עושים OC ידנית (משנים משהו בחלקים עצמם, לוח אם וכדומה...) מה משנים, עושים? 4. כשעושים OC למעבד זה גם מעלה את ה MHZ של הזיכרונות או שעושים OC לזיכרונות בנפרד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. Started by DarkLloth,

Scythe "ANDY SAMURAI MASTER המלצות לשיפור? , מיועד לקירור רגיל ואולי OC בעתיד אחרי ש Q6600 יתיישן...

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד intel 930 עם מאוורר מקורי של אינטל...בחרתי את המעבד הזה ולא את ה 830 כי אמרו לי שהוא יותר קר אבל משום מה הוא מגיע לי לטמפ' מאוד גבוהות....שאני מדליק אותו הוא מתחיל מ 56~ מעלות מה שלא נראה לי הגיוני...כי יש לי לוח של asus p5wd2-e וחשבתי שהוא יקרר קצת את המעבד שלי מכיוון שהוא הכי טוב אבל אני לא חושב שזה קשור.. אני אודה לכל מי שיש intel 930 עם המאוורר המקורי של אינטל שיגיד לי כמה מעלות זה אצלו מתי שהוא מדליק את המחשב + כמה מעלות זה במאמץ מועט וכמה מעלות במאמץ.. ואני רוצה לקנות big typhoon ויש לי שאלה האם המאוורר שמעל הוא מוציא אויר מהקירור או מכניס. כאילו המאוורר שמעל הקירור האם הוא מאוורר intake או מאוורר שמוציא אויר החוצה. ואני צריך המלצה על משח…

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  13. יש לי מארז שבא עם המחשב מסוג Mini Tower: 1. אין לי מאוורר לכרטיס הזה...ככה שאני צריך המצלצה למאוורר טוב אך לא יקר מידי.. 2. הורדתי את התוכנה RivaTuner20RC16 לפתיחת הצינורות של הכרטיס אבל אני לא יודע איך להשתמש בה ו/או איך להגדיר את המאפיינים שם כדי שאני אוכל לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק מוצלח ושיהיה יותר טוב בהרבה או עד כמה שאפשר (המקסימום). 3. יש לי מחשב כזה: מעבד: Intel 3.0GHZ LGA775 1M 531 זיכרון: 512DDR 400MHZ CL2.5 כ.מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR לוח אם: MSI PM8M2/3-V S775 800MHZ תודה לכל מי שעוזר!!!!

• 8 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by דניאל99,

רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם קירור זול יחסית (או עם מאוורר ביתי אם זה יותר טוב). הכוונה היא בעיקר לאיזה מעבד מאילו שמוכרים היום זה יקביל מבחינת ביצועים. יש לי את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ואני מתלבט אם כדאי לקנות לוח אם ולעשות OC, או לחסוך ולקנות מחשב חדש.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. אז ככה יש לי Radeon 9600 SE 128MB ברירת מחדל: Core-324 Mem-203 וזה די חלש הייתי אומר (טוב גם הכרטיס מסך לא הכי חזק )... ניסיתי מספר פעמים לעשות OVERCLOCK ובמקום להעלות זה הוריד את הביצועים גם בדקתי בEVEREST וזה אימת את זה שזה מוריד את הביצועים לעומת הברירת מחדל .. ואז קראתי במקום מסויים שבכלל 9600 חסומים לOVERCLOCK ושלא ניתן לעשות להם OVERCLOCK... עכשיו הבעיה שלי זה לא בטמפ' שמתי מאוורר גדול בדיוק 2ס"מ מול הכרטיס מסך... כל מה שאני מעוניין לעשות זה OVERCLOCK... אם מישהו יכול לעזור לי בהתחשב לכל מה שרשמתי למעלה אני אשמח ואודה לו מאוד... רצוי שגם מי שעוזר לי ניסה את התוכנה על המחשב שלו אם לא לא נורא אני אנסה ... תודה מראש...!!!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. Started by Bios System,

יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  17. כותרת שווה 1000מילים... לכו על זה: תודה לינקים ומחירים יתקבלו בברכה

18. האם אפשר לסמוך על הצג טמפרטורה של המארז nzxt lexa blackline? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by Supernak,

שלום לכולם, יש לי INTEL 550 3.4GHZ ורציתי לשאול...עד כמה אני יכול לעלות את הVOLTAGE שלו? (כרגע אני על 1.5V ואין לי בעיה כלל של חום) טוב מראש

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by redti,

עשיתי דרך התוכנה של הכרטיס מסך שאם אני לוחץ alt+9 ההגדרות יהיו כאלה : ליבה - 690 זיכרון 1100 מאוורר - 80% ברגיל ההגדרות הן : ליבה - 625 זיכרון - 993 מאוורר - 45% כל פעם שאני נכנס למשחק אני מפעיל את ההגדרות הגבוהות יותר וכשאני יוצא ממנו אני מחזיר להגדרות הקודמות גם בלחיצה על alt+7 האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך ? כי זה קורה על בסיס יומי כל יום כמה פעמים..

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by shlomi8,

עשיתי אובר למעבד (מפרט בצד) מ3.2 ל3.65 עכשיו.... בדקתי עם התוכנה super pi mod וכלום לא השתנה מבחינת השניות שם.... מישהו יכול להסביר? נ.ב מחר אני ימשיך את האובר כי עכשיו כבר מאוחר ומחר בצפר...))

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by kibub,

היי רציתי לדעת אם אני יעשה OC דרך התוכנה זה בסדר? זה OC אמיתי ? או שעדיף לעשות ידני בביוס?

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  23. מה המצב? אז כחה 1) שניתי את היחס בין הזיכרון למעבד דרך הביוס ל 5:4 כמו שזה צריך להיות נכון? ואז מהירות הזיכרון ירדה ל 166MHZ (333MHZ( זה ביגלל היחס זה אמור להיות כך? 2) בתוכנה SYSTOOLS למה כשה אני עושה FINDE MAX FSB בדיקה של 4מיליון מיספרים אחרי כול פעם שהוא מעלה את הFSB הזמן שלוכך לו לעשות את הבדיקה גדל (אבל הטמפ כימעת ולא ישתנה)? 3) מזה FSB? 4) מהטמפ' המומלצת לכרטיס לשי 6800LE עשיתי לו SM וקצת OC 325/700@365/760 והוא רק בכמה מישחקים בודדים הוא מגיע ל 70 ממוצא אבל ליפעמים 75

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by MoMo-P,

אהלן.. אחרי שעשיתי OC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246484.new#new החלטתי לשדרג את הביוס.. עשיתי את זה דרך התוכנה ש"אסוס" מציעה (אחרי שלא הצלחתי לעשות את זה ידנית), (בתוכנה הורדתי את האפשרות "Clear CMOS checksum to load default BIOS settings" כי רציתי שה OC ישמר) אחרי זה "ריבוט" והביוס מתעדכן דרך קובץ ROM הווינדוז עלה וב"אוורסט" ראיתי שאין OC. עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: פתאום אין צפצוף בהתחלה כמו שתמיד יש והמסך לא נדלק. כיביתי והדלקתי שוב והפעם הוא נדלק ל-3 שניות נכבה, ואחרי 5 שניות נדלק ושוב שום צפוצוף והמסך לא מקבל איתות. כיביתי את המחשב הפעם דרך הספק, הדלקתי והמחשב עבד כרגיל רק שלפני התמונה של ה"ווינדוז" הופיעה לי הודעה: CSOM cheak Bad Overclocking…

• 2 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים