עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mishmish,

שלום ! יש לי שאלה לגבי גוף קירור : Thermalright SP94 for Pen 4 . האם זה נכון שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום 3.06 ג'יגה הרץ ומעלה ? ? ? תודה !

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by muli90,

תראו...זה מה שspeedfan הראת לי.. אני שואל אם זה הגיוני כזה דבר.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by kfirkb,

שלום לכם, בימים אלו אני עושה OC לכרטיס מסך עם Riva tuner ואני לא בקיא מה ההגדרות המומלצות לכרטיס הזה. אני פוחד להגזים מידי בהגדרות ולפני שאני מתחיל בנסיונות הייתי רוצה להעזר בנסיון של מי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה ההגדרות המקסימאליות שאני יכול לשים בראש שקט. יש לציין ששאר המחשב (מעבד, זכרונות וכו'..) ללא OC והמפרט שלו: - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 - Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L - Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P - Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai - G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB)CL4-4-4-1 - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE - 2 THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 x - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Mod…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. האם אפשר לסמוך על הצג טמפרטורה של המארז nzxt lexa blackline? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. כל מוצר שאני נכנס ליצרן שלו רשום amd 3200 ומעלה... אני רוצה קירור שקט למעבד... הכי שקט שאפשר ואיכותי... עד 350 שקל

• 8 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by shlomi8,

עשיתי אובר למעבד (מפרט בצד) מ3.2 ל3.65 עכשיו.... בדקתי עם התוכנה super pi mod וכלום לא השתנה מבחינת השניות שם.... מישהו יכול להסביר? נ.ב מחר אני ימשיך את האובר כי עכשיו כבר מאוחר ומחר בצפר...))

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. אני שוקל לפרק את המאוורר סטוק של המעבד עד שאני אקנה קירור חדש ולשים לבינתיים מאוורר 80MM (יש לי 2 כאלה) שיקרר את הגוף קירור. אז באיזו מהירות מסתובב מאוורר כזה (למען הסר ספק DC12V) ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. האם הסטפינג הזה 2500dkv4d aqxda0316mpmw או זה: AXDA2500KV4D AQXDA 0323UPMW אולי מישהו מכיר או יש לו אחר

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by ban26,

שלום אני חדש בנושא של האוברקולינג. קניתי לפני שבוע מחשב חדש ורצתי לעושות אוברקולוקינג לזכרונות. הזכרון xms2*512c4 ddr2 5400 675mhz corsiar 4-4-4-12 בנתיים התקנתי את הביוס 667mhz v1.9. רצתי לדעת איך?ומה כדי? ואם בככלל?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by cold-fire,

כדי להחליף את המאורר המקורי של BT למאורר 120 הזה http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a202829.htm

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by CASIOMAN,

אני יודע שרשום שזה מתאים ל 775 ו k8 אבל החיבור של ה k8 נראה זהה ל סוקט A (אגב זכיתי בקירור בהגרלה )

14. אני רוצה לקנות צג כזה ורציתי לשאול כמה שאלות, אז הנה: של איזה חברה הכי מומלץ? דגם וכו'... והאם יש לי הגבלה על רכיבים שאני מחבר עליו? והאם אני יכול להכניס את הסנסור מתחת למעבד או כל רכיב אחר? כאילו בין הרגליים שלו... ואם כן, אז איזה אפשרות יש להכניס אותו מתחת לכרטיס מסך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by akalithium,

שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by dlogan,

אם אני עושה OC זה יוריד לי את האחריות?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת אם המאורר יכנס לי במארז כי לפי מה שנראה לי זה לא יכנס כי המאורר המסכן שיש לי עכשיו של אינטל כמעט נוגע בספק...ורציתי לדעת אם הפריזר יכנס? http://img314.imageshack.us/img314/663/1hd2.jpg

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by DJPOWER,

יש לי מחשב(של אבא שלי) סלרון 2.4 + ASUS P4P800 VM הלוח לא מאפשר אוברקלוק ... אבל יש תוכנה שנקראת CLOCK GUN היא תאפשר לי אובר קלוק? כי יש גירסא ללוח שלי ומה הלוח הטוב ביותר ל478 (אוברקלוק)

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by Cilay,

אני עומד להזמין את המארז הזה עם המפרט החדש שאני קונה . הבנתי שיש לו בדלת מקום ל4 מאווררי 120MM , איזה הכי שקטים , טובים ועם לד כחול ? ואיך אני צריך לסדר את המאווררים מבחינת כיווני האוויר במארז ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by aviel120,

האם ספק כוח מסוגל להפריע לOC? ומונע ממנו להגיע לתוצאות גבוהות יותר?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by t-macc,

האלן רציתי לדעת במה אני אמור לבחור 16k 256k 521 ? מה התוכנה בעצם עושה מחלצת קבצים?ובודקת בכמה זמן עשתה? אם אני רוצה לדעת אם ה oc היה אפקטיבי אז אני מריץ אותה לפני אל 256k למשל ואז אחרי oc גם 256k ? כמה שהשניות יותר נמוכות לאחר ה oc יותר טוב? ושאלה אחרונה האם בהרצת התוכנה אני אמור לסגור איסקיו וישומים מיותרים? תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  22. שלום לכולם אני בקרוב מאוד הול ליקנות מחשב חדש עם המעבד Q9450 אני לא יעשה לו OC בהתחלה האים יש קירור טוב שעושה את העבודה שלו לשהמעבד לא היה תנור תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by Turbine,

איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  24. נחמד מאוד! כדאי לטרוח ולקרוא אם מתכננים OC רציני... http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2503&articID=567

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by W0lverine,

יש לי 2 מחשבים בבית עם לוחות אסוס TUV4X - SOCKET 380 S533-X - SOCKET 478 בקצור, בלוח הראשון (הישן יותר) יש מקום ל3 מאוררים (cpu\power\chasis) ו2 סנסורים (cpu\mb) בלוח השני יש מקום ל2 מאוררים (cpu\chassis) וסנסור אחד בלבד (לפי מה שהתוכנה מראה) ל-cpu למה זה? אסוס מקצצים ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים