אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שתציג את הנתונים הנ"ל על הדסקטופ כ - wallpaper. דבר כזה כבר עשו? 8)
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני מתכוון ללא הרכבה מחדש בצורה הפוכה תודה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי Amd 3200+ Venice @ 2100 300x7, כאשר זו המכפלה הכי גבוה שהמעבד מגיב ב-HTT כזה, המחלק לזכרונות עומד על 166(233mhz) מה המתח המקסימלי שאפשר לתת לווניס לטווח חיים ארוך(ביגטייפון)? מה עדיף? HTT גבוה או מכפלה גבוה?(הגעתי עם המעבד גם ל-270*10) ואם למישהו יש רעיון איך אפשר לעלות טיפה מ-2700/2100? http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=37298 Mobo: Dfi LP UT NF4 טמפ' מעבד: מאמץ: 38 מנוחה: 33
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מכיוון שהTRADEZONE לא בידיוק עובד כמו שצריך וחשבתי שזה לא ממש "קניה ומכירה" אלא יותר החלפה וחיפוש.. אז אני אפרסם את זה כאן בתקווה שיענו בקשותי. נתקעתי עם R9800PRO שעליו יש Zalman VF700 ALCU, אני רוצה להחליף אותו באחריות כי הוא נדפק ואין לי את הקירור המקורי.. אני מאוד הייתי רוצה מישהו שיסכים להחליף איתי את הקירור המקורי של ה9800 בזלמן VF700(נותן את הזלמן בקופסא מקורית עם כל הסינקים הקטנים לזיכרונות!) או מישהו שסתם יושב לו שם קירור מקורי של 9800 ולא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו - תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות לכרטיס מסך במקרה וזה מצליח זה מחמם את הכרטיס יותר מהנורמלי וצריכים קירור יותר חזק בשביל פתיחת צינורות או זה לא כמו אוברקלוק רגיל?
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום שלום אני מחפש מאוורר למארז בגודל 80MM עד 40 שקל שהיה שקט ושיכניס הרבה אויר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בכל המאמרים מראים את המעבד עצמו, מחוץ לקופסה שלו. איך אני חושף את המעבד שנמצא בslot כזה עם ההיטסינקים, כדי לגשר את L1?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P? (היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כרגע זה עומד על 1.35v, איך אני יודע אם זה מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המאורר יכנס לי במארז כי לפי מה שנראה לי זה לא יכנס כי המאורר המסכן שיש לי עכשיו של אינטל כמעט נוגע בספק...ורציתי לדעת אם הפריזר יכנס? http://img314.imageshack.us/img314/663/1hd2.jpg
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי מחשב(של אבא שלי) סלרון 2.4 + ASUS P4P800 VM הלוח לא מאפשר אוברקלוק ... אבל יש תוכנה שנקראת CLOCK GUN היא תאפשר לי אובר קלוק? כי יש גירסא ללוח שלי ומה הלוח הטוב ביותר ל478 (אוברקלוק)
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני עומד להזמין את המארז הזה עם המפרט החדש שאני קונה . הבנתי שיש לו בדלת מקום ל4 מאווררי 120MM , איזה הכי שקטים , טובים ועם לד כחול ? ואיך אני צריך לסדר את המאווררים מבחינת כיווני האוויר במארז ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האלן רציתי לדעת במה אני אמור לבחור 16k 256k 521 ? מה התוכנה בעצם עושה מחלצת קבצים?ובודקת בכמה זמן עשתה? אם אני רוצה לדעת אם ה oc היה אפקטיבי אז אני מריץ אותה לפני אל 256k למשל ואז אחרי oc גם 256k ? כמה שהשניות יותר נמוכות לאחר ה oc יותר טוב? ושאלה אחרונה האם בהרצת התוכנה אני אמור לסגור איסקיו וישומים מיותרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... עשיתי OC קטן וזה מה שהצלחתי אם אני מנסה יותר אז פשוט הווינדוס לא עולה.. אפילו לביוס אני לא מצליח ואז אני חייב לאפס את הביוס.. :'( איזה באסה מזה הלוח המעפן הזה? זהו זה מה שהוא מסוגל...? והמעבד דווקא על 31 מעלות שזה יפה... אולי יש רעיונות איך להמשיך? אני לא ממש מבין ב OC. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב מאוד הול ליקנות מחשב חדש עם המעבד Q9450 אני לא יעשה לו OC בהתחלה האים יש קירור טוב שעושה את העבודה שלו לשהמעבד לא היה תנור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
עכשיו מה זה יתן לי ? האם זה יתן עוד ביצועי oc? האם זה יתן לי יותר ביצועים? אין הסעה לעבודה סמק ביגלל זה קמתי מוקדם
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שוקל לקנות כאלה בשביל אובר ל-3500 AMD 64 Venice, לוח DFI - ULTRA D. מומלץ? יש חלופות באותה רמה?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ???? 2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ???? 3) איך השיטה הזאת עובדת? ???? בתודה מראש, טמיר (כן, עם ט' וזה לא שגיאת כתיב)
-
- 9 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-