אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה למרוח על המעבד (1.7GHz Willamette), האם יש הנחיות מסוימות? קוים מנחים? האם מומלץ למרוח גם על הליבה של הכ.מסך? (רדיאון 9000פרו, עם היטסינק+מאוורר מקוריים) תודה חבר'ס
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שוקל לקנות כאלה בשביל אובר ל-3500 AMD 64 Venice, לוח DFI - ULTRA D. מומלץ? יש חלופות באותה רמה?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את הכרטיס של INNO3D והורדתי את הדרייבר העדכני מהאתר של NVIDIA ואני לא רואה אופציה לצפיה בטמפ' ב NVIDIA CONTROL PANEL תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן יחסית: ABIT BH6 latest BIOS (SS) P III 550E (100MHz FSB) 64MB SDRAM 133MHz אני לא מצליח לעשות שום OC! אפילו בבאס 112 המחשב לא עולה ניסיתי להחליף בין כל ההגדרות של הOC וזה DAMN לא עולה וזה בטוח בגלל שאי אפשר לשמור את מהירות הAGP למשהו נורמאלי בבאסים האלו, ב AGPclk/CPUclk יש רק בחירה בין 1/1 ל 2/3 וזה לא הגיוני שמעתי שזה לוח מעולה לOC אז למה אני לא מצליח לעשות אפילו OC של MHz אחד!? מיותר לציין שיש לי לוח נוסף של MSI שכבר עליו המחשב עושה POST ב124MHz FSB ויציב לחלוטין ב112 אבל אי אפשר להעלות מתח למעבד :\ נ.ב, שאלה: מחלק 2/3 אותו הבנתי, שלוקחים את המהירות של הFSB (נניח 100) ומחלקים ב3 (33.3) ואז מכפילים ב2 (66.6). אז מה זה מחלק 1/1? זה לא נשמע לי הגיוני ש…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים! **עריכה: אני מאוד מצטער!!!!!!!! פשוט הדפדפן נתקע לי ולא היה לי מושג שזה פתח כבר את הנושא =\ בבקשה אל תתנו אזהרה.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המארז Mozart אבל אני צריך שהוא יהיה שקט ומקורר ולפי מה שהבנתי המאווררים שלו לא כל כך שקטים.. אז השאלה שלי היא איזה מאווררים אני צריך לקנות וכמה כדי שהמארז הזה יהיה מקורר בצורה שקטה וטובה?? האם החבילה הזו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=885 של TT שקטה??
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שבצד ואני קצת עשיתי אוברקלוק בעבר. היום שיש לי את המפרט הזה אני מנסה לקחת אותו כמה שיותר גבוה (כמובן בלי להרוס יותר מדי...) מצורף כאן קובץ של SUPER PI כאשר העלתי את הבאס ל 366 ביחס 2:1 לזכרונות שהיו על 712 הוספתי +0.1 לזכרונות ו +0.5 למעבד במתח. המערכת עבדה על 3.29 GHZ והטמפרטורות היו יציבות גם של המעבד וגם של הלוח על 45 מעלות עד כמה לדעתכם אני יכול לסחוב למעלה ? וכן כמה מתח צריך לעלות ביחס לתוספת הבאס ?(אני לא כל כך מבין בזה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום חבר'ה לחבר שלי יש מעבד של celeron 1.699mhz עשיתי לו oc פשוט... העליתי לו את התדר מ100 ל 110 עכשיו מהירות המעבד שלו זה 1.870GHz האם אפשר איכשהו להוציא מהמעבד הזה יותר? כשניסיתי להעלות לו יותר מזה המחשב כבר לא עלה האם זה השיא של המעבד הזה? בקירור סטוק כמובן! זה תמונה מהתוכנה cpu-z אחרי ההמהרה... הגיוני? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני קונה הרד דיסק במהירוד 10000 סל"ד אני רוצה קירור טוב בשבילו הוא אלה הרבה כסף אז צריך לשמור אליו זה למערכת HTPC תודה כסף זה לא ממש הבעיה אבל לא להגזים
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
zalman CNPS 7700 Cu עם מאורר 120 מ"מ או Thermalright XP-90 עם 90 מ"מ אני מחפש השוואה גם לגבי load וגם לגבי idle
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
חברה המעבד שלי נמצא בזמן מנוחה במעלות של 62-71 ובזמן מאמץ 72-80 אני מניח שזה גבוהה אהה כן יש לי מעבד E6300 עם קירור סטוק א כנראה שאני צריך מאוורר חדש?? אהה והמעבד חדש זה מה שמוזר איך הוא מגיע כככה חם 2.המלצה למאוורר שקט וטוב עד 250 ח
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1800+ היתי רוצה לעלות מכפלה אבל אין לי את האפשרות הזאת בביוס מה אני עושה יש אולי איזה מדריך ואיך אפשר להוריד את המתח???? פשוט ליפני כמה זמן ניסרף לי הלוח שהוא היה כמו שלי רק עם L1 אז החליפו לי ל L שזה הגירסה היותר חדשה שלו ככה הסבירו לי ופה אין אפשרות להוריד מתח ולשנות מכפלה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, אולי זה ישמע קצת נובי עבור כמה ממכם ואבל תשתדלו לעזור, אז ככה הבנתי שמעבד הQ6600 עובד על באס 266, נניח ואני משנה לתדר 333 (ע"מ להגיע ל3G) או אפילו ל400 שזה מוגזם למה זכרונות 800MHZ עדיפים על 667MHZ , אם התדר באס של המעבד לא עובר את הזכרון שהוא גם RAM 400MHZ... ? ואם הזכרונות במהירות 1000MHZ והמעבד פחות מבאס 400 והאם עדיין יהיה ניצול של מהירות הזיכרון הגבוהה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ת'סינק המקורי של 9800 פרו (רק ת'סינק לא ת'כרטיס) חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לתת לינק ... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
נתקלתי כרגע בתופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מריץ משחק (NFS UNDERGROUND לשם הדוגמא) בכל 4-5 שניות ישנו מסך שחור מעצבן שמכסה את התמונה וחוזר.. זה בכל המשחקים שלי כרגע ולפעמים גם כאשר אני גולש. הכרטיס בטמפ' 67 מעלות בערך +. כקירור יש לי סיילנסר מורכב עליו. אין שום תוכנית ברקע שרצה,לא נתקלתי בדבר כזה בחיים שלי. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? וכן ,ניסיתי לעשות ריסט.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
קצת יקר..שמתי מאורר ביתי מול המחשב כשהמארז פתוח מן הסתם....וכשהרצתי בדיקת יציבות הוא עבר אותה(לפני זה המחשב נתקע כל הזמן)...אני משתגע הטמפ' של הלוח שלי גבוהות רצח אז אין לי ברירה ואני רוצה לעשות אובר רציני...אז השאלה שלי היא האם זה טוב להשים באופן קבוע את המאורר הביתי הזה מול המחשב? מבחינת מקום אין לי בעייה זה לא מפריע לי או משו..רק שמעתי שזה מכניס הרבה אבק..למרות שאם הוא קבוע אז זה לא נורא כל כך...וגם מבחינת צריכת חשמל..הוא צורך הרבה חשמל? זה מאורר של 90w בגודל בינוני כזה...חשבתי שאולי רק כשאני משחק במשחקים ועושה בנצ'ים אני יפעיל אותו וכשהמחשב במנוחה אני ישאיר אותו כבוי...כדאי?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המאורור סטוק שבק חיים ואני זקוק למאורור חדש ואני לא ידוע מה לקנות אני רוצה משהו פשוט וזול הייתי גם מעוניין לדעת איך אני מפרק את המאורור
-
- 6 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז של thermaltake armor lcs עם קירור מים וקיבלתי איתו בקבוק מילוי,העיניין הוא שטסתי לחו"ל ל9 חודשים ושחזרתי אני לא מוצא אותו ואני מתקרב לLOW כניראה אמא שלי זרקה אותו לפח(היא אוהבת לזרוק דברים לפח) התקשרתי ליבואן של thermaltake בארץ הוא אמר לי שהם לא מוכרים את החומר בנפרד ושאני יכול להשתמש בנוזל לקירור רדיאטורים,מים ירוקים משהו.העיניין שאני לא כל כך סומך על מה שהוא אמר למרות שהמים ירוקים וזה באמת רדיאטור. אני צריך דעה מקצועית ואין מקום יותר טוב מפה...תעזרו לי כי אני בLOW ואני מודאג שזה יגיע למצב שהרדיאטור הסתובב סביב עצמו. (תיראו לאיזה בעיות הגעתי...להחליף מים ירוקים במחשב). יהונתן.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm במחיר של 500+ שקל זה ניראה לי שווה יותר מכל קירור אויר שיש לא?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המארז שלי הוא דיי ישן מארז של צ'מפיון פי סי... יש לי 3 מאווררים לא כולל המעבד והספק כמובן עכשיו המאוורר שעל הפאנל הקדמי של המארז מכניס אויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר כמומלץ... הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה עדיף למאורר שעל דלת המארז (מוד על חיתוך שנעשה לפני חצי שנה) בקיצור עדיף שהוא יכניס אויר? או שיוציא אויר? המאורר הקדמי ועל דלת המארז הינם של TT 90 MM... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד פנטיום D930 ואני לא יודע איזה קירור כדאי לי אני רוצה שבעיקר הוא יהיה קר ולא יתחמם על המידה או משהו כזה ויגיע ל50 מעלות או משהו גבוה מאוד ועדיף גם שלא יהיה רועש ושלא יעלה כול כך הרבה כסף עד 200 ש"ח או קצת יותר וגם אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד דברים כמו נוזל או דברים כאלה והאם זה יעזור לי
-
- 7 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91065.0) ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשבילו...אני ממש לא מבין באובר קלוקינג אז דברו במושגים פשוטים בקשה ;D התקציב גבוה אז תשפכו רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני עוד אף פעם לא עשיתי מודינג עכשיו יש לי חודש וחצי חופש אז אני רוצה להתחיל. אני רוצה לבנות ארז מהמזוודה כמו שיש בגלרייה כאן אז רציתי לדעת אם אתם יכולים לענות לי על כמה שאלות: 1 - כמה עולה מזוודה כזאת? 2 - האם לדעתכם זה לא מסובך מדי? 3 - כמה מאווררים אתם ממליצים לשים? 4 - האם יש איזה צבע מסויים שאתם ממליצים להשתמש כדי לצבוע ? כל עזרה תתקבל בברכה.. (העלתי את התמונה של המארז שאני רוצה לעשות כמוהו)
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-