עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ב TMS ביקשתי שיעשו לי OC למעבד Q6600 וקניתי לו קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro האם הוא יקרר מספיק??

2. Started by ccc,

מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by kobibo,

איך מתבצע ה O.C ? האם גם בו ניתן לפתוח יותר צינורות? או שה O.C רק ברמת תוכנה ליבה וזיכרון?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  4. שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.

5. אני רוצה לדעת על איזה הגדרות הכי טוב לעשות ב oc למעבד דרך הביוס יש לי לוח אם של asus ויש לי רק 3 אפשרויות 1. CPU Frequency 2. DRAM Frequency 3. משו PCI Express לא זכור לי חח. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by iyc,

רציתי לקנות את הזלמן CNPS7700 אבל אמרו לי שהוא לא יתאים, אז מה כן? אני צריך משהו ברמה גבוהה למה האזור של המחשב קצת חנוק, והמעלות שלי בין 55 ל 60 במצב רגיל וכשאני מקודד סרט אפילו 65 השאלה אם יש משהו ברמה שיעשה את העבודה? תודה...

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by esharone,

עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by aviad_18,

שלום לכולם! בעבר היו זמנים שהייתי מגיע ל-BUS של 300 ויותר.. עכשיו משום מה אני נתקע על 225 כל הזמן... ואני לא יודע אם המעבד מגביל אותי או הלוח.. כי פעם גם הייתי ממהיר תמעבד למהירויות של 2500 MHZ ויותר.. בדקתי שהזכרונות לא מגבילים אותי ע"י הורדת התדר שלהם בביוס ל-333 MHZ. למה זה ככה ומה אפשר לעשות?? הזדקנו לי הרכיבים או מה?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by tomey,

אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. האם אפשר בעזרת תוכנה או משהו להעלות את הסל"ד של המאוורר של המעבד? לגבי המעבד יש לי AMD AM2 X2 4200+

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. שלום, יש בבעלותי מעבד Intel E6750 ואני משתמש בקירור סטוק. לפי תוכנה Core Temp יש לי בעיית התחממות רצינית במעבד בעת מאמץ, הוא רושם לי 80-90 מעלות. עלה לי בראש רעיון שהבעיה היא במעבד ולכן התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המעבד ואמרו לי לבדוק את הבלוק קירור שעל המעבד ולראות אם הוא חם, כי יכול להיות שהחיישן פשוט לא טוב. כי אם המעבד באמת נמצא בטמפ' של 70-90 מעלות הבלוק קירור צריך להיות חם. עשיתי את הבדיקה, וכשהתוכנה מראה טמפ' של 80-90 אני נוגע בבלוק קירור ואני לא מרגיש שום חום כלל וכלל. מה זה אומר? האם הטכנאי שאמר לי את זה טועה והבלוק קירור צריך להיות קר כל הזמן או שהחיישן באמת דפוק? ודרך אגב, מה הטמפ' שבה המעבד מכבה את עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  12. שלום לכולם הצלחתי עכשיו להגיע ל 3300 יציב, מהירות של הבאס 220, המפרט בחתימה, אני לא מצליח להגיע יותר מזה בצורה יציבה, ומעל זה הביוס לא עולה , יש לי קירור ביט טייפון , הוא הוריד את הטמפ' בצורה עצבנית, במנוחה אני עומד על 35 מעלות, ובמאמץ על 47 כל זה ב OC של 3000@3300, איזה הגדרות אני יכול עוד לשנות כמו מתחים וכו' בביוס, כי יש שם המון דברים שאין לי מושג בהם.. תודה לכולם :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. אני קונה AMD 64 3000 ב- TRAY ואני רוצה קירור קצת יותר טוב ממה שמביאים רק כדיי להיות שקט עם עצמי... מה אני צריך?

• 9 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by aleXtazi,

שלום יש לי מעבד 1800+ היתי רוצה לעלות מכפלה אבל אין לי את האפשרות הזאת בביוס מה אני עושה יש אולי איזה מדריך ואיך אפשר להוריד את המתח???? פשוט ליפני כמה זמן ניסרף לי הלוח שהוא היה כמו שלי רק עם L1 אז החליפו לי ל L שזה הגירסה היותר חדשה שלו ככה הסבירו לי ופה אין אפשרות להוריד מתח ולשנות מכפלה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  15. אני מבין אם אין לכם כוח לקרוא הכל אבל לפחות תענו על שאלה אחת-שתיים..... המעבד שלי מקבל מתח של 1.4-1.41 זה בסדר? יש לי תוכנה של ABIT-OC GURU שדרכה אני יכול לשלוט בVCORE(מתח למעבד) ושם כתוב 1.3875 V....ובביוס כתוב שבמעבד מקבל 1.41.... זה תקין? המאוורר של המעבד מסתובב בקצב של2600-2750 RPM....זה תקין? אמרו לי פעם שהוא צריך להסתובב בקצב של 3200 RPM.... הטמפ' של המעבד שלי גבוהות(55-80-במאמץ ובמנוחה), אך כנראה זה בגלל שניקיתי אתמול את המעבד ולא שמתי משחה טרמית....איזו משחה אתם ממליצים לי לקנות? (אמרו לי שZALMAN עם המברשת-כמו טיפקס-הכ טובה והכי נוחה...והיא עולה 59 כולל משלוח...כדאי?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  16. קצת יקר..שמתי מאורר ביתי מול המחשב כשהמארז פתוח מן הסתם....וכשהרצתי בדיקת יציבות הוא עבר אותה(לפני זה המחשב נתקע כל הזמן)...אני משתגע הטמפ' של הלוח שלי גבוהות רצח אז אין לי ברירה ואני רוצה לעשות אובר רציני...אז השאלה שלי היא האם זה טוב להשים באופן קבוע את המאורר הביתי הזה מול המחשב? מבחינת מקום אין לי בעייה זה לא מפריע לי או משו..רק שמעתי שזה מכניס הרבה אבק..למרות שאם הוא קבוע אז זה לא נורא כל כך...וגם מבחינת צריכת חשמל..הוא צורך הרבה חשמל? זה מאורר של 90w בגודל בינוני כזה...חשבתי שאולי רק כשאני משחק במשחקים ועושה בנצ'ים אני יפעיל אותו וכשהמחשב במנוחה אני ישאיר אותו כבוי...כדאי?

17. שלום שמי תמיר, עשיתי סיור באתר, מצאתי תוכנה בשם CPU Z הורדתי אותה כדי לדעת את השם של המעבד שיש ברשותי במדוייק, אז מצאתי AMD Athlon XP Toroughbred במהירות 2600+ שזה 2080MHZ, הטמפרטורה של המעבד קצת גורמת לי חששות, המחשב שלי בן 4 שנים, לא היו בו שינויים מאז חוץ מכרטיס מסך, צורב DVD וזיכרון. המאורר של המחשב כנראה כבר לא עבד טוב וכשקידדתי סרט DVD, הלוח התחיל לצפץ (הזעקת חום) לא ידעתי מה החום, כי שאני מפעיל את התוכנה של הקידוד היא מפעילה 100% CPU אז כלום לא זז (זיכרון מחשב 768 333MHZ לא יודע אם זה משנה), הפיתרון המהיר שעלה במוחי לפתוח את המחשב ולתת לו אוייר עם פן על גוף קירור, במצב מנוחה המעבד היה על 55 מעלות חום, מהירות סיבוב כ2400RPM מאוורר, החלפתי מאוור, ושמתי 2 חזקים אחד ע…

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by DuduMan,

היי עשיתי אוברקלוק עם האצה לזיכרון והאצה למעבד המעבד על 2800MHz FSB 1600 400x7 והזיכרון על 500 אפקטיבי 1000MHz תיזמונים על5.8.8.20 יחס 10:8 עשיתי בדיקת יציבות והוא יציב רצח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. טוב אז אני חדש נראה לי.. וצריך עזרה באוברקלוקינג המסכן שלי חחחחח אז ככה יש לי AMD 2800XP והוא בטמפ' 85 ככה... אז סידרתי משחה תרמית הכנסתי שואב אבק ניקיתי כל מה שמלוכלך וכמה קבלים : שמתי עוד איזה מאוורר בצד פה בצד שם ועכשיו זה מסודר על 60-69 במאמץ יש לי מאוורר 2500 RPM חחחח... אסור לי לכתוב פה עם דבר כזה... בכל מקרה אני צריך המלצות לקירור אמיתי ולא אלתורים =) ומה הטמפ האידיאלית שאני צריך למעבד??? המחשב בכלליות זה amd athlon xp 2800+ gigabyte איזשהו לוח מי זוכר איזה.. עם כרטיסרשת+קול מובנה (צריך להוריד סיסנדרה או משו) 512 ram asus magic 128 ddr (Nvidia 5משהו chip) ד"א על הכרטיס מסך שמתי 2 גרילים - הזכרונות מסודרים 2 מכל צד של הכרטיס.. אז שמתי על כל צד גרי…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  20. מה הקירור הכי טוב ומומלץ למעבד athlon xp 1600? חבר שלי יש לו מעבד כזה שהוא קנה לפני שנה ומשהו והתקין עליו את המאוורר הג'נרי שסופק יחד עם המעבד הבעיה שהוא מתחמם לו ומגיע לטמפרטורות של 50c כשהמחשב לא במאמץ. מה אתם ממליצים לו? איזה מאוורר איזה קירור. הוא לא הולך לעשות OC.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. האם הזלמן שיש פה במאמר http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/ מתאים ל9600 SE ככה רשום שם אבל באתר של היצרן לא רשום. בטוח יש לכם טעות ורצוי לתקן את זה כי אתם סתם מטעים אנשים פה שחבל וילכו לקנות ובסוף יפלו בפח.

• 8 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by segevgabay,

יש לי את הלוח הנ"ל וסידרתי את כל ההגדרות כמו שבמדריך לOC למעבד. עכשיו אני לא מוצא את האפשרות של לעלות תדר בס אלא רק יש אפשרות של לעלות תדר FSB. איפה יש את האפשרות של לעלות תדר בס?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. א. אבל בכל זאת יורגשהבדל של ביצועים מאשר סטיק אחד ?? ב. זה לא ממשמשנה לשים סטיק אחד או 2 כי זה רק מפריע ב 3FSB ... נכון ?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. לפי הביקורת על יכולות הOC של ה2.4C שפורסמה באתר הגיעו עם Asus P4P800 Deluxe לOC נחמד אז יש ןלו אותם יכולות OC כמו של הAsus P4P800

• 1 תגובה
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים