אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת טמפרטורות של כרטיס מסך FX 5200
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
כמעט בכול פעם שאני מפעיל את המחשב שלי יש לי רעש מאחד המאווררים לפרק זמן של כמה דקות. ניקיתי את המחשב אם אוויר דחוס אך ללא הועיל. כיצד אני יוכל לדעת איזה מאוורר הוא זה שעושה לי את הרעש? פתחתי את המארז אך אי אפשר לדעת באיזה מאוורר מדובר.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושד שהמחשב שלי מתחמם ללא אוברקלוק. לכן, הורדתי את התוכנה CORE TEMP וקראתי את החומר שמצוי בסטיקי בנושא. לא הצלחתי להבין כמה דברים ואני מקווה שאני אקבל הסבר ראוי. המחשב שלי מורכב משני מעבדים, ויש לי שני טמפרטורות של שניהם, השאלה היא האם הטמפ של הCORE הוא שיכלול של שני הטמפרטורות:42+43=85 ואז הנוסחה של הTjunction-DTS=0 והמשמעות היא שהמחשב חם מדי, או שהמחשב שלי נמצא במצב מצוין מבחינת הקירור שלו. לסיכום: האם החישוב של הDTS הוא חיבור של שני טמפ' המעבדים יוצרים את הCORETEMP או שבעצם הממוצע של שני הטמפ' הוא DTS ? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצות לקירור למעבד אבל שיהיה משהו רציני ומחיר לא בשמיים.. אם אתם צריכים את המפרט תגידו לי.. ועוד פעם שהקירור יהיה טוב לא צעצוע .. אה ד"א המעבד הוא OC עריכה : מפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קצת יקר..שמתי מאורר ביתי מול המחשב כשהמארז פתוח מן הסתם....וכשהרצתי בדיקת יציבות הוא עבר אותה(לפני זה המחשב נתקע כל הזמן)...אני משתגע הטמפ' של הלוח שלי גבוהות רצח אז אין לי ברירה ואני רוצה לעשות אובר רציני...אז השאלה שלי היא האם זה טוב להשים באופן קבוע את המאורר הביתי הזה מול המחשב? מבחינת מקום אין לי בעייה זה לא מפריע לי או משו..רק שמעתי שזה מכניס הרבה אבק..למרות שאם הוא קבוע אז זה לא נורא כל כך...וגם מבחינת צריכת חשמל..הוא צורך הרבה חשמל? זה מאורר של 90w בגודל בינוני כזה...חשבתי שאולי רק כשאני משחק במשחקים ועושה בנצ'ים אני יפעיל אותו וכשהמחשב במנוחה אני ישאיר אותו כבוי...כדאי?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מחשב והוא מראה לי בeverest רק טמפ של AUX, HD, motherboard, מה אפשר לעשות.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
המאורור סטוק שבק חיים ואני זקוק למאורור חדש ואני לא ידוע מה לקנות אני רוצה משהו פשוט וזול הייתי גם מעוניין לדעת איך אני מפרק את המאורור
-
- 6 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
עשיתי OC למחשב שלי (DS3,E6600). ה everest וCPU-Z מראים לי שהמעבד על 3200 עם multiplier x8. והתוכנות ORTHOS וCORE TEMP מראים לי שהמעבד על 3600 עם multiplier x9! איך זה יכול להיות?! מי מהם צודק? (בביוס קבעתי ידנית multiplier x9 וCPU Host Frequency - 400).
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם הזלמן שיש פה במאמר http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/ מתאים ל9600 SE ככה רשום שם אבל באתר של היצרן לא רשום. בטוח יש לכם טעות ורצוי לתקן את זה כי אתם סתם מטעים אנשים פה שחבל וילכו לקנות ובסוף יפלו בפח.
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וסידרתי את כל ההגדרות כמו שבמדריך לOC למעבד. עכשיו אני לא מוצא את האפשרות של לעלות תדר בס אלא רק יש אפשרות של לעלות תדר FSB. איפה יש את האפשרות של לעלות תדר בס?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. איך אני בודק את הטמפ' של המעבד? התקנתי גם את CPUCOOL וגם את MOTHERBOARD MONITOR והם לא זיהו את הלוח אם, חיפשתי גם בביוס ולא מצאתי שום דבר.... 2. הכנסתי כמה מאוורים חדשים והורדתי את הטמפ' של ההרד דיסק(זה הדבר היחיד שכרגע אני יודע איך לבדוק טמפ') מ 39 ל 28 בעבודה קלה(אקפלורר אוברנט וזהו). איך אני מדמה עומס בשביל לבדוק טמפ' תחת עומס?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2800 barton הסטפינג שלו הוא AXDA2800KV4D T844965B41339 AQYHA0408WMPW 1999 AMD מה זה אומר ? איך הוא? תודה........
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
המעבד הוא מהשבוע הראשון של 2004 יענו 01 2004 .המעבד למרות הסטפינג אינו מוצלח מאוד באובר קלוק לכן ברצוני לפתוח את המכפלה שלו ורציתי לדעת אם זה אפשרי ?אם כן מישהו יכל להפנות אותי למדריך אשר מסביר איך לעשות את זה????שמעתי משהו כמו מוד עיפרון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי על לוחA7N8X ASUS אני משתמש במאורר ThermalTake Silent boost. ( עם nanothermII ) הטמפ' במצב Stock לחלוטין הם: 52 מנוחה - 60 עומס בדיודה. 42 מנוחה - 50 עומס ב-socket. האם זה נראה הגיוני למצב stock ? :-\
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
37-40 במנוחה 56-59 במאמץ איך ההגדרות האלה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום חברה, בן דודי התחדש עם: C2D E2160 Gihabyte 965P-DS3 REV3.3 2 * TwinMos 1GB 667 ---- התקנתי עליו Vista x64 כמובן, עשיתי OC קטן 250 * 9 וזיכרונות על 1:1. התקנתי EVEREST הפעלתי ORTHOS הנה התוצאות: IDLE: #1: 48 #2 48 Full Load: #1: 66 #2: 63 ----------- התקנתי את הקירור המקורי של אינטל, פשוט הידקתי את ארבעת הקליפסים אל תוך הלוח אם - וווידאתי שהקירור לא זז, על הקירור עצמו הייתה כבר משחה טרמית. מה יכולה להיות הבעיה? מה אועישם במקרה כזה?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
נכנסתי עכשו לאתר של טרמלטייק העולמי וראיתי שם שביגטייפון מתאים לסוקט 462\A ולי יש 462 סוקט A אבל המאוורר שקניתי מקיי אס פי לא מתאים ללוח שלי השאלה שלי היא האם יש לזה כמה גרסאות או רק גרס אחת???? ואםרק אחת איך זה יכול ליהיות שזה לא מתאים???? :s05: היתקשרתי עכשיו לנועה מחשבים ואמרו לי שם שאני צריך תושבת ללוח מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג את זה???
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עושים OC ידנית או חומרנית? (למעבד) 1. מה זה ביוס ואיך משנים אותו? 2. עושים OC בעזרת תוכנה במחשב או שפותחים את המארז ומשנים שם משהו? 3. אם עושים OC בעזרת תוכנה במחשב אז איך קוראים לתוכנה? אם עושים OC ידנית (משנים משהו בחלקים עצמם, לוח אם וכדומה...) מה משנים, עושים? 4. כשעושים OC למעבד זה גם מעלה את ה MHZ של הזיכרונות או שעושים OC לזיכרונות בנפרד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
בשביל להגיע ל-3 או 3.2 GHZ ושהמערכת תהיה יציבה, מספיק הקירור של אינטל או שאתם ממליצים על קירור אחר? אני פשוט מתכנן לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם גם לקנות קירור.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם והאם אם יתאימו למעבד Athlon XP כי באתר היצרן כתוב שהוא מתאים לSempron תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי הוא amd 64 3000 754 לוח אם k8ns אבל הזיכרון שלי הוא מיקרון pc 3200 cas 3 אני יודע שגם הלוחות של גיגהביט לא טובים במיוחד לאוברקלוק האם כדי לעשות ???
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מארז שבא עם המחשב מסוג Mini Tower: 1. אין לי מאוורר לכרטיס הזה...ככה שאני צריך המצלצה למאוורר טוב אך לא יקר מידי.. 2. הורדתי את התוכנה RivaTuner20RC16 לפתיחת הצינורות של הכרטיס אבל אני לא יודע איך להשתמש בה ו/או איך להגדיר את המאפיינים שם כדי שאני אוכל לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק מוצלח ושיהיה יותר טוב בהרבה או עד כמה שאפשר (המקסימום). 3. יש לי מחשב כזה: מעבד: Intel 3.0GHZ LGA775 1M 531 זיכרון: 512DDR 400MHZ CL2.5 כ.מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR לוח אם: MSI PM8M2/3-V S775 800MHZ תודה לכל מי שעוזר!!!!
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-