עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sahargt,

שלום נכנסתי לאתר שיש בו תוצאות של OC וראיתי שם תוצאה של מעבד 12 GHZ עם זה נכון?????????

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by aviel120,

האם ספק כוח מסוגל להפריע לOC? ומונע ממנו להגיע לתוצאות גבוהות יותר?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by andrey12341,

יש לי amd athlon 64 3200+ gigabyte nf3 s939 agp8x msi 6800le 2xgeil 512 ddr 400 DC TT 470W בכמה אתם חושבים כדי לעלות תה ביצועים ניסיתי לעלות בביוס ב25 אחוזים אבל המערכת לא עולה אז החזרתי את זה כמו שזה היה. הטפמ" של המעבד במנוחה כ30 מעלות.

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  4. נחמד מאוד! כדאי לטרוח ולקרוא אם מתכננים OC רציני... http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2503&articID=567

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  5. עשיתי אובר נחמד לכרטיס שלי אבל אני רוצה עוד והרבה!! אז חשבתי ליקנות את זה = http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הוא טוב?? והאם מישהו שהישתמש בו יכול ליגיד לי כמה מעלות הוא הוריד לו בתודה שגיא

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  6. שלום לכולם.. מחפש קירור למעבד Q9450 בסביבות ה- 200 ש"ח.. (אם זה חשוב: לוח ASUS P5Q DELUXE בתוך מארז ANTEC P182) המחשב בשיא השימוש יהיה לעריכת אודיו כך ש- צריך שיהיה גם שקט וגם קריר (וגם תחת עומס).. אבל.. אני לא עושה OC ומה שיותר חשוב: עניין השליטה במהירות הסיבוב של המאוורר נתפס אצלי כחיסרון היות ולא הייתי רוצה להתחיל להתעסק עם זה בין אם זה כפתור בתוך או מחוץ למארז ובין אם זה דרך תוכנה כלשהיא.. הייתי רוצה שהוא יידע לבד מה צריך לעשות.. (נראה לי שאני מבקש משהו הגיוני שמזמן קיים אפילו בניידים!!) חברה... בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  8. Started by arikam,

שלום, אני חדש פה, ויצא לי לקרוא המון והשכלתי מאד מהפורום, לכן אני רוצה לשאול שאלה. ההרד דיסק שברשותי הוא של חברת WD דגם : wd1600js , לפי הגדרות היצרן תחום הטמפרטורה בעבודה צריך להיות בין 5 ל 55 מעלות צלסיוס. הרכיב שברשותי הגיע לטמפ' של 68 מעלות כאשר היה לי במארז רק מאוורר מכניס אוויר בדלת, ואילו כשהכנסתי עוד 2 מאווררים: אחד מוציא אוויר מאחור ואחד מכניס אוויר מקדימה (נושף גם על ההרד דיסק) הוא הגיע ל 60 מעלות. אני מצרף תצלומי מסך של speedfan , השאלה שלי היא האם זה תקין, או שאני צריך להחליף אותו? והאם שאר הטמפ' שמופיעות בתצלומי המסך תקינות? אני מודה מאד לכל מי שיענה לי. : [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  9. אני רוצה לדעת על איזה הגדרות הכי טוב לעשות ב oc למעבד דרך הביוס יש לי לוח אם של asus ויש לי רק 3 אפשרויות 1. CPU Frequency 2. DRAM Frequency 3. משו PCI Express לא זכור לי חח. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  10. אני חושב על לקנות את המארז Mozart אבל אני צריך שהוא יהיה שקט ומקורר ולפי מה שהבנתי המאווררים שלו לא כל כך שקטים.. אז השאלה שלי היא איזה מאווררים אני צריך לקנות וכמה כדי שהמארז הזה יהיה מקורר בצורה שקטה וטובה?? האם החבילה הזו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=885 של TT שקטה??

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by aviad_18,

שלום לכולם! בעבר היו זמנים שהייתי מגיע ל-BUS של 300 ויותר.. עכשיו משום מה אני נתקע על 225 כל הזמן... ואני לא יודע אם המעבד מגביל אותי או הלוח.. כי פעם גם הייתי ממהיר תמעבד למהירויות של 2500 MHZ ויותר.. בדקתי שהזכרונות לא מגבילים אותי ע"י הורדת התדר שלהם בביוס ל-333 MHZ. למה זה ככה ומה אפשר לעשות?? הזדקנו לי הרכיבים או מה?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  12. שלום לכולם הצלחתי עכשיו להגיע ל 3300 יציב, מהירות של הבאס 220, המפרט בחתימה, אני לא מצליח להגיע יותר מזה בצורה יציבה, ומעל זה הביוס לא עולה , יש לי קירור ביט טייפון , הוא הוריד את הטמפ' בצורה עצבנית, במנוחה אני עומד על 35 מעלות, ובמאמץ על 47 כל זה ב OC של 3000@3300, איזה הגדרות אני יכול עוד לשנות כמו מתחים וכו' בביוס, כי יש שם המון דברים שאין לי מושג בהם.. תודה לכולם :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  13. אני קונה AMD 64 3000 ב- TRAY ואני רוצה קירור קצת יותר טוב ממה שמביאים רק כדיי להיות שקט עם עצמי... מה אני צריך?

• 9 תגובות
    • 492 צפיות
  14. ב"ה שלום חברים יש לי מחשב פה לוח אם A7V8X-X של ASUS המאוורר שבו כזה מרעיש זה לא יאמן הוא מסתובב על 6800 RPM כמעט 7000 !!! של TR2 ומקרר כמו שצריך כמובן ...מעבד אטלון XP 2500 בארטון אני מחפש תוכנה טובה שאצליח דרכה להוריד מהירות ל 4000 לפחות כי SPEED FAN לא מאפשרת לי משום מה בלוח אם הזה ! מחכה לתשובה ולעזרה תודה רבה חברים אסף.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by J.a.C.k,

איך ניתן לפתוח מפלה ל- AXP1900+ PALOMINO CORE

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  16. Started by king of the kings,

שאלום לכולם, תראו, ראיתי פה, שהרבה ממליצים על הביג טייפון... אבל אני מתלבט בינו לביטל.. ( http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm ) כי לפי הנתונים אני רואה שהביטל יותר טוב והרבה יותר יפה, זה בטוח... אז מה כדיי לי יותר? מבחינת ביצועים הביטל לוקח את ביג טיפון? אני מוכן להשקיע כ300 שקל למאוורר... ועוד שאלה... יש לי כרטיס מסך G msi nx6600gt 128 ram pci-ex השאלה שלי ככה.. אני רוצה להחליף קירור... לקירור הזה.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm מישה ו מכיר את קירור זה? הוא טוב לאוברקלוק? חברייס, זה דחוף לי לעוד יומיים.. בקשה תענו לפני!!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by thegodx,

אני לא מוצא שום תוכנה בישביל זה..וגם בביוס לא מאצתי..יש רק שינוי תיזמונים רציתי לדעת עם יש תוכנה מיוחדת בישביל זה?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  18. איזה כרטיס מסך יותר טוב לאחר OC ?? ה-7900GT או ה - X1800GTO2 . ומה המחירים הכי זולים של שניהם?

• 7 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by RayZ,

אני לא ממש טוב בזה. אני עכשיו מרגיש שאני פשוט חייב לילמוד על זה. יש לי כמה שאלות: 1) מה האוברקלוקינג עושה? 2) את מה ניתן לקרר איתו? 3) איך עושים זאת? 4) מה התוצאה של האוברקלוקינג? תודה.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by Polonian,

יש לי כרטיס Radeon 9800 Pro 128mb של Sapphire, שבא עם PCB אדום. רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לכתוב לי מדריך צעד אחריי צעד איך לעשות לו מוד מתח, או לחליפין מכיר מדריך טוב לכך באתר חומרה כלשהו ויכול להביא לינק. תודה רבה לעוזרים, בתקווה שיהיו כאלה P:

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  21. היי, אני נמצא פה אצל חבר עם מחשב חדש, לוח של GIGABYTE ומעבד E6300. מישהו יכול להסביר בבקשה איך מרכיבים את הגוף קירור הזה? (מקורי של אינטל). אני מכניס את הקליפסים לחורים, מנסה לדחוף אותם כדי שיהיה קליק וזה פשוט לא נתפס... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by kentaro,

שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by p-o-i,

מישהו יכל לומר לי לאיזה חברה בעלת כרטיס FX5200 יש אותו זיכרון כמו של ASUS FX5200 MAGIC????

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. Started by oamir1,

א. האם הגיוני שזה החום של ההארד דיסק שלי והאם זה בסדר ב. המאורר (Chassis) הוא מאורר מארז, למה הוא לא פועל על 3000 או יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by jaco_c,

האם ניתן לעשות o.c ל - dell optiplex 280 לא מצאתי אפשרות בביוס תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.