אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לבחור מארז למחשב כדי שבעתיד אוכל לעשות אוברקלוקינג הבנתי שמומלץ מארז מאלומיניום בגלל שהוא מפזר חום יותר טוב חיפשתי והמארז praetorian של coolermaster נראה לי סבבה למישהו יש רעיון אחר (אני מעדיף מארז בלי חלון בצד)? האם צריך להחליף את המאווררים שלו בשביל אוברקלוקינג? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PAC-T01-EK&other_title=+PAC-T01-EK+Praetorian
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אוקי.... אז קניתי AMD X2 4200+ 939 ו-Arctic Silver 5 שני דברים , על המעבד יש מדבקה קטנה עם בר-קוד... להוריד אותה? ו.. את ה-AS5 - פשוט לשים במרכז גוש קטן ואז להצמיד ל-HEATSINK? שמעתי על כאלה שממש מורחים את זה. תודה...
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
eXtreme 1366 RT== 1. כמה עולה ? 2 . איפה קונים ? 3. מבחן דרכים ? http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex-1366rt/product_cpu_cooler_1366rt.html DM10 4 . האם ימכרו אותו בארץ ? 5. מבחן דרכים ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לי הVANTEC AIRFLOW כנראה 3 וחצי שנים של עבודה רצופה גמרה אותו אני צריך המלצה לקירור מה הכי עדיף לקנות (הכי שקט) המחשב הזה הולך לשבת בסלון תקציב בסביבות ה 150 שקל הדגם הוא AMD2800 בלי קשר מה אתם אומרים על הדגם הזה לקירור e6300 Scythe SAMURAI (JAPAN DESIGN) אני יודע ה NINJA עולה עליו אבל יש בעיית תקציב
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
kingston KVR667D2N5\1G - זיכרונות DD2 מאוד זולים שנמכרים כרגע בין 180 ל 200 ש"ח לגיגה. שווה לדווח איך הם מסתדרים באוברקלוק חזק (של המערכת) ולאן הן מגיעים, בעיקר מה שנמכר בארץ. למרות שהם משתמשים בכל מיני צ'יפים בסדרת הVALUE כמו הייניקס Y5, מיקרון D9 , צ'יפים שרשום עליהם KINGSTON שאין לי מושג מהם ועוד , עדיין שווה לראות איך מתפקדים אלו שנמכרים בארץ. אני קראתי על בעייה איתם על לוח NF4 ULTRA עם X2 AM2 , בעייה באוברקלוק כמובן. הנה לינקים שמתארים את זה (הראשון ביקורת מעולה על אוברקלוק של BRISBANE): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=139353 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=143929 בשני אפשר לראות שהזיכרון ממש הגביל אותו באוברקלוק של המעבד לא …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מחשב והוא מראה לי בeverest רק טמפ של AUX, HD, motherboard, מה אפשר לעשות.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה... לוח אם: MSI P6NSLI V2 מעבד: Q6600 זכרונות: 2 קיטים של 2 ג'יגה כ"א של OCZ סה"כ 4 ג'יגה. כ.מ.: Inno3D 8800GT OC עכשיו, זה OC ראשון שלי ואני רוצה להתחיל בקטנה ומשם לעלות.... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור כיצד להתחיל...
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי חשבתי להזמין את הfreezer 7 למעבד intel celeron 3.06 775 ואני שואל איזה טמפרטורות אני אמור לקבל אם הטמפרטורת חדר היא 25-30 אם הדלת של המארז פתוחה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, יש הבדל יותר מידי גדול בינהם.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המארז שלי הוא דיי ישן מארז של צ'מפיון פי סי... יש לי 3 מאווררים לא כולל המעבד והספק כמובן עכשיו המאוורר שעל הפאנל הקדמי של המארז מכניס אויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר כמומלץ... הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה עדיף למאורר שעל דלת המארז (מוד על חיתוך שנעשה לפני חצי שנה) בקיצור עדיף שהוא יכניס אויר? או שיוציא אויר? המאורר הקדמי ועל דלת המארז הינם של TT 90 MM... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך מסוג x800gt. כאשר העליתי את מהירות הליבה מ 475 ל519 ואת הזכרונות מ 495 ל- 529 הכל עבד כרגיל. הרצתי 3dmark05 והעסק פעל יפה (לא זוכר כמה יצא...אבל היה שיפור משמעותי). כאשר העליתי ב-3 מגה הרצים את מתח הליבה ובמספר זהה את הזכרונות כניסיון לדחוק עוד טיפה מהאוברקלוק ולהפסיק, נתקע המחשב. (התוכנה הייתה ati tool). עשיתי ריסט והמסך התחלה של ווינדוס עלה, אח"כ המחשב נעצר על מסך "ברוך הבא" המעצבן של ווינדוס. ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר מאוורר ביתי מכוון על כרטיס המסך וזה לא עזר. מה לעשות? האם הלך הכרטיס? האם אפשר לבטל את האוברקלוק בביוס? אני אובד עצות!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד הוא celeron d 335 s478 עכשיו אני עשיתי אוברקלוק ל3345 סבבה אבל מעל הוא פשוט מגיע לוינדוס ומרסטט אמרו לי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך.. הטמפ' 45 במנוחה 58 מאמץ לפרסקוט
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ניסיתי איך שהו להוריד את זה אם קליפסים לא הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1706383779.htm. האם כדאי לי לקנות אותו ? הוא שווה משהו בכלל ? הוא יותר טוב מהוולקנו 7+ ? (יש לי P4 2.66.)
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
37-40 במנוחה 56-59 במאמץ איך ההגדרות האלה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ובאתר, והשמח ללמוד כיצד לשפר את המחשב. קראתי היום את המדריך "אלתור מאווררים". בבזבזתי אף רגע, השגתי ספק ישן מחבר שלי, פירקתי, חתכתי, חיברתי ו... אני לא מצליח להבין מהמאמר לאן לחבר את החשמל של המאוורר :-\
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
אהלן! יש לי כמה שאלות: 1. משום מה יש לי חיישן טמפרטורה אחד בלבד בכל המחשב והוא על ההארד-דיסק. (41-47 מעלות בד"כ). אם אני רוצה להוסיף חיישנים בשביל לקרוא את הטמפרטורה שלהם דרך תוכנה במחשב (כמו שאני עושה עם ההארד-דיסק), איך אני עושה את זה? יש חיישן לקניה\לבניה? מחירים? 2. למישהו יש חוות-דעת על הקירור למעבד: Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro 3. הקירור שציינתי מעל מתאים למעבד שלי? Intel Pentium 4 1.7GHz P68, Willamette, A80528 (478 Socket)
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכםם!! יש לי מעבד Intel Pentium 3.0 וכשה אני פמעיל תמחשב החום של המעבד עומד ב35-38...כשה המעבד מתחיל לעלות לטמרטורה סביבות ה 40-42+ המאוורר מגדיל את מהירותו.....ככה בלי סוף עד שהמאוורר נעמד במהירות 5000 סיבובים בדקה....ואז ככה בסביבות ה5000 הוא מיסתובב מלמים פחות לפעמים יותר באיזה 100-200 והטמפרטורה מטיילת לה מ38-45 וזהו....לא יותר פעםם ב--- אז היא מגיע ל48 ויורדת..... ד"א יש לי תמאוורר של אינטל הרעשן הזה!!....ואני מתקונן ליקנות מאוורר חדש שקט ומהיר..... אז תגידו בבקשה האם הטמפרטורה בסדר והאם המאוורר מסתובב טוב.....וגם בבקשה אם אתם יודעים איזה מאווררים שקטים וטובים אפשר לקנות אז תציעו לי בבקשה... תודה רבה מראש..
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני עשיתי OC לE6600 וכרגע אני ב3200 multiplier X8 . הבאס עומד על 400. הזכרונות שלי הם OCZ 800mhz. 4.4.4.15. בEVEREST ובCPU-Z רשום שב 400MHZ התזמונים הם 5.5.5.15. ב333MHZ הם 4.5.5.13 וב266MHZ הם 4.4.4.15. השאלה שלי היא האם אני צריך לקבוע בביוס את התזמונים על 5.5.5.15 או להשאיר אותם על 4.4.4.15 כמו שהם עכשיו.(הם על manual). תודה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
למה פתאום??....ואיך זה??...המעבד של המעבד מסתובב...על 2700RPM...קירור סטוק מקורי...
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם והאם אם יתאימו למעבד Athlon XP כי באתר היצרן כתוב שהוא מתאים לSempron תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המיפרט שלי הוא לוח= +GA-7DX כרטיס מסך= 128mb geforce 440mx מעבד=1800xp הקיצר עשיתי קלוק דרך הביוס באפשרות של המיספר(133-355) אצלי זה על 140 והמהירות עלתה ל1900 שאני בה להעלות את זה ל2000 ניתקע לי המחשב בדרך שהוא מעלה תוינדוס מה לא עשיתי טוב אם ביכלל אני אולי צריך להעלות לvolt של המעבד כיניסיתי לעשות את זה והמחשב לא עלה אז ריסתתי תביוס כרגע יש לי קולק של 1900 שלי לגעת בVOLT מישהו יכול להסביר לי כצת יותר את הנושא הזה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-