עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חברים - בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב - אני חייב להודות שאני מאד מרוצה ממנו - - אין לי שום בעיית התחממות איתו ואפילו במאמץ הוא לא מגיע ל39 מעלות. לא הוא ולא הלוח. וכעת לשאלתי - איך אני מעלה את מהירות הזיכרונות - (אם תראו בחתימה- הם DDR 500) אבל כמובן שהם עובדים על 400 - נראה לי שכעת אני עוד לא רוצה להמהיר את המעבד אלא רק את הזכרונות, אם אפשר - אני מבין לאט אבל טוב - כלומר להסביר צעד צעד. תודה לכל המגיבים - כמו כן אני אשמח לשמוע ממישהו שיש לו מערכת זהה לשלי - jingel

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  2. ערב טוב טוב טוב אז ככה - לפני יומיים היה לי משעמם והחלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב- אבל לנקות יסודי- (מפרט בחתימה) - אז פירקתי את הסינק והמאורר מהמעבד.... בוף- נדהמתי כמה אבק היה שם (מה הפלא שהמעבד בסטוק לא ירד מ55 מעלות) - הקיצר- כל הטריקים של אוויר בלחץ ופן (עם אוויר קר) - נשמעים אחלה אבל מנסיון לא הכי פרקטיים- אז פשוט לקחתי מברשת שיניים לא שימושית וניסיתי איתה- עשתה פלאים!!!! כמובן גם החלפתי את המשחה הטרמית .... תוצאות- לאחר ההתקנה חזרה לקח לי בערך חצי יום לשחק עם הברגים עד שיהיה פוסט ... (יש בעיה עם הSLK948U , צריך לשחק שם עם ההברגה בין "לחץ יתר" או "חוסר לחץ" על התושבת של המעבד כי אחרת אין פוסט, או שאולי זה רק אצלי). - אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל- המעבד עובד לו בע…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  3. שמעתי באחד הפורומים שחיבור s-ata משפיע על oc.......זה נכון? אם כן איך? למה? אפשר איך שהו להתגבר על המכשול הזה?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by J.a.C.k,

איך ניתן לפתוח מפלה ל- AXP1900+ PALOMINO CORE

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  5. Started by king of the kings,

שאלום לכולם, תראו, ראיתי פה, שהרבה ממליצים על הביג טייפון... אבל אני מתלבט בינו לביטל.. ( http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm ) כי לפי הנתונים אני רואה שהביטל יותר טוב והרבה יותר יפה, זה בטוח... אז מה כדיי לי יותר? מבחינת ביצועים הביטל לוקח את ביג טיפון? אני מוכן להשקיע כ300 שקל למאוורר... ועוד שאלה... יש לי כרטיס מסך G msi nx6600gt 128 ram pci-ex השאלה שלי ככה.. אני רוצה להחליף קירור... לקירור הזה.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm מישה ו מכיר את קירור זה? הוא טוב לאוברקלוק? חברייס, זה דחוף לי לעוד יומיים.. בקשה תענו לפני!!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by thegodx,

אני לא מוצא שום תוכנה בישביל זה..וגם בביוס לא מאצתי..יש רק שינוי תיזמונים רציתי לדעת עם יש תוכנה מיוחדת בישביל זה?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  7. Started by רוסון,

הלוח שלי זה Asus P4P800-E Deluxe, מעבד 2.8 פרסקוט. הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי New CPU installed! Enter setup to configure it ואומר לי גם CPU Fan error כי המאורר של הנינג'ה מסתובב ב 1200RPM וזה כנראה נמוך בשביל הביוס. בכל מקרה הבעיה היא שכשאני נכנס לביוס ושומר, זה עדיין אומר לי אותו דבר, וזה לא נותן לי להמשיך ב BOOT אלא אם כן אני צריך לשחזר את ההגדרות של הביוס להגדרות ברירת מחדל (וזה עדיין חוזר על עצמו גם עם הגדרות ברירת מחדל). כמובן שזה שומר את ההגדרות ששיניתי (זה אומר שהסוללה בסדר והכל). הפתרון הזמני שמצאתי זה שכשאני נכנס לביוס ואומר לו לצאת בלי לשמור שינויים זה ממשיך ב BOOT, אבל זה עדיין לא בסדר. אני …

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  8. נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by MoonKnight,

אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי

10. צריך תוכנה לבדיקת טמפרטורות של כרטיס מסך FX 5200

11. Started by Nitro,

אז ככה.. הגיעה לידי מערכת של PII 266MHZ Deschutes, כרגע הוא פועל על 400MHZ. הלוח הוא Sis5600, דגם 35-8819-02, כ. מסך Geforce 1 64Mb. אז ככה.. לקחתי את הלוח, עם הג'אמפרים קבעתי לו 100 FSB ו 5 Multiplier Freq. הבעיה היא שהוא עומד על 400.9 ב Core Speed, לפי CPU-Z, במכפלה של 4. ניסיתי להחליף את המעבד עם מעבד אחר שיש לי מאותה הסדרה, איתו המכפלה נשארה על 3.5, למרות ששוב, בלוח, היא מוגדרת 5. האם מישהו יודע למה אני לא יכול להגיע למכפלה 5? האם זה הגיוני שהמתח של המעבד הוא 3.056V? והאם מישהו יודע איך עושים OC לכזה מעבד, ויכול להפנות אותי להוראות באינטרנט? חשוב לציין שאותו המתח נשאר ב2 המעבדים שבדקתי. עכשיו יש לי מעבד אחד שאני יכול להרוס.. אז אל תחסכו ברעיונות תודה! נדב.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  12. האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הייפר 48!! שמו המלא הוא HYPER 48 KHC-L91-U1 Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) and LGA 775 ומעניין אם הוא ישקול גם כמו הייפר 6 המפורסם שלהם!! ועוד אחד נחמד מאוד הוא Ultra Vortex KCC-V91 גם היטסינק ענקי ויפה!! Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) הוא אומנם לא תומך בסוקט טי החדש של אינטל!! אבל עדיין זה לא משנה כי הוא תומך בסוקט 754-940 והוא גם כבד מאוד שוקל כמעט 900 גרם!! לפרטים נוספים כנסו ל- http://www.coolermaster.nl/

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  14. שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  15. שלום , אני מעוניין לבנות מערכת כזאת - ספק כוח שלא מתחבר לשום רכיבים אחרים פרט ל-5 מאווררים , השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן מאיפה אני מתחיל ? המטרה סה"כ היא שכאשר אני מחבר את הספק כוח לחשמל חמשת המאווררים יפעלו ויאוררו :] תודה רבה יום טוב.

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by moshel7,

יש לי את גוף הקרור הנ"ל וכמו כן גם את ARCTIC-COOLING FREZZER PRO 64 מה ממולץ להרכיב על מעבד AMD ATHLON 4800X2 מה מישני גופי הקרור הנ"ל יתן תוצאות טובות יותר מתוכנן OC קליל

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי אפשר בבקשה המלצה למאוורר לכ. מסך ?! יש לי את הכ. מסך Nvidia 7600 GT והמטמפרטורה שאני מקבל עכשיו בזמן מנוחה היא 53 אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש לכרטיס מסך תודה

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  18. האם הזלמן שיש פה במאמר http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/ מתאים ל9600 SE ככה רשום שם אבל באתר של היצרן לא רשום. בטוח יש לכם טעות ורצוי לתקן את זה כי אתם סתם מטעים אנשים פה שחבל וילכו לקנות ובסוף יפלו בפח.

• 8 תגובות
    • 478 צפיות
  19. כמו שאמרתי אני צריך עזרה בהפיכת חיבור 3 פינים של מאורר לכרטיס מסך ל 2 יש לי 9500 בעל 2 פינים ואני ררוצה לחבר אליו קירור של X800 שהוא בעל 3 פינים... השאלה היא האם להוציא את הלבן (יש לבן שחור ואדום) והאם האדום זה הפלוס והשחור זה המינוס תודה מראש :s05:

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  20. רציתי לדעת אם זה בסדר לשים אותו במגירה הכי תחתונה או שצריך לשים אותו בערך באמצע כדי שלא שלא יתחמם יותר מדי? בגלל שאם אני שם אותו למטה אז הוא ממש צמוד לרצפה של המארז (בערך ס"מ)

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  21. Started by rk666,

השאלה בכותרת, יש הבדל יותר מידי גדול בינהם.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  23. אנשים ביאסו אותי ואמרו לי שהספארק7 יותר עדיף (כי הגריל של 7 פלוס חוסם בצורה מחרידה את הכניסה של האוויר) וגם אי אפשר להחליף צבעים לגריל כי זה מאורר 70 ולא כמו של הוולקנו 11 (80ממ) :-( קיצר חבר שלי רוצה לקנות מאורר למעבד שלו גם אחרי שהגיע ל64 מעלות אז מה להמליץ לו על הספארק7 הרגיל ?

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  24. זה היתחיל כאשר התקנתי גירסה חדשה של SpeedFan 4.29 (זה התוכנה שאני משתמש בדר"כ) ומאז אני רואה קריאה חדש בשם CORE. למה להרבות במילים אם יש תמונה. אגב הטמפ' הגבוה של 71 מעלות היא של הלוח וזה תיקני אז אין צורך להיכנס לפניקה ;D

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  25. אז ככה, החלטתי לעשות חלון במארז . עשיתי חיתוך יפה של הגודל שרציתי בפאנל הצדדי, חייב לציין שיצא לי ממש טוב למודר מתחיל. קניתי פרספקס בגודל מתאים (יותר גדול מהחור, מן הסתם) ואני צריך רעיון איך לתפוס את הפרספקס בצורה יעילה. חשבתי על לתפוס אותו עם ברגים או עם דבק. איזה שיטה תהיה יותר טובה? או שיטה אחרת בכלל? ואם אפשר איזה לינק איך איך בונים מוד ל"לד" (LED) ואיפה קונים את המוצרים? ???

• 3 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.