עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sarlula,

אהלן! יש לי כמה שאלות: 1. משום מה יש לי חיישן טמפרטורה אחד בלבד בכל המחשב והוא על ההארד-דיסק. (41-47 מעלות בד"כ). אם אני רוצה להוסיף חיישנים בשביל לקרוא את הטמפרטורה שלהם דרך תוכנה במחשב (כמו שאני עושה עם ההארד-דיסק), איך אני עושה את זה? יש חיישן לקניה\לבניה? מחירים? 2. למישהו יש חוות-דעת על הקירור למעבד: Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro 3. הקירור שציינתי מעל מתאים למעבד שלי? Intel Pentium 4 1.7GHz P68, Willamette, A80528 (478 Socket)

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז אני מנסה לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה flash menu של abit , לחצתי על one click live update ובאמצע העדכון התוכנה שלחה לי את ההודעה הזו : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/bios-fail.jpg מה הבעיה פה ? ואיך בכל זאת אני יכול לעדכן את הביוס ?

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני צריך לקבל עוד יומים שלוש ארטיק קולינג 3 לא מהסידרה החדשה... ועכשיו אני לא מצליח להוריד את הקירור המקורי שיש לי!! יש רעיונות :-\ :-\

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by DXM,

יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  5. עושים OC ידנית או חומרנית? (למעבד) 1. מה זה ביוס ואיך משנים אותו? 2. עושים OC בעזרת תוכנה במחשב או שפותחים את המארז ומשנים שם משהו? 3. אם עושים OC בעזרת תוכנה במחשב אז איך קוראים לתוכנה? אם עושים OC ידנית (משנים משהו בחלקים עצמם, לוח אם וכדומה...) מה משנים, עושים? 4. כשעושים OC למעבד זה גם מעלה את ה MHZ של הזיכרונות או שעושים OC לזיכרונות בנפרד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  6. נכון בביוס אז יש את הקטע של ה turbo, F1, Street racer אז שמתי את הזכרונות שלי על הסטריט וזה שיפר תביצועים חבלז.. אבל עכשיו אני לא מצליח להעלות את ה FSB ואני ממש לא יודע למה!! תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600GT של לידטק דווקא הגעתי איתו למהירות סבבה 750 למעבד ו850 לזכרון אבל הבעיה היא שאין לי מושג מה הטמפרטורה שהיא כבר מסוכנת בשבילו כרגע הוא על 45 בארך במנוחה ובארך 75 במאמץ, כמה זה כבר מסוכן?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by Dalmedigos,

שלום. קניתי מחשב חדש לא מזמן: intel conroe E6400 intel 945G Nvidia 7600GT EX (overclocked) 256MB etc. והמעבד שלי נמצא קבוע על 40-45 מעלות... אני שוקל לקנות מערכת קירור מים.. אבל יש לי בעיות תקציב.. אז איזה קירור עדיף בערך ב-300-400 שקל... תודה ג'וני.

• 7 תגובות
    • 500 צפיות
  9. טוב המפרט רשום בחתימה שלי אני רוצה לדעת אם הוא טוב ואם יש לו כל מיני חישני חום ואיזה קירור כדאי לעשות לו (לא משהו יקר) תודה

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by bratwa_tut,

השאלה היא העם המאוררים צריכים להוציא אויר מהמארז הוא להכניס למארז אויר ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  11. Started by aero,

תגידו הDFI Infinity יחזיק לי אובר קלוק מ2000 ל2800 מגה הרז? הזיכרון לא משהו ספק חזק של טרמלטייק אני קונה השבוע וביג טייפון קיצר השאלה האם הלוח יחזיק לפני שאני סתם משקיע כי כרגע אני במהירות 2400 וניראה לי שזה הספק שמגביל אותי כי שאני מעלה יותר המחשב עושה רסטרט:\ אהה והאם לאורך זמן אובר קלוק כזה יכולה לפגוע בחלקים?:\

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by YOU123,

יש לי AMD 3500 כרטיס מסך 6800 XFX וזיכרונות A-DATA יש אפשרות לOC קטן ? תודה

13. Started by bay,

שלום לחבר שלי יש לוח אם mainboard p5vmm2 ניסינו להסות אוברקלוקינג למעבד (celeron 2.66) ניחנסנו להגדרות המעבד בבייוס אבל הי אפשר להסות כלום והוא כותב לי locked איך אני פוטר בעיה זו

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. Started by avivbiton11,

תציעו לי לוח אם עד 600 שקל שיש אותו באתר של ksp ויהיה חזק לoc ויתמוך בכרטיס מסך geforce 8600gt ובמעבד intel e6600 ובזכרון ddr2 כמובן.

• 7 תגובות
    • 500 צפיות
  15. שמעו חבריםאני רוצה לעשות ולנסות אוברקלוק פעם ראשונה רק לניסיון אני לא ישאיר את זה זמן רב המפרט שלי הוא כך intel p 2.0 ghz Geforce fx 5200 512 mb ddr octck motherboard 533 mhz wd 120 gb IDE אני רוצה לעשות לניסיון לכרטיס ולמעבד אם תוכלו אחים שלי להביא לי גם קישורים לתוכנות עם איזה מדריךך יהיה טוב

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by Bios System,

יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  17. כותרת שווה 1000מילים... לכו על זה: תודה לינקים ומחירים יתקבלו בברכה

18. אני לא בטוח כי המאוורר המובנה של המארזhttp://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=00161 והמאוורר של המעבד http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm יספקו קירור הולם לפעילות תקינה של המחשב. מה אתם חושבים? יש צורך להוסיף איוורור? (צירפתי את המפרט להתרשמות כללית) LITE-ON DVD 16*48 Retail ANTEC SLK1600 Beige Mini Tower Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128DP2 ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Thermaltake 430Watt W00069 PFC Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Microsoft® Multim…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

יש לי קירור סטוק של אינטל, שהוצאתי ממעבד סוקט 478. יש מצב שהגוף קירור הזה יתאים למעבד של סוקט 423? (פנטיום 4 1.5GHz) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי PowerColor 9800PRO , ואני מעוניין לצרוב לו ביוס של XT , מכיוון שאין לי כרגע משחה טרמית אז אני רוצה לזהות לפי הזיכרונות אם יש לי R360 , אז הלכתי למדריך המעולה של rojakpot וראיתי שהמודל של הזיכרונות שלי(HYNIX) הוא אותו המודל(בידיוק אותו מספר סידורי) , אבל , הBATCH שלו או מה שזה לא יהיה , הוא 405A ולא 410A או 411A , האם זה כזה משנה? , והאם לפי זה אני יכול לדעת שיש לי R360? הכרטיס ממש טוב באוברקלוק ויש עליו סיילנסר , הוא גם ממלאי חדש יחסית(חודשיים) הוא עושה 380/340 @ 430/388 יציב לגמרי וללא שום ארטיפקטים ומוציא 6570 בטרידימארק 2003 ו2850 בטרידימארק 2005 , הבעיה היא , שבמהירויות האלו הוא אמור להוציא יותר לפי דעתי..(יכול להיות שזה המעבד? , כי אחרי שעשיתי אוברקלוק …

21. מה המצב? אז כחה 1) שניתי את היחס בין הזיכרון למעבד דרך הביוס ל 5:4 כמו שזה צריך להיות נכון? ואז מהירות הזיכרון ירדה ל 166MHZ (333MHZ( זה ביגלל היחס זה אמור להיות כך? 2) בתוכנה SYSTOOLS למה כשה אני עושה FINDE MAX FSB בדיקה של 4מיליון מיספרים אחרי כול פעם שהוא מעלה את הFSB הזמן שלוכך לו לעשות את הבדיקה גדל (אבל הטמפ כימעת ולא ישתנה)? 3) מזה FSB? 4) מהטמפ' המומלצת לכרטיס לשי 6800LE עשיתי לו SM וקצת OC 325/700@365/760 והוא רק בכמה מישחקים בודדים הוא מגיע ל 70 ממוצא אבל ליפעמים 75

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

לפני כשבוע בערך פתחתי דיון איזה קירור לקנות לכרטיס מסך המסכן שלי,יכול מאוד להיות שאני יילך על הקירור הנ"ל רק כדי לחדד את הטענות שהועלו בדיון הקודם הציפוי הינו נחושת טהור ולא ניקל. אם מישהו התקין/ניסה/ראה איך עובד הקירור נא לרשום כל דבר יעזור להבין את יעילותו של ה FC-ZV9

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. או שלא חיפשתי מספיק? קראתי את כל הנעוץ... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by Integer,

אני רוצה מאווררי 80 MM שקטים עד בינוניים לא צריך שיעשו אור או משהו אבל שיהיו זולים יחסית... איפה אני יכול להשיג כאלה ובאילו מחירים...?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים