אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קנינו בזמנו לחברה שלי AXP1800 רק שהיא לא מסוגלת לשבת לידו כי הוא מרעיש... מבדיקה שעשיתי זה המאוורר של המעבד הוא ממש חצוצרה לא קטנה (גם לאחר שימון בWD40)... אני מחפש קירור שקט ביותר שיהיה טוב לסטודנטית ללא OC ובעל תג מחיר סביר...
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב שלי יהיה כמה שיותר שקת. המערכת מים שראיתי ב skypc לא יקרה מידי עכשיו השאלה שלי אם היא באמת שקתה ואם היא מקררת את כול המחשב ולא רק את המעבד ?!?! כתוב שרעש המשאבה שלה הוא 16 dBA (דציבלס) ושרעש הרדיאתור הוא בין 16 ל 30 dB זה הרבה מעט או מעט יחסית למאורר רגיל ?!?! http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הסטיקי בשביל המלצות וכ'ו ... אבל בכל אני רוצה לשאול עוד כמה דברים בנושא קירור טוב אז ככה אני רוצה קירור טוב ל OC אז לפי מה שקראתי בפורום ובט'רדים תנו לי לראות אם הבנתי נכון : טוב אז ככה אני לא אדבר על הקירור של זלמן מכיוון שהוא הכי פחות זמין לרוב הלוחות ( במיוחד לשלי ) וגם שמעתי שהוא איננו מתאים ל OC מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני כי הוא נראה ממש טוב ועולה יקר ( גרסת ה 7000 cu)/ מכך שאתם ממליצים על ה ANX800 הזה שלקח לי לפחות שעה לברר מה זה והתברר שזה רק הסינק ולא בא עם מאוורר אני בדילמה מאז מה זה ה SP2 הזה או בכלל איזה מאוורר לקנות בבקשה תשתמשו בשמות מלאים כי משתמשים יחסית חדשים כגון "אני" לא מכירים את כל המונחים הצבאיים שלכם... למרות שאני עצמי בצבא... מכאן חש…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
יש לי E6400 עם פריזר 7. שמתי את הפריזר על אוטומט דרך הביוס ומסתבר שהוא הופחת ל-33% (מאוווד שקט). כעת הטמפ' הן 44-47. אם אני מפעיל את הפריזר ידנית על MAX, אני מקבל 30 וקצת. השאלה פשוטה: מהי הקונפיגורציה הטובה ביותר לעבודה יומיומית? השקט מאוד חשוב לי והפריזר די רועש כשהוא על MAX. האם יש סיבה לשמור על המעבד קפוא? האם יש סיבה לא להישאר על 47 מעלות? זה פוגע במעבד? ואם יש צדיק בסדום שיואיל למצוא לי את טווח הטמפרטורות המדוייק למעבד (לא מה שכתוב ב-FAQ, לא מצאתי כלום ב-INTEL) - מאוד אודה לו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי OC רציתי לדעת אם למישהוא יש חומרה כמו שלי ועשה אובר, או אם מישהוא מכיר את החומרה שלי ויכול להדריך אותי לאובר יותר חזק לתת עצות עד כמה אני יכול להגיע. תודה חומרה זכרון - kingston 2X 512 cl3 מעבד venice AMD 3000 לוח gigabyte K8 nsc אני עכשיו ב-OC של mhz2300 מעבד זיכרון - 209mhz מחלקים -166mhz 3.3.3.6 3X-HTT
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מאוור ממש ישן שקיבלתי עם המחשב כזה אתם יודעים אני רוצה לקנות לו חדש כזה זלמן כדאי לי? המאוורר שלי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg הזלמן: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac המעבד שלי זה פנטיום 4 רגיל
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא +ecs p4vxasd2 בביוס לא מופיע לי שום דבר שקשור לfsb.....מישהו מוכן לעזור לי...... נואש לשפר את המחשב
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום שלום, נכנסתי לתוכנה everest ושמתי לב שבטסק בר הוא מציג כל מיני טמפרטורות. בשביל המעבד הוא מציג שלוש טמפרוטורות: CPU#1/Core1 (38) CPU#2/Core2 (42) CPU (22) עכשיו השאלה מה אומרת הטמפרטורה השלישית? ועכשיו בנוגע לאבורקלוק. ניסיתי לשנות את תדר המעבד מ אוטומטי ל 210 וזה גרם להפעלה מחדש של המחשב עכשיו לא נראה לי שהמעבד שלי אבור קלוקר עד כדי כך גרוע, מה שאומר שיש עוד הגדרות שאני צריך לשנות כנראה מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? (כרגע הכל על Auto) תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה באוברקלוק מעל520MHZ עם הזכרונות (g.skill( הגעתי עם המעבד ל2340 mhz עם מכפלה של 9 עם תזמונים של 2.5-3-3-5 V.2.9 עכשיו ניסיתי גם תזמונים כמו 2.5-3-3-7 ב-550 MHZ במתח V2.9 וגם 2.5-4-3-8 מעבד 2476 MHZ עברתי את הטסטים #5,#8 בMEMTEST במשך שעות ללא שגיאה אבל ב-WIN לא הצלחתי לעבור אף טסט של prime ניסיתי לעלות מתחים למעבד הגעתי עד 1.5 ללא הצלחה כרגע אני על המתח הרגיל ראוי לציין שהטמפ' טובות 32 במנוחה 39 במאמץ אולי לעלות עוד קצת מתח למעבד? יש למישהו הצעות או למה אני לא מצליח יותר מזה? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חברה אני קיבלתי את המחשב החדש ועכשיו אני חושב על אובר קלוק סולידי.. יש לי קירור סטוק ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי לוח של אסוס p5w dh delux ובתוכנות שמה הוא מראה לי : system 47-8 מעלות בתוכנה ai booster ובתוכנה pc probe הוא מראה לי התראה שה-mb מגיע ל-47-8 מעלות. אני לא יודע מזה. אם מישהו יכול להסביר לי מזה ואם זה מסוכן. בקשר לאובר האם אני יכול לעשות דרך ה-ai booster אובר קלוק . אני לא רוצה אובר גבוהה משהו סבבה כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני כרגע על 2900 מגה הרץ ללא העלאת מתח הטמפרטורות ב Speed FAN במנוחה הם 40 מעלות ב TAT הם 57 בביוס 37 בעומס כבד מאוד על כל המעבדים הטמפרטורה ב Speen FAN מגיע ל 52 וב TAT ל 68-70 יש טעם להמשיך עוד קצת ב ?OC ולמה ההבדלי טמפרטורה הגדולים האלו בין התוכנות למה להאמין? ועוד שאלה קטנה בביוס כתוב לי שה RPM של המאוור של המעבד (ביג טייפון) עומד על 900RPM הוא לא אמור להגיע ל 2000? הוא עובד על המקסימום...
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מערכת קירור מים. חשבתי על משהו בכיוון של thermaltak 745 אבל לא סגור מבחינתי. לכמה מעלות פחות אני צריך לצפות מקירור מים על פני קירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. איך אני בודק את הטמפ' של המעבד? התקנתי גם את CPUCOOL וגם את MOTHERBOARD MONITOR והם לא זיהו את הלוח אם, חיפשתי גם בביוס ולא מצאתי שום דבר.... 2. הכנסתי כמה מאוורים חדשים והורדתי את הטמפ' של ההרד דיסק(זה הדבר היחיד שכרגע אני יודע איך לבדוק טמפ') מ 39 ל 28 בעבודה קלה(אקפלורר אוברנט וזהו). איך אני מדמה עומס בשביל לבדוק טמפ' תחת עומס?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף,הכל רשום בכותרת,כמו כן יש ברשותי כרטיס של Albatron מסוג 6800GT 256MB הקלוקים המקוריים שלו הם 350/500 והמהרתי אותו ל 400/550 (המהירות המוצהרת של ה 6800U) אני עם קירור סטוק יש לציין. יש סכנה בזה? כדאי להוסיף קירור? (אני לא מתכוון להמהיר אותו מעבר לכך) תודה רבה לעוזרים. נ.ב הטמפרטורה שלו עכשיו היא 48 במנוחה ו 65+ במאמץ אבל יש לציין שזהו יום קר מאוד.
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דבר כזה ?איפה צריך למרוח את זה?(אולי על הפינים של המעבד?) כי אני מתכנן לחבר את פלטת thermo electric שלי לjet 4
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים יש לי שאלה יש לי לוח של intel 915pcy אם מאורר אחד של 80 שמוציא אוויר עכשיו הזמנתי שני מאוררים מ נעה מחשבים ac 8025 שהמליצו לי עליהם פה על מנת לקרר יותר את המארז המאווררים צריכים להגיע עוד כמה ימים עכשיו הבנתי שיש להם חיבור של 3 פינים?? אני יודע שהסטנדרט זה 4 פינים לא? תקנו אותי אם אני טועה מישהו יוכל אולי לעזור לי להגיד לי אם יש לי חיבורים מתאימים בלוח??? או בספק?? איך אני יכול לדעת בתודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ולמעבד Pentium®4 2.80GHz
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
37-40 במנוחה 56-59 במאמץ איך ההגדרות האלה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי מאוורר חדש ישן (פירקטי ספק של מחשב עם פנטיום 3) למחשב. כתוב עליו DC 12V 0.15A יש לו חוט אדום וחוט שחור (שניהם חסופים בקצה בלי חיבור). לאן אני צריך לחבר אותו (ואיך אני יודע איפה זה במחשב)? ועוד שאלה- לקחתי גם את הקירור של הP3 שפירקתי ושמתי אותו על הHD שלי. זה באמת מקרר אותו, אפילו די הרבה. השאלה שלי היא למה זה טוב? זה יכל לשפר את הביצועים או אורך החיים? ד"א הוא מסתובב ב3500RPM שזה 1000~RPM יותר ממה שהקירור ל P4 שלי יכול . תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE 2 E6400 מה הטמפרטורה הנורמלית שהוא צריך להיות להיות נכון לעכשיו ללא עבודה מאומצת הוא על 50 מעלות. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6300 אמרו לי שהלוח הנל לא טוב לאובר קלוק לכן אני מבקש שתתנו לי עוד אופציות מחברות שונות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב בקרוב ל oc למעבד,יש לי d 2.66 טמפרטורה 55 במנוחה קרור סטוק (זאת ניראת לי בעיה בלי קשר למעבד) אני מתלבט עם לקחת את ה bt ובסוף יתברר לי שהוא יתו בסביבות ה 45 50 טמפרטורה,ואז אני עדין לא אוכל לעשות oc כי ה oc יביא אותו ל60 שזה כבר לא מומלץ ואני לא רוצה לעבוד איתו בכזאת טמפרטורה ,כמובן שהכל בגדר השארה. חוות דעתכם
-
- 9 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי 4400 עשיתי אוברקלוק לא גדול ל2.6 והטמפרטורת מעבדים עומדת על 42 בערך ויש לי את הטוניק מכוון כמעט עד הסוף השאלה אם זה בסדר? כמו כן עוד שאלה.. בתוכנת אוורסט רשום לי cpu 20 מעלות cpu#2 42 מעלות cpu#1 42 מעלות מה שאני רוצה לדעת זה מה זה בכלל הcpu 20 מעלות כי השניים אני יודע שזה הליבות ומה זה אין לי מושג אם מישהו יודע.....שיגיד תודה
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-