עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ActVisioN,

אני מחפש מאורר או כל דבר אחר שיוריד לי את טמפרטורת המחשב בצורה מאסיבית? מישהו מכיר דבר טוב שיוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. Started by feretory,

ה zalman- snps5700 לא מתאים למארז כדי להכניס אותו היתי צריך לחתוך את החלק העליון של "החצוצרה" זה כמובן נכון לבעלי לוחות אם גדולים כמו שלי מה שלא __שימו לב___ אגב הוא גם לא מקרר משהו אבל מה הוא יפה חבל על הזמן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי המחשב שלי כבר בן יותר משנה והצטברו טונות של אבק רציתי לדעת איך ניתן לנקות את המחשב מהאבק בצורה הקלה והבטוחה ביותר תודה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by Wizard Of Oz,

יש מצב שבקירור מים המעבד יהיה יותר מידי קר? ויש מצב שאם משתמשים ברדיאטור חזק מידי המעבד יהיה קר מידי?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות התוצאה של מקסימום אוברקלוקינג?

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אם כן... איך ? יש מדריך ? מה לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  7. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

איך ה- THERMALTAKE DRAGON ORB 3 ??? אם יש לכם להציע משהו יותר טוב תציעו אבל שלא יהיה יקר

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by ariebel,

וזה יציב! אחרי 20 לופים של BURN-IN בSISOFT ואחרי שעתיים בPRIME הטמפרטורה כמובן על 45 מעלות בגלל המתח הגבוה (2.15V) והתוצאה ב 3d mark 2003 עלתה ב 100 נקודות. אבל זה הOC הסופי שלי...מעכשיו אני ממשיך לעבוד במהירות הרגילה של המעבד (שלא יישרף לי ).

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by NEO...,

אני עשיתי אוברקלוק לג'יפה שלי דרך הדרייברים ואני רוצה לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה תוה לעונים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by KuRaSo,

למישהוא יש מושג איך לעשות שכאשר אני ילחץ על כפתור הרסט, הוא לא ישר יעשה רסט אלא אחרי 2-3 שניות?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by waizman,

אני משתמש כבר הרבה זמן ב MBM 5, והטמפ' הממוצעת שלי היא 33 מעלות. התקנתי את התוכנה של הלוח לבדיקת טמפ' (Pc Alert - MSI), והיא מראה לי טמפ' גבוהה ב 4 מעלות. השינוי הוא רק בטמפ' המעבד - כל שאר הדברים (מתחים, טמפ') שווים. צירפתי תמונה: לאיזו תוכנה להאמין??

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  14. איך אפשר לבצע אוברקלוקינג למעבד?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by shlomid,

אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by premier,

הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by ariebel,

א. האם יש אופציה בBIOS הכי חדש לשנות VOLTAGE לVDD? ב. כמו שהבנתי צריכים להיות סינקים על שני הצ'יפסטים בכדי להעלות VOLTAGE בVDD. האם להדביק סינק שקניתי יזיק לצ'יפסט? (אם זה יפיג לי אחריות, ממש לא מעניין אותי). ג. האם לשים סינקים על הזכרונות שלי יהיה מיותר בשביל להעלות להם VOLTAGE? תודה, לב.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by LinkTree,

שלום שלום, אמנם להמלצתכם הלכתי על 'WINBOND אבל כרגע אין אותם במלאי מה דעתכם על סמסונג (הם עולים שם יותר - כתוב Samsung Original Memory ) זה טוב ? אני הולך על XP2000 סטפינג AIUHB אפוקס 8RDA+ ללכת על שני ציפים או אחד (2X256 או 1X512) ? במהרה !! תודה !!

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  19. ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=32032 ולחברה של הלוח אם שלי אין כזה או שכן ואני לא יודע!! בבקשה תעזרו לי למצו תוכנה כזו

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  20. האם אני יוכל לעשות OC ??? ואם כן אז איך ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by nivster,

יש לי וולקנו 9 (ראו מפרט), המעבד כרגע עומד על 2080 מה"צ, ומגיע ל-44 מעלות במנוחה, ומעל 50 לפעמים בעומס מלא. המאוורר עובד על שיא הכוח (5300 סל"ד), ועושה מלא רעש, אבל אני מפחד להוריד לו את המהירות, לקח ממעבד קודם ז"ל... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by adamginz,

http://planet.nana.co.il/bead2216/2600.JPG נו מה אתם אומרים שאני יחליף את ההארד דיסק והכרטיס מסך מ: maxtor 5400 20g riva tnt m64 ל: WD 8 cach 40 g radeon 9000pro אני יגיע ליותר?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by demonshlomo,

יש לי מקום למאוורר במארז ואני לא יודע איזה גודל של מאורר רפשר לשים שם?! זה בטוח לא 120 ממ אבל אני לא יודע אם זה 80 ממ או92ממ? איך אני יכול לדעת? ואם אנחנו כבר שם אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות לא במחיר מוגזם?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by nivster,

נשרף לי המעבד AXP1700 palomino שלי, וקיבלתי במקומו AXP 2100. מה שכתוב על המעבד זה כך: AXD2100DUT3C AIUHB0302MPMW האם זה טוב? איזו ליבה יש למעבד הזה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הצעות , שיפורים , דעות , וביקורות יתקבלו בחום . להנאתכם * התמונות צולמו מטלפון מצלמה , מצטער על האיכות הלא מי יודע מה . המארז הוא צ'יפטק אלומיניום , שנשאר אצלי , תודות לכמה חברים . תודה ל : אורן וארז על זה שסובלים אותי , שגיא , מיש , עופר , גיל , ניר ( ספאמי ) , שי , אמא , ועוד כמה אנשים עלומי שם שלא מגיע להם שאני אזכיר אותם .

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים