אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחזיר את ההגדרות בביוס לרגילות.. זאת אומרת בלי OC ה FSB על 100 והמכפלה של המחשב היא 17 כשהמחשב עולה מופיע לי שהזכרונות 266 MHZ רגיל אבל כשאני מפעיל את ה EVEREST מופיע לי שמחשב נמצא ב 2 אחוז OC ו FSB על 102 והזכרונות על 278 MHZ מה זה יכול להיות?!?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב מאוד הול ליקנות מחשב חדש עם המעבד Q9450 אני לא יעשה לו OC בהתחלה האים יש קירור טוב שעושה את העבודה שלו לשהמעבד לא היה תנור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 3200+ gigabyte nf3 s939 agp8x msi 6800le 2xgeil 512 ddr 400 DC TT 470W בכמה אתם חושבים כדי לעלות תה ביצועים ניסיתי לעלות בביוס ב25 אחוזים אבל המערכת לא עולה אז החזרתי את זה כמו שזה היה. הטפמ" של המעבד במנוחה כ30 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם... המפרט של המחשב שלי הוא... amd athlon 64 venice core 3200 DFI Infinty Geil 2X512 cl 2.5 + cooling Gainward 6600GT 256 MB + AC cooling כרגע המחשב ממנוחה מאובר קלוקים...(חוץ מהכרטיס מסך) עד היום הייתי עושה OC בלי להוריד את מהירות הFSB והזיכרון כלומר 2300 CPU 1150 FSB 460 RAM ומכאן לא יכלתי להמשיך יותר כיוון שהמערכת אינה יציבה..... אתמול דיברתי עם חבר קצת שמבין והוא אמר שאם אני מוריד ל3X במקום 5X והמהירות של הזיכרון ל166 אני יוכל להגיע לאובר קלוק רחוק יותר אבל הבעייה היא שאני משנה דרך הביוס המחשב לא עולה לווינדוס.... קיצר השאלה בכללית היא...האם אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לעלות את ההרצים של הזיכרון כי רק הוא מקביל אותי בכל הסיפור דרך אגב הטמפ' …
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני הולך תכף לקנות אותו אבל הדבר הכי חשוב עוברי הוא השקט האם הוא חרישי ? אני ממש שונא רעש עד כמה הוא שקט האם אני אשמע אותו?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה בסדר שככה עומד אצלי ההארד דיסק כי זה ניראה לי קצת מוגזם..
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
במסגרת הצעה שקיבלתי למחשב חדש, נאמר לי כי מעבדי C2D אינם מתחממים כמו מעבדים אחרים ולכן האוורור אינו נושא קריטי. המפרט למחשב שהוצע לי הינו כדלקמן: C2D E6300 + לוח אם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB Aeneon דיסק 160GB של היטאצ'י 7200RPM 8MB כרטיס המסך 7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E של "פוינט אוף ויו". מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Beige אנא יעצו לי בנושא האוורור - האם צריך לשדרג משהו במארז ובאוורור או שזה מספק. נ.ב. המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים אלא לעבודה מסיבית של אופיס, אינטרנט, פוטושופ וכו'. חן חן לכל העונים וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 23 °C (73 °F) CPU 24 °C (75 °F) Aux 22 °C (72 °F) Cooling Fans CPU 4141 RPM Voltage Values CPU Core 1.66 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.10 V +12 V 11.63 V דבר ראשון אני חושב שהוולטג'ים לא בטווח נורמלי נכון? חוץ מזה יש לי תופעה מוזרה - המאוורר של המעבד שלי מסתובב עכשיו באיזה 4000 סל"ד אבל לפני כמה ימים הוא היה 4600 וכל יום יורד קצת אתמול זה היה 4200 (בערך כמובן) 2) אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על הטמפ' שזה נותן לי כי זה דיי נשאר על ערכים קבועים, זאתומרת שבMBPROBE זה תמיד או אומר לי 22.6 או 23.0 על החום מעבד וזה לא משתנה כמעט גם אחרי משחק GTA3 או משהו. האם …
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי ככה- temp1=40~ temp2=36~ temp3=30~ וגם את המעלות של ההרד דיסק....... אוקיי אז ככה .....הטמפ' הראשון נראה לי שזה הCHIPSET והשלישי זה המעבד לפי התוכנה שקיבלתי עם הלוח EASYTUNE. השאלה היא האם השני זה יכול להיות של הכרטיס מסך? שעומד לי על 36 מעלות בערך......פשוט אין לי מושג.......... עריכה: לא משנה זה כנראה של המארז ...בדקתי עם עוד תוכנה......
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המארז Mozart אבל אני צריך שהוא יהיה שקט ומקורר ולפי מה שהבנתי המאווררים שלו לא כל כך שקטים.. אז השאלה שלי היא איזה מאווררים אני צריך לקנות וכמה כדי שהמארז הזה יהיה מקורר בצורה שקטה וטובה?? האם החבילה הזו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=885 של TT שקטה??
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה יותר כדי לעשות,שהמאוורר בספק יכניס אוויר או יוציא? (יש מאוורר אחד בלבד)
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
barton 2600 epox 8rda+ rev 2.1 קירור: sk7+sf2 מארז: raidmax 868 2 מאחורה מוציאים 2 מקדימה מכניסים בדלת מוציא אין לי מושג למה המעבד במנוחה על 43-44..... זה מעצבן אותי, אמנם יש אבק והחוטים לא הכי מסודרים בעולם. אבל יש גבול נראה לי עם קירור כזה יקר על המעבד..לא?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שבצד ואני קצת עשיתי אוברקלוק בעבר. היום שיש לי את המפרט הזה אני מנסה לקחת אותו כמה שיותר גבוה (כמובן בלי להרוס יותר מדי...) מצורף כאן קובץ של SUPER PI כאשר העלתי את הבאס ל 366 ביחס 2:1 לזכרונות שהיו על 712 הוספתי +0.1 לזכרונות ו +0.5 למעבד במתח. המערכת עבדה על 3.29 GHZ והטמפרטורות היו יציבות גם של המעבד וגם של הלוח על 45 מעלות עד כמה לדעתכם אני יכול לסחוב למעלה ? וכן כמה מתח צריך לעלות ביחס לתוספת הבאס ?(אני לא כל כך מבין בזה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח gigabyte, והמאוורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש כמו טרקטור. החלטתי להחליף אותו בגוף קירור של זלמן בלי מאורר (ZM-NB47J). התחלתי לפרק את הגוף קירור המקורי מהלוח, הורדתי את שני הקליפסים בצדדים, אבל עדיין הוא נשאר צמוד חזק - איך מפרקים אותו ? ( יש שם דבק ?, אין לי מושג, ואני לא כל כך מבין בזה ) תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שמעתי באחד הפורומים שחיבור s-ata משפיע על oc.......זה נכון? אם כן איך? למה? אפשר איך שהו להתגבר על המכשול הזה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
אני לא מוצא שום תוכנה בישביל זה..וגם בביוס לא מאצתי..יש רק שינוי תיזמונים רציתי לדעת עם יש תוכנה מיוחדת בישביל זה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להחליף את גוף הקירור של ה-IS7-E שלי (העגול התכלת עם המאוורר המרעיש) בגוף קירור אינטל סטוק מנוסר. האם זה נראה לכם כמו רעיון טוב? האם לדעתכם פיזור החום ישתפר בצורה משמעותית? מישהו כבר עשה את זה ויכול לתת לי טיפים?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מארז Sunbeam Samurai לפי שהסקירות שקראתי הוא נראה דיי טוב, ויש לו 4 חורים למאווררים.. 1 מקדימה 1 בחלון 2 מאחורה אשמח לקבל עצות שלכם להצבת המאווררים אני חושב לעשות כך: מקדימה מכניס מהחלון מכניס שתי האחוריים מוציאים מה דעתכם? יש לכם הצעות אחרות? עריכה: שכחתי לציין שכל ארבעת המאווררים הם 80 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת טמפרטורות של כרטיס מסך FX 5200
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
איך מגדירים זאת בביוס? מי שמבין שיסביר מי שלא שלא יחפור סתם את המוח תודה נשמות שלי
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, אני נמצא פה אצל חבר עם מחשב חדש, לוח של GIGABYTE ומעבד E6300. מישהו יכול להסביר בבקשה איך מרכיבים את הגוף קירור הזה? (מקורי של אינטל). אני מכניס את הקליפסים לחורים, מנסה לדחוף אותם כדי שיהיה קליק וזה פשוט לא נתפס... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-