אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
eXtreme 1366 RT== 1. כמה עולה ? 2 . איפה קונים ? 3. מבחן דרכים ? http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex-1366rt/product_cpu_cooler_1366rt.html DM10 4 . האם ימכרו אותו בארץ ? 5. מבחן דרכים ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מישהו יכל לומר לי לאיזה חברה בעלת כרטיס FX5200 יש אותו זיכרון כמו של ASUS FX5200 MAGIC????
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מישהו יודע איך פותחים את הנעילה למעבד? הבנתי שאפשרי . אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ תודה מראש
-
חשבתי קצת להמהיר את המעבד AMD 5200+ DC דרך ה BIOS . יש לי קירור מתאים ואני לא מעוניין בהמהרה מטורפת ( אולי 10-20% ). אז השאלות למבינים בתחום הם: כשאני מעלה את תדר המעבד האם יש צורך להעלות את תדר הבאס? האם יש צורך לשנות את המתחים? כשניסיתי להעלות רק את התדר ההודעה בביוס התחלפה ב: " מתח המערכת אינו אופטימלי". איך אני מגיע למתחים אופטימליים?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הגיע במהירות סטוק של 250/500 ועכשיו אני יציב על 290/553 (לא עם קירור סטוק). נתקעתי קצת באובר כי הגעתי למצב שאני מצליח לעבור את הבדיקות של ה-3DMARK03 בקלות, אבל אם אני משחק קצת יותר משעה ב-GTA מתחילה חגיגה של תקיעות ומסכים כחולים. ה-3DMARK03 ו-AQUAMARK לא רציניות ולשחק שעה -שעתיים ב-GTA זה לא שיטה. אתם מכירים אולי תוכנה שתכביד אולי יותר על הכרטיס? (3DMARK05 לא אפשרי כי הכרטיס שלי לא תומך בפיקסל שיידר גירסה 2)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תראו בקישור הזה...מנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6515 אני רוצה לקנות 2 כאלו...אחד למאוורר של המעבד (סוקט 478 עם חיבור 3 פין-ניראה לי מתאים בדיוק למוצר) ואחד למאוורר יעבוד טוב? ניראה לכם מוצר שווה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
Zalman 7000 או Thermaltake Silent Tower?? ואני מדבר מבחינת OC לא לגבי רעש. האתר של הTT זה: http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
טוב אז אני חדש נראה לי.. וצריך עזרה באוברקלוקינג המסכן שלי חחחחח אז ככה יש לי AMD 2800XP והוא בטמפ' 85 ככה... אז סידרתי משחה תרמית הכנסתי שואב אבק ניקיתי כל מה שמלוכלך וכמה קבלים : שמתי עוד איזה מאוורר בצד פה בצד שם ועכשיו זה מסודר על 60-69 במאמץ יש לי מאוורר 2500 RPM חחחח... אסור לי לכתוב פה עם דבר כזה... בכל מקרה אני צריך המלצות לקירור אמיתי ולא אלתורים =) ומה הטמפ האידיאלית שאני צריך למעבד??? המחשב בכלליות זה amd athlon xp 2800+ gigabyte איזשהו לוח מי זוכר איזה.. עם כרטיסרשת+קול מובנה (צריך להוריד סיסנדרה או משו) 512 ram asus magic 128 ddr (Nvidia 5משהו chip) ד"א על הכרטיס מסך שמתי 2 גרילים - הזכרונות מסודרים 2 מכל צד של הכרטיס.. אז שמתי על כל צד גרי…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה הקירור הכי טוב ומומלץ למעבד athlon xp 1600? חבר שלי יש לו מעבד כזה שהוא קנה לפני שנה ומשהו והתקין עליו את המאוורר הג'נרי שסופק יחד עם המעבד הבעיה שהוא מתחמם לו ומגיע לטמפרטורות של 50c כשהמחשב לא במאמץ. מה אתם ממליצים לו? איזה מאוורר איזה קירור. הוא לא הולך לעשות OC.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
צריך המלצה ל2 מאוררים של 80 שיחליפו את אלו שבדלת שבטרנספורמר שלי... שהיו עד מאה שקל שתיהם ביחד. שהיו שקטים הכי חשוב... כי אני קונה אותם במטרה להשקיט את המחשב... ואם אפשר שיהיו אפילו עם לדים או זוהרים באולטרה סגול...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 60 מ'מ שיהיה מצויין ושקט תודה מראש1!!
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה בסדר לשים אותו במגירה הכי תחתונה או שצריך לשים אותו בערך באמצע כדי שלא שלא יתחמם יותר מדי? בגלל שאם אני שם אותו למטה אז הוא ממש צמוד לרצפה של המארז (בערך ס"מ)
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כותרת * אני פשוט לא יודע איך ב-MB שלי אין אופציות ל-OC ושאני פותח קלוק ג'ן אין שום אפשרויות של OC אם ה-MB שלי לא תומך OC מה עושים איך אשפר לעקוף את זה מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלם יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון עשיתי לו אובר עם ati tool עכשיו שאני מכבה את המחשב האובר לא נשמר זה חוזר למהירות סטוק מה עושים בשביל שזה ישמר??
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך מסוג x800gt. כאשר העליתי את מהירות הליבה מ 475 ל519 ואת הזכרונות מ 495 ל- 529 הכל עבד כרגיל. הרצתי 3dmark05 והעסק פעל יפה (לא זוכר כמה יצא...אבל היה שיפור משמעותי). כאשר העליתי ב-3 מגה הרצים את מתח הליבה ובמספר זהה את הזכרונות כניסיון לדחוק עוד טיפה מהאוברקלוק ולהפסיק, נתקע המחשב. (התוכנה הייתה ati tool). עשיתי ריסט והמסך התחלה של ווינדוס עלה, אח"כ המחשב נעצר על מסך "ברוך הבא" המעצבן של ווינדוס. ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר מאוורר ביתי מכוון על כרטיס המסך וזה לא עזר. מה לעשות? האם הלך הכרטיס? האם אפשר לבטל את האוברקלוק בביוס? אני אובד עצות!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
FSB 333 עם זיכרונות 667 או FSB 320 עם זיכרונות 800? שניהם יציבים ד"א אי אפשר לקבוע את המחלקים בלוחות של ג'גהבייט? , כשאני על 333 FSB הזיכרונות זה או 833 או 700 או 533 אי אפשר לקבוע... עכשיו כשהייתי על FSB 333 והעלתי את המתח של הזיכרונות כשהם על 833 ב0.3V הSM לא נתקע בטסט ה3 כרגיל אלא הביא פשוט הודעת שגיאה אבל אני מפחד לעלות יותר , אני חושב שזה יותר אי סחיבה של הזיכרונות , מה אתם אומרים? ובקשר ל FSB יש למשהו רעיונות איך אני יכול למשוך עד 350? , ניסיתי לעלות מתח למעבד לא הלך (העלתי עד 1.45 שזה מלא לכזה FSB יחסית נמוך) , ניסיתי להוריד את הזיכרונות ל533 , מה שלא ניסיתי זה להביא מתח ל FSB יש 0.1 עד 0.3 אני לא יודע אם זה כזה משמעותי ד"א מה התדר של ה PCI-E? , מתחיל לי מ90 אבל כש…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר למעבד super שקט ל p4 יש המלצות אנשים
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
1. אני יודע אני לא יכול לעשות אובר קלוק בגלל הלוח (סתכלו על המפרט). יש סיכוי שאם אני יחתוך/ילחים/ישרוף משהו זה יפעל? 2. לכרטיס מסך שלי (7800GTX) אני לא יודע איך לפתוח צינורות. יש איפושהו מדריך, וגם המעלות שלו עם אובר עומדות על 48-53 במנוחה (למרות שאי אפשר לקרוא "לשולחן שלי" ומחשב שמריץ XP, מנוחה), האם זה בסדר? 3. אלו הזכרונות: שני Samsung M3 ב5-5-5-13 כל אחד על 333 מה"ז. האם אפשר לשפר משהו בהם, בלי לקנות חדש או בכלל לקנות להם משהו? לשפר מהירות, תזמונים? איך/ איפו? תודה מראש. 4. CLOCKGEN לא יכול לעבוד על הלוח שלי!!!!! יש עוד תוכנות לאובר? לא משנה אם אני יצטרח תמיד לחוון מחדש בהפעלה? אני מודה לכם ושיהיה לכם יום טוב בלי לקנות לוח אם של אינטל אם מתחננים! האם יש סיכוי שCLOCK…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני יודע שמעלים את ה bus כדי להעלות את התדר של המעבד וזה בעצם מה שמגביר את המהירות, אז למה צריך להעלות את המתח? יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. למה צריך להעלות את המתח? 2. מתי יודעים שזה הזמן להעלות את המתח? 3. בכמה להעלות בכל פעם? 4. יש לי לוח אם של giagbyte דגם ex38-ds4 ,האם האופציה בלוח אם שקובעת שהמתח יהיה אוטומטי מומלצת כשעושים oc או שכדי לשנות את המתח ידנית?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברה, בן דודי התחדש עם: C2D E2160 Gihabyte 965P-DS3 REV3.3 2 * TwinMos 1GB 667 ---- התקנתי עליו Vista x64 כמובן, עשיתי OC קטן 250 * 9 וזיכרונות על 1:1. התקנתי EVEREST הפעלתי ORTHOS הנה התוצאות: IDLE: #1: 48 #2 48 Full Load: #1: 66 #2: 63 ----------- התקנתי את הקירור המקורי של אינטל, פשוט הידקתי את ארבעת הקליפסים אל תוך הלוח אם - וווידאתי שהקירור לא זז, על הקירור עצמו הייתה כבר משחה טרמית. מה יכולה להיות הבעיה? מה אועישם במקרה כזה?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
שלום, מכיוון שאולי אני מוותר על מודינג (גם יותר כסך ממה שחשבתי וגם במילא הדלת צמודה לקיר (לא צמודה ממש אבל הבנתם..) ולא יראו את זה..) אז אמרתי שאני רק יוסיף מאוורר 120mm למארז שלי (HEC6A12) עם חיבור לספק כוח.. אשמח אם תמליצו לי על מאוורר 120mm חזק כמה שיותר ושקט מאוד...(עם חיבור לספק כח) (לא איכפת לי מואר או לא מואר.. כמובן שאני מעדיף מואר כי אין לי בכלל תאורה בתוך המארז אבל מצד שני במילא לא רואים אותה מבחוץ כמעט כי אין לי חלון חחח) וגם איפה הכי כדי לשים אותו במארז כדי שיקרר את החלקים במחשב הכי טוב.. (יש לי מקום למאוורר מהקדימה-למטה של המארז ל-120mm אני יודע וגם יש לי אחד מאחורה למעלה ניראה לי... מישהו יודע כמה מאווררים אני יכול לחבר ל-HEC 6A12 ובאיזה גדלים? קראתי שאני יכ…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכם חברה, איני נוטה לכתוב כאן הרבה אך אני משתדל לעבור על הפורום ומעודכן ביותר. אז ככה לעניינו.. הקירור שנרכש כדי לתמוך באובר האגרסיבי למעבד - Big Typhoon VX - הזכרונות מגיעים עם קירור - הזכרון נרכש במיוחד לאוברקלוק. הצלחתי להגיע עם המעבד הנ"ל על באס של 450 (מכפלת מעבד מקסימלית - 8) 450X 8= 3600MHZ. SPD - אוטומטי על 3.2 העברתי אותו ל2.4 ז"א מהירות זיכרון 2.4*450= 1080 (זכרון עובד על 1066MHZ). ה- SETUP הנ"ל ללא נגיעה בחשמל - על AUTO! אתמול עוד התלהבתי מהתוצאות אבל לאחר שהלכתי לישון והתעוררתי בבוקר נוכחתי לדעת שה SETUP אגרסיבי מדי (ללא נגיעה במתחים) והמחשב נתקע חשוב לציין שהמשחקים להורדת הבאס (מ 450 ומטה) לא עזרו והמחשב מאז עובד בין 20- 40 דקות ונתקע. ה SETUP עכש…
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-