עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rk666,

השאלה בכותרת, יש הבדל יותר מידי גדול בינהם.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by rivking,

כותרת * אני פשוט לא יודע איך ב-MB שלי אין אופציות ל-OC ושאני פותח קלוק ג'ן אין שום אפשרויות של OC אם ה-MB שלי לא תומך OC מה עושים איך אשפר לעקוף את זה מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  3. אנשים ביאסו אותי ואמרו לי שהספארק7 יותר עדיף (כי הגריל של 7 פלוס חוסם בצורה מחרידה את הכניסה של האוויר) וגם אי אפשר להחליף צבעים לגריל כי זה מאורר 70 ולא כמו של הוולקנו 11 (80ממ) :-( קיצר חבר שלי רוצה לקנות מאורר למעבד שלו גם אחרי שהגיע ל64 מעלות אז מה להמליץ לו על הספארק7 הרגיל ?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  4. זה היתחיל כאשר התקנתי גירסה חדשה של SpeedFan 4.29 (זה התוכנה שאני משתמש בדר"כ) ומאז אני רואה קריאה חדש בשם CORE. למה להרבות במילים אם יש תמונה. אגב הטמפ' הגבוה של 71 מעלות היא של הלוח וזה תיקני אז אין צורך להיכנס לפניקה ;D

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  5. אז ככה, החלטתי לעשות חלון במארז . עשיתי חיתוך יפה של הגודל שרציתי בפאנל הצדדי, חייב לציין שיצא לי ממש טוב למודר מתחיל. קניתי פרספקס בגודל מתאים (יותר גדול מהחור, מן הסתם) ואני צריך רעיון איך לתפוס את הפרספקס בצורה יעילה. חשבתי על לתפוס אותו עם ברגים או עם דבק. איזה שיטה תהיה יותר טובה? או שיטה אחרת בכלל? ואם אפשר איזה לינק איך איך בונים מוד ל"לד" (LED) ואיפה קונים את המוצרים? ???

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  6. עים מישהו יודע למה אני מתכוון. תודה. 8)

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  7. ניסיתי איך שהו להוריד את זה אם קליפסים לא הצלחתי

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by djez26,

יש לי מעבד amd 2800 barton הסטפינג שלו הוא AXDA2800KV4D T844965B41339 AQYHA0408WMPW 1999 AMD מה זה אומר ? איך הוא? תודה........

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  9. שלום, במארז שברשותי כונס האויר אינו בדיוק מול המאוורר, אלא מכסה כ-70% מהשטח. במארז 3 מאווררים, אחד מהם על המעבד. האם יש לכך חשיבות? האם מומלץ להסיר את הכונס לגמרי? לוח האם NEO MSI P35 המעבד יהיה E6750 או Q6600

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by redead,

מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by davie007,

בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  12. Started by t-macc,

האלן קניתי את הפוסידון של גיגה בייט והמאוררים שלו עושים טובה שהם מסתובבים,עכשיו און שאפשר להגביר את הסיבובים או פשוט לקנות שתי מאוררים חדשים מה אתם אומרים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by -R-E-L-,

אתמול בלילה ניסיתי לעשות OC עד שפתאום המחשב הפסיק לפעול(מסך שחור עם צפצוף ארוך - בדקתי וראיתי שזה בעיה בזיכרון), הוצאתי את הבטריה והצלחתי להחזיר את המחשב לחיים אבל הופתעתי לגלות שהמחשב ניתקע בעת בזמן טעינת WINDOWS (לאחר כניסה למשתמש). לאחר מכן גיליתי שאני צריך לבטל את הבקר הSATA על מנת המחשב לא יתקע (מוזר). והדבר הכי מעצבן הוא שאני לא יכול לעשות OC לגמרי, אם אני מעלה קצת את הבאס המחשב חוזר למצב של הציפצוף הארוך עם המסך השחור. :'( יכול להיות שנדפק הזיכרון או הלוח כתוצאה של OC?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by Ran B,

חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  15. יש לי pentium 3 900mhz ( socket 370 cuv4x-c שסבל מטמפ גבוהה ( 60C ) ואתמול שמתי עליו הינטסיק חדש שהביאו לי: http://prixmateriel.com/ventilateurs_33/processeur_4/detail_8214.html http://www.pch.co.il/docs/pd-104203315.htm ( קרה לי גם אתמול כמה תקלות שהמחשב תמיד קרס ונאלצתי להורדי את הגוף קירור ולשים מחדש... :-X) לבסוף שמתי אותו טוב ( אני מקווה...חח ) ושום דבר לא קורס וזה מראה לי כ 50 מעלות בביוס ו46-48 בסנדה.. עכשיו כשאני מסתכל בסנדה אני רואה שהמהירות שלו בקושי על 4000 rpm והמהירות המקסימלית אליה הוא יכול להגיע היא 4800 rpm כמה שאלות: 1) איך אני מעלה את זה ל 4800? 2) האם הגוף קירור הזה הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by IMT,

שלום, אני חדש בפורום ובאתר, והשמח ללמוד כיצד לשפר את המחשב. קראתי היום את המדריך "אלתור מאווררים". בבזבזתי אף רגע, השגתי ספק ישן מחבר שלי, פירקתי, חתכתי, חיברתי ו... אני לא מצליח להבין מהמאמר לאן לחבר את החשמל של המאוורר :-\

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  17. Started by choni,

אלו מישהו בפורום יודע באיזה גז משתמשים "זלמן" בצינורותה הגז לקרור CPU וכו' , והאם יש מקום לרכוש אותם כצנורות נטו ללא מאוורר. תודה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  18. נכנסתי עכשו לאתר של טרמלטייק העולמי וראיתי שם שביגטייפון מתאים לסוקט 462\A ולי יש 462 סוקט A אבל המאוורר שקניתי מקיי אס פי לא מתאים ללוח שלי השאלה שלי היא האם יש לזה כמה גרסאות או רק גרס אחת???? ואםרק אחת איך זה יכול ליהיות שזה לא מתאים???? :s05: היתקשרתי עכשיו לנועה מחשבים ואמרו לי שם שאני צריך תושבת ללוח מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג את זה???

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  19. Started by DXM,

יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  20. Started by kattash,

ומה השיא עולם?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by Dalmedigos,

שלום. קניתי מחשב חדש לא מזמן: intel conroe E6400 intel 945G Nvidia 7600GT EX (overclocked) 256MB etc. והמעבד שלי נמצא קבוע על 40-45 מעלות... אני שוקל לקנות מערכת קירור מים.. אבל יש לי בעיות תקציב.. אז איזה קירור עדיף בערך ב-300-400 שקל... תודה ג'וני.

• 7 תגובות
    • 479 צפיות
  22. Started by avner_s,

טוב המחשב שלי הוא amd 64 3000 754 לוח אם k8ns אבל הזיכרון שלי הוא מיקרון pc 3200 cas 3 אני יודע שגם הלוחות של גיגהביט לא טובים במיוחד לאוברקלוק האם כדי לעשות ???

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, עד לפני עדכון הביוס מהירות המאוורר במעבד הייתה רגילה, גם אם היית שם אותו על המקסימום, הקירור למעבד הוא sunbeam tuniq. עכשיו אחרי העדכון של הביוס מהירות המאוורר עלתה ל 2050 RPM כשהמאוורר היה מכוון על המקסימום. השאלה שלי היא איך אני מגדיר בחזרה את המהירות של המאוור כך שהיא תותאם לבד לטמפ' של המעבד אפילו אם אני מכוון את המהירות על המקסימום, כפי שהיה עד לפני עדכון הביוס. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  24. Started by RegE.v,

תמונה אחת שווה אלף מילים מה לעשות להוסיף מאווררים אם כן איפה ? יש לי מאוורר אחד שמוציא חום בצד האחורי של המארז

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  25. Started by redti,

עשיתי דרך התוכנה של הכרטיס מסך שאם אני לוחץ alt+9 ההגדרות יהיו כאלה : ליבה - 690 זיכרון 1100 מאוורר - 80% ברגיל ההגדרות הן : ליבה - 625 זיכרון - 993 מאוורר - 45% כל פעם שאני נכנס למשחק אני מפעיל את ההגדרות הגבוהות יותר וכשאני יוצא ממנו אני מחזיר להגדרות הקודמות גם בלחיצה על alt+7 האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך ? כי זה קורה על בסיס יומי כל יום כמה פעמים..

• 1 תגובה
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.