עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by esharone,

עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  2. אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. המערכת שלי: AMD 64bit 3000 Clawhammer Abit KV8-pro bios ver. 22 A-data 512 DDR400 MSI Radeon 9800PRO הבעיה היא כזאת: הDefault שלי הוא 2004Mhz. אני העלתי את הHTT ל220 והכל פועל מצויין, אין בעיות ב3Dmark05 ורק קריסה בPrime95, אבל לא ראיתי שום השפעות על המערכת, אז המשכתי לעבוד כרגיל. המתח היה 1.525 ופעל יציב למיטב הבנתי. מכפלת הLDT היא 4, כדי לא לעבור את ה1000 בHT. היום ניסיתי להגיע ל2300MhZ על ידי כך שהעלתי את המתח לליבה ל1.6, את המתח לזכרונות ל2.8 והעלאת התיזמונים ל3-4-4-8 מ2.5-3-3-6 כפי שהיה בSetup הקודם. המחשב עולה רגיל לגמרי ופועל מצויין בסביבת ווינדוס, אבל ב3Dmark05 יש לי אריטפקטים כבדים שמתבטאים בפאטצ'ים שחורים וגליצ'ים רבים בגרפיקה (כן, לא בדיוק ההגדרה לארטיפקט כפי …

4. Started by CrashZone,

יש לי לוח של אסוס p4p800se את המעבד הנ"ל וזכרונות ג'נריים אחד PC2100 ואחד PC2700. עשיתי OC למעבד ל- 3.17 כמו שאמרתי, העלתי מתח מ1.55 ל1.6 ולזכרונות נתתי 2.75 - הם עובדים על 208 באס כרגע. טמפ' המעבד נמוכה הן בזמן מנוחה והן בזמן מאמץ. אני לא מצליח לשים אותם בדואל, זה אפשרי בכלל? אני מקבל בסופר פאי 50 שניות על 1M, זה טוב? אפשר המלצה לזכרונות טובים לקניה? האם מישהו הגיע ליותר מזה למעבד הנ"ל?(בארץ). תודה.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by J.a.C.k,

איך ניתן לפתוח מפלה ל- AXP1900+ PALOMINO CORE

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by CrashZone,

ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by MoonKnight,

אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי

8. kingston KVR667D2N5\1G - זיכרונות DD2 מאוד זולים שנמכרים כרגע בין 180 ל 200 ש"ח לגיגה. שווה לדווח איך הם מסתדרים באוברקלוק חזק (של המערכת) ולאן הן מגיעים, בעיקר מה שנמכר בארץ. למרות שהם משתמשים בכל מיני צ'יפים בסדרת הVALUE כמו הייניקס Y5, מיקרון D9 , צ'יפים שרשום עליהם KINGSTON שאין לי מושג מהם ועוד , עדיין שווה לראות איך מתפקדים אלו שנמכרים בארץ. אני קראתי על בעייה איתם על לוח NF4 ULTRA עם X2 AM2 , בעייה באוברקלוק כמובן. הנה לינקים שמתארים את זה (הראשון ביקורת מעולה על אוברקלוק של BRISBANE): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=139353 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=143929 בשני אפשר לראות שהזיכרון ממש הגביל אותו באוברקלוק של המעבד לא …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by EagleX,

היי, אני צריך גוף קירור, עדיף ללא מאורר, או עם מאורר שקט לC2D E6300 לHTPC בסלון עד 300 שקל תודה.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. אני מעלה ב5 בcore עושה scan for artifact מחכה דקה ואין EROR ואני ממשיך וממשיך העלתי 20 CORE ככה.. זה בסדר? (טמ"פ אני לא יכול לבדוק כי אין לכרטיס שלי חישן) הכרטיס הוא radeon 9600 XT עם קירור חמוד שקניתי לו..

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  12. יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by Raped,

הזמנתי אם המחשב החדש Thermaltake V1 יש משהו יותר מומלץ או יותר טוב להשים על המעבד הזה? תודה ושבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by TermiNal,

בקרוב אבא שלי בחול ובא לי להביא כמה דברים למחשב שלי. חשבתי על http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-354&catalog=343&depa=0 ביחד עם SP-94 הבנתי שיש גם מאווררי טורנאדו מאיפה אני משיג כאלו ? עכשיו ככה,יש אני ממש ממש לא רוצה להשקיע במחשב הזה אני בסך-הכול רוצה עוד קצת למתוח תOC במחשב שלי גם ככה מתישהוא השנה יהי לי מחשב חדש,יש לי זכרונות של Xeros מישהו מכיר ? גרוע בטח לא ? ולוח EPox 8k5a2+ שווה משהו ? טוב לOC ? וממממ תוך כמה זמן כבר יוספיו תפרוייקט שלי לOC Database אם מישהו יודע תוך כמה זמן מעדכנים.. תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  15. עים מישהו יודע למה אני מתכוון. תודה. 8)

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by Lambomeir,

אני יודע שמעלים את ה bus כדי להעלות את התדר של המעבד וזה בעצם מה שמגביר את המהירות, אז למה צריך להעלות את המתח? יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. למה צריך להעלות את המתח? 2. מתי יודעים שזה הזמן להעלות את המתח? 3. בכמה להעלות בכל פעם? 4. יש לי לוח אם של giagbyte דגם ex38-ds4 ,האם האופציה בלוח אם שקובעת שהמתח יהיה אוטומטי מומלצת כשעושים oc או שכדי לשנות את המתח ידנית?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by toska,

היי, המליצו לי על קירור זה: Igloo 7200 עכשיו,נתקלתי בכמה גרסאות של המוצר הזה באותו מחיר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6221 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6224 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6223 מה ההבדל בינהם ומה לקחת? תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  18. E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. Started by Master-Chipsets,

איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by le011,

שלום לכולם האם המכפלות בכל מעבדי CORE 2 (קונרו) פתוחים? האם יש דרך לדעת למי אם התשובה שלילית? תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by Orpheus,

אני חדש באתר, וחיפשתי בכולו ולא הצלחתי למצוא מה זה אוברקלוקינג, מישהו מוכן להסביר לי?

22. Started by idanaz,

שלום לכולם משום מה נראה לי שהמעבד שלי פועל בטמפ' גבוה מידי לפי התוכנה ליבה 1 58 והשניה 48 האם זה תקין למעבד AMD 6400 3.2 GHZ יש לי מאוורר סטוק DOIDE משהו כזה יש המלצה למאוורר יותר איכותי בתקציב של עד 200 תודה מראש עידן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by Esparco,

אנשים מה עדיף יש לי intel pentium 4 1700 עכשיו אני יכול לעשות OC ל 1900 עם memory bus 298 mhz או לעות OC ל 1950 וmemory bus 230 mhz מה עדיף הראשון או השני מישהו יודע? כאילו אם אני מוריד את הזיכרונות הוא מושך יותר

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  24. הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by Dalmedigos,

שלום. קניתי מחשב חדש לא מזמן: intel conroe E6400 intel 945G Nvidia 7600GT EX (overclocked) 256MB etc. והמעבד שלי נמצא קבוע על 40-45 מעלות... אני שוקל לקנות מערכת קירור מים.. אבל יש לי בעיות תקציב.. אז איזה קירור עדיף בערך ב-300-400 שקל... תודה ג'וני.

• 7 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים