אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום,רציתי לשאול אם אני רוצה לשים מאורר קדמי במארז אני צריך להוציא את הפאנל שהמאורר יעשה משהו? והשאלה השנייה היא,אם אני שם מאורר באמצע המארז למטה זה יועיל למשהו בקירור?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
נכון בביוס אז יש את הקטע של ה turbo, F1, Street racer אז שמתי את הזכרונות שלי על הסטריט וזה שיפר תביצועים חבלז.. אבל עכשיו אני לא מצליח להעלות את ה FSB ואני ממש לא יודע למה!! תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
המיפרט שלי הוא לוח= +GA-7DX כרטיס מסך= 128mb geforce 440mx מעבד=1800xp הקיצר עשיתי קלוק דרך הביוס באפשרות של המיספר(133-355) אצלי זה על 140 והמהירות עלתה ל1900 שאני בה להעלות את זה ל2000 ניתקע לי המחשב בדרך שהוא מעלה תוינדוס מה לא עשיתי טוב אם ביכלל אני אולי צריך להעלות לvolt של המעבד כיניסיתי לעשות את זה והמחשב לא עלה אז ריסתתי תביוס כרגע יש לי קולק של 1900 שלי לגעת בVOLT מישהו יכול להסביר לי כצת יותר את הנושא הזה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600GT של לידטק דווקא הגעתי איתו למהירות סבבה 750 למעבד ו850 לזכרון אבל הבעיה היא שאין לי מושג מה הטמפרטורה שהיא כבר מסוכנת בשבילו כרגע הוא על 45 בארך במנוחה ובארך 75 במאמץ, כמה זה כבר מסוכן?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי הוא amd 64 3000 754 לוח אם k8ns אבל הזיכרון שלי הוא מיקרון pc 3200 cas 3 אני יודע שגם הלוחות של גיגהביט לא טובים במיוחד לאוברקלוק האם כדי לעשות ???
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מארז שבא עם המחשב מסוג Mini Tower: 1. אין לי מאוורר לכרטיס הזה...ככה שאני צריך המצלצה למאוורר טוב אך לא יקר מידי.. 2. הורדתי את התוכנה RivaTuner20RC16 לפתיחת הצינורות של הכרטיס אבל אני לא יודע איך להשתמש בה ו/או איך להגדיר את המאפיינים שם כדי שאני אוכל לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק מוצלח ושיהיה יותר טוב בהרבה או עד כמה שאפשר (המקסימום). 3. יש לי מחשב כזה: מעבד: Intel 3.0GHZ LGA775 1M 531 זיכרון: 512DDR 400MHZ CL2.5 כ.מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR לוח אם: MSI PM8M2/3-V S775 800MHZ תודה לכל מי שעוזר!!!!
-
- 8 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי: CPU Properties ( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד Asus CUV4X-לוח אם 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... (תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..) עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום.. זה הביוס שלי: BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0 אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה.. אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה : GeForceTweakUtility ומשמה העלת…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שמעו חבריםאני רוצה לעשות ולנסות אוברקלוק פעם ראשונה רק לניסיון אני לא ישאיר את זה זמן רב המפרט שלי הוא כך intel p 2.0 ghz Geforce fx 5200 512 mb ddr octck motherboard 533 mhz wd 120 gb IDE אני רוצה לעשות לניסיון לכרטיס ולמעבד אם תוכלו אחים שלי להביא לי גם קישורים לתוכנות עם איזה מדריךך יהיה טוב
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הגוף קירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2151 רציתי לדעת איך הוא? והאם 33 DBA זו רמת רעש גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
או שלא חיפשתי מספיק? קראתי את כל הנעוץ... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה מאווררי 80 MM שקטים עד בינוניים לא צריך שיעשו אור או משהו אבל שיהיו זולים יחסית... איפה אני יכול להשיג כאלה ובאילו מחירים...?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אז ככה: את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה. המחשב במתח של 1.8 עובד ב 12.5X200= 2500 ! במתח למעבד 1.45 מתח ללוח 1.7 ומתח לזכרונות 2.9 הוא עובד ב 8X230=1840. עבר 15 בדיקות ממטסט ובערך שעה של פריים. כשאני מעלה ל 8.5X230=1955 הווינדווס לא עולה (מהירות סטוק של המעבד 15X133=2000). על 9X230 ומעלה בכלל אין מה לדבר, המסך אפילו לא נדלק, חייבים לעשות CMOS (כן, ה AGP נעול על 66מה"ז, אין לי כרטיסים ב PCI). הטמפ' באיזור ה 30 מעלות כל הזמן, אז זה בכלל לא קשור. למה זה קורה? הזיכרון לא מגביל אותי, הוא עובד בכיף על 230(על 2-2-2-11!!!). גם הלוח. והמעבד כבר עבד על 2500, עכשיו על מהירות פחות מסטוק הוא לא מסוגל לעבוד? מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את הלוח אם שלי אני רואה דברים מוזרים בEVEREST לפני זה ראיתי את את הטמפ' של המעבד לפי CPU ועכשיו הערך שלו נשאר על 57 קבוע ואני בודק את החום שלו דרך CPU DIODE שגם לא נראה כזה אמין... יש הבדל בינהם? בתוכנה שבאה עם הלוח בשביל זה יש שני ערכים SYSTEM1 ו-2 אחד תמיד על 33-37 (כמו הDIODE פחות או יותר) והשני על 57 (כמו הCPU) דבר דומה קרה לכרטיס מסך שעכשיו נשאר על 75 קבוע, מה שהיא 50 פעם... ועוד שאלה: איך זה שהטמפ' של המעבד היא X והטמפ' של הליבות תמיד יותר גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מזה משחה תרמית ומאיפה אני קונה אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
גיסי זרק את האקוויריום שלו לפח ונתן לי כמה דברים עכשיו לזה שבלינק הוא קרא המשאבה אבל ממה שראיתי זה פילטר ביולוגי. שווה משהו בתור משאבה לקירור מים? http://cgi.ebay.co.uk/EXTERNAL-AQUARIUM-FILTER-1200-LITRES-PER-HOUR-NEW_W0QQitemZ320256902798QQihZ011QQcategoryZ46310QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ולמה לפי הביוס הטמפ' שלי גבוהה בכ-10 מעלות מהטמפ' של ה-CPU (ולא של ה-CPU DIODE)?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני יודע שרשום שזה מתאים ל 775 ו k8 אבל החיבור של ה k8 נראה זהה ל סוקט A (אגב זכיתי בקירור בהגרלה )
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה אני חיפשתי שם שעות על גבי שעות ואני לא מוצא שם כלום יש לי שם רק דבר אחד שראיתי שהוא נותן לי לשנות לאפשרות Ignore ולבין מה שהוא כבר... יעני זה לא משנה אם תוכלו לעזור אני ישמח
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
איך אני מבצע פתיחת צינורות ל-radeon 9600 se או overclock ???
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני יודע שbarton amd 2500+ מגיע בוודאות ל3.2 בלי מאמץ מיוחד, אלא רק העלאה של הבאס ל200. השאלה האם 2.4 יכול להגיע לכזאת תדירות מבלי לתת יותר מדי מתח ובכך להוריד את חיי המעבד לטווח הארוך?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צג כזה ורציתי לשאול כמה שאלות, אז הנה: של איזה חברה הכי מומלץ? דגם וכו'... והאם יש לי הגבלה על רכיבים שאני מחבר עליו? והאם אני יכול להכניס את הסנסור מתחת למעבד או כל רכיב אחר? כאילו בין הרגליים שלו... ואם כן, אז איזה אפשרות יש להכניס אותו מתחת לכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Cnps9500_led/1.php http://www.silentpcreview.com/article267-page1.html
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-