עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xstyle,

תגידו לי מזה: אני נכנס ל ביוס ויש לי במקום איפה כול הבס והמטח יש לי agp/pci frequency (mhz) ואז יש שם 66.66.33.33 ויש לי מלה דברים שאני יכול לעלות תסבירו לי מזה ואם אני צריך לעולת את זה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by ilyadd,

אני מחפש תוכנה לאוברקלוקינג בשביל המעבד שלי (סמפרון 2300+)

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. שלום אני מתכננן לבנות מערכת קירור מים, אני קונה רדיאטור משולש ואני צריך להוסיף לו שלושה מאווררים של 120MM, אני רוצה שהמאוורים יהיו כמה שיותר שקטים ושידחפו כמה שיותר אוויר, עדיף מאוורר מפנדה כי אני מרכיב משם את כל המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by segev22,

הגעתי ל3.2 ג'יגה הרץ... כל שאר הנתונים בתמונה אשמח לחוות דעת לשיפור ויעול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  5. יש לי גוף קירור ממעבד amd בלי המאוורר שלו, האם אפשר איכשהוא לחבר את זה לכרטיס מסך (6800gt) מהצד השני, ז"א לא מהצד שיש כבר מאוורר.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  6. המאוורר של המעבד שלי תמיד על 3300 RPM. המחשב נקי מאבק, בלי OC עם 2 מאווררים של 120 מ"מ. אחד "חכם" בגג שמוציא אוויר ואחד לא חכם אבל חזק מ-א-ו-ד בדלת המארז שעושה רוח על המעבד. יש גם 2 של 80 מ"מ מקדימה ומאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. משחה טרמית מרחתי ואין הבדל. בקיצור אני נואש. תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  7. ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by darkman,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=154949&sid=10

9. Started by kovar,

יש לי 8800GTS 320 EVGA עשיתי OC רק בשביל נסיון והעליתי את הכרטיס מסך ב 12% הפעלתי את ה 3DMARK 2006 והתוצאה ירדה ב 1000 נקודות. החזרתי את הכרטיס להגדרות המקוריות ושוב חזר לתוצאה הרגילה. מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by Luffy,

שלום לכולם. אני ניוב לחלוטין בכל מה שקשור לאוברקלוקינג, אני לומד לאט לאט. יש לי כרטיס מסך כמו שפורט למעלה. כן כן, קירור פאסיבי, כן כן, היטסינק גדול ומרשים, כן כן - אפשר לבשל עליו חביתה בזמן משחק. מתחמם כאילו פיזרתי עליו אבקת צ'ילי. אוורור נאות למארז - יש. 92 מ"מ מכניס אוויר מקדימה, 120 מ"מ מוציא אותו מאחורה, המעבד (E6550) נמצא על 25 מעלות במנוחה, לא עובר 42 בזמן מאמץ. כרטיס מסך בזמן מנוחה - 48 מעלות. עשיתי לו אוברקלוקינג זניח לחלוטין, משהו באיזור העשרה מגהרץ תוספת לGPU ולזכרונות. גם המעבד קצת משופר,FSB 345 כפול 7.0= 2421.6 (מקורית 2333). ונגיע לפואנטה: אני רוצה עוד. כל רכיב ורכיב במחשב הזה יסחוב עוד אוברקלוקינג, למעט כרטיס המסך. והוא לא רע, לצרכיי (אני לא גיימר רציני, יות…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. שלום. האתר הזה נראה אתר מצוין וכך גם הפורום, רואים שזה מקום איכותי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב 3.2 MHZ, כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ויש לי בעיית התחממות של המעבד אינטל שלי. במאמץ הטמפרטורה של המעבד שלי אף מגיעה ל - 73 מעלות וזה ממש גרוע, בזמן מנוחה הוא נע בין 48 ל - 53. יש לי כרגע מארז די גרוע לטעמי, מאחורה יש רק מאורר אחד קטן ובאחד הצדדים של המארז יש עוד מאורר ועוד מלבן כזה. אני רוצה לקנות מארז חדש וטוב בעל 3 עד 5 מאוררים על מנת להוריד את הטמפרטורה בזמן מאמץ ובנוסף לכך לקנות משחה טרמית איכותית שתוריד לי את הטמפרטרוה בעוד 5 מעלות, שמעתי שה - MX1 היא משחה טובה אבל אני לא מבין בתחום ולכן אני רוצה שתעזרו לי. תציעו מארזים ומשחות טובות בבקשה, מארז אני רוצה לקנו…

12. שלום וערב טוב לכולם, המערכת קירור של המעבד שלי Intel 3.06 Bus 533 לא מחזיקה מעמד ומשאירה את המחשב שלי על 60 טמפ' . אני צריך עזרה קטנה בנוגע לקניית מערכת קירור בתקציב בסך 180 ש"ח בערך שיחזיק לי את המחשב על טמפרטורה נמוכה ככל האפשר ואם אפשר שיהיה דיי שקט.. אני חושב שהמעבד שלי הוא על סוקט 478 משהו כזה.. עידכון: כיוון שמערכות קירור של זלמן חורגות מהתקציב שלי (עד 200 ש"ח) ראיתי 2 מערכות קירור של ThermalTake ורציתי לדעת איזו מהן כדאי לקחת אם כדאי לקחת אותם ביכלל: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 תודה רבה ויום טוב לכולם..

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  13. שלום, יש בבעלותי מעבד Intel E6750 ואני משתמש בקירור סטוק. לפי תוכנה Core Temp יש לי בעיית התחממות רצינית במעבד בעת מאמץ, הוא רושם לי 80-90 מעלות. עלה לי בראש רעיון שהבעיה היא במעבד ולכן התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המעבד ואמרו לי לבדוק את הבלוק קירור שעל המעבד ולראות אם הוא חם, כי יכול להיות שהחיישן פשוט לא טוב. כי אם המעבד באמת נמצא בטמפ' של 70-90 מעלות הבלוק קירור צריך להיות חם. עשיתי את הבדיקה, וכשהתוכנה מראה טמפ' של 80-90 אני נוגע בבלוק קירור ואני לא מרגיש שום חום כלל וכלל. מה זה אומר? האם הטכנאי שאמר לי את זה טועה והבלוק קירור צריך להיות קר כל הזמן או שהחיישן באמת דפוק? ודרך אגב, מה הטמפ' שבה המעבד מכבה את עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. אני מחפש קירור אוויר חזק ואיכותי עד 200שקל לכרטיס מסך שלי(Leadtek 7900GT) הכרטיס באוברקלוק+וולטמוד לכן הקירור הנוכחי (Zalman VF700-ALCU) לא מספיק הקירור הנוכחי שלי הוא : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF700-ACLu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 עכשיו אני מעוניין להשקיע עד 200שקל בתנאי שבאמת יש אופציה יותר טובה בהפרש גדול ככה שיהיו לי ביצועים מדהימים מבחינת קירור הכרטיס כי לימי הקיץ החמים אני לא חושב שהוא יספיק(הכרטיס גם ככה מגיע ל70+ מעלות ומתחיל להראות ארטיפקטים כבר בשלב מסויים)

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  15. איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...? אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by idofr,

היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום יש לי מערכת קירור מים שכוללת: 1 מיכל מים של 3 ליטר (קירור פסיבי) עם משאבה של 800L 1 רדיאטור 240 ממ 1 בלוק קירור APOGEE של SWIFTECH למעבד 1 בלוק קירור של SWIFTECH לציפסט. הטמפ' שלי נמוכות יחסית וחשבתי להכניס ללופ גם בלוק לכרטיס מסך לאור העובדה שאני לא הולך לOC מטורף אני לא חושב שיהיה בעיה עם זה. מה דעתכם בנושא? איזה בלוק לכ. מסך כדאי? איך כדאי לי לתכן את המערכת? כרגע הכל הינו בטורי כלומר מיכל-> רדיאטור-> מעבד-> ציפסט

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

(שמתי גם פה ביגלל שלא ידעתי לאן זה מתאים) יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1068הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by RayZ,

אני לא ממש טוב בזה. אני עכשיו מרגיש שאני פשוט חייב לילמוד על זה. יש לי כמה שאלות: 1) מה האוברקלוקינג עושה? 2) את מה ניתן לקרר איתו? 3) איך עושים זאת? 4) מה התוצאה של האוברקלוקינג? תודה.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מארז Sunbeam Samurai לפי שהסקירות שקראתי הוא נראה דיי טוב, ויש לו 4 חורים למאווררים.. 1 מקדימה 1 בחלון 2 מאחורה אשמח לקבל עצות שלכם להצבת המאווררים אני חושב לעשות כך: מקדימה מכניס מהחלון מכניס שתי האחוריים מוציאים מה דעתכם? יש לכם הצעות אחרות? עריכה: שכחתי לציין שכל ארבעת המאווררים הם 80 מ"מ

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by mani007,

יש לי כרטיס fx 5200 gigabyte המהירות סטוק שלו היא 250 400 עשיו העליתי עם הסטוק 280 420 זה אוברקלוק קטן לדעתם כמה לדעתכם אני יוכל למשוך אני יודע שיש תוכנות מסויימות שמראות אם יש ארטיפקטים אבל עם למשהו יש כרטיס כזה עם קירור סטוק שיעדכן אותי בתוצאה שלו

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by X1peL-,

תראו אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי יש לי כרטיס מסך של Nvidia Geforce Fx 5200 ועכשיו עשיתי לו OC דרך התוכנה RiverTuner ואז שאני נכנס למשחק CS(למכירים) אז אני רואה פאקים בגראפיקה למשל במקומות שיש צל ובמקומות חשוכים אז יש בליטות של עיגולים שחורים ועיגולי אור כזה שלא היו לפני כן... אז איך מבטלים את האובר קלוק כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך אז תגידו לי על כמה לסמן בתוכה הזאת כדי שזה יחזור לי למצב שהיה לי לפני הOC בבקשה תעזרו לי .. תודה למי שיפתור לי את הבעיה :'(

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. בהתחלה הוא היה מתכבה בגלל התחממות של המעבד.. אבל את זה סידרתי החלפתי מאוורר לאחד של 6000RPM אבל עכשיו הוא לא מתכבה הוא נתקע לפעמים אני כמעט ב100 אחוז בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך כי ממש לפעמים שהוא נתקע הוא עושה לי VPU RECOVER שזה של הכרטיס מסך ובפעמים אחרות המסך פשוט נכבה או שהוא מלא צבעים מוזרים ואני חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא Hercules 3D Prophet 9500 PRO שזה בעצם של ATI 9500 PRO. השאלה שלי בעצם, איך אני יכול לקרר את הכרטיס מסך שאם זה בגללו זה לא יהיה בגללו כבר אני חייב לציין שגם הדלת השמאלית של המארז שלי פתוחה וניסיתי לשים שם מאוורר ענק על הרמה הכי גבוהה אבל זה לא ממש עזר יש דרך קירור טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by adamg,

שלום רב, ימות הקיץ מכים בחזקה בירושלים, והמעבד שלי לא עומד בחום. הוא מפעיל הזעקה ונכבה. אנא מכם המליצו לי על מאורר זול, שאינו לצורכי אוברקלוינג, אלא לצורכי עבודה רגילה. הייתי בוחר בעצמי אבל איני מבין את ההבדלים בין כל הסוקטים, ואיזה מאוור מתאים למה וכו'. תודה מקרב לב על העזרה אה כן, המאורר מדגם " Field Value CPU Type AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. זה הכל תשאירו את זה פשוט מחפש מאוררי 120mm למארז P182 שיהיו שקטים שלא יהרסו את השקטע של המארז .. עכשיו שאלה לגבי המארז - זה עד כדי חובה הוספת המאורר מקדימה או הזה האמצעי שמה ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים