עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בלוח שלי אי אפשר להעלות VOLTAGE בביוס יש דרך נוספת להעלות אותו? כאילו לחבר פינים במעבד או משהו?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  2. הי המחשב שלי כבר בן יותר משנה והצטברו טונות של אבק רציתי לדעת איך ניתן לנקות את המחשב מהאבק בצורה הקלה והבטוחה ביותר תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by nodfaswa,

איך הזיכרונות האלה לאוברקלוק

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

איך ה- THERMALTAKE DRAGON ORB 3 ??? אם יש לכם להציע משהו יותר טוב תציעו אבל שלא יהיה יקר

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. יש לי קצת בעיה עם האובר קלוקינג..... אני לא יודע איך עושים ממה צכיך להיזהר (בניתי לעצמי מערכת קירור עצבנית) אבל אני לא יודע איך עושים ולמה צכיך להתייחס..... HELP!!!!!!!!!! המערכת שבניתי הכילה קרבורטור שמקרר ולבד הוא מגיע ל-15 מעלות.....יש לו משאבה שלא רשום עליה כלום...אבל היא מעבירה 400 ליטר לשעה....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Wizard Of Oz,

יש מצב שבקירור מים המעבד יהיה יותר מידי קר? ויש מצב שאם משתמשים ברדיאטור חזק מידי המעבד יהיה קר מידי?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by KuRaSo,

למישהוא יש מושג איך לעשות שכאשר אני ילחץ על כפתור הרסט, הוא לא ישר יעשה רסט אלא אחרי 2-3 שניות?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. היו לי שני מאוררי 40ממ שאותם חיברתי יחד ל MOLEX תמונות מופיעה שם גם תמונה של מודעה של זיוף דרמן ב160 שח !!! שהופיע בעלון של לאומי ויזה שקיבלתי.

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  10. הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by NEO...,

אני עשיתי אוברקלוק לג'יפה שלי דרך הדרייברים ואני רוצה לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה תוה לעונים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by ariebel,

וזה יציב! אחרי 20 לופים של BURN-IN בSISOFT ואחרי שעתיים בPRIME הטמפרטורה כמובן על 45 מעלות בגלל המתח הגבוה (2.15V) והתוצאה ב 3d mark 2003 עלתה ב 100 נקודות. אבל זה הOC הסופי שלי...מעכשיו אני ממשיך לעבוד במהירות הרגילה של המעבד (שלא יישרף לי ).

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איך אפשר לבצע אוברקלוקינג למעבד?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות התוצאה של מקסימום אוברקלוקינג?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  15. אז ככה...יש לי את המפרט בצד....כש הBUS של הזכרונות מתחיל לטפס הOC מתחיל להיות לא יציב מה יכול להיות הסיבה? מה שמפליא אותי, שהוא דווקא קורס בIDLE!!!! אם למשל אני עושה BURN-IN STRESS בSISOFT SANDRA על הכי גבוהה, זה לא עובר את ה 38 מעלות במאמץ הכי גבוה. ואני מריץ SISOFT לאיזה שלוש-ארבע שעות, והכל עובד יופי...אבל בIDLE או כשאני רואה איזה סרט, זה פשוט קורס בלי סוף.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shlomid,

אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  17. ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=32032 ולחברה של הלוח אם שלי אין כזה או שכן ואני לא יודע!! בבקשה תעזרו לי למצו תוכנה כזו

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  18. האם אני יוכל לעשות OC ??? ואם כן אז איך ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  19. אם כן... איך ? יש מדריך ? מה לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by demonshlomo,

יש לי מקום למאוורר במארז ואני לא יודע איזה גודל של מאורר רפשר לשים שם?! זה בטוח לא 120 ממ אבל אני לא יודע אם זה 80 ממ או92ממ? איך אני יכול לדעת? ואם אנחנו כבר שם אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות לא במחיר מוגזם?

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by premier,

הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by Moo^Moo,

טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by nivster,

יש לי וולקנו 9 (ראו מפרט), המעבד כרגע עומד על 2080 מה"צ, ומגיע ל-44 מעלות במנוחה, ומעל 50 לפעמים בעומס מלא. המאוורר עובד על שיא הכוח (5300 סל"ד), ועושה מלא רעש, אבל אני מפחד להוריד לו את המהירות, לקח ממעבד קודם ז"ל... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

עדיין עם המאוורר על ה GA-7DXR שעושה הרבה רעש, החנות שאליה התקשרתי, שם אמרו לי שהchipset amd 76 אחד מהיחידים שצריכים קירור אקטיבי, עדיין לא בטוח איך להסיר את המאוורר הקודם משום שאין קליפסים לheatsink ואני פוחד להרוס את הnorthbridge מכיוון שהסרת המאוורר תהיה כרוכה בתנועות סיבוביות, חמישהו יש עצה? ???

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by LinkTree,

שלום שלום, אמנם להמלצתכם הלכתי על 'WINBOND אבל כרגע אין אותם במלאי מה דעתכם על סמסונג (הם עולים שם יותר - כתוב Samsung Original Memory ) זה טוב ? אני הולך על XP2000 סטפינג AIUHB אפוקס 8RDA+ ללכת על שני ציפים או אחד (2X256 או 1X512) ? במהרה !! תודה !!

• 10 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.