עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Wizard Of Oz,

אני צריך המלצה על לוח אם טוב (כמה שיותר טוב) שיהיה אפשר לעשות בו OC (לא רק למעבד) רציני.... כמו כן גם המלצה לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  2. או קיי אז הנה מרוב שיעמום עשיתי דברים חדשים למארז שלי. ישבתי לי ופתאום נזכרתי בסורק ששוכב אצלי מתחת למיטה ואני לא משתמש בו בכלל כי הוא מתחבר לכרטיס ISA ומכוון שאין לי סלוטים ISA במחשב, אני לא יכול בכלל להשתמש בו. אז פירקתי אותו ופתאום ראיתי נורה ארוכה וחזקה מאוד אז הוצאתי אותה, אבל היא פועלת רק דרך מעגל שגם הוצאתי מהסורק, והנה התוצאות: (מצטער על האיכות, אבל זה המקסימום שיש לי עכשיו) והנה המעגל: והנה חריטה על החלון של המארז: הוספתי מאוורר לכרטיס מסך: חלון להרד דיסק: ומתקפת הסינקים שהולכת לקרות ללוח אם שלי: ובלוק המים שלי : מקווה שהבנתם משהו מהתמונות. :-\

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by alfalfa82,

ASUS A7N8X DELUXE יחד עם AMD XP2100 ו2 DDR WINBOND 3200

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  4. פירקתי ספק ישן,וחשבתי לשים את המאוורר שלו על הכרטיס מסך. האם הקירור הזה יעזור או שלא שווה לשים אותו? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  5. הביוס הוא AwardBios, לוח-האם נמצא במפרט מימין. יש בקישור הבא תמונות של המסכים בביוס: click here מה אומרות האופציות הנ"ל? 1. PCI Latency timer 2. Load Performance Setting אופציה 2 היא מוזרה במיוחד, כתוב עליה (בביוס) שצריך לוודא שכל ההתקנים עומדים ב-OC, ויש לה 2 אופציות - רגיל ו-Optimal. כשאני מפעיל אותה, אני לא מגיע אפילו ל-150 FSB, אבל כשהיא מכובה אני מגיע (עדיין רק ל-) 161 יציב.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by nivster,

אם אני מנסה לעבור את ה-161 FSB, המחשב לא עולה, אבל ב-160 הוא יציב (שעתיים ב-PRIME95 ו-3 לופים ב-3DM2001SE). הוולטא'ז הוא 1.675. איפה יכולה להיות הבעיה? (ראו מפרט)

• 54 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת איפה אפשר לקנות אונליין צגי LCD? והאם אפשר לחבר את הLCD לUSB?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

אפה אני יכול להשיג תוכנות שאיתם אני אוכל לדעת נתונים של המעבד/זיכרון/כרטיס מסך/כל חומרה אחרת לשם ביצוע OC?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by moshemordo,

מישהו מוכן להסביר?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  10. אני ממש לא מבין בקטע של המאוררים אני מחפש: 1) מאורר חזק שיקרר טוב 2) שלא ירעיש יותר מדי למישהו יש רעיון מה לקנות?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. על איזה סוג נייר אני מדפיס אותם, זה שזה אמור להיות מדבקה אני מבין אבלאיך זה נקרא ואיפה קונים? ובאיזו תוכנה מומלץ להדפיס אותם? מישהו מהאתר עשה את זה יש לכם אולי תמונות להראות איך זה יוצא? תודה.

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by gal_il50,

יש לי מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case הוספתי גם וולקנו 7 אבל אני רוצה להוסיף עוד מאוורר\ים,איזה אפשרויות יש לי? כמה זה עולה? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by Wizard Of Oz,

מה זה בלוק קירור ואיך הוא עובד......אם מישהו יכול לצרף תמונה וציור של החלקים בפנים זה יעזור ביותר... תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ובכן, כפי שהכותרת מספרת, היום רשמית נמאס לי מהמאוורר של הchipset(GA-7DXR) למי שלא מעודכן. אז לכן סוף סוף לקחתי את האומץ והסרתי את המאוורר, והשתמשתי באזיקונים כדי לתלות מעליו מאוורר של 60mm, בין בחוט האסוף שיוצא מהספק לבין החוטים הלא אסופים, דווקא יצא די בסדר הלוואי והייתה לי מצלמה דיגיטלית. המאוורר היה מתוצרת AZAR או AVC משני הצדדים כתוב משהו שונה, ראוי לציין שזה כבר המאוורר השלישי שנדפק לי מהם ובזמן קצר, אולי זה צריך להדליק נורה אדומה בנוגע לאמינות מאווררים אלו.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. Started by Vega,

שלום, שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב של סבי אשר אינו בן החיים, מופיע השורה הבאה באת הדלקת הביוס: Intel Pentium 733mhz (133x5.5) לפי מיטב ידיעתי זה אומר שהמעבד הומהר, או שאפשר להמהיר אותו. המחשב נקנה מחנות "ליטל מערכות". לא נראה לי ממש שסבא שלי עשה אוברקלוקינג, אבל זה אפשרי - הוא היה אשף DOS וכל הדברים האלה....

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  16. היו לי שני מאוררי 40ממ שאותם חיברתי יחד ל MOLEX תמונות מופיעה שם גם תמונה של מודעה של זיוף דרמן ב160 שח !!! שהופיע בעלון של לאומי ויזה שקיבלתי.

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by jackob007,

יש לי מעבד 733 , לוח cuv4x של אסוס ו512 זיכרון הכול עובד ב133 איך אני ממהיר את המחשב (אני אפס באוברקלוקינג) תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by EX300,

אם כן , תתנו לי פרוט קצר איך לעשות זאת .......

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. בלוח שלי אי אפשר להעלות VOLTAGE בביוס יש דרך נוספת להעלות אותו? כאילו לחבר פינים במעבד או משהו?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by dorosen,

טוב, יש לי P4 2.4 סטפינג Northwood-B0 SL66T, (באס 400), אני לא מצליח לעבור את ה 126 בבאס... המעבד על 31 מעלות כשאני בבאס 125 (3006 מעבד), הלוח על 27. שאר המפרט רשום במפרט. עצות? הנה הדסקטופ

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by nodfaswa,

איך הזיכרונות האלה לאוברקלוק

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by vner@,

מה זה Lapping ????? האם זה מדד לרמת השיוף וההחלקה של ההיטסינק ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. Started by orrm,

שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. מצאתי את המוצר הזה בksp , ותהיתי אם המוצר כולל מערכת מים שלמה , והאם הוא מקרר את המעבד יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד הנה דף המוצר : http://www.evercool.com.tw/w_cooler.htm

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by EX300,

שלום לכולם !! יש לי לוח אם Intel Maryville D850MV ומעבד 2GB , מותקנים לי הזכרונות הבאים: 2x64mb + 2x128mb זכרונות RDRAM 800MHz . עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם אני יכול לעשות OC לזכרונות האלה עם הלוח הזה ?? ואם כן אז איך ? 2) האם אני יכול לעשות OC למעבד ? (אמרו לי שהלוח הזה נעול לOC ואם אפשר לפרוץ את הנעילה הזאת?) מחכה לתשובותיכם

• 3 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים