עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בעיקרון יש לי שתי מאוורים ג'נריים במארז (120 מ"מ אחד מסתובב ב 2400rpm ואחד ב 1900rmp) רציתי האם ניתן לחשב איכשהו את מידת האוויר שהם דוחפים ואיך הם י לעומת smartfan 120mm ? האם מאוורים באותו גודל ומהירות דוחפים אוויר באותה עוצמה (אני מבין שלא וזה מושפע מעוד גורמים אבל עד כמה הגורמים האחרים קריטיים )?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. Started by elerock,

בניתי לא מזמן מערכת מחשב מבוססת על P2 ערכתי כמה בדיקות והמעבד (SLOT) עובד על 25-29 בעלות. המעלות נמוכות כי יושבים עליו 2 מאווררי 6CM על הגוף קירור חחח... בקיצור ברצוני לבצע OC אבל לא דרך הביוס כי המחשב גם ככה לא הכי מהיר אז אין כוח לעשות ריסט כול חמש דקות. האם יש למישהו תוכנות שיעבוד בwindows 98? תודה למגיבים:]

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

4. Started by Ghosthunter,

הלך המאוורר של הGEFORCE של חבר שלי(כך הוא טוען). האם יש דרך להחליף את המאוורר או לקנות חדש, ואם כן איזה מומלץ לקנות? אני לא מתכוון לעשות לו OC, רק להפעיל אותו בחזרה(כי עכשיו הוא מושבת). תודה רבה.

5. באובר קלוק עם לוח dfi שאני מתכנן לקנות ביחד עם venice חדש, שמעתי שיש להם ציפ נחמד אבל שכחתי את השם טיפה חסר לי כסף לזכרונות חדשים,מי שמכיר את הציפ יכל להגיד לי בערך עד כמה אני אוכל להגיע איתם? (באס) אגב למי שישאל זה ddr400

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

יש לי BBA ATI RADEON 9800PRO .. המאוורר שלו כיום מרעיש ובקושי מסתובב ושאני נוגע בגב הכרטיס בליבה זה ממש רותח. זה רק התחיל לפני יומיים. במשחקים הוא נתקע ומאבד סיגנל .... בגלל החום. אבל שהוא פתאום מפסיק להרעיש הכל עובד טוב. משמע המאורר שלו לא טוב. איך אני מחליף אותו ואיזה מומלץ??? האם מותר לשים משחה טרמית על כרטיס מסך??? ואני לא מבין גדול בזה...אם מישהו מוכן לעשות את זה בשבילי,אני כמובן אשלם לו כסף או שאתן לו חומרה טובה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by |Eternity|,

הורדתי RivalTuner ובלי שום קשר יש לי 3dmark שיבדוק כמה FPS יעלה חבר אמר לי עכשיו לי יש Geforce Fx 5200 + 128 MB שאלה ראשונה אם אני ישנה הגדרות למשהו בסדר יכול להיות שיעלה לי ה- FPS שאלה שניה איך אני מבטל את החסימה הזו תראו אני לא יכול לסמן שם כלום ב- V ואם כן מה לשנות ואיך ???? http://img157.echo.cx/my.php?image=untitled3lj.jpg

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by Ashand,

יש לי נייד של ASUS עם מעבד חזק דואל קור 2 גיגה זיכרון וGFORCE GO 7700 512MB ...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by mor_anter,

רציתיי לדעת אם יש לכרטיס מסך שלי חישן טמפרטורה(geforce fx5500 128mb) ואם כן באיזה תוכנה אפשר לראות מה הטמפרטורה שלו דרך אגב יש לי EVEREST Home Edition ולא רשום שם את המעלות של הכרטיס מסך רשום רק של המעבד של הלוח אם והדיסק הקשיח תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by aviz,

יש מעבד e6600 הקירור הנוכחי הוא הסטנדרטי של אינטל והמעבד מתחמם במהירות אז אני רוצה המלצה למאוררר או קירור אחר אבל שיהיה שקט ככל האפשר כי המחשב מאוד שקט יחסית והוא בחדר שינה שלי אז אני לא רוצה שהמאוררר הזה יעשה הכי הרבה רעש

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום לכולם אני בקרוב מאוד הול ליקנות מחשב חדש עם המעבד Q9450 אני לא יעשה לו OC בהתחלה האים יש קירור טוב שעושה את העבודה שלו לשהמעבד לא היה תנור תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by OnlyOne,

שלום לכם. ברצוני לעשות OC למעבד+כרטיס מסך מעבר למה שעשיתי הנה תמונת מצב(נ.ב המפרט נמצא בצד): http://www.zix.co.il/images/630364821.GIF כמו שאתם רואים הגעתי ל4GHZ במעבד. טמפ:במנוחה:42 במאמץ 52 בכרטיס מסך הגעתי ל GPU 714MHZ |MEM 812MHZ טמפ:במנוחה:50 במאמץ: 56 אשמח לעזרה איך להתקדם הלאה עם המעבד והכרטיס מסך. כמו כן יש לציין שהזיכרון הוא 512MB(כרטיס מסך) כלומר 128 מובנה והשאר מן זיכרון הזיכרון הפיזי. יום טוב ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  13. ואם אני יכול מה אני צריך לעשות כמו כן אני מצויד עם 6נ מאוררים ואחד מהם גדול בדופן איזה שנויים אני צריך לעשות לוח אם זה gigabyte 8st800 533FBS p4 1.7mhz והאם זה אפשרי אודה מאוד אם משהו יוכל לעזור

• 10 תגובות
    • 530 צפיות
  14. בכרטיס הקודם השתמשתי בrivatuner אבל עם הכרטיס הזה מגיע תוכנה של גיגהבייט שאני יכול להעלות מתח לכרטיס תראו תמונה שימו לב באיזה תדר הליבה ועדיין הכל יציב עכשיו השאלה מישהו מכיר את התוכנה הזאת ועדיין ממליץ על rivatuner? או שכדאי להישאר איתה? אהה והטמפ המקסימלית היא 67 תקין או גבוה מדי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  15. שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.

16. אני עם מארז פתוח יש לי מאוורר שמכניס אוויר מתחת להארד דיסק ויש לי מאורר שמוציא אוויר מעל הכרטיס מסך השאלה שלי היא אם צריך תמאורר שמעל הכרטיס מסך להפוך אותו ולגרום לו להכניס אוויר כי האוויר גם ככה יוצא כי אני עם מארז פתוח אז אם אני יהפוך אותו הטמפרטורות ירדו נכון ??

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים והיום הורדתי את התוכנה EVEREST כדי לבדוק את התדרים (לא עשיתי OC אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה). אני צריך שתגידו לי אם הכל תקין כמו שצריך להיות... יש בתמונה למטה את הטמפ'... זה המפרט: מעבד: E6750 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 640MB לוח אם: GIGABYTE P35-S3L זכרון: CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ד.קשיח: W.D WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB BUFFER SATA2 תמונה 1: תמונה 2: הכל תקין?? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. זה משנה אם זה ימינה או שמאלה?

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  19. בין ליבות 1 ו-2 לבין ליבות 3 ו-4 הפרש הטמפ' הוא 7 מעלות האם זה תקין? תודה על העזרה. נ.ב יש לציין שהמעבד באוברקלוק ל-3mhz

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, היום אבא שלי ואני קדחנו כמה חורים בדלת המארז -בדיוק מול הקירור של המעבד (Tt silent boost ) אחרי זה הוספתי מאורר-אבל איפה שמוסיפים את הבורג לחיבור בין הדלת למאורר הוספתי כמה גומיות קטנות כדי למנוע ויברציות , ככה זה אצלי גם במאורר השני שבמארז - ליד המעבד מאחורה. המאורר שהוספתי הוריד 2-3 מעלות אבל ממש לא יותר מזה-הוספתי תעלה על המאורר מקרטון כדי שהאויר יכוון בדיוק אל הקירור של המעבד .הוריד עוד מעלה אם בכלל ... לפי מה שאני יודע מאורר מול המעבד אמור להוריד הרבה יותר מ2 מעלות.. ועוד הספתי תעלה לכיוון האויר מול הקירור של המעבד... זה לא מתפקד כמו שצריך בגלל הגומיות שהוספתי (הם מרחיקות קצת את המאורר מהחורים שדרכם עובר האוייר) ? או בגלל שהמאוררים לא חזקים מספיק ? או…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  21. אני רוצה לדעת מה הכי טוב , ולדעת את ההבדלים בניהם (יעילות) במעלות +-

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by IGk,

קיבלתי הצעה להחליף את המארז שלי (מארז פשוט וספק ג'נרי 400 וואט) למארז חדש של Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE כולל 2 מאווררים 120 ממ וספק גם של Thermaltake 400watt ב 600-700 ש"ח בערך וזלמן vf700cu ב 190 ש"ח או לקנות ספק חדש של חברה מוכרת (400 וואט) בין 200-260 ש"ח v-1Thermalright ב 200 ש"ח ומאוורר 120 ב 60 בערך אני עושה אוברקלוק רק לכרטיס מה כדאי? המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט, X800GTO AGP ,WD80X2 ,ASUS P4P800E DLUX,צורבים2X, זכרונות4X 512 ,מאווררים 80מ"מ 2X

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by רוסון,

הלוח שלי זה Asus P4P800-E Deluxe, מעבד 2.8 פרסקוט. הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי New CPU installed! Enter setup to configure it ואומר לי גם CPU Fan error כי המאורר של הנינג'ה מסתובב ב 1200RPM וזה כנראה נמוך בשביל הביוס. בכל מקרה הבעיה היא שכשאני נכנס לביוס ושומר, זה עדיין אומר לי אותו דבר, וזה לא נותן לי להמשיך ב BOOT אלא אם כן אני צריך לשחזר את ההגדרות של הביוס להגדרות ברירת מחדל (וזה עדיין חוזר על עצמו גם עם הגדרות ברירת מחדל). כמובן שזה שומר את ההגדרות ששיניתי (זה אומר שהסוללה בסדר והכל). הפתרון הזמני שמצאתי זה שכשאני נכנס לביוס ואומר לו לצאת בלי לשמור שינויים זה ממשיך ב BOOT, אבל זה עדיין לא בסדר. אני …

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by HWgeek,

אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. במבדקים של 920 I7 מצויין 6 GB +ווינדוס 64BIT האם עם 32BIT ה-OC דומה ? וניתן להגיע לאותו OC עם ווינדוס 32 BIT + 3 GB ?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים