עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. eXtreme 1366 RT== 1. כמה עולה ? 2 . איפה קונים ? 3. מבחן דרכים ? http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex-1366rt/product_cpu_cooler_1366rt.html DM10 4 . האם ימכרו אותו בארץ ? 5. מבחן דרכים ?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. Started by shaharez,

מישהו יודע איך פותחים את הנעילה למעבד? הבנתי שאפשרי . אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  3. Started by opelo,

חשבתי קצת להמהיר את המעבד AMD 5200+ DC דרך ה BIOS . יש לי קירור מתאים ואני לא מעוניין בהמהרה מטורפת ( אולי 10-20% ). אז השאלות למבינים בתחום הם: כשאני מעלה את תדר המעבד האם יש צורך להעלות את תדר הבאס? האם יש צורך לשנות את המתחים? כשניסיתי להעלות רק את התדר ההודעה בביוס התחלפה ב: " מתח המערכת אינו אופטימלי". איך אני מגיע למתחים אופטימליים?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by Shane McMahon,

מה אתם אומרים על זה?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2597 האם הוא נכנס במארז HEC 6a19 ?????

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  5. הכרטיס שלי הגיע במהירות סטוק של 250/500 ועכשיו אני יציב על 290/553 (לא עם קירור סטוק). נתקעתי קצת באובר כי הגעתי למצב שאני מצליח לעבור את הבדיקות של ה-3DMARK03 בקלות, אבל אם אני משחק קצת יותר משעה ב-GTA מתחילה חגיגה של תקיעות ומסכים כחולים. ה-3DMARK03 ו-AQUAMARK לא רציניות ולשחק שעה -שעתיים ב-GTA זה לא שיטה. אתם מכירים אולי תוכנה שתכביד אולי יותר על הכרטיס? (3DMARK05 לא אפשרי כי הכרטיס שלי לא תומך בפיקסל שיידר גירסה 2)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by Nagash,

תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  7. Started by מאפיונר,

אני צריך המלצה למאוורר 60 מ'מ שיהיה מצויין ושקט תודה מראש1!!

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by eyaffe,

שלום לכולם !! יש לי את המפרט הבא : ASUS P5W DH E6400 2GB OCZ XTC 800MHZ ASUS X850XT PE אני רוצה לעבור למערכת קירור מים, אני רוצה ש ק ט, ומתוכנן OC בינוני והנה כמה קושיות : 1. האם לקחת מערכת מוכנה כמו TT TAI CHI ? 2. אם לא אז איזה בלוק\רדיאטור\משאבה מומלצים בתקציב של עד 1000 ש"ח 3. אין לי רצון להרכיב את הכל מאפס אז כמה שיותר מוכן\מובנה יותר טוב תודה

9. Started by mor_anter,

שלם יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון עשיתי לו אובר עם ati tool עכשיו שאני מכבה את המחשב האובר לא נשמר זה חוזר למהירות סטוק מה עושים בשביל שזה ישמר??

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך והמארז כולו . עכשיו ... בשביל הכרטיס מסך אני מתלבט בין שני קירורים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8204 מה עדיף ? יש הבדל גדול ביניהם ? ובשביל המארז חשבתי על המאורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595 ואם תוכלו גם לתת לי הצעות לסידור הטוב ביותר לסידור המאוררים במארז .. יש לי אפשרות לשים מאחורה, מקדימה ומהצד למטה . אז איפה לשים מוציא אוויר ואיפה לשים מכניס אוויר !??! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 494 צפיות
  11. א. אבל בכל זאת יורגשהבדל של ביצועים מאשר סטיק אחד ?? ב. זה לא ממשמשנה לשים סטיק אחד או 2 כי זה רק מפריע ב 3FSB ... נכון ?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. טוב ככה המעבד הוא celeron d 335 s478 עכשיו אני עשיתי אוברקלוק ל3345 סבבה אבל מעל הוא פשוט מגיע לוינדוס ומרסטט אמרו לי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך.. הטמפ' 45 במנוחה 58 מאמץ לפרסקוט

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  13. דבר ראשון : אז ככה נתחיל מהנעילת חריצי ה-AGP וה-PCI שמעתי שעושים OC צריך לנעול אותם על משהו כמו 66.66 ועל 33.33 או על הכי קרוב לכל אחד מהם ואצלי בביוס אין שום אפשרות כזאת חיפשתי בביוס חרשתי עליו אין כזה מקום והוא גם לא נעול שלא תגידו לי לעשות MANUAL ואז הוא יופיע כי ניסיתי הוא לא נמצא ואני כבר באובר קלוק של 5 FSB עכשיו אני מפחד שיקרה למעבד משהו או לכל דבר אחר הגעתי מ-2400MHz ל-2533MHz ואני צריך עזרה בקשר לנעילה .... דבר שני : אני צריך מאוורר 120 מ''מ למארז של SUNBEAM ה-TRANSFORMER כי מקבלים אותו בלי מאוורר 120 מ''מ מקדימה אבל יש מקום עכשיו שמעתי שממליצים עם TT ThunderBlade ואני בעקרון לא רוצה שמה מאוורר שקוף עם לדים ככה שאני צריך שתמליצו על משהו אחר טוב איכוותי ושקט וש…

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by choni,

אלו מישהו בפורום יודע באיזה גז משתמשים "זלמן" בצינורותה הגז לקרור CPU וכו' , והאם יש מקום לרכוש אותם כצנורות נטו ללא מאוורר. תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. Started by Gliding,

מעבד 2800+ clawhammer עם AC FREEZER PRO 64 וזכרונות F1-3200PHU2-2GBZX שלGSKILL..תזמונים 2-3-3-5 ומתח 2.6-2.7..לפי האריזה הבעיה היא שבביוס היחס מוגדר 2/1.66. כשאני משנה את זה ל1:1 לוקח למחשב די הרבה זמן לעשות פוסט ואז הוא עולה עם ההגדרות הקודמות.. נייסיתי להעלות את המחשב עם היחס הזה ולהרים את הזכרונות לבאס המקורי לפחות, אפילו בלי OC (יוצא שמעבד על 242 במכפלה של 7) והזכרונות על 400..במצב כזה יש פוסט לשתי שניות ואז הוא נתקע ומופיעים פסים לבנים על חלק מהמסך.. כך או כך, הזכרונות האלו אמורים להגיע ל-500 מה"צ בקלות.. לא הצלחתי למצוא בביוס את האפשרות לשנות את ה COMMAND RATE מ 2 ל 1..ואני מניח שזה חלק מהבעיה..כי הלוח לא יכול לעבוד עם שני סטיקים דו צדדיים של ג'יגה כל אחד..לפחוץ זה …

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by MightYaad,

ראיתי בלוקי קירור שיש בהם חצי פלסטיק חצי נחושת...מה התפקיד של הפלסטיק? הרבה אנשים לוקחים חתיכת נחושת וחורטים עליה בCNC וכך יוצרים בלוק קירור...יש עוד דרך ליצור בלוק קירור מבלי להשתמש בCNC?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by levimadman,

יש לי CPU Alias P68, Willamette, A80528 1700 MHZ האם ניתן לבצע oc על מעבד כזה? אם כן, עם איזו תוכנה. הטמפרטורה הנוכחית שלי היא 50 מעלות, היא סבירה? עם טמפ כזאת ניתן לבצע oc? הלוח: Gigabyte GA-8SIMLH תודה.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by דניאל99,

רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם קירור זול יחסית (או עם מאוורר ביתי אם זה יותר טוב). הכוונה היא בעיקר לאיזה מעבד מאילו שמוכרים היום זה יקביל מבחינת ביצועים. יש לי את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ואני מתלבט אם כדאי לקנות לוח אם ולעשות OC, או לחסוך ולקנות מחשב חדש.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  19. Started by RegE.v,

תמונה אחת שווה אלף מילים מה לעשות להוסיף מאווררים אם כן איפה ? יש לי מאוורר אחד שמוציא חום בצד האחורי של המארז

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  20. אתמול קניתי את המארז הזה: עכשיו יש לי בפנים 5 מאווררים 2 אחוריים מוציאים אויר 1 מקדימה למטה מכניס אויר ועוד 2 בדלת צד מכניסים גם האם הסידור הזה טוב? ועוד שאלה על המעבד(פרסקוט) יש לי את הביג טייפון ובכל זאת הטמפ' היא 51-55 מעלות האם זה טוב?

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by gal_il50,

איך נקראת האפשרות הזו בלוח. ומה זה בדיוק נותן לי?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  22. טוב אז כמו שרשום בכותרת אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע איזה קירור אני צריך 500 ש"ח יספיק לקירור??? טוב אני צריך לקרר פנטיום 4 כרטיס מסך geforce fx5900 משהו בכיוון לקרר דיסק קשיח וזיכרון RAM ובקיצור את כל המארז איזה מאוררים אני צריך ציוד והכל תוכלו להגיד לי ??? תודה מראש אפשר גם לפנות אלי לאיסיקיו 174724290

23. Started by bebers,

האם המחשב שלי מסוגל לקבל על עצמו אובר משמעותי ולא מינימלי של איזה 200 מה"צ הזכרונות איכותיים הלוח סבבה ומעבד טוב.... יש את המפרט בחתימה שלי! תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by gmos,

אני חדש פה.. ואני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי Intel Pentium 4 1.80 GHz תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.