אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לבצע אוברקלוק למעבד שלי. ברשותי מעבד כפול ליבה פנטיום די 805 סטפינג B0, כרגע עובד ב3.33 לעומת מהירות סטוק 2.66. הקירור שלו זה קירור זאלמן 9700LED עם המשחה של זאלמן STG1. הלוח אם שאני משתמש בו הוא GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. והזכרונות הם סמסונג DDR2-667 4-4-4, כרגע עובדים ב3-3-3. וספק HEC400W. לאן אני יכול להגיע אם המפרט הנל? האם יש בכלל טעם להמשיך להעלות את המהירות? והאם ההמשך באוברקלוק יפגע משמעותית באורך החיים של המעבד שלי? ולמה לעזאזל GA-X38-DQ6 לא תומך במעבד הנל?! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר למעבד, סוקט 478, 3.0 Ghz. על איזה מאוורר אתם ממליצים? ואני צריך שיפזר אוויר גם לצדדים ולא רק ישר.. המליצו לי על מאוורר של Gigabyte.. יש לכם המלצות אחרות? אני אגיד לכם מה ראיתי של Gigabyte ותגידו לי איך זה.. Gigabyte 3D Cooler Pro GH-PCU21-VG Fan Speed - 2000 ~ 4000 rpm Noise - 19.2 ~ 37.2 dBA Application - Intel Pentium 4 478 up to 3.4GHz and higher; AMD Athlon XP up to 3200+ and higher; AMD Athlon 64 up to 3400+ and higher אגב, אני קונה X800 GTO ואני צריך אותו לשנה-שנתיים מקס'.. כדאי לי לעשות לו Overclocking? אם כן, כמה? אני רוצה ברמה שלא תהיה מסוכנת.. רק תתן תמריץ לכרטיס אבל לא משהו מסוכן... אם אני עושה על Optimal Frequencies זה לא מסוכן? או לעשות Optim…
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אין לי שום רקע בנושא, אני פעם ראשונה אעשה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה עושים, במה נוגעים וכו' המפרט מצורף בצד. כיצד אני ממהיר את החלקי מחשב, אשמח למדריך פשוט בעברית, לא חייב. כיצד אני מתחיל בכלל? איך אני יודע עם הטמפ' טובה? האם לכל מעבד\כרטיס מסך\לוח אם יש מדריך שונה?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שמעתי שיש הרבה בעיות עם הלוח הזה מבחינת עיצוב, והאם הקירור גדול ? נכנס במארז של SuperTalent ? (אלומיניום-Tower) אמור לקרר את המעבד AMD 64 3200+ s939 WC . ואיך הקירור בכללי ? יותר טוב מהזלמן CNPS7000B-Cu ? עריכה: אני מדבר על הקירור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2266 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני צריך לקבל עוד יומים שלוש ארטיק קולינג 3 לא מהסידרה החדשה... ועכשיו אני לא מצליח להוריד את הקירור המקורי שיש לי!! יש רעיונות :-\ :-\
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
ראיתי בלוקי קירור שיש בהם חצי פלסטיק חצי נחושת...מה התפקיד של הפלסטיק? הרבה אנשים לוקחים חתיכת נחושת וחורטים עליה בCNC וכך יוצרים בלוק קירור...יש עוד דרך ליצור בלוק קירור מבלי להשתמש בCNC?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רב, אני קצת מתעניין באוברקלוק אבל מבין עוד פחות. שאלה פשוטה יש לי.... איך אני מעביר את הזכרונות למצב 1:1?(שכזה רשום בCPUZ FSB:DRAM)
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי מארז שבא עם המחשב מסוג Mini Tower: 1. אין לי מאוורר לכרטיס הזה...ככה שאני צריך המצלצה למאוורר טוב אך לא יקר מידי.. 2. הורדתי את התוכנה RivaTuner20RC16 לפתיחת הצינורות של הכרטיס אבל אני לא יודע איך להשתמש בה ו/או איך להגדיר את המאפיינים שם כדי שאני אוכל לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק מוצלח ושיהיה יותר טוב בהרבה או עד כמה שאפשר (המקסימום). 3. יש לי מחשב כזה: מעבד: Intel 3.0GHZ LGA775 1M 531 זיכרון: 512DDR 400MHZ CL2.5 כ.מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR לוח אם: MSI PM8M2/3-V S775 800MHZ תודה לכל מי שעוזר!!!!
-
- 8 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש לוח אם mainboard p5vmm2 ניסינו להסות אוברקלוקינג למעבד (celeron 2.66) ניחנסנו להגדרות המעבד בבייוס אבל הי אפשר להסות כלום והוא כותב לי locked איך אני פוטר בעיה זו
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
תציעו לי לוח אם עד 600 שקל שיש אותו באתר של ksp ויהיה חזק לoc ויתמוך בכרטיס מסך geforce 8600gt ובמעבד intel e6600 ובזכרון ddr2 כמובן.
-
- 7 תגובות
- 480 צפיות
-
-
תראו...זה מה שspeedfan הראת לי.. אני שואל אם זה הגיוני כזה דבר.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המארז הזה: עכשיו יש לי בפנים 5 מאווררים 2 אחוריים מוציאים אויר 1 מקדימה למטה מכניס אויר ועוד 2 בדלת צד מכניסים גם האם הסידור הזה טוב? ועוד שאלה על המעבד(פרסקוט) יש לי את הביג טייפון ובכל זאת הטמפ' היא 51-55 מעלות האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 480 צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקט שלי התקנתי את קירור המים בחרתי במשחה הטרמית של זלמן- STG1 ביומיים הראשונים התוצאות היו לא רעות (מעבד באזור ה29-32 ) וצ'יפסט באזור ה40 (שיפור של 15 מעלות מהסטוק) לגבי הGPU, אין לי מושג, אין לו חיישן (6600) מזה כמה ימים שהטמפ' עלו בכמה מעלות, המעבד יושב על 33, והצ'יפסט על 44 בערך.. גם כאשר המאווררים דוחפים אוויר במלוא העוצמה האם ההפרשים הם עקב החום הכבד?, או שבאמת המשחה מזייפת? אשמח לשמוע דעתכם בעניין
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
איך נקראת האפשרות הזו בלוח. ומה זה בדיוק נותן לי?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך פתחתי דיון איזה קירור לקנות לכרטיס מסך המסכן שלי,יכול מאוד להיות שאני יילך על הקירור הנ"ל רק כדי לחדד את הטענות שהועלו בדיון הקודם הציפוי הינו נחושת טהור ולא ניקל. אם מישהו התקין/ניסה/ראה איך עובד הקירור נא לרשום כל דבר יעזור להבין את יעילותו של ה FC-ZV9
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הגעתי לOC מכובד של 4.05 GHZ עם מעבד E7200 1.4V באס על 450 FSP - 1800 שמתי זיכורונות על 1:1 והעלתי את המתח שלהם. סיים שעתיים בOCCT בביטחה . אך אחרי 3 דקות בפריים95 הוא נפל וקיבלתי מסך כחול . עם השגיאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL חיפשתי אותה בגוגל וקיבלתי כמה תוצאות : אחד אמר שזה בטוח זכרונות, אחד אמר שזה בטוח ספק ואחד אמר שזה חומרה פגומה . מה הבעיה לדעתכם ? אני אנסה עכשיו להוריד חזרה את המתח של הזכרונות ואני יכתוב פה .
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי, קיבלתי אתמול מחשב חדש ואחרי שהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר ב-heatsink לא מסתובב כי הוא תקוע על הגשר שמחבר בין שתי המניפות. ניסיתי להזיז את המאוורר למקום בלי כוח והוא לא זז. אחרי שהתקשרתי לחנות הם אמרו שאני אנסה להפעיל קצת כוח. מה דעתכם? זה מומלץ? מה זה יכול לשבור? כפי שאמרתי בכותרת - מדובר ב-thermaltake V1 שאמור להיות חדש חדש. תודה מראש, Mikle
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אז ככה: ברשימה שבניתי לעצמי לוח אם - P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מעבד - P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 איזה מארז לשים? ואיזה קירור למעבד לשים: Zalman9500? או משהו אחר לגמרה?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את הלוח אם שלי אני רואה דברים מוזרים בEVEREST לפני זה ראיתי את את הטמפ' של המעבד לפי CPU ועכשיו הערך שלו נשאר על 57 קבוע ואני בודק את החום שלו דרך CPU DIODE שגם לא נראה כזה אמין... יש הבדל בינהם? בתוכנה שבאה עם הלוח בשביל זה יש שני ערכים SYSTEM1 ו-2 אחד תמיד על 33-37 (כמו הDIODE פחות או יותר) והשני על 57 (כמו הCPU) דבר דומה קרה לכרטיס מסך שעכשיו נשאר על 75 קבוע, מה שהיא 50 פעם... ועוד שאלה: איך זה שהטמפ' של המעבד היא X והטמפ' של הליבות תמיד יותר גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
נגיד ועשית OC יותר מידי חזק והלוח אם וכול השילוש לא עשו פוסט בכלל ,כלומר הביוס בכלל לא הגיע למצב שהוא סופר את הכמות זיכרון שיש לו . אז מה אני אומר לעשות ? לאפס את הביוס ? (אם כן אז איך עושים את זה ?)
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צג כזה ורציתי לשאול כמה שאלות, אז הנה: של איזה חברה הכי מומלץ? דגם וכו'... והאם יש לי הגבלה על רכיבים שאני מחבר עליו? והאם אני יכול להכניס את הסנסור מתחת למעבד או כל רכיב אחר? כאילו בין הרגליים שלו... ואם כן, אז איזה אפשרות יש להכניס אותו מתחת לכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני עכשיו נגיד עושה oc למעבד -אז שמעתי שחייב לנעול את היציאה הזאת בביוס ובביוס אני גם מעלה תבאס..... אז רציתי לשאול אם עדיף להשאיר תיציאה הזאת תמיד נעולה ?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD 64 3000+ וכרגע יש עליו את גוף הקירור המקורי. אני מעוניין לקנות קירור שקט יותר ואחד שיוכל לתת לי את האפשרות לבצע אוברקלוק אני מתלבט בין שני גופי הקירור האלה: 1. ZALMAN CNPS7000-Cu http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=4297 2. Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=6451 שאלה נוספת היא איזה מאוורר עלי לקחת עבור הSLK-948U? חשבתי על המאוורר של ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=6739 אבל אני לא בטוח שזה יספיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-