אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ולמה לפי הביוס הטמפ' שלי גבוהה בכ-10 מעלות מהטמפ' של ה-CPU (ולא של ה-CPU DIODE)?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני יודע שbarton amd 2500+ מגיע בוודאות ל3.2 בלי מאמץ מיוחד, אלא רק העלאה של הבאס ל200. השאלה האם 2.4 יכול להגיע לכזאת תדירות מבלי לתת יותר מדי מתח ובכך להוריד את חיי המעבד לטווח הארוך?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
על הגדרות AUTO המתח של המעבד על 1.23 עד כמה אפשר לעלות אותו בטווח הבטוח אם אני לא טועה זה עד 1.4 אבל אני ממש לא בטוח בזה.. מישהו יכול לתת לי קישור או כל פיסת מידע תעזור כי אני קונה קירור חדש של ZALMAN למעבד ואני רוצה להפציץ בו ב OC הצלחתי להגיע עם המתח סטוק ל 3.4 אבל המחשב לא יציב כל כך ואני לא רוצה לעלות מתח עד שיהייה לי קירור חדש הטמ"פ לא עוברת את ה 42 מעלות במאמץ מלא של שתי הליבות על 3.4 ועל 2.8 סטוק היא על 36 מעלות במאמץ מלא תודה מראש ESPARCO
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
האים יש תוכנה שתראה לי את טמפרטורת כרטיס המסך תוך כדי מישחק ברע או בכל צורה אחרת כרטיס המסך שלי הוא: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איך מערכת קירור המים Thermaltake AquariusII? יש אותה בפנדה יחד עם מארז Xaser II 5000 Chassis (שעולה בנפרד 647) ב 1465 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
טוב יש לי התלבטות איפה להשים את המאורר 1. מתחת לכרטיס מסך שיכניס אוויר מהחורים של הכרטיסים 2. מתחת לכרטיס מסך שיוציא את האוויר החם של הכרטיס מסך לבחוץ ואם אני אבחר ב1, אז האוויר החם של הכרטיס מסך יכנס למארז, לא ? תמונה: http://planet.nana.co.il/maorwtf/vd.JPG [אין לי עוד מקומות אחרים להשים בהם את המאורר]
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הכרטיס שלי עומד על 59 מעלות באובר זה חם מידי יש לי 6800 לידטק
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מחשב חדש במזל טוב , וממש ברגעים אלו אני מרכיב אותו, הבעיה היא שאני חדש בתחום....וקראתי באיזשהו מקום שצריך למרוח משחה טרמית על המעבד, זה חובה ? ואם כן, איפה אני משיג את זה ואיך בדיוק צריך למרוח את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
במקרה של אוברקלוק הבנתי ששני המעבדים כשהמכפלה פתוחה הם עקרונית אותו מעבד רק עם מכפלה שונה (או אולי אני מתבלבל עם ה 2100+?) או שיש הבדלים בביצועי הOC בין שני המעבדים?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש את הזלמן הזה שנראה לי במחיר ממש טוב http://www.duly.co.il/product.asp?pID=734 לפי מה שרשום באתר זה ל 775 לי יש 478 אז חיפשתי באתר של זלמן ולא ממש מצאתי את הדגם הספציפי הזה מישהו התקין את זה כבר ? יש מצב שזה כן מתאים ?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה, ויצא לי לקרוא המון והשכלתי מאד מהפורום, לכן אני רוצה לשאול שאלה. ההרד דיסק שברשותי הוא של חברת WD דגם : wd1600js , לפי הגדרות היצרן תחום הטמפרטורה בעבודה צריך להיות בין 5 ל 55 מעלות צלסיוס. הרכיב שברשותי הגיע לטמפ' של 68 מעלות כאשר היה לי במארז רק מאוורר מכניס אוויר בדלת, ואילו כשהכנסתי עוד 2 מאווררים: אחד מוציא אוויר מאחור ואחד מכניס אוויר מקדימה (נושף גם על ההרד דיסק) הוא הגיע ל 60 מעלות. אני מצרף תצלומי מסך של speedfan , השאלה שלי היא האם זה תקין, או שאני צריך להחליף אותו? והאם שאר הטמפ' שמופיעות בתצלומי המסך תקינות? אני מודה מאד לכל מי שיענה לי. : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הוצאתי מספק של פנטיום 1 (240 וואט) מאוורר 80 מ"מ של Panaflo (אם זה אומר לכם משהו). יש בו שני חוטים (כחול ואדום) שבסופם חיבור שני פיני (כמו של חיישן של SF2 כזה), ואחד החוטים של הספק הוא חוט שבאמצע שלו יש מולקס, ואחר כך עוד חוט ואחר כך עוד מולקס. עכשיו, SubX (הוא אחלה בן-אדם!) אמר לי לקחת את האדום לחבר לכתום (במקום הצהוב נכון?) ואת הכחול לשחור שליד הכתום. דבר ראשון האם זה נכון? דבר שני, רציתי לדעת אם אני יכול לחבר כמו שאמרתי להתחלה של החוט של המולקס כדי שיהיה לי שתי מולקסים (שיהיה לי כאילו דו-כיווני כמו שנותנים בחנות)? או אני חייב לקצץ מהמולקס את האמצע ולהשתמש בחוט שמהאמצע עד המולקס שבסוף ואז יהיה לי רק חיבור מולקס אחד.. אני מקווה שהבנתם מה שאני רוצה תודה.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
זה פשוט לא הולך ..... אני מקבל כל מני תופעות מוזרות ... יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה לו OC ? אשמח לקבל עזרה פה ..
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon Thoroughbred 2700+ והוא מתחמם בצורה מטורפת... אני מדבר על 46 מעלות במנוחה בחורף (!) ואני לא רוצה לדבר על מה שקורה איתו במאמץ בקיץ...(נכבה אחרי שעתיים מאמץ ב60 מעלות) :-\ אני צריך המלצה על קירור רצחני, אין התנגדות לקירור מים. על מה אתם ממליצים לשיפור רציני, ה- rocket של tt או ה BigWater? או שיש משהו מומלץ אחר? מודה לכם על עזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פה בבית גוף קירור ישן של AC לסוקט A אבל אני לא יכול להשתמש בו כי אני כמובן עם אינטל אבל גם כי הפלסטיק שהמאוורר יושב אתו על ההיטסינק שבור כך שבעצם הכל חסר תועלת. עם המאוורר עצמו (שהוא עדין תקין לגמרי) מגיע חיישן טמפ' שהיה תקוע בתוך היטסינק ובעצם היה שולט על מהירות הסיבוב, אז השאלה שלי בעצם היא כזאת: האם מישהו יודע אם אני יכול איכשהו להשתמש בחיישן למטרה אחרת? האם מכירים דרך לקרוא את המידע מהחיישן? מאוד הייתי שמח להשתמש בו לבדוק את טמפ' כרטיס המסך, לדוגמה, כי אין לו חיישן. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
טוב הביוס מראה 55 והתוכנה easy tune שבאה בדיסק של הלוח אומרת 48 נראה לי שצריך להאמין לה כי כל התוכנות מראות ככה.. הלוח אם שלי גי'גה בייט 8s648fxp-rz
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, המערכת קירור של המעבד שלי Intel 3.06 Bus 533 לא מחזיקה מעמד ומשאירה את המחשב שלי על 60 טמפ' . אני צריך עזרה קטנה בנוגע לקניית מערכת קירור בתקציב בסך 180 ש"ח בערך שיחזיק לי את המחשב על טמפרטורה נמוכה ככל האפשר ואם אפשר שיהיה דיי שקט.. אני חושב שהמעבד שלי הוא על סוקט 478 משהו כזה.. עידכון: כיוון שמערכות קירור של זלמן חורגות מהתקציב שלי (עד 200 ש"ח) ראיתי 2 מערכות קירור של ThermalTake ורציתי לדעת איזו מהן כדאי לקחת אם כדאי לקחת אותם ביכלל: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 תודה רבה ויום טוב לכולם..
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחה MX1, כאשר עד עכשיו עבדתי עם AC5, הבעיה היא ששמתי את המשחה וכל פעם שניסיתי למרוח המשחה לא נמרחה כמעט ורק נדבקה למשטח שניסיתי למרוח איתו (אצבע/כרטיס ביקור) מה הקטע? תודה
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס p4p800se את המעבד הנ"ל וזכרונות ג'נריים אחד PC2100 ואחד PC2700. עשיתי OC למעבד ל- 3.17 כמו שאמרתי, העלתי מתח מ1.55 ל1.6 ולזכרונות נתתי 2.75 - הם עובדים על 208 באס כרגע. טמפ' המעבד נמוכה הן בזמן מנוחה והן בזמן מאמץ. אני לא מצליח לשים אותם בדואל, זה אפשרי בכלל? אני מקבל בסופר פאי 50 שניות על 1M, זה טוב? אפשר המלצה לזכרונות טובים לקניה? האם מישהו הגיע ליותר מזה למעבד הנ"ל?(בארץ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שאלום לכולם, תראו, ראיתי פה, שהרבה ממליצים על הביג טייפון... אבל אני מתלבט בינו לביטל.. ( http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm ) כי לפי הנתונים אני רואה שהביטל יותר טוב והרבה יותר יפה, זה בטוח... אז מה כדיי לי יותר? מבחינת ביצועים הביטל לוקח את ביג טיפון? אני מוכן להשקיע כ300 שקל למאוורר... ועוד שאלה... יש לי כרטיס מסך G msi nx6600gt 128 ram pci-ex השאלה שלי ככה.. אני רוצה להחליף קירור... לקירור הזה.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm מישה ו מכיר את קירור זה? הוא טוב לאוברקלוק? חברייס, זה דחוף לי לעוד יומיים.. בקשה תענו לפני!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה זה אומר זיכרון CL 2.5 למשל? ומה זה תיזמונים למשל כאלו 2-3-4-5 ??? מה זה אומר? אשמח להסבר מפורט
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-