אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור המארז(לא לתוך המארז). מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי prescott חמוד שאוהב שאהב להיות על 58 מעלות תחת לחץ. הוספתי מאוורר, התעסקי בחוטים(בקרוב אחליף הארדיסק IDE ל SATA בשביל העניין הזה) ורצה אל הקירור וההסקה בבניין לא עובדת, בשילוב עם החורף ומיקום חדש למחשב(ליד החלון שגם ליד ההסקה ) והמעבד רץ תחת לחץ על 52 מעלות. חשבתי על העניין וזכרוני העיר לי כי קראתי על אנשים שהריצו את המעבדים שלהם מתחת למתח הנדרש. כעת, מכיוון שבדיקת דבר כזה תיקח הרבה זמן(מעט זמן לגלות טמפ' מינימליות והרבה זמן לגלות אופטימלית) דבר שיגזול יכולות לימודים באמצעות המחשב(דבר שיכול להיות טוב דווקא... ) אני רוצה לדעת, מה דעתכם? אפשרי? באמת ישפיע על המעלות? חשבתי גם עם הזמן להתחיל להוריד את המתח לזיכרון, אבל לא יודע אם באמת כדאי...(במילא הוא…
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ביימים החמים כמעט כל הזמן המזגן פועל וחשבתי אם הוא פועל למה לא לנצל עם תעלה קטנה שתאוורר קצת את המארז אין לחות באוויר של המזגן לכן חשבתי שזה אפשרי מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על זה שלטרנספורמר יש מאוורים 80mm וחשבתי לשים כאלו: ולשים 120mm במקום מה דעתכם האם זה יעזור? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=9824
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אנחנו רגילים באגזוז של המחשב שלנו יש שכבה אחת של מאווררים, זה או 2 + ספק, או מאוורר אחד וספק. מה יקרה אם אני יחבר 2 מאווררים כפי שמצויין באיור?(מאורר למאוורר) : זה ישפר את זרימת האוויר נכון? 2. למה במארזים יש את החורים האלה שמתנגדים לזרימה מאחורי המחשב? מה יקרה אם פשוט לגזור אותם? ככה בערך :
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המחשב שלי נמצא בתוך .. "גומחה" שכזאתי, בשולחן .. בכל מקרה, אני עדיין לא עושה מודינג למארז. אבל בינתיים חשבתי על משהו שיכול לנצל את המצב שהמחשב נמצא בו, וקצת להשפיע על סביבת העבודה. אז חשבתי על רעיון .. לשים תאורה בצבע כחול יפה כזה, שתבוא ממעמקי הגומחה .. בפייד כזה .. זה יכול לתת קצת הדגשה למארז גם .. מה אתם אומרים? שווה ללכת על זה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון מה שעשיתי זה לקחת את המנורה האחורית של רכב. פרקתי את הפלסטיק הקדמי ונגלו לעיניי 16 לדים אדומים ונחמדים. במקרה המנורה צריכה 12V אז לא היה בעיה לחבר את זה לספק שלי. הנה כמה תמונות (אני ממש מצטער על האיכות, אבל אין לי משהו יותר טוב כרגע).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל אלו שאין להם מקום והם בעלי מארזי ENERMAX , CHEIFTEC ותואמיהם.. הינה רעיון חסכוני ומגניב...(בקרוב תמונות של המערכת מיים שלי על פי אותו רעיון)
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נכון שהוולקן 7+ כבד מאד אז חשבתי לקדוח בו חוק קטנטן ולחברו עם שרשרת קטנה לספק שלמעלה. מה אתם אומרים? ההיטסטיק לא יהרס?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם,במסעותיי בעולם קירור המים עלה במוחי המשועמם רעיון! לקרר את ה IHS ישירות על-ידי בנייה של בלוק בצורת ח הפוכה ולהדביק אותו ישירות מסביב למעבד תוך שימוש באפוקסי תעשייתי(חוזק אדיר ולא דולף) ובכך אומנם הבלוק ישאר דבוק לתמיד אך אני בטוח שביטולם של "המתווכים"-הכוונה לIHS ולתחתית הבלוק ולתבנית ו למשחה הטרמית תיהיה תרומה משמעותית לדוגמא הציור הנ"ל. זהו חתך צד..תחשבו...מה דעתכם? :screwy:
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכירים שמריצים PRIME95 ויוצא שגיאה בליבה אחת כבר אחרי שעה, אבל לא ראיתם ונתתם לבדיקה להמשיך, ושאר הליבות לא נתנו שגיאה בכלל? אז חשבתי פשוט לקבוע את המתח המירבי שמוכנים לעבוד איתו מבחינת בטיחות/חום (מה שמגביל), לדוגמא 1.3V ואז לשים מכפלה 46 לכל הליבות ... אם ליבה כלשהי נכשלת , מורידים אותה ל45. אם זה נראה בסדר, מנסים להעלות את האחרות ל47. בקיצור ככה מוצאים את המכפלה הכי גבוה שכל ליבה תגיע. לפי מה שאני מבין, האוברקלוק ברגיל מוגבל לפי הליבה הכי גרועה... ובעצם יכול להיות מצב שליבה אחת גרועה לאוברקלוק והשאר ממש טובות לדוגמא. הרי זה כאילו שיש לי לדוגמא 4 מעבדים נפרדים, ויש סיכוי לא רע שאחד מהם יהיה מצויין ואחד על הפנים לOC. אגב לא ניסיתי את זה, השאלה אם זה בכלל אפשרי? למשל בגי…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בledים יש חיבור טורי שכל הלדים לוקחים חתיכה מהזרם. ויש חיבור מקבילי שכל למקבל את הזרם המלא. לפירוט אפשר להכנס למדריך http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled4.php תמיד משווים זרם חשמלי לזרימה של מים במערכות קירור מים של היום משתמשים בחיבור טורי ככה שהמעבד מקבל מים "טריים" ואחריו הכרטיס מסך מקבל את המים מחוממים יותר ואם יש גם בלוק של northbrige אז הוא מקבל מים יותר חמים, כך שיוצא שזאת לא השיטה הכי יעילה. אז אם נחבר את המערכת מים בחיבור מקבילי אז יצא שכל אחד יקבל מים קרירים וככה זה יצא הרבה יותר מהיר, ועכשיו מגיע האבל. אבל בשביל חיבור מקבילי של 2 צינורות מקבילים צריך משאבה חזקה פי שתיים. אז אני לא מבין למה אנשים לא עושים חיבור מקבילי במערכת קירור מים, אפשר להשקיע ב מ…
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ביום שיש אני מתחיל לבנות את הבלוק לכרטיס מסך ואני מחפש רעיונות לצורה של הבלוק.. מכיוון שקראתי במאמר בפיסי ספוט ששיטת וויט וואטר נחשב לאחת השיטות היותר יעילת לקירור המעבד חשבתי לנסול לבנות בלוק וויט וואטר לכרטיס מסך.. אם לא, אשמח אם תתנו לי רעיונות לקירור יעיל לכרטיס המסך. (שאני אכין להם מודל בסקאץ' אפ) אגב, הבלוק יהיה רק לליבה, לזכרונות אני אשים סינקים..
-
- 14 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מקווה שהטרד יהפוך למאגר מידע לכל אלה שמחפשים אתגרים אני אהיה הראשון בבקשה הלינק :שימו לב ל Faceplate Drilling for CoolCase LED Scanner Light
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הסינק שאסוס שמו בלוח לא הכי מתאים לברגים של המאוורר (הרווחים גדולים מידי) כמו שאתם רואים כאן יש לכם אולי רעיונות איך לחבר אותו לסינק ? למרות שהמעלות על 25-30 לא יזיק לי עוד מאוור אחד במארז :asthanos: ד"א דבק 3 שניות לא הולך
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז ישן שעבר מודים יפה מאוד(לפי דעתי) של הוספת 3 חורים וכו... רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה אני עושה איתי כי יש לי עכשיו את הדרגון אלומניום ( שהוא רמה אחרת לגמרי )
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני אני קונה מארז חדש (עוד לא החלטתי איזה) אז בינתיים אני רוצה להתעלל בזה שיש לי עכשיו (הזה שמקבלים עם מחשב ניורון עם הפאנל הכחול מקדימה) אני מחפש רעיונות למודינג - אשמח לקבל רעיונות מכם או לינק לאתרים אחרים תודה
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אודה לרעיונות כיצד למקמו טוב ללא תזוזות באמצע הסוניק ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בדיון הזה ננסה לעלות רעיונות שונים לבניית מערכות קירור ובכך להגיע אל הרעיון הטוב ביותר לקירור הרעיונות לא חייבים להיות מעשיים ופרקטים אלה רק לבדוק סוגי רעיונות שונים אבל מומלץ שהיו מעשיים ופרקטים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום סיימתי לעשות כבלים מעוגלים כמו שכתוב במדריך השתמשתי באזיקונים ובאיזוליר בנד יצא חמוד והתפנה המוןןןןן מקום.... עדיין לא יצא לי להתעסק עם המולקסים ושאר הירקות אבל למישהו יש רעיון איך אני יכול לכסות את הכבלים גם של המעוגלים וגם של השאר? אני מעדיף לעשות בעצמי ולא להזמין מג'ב-טק או משהו... אבל אם יש משהו בארץ אז זה יהיה נחמד...! מה שכן חשבתי על משהו עם צינורות מזגן אבל צריך משהו יותר יפה קצת... עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה במקום באלקטרוניקה ומודינג בבקשה העבירו
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב - אז היום עשיתי חלון למארז שלי ורציתי להתיעץ אתכם איזה קירור להוסיף לו. כלומר איזה איוורור. 1. גודל מאוורר 2. כיוון זרימת האוויר 3. כמות מאווררים 4. וכמובן סוג המאוורר נ.ב. אני יודע שלא נראה טוב בנתיים - יהיו שיפורים בהמשך כמו שיוף והדבקת פשי כסף.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-