אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. האם הזיכרונות האלה מתאימים לאוברקלוק? http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ומה אומרים המיספרים 2-3-3-6? תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור של הכטיס מסך שלי (ATI Radeon X850 XT) לאחד יותר טוב כי הוא מרעיש מידי! איזה קירור אתם ממליצים לי?
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי שאלה,אם אני מחליף את הקירור אצלי במחשב מקירור סטוק של אינטל של המעבד e6300 לקירור big typhoon vx האם יש הבדל משמעותי ברעש ביניהם? ששתיהם בסביבות 1500 סל''ד
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קראתי בידיוק סיקור אחד עליו באתר של אוברקלוקרים ברוסית, ורשום שהתחתי שלו משוייפת, אך לא עד המקסימום ושיוף התחתית יכול לתת עוד מעלה או שניים, מהירות העברת החום בpipes יהיה מהיר יותר.. כדאי לשייף את זה עוד קצת?[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 15:09:04 מישהו?ממש בבקשה... אני מחכה לתשובה מכם לא מתקין אותו בינתים...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מבין אם אין לכם כוח לקרוא הכל אבל לפחות תענו על שאלה אחת-שתיים..... המעבד שלי מקבל מתח של 1.4-1.41 זה בסדר? יש לי תוכנה של ABIT-OC GURU שדרכה אני יכול לשלוט בVCORE(מתח למעבד) ושם כתוב 1.3875 V....ובביוס כתוב שבמעבד מקבל 1.41.... זה תקין? המאוורר של המעבד מסתובב בקצב של2600-2750 RPM....זה תקין? אמרו לי פעם שהוא צריך להסתובב בקצב של 3200 RPM.... הטמפ' של המעבד שלי גבוהות(55-80-במאמץ ובמנוחה), אך כנראה זה בגלל שניקיתי אתמול את המעבד ולא שמתי משחה טרמית....איזו משחה אתם ממליצים לי לקנות? (אמרו לי שZALMAN עם המברשת-כמו טיפקס-הכ טובה והכי נוחה...והיא עולה 59 כולל משלוח...כדאי?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי נוידיה 9800GT מלפני שנה כמעט כבר כמה ימים המחשב שלי מתכבה לבד, בדקתי טמפרטורות הכל תקין חוץ מהכרטיס מסך שהגיע עד ל80 מעלות במנוחה ! פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר בכלל לא עובד, הוצאתי אותו פירקתי אותו וניקיתי.. זה לא עזר הוא עדיין לא עובד.. או שהוא מסתובב כמה שניות ונתקע הבאתי מאוורר מחבר ושוב אותו דבר אני חושב שהכרטיס נדפק.. יש לי עדיין אחריות.. אבל אני לא רוצה שיגידו לי שהמאוורר נדפק כי אני יודע שזה לא מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו ואני לא יכול להגיד להם שהחלפתי כי שמעתי שאם מחליפים מאוורר הולכת האחריות.. אז מה אני עושה ? תודה מראשש
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
1. איך אני יודע אם יש לי NForce2? 2. זה יכול לפעול גם אם אין לי Nforce2?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום רב, ימות הקיץ מכים בחזקה בירושלים, והמעבד שלי לא עומד בחום. הוא מפעיל הזעקה ונכבה. אנא מכם המליצו לי על מאורר זול, שאינו לצורכי אוברקלוינג, אלא לצורכי עבודה רגילה. הייתי בוחר בעצמי אבל איני מבין את ההבדלים בין כל הסוקטים, ואיזה מאוור מתאים למה וכו'. תודה מקרב לב על העזרה אה כן, המאורר מדגם " Field Value CPU Type AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
טוב, אין לי מושג באובר קלוק, אני מודה. יש לי את הכרטיס מסך הזה והבנתי מכל מני דיונים שקראתי פה שאם עושים לו OC הוא נותן עוד כמעט 60% בביצועים.. טיפה מלחיץ אותי להתעסק עם משהו שאני לא מכיר אבל אני חייב.... : מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איך אני בודק לו טמפ' אחר כך שלא ישרף לי או משהו.... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי עד כה לא היה עולה למעלה מ34 מעלות עכשיו בימים החמים מאוד, הוא עולה ל39. שמתי עליו מאוורר של מעבד (70ממ) וזה הוריד לו ל33 מעלות ללא מאמץ. יש מאוורר מולו 120ממ שמכניס אוויר למארז. האם הטמפ האלו סבירות או לא.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ADA3500DAA4BP LBBLE 0521DPMW סטפינג טוב ל OC או לא?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2597 האם הוא נכנס במארז HEC 6a19 ?????
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
-
היי, יש לי שאלה, איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי? אני פשוט עכשיו באמצע שלבי שיפור זרימת אויר וקירור, ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה לעיל. תודה, דניאל
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האיורור סטוק של המעבד שלי הורג אותי אני מחפש המלצה למאורר שקט וזול אני לא מתכנן oc
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המארז שלי הוא דיי ישן מארז של צ'מפיון פי סי... יש לי 3 מאווררים לא כולל המעבד והספק כמובן עכשיו המאוורר שעל הפאנל הקדמי של המארז מכניס אויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר כמומלץ... הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה עדיף למאורר שעל דלת המארז (מוד על חיתוך שנעשה לפני חצי שנה) בקיצור עדיף שהוא יכניס אויר? או שיוציא אויר? המאורר הקדמי ועל דלת המארז הינם של TT 90 MM... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך והמארז כולו . עכשיו ... בשביל הכרטיס מסך אני מתלבט בין שני קירורים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8204 מה עדיף ? יש הבדל גדול ביניהם ? ובשביל המארז חשבתי על המאורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595 ואם תוכלו גם לתת לי הצעות לסידור הטוב ביותר לסידור המאוררים במארז .. יש לי אפשרות לשים מאחורה, מקדימה ומהצד למטה . אז איפה לשים מוציא אוויר ואיפה לשים מכניס אוויר !??! תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3-4 שנים: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) RDRAM 4X128mb 800Mhz Western Digital 80Gb 7200 rpm 8mb Maxtor 60Gb 7200 rpm 2mb Ati Radeon 9600 XT 128mb Creative Sound Blaster Live! Valve RICOH CD-RW MP7320A (32x/10x/40x CD-RW) LCD 17'LG 8ms אני יכול לעשות לו אוברקלוקינג? כדאי לי ?!
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר הטוב ביותר מכל הבחינות למעבד Q6600 מה המאוורר המומלץ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הזכרונות שלי Samsung 512 Ddr pc 3200, קורסים ב fsb-250, לכן אני רוצהל השאיר אותם ב 230, ולעלות את ה fsb הכללי ל 260. אבל לא מצאתי בלוח אפשרות ל Ratio, וחיפשתי טוב... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני לא יכול לעבור את ה fsb 250? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן אהלן. לפני שאני עושה עוד נזקים למחשב... מה יכול להינזק מהמהרה של ה PCIE? ואיך ההמהרה הזו תורמת בכלל? היא גורמת להתחממות של הג'יפסט? איזה מההמהרות כן גורמות להתחממות של הג'יפסט (חוץ מהמהרה ל FSB)? מי הרג את ארלוזורוב?
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-