אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם האפשרות פשוט להשאיר את המארז פתוח בשני הצדדים שלו זאת שיטה יעילה לשמור על טמפ' טובה במארז?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אתמול נסיתי לעלות את המהירות של המעבד אך להפתעתי מהירות הזכרונות עלתה גם היא. המעבד שלי הוא AMD 3000 939 שיניתי זאת דרך הביוס באופציה של הבאס200-400Mhz ברירת המחדל היא 200 שאומר 1800mhz בכל אופן האם זה טיבעי? האם ניתן לשנות מהירות ע"י תוכנות אוברקלוקינג? האם זה שמהירות הזיכון עולה לא מסוכנת לזכרונות{ללא קירור}
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
עשיתי OC בעזרת התוכנה שמצטרפת לדרייברים של נווידיה (COOL BITS). לחצתי על DETECT OPTIMAL FREQUENCIES. זה העלה לי בCORE ל562 ובMEMORY ל1.52 GHZ. ההגדרות הרגילות. הן: 520 MHZ בCORE ו 1.32 GHZ בMEMORY. עכשיו, הבעיה היא שכשאשר בדקתי את השינויים ב3D MARK זה לא שינה כלום (לפני היה 4947) ואחרי 4935. זה אפילו הוריד קצת מישהו יודע למה? וגם המעלות בSPEED FAN לא השתנו. מישהו יודע מה לא עשיתי נכון? המפרט שלי הוא כזה: מעבד: AMD Athlon 3600X2 Leatdek 7900GS 2GB Ram 633 MHZ של חברת TRANSCEND מארז טריטון של ג'יגהבייט. לוח אם: GA_M55SLI-S4 ספק של טרמלטייק 400 וואט וזהו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מבין אם אין לכם כוח לקרוא הכל אבל לפחות תענו על שאלה אחת-שתיים..... המעבד שלי מקבל מתח של 1.4-1.41 זה בסדר? יש לי תוכנה של ABIT-OC GURU שדרכה אני יכול לשלוט בVCORE(מתח למעבד) ושם כתוב 1.3875 V....ובביוס כתוב שבמעבד מקבל 1.41.... זה תקין? המאוורר של המעבד מסתובב בקצב של2600-2750 RPM....זה תקין? אמרו לי פעם שהוא צריך להסתובב בקצב של 3200 RPM.... הטמפ' של המעבד שלי גבוהות(55-80-במאמץ ובמנוחה), אך כנראה זה בגלל שניקיתי אתמול את המעבד ולא שמתי משחה טרמית....איזו משחה אתם ממליצים לי לקנות? (אמרו לי שZALMAN עם המברשת-כמו טיפקס-הכ טובה והכי נוחה...והיא עולה 59 כולל משלוח...כדאי?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT של LEADTEK עם הקרור האורגינלי הרגיל שמגיע עם הכרטיס. לאחרונה (שלושה שבועות בערך) המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש מטריד לסירוגין והטמפ' של הכרטיס לפי everest היא מעל 80 ללא מאמץ!!!! ניקיתי את המאוורר וכלום, הרעש לא מפסיק וגם הטמפ' לא משתנות. מה לעשות? איפה קונים כזה גוף קרור? או אפילו יותר טוב במחיר נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אוקי.... אז קניתי AMD X2 4200+ 939 ו-Arctic Silver 5 שני דברים , על המעבד יש מדבקה קטנה עם בר-קוד... להוריד אותה? ו.. את ה-AS5 - פשוט לשים במרכז גוש קטן ואז להצמיד ל-HEATSINK? שמעתי על כאלה שממש מורחים את זה. תודה...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2597 האם הוא נכנס במארז HEC 6a19 ?????
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום שמי תמיר, עשיתי סיור באתר, מצאתי תוכנה בשם CPU Z הורדתי אותה כדי לדעת את השם של המעבד שיש ברשותי במדוייק, אז מצאתי AMD Athlon XP Toroughbred במהירות 2600+ שזה 2080MHZ, הטמפרטורה של המעבד קצת גורמת לי חששות, המחשב שלי בן 4 שנים, לא היו בו שינויים מאז חוץ מכרטיס מסך, צורב DVD וזיכרון. המאורר של המחשב כנראה כבר לא עבד טוב וכשקידדתי סרט DVD, הלוח התחיל לצפץ (הזעקת חום) לא ידעתי מה החום, כי שאני מפעיל את התוכנה של הקידוד היא מפעילה 100% CPU אז כלום לא זז (זיכרון מחשב 768 333MHZ לא יודע אם זה משנה), הפיתרון המהיר שעלה במוחי לפתוח את המחשב ולתת לו אוייר עם פן על גוף קירור, במצב מנוחה המעבד היה על 55 מעלות חום, מהירות סיבוב כ2400RPM מאוורר, החלפתי מאוור, ושמתי 2 חזקים אחד ע…
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי, אני צריך גוף קירור, עדיף ללא מאורר, או עם מאורר שקט לC2D E6300 לHTPC בסלון עד 300 שקל תודה.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות לו אובר-קלוק ועל מה בעצם הוא משפיע ועד כמה הוא חשוב לנו??
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
.
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האיורור סטוק של המעבד שלי הורג אותי אני מחפש המלצה למאורר שקט וזול אני לא מתכנן oc
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
א. אבל בכל זאת יורגשהבדל של ביצועים מאשר סטיק אחד ?? ב. זה לא ממשמשנה לשים סטיק אחד או 2 כי זה רק מפריע ב 3FSB ... נכון ?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הזכרונות שלי Samsung 512 Ddr pc 3200, קורסים ב fsb-250, לכן אני רוצהל השאיר אותם ב 230, ולעלות את ה fsb הכללי ל 260. אבל לא מצאתי בלוח אפשרות ל Ratio, וחיפשתי טוב... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני לא יכול לעבור את ה fsb 250? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
עים מישהו יודע למה אני מתכוון. תודה. 8)
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את המחשב ל p4 - 3 gb פרסקוט לוח של אינטל 865pe יש לי בעיה שבמד טמפרטורה אני רואה שהמעבד מגיע ל 60 + (מעלות) ומשהו שנקרא ZONE 2 מגעיה ליותר מ 55 מעלות יש לי מעוורר 12 ס"מ מאחור ומאוורר גדול על המעבד עדיין כלום לא עוזר מה לעשות??? עזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ראיתי תוצאות טובות של אנשים עם מוד עיפרון, חשבתי אולי גם לי זה יעזור ב OC... השאלה שלי היא: במידה ומשהו לא הולך טוב בזה וקורה משהו לכרטיס (לפני ביצוע אובר - ז"א לפני כל זה אני מחזיר אותו למהירויות סטוק ) יש מצב שעולים על זה דרך האחריות שיש לי? ( כרטיס של לידיטק ) אשמח אם תענו לי (:
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ממש בקרוב אני קונה ATi Radeon 9550 128BIT, וכמו שאתם רואים בחתימה המחשב שלי היה על OC באופן יציב בPrime95 למשך 7 שעות. הקטע שהשיפור היה רק בקידוד בשאר לא היה כ"כ שיפור. היציאה של המיקרופון לא פעלה לי ולכן הורדתי את הOC. הכרטיס מסך - GF4MX, לא השתפר בגלל הOC למעבד. אני יודע שגם הR9550 לא חזק במיוחד, אבל עדיין, המעבד שלי בסטוק עם DualDDR 333/266 [כרגע אני על 266 יחס 1:1 ו2-3-3-6, גם ככה בלי OC אני לא מרוויח הרבה מזה שהזכרון על 333], יחזיק את הכרטיס כמו שצריך או שהOC ל3.0 ישפר את התצוגה במקרה שהמחשב יציב לחלוטין? במילים אחרות, המעבד שלי בסטוק עם המערכת שציינתי לא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? עריכה: דרך אגב ההבדל: בלי OC, 2400MHZ, עם DualDDR266, יחס 1:1, 2-3-3-6, פחות מהסטו…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2024 נניח ואני קונה את ההיטסינקים האלה של TT , האם זה יהיה מותאם לגודל זכרונות של הראדון 9800 PRO שלי? כל היטסינק כזה יושב על שבב זיכרון אחד?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
כמו שהבנתם יש ברשותי 8800GS של PALIT אך הוא מגיע רק עם 2 חוטי מתח ולכן המאוורר שלו לא מנוטר ביחס לטמפ' אלא עובד על 100% ללא הפסקה. הדבר יוצר רעש מוגזם לכן השאלה שלי האם מישהו מכיר בכל זאת דרך לנטר את הטמפ' של הקונקורד הזה או לחילופין מישהו מוזמן להציע קירור מומלץ לכרטיס בסכום הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
לא הייתי כאן ובמחשב בכלל כמה שבועות אז אני לא יודע מה הולך עם המעבדים החדשים. איך ה 4400 החדש שייצא? והאם הוא יהיה תותח OC כמו אחיו 4300 אודות ל מכפלה 10?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
דבר ראשון : אז ככה נתחיל מהנעילת חריצי ה-AGP וה-PCI שמעתי שעושים OC צריך לנעול אותם על משהו כמו 66.66 ועל 33.33 או על הכי קרוב לכל אחד מהם ואצלי בביוס אין שום אפשרות כזאת חיפשתי בביוס חרשתי עליו אין כזה מקום והוא גם לא נעול שלא תגידו לי לעשות MANUAL ואז הוא יופיע כי ניסיתי הוא לא נמצא ואני כבר באובר קלוק של 5 FSB עכשיו אני מפחד שיקרה למעבד משהו או לכל דבר אחר הגעתי מ-2400MHz ל-2533MHz ואני צריך עזרה בקשר לנעילה .... דבר שני : אני צריך מאוורר 120 מ''מ למארז של SUNBEAM ה-TRANSFORMER כי מקבלים אותו בלי מאוורר 120 מ''מ מקדימה אבל יש מקום עכשיו שמעתי שממליצים עם TT ThunderBlade ואני בעקרון לא רוצה שמה מאוורר שקוף עם לדים ככה שאני צריך שתמליצו על משהו אחר טוב איכוותי ושקט וש…
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-