עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bennyriz,

שלום חברה השאלה שלי היא כזו. יש לי מחשב שאת המפרט הרלוונטי שלו אני ירשום עוד רגע, הבעיה שלי היא שצלחתי להמהיר אותו מבאס של 200 לבאס של 216 (2.4 @2.6) וזה נראה לי קצת עלוב. רציתי לבקש עזרה בנסיון לשפר את האוברקלוק אם זה אפשרי, ושתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי. מעבד - INTEL P4 2.4C לוח - GIGABYTE 8IPE1000PRO (בזמנו היה נחשב לאחד הלוחות הטובים ביותר של גיגהבייט) זיכרונות - 2 יחידות של ELIXIR 256M PC3200 מארז - Compucase super Midi Tower CI 6A19 קירור - שני מאווררים 120 מ"מ לזרימת אוויר מהחלק הקידמי לחלק האחורי של המארז, מאוורר אינטל למעבד, שני מאוררים לציפסטים על הלוח, ומאוורר על הכרטיס מסך * שאר המפרט (דיסקים כוננים וכרטיסים נמצאים ב"מפרט מחשב שלי") רקע לנסיון שלי להמהרה. ה…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Impreza,

אז ככה זה מחשב ישן.. פנטיום 2 400MHZ עם זכרון 512MB עכשיו, הלוח הוא של Iwill. הוא תומך 133 אבל הזכרונות עובדים על 100 ואין לי אפשרות לשנות את זה בביוס. הזכרונות כן תומכים ב 133 בביוס יש אפשרות להגדיר למעבד מהירות ולשנות מכפלה אבל בפועל כלום לא קורה המכפלה תמיד נשארת על 4 ואם אני מגדיר לו 500MHZ, 450MHZ וכו' לא קורה כלום. רק אם אני משנה ב FSB זה משתנה. אבל יש לי אפשרות רק עד 124 שזה בעצם 496MHZ גג איך אני יכול להגדיר שהזכרונות ינוצלו ויעבדו ב 133 במקום 100? ניסיתי את כל התוכנות האפשריות במאגר ההורדות באתר אבל שום תוכנה לא תומכת בצ'יפסט או במעבד..

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by Guy950,

ראיתי שיש צגים ששמים על המחשב וזה מראה לך מה הטמפרטורה במחשב וכמה הCPU. איפה אפשר למצוא צגים כאלה בישראל?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by giloman,

יש לי מעבד P3 866 MHZ וב CPU-Z רשום שגם הבאס וגם הFSB הם על 133 מגה הרץ ?? הזיכרון הוא 128 SDRAM גם 133 מגה הרץ ובCPU-Z החלק שרשום את המהירות המקורית של הזיכרונות {ב400 מגה הרץ זה 200 מגה הרץ} איך אני אדע עד איזה באס יחזיקו לי הזיכרונות??

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  5. פתחתי תמארז שמתי מאוורר וזהו חח מעבד P4 מסריח מלפני בערך 4 שנים... דאגתי שכל המאוורים במארז יוציאו אוויר, ופתחתי את המארז גם מצידו השני, כך שלא מצטבר אוויר חם בכלל בתוך המארז... אתם לא חייבים להגיב לאשכול הדפוק הזה!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. מאז הפוסט הקודם התגנב לליבי חשש שמא ה BT לא הותקן מספיק טוב ע"י החנות. כשהמארז פתוח, וללא איורור נוסף פרט ל BT ה CPU מתנדנד באיזור 43-47C בסרק. נראה לי קצת גבוה, לא?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by AtomiX,

אני חדש בעניין יש לי לוח של גיגה בייט : GA-k8nf-9 AMD 3000+ winchester 1 gb A-DATA VT קניתי שבוע שעבר מערכת קירור מים ואני רוצה לעשות אובר קלוק.. עכשיו הבעיה היא שאני מעלה את הבאס במעבד הוא עולה גם בזכרון ואני לא חושב שהזיכרון יכול לסחוב את זה.. איך אני נועל את זה.. ד"א בדקתי בביוס לא מצאתי את זה...

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... האם אפשר לעשות את המוד של x800gto2 לx850pro

9. Started by kghjh,

ברשותי מעבד פנטיום 4 1700 וGeforce2 mx 200 איך אני יכול לעשות שהמעבד יעבוד כ

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by ofir38,

יש לי שאלה,אם אני מחליף את הקירור אצלי במחשב מקירור סטוק של אינטל של המעבד e6300 לקירור big typhoon vx האם יש הבדל משמעותי ברעש ביניהם? ששתיהם בסביבות 1500 סל''ד

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by PCguy,

אתמול נסיתי לעלות את המהירות של המעבד אך להפתעתי מהירות הזכרונות עלתה גם היא. המעבד שלי הוא AMD 3000 939 שיניתי זאת דרך הביוס באופציה של הבאס200-400Mhz ברירת המחדל היא 200 שאומר 1800mhz בכל אופן האם זה טיבעי? האם ניתן לשנות מהירות ע"י תוכנות אוברקלוקינג? האם זה שמהירות הזיכון עולה לא מסוכנת לזכרונות{ללא קירור}

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. היה לי כרטיס מסך שהלך לעולמו הביאו לי חדש מתוקף האחריות, אבל היה לי קירור על הכ.מסך הקודם וכרגע הוא עם המאוורר המקורי שלו השאלה אם שווה להחליף ולהחליף גם ת'משחה ? הקירור הוא : AC Accelero X2

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by HWgeek,

אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by RayZ,

אני לא ממש טוב בזה. אני עכשיו מרגיש שאני פשוט חייב לילמוד על זה. יש לי כמה שאלות: 1) מה האוברקלוקינג עושה? 2) את מה ניתן לקרר איתו? 3) איך עושים זאת? 4) מה התוצאה של האוברקלוקינג? תודה.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by s0d,

יש לי לוח אם ABIT ip35-e ואני רוצה לשים את המאוררים על 100% ולכן אני צריך abit EQ דרך speedfan אי אפשר וגם דרך הביוס לא.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את האקולייזר הזה כי האתר של אביט לא עולה ואני לא מצליח למצוא בגוגל מישהו יכול לעזור לי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by p-o-i,

מישהו יכל לומר לי לאיזה חברה בעלת כרטיס FX5200 יש אותו זיכרון כמו של ASUS FX5200 MAGIC????

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. הכרטיס שלי הגיע במהירות סטוק של 250/500 ועכשיו אני יציב על 290/553 (לא עם קירור סטוק). נתקעתי קצת באובר כי הגעתי למצב שאני מצליח לעבור את הבדיקות של ה-3DMARK03 בקלות, אבל אם אני משחק קצת יותר משעה ב-GTA מתחילה חגיגה של תקיעות ומסכים כחולים. ה-3DMARK03 ו-AQUAMARK לא רציניות ולשחק שעה -שעתיים ב-GTA זה לא שיטה. אתם מכירים אולי תוכנה שתכביד אולי יותר על הכרטיס? (3DMARK05 לא אפשרי כי הכרטיס שלי לא תומך בפיקסל שיידר גירסה 2)

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by EagleX,

היי, אני צריך גוף קירור, עדיף ללא מאורר, או עם מאורר שקט לC2D E6300 לHTPC בסלון עד 300 שקל תודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. המאורור סטוק שבק חיים ואני זקוק למאורור חדש ואני לא ידוע מה לקנות אני רוצה משהו פשוט וזול הייתי גם מעוניין לדעת איך אני מפרק את המאורור

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by rivking,

כותרת * אני פשוט לא יודע איך ב-MB שלי אין אופציות ל-OC ושאני פותח קלוק ג'ן אין שום אפשרויות של OC אם ה-MB שלי לא תומך OC מה עושים איך אשפר לעקוף את זה מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by Farmalot,

אהלן אהלן. לפני שאני עושה עוד נזקים למחשב... מה יכול להינזק מהמהרה של ה PCIE? ואיך ההמהרה הזו תורמת בכלל? היא גורמת להתחממות של הג'יפסט? איזה מההמהרות כן גורמות להתחממות של הג'יפסט (חוץ מהמהרה ל FSB)? מי הרג את ארלוזורוב?

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם ברצוני לבצע אוברקלוק למעבד שלי. ברשותי מעבד כפול ליבה פנטיום די 805 סטפינג B0, כרגע עובד ב3.33 לעומת מהירות סטוק 2.66. הקירור שלו זה קירור זאלמן 9700LED עם המשחה של זאלמן STG1. הלוח אם שאני משתמש בו הוא GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. והזכרונות הם סמסונג DDR2-667 4-4-4, כרגע עובדים ב3-3-3. וספק HEC400W. לאן אני יכול להגיע אם המפרט הנל? האם יש בכלל טעם להמשיך להעלות את המהירות? והאם ההמשך באוברקלוק יפגע משמעותית באורך החיים של המעבד שלי? ולמה לעזאזל GA-X38-DQ6 לא תומך במעבד הנל?! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים