עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by דניאל99,

רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם קירור זול יחסית (או עם מאוורר ביתי אם זה יותר טוב). הכוונה היא בעיקר לאיזה מעבד מאילו שמוכרים היום זה יקביל מבחינת ביצועים. יש לי את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ואני מתלבט אם כדאי לקנות לוח אם ולעשות OC, או לחסוך ולקנות מחשב חדש.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  2. Started by Cyb3r,

המתח של הספק שלי ב +5V נותן קריאות מוזרות: (האם ווילי יטוגן בקרוב?) עריכה: אני חושב ששמתי במקום הלא נכון אני מצטער :-X [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by Bios System,

יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  4. Started by avidan28,

שלום. אני מחפש המלצה לקירור של שני רפטורים שיעבדו במקביל.רצוי תאים פנימיים שיושבים כמו DVD או צורב. בדקתי הרבה ערכות אבל פשוט אין לי מקום במארז....אשמח לקבל דיעות.מחיר רצוי עד 150 שקל.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  5. או בכלל Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU ....תודה...

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  6. Started by aviran_n,

כשאני עושה OC למעבד אז המתח שקבעתי לו נשאר כשהמעבד במנוחה ובמאמץ המתח יורד ב0.1V-0.05V ואז המעבד קורס, ובשביך להחזיק אותו יציב במהירויות שאני קובע לו ולתת לו את המתח שהוא צריך במאמץ אני צריך לתת לו 0.1V יותר במנוחה ואז הוא חם ומקבל יותר מתח בזמן שהוא במנוחה (רוב הזמן) וזה דיי מיותר ולא בריא למעבד... יש דרך עם איזה מוד או משהו לפתור את הבעיה? אגב, מה המתח המקסימאלי שמומלץ לתת לNORTHWOOD?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by yonni,

אני קונה את המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P Mushkin 256MB PC3200 Blue CL2 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Gigabyte Radeon 9200 128MB אני צריך להוסיף קירור נוסף למעבד? אם כן, איזה יעשה את העבודה ולא יקר? דרך אגב, האם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK מספיק טוב ויספיק לי?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by Integer,

אני רוצה מאווררי 80 MM שקטים עד בינוניים לא צריך שיעשו אור או משהו אבל שיהיו זולים יחסית... איפה אני יכול להשיג כאלה ובאילו מחירים...?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  9. *כותרת* אני מזכיר יש לי GA-P31-S3L וגרסת הביוס שלי היא F1 (ככה קיבלתי מהחנות...) תודה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  10. F2-6400PHU2-2GBNR או F2-6400CL5D-2GBNQ אני מאוד מודה לכם. ירון.

11. מכיוון שהTRADEZONE לא בידיוק עובד כמו שצריך וחשבתי שזה לא ממש "קניה ומכירה" אלא יותר החלפה וחיפוש.. אז אני אפרסם את זה כאן בתקווה שיענו בקשותי. נתקעתי עם R9800PRO שעליו יש Zalman VF700 ALCU, אני רוצה להחליף אותו באחריות כי הוא נדפק ואין לי את הקירור המקורי.. אני מאוד הייתי רוצה מישהו שיסכים להחליף איתי את הקירור המקורי של ה9800 בזלמן VF700(נותן את הזלמן בקופסא מקורית עם כל הסינקים הקטנים לזיכרונות!) או מישהו שסתם יושב לו שם קירור מקורי של 9800 ולא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו - תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  12. Started by akalithium,

שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?

• 6 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by reiematza,

אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  14. אז ככה המפרט שלי זה : E6300 8800GTS 640MB ENERMAX 500W IL9 PRO הבעיה שהמעבד מגביל לי את הכרטיס מסך, ואת זה בדקתי טוב ואפילו אם זה לא נראה לכם הגיוני זה באמת ככה. אני מקבל 11K ב3DMARK05 אני מכיר מישהו עם מערכת כמו שלי שגם היה מקבל ככה ואחרי שעשה OC למעבד הוא מקבל 16K ... משחקים מקרטעים ולא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. עכשיו לא הייתה לי בעיה כל עוד הייתי יכול לעשות OC נורמלי, אבל הקטע שיש לי לוח אם דפוק בנוסף ואני לא יכול לעשות OC גדול. הוא לא לוח לOC.... הביוס שלי חסום אין אופצייות לOC, אז אני משתמש בתוכנה CLOCKGEN על מנת לעשות OC , כרגע הצלחתי להגיע ל2092MHZ וזה המקסימום אחרי זה התוכנה נתקעת משום מה.. מצאתי אופצייה לעלות מתחים בביוס אחת DIMM VOLTAGE ואחת NB VCORE עכשיו א…

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  15. שלום אני לאחר OC נחמד 2500@3200 ורוצה למשוך עוד את המערכת עכשיו יש לי NF7 שמזייף לכן אני צריך המלצה לצג טמפ" זול ואמין סביבות 100 -200 ש"ח עדיפות לכיוון ה 100 ש"ח הדרישות ממנו הן לפחות 3 חיישני טמפ" אופציות שליטה על לפחות 2 מאווררים. צבע כהה שחור שישתלב במארז הרכבה לא מסובכת מדי אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  16. איזה קירור הכי יעיל אני יכול לקנות למעבד Q6600 עד 250 שקל תדוה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by Esparco,

על הגדרות AUTO המתח של המעבד על 1.23 עד כמה אפשר לעלות אותו בטווח הבטוח אם אני לא טועה זה עד 1.4 אבל אני ממש לא בטוח בזה.. מישהו יכול לתת לי קישור או כל פיסת מידע תעזור כי אני קונה קירור חדש של ZALMAN למעבד ואני רוצה להפציץ בו ב OC הצלחתי להגיע עם המתח סטוק ל 3.4 אבל המחשב לא יציב כל כך ואני לא רוצה לעלות מתח עד שיהייה לי קירור חדש הטמ"פ לא עוברת את ה 42 מעלות במאמץ מלא של שתי הליבות על 3.4 ועל 2.8 סטוק היא על 36 מעלות במאמץ מלא תודה מראש ESPARCO

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה לפתוח בהתנצלות.. חחח עשיתי חיפוש והבנתי בכללי איך אמורים להפעיל תתוכנה אני יגיד לכם מה בדיוק עשיתי ותגידו לי אם זה בסדר.. אחרי הרישום בלה בלה בלה הוא ניסה להתחבר לאיזה שרת באינטרנט, עשיתי לו סטופ סגרתי את התוכנה כי היה מאוחר והלכתי לישון.. ( עד כאן הכל בסדר ) קמתי בבוקר הפעלתי את התוכנה היא שוב ניסתה להתחבר ל PRIMENET SERVER ולא הצליחה, אז עשיתי לה STOP אחרי כמה שניות מצאתי בתפריטים את האופציה TORTURE TEST לחצתי עליה וזה התחיל להריץ שורות (הפרש בין שורה לשורה בערך 20 שניות נראה לי לא ממש ספרתי.. אולי יותר אולי פחות) ראיתי שהמעלות עולות ועולות, הפעלתי מאוררים ובערך אחרי איזה 5-10 דקות הטמפרטורה נעצרה על 41-42 מעלות השארתי את התוכנה ככה פעול, אחרי איזה 40 …

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  19. Started by sizipus,

אז ככה . אני שוקל OC קטן . המעבד הוא amd 64 3200 ( venice) בתדר 2000 מגה הרץ . הלוח אם הוא DFI lan party nf4 ultra והמכפלה שלו היא 10.0 מבחינת קירור - על המעבד יושב מאוורר 120 מ"מ של zalman , על הלוח יש מעבד קטן OB , וחוץ מהם יש עוד שני מאווררים במארז ומאוורר דלת אחד - כולם 80 מ"מ . הטמ"פ של המעבד במנוחה תחת חלונות היא 28 מעלות צלזיוס כשהאקספלורר עובד ברקע והמארז סגור . השאלה היא , לאיזה תדר כדאי לי להגביר את ה FSB ואת המעבד בלי לסכן יותר מדי את המערכת או לקנות אמצעי קירור נוספים ?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by sahargt,

שלום נכנסתי לאתר שיש בו תוצאות של OC וראיתי שם תוצאה של מעבד 12 GHZ עם זה נכון?????????

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  21. Started by SויSה,

שלום לכם..לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק למחשב שלי מפנטיום 2.00GHZ אל 2.4. והכל כשורה החומרה הטמפ' הכל טוב ויפה,אך שאני מדליק את המחשב פתאום לא מופיע לי שמו ומהירותו של דגם המעבד ולא מופיע לי בדיקת הראם. התוכנות והווינדוס שבדקתי האוא מזהה את המעבד ואת האוברקלוק.. עזרה בבקשה..!

22. Started by Turbine,

איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by aero,

שלום לכולם... המפרט של המחשב שלי הוא... amd athlon 64 venice core 3200 DFI Infinty Geil 2X512 cl 2.5 + cooling Gainward 6600GT 256 MB + AC cooling כרגע המחשב ממנוחה מאובר קלוקים...(חוץ מהכרטיס מסך) עד היום הייתי עושה OC בלי להוריד את מהירות הFSB והזיכרון כלומר 2300 CPU 1150 FSB 460 RAM ומכאן לא יכלתי להמשיך יותר כיוון שהמערכת אינה יציבה..... אתמול דיברתי עם חבר קצת שמבין והוא אמר שאם אני מוריד ל3X במקום 5X והמהירות של הזיכרון ל166 אני יוכל להגיע לאובר קלוק רחוק יותר אבל הבעייה היא שאני משנה דרך הביוס המחשב לא עולה לווינדוס.... קיצר השאלה בכללית היא...האם אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לעלות את ההרצים של הזיכרון כי רק הוא מקביל אותי בכל הסיפור דרך אגב הטמפ' …

• 6 תגובות
    • 480 צפיות
  24. אני מעוניין בחוות דעת בקשר לשני גופי קירור(לאינטל ואמד), כמה הם שווים והאם הם טובים? COOLER MASTER AERO 4 LITE למעבדי אינטל COOLER MASTER ALPS HHC-L61 למעבדי AMD הם טובים(אמרו לי שהם שווים בערך 150 שקל) או שעדיף לקבל כסף במקומם?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.