עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Gadgets4all,

אני מחפש מאוורר הטוב ביותר מכל הבחינות למעבד Q6600 מה המאוורר המומלץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  2. הזכרונות שלי Samsung 512 Ddr pc 3200, קורסים ב fsb-250, לכן אני רוצהל השאיר אותם ב 230, ולעלות את ה fsb הכללי ל 260. אבל לא מצאתי בלוח אפשרות ל Ratio, וחיפשתי טוב... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני לא יכול לעבור את ה fsb 250? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by urich,

שלום המחשב שלי קריר למדי חוץ מה gpu של הgeforce 6600gt שמגיע ל58 מעלות במאמץ (לא נראה לי בעייתי נכון). אבל המחשב רועש מדי לטעמי ואני רוצה להמניך קצת את המאווררים לפי חום ויש תוכנה שבאה עם הלוח שדואגת למאוורר של המעבד בלבד אני רוצה תוכנה ניטור לטמפרטורות ומאווררים שתהיה פשוטה למדי ומה כדאי לי להגדיר בה כךשיהיה שקט-יציבות- ואורך חיים מקסימלי למאווררים. כאן שאלה האם שינוי מהירות המאורר פוגעת או משפרת את אורך חייו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  4. אין לי שום רקע בנושא, אני פעם ראשונה אעשה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה עושים, במה נוגעים וכו' המפרט מצורף בצד. כיצד אני ממהיר את החלקי מחשב, אשמח למדריך פשוט בעברית, לא חייב. כיצד אני מתחיל בכלל? איך אני יודע עם הטמפ' טובה? האם לכל מעבד\כרטיס מסך\לוח אם יש מדריך שונה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

היה לי אובר ל2600 וכו' הוצאתי את המחשב מהמארז חיברתי והכל , המחשב עובד אבל בביוס כתוב לי 2600 מגה הרץ ובCPU Z ובאוורסט יש לי 2000 וגם בסופר פי איי אני מקבל 49 שקיבלתי כבר 35 כלומר האובר לא באמת קיים ... למה??? תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  6. אני עם הלוח ASUS A8N-E עברתי בחוברת על זה ולא מצאתי.. אני כרגע עם יחסCPU/11 של הזכרונות ואני רוצה לשים CPU/12 איפה אני משנה את זה?. תחת איזה שם?.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  7. שלום יש לי במארז מאווררים אז רציתי לדעת איזה מחרחק מהקיר הם צרכים (1ס"מ מספיק) בשביל לתת קירור כמו שהם צריכים לתת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by wow,

החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by Cyb3r,

המתח של הספק שלי ב +5V נותן קריאות מוזרות: (האם ווילי יטוגן בקרוב?) עריכה: אני חושב ששמתי במקום הלא נכון אני מצטער :-X [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. איפה אני מוריד תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט שלי התקנתי את קירור המים בחרתי במשחה הטרמית של זלמן- STG1 ביומיים הראשונים התוצאות היו לא רעות (מעבד באזור ה29-32 ) וצ'יפסט באזור ה40 (שיפור של 15 מעלות מהסטוק) לגבי הGPU, אין לי מושג, אין לו חיישן (6600) מזה כמה ימים שהטמפ' עלו בכמה מעלות, המעבד יושב על 33, והצ'יפסט על 44 בערך.. גם כאשר המאווררים דוחפים אוויר במלוא העוצמה האם ההפרשים הם עקב החום הכבד?, או שבאמת המשחה מזייפת? אשמח לשמוע דעתכם בעניין

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  13. טוב אז כמו שרשום בכותרת אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע איזה קירור אני צריך 500 ש"ח יספיק לקירור??? טוב אני צריך לקרר פנטיום 4 כרטיס מסך geforce fx5900 משהו בכיוון לקרר דיסק קשיח וזיכרון RAM ובקיצור את כל המארז איזה מאוררים אני צריך ציוד והכל תוכלו להגיד לי ??? תודה מראש אפשר גם לפנות אלי לאיסיקיו 174724290

14. .

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  15. איזה נתונים לשים פה של המפרט שלי יש לי את התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005.SR2a ו-cpu-z מצטער על הגודל של התמונה (פשוט לא ידעתי מה לשים)

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by qpalzm,

המחלק של הביוס מסודר בקפיצות גדולות, כך שאני יכול לכוון את הזכרונות על 400 או 500. בשני המקרים, המעבד או הזכרונות מגבילים זה את זה באוברקלוק. האם קיימת תוכנה או ביוס פרוץ שמאפשרים מגוון רחב יותר של מחלקים? המפרט בצד. תודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי PowerColor 9800PRO , ואני מעוניין לצרוב לו ביוס של XT , מכיוון שאין לי כרגע משחה טרמית אז אני רוצה לזהות לפי הזיכרונות אם יש לי R360 , אז הלכתי למדריך המעולה של rojakpot וראיתי שהמודל של הזיכרונות שלי(HYNIX) הוא אותו המודל(בידיוק אותו מספר סידורי) , אבל , הBATCH שלו או מה שזה לא יהיה , הוא 405A ולא 410A או 411A , האם זה כזה משנה? , והאם לפי זה אני יכול לדעת שיש לי R360? הכרטיס ממש טוב באוברקלוק ויש עליו סיילנסר , הוא גם ממלאי חדש יחסית(חודשיים) הוא עושה 380/340 @ 430/388 יציב לגמרי וללא שום ארטיפקטים ומוציא 6570 בטרידימארק 2003 ו2850 בטרידימארק 2005 , הבעיה היא , שבמהירויות האלו הוא אמור להוציא יותר לפי דעתי..(יכול להיות שזה המעבד? , כי אחרי שעשיתי אוברקלוק …

18. Started by Static,

עד עכשיו הצלחתי להביא את ה 3500 venice שלי ל 2.6Ghz ולא יותר.. חשבתי שזה בגלל הזכרונות הג'נרים שיש לי.. יצא לי הזדמנות להחליף אותם בזכרונות של PQI 512 400MHZ ועדיין אותם תוצאות ואותן מגבלות בOC. (אני יודע שזה לא זכרונות מדהימים אבל חשבתי שהם יהיו קצת יותר מהג'נרים שהיו לי) לצורך העניין אני מעלה זכרון מ CAS 2.5 ל- CAS 3 מוריד את הזכרון מ 200MHZ ל 166MHZ מוריד את ה HT FREQUENCY מ- x5 ל- x3 מוריד את ה CPU RATIO מ-x11 ל- x10 מעלה את ה FSB מ-200 ל- 260 אחרי 260FSB אני לא מקבל יותר POST וצריך לאפס ביוס כל המפרט בחתימה אם למישהו יש רעיון איך לשפר.

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by yonni,

אני קונה את המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P Mushkin 256MB PC3200 Blue CL2 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Gigabyte Radeon 9200 128MB אני צריך להוסיף קירור נוסף למעבד? אם כן, איזה יעשה את העבודה ולא יקר? דרך אגב, האם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK מספיק טוב ויספיק לי?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  20. אף פעם לא ביצעתי אוברקלוק והחלתתי לנסות...אז פניתי לאחד המדריכים באתר שמתייכסים לאוברקלוק לכ.מסך ואז אני מגיע למקום הזה ונתקע : "הבדיקה יכולה להתבצע בצורות שונות ומגוונות, אך אנו ממליצים על הדרך הבאה, שהוכיחה את עצמה: 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף" מה זה אומר "להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף"????? תודה רבה. עריכה: מה זה בנצ'מרקים : " מומלץ להריץ את הבנצ'מרק המועדף עליכם, (3DMark ו-Aquamark הינם הנפוצים ביותר)"- מה זה אומר??

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. Started by klips,

יש לי 9800GT SLI של INN3D והם לא מראים לי טמפ בשום תוכנה שקיימת זה בגלל הכרטיסים או בגלל שזה של היצרן עצמו שבגללו לא ניתן לראות??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by ^GunX^,

היי לכולם, יש לי מעבד AMD athlon xp 2500+ שלא מזמן עבר אוברקלוק ל3200 אבל הורדתי אותו בגלל המעלות. עכשיו הטמפרטורות שלי הם: 38-42 במנוחה ומאמץ מגיע ל51, הקירור הוא Tt silent boost. בביקורת שקראתי הטמפרטורות עם אותו המעבד היו 46 במאמץ ו36 במנוחה, עם אותו קירור. אז מהשהו פה לא מסתדר לי.. האם הטמפרטורות אצלי בסדר??

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. יש לי כרטיס geforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אוברקלוק ואני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  24. איזה קירור הכי יעיל אני יכול לקנות למעבד Q6600 עד 250 שקל תדוה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  25. מדובר על לוח אם Kn9S על איזה רכיב במחשב ניתן להרכיב גוף קירור ( סטוק ) ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים