אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג?? http://vantecusa.com/ccba4p.html
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=43172;start=0#lastPost מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אני מוצא - 118w peltier cooler cold-plate simple thermometer
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ושתאמר לי האם הטמפרטורה סבירה או לא סבירה... מכירים?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני הזמנתי 2 מטר של 1/4" Neon green wire sleeving אם אני לא טועה 1/4 של האינץ 'אמור להספיק ואני מוסיף גם כמה Heatshrinkים השאלה היא איך אני מוציא את הכבלים של המולקס מתוך החיבור שלו? ואיך אני מחזיר אותם?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת שם של אתר או חנות שאפשר לקנות שם דברים למודינג ( גרילים למאווררים , כבלים מעוגלים וכאלה )
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דפדפתי בין דפי המידע של VIA אחת מיצרניות הצ'פס הגדולות ותראו מה מצאתי http://www.viaarena.com/htmlimages/largefancooler.jpg
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
והנה זלמן הוציאו לשוק את הבלוק לקירור שקט ZM-WB2 וכמובן שבוא בלוק מים אך הוא אינו נמכר בערכה שלמה ומלאה של קירור מים והוא עשוי מנחושת ואלומיניום למניעת קורוזיה והוא מותאם ל פנטיום ארבע אתלון-אקספי וגם ל- אתלון 64 ומחיר הבלוק ינוע בסביבות ה- חמישים דולר ( המיוחד בו שהוא בלוק עגול).
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: www.metku.net/index.html?sect=...1&path=mods/nappis-spotti/index_eng חיברתי את לדים בדיוק כמו שמוסבר שם: http://truffula.net/~zymosis/keyboard.html המפסק משמש לסגירת/הפעלת הלדים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איזה מאוור לשים לו (SF2 או טורנדו) אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לשלוט עליו מידי פעם כדי שיהיה לי קצת שקט . (כמובן שזה לא יבוא בזמן שאני ב OC) אנשים אומרים שעם הטורנדו אני נהיה חירש תוך דקה , זה עד כדי כך נכון ? האם כדאי לי ללכת בכלל על קירור אחר ? נ.ב ראיתי שהזלמן 6500B האו צעצוע דיי כבד , הוא שווה את זה ? למה אין SLK-900U בארץ ?!?!?!?!?!(יש לו ביצועים מצויינים!!) :'(
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש את המאוורר הנ"ל ורציתי לשמוע מכמה אנשים שיש להם את המאוורר, איך זרימת האוויר שלו, והאם ה-34DB שלו רועשים או בסדר גמור? ואיך הוא זוהר בחושך- צריך מנורה אולטרא או מספיק אור חדר, שאחרי שמכבים את האור הוא זוהר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהגשר הדרומי מאוד חם ואין עליו שום קירור לעומת הגשר הצפוני ושאני שם את האצבע עליו אני לא יכול להשאיר אותה יותר מ3 שניות אז חשבתי שאולי צריך לקנות לו איזה גוף קירור או משהו אז איזה גוף קירור כדאי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
יש לי ביוס של phoenix ואין לי שום אפשרות לאובקלוק שם ומכיוון שזה פנטיום 2 300 מה"צ אין לי שום מושג אין להמהיר אותו עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני משתמש ונכנסתי לכמה פורומים וראיתי שהרבה מדברים על אוברקלוקינג!! תסבירו לי בבקשה מהו האוברקלוקינג ומה הוא עושה? תודה לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ג'נריים של 80 mm תוכל לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
1 ABIT IC7 Intel 875P 2 ABIT IT7 MAX2 Intel 845E 3 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 4 Asus P4PE Black Pearl Intel 845PE
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ואני רוצה להתייחס גם ללוח הבא: Asus P4PE Black Pearl Edition איך הלוח הזה מבחינת יכולות OC? האם הוא תומך ב-800MHZ ואיך הוא בכלליות,כי אני חושב להזמין אותו,המחיר לא משנה לי כי אני יכול להשיג אותו במחיר עלות. המחיר של הלוחות לא משנה לי,אני רק רוצה את הלוח בעל הפוטנציאל הטוב ביותר.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך ברשת למודינגים ללוח הזה? זה די דחוף לי, אז כמה שיותר מהר יותר טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-