עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vortex,

אני רוצה למרוח על המעבד (1.7GHz Willamette), האם יש הנחיות מסוימות? קוים מנחים? האם מומלץ למרוח גם על הליבה של הכ.מסך? (רדיאון 9000פרו, עם היטסינק+מאוורר מקוריים) תודה חבר'ס

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by mDs,

עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

3. Started by Transfer,

P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB PC3200 DDR SDRAM 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB PC2700 DDR SDRAM 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 ספק hec 400 לא פראייר בכלל מארז מאוורר פלוס טמפרטורות נמוכות 2944 3DMark 05 :\ אפשר לעשות פה משהו? מעבד אולי זכרון ואז לעשות ששניהם ירוצו על 400MHZ או לרדאון כי יש עליו קירור טוב

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. Started by redti,

האם קיים סיכון ? או שזה מקצר את חיי המאורר של הכרטיס מסך אם אני אמהיר אותו מעבר למהירות ה deafult שלו שהיא 25% ולא מספיקה בהחלט..הוא הגיע ל79 בקלות..אני מעוניין לשים את המאורר על 50% יש כל סיכון בזה או באחוז גבוה יותר? מדובר בHD4850 של sapphire , עם מאורר נשלט דרך ה overdrive .

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by tepez,

שבת שלום, אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: מארז Antec Sonata 3, PSU 500Watt, MiniATX, Black מעבד Intel Core 2 Quad Q6600, 2.4Ghz, 8 Mb Cache, LGA775, FSB1066, 64-bit, Tray זיכרון A-DATA Dual DDR2 Kit 4Gb (2x2048Mb) PC2-6400, 800Mhz, Latency 4-4-4-12 דיסק קשיח Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L, Intel P43, Socket 775, FSB 1600, Dual DDR2 1200, PCI Express, GLAN, ATX כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 4870, 512Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail מאוורר CPU Thermaltake Big Typhoon CL-P0114, For Intel Socket 775, AMD Socket K7, 754, 939, 940 האם יש מקום לשיפור מבחינת ספק, מארז וקירור? המאוורר למעבד בא עם מדבקה/גריז? למ…

6. Started by roma,

אהלן חברים=) היום לתדהמתי כשפתחתי את המארז גיליתי שהמאוורר של הכ.מ לא עובד והמעבד שלו רותחחח.. רציתי לשאול אם עדיין מייצרים איזשהו קירור לכרטיס שלי... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by dany_tab,

אני מתלבט בין 2 מאווררים שהם אותו דבר במחיר והנתונים שלהם בערך אותו דבר. מישהו יכול לעזור? מצורתפ התמונה שלהם עם נתונים.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  8. המערכת שלי: AMD 64bit 3000 Clawhammer Abit KV8-pro bios ver. 22 A-data 512 DDR400 MSI Radeon 9800PRO הבעיה היא כזאת: הDefault שלי הוא 2004Mhz. אני העלתי את הHTT ל220 והכל פועל מצויין, אין בעיות ב3Dmark05 ורק קריסה בPrime95, אבל לא ראיתי שום השפעות על המערכת, אז המשכתי לעבוד כרגיל. המתח היה 1.525 ופעל יציב למיטב הבנתי. מכפלת הLDT היא 4, כדי לא לעבור את ה1000 בHT. היום ניסיתי להגיע ל2300MhZ על ידי כך שהעלתי את המתח לליבה ל1.6, את המתח לזכרונות ל2.8 והעלאת התיזמונים ל3-4-4-8 מ2.5-3-3-6 כפי שהיה בSetup הקודם. המחשב עולה רגיל לגמרי ופועל מצויין בסביבת ווינדוס, אבל ב3Dmark05 יש לי אריטפקטים כבדים שמתבטאים בפאטצ'ים שחורים וגליצ'ים רבים בגרפיקה (כן, לא בדיוק ההגדרה לארטיפקט כפי …

9. בזמן שחיפשתי מדריך ( למרות שידעתי ש The Byter פירסם אחד לפני כמה זמן ) לפתיחת המכפלה של מעבדי ה AMD הנעולים , נתקלתי באתר נחמד שמסביר המון על המכפלות של מעבדי ה AMD , איך הן "נוצרות" ( אם אפשר לקרוא לזה ככה ) , ועוד כל מיני שיטס שאף אחד לא אמור לדעת , אבל זה מעניין ( חלק מהאנשים ;D ) . תהנו ? Click Me ! עריכה - התלבטתי אם להכניס את הדיון לפורום OC , או לפורום מעבדים , אבל בסוף פתחתי אותו כאן . אם אחד המנהלים חושב שזה לא הפורום המתאים , תרגישו חופשי להעביר .. לא ששואלים אותי

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. אוקיי , יש לי שלושה מדי טמפרטורה , ואין לי מושג מי מהם מודד את טמפרטורת הצ'יפסט הצפוני שלי , אני יגיד לכם ככה , הצ'יפסט הצפוני שלי בקושי חם(הסינק שלו בקושי חם) והסינק של הצ'יפסט הדרומי רותח... אני מוסיף תמונה , אני לא יודע מה הטמפרטורות של הלוח אם שלי , מה שאני בטוח זה שהמעבד שלי על 48... , אבל זה כי חם עכשיו , לרוב הוא על 44-40מעלות... , והטמפרטורה שעל 45 עכשיו היא לרוב על 40-39... ועוד דבר , האם הטמפרטורות טובות? , בקשר ל20 אין לי מושג מזה , אבל אני בטוח שזה לא הלוח אם.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by אדם לוי,

הלוח האם שלי הוא GA-8iPE 1000 של GigaByte זה יתאים? אם לא אז תביאו לי עוד מאוור מהסידרה שלהם שיתאים לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  12. היה לי כרטיס מסך שהלך לעולמו הביאו לי חדש מתוקף האחריות, אבל היה לי קירור על הכ.מסך הקודם וכרגע הוא עם המאוורר המקורי שלו השאלה אם שווה להחליף ולהחליף גם ת'משחה ? הקירור הוא : AC Accelero X2

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  13. קראתי בידיוק סיקור אחד עליו באתר של אוברקלוקרים ברוסית, ורשום שהתחתי שלו משוייפת, אך לא עד המקסימום ושיוף התחתית יכול לתת עוד מעלה או שניים, מהירות העברת החום בpipes יהיה מהיר יותר.. כדאי לשייף את זה עוד קצת?[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 15:09:04 מישהו?ממש בבקשה... אני מחכה לתשובה מכם לא מתקין אותו בינתים...

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by Freddy,

שלום חברים. אני מחפש מדריך עם תמונות אשר יעזור וידריך אותי בשלבים של הכנת המערכת.אשמח לקבל קישורים בפורום אשר יתנו לי מידע נוסף בנושא. ד"א ערכתי חיפוש בפורום אך החיפוש לא העלה דבר... תודה רבה ולילה טוב...

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by baz0r-,

עשיתי OC בעזרת התוכנה שמצטרפת לדרייברים של נווידיה (COOL BITS). לחצתי על DETECT OPTIMAL FREQUENCIES. זה העלה לי בCORE ל562 ובMEMORY ל1.52 GHZ. ההגדרות הרגילות. הן: 520 MHZ בCORE ו 1.32 GHZ בMEMORY. עכשיו, הבעיה היא שכשאשר בדקתי את השינויים ב3D MARK זה לא שינה כלום (לפני היה 4947) ואחרי 4935. זה אפילו הוריד קצת מישהו יודע למה? וגם המעלות בSPEED FAN לא השתנו. מישהו יודע מה לא עשיתי נכון? המפרט שלי הוא כזה: מעבד: AMD Athlon 3600X2 Leatdek 7900GS 2GB Ram 633 MHZ של חברת TRANSCEND מארז טריטון של ג'יגהבייט. לוח אם: GA_M55SLI-S4 ספק של טרמלטייק 400 וואט וזהו. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by Yarok,

יש לי נוידיה 9800GT מלפני שנה כמעט כבר כמה ימים המחשב שלי מתכבה לבד, בדקתי טמפרטורות הכל תקין חוץ מהכרטיס מסך שהגיע עד ל80 מעלות במנוחה ! פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר בכלל לא עובד, הוצאתי אותו פירקתי אותו וניקיתי.. זה לא עזר הוא עדיין לא עובד.. או שהוא מסתובב כמה שניות ונתקע הבאתי מאוורר מחבר ושוב אותו דבר אני חושב שהכרטיס נדפק.. יש לי עדיין אחריות.. אבל אני לא רוצה שיגידו לי שהמאוורר נדפק כי אני יודע שזה לא מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו ואני לא יכול להגיד להם שהחלפתי כי שמעתי שאם מחליפים מאוורר הולכת האחריות.. אז מה אני עושה ? תודה מראשש

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by Polonian,

יש לי כרטיס Radeon 9800 Pro 128mb של Sapphire, שבא עם PCB אדום. רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לכתוב לי מדריך צעד אחריי צעד איך לעשות לו מוד מתח, או לחליפין מכיר מדריך טוב לכך באתר חומרה כלשהו ויכול להביא לינק. תודה רבה לעוזרים, בתקווה שיהיו כאלה P:

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by adamg,

שלום רב, ימות הקיץ מכים בחזקה בירושלים, והמעבד שלי לא עומד בחום. הוא מפעיל הזעקה ונכבה. אנא מכם המליצו לי על מאורר זול, שאינו לצורכי אוברקלוינג, אלא לצורכי עבודה רגילה. הייתי בוחר בעצמי אבל איני מבין את ההבדלים בין כל הסוקטים, ואיזה מאוור מתאים למה וכו'. תודה מקרב לב על העזרה אה כן, המאורר מדגם " Field Value CPU Type AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. אני צריך שהמחשב שלי יהיה כמה שיותר שקת. המערכת מים שראיתי ב skypc לא יקרה מידי עכשיו השאלה שלי אם היא באמת שקתה ואם היא מקררת את כול המחשב ולא רק את המעבד ?!?! כתוב שרעש המשאבה שלה הוא 16 dBA (דציבלס) ושרעש הרדיאתור הוא בין 16 ל 30 dB זה הרבה מעט או מעט יחסית למאורר רגיל ?!?! http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. שלום , מצורפת תמונה שהמחלק שרשום שם הוא CPU\10 מה זה בידיוק אומר . האם זה 1:1 ? או לא ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  21. טוב אז עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ג'יפה 4 אף אקס 5200 הקיצר כרגע הגעתי ל: core clock-249.8 memory clock-300.4 טמפרטורות במצב רגיל של כמה תוכנות פתוחות ודיי הצפה של הודעות איסיקיו ומסנג'ר לח אם-33 מארז-33/32 מעבד-38 עכשיו בשני הקווים שיש בריווה טיונר של הממוריק קלוק והכור קלוק אז עכשיו מה שהגעתי,האם להעלות יותר(אין עדיין בעיות כאילו הכרטיס עובד חלק ואני לא יודע אם העלתי מספיק) אז תגידי לי באיזה אחד מהם להעלות ועד איפה מגיעים בערך כאילו כמה מגה הרץ ואיך מה שעשיתי עד עכשיו עם הטמפרטוקות.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  22. היי, יש לי שאלה, איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי? אני פשוט עכשיו באמצע שלבי שיפור זרימת אויר וקירור, ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה לעיל. תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by logicoder,

הי יש לי מעבד Athlon XP 1800+ כל פעם שהדלקתי אותו הוא נתקע, נכנסתי ל BIOS והורדתי את ה Frequency שלו עד שהוא הפסיק להיתקע הורדתי את התוכנה FreshDiagnose כדי לראות מה המעלות של המעבד והוא נתן את הנתונים הבאים: CPU: 78 c Motherboard: 44 c Power\ Aux: 74 c הסתכלתי תוך כדי על המהירות שרץ המאוורר של המעבד והוא על 4900rpm בערך (קצת יותר) הבעיה היא בקירור המעבד או בקירור של הספק? (או אולי שניהם) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by eyaffe,

שלום לכולם !! יש לי את המפרט הבא : ASUS P5W DH E6400 2GB OCZ XTC 800MHZ ASUS X850XT PE אני רוצה לעבור למערכת קירור מים, אני רוצה ש ק ט, ומתוכנן OC בינוני והנה כמה קושיות : 1. האם לקחת מערכת מוכנה כמו TT TAI CHI ? 2. אם לא אז איזה בלוק\רדיאטור\משאבה מומלצים בתקציב של עד 1000 ש"ח 3. אין לי רצון להרכיב את הכל מאפס אז כמה שיותר מוכן\מובנה יותר טוב תודה

25. יש לי מחשב מלפני 3-4 שנים: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) RDRAM 4X128mb 800Mhz Western Digital 80Gb 7200 rpm 8mb Maxtor 60Gb 7200 rpm 2mb Ati Radeon 9600 XT 128mb Creative Sound Blaster Live! Valve RICOH CD-RW MP7320A (32x/10x/40x CD-RW) LCD 17'LG 8ms אני יכול לעשות לו אוברקלוקינג? כדאי לי ?!

• 5 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים