עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the_lighting,

צריך קירור לגשר הצפוני של ds3 אין הגבלת מחיר!

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  2. טוב אז עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ג'יפה 4 אף אקס 5200 הקיצר כרגע הגעתי ל: core clock-249.8 memory clock-300.4 טמפרטורות במצב רגיל של כמה תוכנות פתוחות ודיי הצפה של הודעות איסיקיו ומסנג'ר לח אם-33 מארז-33/32 מעבד-38 עכשיו בשני הקווים שיש בריווה טיונר של הממוריק קלוק והכור קלוק אז עכשיו מה שהגעתי,האם להעלות יותר(אין עדיין בעיות כאילו הכרטיס עובד חלק ואני לא יודע אם העלתי מספיק) אז תגידי לי באיזה אחד מהם להעלות ועד איפה מגיעים בערך כאילו כמה מגה הרץ ואיך מה שעשיתי עד עכשיו עם הטמפרטוקות.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  3. Started by TARON,

אני רוצה לעשות אובר קלוק דרך דריברים מזה אומר איך עושים את זה ??? ישלי X550 כי אני רוצה שהכרטיס לא יפגע

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by K0sTa,

מה ההבדל בין השניים ומה כל אחד עושה?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. למי שראה את הדיון בתמיכה טכנית יודע שהיו לי קצת בעיות עם הכרטיס מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195062.0 בכל מקרה עקב המצב בצפון אמא שלי לחוצה להזמין מנועה את המאווררים של AC אז ירדתי לעיר לחפש חנויות נידחות בפ"ת לכו תדעו אולי עוד היה מצב והיה להם את המאווררים לא מצאתי, כמה מפתיע! (אחד ניסה לעשות לי שטיפת מוח ש-TT היא החברה מספר אחת למאווררים והיא הכי טובה והמאווררים שלה שקטים ובעלי דחיפת אוויר גבוהה...אולי כי זה מה שהיה לו בחנות : ) אבל קניתי כבל IDE מעוגל להארדיסקים ויש לי מאוורר ג'נרי 80 ממ שהדחיפת אוויר שלו לא עולה על 20 אני מאמין חיברתי את שתיהם, את המאוורר מול המעבד בתור מוציא אוויר והדלקתי את המחשב, חשבתי יוריד בין מעלה לשתיים לא יותר אם בכ…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  6. אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה המעלות של הכרטיס מסך שלי leadtek gforce 6200 עכשיו אחרי אוברקלוק ופתיחת צינורות במאמץ של ממש אבל ממש הם מגיעים ל70 ורק בניד פור ספיד הם מגיעים ל75 (קירור סטוק) זה טוב? ועכשיו בקשר למעבד המעבד שלי זה p4 2.66 socket 775 64 bit והלוח אם שלי זה asus p5s800 -vm קיצר ואלה המעלות אני בטוח שהם טובות אבל השאלה אם לאוברקלוק במאמץ של ממש המעבד שלי מגיע ל30... קיצר ניסיתי דרך הביוס והכל אבל אין שם שום מקום להעלות ואני לא יודע איזה תוכנות צריך להשתמש כדי להעלות את הfsb דרך הווינדוס אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד (וחיפשתי גם 10 עמודים קודם) ולא מצאתי מדריך טוב שיעזור לי תודה לעוזריים

• 8 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by TermiNal,

בקרוב אבא שלי בחול ובא לי להביא כמה דברים למחשב שלי. חשבתי על http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-354&catalog=343&depa=0 ביחד עם SP-94 הבנתי שיש גם מאווררי טורנאדו מאיפה אני משיג כאלו ? עכשיו ככה,יש אני ממש ממש לא רוצה להשקיע במחשב הזה אני בסך-הכול רוצה עוד קצת למתוח תOC במחשב שלי גם ככה מתישהוא השנה יהי לי מחשב חדש,יש לי זכרונות של Xeros מישהו מכיר ? גרוע בטח לא ? ולוח EPox 8k5a2+ שווה משהו ? טוב לOC ? וממממ תוך כמה זמן כבר יוספיו תפרוייקט שלי לOC Database אם מישהו יודע תוך כמה זמן מעדכנים.. תודה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by GRINFELD,

אני עוד אף פעם לא עשיתי מודינג עכשיו יש לי חודש וחצי חופש אז אני רוצה להתחיל. אני רוצה לבנות ארז מהמזוודה כמו שיש בגלרייה כאן אז רציתי לדעת אם אתם יכולים לענות לי על כמה שאלות: 1 - כמה עולה מזוודה כזאת? 2 - האם לדעתכם זה לא מסובך מדי? 3 - כמה מאווררים אתם ממליצים לשים? 4 - האם יש איזה צבע מסויים שאתם ממליצים להשתמש כדי לצבוע ? כל עזרה תתקבל בברכה.. (העלתי את התמונה של המארז שאני רוצה לעשות כמוהו)

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by Farmalot,

אהלן אהלן. לפני שאני עושה עוד נזקים למחשב... מה יכול להינזק מהמהרה של ה PCIE? ואיך ההמהרה הזו תורמת בכלל? היא גורמת להתחממות של הג'יפסט? איזה מההמהרות כן גורמות להתחממות של הג'יפסט (חוץ מהמהרה ל FSB)? מי הרג את ארלוזורוב?

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  10. אני לא יודע אם זה טוב או רע אחר וזאת הבדיקה הראשונה שלי ..... מה אתם אומרים ? אתם מציעים לי לעשות לו המהרה או שלא לגעת בו ? או שיש דרכים אחרות להעלות את זה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם ברצוני לבצע אוברקלוק למעבד שלי. ברשותי מעבד כפול ליבה פנטיום די 805 סטפינג B0, כרגע עובד ב3.33 לעומת מהירות סטוק 2.66. הקירור שלו זה קירור זאלמן 9700LED עם המשחה של זאלמן STG1. הלוח אם שאני משתמש בו הוא GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. והזכרונות הם סמסונג DDR2-667 4-4-4, כרגע עובדים ב3-3-3. וספק HEC400W. לאן אני יכול להגיע אם המפרט הנל? האם יש בכלל טעם להמשיך להעלות את המהירות? והאם ההמשך באוברקלוק יפגע משמעותית באורך החיים של המעבד שלי? ולמה לעזאזל GA-X38-DQ6 לא תומך במעבד הנל?! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. Started by urich,

שלום המחשב שלי קריר למדי חוץ מה gpu של הgeforce 6600gt שמגיע ל58 מעלות במאמץ (לא נראה לי בעייתי נכון). אבל המחשב רועש מדי לטעמי ואני רוצה להמניך קצת את המאווררים לפי חום ויש תוכנה שבאה עם הלוח שדואגת למאוורר של המעבד בלבד אני רוצה תוכנה ניטור לטמפרטורות ומאווררים שתהיה פשוטה למדי ומה כדאי לי להגדיר בה כךשיהיה שקט-יציבות- ואורך חיים מקסימלי למאווררים. כאן שאלה האם שינוי מהירות המאורר פוגעת או משפרת את אורך חייו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by DJPOWER,

היה לי אובר ל2600 וכו' הוצאתי את המחשב מהמארז חיברתי והכל , המחשב עובד אבל בביוס כתוב לי 2600 מגה הרץ ובCPU Z ובאוורסט יש לי 2000 וגם בסופר פי איי אני מקבל 49 שקיבלתי כבר 35 כלומר האובר לא באמת קיים ... למה??? תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by bizkit,

אני רוצה להגדיל את המהירות של המעבד שלי איך אני עושה את בביוס? תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. Started by Arachnia,

אני מתלבטת בין שני הדגמים : CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED עד כמה ההפרש במשקל שלהם משמעותי? לפי האתר של zalman הם מתאימים ללוח אם GA-K8NF-9 האם הגודל שלהם מתאים למארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by idanaz,

שלום לכולם משום מה נראה לי שהמעבד שלי פועל בטמפ' גבוה מידי לפי התוכנה ליבה 1 58 והשניה 48 האם זה תקין למעבד AMD 6400 3.2 GHZ יש לי מאוורר סטוק DOIDE משהו כזה יש המלצה למאוורר יותר איכותי בתקציב של עד 200 תודה מראש עידן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  17. Started by gshhar,

המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan מתח של המעבד 1.675 של הזכרונות 2.7 וגם שיניתי להם את התיזמונים. טמפ' במאמץ 46 מעלות ויציב.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by Boxster,

האם אני יכול לעשות OC אפילו קטן עם המפרט הבא: INTEL C2D E6750 לוח אם: GIGABYTE 945GCMX-S2 זיכרון:KINGSTON 1 GB DDR 2 677MHZ כרטיס מסך: HD4850 גרסאת TOXIC של סאפיר.... האם ניתן לעשות OC אפילו קטן למעבד?אם כן לאיזה תוצאות אני יכול להגיע?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. Started by Santa ^^,

עד כמה יעיל קירור פאסיבי שבא עם הכ"מ? והאם זה באמת משנה?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by amd@ati,

שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה (זה קרה פעמיים), שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by Cyb3r,

המתח של הספק שלי ב +5V נותן קריאות מוזרות: (האם ווילי יטוגן בקרוב?) עריכה: אני חושב ששמתי במקום הלא נכון אני מצטער :-X [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by zaroor,

מה ההבדל בין זה שקובעים OC דרך הביוס ידני או דרך תוכנת הלוח אם המקורי אגב חוץ מה OC לקבוע בתוכנה יש גם הפעלת NOS לתיגבור יותר חזק מה הוא בדיוק מגביר או ממהיר אם יש בחירות OC ?

23. Started by donAM,

שלום יש לי כרטיס של EVGA GTS88 שהוא עובד על 60 מעלות בXP במשחק כמו BF2 שהכל ההגדורות על HIGH הוא מגיע ל 84.. אני יודע שהם כרטיסים שמתחחמים אבל עד כמה....? האם זה בסדר או צריך לחושב על פתרון קירור .. ואם כן אשמח למלצה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. .

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by ranyr,

יש מישהו שקנה שיודע כמה היא חזקה?ובכלל אם כדאי.. הMulticolor Light Tube הארוכה...

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים