אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
רוצה קירור אוויר עד 400 ש"ח לקונרו רציתי ללכת על BT אבל אמרו שיש יותר טובים בקיצור הקירור הכי טוב שאפשר להשיג לקונרו עד 400 ש"ח והאם שווה לחכות לBT החדש? ואם כן מתי הוא אמור לצאת בארץ.? עריכה: לקרוא את זה! Scythe NINJA או BIG TYPHOON של TT? מיועד לקונרו [move]אם ללכת על הNINJA אז האם הוא שקט כמו BT?[/move]
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ציור יחודי לצביעה על הצד של המארז... דברים בסיגנון של שקיעה מהממת, ציור פנטזיה מיוחד או ציורים פרנסיסקניים (בסיגנון מיכאלאנג'לו) או כל דבר מרשים וייחודי. חושבים שיש לכם תמונה שתשבה את עיניי? רוצה להיות ההשראה למודינג שלי? אני מחכה ללינקים
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://richfiles.solarbotics.net/Turbo.html נראה מעניין... להרבה סטודנטים יש את ה TI-89... אם אתה עושים OC, שימו פה תמונות
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.gsm-international.com/ זה אתר שמוכר מארזים שעברו מודינג. האיכות מדהימה ויש לנו מה ללמוד
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רושם לי שאין הספקה , אגב יש לי ספק של 350 W העם אני צריך לקנות חדש, קניתי 7600GS של GIGABYE אני מבין שגם בגלל זה אני לא יכול לעשות OC ועוד דבר הוספתי מי 1.5V ל 1.7 V בביוס לAGP?~ תמונה על המצב http://img141.imageshack.us/my.php?image=5880gq8.jpg
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איזה ריאוסטט אני צריך כדי לווסט מאורר דלתה 80 מ"מ 1.35A לקירור מעבד ? ואיזה ריאוסטט צריך לוויסות מאוררי מארז רגילים 80 מ"מ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום בצהרים הגיע לי המחשב החדש שמורכב מ: dfi lanparty ultra-d samsung pqi tccd 512X2 (ראה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158316.0 ) amd 3200+ venice e6 ,steping: ADA3200DAA4BW LBBWE 0531EPAW and last ,giga-byte 7800gt stock zalman cooling אז ככה המחשב הקודם שלי היה מורכב עם לוח של אסוס שלא הכי הסתבכתי איתו בהגדרות של הביוס אני חייב לציין שאני עובד במחשבים הרבה שנים וביוס מפוצץ כמו של ה dfi עוד לא ראיתי(מפחיד) בכל אופן רציתי לשאול איך אני מתחיל אוברקלוקינג למעבד? מתחילים קודם עם המעבד או עם הזיכרון (אגב) ? עוד משהו קטן שנוגע לכרטיס מסך..הרצתי 3dmark שכל המחשב בסטוק וקיבלתי: אגב עוד כמה דברים קטנים שיש לציין מבחינת קירור הזמנת…
-
- 46 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בדקתי את הטמפרטורות בזמן משחק ,המעבד 80 מעלות והכרטיס מסך 55-60 מעלות יש לי לוח אם , מעבד , ספק כוח וזכרונות חדשים יש ריח של חום וחשמל בזמן משחק זה בסדר ? זה בעיה? או שזה סתם ריח של חומרה חדשה וזה יעבור? המחשב שלי: GeForce GTX 1070 G1 Gaming Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte X570 Gaming X
-
- 27 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המהרתי את הכרטיס (שהוא של אטי מהחברה דרך אגב) מ270 מהירות זכרון ל330 ועשיתי בדיקות יציבות וזה יציב לגמרייי ואני לא מקבל יותר מ300 נקודות ב3DMARK2001 ולא רואה ממש הבדל בFPS...... מה עושים!??!?! מעבד 2500+ יעזור?? יש לי עכשיו 1500+ עם 512DDR333
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר המארז הוא מידי טאור עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי 1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך 2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס נ.ב חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422
-
- 6 תגובות
- 481 צפיות
-
-
1. מעבד ב4-7 מעלות Athlon 64 X2 4800+ AM2 2. כרטיס גרפי בסביבות 80 Leadtek WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E השאר יציב... תודה וגם םא בא לכם ואתם יכולים תענו על השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מכיוון שאני רואה כל הזמן את אותם מארזים פשוטים וזולים הנמכרים בארצינו ... הייתי שמח לקבל יותר מידע ומקומות שניתן להשיג מארזנים שונים , וליצור מעין מבחר ומיגוון גדול יותר של מארזים . למי שיש לינק או כתובת של יצרן , משווק, או כל דבר אחר , ישאיר בטובו בת'רד הזה את הפרטים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום שלום, המפרט שלי מופיע למטה. יש לי כמה שאלות בקשר לOC שאני רוצה לבצע: 1) שמתי לב כשאני עושה OC רציני למעבד (מ2000 ל2300 ומעלה...) אז כשאני נכנס למשקחים כבדים- כדוגמא FARCRY - אז הם מקרטעים מבחינה גרפית- ניסיתי להכניס עוד מתח למעבד, לא עזר, ניסיתי לשים את התזמונים של הזכרון למהירות סטוק, לא עזר, עדיין מקרטע- ובדקתי שזה לא קשור לכ.מסך- כי כשהמעבד לא מומהר אז הכל עובד חלק. מה הפתרון? 2) שמתי לב שהגבול שאני מגיע לOC של הכ.מסך הוא ממש קטן (אני מגיע לאיזה 435 לליבה ו480 לזכרונות) , מעבר לזה במשחקים כבדים הארטיפקטים מתחילים לחגוג. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לעבור את המחסום, הבנתי שאין טעם לעלות FSB לחריץ הAGP- אבל אולי לעלות מתח לAGP? ואם לא- מה אני יכול לעשות? (וזא…
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
ישלי מחשב ישן יחסית ששדרגתי עם השנים. לוח Asus P5B 2ג'יגה של זכרון ומעבד אינטל E5700 עד לפני כמה שבועות המחשב עבד מעולה עם OC של 3.8Ghz במכפלה של 12 ו316Mhz FSB הזכרונות עבדו על 1:1.25 שזה התדר המקורי בקירוב ואז התחילו ריסטים אבל לא ריסטים בזמן מאמץ! אלא כשאף אחד לא במחשב :s05: בדיקות מאמץ עברו חלק! (בדיקות של שעה שעתיים) הטמפ' מעולות כמו מתי שעשיתי את הOC (כמובן בזכות תחזוקה שוטפת - ניקוי הקירור והחלפת משחה) פשוט בבקרים כשאני קם פתאום אני רואה שהמחשב במסך בחירת יוזרים וכשאני נכנס למשתמש זה כותב לי שגיאה. בדקתי בEvent Viewer ולפני כל Critical (שזה הריסט) יש Warning(או כמה) שאומר את זה אחרי איפוס הBios המחשב עובד.. לא היו ריסטים.. אבל מה הבעיה? למה פתאום הריסטים? ועוד במ…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב מבצע ריסט באופן פתאומי לאחר מאמץ, (באמצע משחקים) לפני כמה ימים ניסיתי לבצע OC למעבד, העלתי באס בלבד מ 200 ל 240 , בלי לשחק עדיין עם זכרונות וכאלה. יום למחרת אחרי שהמחשב נראה לי יציב עידכנתי ביוס, וראיתי שההגדרות חזרו לסטוק. ה240 חזר ל 200. ומהירות המעבד חזרה כמובן ל 2000mhz - מעבד 3800X2 ועכשיו בימים האלה לאחר שעידכנתי את הביוס המחשב מבצע ריסט (כנראה כשמתחממם יתר על המידה במאמץ), חשוב לי להזכיר בכשהמחשב היה על OC הוא לא ביצע ריסטרטים, אלא רק אחרי שעידכנתי את הביוס, עידכנתי דרך תוכנת WinFlash המאפשרת לעדכן ביוס ללוחות DFI דרך הוינדוס. אגב, מהם הטמפ' המומלצות ללוח אם, ול- north bridge . המחשב נמצא במארז compucase 6a21 עם מאוורר שבא איתו, מאחורה מוציא …
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה בגלל שבארץ מאד חם במיוחד בקיץ אז חשבתי על פיתרון זול יחסית ושיהיה פיתרון טוב. אז ככה, חשבסתי לעצמי מה הדבר שמקרר הכי טוב והכי נפוץ ? מזגן מן הסתם, אז למה לא לחבר מזגן למחשב בצורה כלשהיא ? כבר יש דברים כאלה אך הם יקרים מאד, אז מה שאני חשבתי זה לקחת מזגן נייד כזה קטן (בטוח יש משהו כזה והוא לא עולה יותר מידי) ולחבר אותו למאורר של המעבד שיכניס אוויר ישירות וככה יקרר את כל העסק ויסיר את המגלבה של טמפ' החדר דגבוהה מאד בישראל... אז זה רעיון שעלה לי היום וצריך לבדוק באמת על המזגנים הקטנים האלה אני בטוח שראיתי דבר כזה איפשהו... כמו כן אפשר לחבר לזה את המחבר הזה של TT: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579 זה יקל על העסק, אז…
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להשקיע בצד האסטטי של הלופ, ושל עוד מספר אלמנטים שמציקים לי (כבלים למשל). בתוכנית: 1. צנרת קשיחה. 2. החלפת ה-TOP של המשאבות מה-DUAL של BITSPOWER לשני SINGLE TOPS (של EK?). 3. חיבור המשאבות והמאגרים (יהיו עכשיו שניים, אחד לכל משאבה) לדופן המארז. כנראה שיצריך קדיחה בדופן המארז בשביל ה-MOUNT ומעבר לצנרת. 4. העברה של חלק מהצנרת מאחורי המחיצה (כנראה שלא צנרת קשיחה, גם ככה לא רואים שם). 5. הסלבת החוטים של המשאבות. 6. מאריכים מוסלבים לכל הכבלים של הספק. 7. אולי אולי אולי להחליף זיכרון. בזמנו קניתי את ה-32GB הכי זולים שמצאתי, וגם זה היה במחיר מטורף. היום בפחות מזה אפשר למצוא 64GB יותר מהירים. 8. בלוק ללוח האם. לא היה כ…
-
- 102 תגובות
- 15.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , פותח ת'ראד חדש ובו נוכל לדלות מידע על איזה סטפינגים קיימים היום בחנויות ברשת עבור מעבדי AMD השונים 1700 - 2800 . מקווה לשיתוף פעולה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מריץ Sisoft sandra או Speedfan, שניהם מדווחים לי על רכיב שאין לי מושג מהו ושהוא חם מידי (70 מעלות) מישהו יודע מהו הרכיב הנ"ל ולמה הוא כ"כ חם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני כבר חודשים נאבק עם המאוורר צ'יפסט של הלוח אם שלי, גורם לרעש מחריד. האמת שזה לא פעם ראשונה שאני נתקל במאוורר צ'פיסט קטן שעושה רעש אדיר. ניקיתי אותו עם ספריי לחץ אויר וגם שימנתי עם ספריי אחר וכך הצלחתי לפתור את הבעיה ליומיים בלבד והוא שוב פעם מרעיש. שאלתי היא מה אתם אומרים על מוצר הקירור של THERMALTAKE שבו יש שני רכיבי קירור אחד לצ'יפסט הצפוני והשני לצ'פיסט הדרומי + פנל לצד האחורי של המארז עם מתג לכיוונון מהירות המאווררים של 3 רמות. יש להזכיר שאני רוכש מארז עם סירקולציה לא טובה במיוחד וגם מתעסק עם אוברקלוק Thermaltake Extreme Spirit North & South - עולה 85 ש"ח קישור: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1899.htm אני מתלבט בין זה לבין מוצר אחר שזה מאוורר עם לד…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיוון שרכיבי מחשב נייד הם בעלי מעטפת הספק נמוכה יותר מרכיבי מחשב שולחני ניתן להסתפק בקירור פסיבי\הייברידי. חשבתי לרכוש מחשב נייד, להוציא ממנו את כל הרכיבים, לחבר למעבד קירור פסיבי\הייברידי ולהרכיב הכל במארז מחשב נייח. התוצאה: מחשב יקר, חלש יותר אבל שקט! האם יש דרך לרכוש רק את הרכיבים של הנייד ללא המסך, מקלדת והפלסטיק?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
בתקציב של 3,000 ש"ח לשילוש בלבד, איזה שילוש של לוח-מעבד-זיכרון טובים ל-OC הייתם קונים? אני בכיוון של AMD, אגב. ושאלה: מה ההבדל בין AXP "רגיל" ל-AXP MOBILE?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא יודע אם זה במסגרת החוקים או לא. אבל ,האם מישהו מכיר ספקים המוכרים את המוצרים עליהם אנו מרבים לדבר פה ? אני מחפש חנות המוכרת את ה AX-7 (לפנדה אין במלאי)
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מממ אני מדבר על משהו זול לא כמו חנויות מחשבים שמוכרות כל בלוק במחיר מפוצץ אני צריך את הכי זול ועדיף שיהיה מרוכז בחנות אחת (משמע לא ללכת לקנות משאבה בחנות חיות, רדיאטור במוסך לאופנועים וכו' - גם יקר וגם סיפור) תודה
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-