אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
הבנתי שישנם מאווררים שנועדו לעבוד בכיוון אחד. מצאתי כאן ב Features http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=23614 הערה: Equipped with a silent, large air volume, and long life 14 cm fan that draws hot air out quickly to ensure the system cooling efficiency. בנוסף מה דעתכם עליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז התחלתי לשחק קצת עם ה- AI7 , אז אחת הפונקציות היא GURU OC , ז"א אני מעלה את המהירות הבאס (לדוגמא מ200 ל 214 ), ואז מהירות המעבד עולה (במקרה זה מ2800 ל3013 בערך...) ולשאלה : למה בעצם אני צריך להעלות גם את המתח למעבד???? ולמה לכרטיס מסך יש אפשרות של העלאת מתח בלבד? מצטער אם השאלות טיפשיות - אני מנסה להכנס לעסק מקווה להשתפר תודה ???
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי את ה VANTEC כשנה ובשבועיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור ! בהתחלה לא ידעתי ממה הרעש נובע, ולאחר בדיקה הבנתי שמודבר במאורר של ה VANTEC. עצרתי אותו תוך כדי שהוא עובד והרעש נפסק, וז הבנתי שזה הוא ! עכשיו ניסקיתי היום את כל המשחב מאבק, וזה לא עזר בכלל. זאת בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי לא ? יכול להיות שהמאורר הולך למות ואלו התסמינים ? והכי חשוב האם יש דרך לפתור את זה ? תודה למי שיענה. כמו כן אני חושב על להחליף מאורר פשוט, אבל זה 60 MM אם אני לא טועה ולא נראה לי שיש לי משהו כזה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שהיה לי עם הכרטיס מסך (HIS HD5770). שמתי לב שהכרטיס מרעיש בצורה מטורללת כאשר הוא מתחיל לעבוד, ישר על 100% במאוורר... אז בדקתי את הטמפרטורות והוא מגיע ל 100 מעלות תוך כמה שניות. (כאשר ב idle הוא ב 50) אז ניסיתי לנקות אותו, זה עזר בכמה מעלות אבל עדין נושק ל 100 ועובר אותו אחרי זמן מה. אז ניסיתי לשים משחה טרמית, שמתי לב שהמשחה שהייתה שם הייתה עדין רכה ולא מתפוררת, זה לא עזר. חיפשתי באינטרנט אם מישהו פתר את זה ומצאתי אחד שסיפר על זה שבעצם הקירור לא יושב טוב ובגלל זה החום גבוה, אז בדקתי ושמתי לב שבאמת אין ממש לחץ רציני על הקירור, חיפשתי דרכים להגדיל את הלחץ והבנתי שאם אני אגדיל את המרחק של הספייסירים זה יגרום ליותר לחץ על הקירור (אלו …
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר מקרר קטן שפעם קיבלתי מקוקה קולה (לפני משהו כמו 4-5שנים) והמאוורר שלו התחיל לעשות רעש בזמן האחרון עכשיו אני רוצה להחליף לו מאוורר הגודל של המאוורר הוא 120MM ופתחתי לראות עם כתוב על המאוורר הקיים את הנתונים שלו וכתוב שם רק את הדברים הבאים : YAHENG BRUSHLESS DC FAN YD1225MS DC12V 3W YAHENG ELECTRONIC CO.LTD זה כל מה שכתוב שם. עכשיו אני חשבתי לקחת מאוורר 120MM של נוקאוטה שאני יודע שהם ממש שקטים וגם די חזקים אבל אני ל איודע עם הוא מספיק חזק. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי יש לי כרטיס מסך של Nvidia Geforce Fx 5200 ועכשיו עשיתי לו OC דרך התוכנה RiverTuner ואז שאני נכנס למשחק CS(למכירים) אז אני רואה פאקים בגראפיקה למשל במקומות שיש צל ובמקומות חשוכים אז יש בליטות של עיגולים שחורים ועיגולי אור כזה שלא היו לפני כן... אז איך מבטלים את האובר קלוק כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך אז תגידו לי על כמה לסמן בתוכה הזאת כדי שזה יחזור לי למצב שהיה לי לפני הOC בבקשה תעזרו לי .. תודה למי שיפתור לי את הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש המלצה לקירור כ. מסך 8800GT, כרגע מקורר ע"י TT DUORB שלאחרונה אחד המאוררים התחיל להרעיש.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
ערב טוב , אני חייב בדחיפות להחליף את הקירור סטוק שלי במשהו נורמלי . תקציב עד 150 ש"ח. עדיפות גבוהה , לקירור עם מקום ל120 מ"מ. לא חובה עם מאוורר . BUILT-IN תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם זה טוב לעשות לכרטיס מסך OC דרך NTUNE או RIVATUNER? ואיזו תוכנה יש יותר טובה לבדיקת הטמפרטורה אני משתמש כרגע ב SpeedFan
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
יש ללי שאלה.. אני רואה בפורומים בחול בעיקר שאנשים מגיעים לאוברקלוק עם שתי תוצאות תוצאה אחת עם כול החיבורים במחשב (כול הusb וכו וכו) ותוצאה שנייה בלי כלום חוץ ממסך מה הקטע פה?? כאילו מה משנה ללוח או לא יודע למה עם כול המחשב מחובר להכול או רק המסך ומהקלדת? מישהו יכול להסביר כמו שצריך... תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
התמונה הזאת צולמה כשהמחשב היה ב100% load (לפחות ככה היה רשום במנהל המשימות...) המחשב הוא Celeron 300mhz ויש 4 סטיקים של זכרונות 2 של 32מגה 2 של 64 כולם מחברות שונות.... הלוח הוא VB-601 של חברת First International Computer (?!?!?!?!?!?!) קיצר זה נראה לי קצת חשוד, המחשב בן בערך 12 שנה, החיישנים נדפקו או שזה הגיוני ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הקירור הנ"ל בגרסא REV.A, והיא לא תומכת סוקט AM2. אני מתכנן לקנות עוד מאט מחשב שמשתמש בסוקט AM2, אבל אני רוצה להשאיר את הקירור כי הוא מעולה. יש דרך לקנות את הקיט [לא כולל הקירור] שתומך בסוקט AM2 בשביל שאני לא אצטרך להשתמש בקירור הסטוק או לקנות קירור חדש? בקרוב אמא שלי טסה לארה"ב אז אם יש קיט כזה שאפשר לקנות משם אז בכיף עריכה: מצאתי RETENTION BRACKET שיש לי כבר [זה שלא תומך], אז מניח מניח שיש את זה של הגרסא החדשה. עכשיו רק צריך למצוא אותה. תודה לכל מי שיעזור לי לחפש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
על איזה מהירות אני צריך לשים את המאוורר של הכרטיסמסך שלי במצב מנוחה? 8800GT inno3d OC edition 650/950 כשב-40% מהירות מאוורר הכרטיס (במנוחה) על 58 מעלות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
בינתיים אחרי שמכרתי את ה7600GT ועד שאחסוך ל8800GTS , אני משחק בקקה עם 7100GS PCI-E ,TURBOCACHE 128MB up to 512 הכרטיס בSTOCK עובד על 350\1000 עם קירור פאסיבי , התקנתי עליו מאורר ועשיתי עליו OC ל465\1650 כל זאת והוא לא עובד את ה55 מעלות במאמץ. הכרטיס מוציא ב 3DMARK03 1350@2450 מעבר לתדר המצויין הכרטיס נחלש ומוציא פחות ב3DMARK ,ואם אני מגזים אז גם יש ארטאפקטים. השאלה שלי היא האם יש דרך להוציא מהגרוטאה הזאת יותר? איך מעלים מתחים? עושים FLASH? חיפשתי ולא מצאתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
יש לי מארז מידגם: NZXT ALPHA BLACK ויש בו 3 מאווררים 120 מ"מ קידמי+אחורי+צדדי בדלת המארז אבל הטמפרטורה בתוך המארז היא 42 מעלות כרטיס המסך מידגם GEFORCE 9600GT OC נימצא בטמפרטורה של 44-46 מעלות ומעבד עים TT MINI-TYPHOON עומד על 30-33 מעלות אני מחליף את כרטיס המסך ל-4850 אני רק מחכה שיגיע וידוע שכרטיס מסך זה חם יותר מהכרטיס שיש לי מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה הסבר קצר על התוכנה הזו. אני רואה שם נתונים אבל אני לא יודע מה הולך למה. יש שם נתונים כמו: Temp1 Temp2 Temp3 Temp HD0 Core הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהנתונים הולך. ד"א, האם התוכנה הזו אמינה או שמומלצת תוכנה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם gigabyte 965p ds3p (הוא טוב בכללי ל OC?) מעבד intel e6300 אני צריך בלוק קירור מים ל CPU תקציב 200-300 תודה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
לחלק מכרטיסי ה Radeon 9800SE היתה אפשרות לצרוב ביוס מיוחד שמאפשר softmod ל Radeon 9800 Pro. הכרטיס שלי הוא Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT ורציתי לדעת אם למישהו יש לינק לקובץ ביוס פלאש שאני רושם עליו. או איזשהו ביוס הכי מעודכן מהאתר היצרן(אני לא מוצא) לכרטיס שלי תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
Arctic Silver Thermal Adhesive IS NOT intended to be used between a CPU and the CPU heatsink. זה ציטוט מהאתר של החברה. אם כך איך זה אמור להחזיק? אם זה לא אמור לבוא בין העבד ילחידת הקירור, אז איפוא???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מפנה ומנקה את החדר ממה שלא נחוץ ומצאתי רדיאטור עם מאווררים שהכנתי פעם למערכת קירור מים. הרדיאטור הוא של אוטו, קניתי בחנות יד שניה, נבדק ולא דולף. הוא מגיע בCASE עם 8 מאווררים 80ממ 4 מקדימה ו4 מאחורה. יש גם לדים ירוקים שמאירים אבל לא רואים אותם בתמונה. כל אלה נמסרים בחינם אין כסף, רק דרושה אסיפה ממני בירושלים. אפשר גם לאסוף מתל אביב. gavrielpaz@gmail.com בפייסבוק או במייל http://postimg.org/image/coss4zp7x/ http://postimg.org/image/k61zk7er1/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. הזמנתי קירור לסטיק זכרון.. לדעתכם זה באמת עוזר? או שזה סתם חתיכת ברזל על הזכרון ששומרת את החום בתוכו? מה זה באמת עושה? סתם לידע כללי ד"א הזמנתי של Tt..זה טוב? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/Thermaltake_Copper_HEAT_SPREADER.jpg
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
טוב בדיוק התחלתי לעשות את ה OC הראשון שלי יש מצב לרישימה של כל התוכנות המומלצות שצריך
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-