עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuyudodo,

טוב אז רכשתי לא מכבר אטלון 1700 טי-בריד גיגה בייט 7vax זירכרונות 333 ספינקס משהו.. עכשיו אפילו שאני מעלה תאפאסבי ל145 והטמפ 42 הווינדוס עושה בעיות קטונות כמו לא למצאו כל מיני קבצים וכאלו.. ד"א לא פרימטתי אחרי השידרוג למישהו יש פתירון?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  2. כי הביצועים אצלי לא כמו שהם אמורים להיות והAUX על 81.......וגם המעבד על 57 כשהוא נח והלוח על 38

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אצלי במשהו כמו 6-7

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היום הוא יום חם וזה עוד כלום לעומת מה שהולך להיות הקיץ, והכרטיס מסך של עומד על 53 מעלות שכאשר הוא עובר את ה 49 אז הוא עובד לאט יותר... המעבד שלי על 53 גם כן וכל זה כשהמחשב לא בפעולה כבדה...רק IE פתוח... המאוור שיש לי על הכרטיס מסך והמעבד הם האורגינלים שקיבלתי ועל המעבד מרחתי משחה תרמית. יש לי מאוורר מקדימת המארז, ועוד מאוור בצד של המארז כמה שיותר בסוף. מה אני יכול לעשות?? כי זה גם המעבד וגם הכרטיס מסך... ??? ??? אני ממש לא רוצה לדעת מה יהיה עוד חודש :AR15: :asthanos:

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by manbot,

שלום לכולם אני צריך עזרה מאוד קטנה בפרוייקט שאני מתחיל לעשות בקרוב אז אני רק צריך שמישהו שבאמת יודע\פתח פעם את העכבר http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=304 יענה לי. אני רוצה לדעת איך לפתוח אותו כי אני לא מוצא שום ברגים. ???

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by rel81,

הי אנשים אני חדש כאן... וכאן גיליתי לראשונה את הOC... ח"ח.. אני מחפש תוכנה לOC למעבד ואני לא מוצא.. אז אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אודה לכם... [glow=red,2,300]* הכל תלוי בעונה ובטיב השכנה....[/glow]

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by gryffin,

OK, כפי שאתם יודעים לפני כמה זמן קניתי את ה Vantec AeroFlow AMD. לקחתי את המחשב שלי לפנדה כדי שירכיבו אותו שם, ורציתי שהם יראו את הטמפרטורה של המעבד, הטמפ' הייתה על 27 מעלות. כהגעתי הביתה מיד אחרי זה בדקתי והטמפ הייתה בסדר, 30 מעלות. מאז בדקתי כל כמה זמן את הטמפרטורה וראיתי שכל כמה ימים היא עולה ב 2-3 מעלות, וזה מאוד מוזר. היום הטמפרטורה על 45 מעלות, מה שממש לא מוצא חן בעייני ואני הולך לדבר עם פנדה בקשר לזה. אני חושב שהבעיה היא שהם לא שמו מספיק גריז טרמי... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול הוצג מוד קטן וחביב ל SBLIVE - שליטה על הVOLUME עין כפתורים חיצוניים - זאת ע"י חיבור כבל לפינים מסויימים על הכרטיס. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422185,00.html

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אני ישאל כאן, Epox 8RDA+ עם מעבד AMD ATHLON XP 2100+ יתן מכפלה פתוחה? ואם לא אז איזה מעבד כן יתן מכפלה פתוחה ויוכל להגיע ל-170MHZ FSB? {אבל שהמעבד יהיה מעל ה-AXP2000+, כולל} תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sAXIn,

המעבד המדובר אצלי יותר מחצי שנה, הוא רץ יפה על EPOX 8K3A ניסיתי בעבר 2 נסיונות פתיחת המכפיל אך שתיהם ללא הצלחה, הבעיה שלאחר חיבור נקודות הL1, לאחר חצי שעה של PRIME פתעום המחשס נתקע עושה RESET וחוזר למכפילים של 11 (בסיסי) ומעלה (ז"א =-> L1 מקוצר לגוף) לא משנה..... עד לפני שבוע הייתי על WIN98SE הייתי על 12X141 = 1692 יציב בלי שום בעיות .... הXP PRO לא אהס את זה עד מאוד עכשיו על 11X141 = 1551 שזה כלום ... (למה הוצאתי 300 ש"ח על SLK800 ???!!!) השאילה למישהוא שביצע פתיחה מוצלחת של Palamino ושמחזיקה לאורך זמן 1. מה החומר המועדף לבידוד ה"חורים" הקטנים בין ה L1 ? 2. מה החומר המועדף לחיבור הגשרים (L1) , והיכן ניתן להשיג ? 3. שאר המלצות יתקבלו בחום!!!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by ccc,

מוכרים כאלה בכלל? רק את המרובע זה אמור לעלות שני שקל מוכרים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ועוד שאלה, האם הארטיק סילבר 3 שווה 100ש"ח כולל משלוח, למה יש לי AX7 ומאורר ENERMAX 80mm והטמפרטורה במאמץ מגיעה ל58 מעלות, ובidle ל50-52 להוריד את הסינק ולנקות? או לקנות ארטיק סילבר? בזמנו ביולי 2002 קניתי את המחשב ואז כל מה שהיה לי היה פד טרמי, שקיבלתי עם המעבד, והטמפרטורה המקסימלית היתה 50 מעלות במאמץ... ד"א, ניקיתי את הסינק מפול אבק, אבל זה לא עזר כל כך...(בלי להוריד אותו מהמעבד...)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. טוב אז הלוח תקין והכרטיס מסך תקין והכל עובד : תמונות -

• 103 תגובות
    • 9.5k צפיות
  14. האם הוא טוב מספיק או צריך לקחת משהו אחר ... החלקים שיהיו הם: gigabyte 7vax 256MB 333MHz Winbond AMD XP 2000 אני קונה ב PCHARDWARE האם הקירור שהם מביאים הוא מפיק טוב??? תודה רבה לעוזרים.... *** האם זה משנה איזה משחה טרמית אני ישים????

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  15. אוקי אז הרגע המיוחך הגיע וסוף סוף סיימתי את הייצור של הבלוק הראשון אז הינהו במלוא הדרו D: כאן ניסיתי לייצר עוד אחד אבל לצערי נשבר הקרסום באמצע :< הינה המשאבה + הRELAY + הבית שאני מתכנן לטרנספורמטור 220->110 (המשאבה עובדת על 110) כל הרעיון הוא : לגרום למשאבה לעבוד רק כשהמחשב דלוק , היא נדלקת ברגע שהריליי של ה12+ מספק מתח ונכבת אוטומטית כאשר הוא מפסיק , כך אני מונע בעיות כמו זאת שקראה לMAPHISTO ולבעיות כמו : לשכוח להדליק המשאבה כאשר מדליקים את המחשב :> . המדריך לחיבור RELAY : http://www.bit-tech.net/article/100/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Kriz,

מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.gideontech.com/guides/HD_VU/index.shtml

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אוקיי אני יתן כמה פרטים על זה ותגידי מה אתם חושבים... עכשיו זה נעשה בצורה מאוד דומה לקירור מים רק עם חומרים אחרים.... המעגל סגור וממוחזר... יש לי מיכל שבו דחוס חנקן נוזלי מתוך המיכל מוזרם לבלוק שמקרר אותו בסביבות -20 ומטה מעלות עכשיו החנקן שיוצא מהבלוק מגיע לקומפרסור שדוחס את החנקן שוב לאותו מיכל... זה אפשרי ואני יודע שזה אפשרי כיוון שאבא שלי הציע לי את זה והוא מבין.... עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שצינורות פלסטיק כמו שכולם משתמשים פה אמידים לקור מהרמה הזאת והם יסדקו.... לכן יש פה את הבעיה של ראות של הזרימה לבלוק... ובמקרה שקורה משהו והזרימה מפסיקה אני לא יוכל ממש לדעת... טוב תנו הצעות ותגידו מה אתם חושבים... בתאוריה זה אפשרי...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מממ עכשיו כדאי לקחת את המאורר שקיבלתי מחבר שלי עם ההיטסינק.. שעשיתי לו בדיקת קירור ככה עם בטריה והוא מקפייאאא את ההיטסיק תוך שניות הוא קטן יחסית.. אבל מגניב.. ממ לכרטיס מסך שלי יש רק היטסינק כזה עצבני כזה.. ותמיד שאני נוגע בצד שני של הכ.מסך ( לא בצד שכל הדברים וההיטסינק.. אלה למטה) במקום איפה שה GPU אז זה ממש רותח.. אין לי שום דבר לבדוק טמפ'? אז כדאי להחליף בינהם.. ? יהיה שיפור או משהו? כאלו בחום.. או סתם לעשות בשביל הכיף כי המאורר לא מרעיש וזה לא יכול להזיק? או שכדאי להשאר עם הזה שקיבלתי עם הכרטיס מסך כי זה מספיק לו.. אה כן יש לי GeForce 2 Mx200 אין לי מושג של איזה חברה.. עם 64 מגה ושאלה.. משחה טרמית אני יצתרך ? כי אין לי ממש בהשג יד.. אבל יש קצת על ההיטסי…

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by Suma :D,

שלום, אני נוסע לארה"ב בחופשת הפסח ורציתי להביא משם מערכת קירור מים רצינית. אני עושה אוברקלוק רציני.. ורוצה קירור חזק ושקט! המערכת שלי: AMD Athlon XP 2100+ AIUHB 0302 EPoX 8RDA+ 2x512 Corsair PC3200 (אני מביא מארה"ב) MSI GeForce 3 Ti 200 @ 255/550 (עם מאורר 80 מ"מ עליו וביוס צרוב ) בקיצר, אם תוכלו להמליץ לי על מערכת טובה בבקשה בסביבות ה250$. תודה! נ.ב. שמעתי שהכי מומלץ זה מערכת של Inovatek או Swiftech.. תמיד אפשר לחדש לי תודה, והמשך גלישה נעימה.

• 67 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by tinkerball,

שלום לכולם. היה לי על המעבד(AMD2000,לוח-ג'גבייט VAX) וולקנו 7+ ועכשיו החלפתי ל-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD,השאלה שלי היא האם המאוורר החדש מתאים לתושבת או איך שקוראים לזה איפה שהוולקנו 7+ ישב? אני פשוט מכניס אותו וזהו או שדרוש שינוי ועוד שאלה היא האם המאוורר הזה יותר גדול מהוולקנו 7+?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by sgsg,

אני קונה מעבדים AXP 2400 ו AXP 2000 שניהם ללא כוונה ל OC. איזה מגופי הקירור יתאימו לו יותר? או שבכלל משהו אחר נראה לכם מתאים? לוולקנו 9 יש את האפשרות של הורדת מהירות המאוורר אוטומטית, גם ל 7+ יש אופציה כזאת או שחייבים ידנית לבחור רמות? איך שניהם מבחינת רעש? אני לא רוצה להוציא יותר מהמחיר שלהם על גופי קירור, אז אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ללא אובר קלוק וללא כלום על הפנים ראוי לציין שהוא על המהירות הכי נמוכה אבל עדיין אין הבדל בין המאורר הזה לבין המאורר שהיה לי שקניתי תמחשב חוץ מהרעש של הוולקנו והעלות שלו

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  23. Started by GRINFELD,

אני עוד אף פעם לא עשיתי מודינג עכשיו יש לי חודש וחצי חופש אז אני רוצה להתחיל. אני רוצה לבנות ארז מהמזוודה כמו שיש בגלרייה כאן אז רציתי לדעת אם אתם יכולים לענות לי על כמה שאלות: 1 - כמה עולה מזוודה כזאת? 2 - האם לדעתכם זה לא מסובך מדי? 3 - כמה מאווררים אתם ממליצים לשים? 4 - האם יש איזה צבע מסויים שאתם ממליצים להשתמש כדי לצבוע ? כל עזרה תתקבל בברכה.. (העלתי את התמונה של המארז שאני רוצה לעשות כמוהו)

• 4 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים