אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אני אולך לעסות כירור מים מעולתר ואני צריך מקום(או מישהוא) שאפשר לכנות ממנו רדיתור משאוות מים וסוקת למעבד(שמתי שיש מישהוא שמוחר ב150 אבל אני לא זוחר איך כוראים לו) תודה מרוש נדב עריכה: אגב אני יחול להסיג משאוות מים אבל היא חלשה יחסית (עם אנ יסים אותה בקלי מים ואני יקון אותה למלע עז היא תעיף מים לגובה של שנים שלושה סנתימתרים לא משהוא רציני אבל אני בחולזות אני מעונין לדעת עם זה שווה משהוא)
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מאוורר חדש של המעבד כולל היטסינק ואני רוצה להוריד את הקירור סטוק של הפנטיום 4 מיהשו יכול להסביר בפירוט איך אני עושה את זה בלי לפגוע בלוח אם או במעבד???
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הלוח מאוד מסובך לOC (אני יודע) ואני מבקש עזרה מאיפה להתחיל (הלוח נקנה כיד שניה "חדש" במחיר מצחיק) ואני לא יודע מאיפה להתחיל. קראתי את המאמר לOC אך בביוס שלי כל השמות שונים ועוד מלא אפשרויות שאין במאמר. על המעבד מותקן BT שהטמפרטורה שלו 45 מעלות ללא מאמץ. (לא יודע כמה זה טוב) שיניתי בביוס את הזכרונות ל 4 4 4 12 כמו שרשום על הזכרונות. לפני זה היה בביוס 5 5 5 15. זה בסדר מה שעשיתי? עשיתי OC לכרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 והוא הוציא לי ב3DMARK05 תוצאה של 6900. המעבד עכשיו על 640 והזכרון על 1550 (אני בטוח שאפשר עוד) ללא OC היה 5950. את כל חלקי המחשב יש במפרט בצד. אם צריך עוד פרטים רק תגידו... תודה מראש על העזרה!
-
- 12 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון ,אבל כאשר אני מעלה את המכפלה של המעבד הנ"ל מעל 10.5 ,המחשב לא נדלק וכאשר אני מאפס את הביוס אני מקבל הודעה : The CPU core tu bus ratio or VID configuration failed אני לא מבין מה אני לא עושה נכון , ניסיתי גם להוריד את ה-FSB ל-200 ולא עוזר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קניתי היום את המאוורר והוא הוריד לי 5-7 מעלות בערך זה טוב?
-
- 10 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם פתיחת הקירור של הכרטיס HD4870. הצלחתי להוציא את כל הברגים בעזרת מברג שען, חוץ מבורג אחד עקשן שמסרב להיפתח, מרוב מאמצים וכח רב הבורג קצת נאכל. האם יש דרך לפתוח אותו מבלי לגרום נזק מיותר לכרטיס?. העלתי את התמונה כדי תבינו לאיזה ברגים אני מתכוון. הכרטיס של חברת gigabyte. תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך 8800gts 320bit ולא הg92 של bfg על הכרטיס יש קירור של bfg, הטמפרטורה של הכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 67 כהמחשב לא במאמץ ושהמאוור פועל על %100 בriver tuner ולאחר ששימנתי את המאורר. 1א-השאלה שלי היא אם אני ארכוש קירור חיצוני הוא יהיה יותר טוב מהקירור של bfg ? 1ב-יכול להיות שרק מריחה טרמית חדשה תפתור את הבעיה?. יש לי q6600,בהתחלה רציתי לקנות קירור מפוצץ כגון cm v10 או thermalight 120 ultra 2א-אך לאחר קריאה בפורום השכלתי להבין שעם קירור Mugen II אני אגיע לאותם תוצאות האם אני צודק ? 2ב-והאם כאשר אקנה את הקירור החדש אצטרך לקנות משחה טרמית חדשה ולמרוח אותה? האם הקירור מים הזה שווה -http://www.skypc.co.il/pl_product~RL-EUL-GBU1-GP~18~0.htm 2ג-נראה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה ופשוטה.... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן חברים אני לא יודע אם זה ממש קשור לפה אבל זה משלוח עם קירור מים לכן פרסמתי פה אם זה המקום הלא נכון אשמח מאוד אם תעבירו למקום המתאים.. ------- יש לי בעיה ממש מוזרה עם המשלוח שהזמנתי מי Performance-PCS..הזמנתי לפני איזה שבוע וחצי כמה דברים מהם קבלתי קוד מעקב יכולתי לראות איפה המוצר שלי אחרי שבוע חצי קבלתי את המוצר בקיצור הפעם הזמנתי מהם קירור מים אחרי ששלמתי והכול קבלתי הודעה מהאתר שלהם שהמוצר Shipped כולל קוד מעקב אז הכנסתי את הקוד מעקב בUSPS ומה פתאום אני רואה?שמישהו קיבל את החבילה בצרפת בתאריך 2011 במאי ואני הזמנתי לפני שבוע...שלחתי להם הודעה איך זה יכול להיות הם אמרו לי שהאתר USPS משתמשים בקודים משומשים תבדוק עוד כמה ימים עברו כמה ימים ועדיין אין עדכון רשום שהחבילה …
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שיעמם לי קצת, החלטתי לעשות אוברקלוק קצת יותר קיצוני ולראות למה המחשב הזה מסוגל... אני חייב לציין, הזכרונות האלה פשוט מדהימים... הם PC3000, בדואל, ורק על 2.8 וולט... המתחים הם: מעבד: 1.65 (1.5 Default) צ'יפסט: 1.6 זכרונות: 2.8 כרטיס מסך: 1.5 אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמם... מעבד (220x10.5):
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Geforce 4 Ti 4400 מבית Leadtek הכרטיס עצמו מגיע עם צלע קירור ממתכת כלשהי(אני מניח שזוהי אלומניום) ו-2 מאווררים עליה בנוסף לזה יש לי מארז Enermax 3181 מקורר כמו שצריך רציתי לדעת אם הקירור הזה יספיק לי בשביל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ואם בכלל כדאי לי לעשות OC ועד כמה כדאי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם מישהו הרכיב את המאורר בקלות או שנתקל בבעיות כלשהן עם המאורר? כאשר הרכבתי אני היתי צריך לאלתר כדי להתאים אותו ולא ידעתי עד כמה לסגור את האומים העליונים שמצמידים את המאורר למעבד. ובטוח שאצתרך להרכיב אותו מחדש. זה בהחלט המאורר הראשון שאני לא מרגיש בנוח איתו ולא משוכנע ביעילות העיצוב שלו. למרות שהוא עושה את העבודה שלו בקירור אין על מה להיתוכח ש 120 ממ עושים את ההבדל.
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הקירור זה TT ULTRA EXTREME 120 Q9300 Q6600 E8400 E4500 ??
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני בשלבים של בניית מחשב, חיברתי מעבד P3 Coppermine 600MHZ SLOT1 ללוח אם ישן שהיה ברשותי, התקנתי הכל וחיברתי. אך הבאס של הלוח הוא 100MHZ וזהו משום מה המקסימום שהלוח אם נותן,וזה גורם לי לכך שהCLOCK של המעבד הוא רק 450MHZ וזה נורא מפריע. רציתי לשאול, איך ניתן להעלות את הבאס של הלוח אם? האם זה אפשר? כי לא הצלחתי לסדר את זה עם הג'אמפרים. האם ניתן לעשות את זה דרך הBIOS או להוריד תוכנה כלשהי שתעשה זאת? יש אפשרות כזו? אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נהדר.
-
- 2 תגובות
- 391 צפיות
-
-
יש לי p4 והמאורר הדפוק של אינטל עושה רעש זמזום מעצבן השאלה שלי היא אם איזה חומר משמנים את המאורר של המעבד והאים זה יעשה אותו יותר שקט
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Pentium 4, 3000 MHz והטמפרטורה הממוצעת שלי היא בין 75-95 (95!!!!) מה לעשות ...... האם זה פוגעה במהירות של המחשב בזמן פעולה?(דברים לא עולים מהר וכאלה)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מגיע עם המעבד עד בערך 2.8GHZ יציב עם קירור סטוק. זה אומר שיש לו פוטנציאל לעוד, או שהוא כבר בגבול היכולת שלו? איך ניתן לדעת? תודה לעוזרים, עמית
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תראו הלכתי פה לאיבוד בין כל הנעוצים וכל המדריכים אז יש לי שאלה פשוטה.. יש לי כרטיס מסך 9800GT OC 512MB ומעבד E6650 קראתי פה איפשהו שיהיו FPS או משהו שהמעבד לא יגיע לכרטיס מסך, לא משנה אני לא מבין בזה. בקיצור אני רוצה לעשות OC למעבד והשאלה שלי היא עושים את זה דרך הBIOS או דרך תוכנה? אם גם וגם מה יותר מומלץ? עוד שאלה, אלה הטמפרטורות שלי, אני במצב סביר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מאורר המארזשלי מכניס אויר למארז , האם הוא אמור לעשות את זה? האם לא יותר יעיל להוציא אויר?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בגודל 13.3 . הבעיה שלו היא מיקום הדיסק קשיח שהוא בדיוק מתחת ליד. הטמפרטורה של המעבד יחסית סבירה,אני לא מחפש קירור כדי לשמור על הנייד כי בסך הכל הוא לא מחשב חם ויש 5 שנות אחרויות, אני מחפש קירור שיקרר חיצונית את המחשב וארגיש זאת על גבי המחשב, לא אכפת לי שזה שקרי והוא לא יוריד הרבה את טמפרטורות הרכיבים. האם יש חיה כזאת? בכל מקרה התקציב הוא עד 250 שקלים. תודה רבה ושנה טובה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לי פאנל עם תצוגת טמפרטורה.. שיהיה בו תאורה אחורית כדי שאוכל לראות אותו דרך פלסטיק שחור שקוף שכזה.. או בקיצור שיתאים למארז: NZXT Apollo כדי שיראה ככה בערך: http://techgage.com/reviews/nzxt/apollo/mediapanel.jpg מקווה שהבנתם אותי =] תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום ... זה המארז שקניתי.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/COMP_lx-6a19.jpg והיום הוא נראה ככה.... אני ישים עוד לד איפה שהלד ההוא נמצא אבל בצד שני.. עריכה: צביעה אני עשיתי... והמתג הזה שאתם רואים עם הגלגל חלק בטח יודעים מה זה ... זה של הקטודה שבתוך המארז... לפני כמה דקות עשיתי מודינג קטן ושמתי לד... ויצא ככה.....
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-