עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hck,

דיפדפתי קצת בביקורת, והגעתי לדף הזה ~~**~~. למה לשלם כל כך הרבה על מעבדים תותחים כשיש OC ;D ? 2.8C@3.7 A-DATA 500MHz 1:1 + PAT אתם תשפטו: . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. Started by Yaniv11,

יש סיכוי לפתוח צינורות ב geforce 6200,nv44,DDR2,256M,64bit של Inno3D או שזה מהסוג שאי אפשר לשפר בו כלום?

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by X-Style,

מעבד: AMD Athlon 2500+ XP לוח אם: Gigabyte GA-7N400-L צ'יפסט: nVIDIA nForce2 Ultra 400 זיכרון: GeIL 256 X 2 טמפ' במצב רגיל: 52C טמפ' במצב פעיל: 55C * הדברים האחרים שרציתי להגיד עליהם: כרטיס רשת: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC כרטיס רשת (2): 3Com EtherLink XL 10/100 PCI TX NIC - 3C905B-TX ספק כח: אנא ערף עכבר: Microsoft (רגיל, האופטי נדפק) הדברים שאני צריך כמו ששמתם לב, זאת לא טמפ' נורמלית למעבד כזה. אני יודע שכתבתי בעבר, אבל עזבתי את זה ועכשיו אני כותב שוב. יש לי רק מאוורר למעבד ומאוורר לספק כח. אני צריך מאווררים למארז וכו' והסבר איך אני אשים אותם. עכבר - אני צריך עכבר טוב (שלא יתקע) שיעבוד טוב למשחקים כמו CS ומשחקים שצריך להזיז את העכבר הר…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by ed@15,

שלום! חשבתי לקנות את הקירור מים הזה, השאלה אם הוא משתלם בכלל?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. Started by מאפיונר,

אני צריך המלצה למאוורר 60 מ'מ שיהיה מצויין ושקט תודה מראש1!!

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  6. אני משתמש בתוכנה riva tuner ורציתי לעשות אוברקלוק .יש לי את המאוורר הרגיל שמובנה איתו .עכשיו סתם תגידו לי עד כמה מומלץ לי לעולות כדי שהוא לא ישרף כרגע ב core clock זה על 325 וב... memory clock זה על 700

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש מאורר 120MM שקט וטוב אבל אני יכול לקנות רק ב IQPC :{ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by miky,

חברה היקרים אתם מקירים אותי בתור pc student עכשיו שאלה נגיד שהמעבד שלכם פועל ב 50-55 מעלות האיתם מכליפים סינק?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by le011,

היי הכרטיס הוא גירסת AGP.ישנה בעייה של הופעת פסים לבנים כאשר המחשב מאתחל לכל רוחב המסך ועד שהוא ניכנס לWIN. באתר של החברה שיחררו ביוס שאמור לתקן את הדבר.הבעייה שלא מצליח לבצע צריבת ביוס לא דרך חלונות ולא דרך דוס. השתמשתי בRABIT וזה הדוח שהוא הפיק: > RaBiT driver v.2.0.2 is ready -- Your ATi video adapter low level info -- Vendor: 0x1002, SubVendor: 0x174B (Sapphire Technology Ltd.) Device: 0x71C2 (RV530), SubSystem: 0x0850 On Board EEPROM: No ROM Active pipelines: 4, GB_TILE_CONFIG = 0x01010011 GB_PIPE_SELECT = 0x000001E4 -- Memory bus and clocking info -- Memory: 128 bits, 256 Mb Memory Vendor ID = 0xFFFFFFFF Core clock = 499.50 MHz Memory clock = 405.00 MHz -- Active…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  10. לוח אם של SystemBoard (אני יודע.. מי הפליץ אותם?), מעבד את'לון. יש לי מספיק זיכרון. ואני לא מתכנן OC פיזי אלא משהו תוכנתי. ערכת צ'יפים M841

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. Started by XMB,

FSB 333 עם זיכרונות 667 או FSB 320 עם זיכרונות 800? שניהם יציבים ד"א אי אפשר לקבוע את המחלקים בלוחות של ג'גהבייט? , כשאני על 333 FSB הזיכרונות זה או 833 או 700 או 533 אי אפשר לקבוע... עכשיו כשהייתי על FSB 333 והעלתי את המתח של הזיכרונות כשהם על 833 ב0.3V הSM לא נתקע בטסט ה3 כרגיל אלא הביא פשוט הודעת שגיאה אבל אני מפחד לעלות יותר , אני חושב שזה יותר אי סחיבה של הזיכרונות , מה אתם אומרים? ובקשר ל FSB יש למשהו רעיונות איך אני יכול למשוך עד 350? , ניסיתי לעלות מתח למעבד לא הלך (העלתי עד 1.45 שזה מלא לכזה FSB יחסית נמוך) , ניסיתי להוריד את הזיכרונות ל533 , מה שלא ניסיתי זה להביא מתח ל FSB יש 0.1 עד 0.3 אני לא יודע אם זה כזה משמעותי ד"א מה התדר של ה PCI-E? , מתחיל לי מ90 אבל כש…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. בוקר טוב, כרגע יש לי מאורר של ZALMAN 7500 הוא אמור להיות איכותי אבל האמת שהוא מאוד מרעיש, כאשר ניתקתי אותו המחשב היה מאוד שקט. השאלה היא אם אין ביררה וכל מאורר למעבד רועש או שיש מאורר טוב יותר עד 200 ש"ח ? תודה.

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by YRP99,

אני כרגע על 2900 מגה הרץ ללא העלאת מתח הטמפרטורות ב Speed FAN במנוחה הם 40 מעלות ב TAT הם 57 בביוס 37 בעומס כבד מאוד על כל המעבדים הטמפרטורה ב Speen FAN מגיע ל 52 וב TAT ל 68-70 יש טעם להמשיך עוד קצת ב ?OC ולמה ההבדלי טמפרטורה הגדולים האלו בין התוכנות למה להאמין? ועוד שאלה קטנה בביוס כתוב לי שה RPM של המאוור של המעבד (ביג טייפון) עומד על 900RPM הוא לא אמור להגיע ל 2000? הוא עובד על המקסימום...

14. Started by shimmi1982,

שלום שלום, המפרט שלי מופיע למטה. יש לי כמה שאלות בקשר לOC שאני רוצה לבצע: 1) שמתי לב כשאני עושה OC רציני למעבד (מ2000 ל2300 ומעלה...) אז כשאני נכנס למשקחים כבדים- כדוגמא FARCRY - אז הם מקרטעים מבחינה גרפית- ניסיתי להכניס עוד מתח למעבד, לא עזר, ניסיתי לשים את התזמונים של הזכרון למהירות סטוק, לא עזר, עדיין מקרטע- ובדקתי שזה לא קשור לכ.מסך- כי כשהמעבד לא מומהר אז הכל עובד חלק. מה הפתרון? 2) שמתי לב שהגבול שאני מגיע לOC של הכ.מסך הוא ממש קטן (אני מגיע לאיזה 435 לליבה ו480 לזכרונות) , מעבר לזה במשחקים כבדים הארטיפקטים מתחילים לחגוג. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לעבור את המחסום, הבנתי שאין טעם לעלות FSB לחריץ הAGP- אבל אולי לעלות מתח לAGP? ואם לא- מה אני יכול לעשות? (וזא…

15. Started by יניב51,

ראיתי תוצאות טובות של אנשים עם מוד עיפרון, חשבתי אולי גם לי זה יעזור ב OC... השאלה שלי היא: במידה ומשהו לא הולך טוב בזה וקורה משהו לכרטיס (לפני ביצוע אובר - ז"א לפני כל זה אני מחזיר אותו למהירויות סטוק ) יש מצב שעולים על זה דרך האחריות שיש לי? ( כרטיס של לידיטק ) אשמח אם תענו לי (:

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. בחמסין האחרון שיחקתי BF2142 ואחרי איזה שעה והמחשב פשוט נכבה, הנחי שאו שהלך הספק או שזה היה כיבוי אוטומטי. פתחתי אותו ופשוט אי אפשר היה לגעת בשום דבר, אפילו ההארד-דיסרים רתחו! אני לא מגזים כשאני אומר שאפשר היה לקבל מזה כוויה... :-X אני חושב שמה שעושה את עיקר החום זה הכרטיס מסך (כי היו קריסות מקודם שהמסך פשוט "נכבה" ואם ניסיתי שוב להריץ משחק עם גרפיקה כבדה זה היה קורה שוב מאוד מהר) אני חושב שבעיה נוספת היא שהמארז לא מתאורר טוב, יש לי 2 מאוורים של 12" אני רוצה לשדרג ל 4870 ויחד איתו להוסיף קירור טוב מכיוון שאני לא מכיר איזה פתרונות קירור יש אשמח להמלצות, התקציב שלי הוא בערך 300 ש"ח

17. Started by Esparco,

הבעיה היא שאין לי שום חיישן במחשב חוץ מהארדיסק איך זה יכול להיות שבלוח אם של אינטל אין חיישנים.. ובמחשבים פי אלף יותר ישנים יש??? ועוד משהו המאוורר של המעבד שלי מחובר 3PIN עכשיו לא מופיע לי ב EVEREST את מהירות הסיבוב או שום דבר שקשור אליו מישהו נתקל בבעיה זו המפרט שלי הוא זה: Intel Pentium 4 1.7ghz i845e MD: Gigabyte GA-8IE Socket 478 מישהו בבקשה?!?!?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. Started by stoneskin,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיות של מחשב נתקע, במיוחד ביישומי גרפיקה כבדים ובעיקר משחקי מחשב תלת-מימדיים (unreal2003 למשל). ישר אחרי קריסה שכזו בדיקה בBios העלתה כי הטמפ' של המעבד עומדת על 70 מעלות צלזיוס (!!) . גם תוכנה ייעודית של ג'יגהבייט הראתה לי ב Realtime בזמן המשחק שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, וברגע שאני יוצא מהמשחק הטמפ' צונחת חזרה. במצב מנוחה הטמפ' היא "רק" +50 מעלות. (המערכת אינה באוברקלוקינג אבל הנחתי שהשאלה תתאים לפורום קירור... ) כל המאווררים תקינים ועובדים, לפחות למראית עין ואוזן. החדר שלי קריר למדיי. אני לא משתמש בעוד יישומים ברקע. איפה הבעייה - מעבד או כרטיס מסך? או משהו אחר בכלל? המפרט הנו: P4 2.8 Intel HT Dual Channel 1 ג'יגה זכרון ATI Radeon…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  19. הסתכלתי פה על המלצות על HEATSINK והחלטתי שאני אלך על ה XP90 השאלה היחידה שנשארה פה זה המאורר שישב עליו.. יש לי תיכנונים לOC.. אפילו דיי רציניים, אבל יותר חשוב לי השקט הבנתי שכדאי לי אולי ENERMAX 90 MM... איך הוא מבחינת רעש? למישהו יש המלצות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by PcUser,

האם אני זקוק להוסיף קירור למעבד או שזה מספיק ? לא מתכנן לבצע אוברקלוק. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S483512D3 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ¤133 כמות:1 http://www…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  21. נכון בביוס אז יש את הקטע של ה turbo, F1, Street racer אז שמתי את הזכרונות שלי על הסטריט וזה שיפר תביצועים חבלז.. אבל עכשיו אני לא מצליח להעלות את ה FSB ואני ממש לא יודע למה!! תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by Yogev20,

חברה עשיתי אוברקלוק לפי המדריכים שקראתי פה ולפי ההודעות בפורום... אז ככה אוברקלוק לכרטיס מסך MSI GEFORCE FX 5200 - מקורי ליבה 200MHz , זיכון 400MHz OC עם התוכנה RivaTuner יצא לי : ליבה Core Clock 280MHz זכרון Memory Clock 521MHz אני מרגיש שהמהירות והביצועים השתפרו פלאים .. גם לפני כן היה מהיר וסבבה אבל אחרי OC זה ממש מהר תגידו לי אם הOC שעשיתי זה בסדר כי הבנתי שאמור להיות איזשהו יחס בין ליבה ולזיכרון אין לי מושג זה בסדר מה שיצא לי? בנוסף יש לי זיכון של KINGSTON 512MB הOC שעשיתי לכרטיס מסך השפיע גם עליו?? מה ההבדל בין Core Clock ל Memory Clock תודה אנשים ))))))))

23. אני משדרג את המחשב בקרוב ל oc למעבד,יש לי d 2.66 טמפרטורה 55 במנוחה קרור סטוק (זאת ניראת לי בעיה בלי קשר למעבד) אני מתלבט עם לקחת את ה bt ובסוף יתברר לי שהוא יתו בסביבות ה 45 50 טמפרטורה,ואז אני עדין לא אוכל לעשות oc כי ה oc יביא אותו ל60 שזה כבר לא מומלץ ואני לא רוצה לעבוד איתו בכזאת טמפרטורה ,כמובן שהכל בגדר השארה. חוות דעתכם

• 9 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

אחד מאתמול נעלם לכן פתחתי את השני בבוקר וגם הוא נעלם ! מה הולךף פה ?! הא !?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by Shadow64,

אז ככה: עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה.. ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש... אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על.... נכון, 60-65 במנוחה.... הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות... המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאו…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים