אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כרגע הטמפ' עומדת חזק ויציב על 38 מעלות. יש לי מעבד 1800 פלומינו. מה אתם אומרים אני אגיע ל166 באס ? בלי להעלות מתח ? תודה,אם כן אני מתחיל
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות א"ק למעבד אינטל 830 החדש שאני מתכנן לקנות אבל אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות לו האובר קלוק המתוכנן הוא 3.4 אם אפשר ... הסכום הוא גג 400 ש"ח... תודה לעוזרים שמעתי על הXP 120 שהוא טוב אבל ששמעתי שאין להשיג לו תושבת ושמעתי גם על הBigTyphoon וה Zalman CNPS7700-Cu 120MM לא יודע מה לקחת אם לקחת אחד מהם בכלל
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי BBA ATI RADEON 9800PRO .. המאוורר שלו כיום מרעיש ובקושי מסתובב ושאני נוגע בגב הכרטיס בליבה זה ממש רותח. זה רק התחיל לפני יומיים. במשחקים הוא נתקע ומאבד סיגנל .... בגלל החום. אבל שהוא פתאום מפסיק להרעיש הכל עובד טוב. משמע המאורר שלו לא טוב. איך אני מחליף אותו ואיזה מומלץ??? האם מותר לשים משחה טרמית על כרטיס מסך??? ואני לא מבין גדול בזה...אם מישהו מוכן לעשות את זה בשבילי,אני כמובן אשלם לו כסף או שאתן לו חומרה טובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שבטח חצי פורום ראה,קניתי מחשב. ויש לי שאלה (של ניוב בעל פוטנציאל) בקשר לזכרון: האם הזכרון מתחיל ב400MHZ ומאפשר עד 600MHZ או שהוא מתחיל כבר ב600MHZ? נ.ב: הזכרון שקניתי הוא הG.Skill PC4800 - שפועל על 2.5-4-4-8 ב600MHZ ועל 2-2-2-5 ב400MHZ. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אם זה חשוב לכם אז זה במארז מקדימה.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם ניתן כמו על המעבד לשים גם על הכרטיס מסך משחה טרמית? האם זה יעזור במעלות? ואיך בדיוק אני יודע איפה למרוח? הכרטיס מסך שיהיה ברשותי הוא leadtek Geforce 8800GTS 640. מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי, מצ"ב המפרט מעבד Q6600 קירור למעבד THERMALTAKE V1 לוח GA-P35DS3P זיכרון CORSAIR 4GB XMS2 6400 CL-5-5-5-15 2X2GB כ.מסך GIGABYTE Geforce 8800GTS 320 mb שני WD2500YS ב MIRROR שני WD500GB ייתכן ויחוברו עוד HD נוספים (במידה ולא ישבו ב NAS) מארז THERMALTAKE EUREKA 1 צורב DVD ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC חוץ מהספק כוח הכל סגור (אני כנראה אקח יותר הספק רק לא סגור איזה ואיזה ספק) השאלה אם קירור V1 מספיק לעניין בשילוב עם EUREKA או שאולי עדיף לעבור למארז ARMOR עם מערכת קירור מים מובנית.. העניין הוא שאחרי רכישת ה V1 אם אני אוסיף עוד כ 52$ אני אוכל לקחת את ה ARMOR עם קירור מים מובנה.. מה עדיף ולמה..מה אתם אומרים ? בתודה Fireman
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש מעבד e6600 הקירור הנוכחי הוא הסטנדרטי של אינטל והמעבד מתחמם במהירות אז אני רוצה המלצה למאוררר או קירור אחר אבל שיהיה שקט ככל האפשר כי המחשב מאוד שקט יחסית והוא בחדר שינה שלי אז אני לא רוצה שהמאוררר הזה יעשה הכי הרבה רעש
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2400 אני רוצה להעלות את המכפלה מ 15 ל 16 או 17 (כמה שאני יכול) אז עולה לי החום נכון עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול להגיע עד 65 מעלות זאת אומרת המעבד יכול לעבוד בלי בעיות לפי המאמר של mapisto ועוד דבר במחשב השני שלי amd 64 3000 אז אני רוצה להעלות את המתח לכרטיס מסך יש לי 2 אפשרויות כרגע זה על 1.5 ואני יכול להעלות רק ל 1.7 להעלות או שזה יהרוס כי אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה שיהיה יותר יציבות לכרטיס כדי שאני יוכל להעלות עוד
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
במקרה של אוברקלוק הבנתי ששני המעבדים כשהמכפלה פתוחה הם עקרונית אותו מעבד רק עם מכפלה שונה (או אולי אני מתבלבל עם ה 2100+?) או שיש הבדלים בביצועי הOC בין שני המעבדים?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
כל פעולה שנדרש מאצץ כדי לבצע אותה המאוור של המעבד עושה רק של מתכת כזה. מה צריך לעשות? לנקות אותו?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מעבד 2.4 נורטווד עם קירור סטוק ועשיתי לו אוברקלוקינג לFSB ל-175 (הוא על 133 בקביעות) הBUS SPEED על 700 המעבד עצמו על 3.150 והטמפ' הם ואני נותן ציטוט "CPU 48 C SENSOR SOCKET 52" האם הטמפפרטורת שלי סבירות? האם כדאי להוריד תמהירות? האם יש משהו חריג'?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
עשיתי overclock למעבד שלי עם התוכנה Easytune5 של gigabyte (יש לי לוח אם k8n-pro sli) וכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר למצב הקודם. איך אני יכול להשאיר את ה-overcloack אחרי שאני מאתחל את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם שעושים אוברקלוק לכרטיס מסך אין אחריות? אם נגיד אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך והוא נהרס יש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום! מה אתם אומרים על הטמפרטורות הבאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אז כן, הנושא הזה כמובן נטחן בפורום הרבה מאוד. אבל יש לי דילמה די מעצבנת שהרגשתי צורך לפתוח נושא ולהתייעץ סופית. לפני למעלה מחצי שנה עשיתי הזמנה מפנדה של הגוף קירור XP90C (מנוחשת) של טרמלרייט. כמו כן הזמנתי גם SF2 90M. ההזמנה התעכבה המון, ולאחר כמה מספר חודשים מועט הוחלט לפצל לי את ההזמנה, לשלוח לי את החלקים שיש עכשיו. ומכיוון שיש בעיה עם היצרן לגבי הXP90C אז אין להם במלאי ואין להם מושג מתי זה גם יגיע. בררתי כמובן בעוד חנויות אם יש להם את המוצר הזה, אם כי ההעדפה שלי הייתה לפנדה, מכיוון שמגיע לי משלוח חינם מהם. לאחר התייאשות רבה והמתנה רבה לפני כחודשיים אמרתי שאני אחפש גם את הXP120 (אלומניום) שאומנם הבנתי שפחות יעיל, אך בהבדל מאוד קטן. וגם יתרונו שהוא מאלומניום והוא מאוד קל…
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ישנו קירור למעבד g power של ג'יגה בייט הוא נראה קירור מעולה(הסקרים מדברים בפני עצמם) הוא גם נראה העתק של הגוף קירור של טרמלרייט(גוף קירור מעולה ומצורף מאורר לא רע בכלל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנטיום 4 1700 וGeforce2 mx 200 איך אני יכול לעשות שהמעבד יעבוד כ
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
שלום. אתמול הרכבתי את המחשב שלי (ניתן לראות מפרט בצד) . משום מה המעבד שנאמר לי שהוא קריר יחסית אצלי הוא חמים יחסית. המעבד עומד על 39 מעלות, והלוח על 53 מעלות. המארז הוא COMPUCASE 6A21, מקדימה ומאחורה מאוורר גנרי של 12 ס"מ ובצד 9 ס"מ של ארקטיק קולינג. מקדימה ומהצד מכניס אוויר ומאחורה ומהספק מוציא אוויר. הקירור של המעבד הוא VAPOCHILL ULTRA LOW NOICE עם משחה MX1. חשבתי להחליף את המאווררים מקדימה ומאחורה למשהו יותר עוצמתי, שיכניס יותר אוויר, מה דעתכם? והאם יש המלצה למאוורר 12 שיעזור לי בקירור המארז? (אין בעיה להזמין מחו"ל). רמת הרעש לא ממש משנה לי, כי כרגע ה מאוורר בצד עובד בערך ב 27DB וזה לא מפריע. העיקר שיקרר טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן, אני רואה שכולם פה מדברים על קירור מים כאילו הוא הפתרון האידיאלי. תגידו אין מן פטנט כזה של קירור שעובד כמו מזגן? כלומר עם מערכת גז סגורה? משהו שבאמת מייצר קור ולא נשען על אוויר! אני לא באמת מבין בעיניין אבל מעוניין לדעת. אני כרגע מקרר עם Thermalright Ultra-120 Extreme ומאוורר - scythe S flex כך שאני לא ממומחה גדול. דרך אגב, מהי התוכנה הטובה ביותר למעקב מקיף על טמפ' המחשב על כל מרכיביו? תודה. שחר.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר 80MM שיוציא אוויר. אני מזמין מנעה מחשבים והתקציב הוא 40 שקל. הבנתי שהכי טובים הם Arctic Cooling, כבר הזמנתי את ה AF8025 שהוא מצוין אבל רציתי לדעת אולי יש יותר טובים\שקטים באיזור המחיר. (למי ששואל, המאוורר הזה הולך להחליף את המאוורר גג של הטרנספורמר) איזה מביניהם הכי טוב ו\או משתלם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3081 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4405 נ.ב: אני צריך שהוא יהיה שקט, יעיל ואני לא רוצה לדים!! זה הופך את החדר שלי לArea 51... בעעע תודה לעוזרים :-*
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קירור מים שכוללת: 1 מיכל מים של 3 ליטר (קירור פסיבי) עם משאבה של 800L 1 רדיאטור 240 ממ 1 בלוק קירור APOGEE של SWIFTECH למעבד 1 בלוק קירור של SWIFTECH לציפסט. הטמפ' שלי נמוכות יחסית וחשבתי להכניס ללופ גם בלוק לכרטיס מסך לאור העובדה שאני לא הולך לOC מטורף אני לא חושב שיהיה בעיה עם זה. מה דעתכם בנושא? איזה בלוק לכ. מסך כדאי? איך כדאי לי לתכן את המערכת? כרגע הכל הינו בטורי כלומר מיכל-> רדיאטור-> מעבד-> ציפסט
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-