עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחפש 2 מאוררים שקטים במיוחד....כל מאורר יקרר 3 HD. רציתי קצת דעות על ההספק המינימלי ב CFM הנדרש לקרר את ההרדיסקים -7400 RPM מסוג SATA & PATA. אין צורך בהמלצות על חברות מאוררים.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. מתכוון לעשות OC לכרטיס הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10220 ויש לי 210 ש"ח להוציא על גוף קירור גם. אני בעיקרון מעוניין לעשות OC גבוהה, כזה שבעזרתו אוכל להגיע לביצועים כמעט זהים ל6600GT ב-3Dmark03 (ראיתי שזה אפשרי לפי החיפוש שעשיתי על הכרטיס). אתם יכולים להמליץ על גוף קירור מתאים? שלא יעבור את התקציב, תודה . עריכה: אם כבר פתחתי דיון, אז יש לכם מושג מה השם של התוכנה שמחליפה את AIDA32? avarest או שם דומה! אתם יכולים להגיד לי את השם המדוייק כדי שאני אוכל להוריד ולהתקין אותה?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by muli90,

תראו...זה מה שspeedfan הראת לי.. אני שואל אם זה הגיוני כזה דבר.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by dani,

יש לי במחשב (AMD athlon 64 3000+) גוף קירור של tt TR2-M6 SE (k8) אני רוצה להביא מאורר של tt smart case fan 2. עכשיו - האם כדאי להביא את המאורר הזה או שכבר שווה להביא את ה Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD? הגוף קירור ממש משפיע?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by kfirkb,

שלום לכם, בימים אלו אני עושה OC לכרטיס מסך עם Riva tuner ואני לא בקיא מה ההגדרות המומלצות לכרטיס הזה. אני פוחד להגזים מידי בהגדרות ולפני שאני מתחיל בנסיונות הייתי רוצה להעזר בנסיון של מי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה ההגדרות המקסימאליות שאני יכול לשים בראש שקט. יש לציין ששאר המחשב (מעבד, זכרונות וכו'..) ללא OC והמפרט שלו: - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 - Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L - Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P - Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai - G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB)CL4-4-4-1 - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE - 2 THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 x - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Mod…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by HitmanW,

החלטתי שוב לשחק בNFS MOST WANTED. אחרי כ20 דקות של משחק בהגדרות הכי גבוהות, המשחק עבד חלק, יצאתי מהמשחק ופתאום אני רואה שATITOOL מראה לי שהטמפ' היא 100C !!! כמובן שהטמפ' ירדה תוך כמה דקות לסביבות ה60.. לא נראה לי שזה טוב נכון? מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by The_Maestro,

בתור אחד חדש בנושא הייתי רוצה לדעת טיפים תוכנות ודברים כאלה על מנת שאני יוכל להאיץ את הביצועים בכרטיס מסך שלי תודה מראש THE MAESTRO אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה TNT2 32 מ"ב ON BOARD

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by uguru1969,

תוכנה שפותחת את כל אפשריות האוברקלוק +בקרת טמפ ןמאוררים לויסטה תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by idoyi,

יש לי מעבד amd 3500+socket939 ונראה לי שהקירור שקיבלתי איתו לא משהו כי הוא עובד בטמפ' ממש גבוהות רציתי לדעת על איזה קרור אתם ממליצים למעבד הזה תודה....

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  10. המפרט שלי בחתימה .. אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך..... יש עליו צלעות קירור ואני רוצה עוד קירור.. ולמעבד אני רוצה גם לעשות OC משו עצבני ולהוסיף עוד 2 מאווריררים למארז.. יש לי עוד אח מקדימה ואחת מאחורה להוסיף אחד 80 אחד 120 רק לא יודע איזה דגם חברה או שזה לא משנה ואם כדיי לקנות פוטנציומטר לקבוע מהירות למאווריויום..... 200+ למעבד 150+ לכ מסך 80 + למאוורריםץ.... לא צבעונים..

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by shainov,

שלום לכולם..המעבד שלי הוא P D 840 עם 3.2MHZ אני רוצה להעלות את הBUS ואת התדר שעון בכ7-10%..משתמש בתוכנת AI BOOSTER שמסופקת עם לוח של ASUS אך מאיפה אני מתחיל ועל מה צריך להקפיד..כמו כן גם יש לי קירור רציני TT BT שיכול להחזיק OC צנוע שאני רוצה..אז איזה תוכנות מומלצות להתחלה ואיך מתחילים ועל מה להקפיד בעצם.תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by Oranili,

תודהלעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by No-NicK,

שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. Started by Do As Infinity,

עריכה: לא משנה עכשיו גיליתי שזה מתחמם בצורה דרסטית רק באובליביון ובשאר משחקים (CSS, DODS) אין לי ארטיפקטים / טמפ' גבוהה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by darklight,

אצלי בעוצמת מאוורר של 38 אחוז(auto) במנוחה הטמפ' מגיעה ל70 מעלות אז ביטלתי את מצב הauto של המאוורר והעלתי ידנית לאזור ה90-100 אחוז ואז מתקבלת טמפ של 56-57 מעלות במנוחה הקטע שהמאוורר הזה רועש כך שאני רוצה לדעת מהן הטמפ שלכם במנוחה ובמאמץ ובאיזו עוצמת מאוורר. ומהו טווח הטמפ' המומלץ? תודה נ.ב הכרטיס הוא מספיר המחשב הוא הוא q6600 G0 ומארז p-150 עם 2 מאווררי זלמן 90 מקדימה ומאורר 120 מאחור

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Chura,

שלום עד היום לא נגעתי בOC ואני אשמח קצת לדעת איך מי למה וכמה לפני שאני רוכש, שאני אדע יותר טוב. נגיד ואני אוכש מעבד E6600 אז איזה זיכרונות אני צריך בשביל OC טוב ? מגה הרץ גבוה ותיזמון גבוה או מגה הרץ נמוך ותיזמון נמוך ? 667 : 3-3-3-12 \ 800 4-4-4-12 ? מה זה קשור מכפלה וכדומה ? אשמח לעזרה :-)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by pain_killer12,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  19. 55-57 במאמץ. 46-47 במנוחה. אוברקלוק סופי שבוצע(עם קירור סטוק רגיל...): 3.29Ghz 235Mhz FSB הגדרתי בביוס שהזיכרון יהיה על 400mhz ולפי אוורסט(התוכנה) הזיכרון עולה בהתאמה למעבד. ז"א שהזיכרון כרגע על 235mhz במקום 200mhz. כל זה בוצע ללא העלאת מתח והגבלתי בנוסף תpci\agp בביוס שagp=66Mhz pci=33mhz האם כל התהליך שביצעתי נכון ולא מזיק...? והאם ניתן להוסיף עוד, או שבשביל זה אני אצטרך קירורים לזכרונות ולמעבד. הלוח פועל על 32-33 מעלות. השאלה העיקרית היא האם הייתי אמור להעלות מתח...?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by roeiw,

לא הבנתי כל כל איך אני משתמש בזה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. שלום לכולם. בשעה טובה קניתי את hardcano 9 של Tt. לקח לי שעות להתקיו אותו ואת הALX800 החדש שלי, אבל סיימתי! שאלה אחת לי, יש חיישן כזה קטן וממש דק ששייך לפאן באס מה לעשות איתו? בזיגזג המליצו לי סתם לשים אותו במארז שיתן לי את הטמפ' של המארז. אבל זה לא ממש נראה לי שבשביל זה הוא קיים.

22. אני גיליתי את הנושא לא מזמן, אבל אין לי שום ידע עליו. מישהו יכול לתת לי מקור כלשהו שאני יכול ללמוד על אוברקלוקינג ואיך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. המאוורר הקיים עושה רעש בלטי נסבל כבר ,לכן אני מחפש מאוורר אחר שיהיה שקט מאוד ושיעשה את העבודה (לא צריך משהו מטורף ...אבל גם לא ג'נרי) לסוקט 478 , קודם כל איזה גודל צריך בכלל ? 60\80\92 mm חשוב שהוא יתלבש על ההיט-סינק הישן בגלל שהיט-סינק לא יוצא לא משנה כמה ניסתי להוציא אותו... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  24. האם כדי להוסיף מאוורר של 80MM? כי יש לי רק מאוורר אחד במארז והוא 80 ויש לי מקום רק בשביל 80 הרכיבים במחשב שלי : pen 4 2.40 ghz-יש לי מאוורר למעבד 7600GT-יש לי לכרטיס גם מאוורר בדקתי אם 2 תוכנות אוורסט ו SPEDFUN

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  25. יש לי Sapphire radeon 9800 pro אני מעוניין לעשות לו o/c אבל אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה לו ב everest יכול להיות שזו בעיה בכרטיס עצמו?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים