אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש מישהו שקנה שיודע כמה היא חזקה?ובכלל אם כדאי.. הMulticolor Light Tube הארוכה...
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה זמן המאורר על הכ. מסך שלי מת אז קניתי את זה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm עכשיו עם המאורר באו גם כאלה סטייל היטסינקים בשביל להרכיב על הכ. מסך לפי מה שכתוב באתר של המוצר (הלינק למעלה) אז 2 מהם הולכים על הקדימה ו-2 על האחורה אפשר לראות אותם כאן: http://images.google.com/images?q=tbn:EIrb5xIqg5UJ:http://redeyepc.com/Merchant2/graphics/custom/product/COL-04100-00_full.jpg עכשיו ככה, יש 2 שהם גבוהים כאלה (סנטימטר וקצת בגובה) ויש להם למטה מין חריצים כאלה שנראים כאילו אפשר להכניס אותם קצת בלחץ על הזכרונות והם ישארו במקום אבל החריץ קטן מדי מכדי להכניס אותם על הזכרון בלי לשבור את הזכרון חוץ מזה שיש מין דבר קטן כזה ליד כל שבב זכרון שבולט קצ…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
למעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט הקיצור אני חשבתי משהו בסביבות ה200 300 ככה סיילנט טוואר ביג טייפון זלמן חוץ מה XP למיניהם כי הם לא באספקה של החנות וצריכים להזמין אז אין לי כוח..
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם המערכת קירור מים Gigabyte GH-WIU01 תחזיק אם אני אוסיף בלוק לכרטיס מסך? או שאני סתם אחמם את הכרטיס תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני חדש פה.. ואני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי Intel Pentium 4 1.80 GHz תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עד עכשיו הצלחתי להביא את ה 3500 venice שלי ל 2.6Ghz ולא יותר.. חשבתי שזה בגלל הזכרונות הג'נרים שיש לי.. יצא לי הזדמנות להחליף אותם בזכרונות של PQI 512 400MHZ ועדיין אותם תוצאות ואותן מגבלות בOC. (אני יודע שזה לא זכרונות מדהימים אבל חשבתי שהם יהיו קצת יותר מהג'נרים שהיו לי) לצורך העניין אני מעלה זכרון מ CAS 2.5 ל- CAS 3 מוריד את הזכרון מ 200MHZ ל 166MHZ מוריד את ה HT FREQUENCY מ- x5 ל- x3 מוריד את ה CPU RATIO מ-x11 ל- x10 מעלה את ה FSB מ-200 ל- 260 אחרי 260FSB אני לא מקבל יותר POST וצריך לאפס ביוס כל המפרט בחתימה אם למישהו יש רעיון איך לשפר.
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם..המעבד שלי הוא P D 840 עם 3.2MHZ אני רוצה להעלות את הBUS ואת התדר שעון בכ7-10%..משתמש בתוכנת AI BOOSTER שמסופקת עם לוח של ASUS אך מאיפה אני מתחיל ועל מה צריך להקפיד..כמו כן גם יש לי קירור רציני TT BT שיכול להחזיק OC צנוע שאני רוצה..אז איזה תוכנות מומלצות להתחלה ואיך מתחילים ועל מה להקפיד בעצם.תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום! 1) רציתי לדעת האם פילטרים כמו זה למשל פוגעים בזרימת האויר בצורה משמעותית, לדוגמא מאורר שיש לו 90 CFM בכמה בערך תירד זרימת האויר? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/AL_Filter_120_Bk_t_LRG.jpg 2) האם גרילים כמו זה למשל מורידים את זרימת האויר והאם יוצרים יותר רעש כאשר המאורר מוציא אויר על הגריל וכתוצאה מכך נוצר חיכוך עם האויר והגריל. האם הגרילים משמפיעים בצורה משמעותית על זרימת האויר בצורה שאפשר להרגיש? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/grill120_t_LRG.gif בבקשה תגובות... ;D
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שראים בהודעה הקודמת שלי כאן לא הצלחתי לעשות OC וניסו לעזור לי ולא ממש הצליחו. גם לפי המדריך לא הצלחתי לעשות כי הביוס שלי שונה אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה בתשלום אפילו דרך הפלאפון . אני אשמח הלוח שלי מדגם MSI K8N NEO4 והמעבד ATHLON 3200 64 תודה לכל הפונים
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
חיפשתי מלא, אני פשוט לא מוצא ביקורות. מה עדיף ? ה 7PRO או ה XTREME , שעולה קצת יותר אני יבחר אחד מהם , למחשב OC. ה XTREME שווה משהו?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
באובר קלוק עם לוח dfi שאני מתכנן לקנות ביחד עם venice חדש, שמעתי שיש להם ציפ נחמד אבל שכחתי את השם טיפה חסר לי כסף לזכרונות חדשים,מי שמכיר את הציפ יכל להגיד לי בערך עד כמה אני אוכל להגיע איתם? (באס) אגב למי שישאל זה ddr400
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
-
יש לי נייד של ASUS עם מעבד חזק דואל קור 2 גיגה זיכרון וGFORCE GO 7700 512MB ...
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מעבד amd 64 3000+ עם מאוורר box - 47 sys - 38 pwm - 44 hd - 35 (נלקח מאוורסט) הוא בד"כ 27-30 לא יודע מה קרה עכשיו \: כלח השאר מabit uguru eq מארז compucase 6a19 תודה.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם ניתן כמו על המעבד לשים גם על הכרטיס מסך משחה טרמית? האם זה יעזור במעלות? ואיך בדיוק אני יודע איפה למרוח? הכרטיס מסך שיהיה ברשותי הוא leadtek Geforce 8800GTS 640. מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות oc קליל עד 2.7 למעבד שלי איך עושים זאת אני ממש לא מבין כלום בתחום אשמח לקבל הסבר המיפרט שלי: ספק-כח:themaltake tr2-430w לוח-אם:gigabyte ga-m61sme-sn rev 2.0 מעבד: amd atlhlon 4800+x2 65w brisban קרןר-מעבד: arctic-cooling freezer pro 64 כרטיס-מסך:gigabyte gforce 7300 gt מארז:ג'נרי ללא שום שם בעעעעע האים כדאי לי לעשות ביכלל oc האים מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה את הקירור CALIBRE של SPARKLE אבל על כרטיס אחר, אבל הבנתי שהוא לא נמכר לבד, מישהו יכול לחדש לי ולתת מקום שניתן להשיג אותו? תחלופות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר קירור למעבד עם 3 PIN ללוח האם עם חיבור עבור המעבד עם 4 PIN
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם קיים סיכון ? או שזה מקצר את חיי המאורר של הכרטיס מסך אם אני אמהיר אותו מעבר למהירות ה deafult שלו שהיא 25% ולא מספיקה בהחלט..הוא הגיע ל79 בקלות..אני מעוניין לשים את המאורר על 50% יש כל סיכון בזה או באחוז גבוה יותר? מדובר בHD4850 של sapphire , עם מאורר נשלט דרך ה overdrive .
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום! מה אתם אומרים על הטמפרטורות הבאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
בבקרוב אני מקבל מחשב חדש: AMD Athlon 64 3500+ @ Thermaltake Bigtyphoon Gigabyte K8N Pro SLI @ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT @ WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK @ HEC 480V ACE אוקי ורציתי לדעת עם המאווררים שמגיעים עם המארז מספיקים ? איך הגוף קירור של המעבד? והאם הקירור מספיק בשביל לקרר את החלקים אחרי OC ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים והיום הורדתי את התוכנה EVEREST כדי לבדוק את התדרים (לא עשיתי OC אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה). אני צריך שתגידו לי אם הכל תקין כמו שצריך להיות... יש בתמונה למטה את הטמפ'... זה המפרט: מעבד: E6750 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 640MB לוח אם: GIGABYTE P35-S3L זכרון: CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ד.קשיח: W.D WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB BUFFER SATA2 תמונה 1: תמונה 2: הכל תקין?? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח gigabyte, והמאוורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש כמו טרקטור. החלטתי להחליף אותו בגוף קירור של זלמן בלי מאורר (ZM-NB47J). התחלתי לפרק את הגוף קירור המקורי מהלוח, הורדתי את שני הקליפסים בצדדים, אבל עדיין הוא נשאר צמוד חזק - איך מפרקים אותו ? ( יש שם דבק ?, אין לי מושג, ואני לא כל כך מבין בזה ) תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-