עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AtomiX,

יש משהו מומלץ ? תושבת 939 שיהיה כפול ליבה .. הוא יישב על DFI LP-UT ו SAMSUNG TCCD mem ומקורר ע"י מים כמובן

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  2. היי חברים עוד מעט אני קונה מחשב חדש ורציתי קצת להתאמן על אוברקלוק על המחשב הנוכחי שלי שכולל לפי איך שזכור לי: פנטיום 4 3.0 מגה הרץ 1024 זכרון של קינגסטון אני חושב 667 מהירות.. אם יש לכם תוכנה שתבדוק לי את שאר הדברים כמו ספק מאוורים וכו' כי אני לא ממש זוכר אז אני אוכל להביא לכם יותר פרטים, אם בכלל אפשר לפי הנתונים של המחשב שלי להתעסק באוברקלוק?? אז מה אתם מציעים?? תודה...

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. מזה משחה תרמית ומאיפה אני קונה אחת כזאת?

4. Started by l0l9l8,

שלום, יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC. (יש לי מישהו שמבין שעושה את זה כאין לי מושג....) שאלתי היא האם עם הזמן המעבד נהרס בגלל זה? הוא אומר שנעלה ל3.2 והוא אמר גם שעם אני אקנה זכרונות שמתאימים לOC אז הם לא יהרסו.. כי הוא טוען שזכרונות שפחות מתאימים נהרסים עם הזמן.... עכשיו אני מישהו שפחות משחק ויותר תוכנות אינטרנט מדי פעם משחקים וסרטים... האם הOC יורגש? והאם הוא צודק? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by KillerB,

שלום, אתמול נסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי עם התוכנה RIVATUNER. דרך אגב אין באתר מדריך להתשמש בה אבל נראה לי שאישכהוא הצלחתי. יש לי כמה שאלות אבל אני אתאר לכם מה עשיתי: כאשר לחצתי על DETECT הנתונים שקיבלתי היו: CORE - 513 ן - MEMORY - 792. טמפרטורת הכרטיס נעה בסביביות 60 (לפני ה - OC) הציון ב - 3DMARK היה 9646. אחרי 2 נסיונות ובדיקה של 3DMARK לראות יציבות הגעתי ל - CORE - 700 ו MEMORY - 900. הטמפרטורה נעה כעת בסביבות ה - 70 והציון ב - 3DMARK הוא 11000. השאלות שלי: 1. האם להמשיך עם ה - OC ( אני יכול להגיע לפני RIVATUNER עד CORE של 770 ו - MEMORY של 1100) 2. מה לגבי הטמפרטורה. האם היא תקינה או שאני מגזים. 3. אחרי RETSART למחשב הכל חזר לקדמותו. איך אני שומר את נתוני ה - OC ש…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום שלום אני מחפש מאוורר למארז בגודל 80MM עד 40 שקל שהיה שקט ושיכניס הרבה אויר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. איזה קירור הכי יעיל אני יכול לקנות למעבד Q6600 עד 250 שקל תדוה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Overkiller,

שלום חברים וחג חנוכה שמח! החלטתי לאחרונה לנסות לבצע המהרה לכרטיס המסך שלי, מכיוון שאני לא ממש יודע כיצד להשתמש בתוכנה (ATi tools) החלטתי לתת לתוכנה למצוא את הזיכרות המקסימלי ומהירות הליבה המקסימלית, התוכנה מצאה שהליבה המקסימלית היא 540 והזיכרון המקסימלי הוא 425.25 החלטתי לשמור זאת כהגדרות המהרה ולהריץ 3dMark 06 (כל בדיקה 3 פעמים). בגלל חוסר הנסיון שלי בהמהרה אני לא ממש יודע מה נחשבת להמהרה 'טובה' או למה מסוגל הכרטיס מסך עצמו (שיש לו קירור פאסיבי). בבדיקה עצמה לא נתקלתי באיזושיהם בעיות והיא עברה דיי חלק. השאלה שלי היא כזו:האם ההמהרה שביצעתי דרך התוכנה היא טובה? האם אפשרי לבצע לכרטיס זה המהרה גבוהה יותר בלי חשש לשריפתו? (הוא עם קירור סטוק), האם השיפור בביצועים יהיה ניכר? ת…

10. Started by shmulikp,

אז קניתי את ה-zalman 7700 הענקי בעצתכם (או לפחות כעצת חלק מכם), לוח האם שלי מתאים, לא מפריע, אבל... המארז כן, יותר נכון הספק לא מספיק רחוק מהמעבד, מה עושים? מחליפים מארז? לאיזה? המלצות למשהו טוב וזול? תודה שוב! שמוליק.

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש ויש לי שתי מאווררים האם זה מספיק לי בשביל להשאיר את המחשב ליומים שלושה דלוק...זה יעשה לי בעיות? האם יש תוכנה לשינוי או לבדיקת מהירות ושינוי מהירות המאוורר? תוכלו לשלוח לי הוראות הפעלה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by gshhar,

האם יהיה הבדל אם יש לי קורסייר 256M 400 MHZ לבין אם יהיה לי אותו הזיכרון אבל 512M בסטיק אחד?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by wollmann,

קניתי לפני שנה וקצת את המעבד שלי AMD AthlonXP 2800 - יכול להיות שהמכפלה שלי הגיעה פתוחה?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  14. 42 זה תקין ? ובתוכנת EVEREST הוא מראה לי טמפ' של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ...איך אני מאפשר הצגת הטמפ' של ההארדיסק השני גם ?! תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. אוקי קודם כל המעבד המדובר הוא PD915 2.8GHZ ובאס 200. העלתי את הבאס בהדרגה (בקפיצות של 20 ) בהתחלה 220 אח"כ 240 ואח"כ 260. ב260 נהיה לי את המסך הכחול אז הורדתי את הבאס ל250. כרגע אני על באס 250 ומהירות 3.5GHZ. מה עכשיו ? אני עם זיכרונות 533MHZ , אני צריך עכשיו להעלות מתחים או מה ? נ.ב. הרצתי כמה בדיקות עם SUPER PI של 1MB ויצא 40 שניות. עריכה: עוד כמה פרטים ששכחתי להגיד- המחשב זה המחשב השני שבמפרט (לוח אסרוק). ויש לי עוד שאלה קטנה, לפי הביוס אני יכול הגדיר את הבאס עד 340 שלפי המכפלה (14) זה 4760MHZ , זה אפשרי להגיע למהירות כזאת עם קירור אויר (במקרה שלי סטוק) ?

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by le011,

שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by devek,

אם אני יעשה אוורק קלוק לכרטיס שלי ( GF 4 TI 4200) לרמה של איזה כרטיס הוא יוכל להגיע?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. אני תמיד הייתי בטוח שאוברקלוק עם הדרייברים דרך קולביטס 2 זה הכי טוב (בלי כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב ותופסות זיכרון). אני מבין שאני טועה(נכון?!) ושאוברקלוק עם תוכנות ייתן לי מהירויות יותר גבוהות אבל לפני שאני אשתגע עם הורדת כמה תוכנות: מהי התוכנה הכי מומלצת ל6600GT של ALBATRON ? ? ? המקסימום של הדרייברים(הקירור הוא בלוק כרטיס מסך ומע' BIGWATER 46C IDLE) הוא: ליבה: 603 זכרונות: 1.19 תוצאת 3DMARK05 היא : 4250 תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by borg,

יש לי במחשב הרבה דיסקים קשיחים שמייצרים המון חום. יש לי במארז מאוורר 120mm בספק כוח שמוציא אוויר מהמארז, מאוורר אחורי 80mm שגם כן מוציא אוויר, ומאוורר 80mm בדלת של המארז שמכניס אוויר. זה יכול מאוד לעזור אם אני אוכל להחליף את המאוורר 80mm בדלת של המארז במאוורר שיכניס למארז אוויר קר במקום אוויר בטמפרטורת החדר. הדרישות לגבי המאוורר הן כדלקמן: 1. קטן מימדים, כך שיתאים לגודל של מאוורר 80mm (עם חיבורים תואמים), ולא יסתיר את החלון של המארז. 2. קל משקל, כך שניתן להבריג אותו על החלון פרספקס השקוף של המארז מבלי להכביד על החיבורים של הפרספקס לדלת (חיבור חיצוני מחוץ למארז). 3. מאוד שקט. 4. מוריד את הטמפרטורה של המארז בלפחות 10 מעלות צלזיוס. 5. כבל חשמל שמתחבר ישירות לשקע חשמל…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by bumpd,

אילו סטפינגים הכי טובים למעבד הזה? axp barton 2500+ mobile אני קונה אותו ורציתי לדעת אם יש עדין סטפינגים שווים?

• 9 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by MonoMan,

אהלן. סליחה אם הנושא נדוש אבל אין לי זמן וכוח לעשות חיפוש תשובה לשאלה הספציפית שלי. את'לון 2600+ , ברטון... איזה קירור אשים לו? את הגוף קירור שבא בקופסא של AMD? או את הזלמן 6000 (שמתקרר עם מאוורר 70 ממ דק של קולרמסטר (ה92 מת..)) כוונתי לביצועים, פחות לרעש (כי לשניהם אסרס את המאוורר ) ראוי לציין שהבדל גדול לא ראיתי בין ההיסטינק שבא עם ה1800+ הנוכחי לבין הזלמן שיושב עליו עכשיו ההבדל היה ממש מזערי (1,2 מעלות, אבל לזה כבר יש סיבות אחרות...)

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

אם אני אוציא את המעבד שקבלתי מאינטל ואשים במקומו מאוורר איכותי נגיד של זלמן ואני לא עושה אוברקלוקינג, אני ארויח מזה משהו? המעבד יעבוד יותר טוב?(אני פשוט לא מבין בעניינים האלו וראיתי שיש סוגי מאווררים יקרים ואני מתעניין בשביל מה)

23. Started by uzana2004,

טוב אז בעקבות כל החומר שקראתי כאן ובעזרת כל החבר'ה התותחים של האתר... הצלחתי לעבור את מחסום ה-11.000 ב-3DMARK03... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי.... ועכשיו לעובדות: יש לי 6800LE של XFX,עליו שמתי את הסיילנסר(שהוריד לי מ74C ל50C במנוחה...) כרגע אני עומד על מהירויות של 400\805 והכל יציב... וזה הציון: עכשיו אני עף לראות את הנבחרת...

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. בשעה טובה קניתי היום קירור לכרטיס המסך, את Thermalright V-1 שקיבל ביקורות טובות גם כאן באתר וגם באתרים אחרים. עכשיו נתקלתי בדילמה קטנה במהלך ההתקנה שלו וחשבתי שכדאי לשאול את המומחים כאן... אז ככה, הכרטיס שלי הוא רדיאון 9800 פרו והגוף קירור עצמו יושב עליו מצוין, הבעיה היא עם הזכרונות של הכרטיס, מי שמכיר את הגוף הזה יודע שהוא מגיע גם עם גופי קירור קטנים לזכרונות אך לא את כולם אפשר להתקין בגלל הגודל של הקירור עצמו, אז החברה צירפה מדבקות טרמיות כדי להדביק את הזכרונות הספציפיים האלו לגוף הקירור. על הכרטיס יש זכרונות משני הצדדים (4 בכל צד) כאשר את הזכרונות בצד התחתון (כלומר איפה שהמעבד) ניתן להדביק לגוף הקירור, למרות שהוא יכסה רק חצי מהזיכרון במקרה הטוב. את הזכרונות בצד העליון …

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by iyc,

רציתי לקנות את הזלמן CNPS7700 אבל אמרו לי שהוא לא יתאים, אז מה כן? אני צריך משהו ברמה גבוהה למה האזור של המחשב קצת חנוק, והמעלות שלי בין 55 ל 60 במצב רגיל וכשאני מקודד סרט אפילו 65 השאלה אם יש משהו ברמה שיעשה את העבודה? תודה...

• 2 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים