אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מעבד: AMD Athlon 2500+ XP לוח אם: Gigabyte GA-7N400-L צ'יפסט: nVIDIA nForce2 Ultra 400 זיכרון: GeIL 256 X 2 טמפ' במצב רגיל: 52C טמפ' במצב פעיל: 55C * הדברים האחרים שרציתי להגיד עליהם: כרטיס רשת: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC כרטיס רשת (2): 3Com EtherLink XL 10/100 PCI TX NIC - 3C905B-TX ספק כח: אנא ערף עכבר: Microsoft (רגיל, האופטי נדפק) הדברים שאני צריך כמו ששמתם לב, זאת לא טמפ' נורמלית למעבד כזה. אני יודע שכתבתי בעבר, אבל עזבתי את זה ועכשיו אני כותב שוב. יש לי רק מאוורר למעבד ומאוורר לספק כח. אני צריך מאווררים למארז וכו' והסבר איך אני אשים אותם. עכבר - אני צריך עכבר טוב (שלא יתקע) שיעבוד טוב למשחקים כמו CS ומשחקים שצריך להזיז את העכבר הר…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי במחשב מקום ל-3 ארדיסקים אז שמתי את שלי באמצע ואני רוצה לקרר אותו עם מאורר השאלה שלי איפה לשים את המאורר למעלה או למעטה.. יענו איפה לקרר את הארדיסק בחלק האחורי או הקדמי?
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום ... ברשותי כרטיס מסך ASUS V7100 האם אני יכול לעשות לו OC? שווה לעשות לו OC? מה היתרונות והחיסרונות? תודה מראש! *אני לא מתכוון להחליף כרגע כרטיס מסך... כי אין לי צורך בזה...
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ati x1650 המאורר מאוד מאוד מרעיש וגם לאחר ניקוי אבק יסודי אני לא מצליח לפתוח את מערכת האיורור לניקוי יסודי יותר מה ניתן לעשות חוץ מלקנות כרטיס חדש וטוב יותר??
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
1. איך עושים את ה OC ? מעלים לבד קצת קצת או שעושים שיחפש את המקסימום של הליבה ושל הזכרון ואז רק בודקים שזה יציב ומשאירים ? 2. עשיתי ע"י שאמרתי לו לחפש את המקיסמום - כמה זמן להשאיר את הבדיקה אחרי זה, כדי לבדוק שזה באמת יציב ? 3. איך מעלים את ה SHADER ? הוא עולה לבד ביחס לאחרים ? 4. ******* - בסדר הצלחתי לשמור - אבל שאלה - התוכנה חייבת להיות פועלת כדי שה OC ישאר ? 5. באיזה תוכנה אני יכול לראות את מהירות ה- CORE, MEMORY ו- SHADER ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : AMD athlon 64 bit 3000+ 256x2 A-DATA 2.5-3-3-3CL - אין לי מושג מה זה אומר בקשר לתזמונים והמהירות היא 333 MHZ GA-K8NSC-939 and a geforce 2 gts עכשיו אני רוצה לעשות טיפה אוברקלוק רק כדי להגיע ל 2000mhz שיראה טוב על המעבד השאלה שלי היא : 1.האם אני צריך להחליף את הקרור ? הטמפ' של המעבד במאמץ אחרי 4 ימים שהוא היה פועל היא 39 מעלות וברגיל 32-34 שזה לא רע נראה לי... הקרור הוא מה שקיבלתי עם המעבד והוא לא רע בכלל נראה לי .... 2.בקשר לזכרונות הם 333MHZ האם אפשר לעשות גם להם OC ל 400 ? או שזה מוגזם מידי מזכרונות כאלו ? ועוד משהו בלוח הקודם שלי יכולתי לשנות את המכפלה ובכך להעלות את ה FSP ליותר ביצועים האם זה אפשרי גם במעבד הזה ? תודה על העזרה חברה...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי E6300 עם לוח GIGABYE DS3 וזכרונות TwinMos 667 1GB הזולים (600 ש"ח). אני מתכנן OC בעתיד אבל לא צריך להגיע הכי רחוק- רק שיהיה בסביבות באס 400~ אפשר גם קצת פחות או יותר בכל מקרה- ראיתי שהמלצתם פה למישהו לקחת במקומם את ה CORSAIR VALUE 667. אני לא יודע מה ה CL של ה TWINMOS או ה CORSAIR ואניח לא יודע מה הדגם המסויים שלהם אבל הם עולים 100 ש"ח יותר מה TWINMOS. אפשר להגיע לבאס שציינתי עם הזכרונות שלי? לעלות ל CORSAIR? או לעלות ל 800MHZ (קפיצה גדולה במחיר אלא אם הולכים על הפשוטים ביותר ואז זה אותו הדבר אבל צריך להזמין מחנות אחרת ולשלם משלוח וכו'). המחשב מגיע מחר זקוק לתגובות במהירות תודה
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הבעיה היא שאין לי שום חיישן במחשב חוץ מהארדיסק איך זה יכול להיות שבלוח אם של אינטל אין חיישנים.. ובמחשבים פי אלף יותר ישנים יש??? ועוד משהו המאוורר של המעבד שלי מחובר 3PIN עכשיו לא מופיע לי ב EVEREST את מהירות הסיבוב או שום דבר שקשור אליו מישהו נתקל בבעיה זו המפרט שלי הוא זה: Intel Pentium 4 1.7ghz i845e MD: Gigabyte GA-8IE Socket 478 מישהו בבקשה?!?!?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דבר כזה ?איפה צריך למרוח את זה?(אולי על הפינים של המעבד?) כי אני מתכנן לחבר את פלטת thermo electric שלי לjet 4
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שמעתי שיש הרבה בעיות עם הלוח הזה מבחינת עיצוב, והאם הקירור גדול ? נכנס במארז של SuperTalent ? (אלומיניום-Tower) אמור לקרר את המעבד AMD 64 3200+ s939 WC . ואיך הקירור בכללי ? יותר טוב מהזלמן CNPS7000B-Cu ? עריכה: אני מדבר על הקירור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2266 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי עזר לי להתקין את הקירור כרטיס מסך של זלמן (דגם VF700 AlCu) ונתקלנו בפיסקה זו בחוברת ההוראות: The bonding strength of the thermal tapes reaches 90% after 24 hours of curing. Do not put excessive force on the RAM heatsinks during this period את הפירוש המילולי אנחנו מבינים, השאלה שלי אם הכוונה היא לכוח פיזי (לדוגמא, לחיצה בעזרת הידיים וכו') או להפעלת משחקים כבדים, חום וכדומה? כלומר, עליי לא להפעיל את המחשב למשך היממה הקרובה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עשיתי סתם כל מיני נסיונות שהמחשב שלי בנורמל הגעתי לתוצאה של 10,021 ב3dmark06 רזולוצית מסך 1366X768 CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 8800GT 512MB קירור AC S1+ 2 fans אחרי אוברקלוק (מעבד מ2.33GHZ ל3.5GHZ זכרונות למ800 ל1000 וכרטיס מסך מ600 ל 710 וזכרונות מ900 ל 1050 תוצאה סופית 13,973 SM2 7000 SM3 6000 CPU 3090 עכשיו השאלה שלי - ראיתי כל מיני מבחנים ויש כאלה שמראים ב8800GTX הגיע רק ל10K זה הגיוני? וגם כרטיסים חדשים GX2 מגיעים בערך לתוצאות של 14-15K? ובכלל הכרטיס מסך שלי לא מתחמם יותר מידי ובכל זאת שאני עברתי בכמה MHZ את הזכרונות או ה…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המון אנשים בעלי לוחות DFI עם NF4/3 ודאי בדקו וראו שאין תמיכה ב MM5 ללוחות של DFI..... קבלו מה מצאתי אחרי חיפושים רבים: http://premium1.uploadit.org/soundx98//MBMDataFinal.rar All you do is download the file, called "MBMDataFinal". Then right click it and say extract here. Now you will see a folder called "MBMData". Now right click that folder and rename it to "Data". Now right click it again and click "copy". תמונה: Latest MBM5 http://mbm.livewiredev.com/ למקור: (הקרדיט שייך לשם) :yelclap: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6798
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי A64 3000 עם לוח של ABIT KV8 PRO . הקרור הוא קרור סטוק ( מה שבא עם המעבד ). 1. לא הפעלתי cool and quite ומהירות המאוורר היא 4800 RPM . האם זה סביר ? ( הטמ"פ היא כ 45 מעלות ). 2. אם אפעיל CnQ , מהירות המאוורר תרד ? הטמפ' אם ככה תעלה ? תודה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הtuniq tower שלי כבר צבר כמות אבק רצינית מאז שקניתי אותו לפני 4 חודשים.... ואני לא בטוח איך כדאי לנקות אותו בגלל הצורה המורכבת שלו.... יש למישהו רעיון???
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב HTPC מבוסס על המעבד הנ"ל, במארז סטנדרטי ומעוניין כמובן בקרור יעיל ושקט. את המאוורר בספק אני אחליף לאחד שקט ( 80 ממ ) ואוסיף עוד 120 מ"מ שקט ( מוציא אוויר ) מאחור. לדעתכם ש צורך בעוד אחד מלפנים ( שיכניס ) ?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE 8KNXP ועליו יש מעבד 3.06 HT של אינטל ואני רוצה להריץ אותו ל 3.6 האם הדבר אפשרי ???
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה מצטער על חוזר היידע מראש כי אני די חדש פה.. אני קיבלתי מחשב amd 2600 עם מאוור על המעבד במהירות 4400 משהו כזה והטמפרטורה הייתה על 54 ככה.. עכשיו אני כמו טיפש פתחתי את המחשב בחלקו הצדדי ושמתי מאוור רצפה גדול ולשמחתי הטמפרטורה ירדה ל 48 במאמץ הכל טוב ויפה עד שבטעות נגעתי במאוור של המעבד והוא הפסיק להסתובב... שהדלקתי אותו שוב ראיתי שכנף אחת נשברה ועשתה רעש חזק והמאוור לא מסתובב כראוי, היא הייתה רופפה אז הוצאתי אותה והדלקתי שוב עכשיו הטמפרטורה על 56 ועולה והמהירות סיבוב של המאורר של המעבד הוא 3660 אממ אז ככה שאלתי היא האם אפשר להחליף רק מאורר של מעבד? ושאלה שנייה מה ההמלצה שלכם בנושא לאורר של המעבד שלי וכמה זה עולה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
חיפשתי בנרות ולא מצאתי :-) Motherboard Chipset Intel Broadwater G965
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי אבל מאוורר מאוד. יש לי 120 מקדימה ו120 מהצד ו90 מאחורה שמוציא. קרור סטוק ללא OC. כמו שאתם רואים הCPU FAN לא מסתובב מהר אבל הוא על מצב אוטומטי. ניסיתי לכבות את כל המאווררים כדי שהמעבד יתחמם והCPU FAN עלה ל2500 RPM. אז הוא עובד סבבה ואין בעיה במאווררים. נ.ב. המאוורר 120 שבצד מחובר ל12V. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה זמן המאורר על הכ. מסך שלי מת אז קניתי את זה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm עכשיו עם המאורר באו גם כאלה סטייל היטסינקים בשביל להרכיב על הכ. מסך לפי מה שכתוב באתר של המוצר (הלינק למעלה) אז 2 מהם הולכים על הקדימה ו-2 על האחורה אפשר לראות אותם כאן: http://images.google.com/images?q=tbn:EIrb5xIqg5UJ:http://redeyepc.com/Merchant2/graphics/custom/product/COL-04100-00_full.jpg עכשיו ככה, יש 2 שהם גבוהים כאלה (סנטימטר וקצת בגובה) ויש להם למטה מין חריצים כאלה שנראים כאילו אפשר להכניס אותם קצת בלחץ על הזכרונות והם ישארו במקום אבל החריץ קטן מדי מכדי להכניס אותם על הזכרון בלי לשבור את הזכרון חוץ מזה שיש מין דבר קטן כזה ליד כל שבב זכרון שבולט קצ…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנה - אני מנסה לשלוט במהירות המאוררים המחוברים לי ללוח אם (ABIT ?AN8 ULTRA S-939) אבל משום מה המאוורים לא מופיעים לי בחלק של השליטה ב SPEEDFAN - למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם המערכת קירור מים Gigabyte GH-WIU01 תחזיק אם אני אוסיף בלוק לכרטיס מסך? או שאני סתם אחמם את הכרטיס תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
זה בעצם פותח את הFSB ישירות ל200 בתור ברירת מחדל במקום ה166?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
פעם הייתי על 2.6 בלי בעיה אם הגדרות האלו cpu multi x10 bus 260 ddr 333 cl2.5 pci to 33 עכשיו כשאני שם multi x9 ושם את ה bus על 268 הwindos לא עולה הביוס מעודכן SP2 מה יכולה להיות הבעיה
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-