אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מעוניין להחליף את הקירור של המעבד בקרוב. אני עדיין עובד עם הקירור סטוק של INTEL ובמאמץ המעבד עובד על 60-65 מעלות. כבר החלטתי להשקיע בזלמן 9500 וכמעט הזמנתי אותו אבל יש לי אפשרות לקנות מערכת קירור מים של BIG-WATER משופרת במקום רדיאטור אחד המערכת עם שני רדיאוטרים.. רדיאטור נוסף עולה בסביבות 200 שקל כך שהיא שווה לפחות 650 שקל חדשה. ( היא עבדה שבועיים שלושה אז היא כמעט חדשה ) כל המערכת נמכרת בשבילי ב 300 שקל. הזלמן יעלה לי עוד 50 שקל הפרש. מבחינת ביצועים על איזה אפשרות ללכת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אני מחפש מאוורר ל8800 שלי שיהיה שקט וטוב עם אפשרות OC קלה - אין הגבלת מחיר - וקרור מים לא בא בחשבון בשלב זה מה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן תוכנת הEverest Home Edition מראה לי שהמעבד שלי על 70-71 מעלות. בדקתי דרך ה-BIOS והוא מראה לי 45-44 מעלות. מה גם שאם המעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60, הוא היה מכבה אוטומטית את המחשב. התוכנה מן הסתם מזייפת, יש איזו תוכנה אמינה שאפשר לסמוך עליה? תודה מראש, חיים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ב windows 7 כתוב לי שהמעבד שלי הוא Intel.. 6600 (E6600) @ 2.40GHz 2.54Ghz האם זה אומר שהמעבד באוברקלוק? (המפרט המלא נמצא בפרופיל שלי) כמו כן, אשמח לדעת בהנתן המפרט שלי, וכרטיס מסך HD4870 sonic 1gb של palit, האם יש לי סיכוי לעשות עוד קצת אוברקלוק למעבד? (נגיד לאיזור ה 2.8) הספק הוא Antec SU-430 תודה רבה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך למרוח משחה תרמית? האם המדריך באתר נכון או שהוא כבר ישן? האם Arctic Silver 5 היא המשחה הכי טובה או שיש כבר יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ראיתי קירורים מטורפים של COOL MASTER וזלמן.... הV8, V10...גם הSPINQ של THERMAL.. נראה חייתי... אני פשוט חושב שדעתכם, אלה אם הנסיון, היא השיקול הטוב והנכון ביותר...(נכון שקירור משפר את מראה המחשב אבל את האמת זאת תכונה שולית) הצעות עד 400 ש"ח נראות לי הגיוניות, מי שמכיר קירור מים איכותי בסטייה של 250 ש"ח שישמיע קולו. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת שלי כזאת: MSI Neo2 865PE P-4 2.6GHz HT 2x1GB Ceon 3-3-3-8 400MHz Club 3D Radeon HD 3850 512MB Chieftec Green Angel 500W אני מודע לכך שהמכונה מיושנת עד כדי גיחוך, ולכן אני שואל אם יש אפשרות לסחוט ממנה עוד קצת... מה תגידו, רבותי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שני ליבות פשוט וקטן.. משהו זול הוא יהיה למחשב הורדות והוא יקרע באוברקלוק.. מה יותר כדאי אתם חושבים ? מי יתן יותר ביצועים ?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם השאלה: מה ההבדל בין 2 המשחות הרשומות בכותרת? ולמה ac silver 5 יותר יקרה? היא יותר טובה מהחדשה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בכל התוכנות זה מראה לי על CHIPSET 70 מעלות לעוצת זאת המעבד במאמץ לא עובר 43 והאם אפשר לעשות אוברקלוק כך ? האם זה נורמלי ללוח הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המאורר בלוח אם נהרס והפסיק להסתובב לי ואני מחפש חנות בדרום שניתן להשיג מאורר כזה המאורר הוא של לוח K8 Neo MSI הנה תמונה (זה מוקף בעיגול לבן)
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אוקי חבר שלי מתכנן לקנות MSI9800PRO והוא רצה לדעת אם יש איזשהן תופעות לוואי בהפיכת הכרטיס מ PRO ל XT ובמה זה כרוך(כלומר מה בדיוק צריך לעשות) תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? נראה שווה לא? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V06&other_title=LHD-V06CoolDrive%206 שליטה ותצוגת טמפ של 4 מאווררים + שליטה מלאה וקונפיגורציה מתוך תוכנה מצורפת...
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני צריך מדריך אוו הסבר איך עושים אוברקלוק מההתחלה ! אני לא ידוע כלום! למשל מזה FSB מזה BUS SPEED ? ואיך למשל פותחים את המכפלה? ומה צריך לעלות בשביל ש-המהירות של המעבד תגדל מ- 2400 MHZ ל 2800 סתם דוגמה .. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך מדגם: ATI Radeon 9500PRO 128MB 128bit אני צריך לקנות קירור טוב ושקט שיתאים לכרטיס אין לי בידיוק הגבלה של מחיר .... תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
כמה לדעתכם אוכל להשיג עם מחשב e2140 gigabyte p35-ds3 1.5gb ddr2 667 7600gt hec 400w הכ.מסך לא יהיה באומר קלוק אבל מה דעתכם על המפרט בשביל אוברקלוקים והאם לדעתם הוא יהיה יותר חזק מהמפרט שיש לי בצד?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לא מזמו התקנתי את המחשב שלי הכול עובד מצויין אבל משהו אחד לא הסתדר לי בביוס מוצג לי שהטמפרטורה של המעבד הינה 40-43 ואילו בתוכנה של אסוס ASUS PROBE מוצג לי 34 האם זה תקין שזה כך ואם לא מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מפרט מחשב intel p4 3.0ghz l2 chache- 512k 2x256 ddr 200mhz gigabyte 6600 gt agp 128 אוקיי אז ככה aquamark 3 ללא אוברקלוק [500/1000] קיבלתי 48331 עם אוברקלוק [600/1200] קיבלתי 51482 אז ככה הטמפרטורות לא עלו אחרי האובר קלוק !!!!!!!! תמיד בסביבות ה60 במצב מנוחה 54 אז תגובות בבקשה (;
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.8 GHZ ולוח אם יחסית ישן. קראתי פה בפורום כמה אשכולים(?) של אנשים והחלטתי לנסות את תוכנת הPRIME 95 על מחשבי היקר והישיש. במקביל בדקתי את הטמפרטורה עם תוכנת הEVEREST והSPEED FAN. לפני הבדיקה-ללא מאמץ - טמפ' הMOTHERBOARD היא- 20 מעלות טמפ' ה AUX היא 28 מעלות ובמאמץ (אחרי שעה) המקסימום שהגיע אליו ה-MOTHERBOARD היה 35 מעלות והAUX נשאר יציב(28). לפי מה שקראתי קיבלתי את הרושם שזה קצת נמוך,יכול להיות?,אולי צריך לתת לו יותר זמן?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
את המאוורר ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ל: TT SOPRANO?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני כבר בכמה ימים האחרונים מנסה לבצע OC למעבד ה3800X2 שלי וללא הצלחה אז היום אמרתי נעזוב שניה את הביוס וננסה דרך הווינדוס עם התוכנה המפגרת של ג'יגה בייט וניסיתי....אז כמובן תוך מספר שניות קיבלתי שיגעה וקריסה של המחשב ועלה לי מסך כחול היה רשום שם (ב2שניות שיצא לי לראות אותו) NVRM או משהו בסגנון אבל אני כן זוכר שרא4יתי מס פעמים...אז שאני רואה NV עובר לי בראש NVIDIA יכול להיות זה משהו אחר אני לא יודע...בקיצר עד הגעתו של ה8800GTS שלי יש לי 6200TC secon edition יכול להיות זה פוגם ביכול לבצע OC?!...
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי והוספתי לו כרטיס מסך וספק כוח חדש, שניהם עם מאוררים גדולים, לאחר שהתקנתי אותם הרעש מהמחשב עלה, להפתעתי, דווקא הספק שיש לו מאוורר ממש גדול, לא עושה רחש, וגם המאוורר של הכרטיס מסך נורא שקט, המאוור שעושה הרבה רעש, מסתבר זה המאוורר של המארז עצמו - שיושב בגב המארז מתחת לספק. הוא עבד בצורה כזו שהוא דחף אויר לתוך המחשב, אבל הספק כוח מעליו ויש לו מאוורר בתחתית- ז"א שהוא מוציא את האויר שלו אל המאוורר שיושב בדופן המחשב. אז שיניתי את הכיוון של המאוורר שיושב בדופן כך שיוציא אויר מהמחשב, ז"א שעכשיו הספק מוציא את האויר לכיוון שלו והוא מוציא החוצה.. נשמע יותר שקט עכשיו, האם זה בסדר שהחלפתי את הכיוון? זה עקרוני אם המאוורר האחורי דוחף אויר מבחוץ לתוך מחשב או ש…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-