אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את הקירור הנוכחי שלי הוולקנו 11+ עושה הרבה רעש!!!!!!! ורוח כמובן על מה אנשים בעלי נסיון יקרים שלי אתם ממליצים כמובן אני מדבר על מחירים אטרקטיביים בלבד (לא רוצה להשתגע יותר מדיי)
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
האם יש קרור שקט , נוזלי שנותן שקט יותר טוב מ- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Liquid האם הקרור הזה יכול להיכנס למעלה במארז Obsidian Series™ 750D Airflow Edition בתמונה רואים שיש למעלה 3 כוננים לדיסקים זה מונע התקנה קולר 360 מ"מ ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה אתם יכולים לתת פה חסרונות ויתרונות של שתי סוגי הקרור האלה ומה עדיף לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת כמו כן, היכן ניתן לקנות תושבת AM2 לאולטרה אקסטרים 120?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הולך? תגידו איך הגופי קרור של זלמן לAM3 פנום2 X3 .אני עדיין מתלבט מה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוף קרור חדשני ללא סיכונים כמו קרור מים ואף יותר טוב, פרטים בקרוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה לי המלצה לקרור כאומר לעיל אין OC אבל יש רצון למשהו שקט הציעו לי MUGEN2 ואז אמרו לי במקום אחר שזה מוגזם מה כדאי ?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב HTPC, ככל הנראה במארז Antec NSK2480. מכיוון שהוא ישב בסלון וידלוק כל הזמן חשוב לי שיהיה שקט. לגבי ביצועי קרור - המחשב לא אמור לעבוד מאד קשה, ולא יהיה OC, כך שלא דרוש קרור מפלצתי. בהתחלה הלכתי על מפרט אינטל וקצת חיפוש הביא אותי ל- Scythe Big Shuriken, שמתאים גם ל- AMD ועולה 150 ש"ח. לפי הסקירה כאן: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2425&page=1 הוא אמור להיות שקט וקריר, אם כי לא נוח להתקנה. בעקבות דיון בפורום מפרטים התחלתי לשקול מפרט AMD שהוצע לי. הפרש המחיר למערכת שתענה על הדרישות שלי לא מאד גדול, וחלק לא מבוטל ממנו הוא חסכון של 100 ש"ח על קרור המעבד ושימוש ב- Alpine 64, שמתאים רק ל- AMD. לפי טבלא מאותה סקירה שקישרתי למעלה (קישור י…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יסביר לי קצת על זה, באיזה חום הוא הופך לגז כמה הוא מקרר מאיזה גז הוא מורכב ואיפה אפשר להשיג אותו, יכול להיות overclocking נחמד עם זה אני חושב (סתם מחשבה)
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חשבתי על קרח יבש...מצרך זול ויעיל...שיוריד כל מעבד ל - מעלות בקלות... אבא שלי אמר לי שאין בעיה להשיג לי את זה..ושזה חוקי והכל השאלה אם קור של זה מפיק מים מהאוויר (לחות שבאוויר) ואם ישנה איזו דרך להחזיק את הקרח לאורך של יותר מ יומים 3 ב ט'מפ מעבד...
-
- 4 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
הנושא לא היה כל כך ברור לכולם אז הנה ממש מעט פרטים ותמונות שיסבירו ממש בקצרה מה צריך לעשות ואך עושים את זה וזה מאוד פשוט . מבלי לכנס לפרטים ולתרכובות רק נקודה חשובה : לא קרח ולא חנקן הם קירורים קבועים אלה חומרים שמתאדים - לכן מדובר בעבודה זמנית בלבד. * הפרוצדורה היא אותו דבר לקרח יבש ולחנקן נוזלי, אותו מיכל, ההבדל העיקרי הוא בבידוד, חנקן מגיע לטמפרטורות נמוכות פי כמה -175 ~ ולכן יש לבודד ביצורה מסיבית יותר מאשר קרח יבש המגיע לטמפרטורות של מינוס 75 ~ הצינור - חייב להיות מוליך, ולכן עשוי מנחושת, כמו כן יש לתכנן תושבת שדרכה יהיה ניתן להדק את הצינור לסוקט, חשוב לשים לב שהראש יהיה חלק וללא שום שקעים . יש לבודד את הסוקט ככל האפשר, מגע עם אוויר פירושו מים (בתמונה המש…
-
- 47 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח של DFI דגם P45 T2RS PLUS, והתקנתי תוכנה לטמפרטורה REALTEMP ו TJMAX מכוון ל 100, ( מעבד E8500 ) העיניין הוא שבביוס המעבד עומד על 18 מעלות, בזמן שבמנוחה בווינדוס REALTEMP מראה 38 מעלות ולא יורדת מיזה לא משנה מה... בלוחות הקודמים שלי של DFI היה תוכנה שהגיע עם הלוח SMART GUARDIAN משהו כזה... היא לא קיימת לצ'יפסט P45 ? כי אני לא מוצא אותה באתר לערכת שבבים הזאת... ולה הזיוף הגדול הזה של REALTEMP מול הביוס ?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מעבד: Intel Q6600; לוח-אם: Gigabyte P43-DS3L. כשאני בודק את טמפרטורת המעבד בתוכנה EVEREST, מוצגות חמש קריאות: CPU 25 °C CPU #1 / Core #1 39 °C CPU #1 / Core #2 38 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 39 °C כשאני בודק בתוכנה אשר סופקה יחד אם לוח-האם (EasyTune v6), לא מוצגות הטמפרטורות של כל אחת מליבות המעבד, אלא רק ערך אחד, אותו ערך ראשון המופיע ב-EVEREST. מה משמעות ערך זה, ומדוע ישנו הפרש כה ניכר בינו לבין טמפרטורות הליבות? העברתי ל-BIOS את השליטה בסל"ד המאוורר של המעבד, על פי הטמפרטורה שלו, וכמו כן, גם התרעה אם חלילה עובר את ה-70 מעלות. אך לאיזה ערך מתכוונן ה-BIOS? הרי בשל הפרשי הטמפרטורות, יכול להיות מצב שטמפרטורת ה-CPU היא 60~ מעלות, בעוד כל אחת מהליבות …
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא עם קירור מסוג MUGEN3 זה זמן מה, ממש לפני התחלת OC. צרפתי תמונה ואיתה השאלה: יש בקטגוריית "מעבד" 5 מדדים, הראשון הוא המעבד ו4 הנותרים הם הליבות. אני תמיד קראתי את המדד הראשון שבמקרה שבתמונה הוא 34 מעלות. האם זה החום של המעבד שאליו אני צריך להתייחס? כי במידה ולא אז חום המעבד שלי במצב מנוחה ובטח שבמצב מאמץ פשוט גבוה מידי. אני ישמח להבנה בסוגייה הקטנה הזאת. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי את AIDA32 נתנה לי CPU TEMP ב10 מעלות מתחת לטמפרטורה האמיתית התקנתי SPEEDFAN נתן לי טמפרטורה נמוכה ב10 מעלות מטמפרטורת המעבד והוא כותב לי שזה טמפרטורה של ההרדיסק שלי הוא גם כותב לי איזה הרדיסק יש לי והכל אבל זה בולשיט כי אני יודע שאין בכלל סנסור בהרדיסק שלי!
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS. הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות! לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת... מה נכון? איך אני יכול לדעת?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין לאיזה מאוור מתייחס FAN1. האם זה מאורר המעבד? למה לא רשום איזה מאוורר, ורק רשום FAN1, FAN2, FAN3? תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מה משמעות הדוח? האם אפשר לדעת אם מדובר בנפילה בעקבות המעבד או הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רציתי לדעת אם קריאת המתח של המעבד בp35c-ds3r בביוס ב pc health היא אמיתית? לדוגמא שמתי במעבד 1.55 אבל ב pc-health זה רושם 1.47 לדוגמא. זה נכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התקנתי ת'תוכנה אצל חברה שלי...והינה מה שזה מראה. עכשיו השאלה..הטמפ' 1. זה המעבד? השני זה הלוח אם? והשלישי הHD? אני צודק? איך אני יכול לקרר את החלקים הלוהטים אם זה לא המעבד? (מצורפות תמונות מCPUZ של המעבד ולוח האם שתדעו מה הסוג כל דבר) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה שלי היא בפורום הנכון.. אני משתמש בשתי תוכנות לקריאת טמפ' במחשב, everest ו- Hmonitor בשתי התוכנות אני מקבל קיראת טמפ' הגיונית וסבירה בלוח אם ובכוננים הקשיחים, טמפ' בצלסיוס אבל הטמפ' של המעבד שמופיעה היא באזור ה-82 מעלות צלסיוס, שזה ללא ספק לא הגיוני, אין מצב שהמעבד מגיע לכזאת טמפ'. בביוס של המחשב מופיעה טמפ' הגיונית של כ-30 מעלות צלסיוס, מכאן אני מסיק שכנראה התוכנות קוראות את הטמפ' בפרנהייד ומשום מה מציגות אותה בתור צלסיוס, למה? אולי אני טועה? ברור לי שהטמפ' היא לא באמת 82 צלסיוס, אבל הגיוני שזה 82 פרנהייד. מעבד: + AMD Athlon 64 3000 לוח אם של MSI, לא זוכר דגם מדוייק, אם זה חשוב אני יכול לברר אז אם מישהו יודע למה התצוגה שגוייה אני אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה הנ"ל אני מקבל 2 ערכים שונים בקריאת טמפרטורה. מה ההבדל בין המספר מימין למספר משמאל?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-