עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SPIDERRRMAN,

Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10980 או Thermalright Ultra-120 CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11066 אני לא קונה אותם אז המחיר לא משנה, אני פשוט רוצה לדעת איזה אחד יותר טוב, חשוב להדגיש שאני לא עושה אוברקלוק לשום חלק והמעבד הוא E6600

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  2. כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by cyclon,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום הנכון, במידה ולא מצטער מראש, לפני שכתבתי את ההודעה הזו הרצתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובה לשאלתי.. יש ברשותי מעבד 2.8 INTEL DUAL והמעבד מגיע לטמפ' של 46-57 האם זה תקין?? תודה לכל העונים, ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  4. אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה

5. Started by hag911,

האם הקירור הזה טוב!? ואם יש כאלו גם ברמה כזאותי ב150$ http://techgage.com/article/coolit_eliminator_cpu_cooler/1

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by huhxd,

טוב אז אני קונה מחשב כנראה בימים הקרובים ורציתי לשאול שאלה. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס על אינטל E6750 או Q6600 - אני עדיין לא סגור. 8800GTS ועם המארז NZXT APOLLO. עכשיו עם כל מה שלקחתי אין לי עדיין מספיק כדי לקנות קירור למעבד ואני לא מוכן להתפשר על משהו בשביל הקירור. עכשיו רציתי לשאול האם הקירור שבא עם המעבד יספק אותי ולא יגרום למעבד להגיע לחימום גבוה? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by Mentally ill,

חשבתי לאן לפנות,לכאן או לפורום גרפיקה. בסוף הגעתי לכאן - ובכן,הכרטיס מסך שלי כנראה מתחמם ,למרות שהוא דיי חלש (mx440) הוא מתחמם ונוצרים פסים בתצוגה, לפחות לפי דעתי זה הסימפטום להתחממות, מה עושים בהנחה שאני לא רוצה לקנות קירור מיוחד לכרטיס מסך - יש אפשרות לקנות מאוורר קטן ופשוט להרכיב אותו? בנוסף, ישנה אפשרות לעשות אוברקלוק אם המעבד הוא של אינטל והלוח גם של אינטל (תומך Rdram).

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by Davidmag1,

הלחפת ללוח של asus p5n-e-sli עשיתי מה שהיה כתוב באתר oc.net\com לא זוכר תסייומת זה לא הענייןן עשיתי מה שהיה כתוב שם אבל לא הצלחתי לעשות את הOC קיבלתי כראש. אפשר עזרה?? תודהה ושבת שלוםם אני יגיב רק אחרי צאת השבת אז תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by soundf,

שלום יש לי לוח אם DFI כמו בתמונה בול והמאוורר של הצ'יפסאט מרעיש מאוד מאוד!!! ניקתי אותו מכל הכיוונים ואפילו פירקתי ...... ולבסוף סמתי אפילו ספרי בין הצירים כדי לשמן אותם(מותאם לאלקטרוניקה) ומה? לא שינה רעש מוגזם ומציקקקק אז השאלה שלי מה הגודל שלו אני יודע שזה לא 80MM או 120 חחח כי זה קטן יחסית הינה התמונה: http://us.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/LP%20UT%20nF4%20SLI-D1.jpg תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. המחשב שלי רועש, לטעמי, אז החלטתי להחליף לו כמה חלקים כדי שיהיה קצת (הרבה) שקט יותר. החלקים המרעישים (מהרועש לחרישי ביותר): 1)מאוורר 120MM ג'נרי באחורי המארז (צ'נברו Xפיידר) 2)קירור לצ'יפסט (NF7) 3)מאוורר ג'נרי 92MM בפרונט המארז 4)וולקנו 12 (על 2800RPM) 5)קירור של לדטק ל6800GT עכשיו, חשבתי על הסטאפ הבא: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1319_1604&products_id=9692 (אבל מצד שני שמעתי שהוא חלש, והוואנטק stealth עדיף. דעתכם?) 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 שהביקורות המליצו עליו מאוד אם המארז מאוורר טוב 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1405&products_id=7913 ולהשאיר את השניי…

11. Started by danielM,

הי, אני קונה מחשב עם Intel Q6600 BOX, וכרטיס מסך בתחום הבינוני, משהו בסגנון ה Radeon X1950 Pro 256MB. כרגע אני לא מתכנן OC. החלטתי להשקיע במארז ולקנות Antec 182P, והשאלה היא, האם אני צריך קירור/מאוורר נפרד? ועוד שאלה, אם בעתיד אני ירצה לעשות OC, כמה מסובך זה להתקין את הקירור בעצמי? תודה!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. הבנתי שאפשר לנעול את התדר של הזכרון ורק להעלות את התדר של המעבד אז אם יש לי זכרונות פשוטים 667 אין לי בעיה להגיע איתם לאובר קלוק מכובר למעבד. השאלה האם זה כך. כי עם התדר של הזכרון נעול אז אני אל מוגבל על ידו כן?

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  13. המעבד הוא מהשבוע הראשון של 2004 יענו 01 2004 .המעבד למרות הסטפינג אינו מוצלח מאוד באובר קלוק לכן ברצוני לפתוח את המכפלה שלו ורציתי לדעת אם זה אפשרי ?אם כן מישהו יכל להפנות אותי למדריך אשר מסביר איך לעשות את זה????שמעתי משהו כמו מוד עיפרון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by Esparco,

הבעיה היא שאין לי שום חיישן במחשב חוץ מהארדיסק איך זה יכול להיות שבלוח אם של אינטל אין חיישנים.. ובמחשבים פי אלף יותר ישנים יש??? ועוד משהו המאוורר של המעבד שלי מחובר 3PIN עכשיו לא מופיע לי ב EVEREST את מהירות הסיבוב או שום דבר שקשור אליו מישהו נתקל בבעיה זו המפרט שלי הוא זה: Intel Pentium 4 1.7ghz i845e MD: Gigabyte GA-8IE Socket 478 מישהו בבקשה?!?!?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. אני לא יודע אם זה טוב או רע אחר וזאת הבדיקה הראשונה שלי ..... מה אתם אומרים ? אתם מציעים לי לעשות לו המהרה או שלא לגעת בו ? או שיש דרכים אחרות להעלות את זה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  16. יש לי לוח Epox 8kda3+ וברצוני לבדוק את הטמפרטורה של הצ'יפסט של הnforce3. רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שיכולה לבדוק את זה? ??? אם בכלל יש עליו חיישן טמפרטורה...

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אני וחבר שלי נכנסו לוויכוח איזה קירור למעבד הוא הכי טוב שיש - ללא קשר למחיר.. חבר שלי אומר שה TUNIQ TOWER הוא הכי טוב שיש אפילו מקירורי מעבדים היותר יקרים שיש... אני כמובן חושב שזה טעות... תעזרו לי.. איזה קירור למעבד נחשב ליותר טוב מהטוניק? אם אפשר לינק.. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by KiDi,

האם חשוב לקנות קירור לזכרונות או שזה רק לOC? ראיתי שזה עולה 30 שקל ורציתי לדעת אם זה יתן לי שיפור בביצועים או סתם עוד רעש למחשב...

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לשים קירור למעבד (775 slot), כאשר המארז הוא compucase a19, ולכן ה-MB יושב מאונך. גוף הקירור אם כך, ישב במאוזן. האם אין בעיה של משקל הקירור ? האם כולם שמים כככה את גופי הקירור הגדולים (סטייל BT,tuniq ודומיהם) ? כי באתר של zalman ראיתי אזהרה לגבי זה. תודה על התשובות.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by gillllll,

עוד כמה ימים זה מגיע אז ככה : מעבד AMD 3500 VENICE לוח DFI SLI-DR זכרון 2*512 OCZ DFI SPECIAL PC5000 כרטיס מסך LEADTEK 6800GT HD 74RAPTOR קירור : ראדיטאור כפול של DD DD COPER TDX CPU BLOCK MAZE4 GPU BLOCK D12-D4 PUMP מיכל מים כמובן ו....AEROCOOL GATEWATCH מארז אני עושה MODD לFULL TOWER שאלתי היא האם 2*120 FANS 40CFM כל אחד לדעתכם יספיקו לראדיאטור ובכלל תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם , רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי אבל שנכנסתי ל ביוס לא היה לישם את ההגדרות שיש במדריך .. אחד הדברים שיש שם זה : Top Performence , ולא יודע מה זה עושה .. אז צריך לעשותEnable עלזה ואז יהיה לי תאפשרויות ? תודה ! הלוח הוא : GA-K8NMF-9

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. אז ככה : AMD 64 BIT 3500 2.25 GHz 512 RAM Radeon 9800 pro MSI עם הליבה של ה- xt ABIT AV8-3rd eye אם תוכלו לתת לי קצת הסברים איך עושים אוברקלוקינג זה יעזור לי מאוד ! תודה נ.ב קיבלתי עם הלוח אם שעון כזה קוראים לו uGuru ורשום שבעזרתו עושים oc בקלות

• 9 תגובות
    • 537 צפיות
  23. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך יש לי CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ מעבד Gigabyte GA-K8NS Pro לוח XFX GeForce 6800 GT 256 MB AGP8X כ.מסך 1024MB זכרון זהו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות אוברקלוק כמה איך וכו' ??? אם יש איזה פרט מהמפרט שצריך להוסיף תגידו לי תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by bay,

והם כן האם הקרור שה Q6600 מגיע איתו מחזיק את החום שלו ולא צריך לחקנות קרור אחר

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  25. Started by SagroN,

שלום לכולם . יש לי את המעבד Q6600 2.4 Ghz יש לו קירור סטוק(BOX G0). עכשיו במנוחה המעלות נאות בין 48-54.. וכשאני משחק לדוגמא בTF2(אם אתה מכירים).. ואז Command And Conquer 3(בערך שעה וחצי שיחקתי) ואז עוד שעה וחצי קרייסיס..(שיחקתי את המשחקים זה אחר זה.. יענו סיימתי משחק ראשון עברתי לשני ולשלישי..) הטמפ' של המעבד התשגעו והגיעו ל78 מעלות.. האם זה סביר ותיקני? ואני לא מתכוון לעשות OC על איזה קירור טוב שיתן ביצועים טובים אתם ממליצים לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים