עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by davis5,

msi neo 2 platinum 3000 venice amd 2X256mb pc3200 איך לעשות אוברקלוקינג למעבד ועד איזה חום המעבד הזה יכול לעמוד? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...? אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. גם במנוחה וגם בעומס

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by Daniel.S,

תקשיבו... יש לי מעבד עם 2 ליבות.. ובדקתי עם SPEED FAN וליבה אחת טמפ' של 27 מעלות שזה טוב והשנייה 57 מעלות!!! איך אני יכול לתקן את זה? נתתי לו לנוח 3 שעות הדלקתי היה 44 ותוך שני דקות עלה ל-57 איך אני מסדר שתמיד יהיה נמוך? יכול להיות שזה כי יש לי אבק במחשב ואני פשוט צריך לנקות?

5. Started by Shape.,

אוקידוקי יש לי מחשב שדיי מספק אותי אבל כאשר קניתי אותו, רציתי לפתוח לי את האפשרות לעשות OC, והנה כמו שאתם רואים אני חושב שאני גם הולך לממש אותה. המערכת שלי היא : AMD A64 3000+ S939 Winchester - קירור סטוק. DFi LanParty ultra-D nfroce 4 ultra 512MBX2 Twinmos SpeedPremium BH5. כפי שאתם רואים לטעמי המערכת מתאימה ל-OC, מה גם שיש לי מארז מאורר עם 5 מאווררים של אנטק - 1080AMG+. בכל אופן אין לי ניסיון ממשי עם OC, בעבר עשיתי OC של 200MHZ ככה בלי להעלות מתחים אבל חוץ מזה כלום. הייתי רוצה לשאול איך לעשות את האוברקלוק ולקבל קצת מידע על כל מיני מושגים כמו "מחלקים" וכדומה... אגב, לידיעתכם הזיכרונות שלי אמנם טובים אבל לפי מה שאני יודע מתחממים מאוד מאוד מהר כאשר מעלים להם את המ…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by Impreza,

הוצאתי סינק ריבוע מלוח שלא עובד כבר ואני רוצה לשים אותו על הזכרונות של הכרטיס מסך איך לחתוך אותו למלבנים קטנים? (אין לי כלים ומסור) ואיך לשים אותו? עם דבק טרמי או משחה? לשים את הדבק או המשחה על הזכרון של הכרטיס מסך ולשים את הסינק?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. Started by kibub,

היי יש לי אוורסט ששם אני רואה את הטמפ ושמתי לב שהלוח אם יותר מידיי חם , רצתי לדעת אם אני יקרר את הגשר הצפוני אז הטמפ הזו תרד?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  8. זה הכל תשאירו את זה פשוט מחפש מאוררי 120mm למארז P182 שיהיו שקטים שלא יהרסו את השקטע של המארז .. עכשיו שאלה לגבי המארז - זה עד כדי חובה הוספת המאורר מקדימה או הזה האמצעי שמה ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. כן כן אנשים.. עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס מסך geforce 4mx 440 se.. אני לא יודע למה אמרתם שאני בקושי יצליח להעלות ב3 נקודות..(ואני לא יודע אם התוצאה שהגעתי אליה נכונה) אבל תראו תראו: מ 2856 העלתי ל-3173 העלתי ב- 314 נקודות אם אני לא טועה.. זה יכול להיות.. בטוח שאין איזו טעות? ...ותודה לכל אלה שענו לי על השאלות כשהייתי צריך אותם בעניין ה אוברקלוקינג.. תודה.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  10. יש לי ווניס 3200+, ובזמן האחרון הוא די חם - 38 מעלות ב IDLE.... (מצד שני גם ב EVEREST רשום שהסל"ד של הביג טייפון הוא 700 וקצת.... יש מצב שהוא נדפק ?) בשביל לבדוק אם הביג טייפון נדפק או לא, אני מניח שאני אצטרך לפרק אותו לגמרי ואז אני אהיה בכל מקרה חייב משחה לפני שאני מחזיר אותו (נכון ?) אף פעם לא עשיתי כזה דבר האמת, ואני מחפש המלצות למשחה (מבעלי נסיון, שמרחו על ווניס והרגישו שיפור ניכר) ומדריך למריחה נכונה (אני יודע שיש כזה באתר, וראיתי אותו, אבל אולי יש אחד חדש יותר ? שמתאים למעבדים של היום ?) כמו כן, טיפים על מה בדיוק לבדוק בטייפון כשאני מוציא אותו תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by Da-Funk,

אהמממ לאיזה אוברקלוק עם קרור ממוצע אני יכול להגיע עם הזיכרון הנ"ל... הוא מחברת GEIL... הלוח הינו NF7... המעבד נעול ככל הנראה... כי הוא חדש.. תודה מראש אתם הכי תותחיים!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. ההודעה נמצאת כאן רק מכיון שאי אפשר להירשם ל trade zone יכול לזרוק עוד כמה מאוורים או גוף קירור אחר +מאוור לעסק (הגוף קירור פשוט גדול מדי בשביל הלוח שלי)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. שלום, בניתי מחשב לסלון (מבוסס על XP MEDIA CENTER EDITION 2005) שמכיל: ABIT NF7 V2 AMD BARTON 2500+ 256MB ram geforce mx440 tv tuner HD - Segate 120gb ספק כח HEC300 ART על המעבד יש ZALMAN 600CU שמכוון ל 1800 RPM ועוד FAN של THERMATAKE שקט. הבעייה שלי היא שהיות שהטמפרטורה של המעבד 55 מעלות (הלוח אם בסביבות 38) הספק עולה מהר מאוד למהירות FAN גבוהה ומרעיש בצורה יוצאת דופן.. לגבי המעבד והלוח אם אני מבין שאין ברירה והפשרה של מהירות FAN נמוכה היא טמפרטורות גבוהות יחסית - השאלה היא אם אני אחליף את הספק לכזה שיש לו FAN של 120 מ"מ או ספק של 400W האם זה ישנה והספק יעבוד בשקט יחסי ? האם יש ספקים שקטים מומלצים ? הבנתי שה HEC הוא ספק מעולה (ואכן הוא מאוד יציב...אני לא רואה בכלל מסכים כ…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by Master-Chipsets,

אני דיי נוב בקטע של האוברקלוק אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד (18*133) לוח אם P4S533-MX המכפלה שלי נעולה איך אני יכול לשנות אותה? בקיצור תדריכו אותי איך להגיע ל3 גיגה הרץ או משהו כזה מצורפת תמונה על המעבד שלי :

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by p-o-i,

http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm במחיר של 500+ שקל זה ניראה לי שווה יותר מכל קירור אויר שיש לא?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by Dago,

אז ככה קודם כל שלום שמי טל פעם ראשונה שאני רושם פה אני מתעסק במוד של מארז כבר הרבה זמן עשיתי מודינג של מאוורים חלון מנורה וזה עכשיו אמרתי אני רוצה לעשות משהו אם המקלדת שלי אז הלכתי לחנות קניתי לדים לוח סיליקון ומלחם והחומר שאיתו מלחימים ראיתי באתר שיש מוד של 2 מנורות בצד של המקלדת שעשות אור פצצה כזה עכשיו רציתי לדעת איך עושים את זה הקיצר איך מחברים את הלדים למקלדת תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by alon_k,

שלום קניתי צד 20X4 באריהב, חיברתי הכל לפי המדריך באתר והתצוגה עובדת, אבל את התאורה אני לא מצליח להפעיל בדקתי את ההתנגדות בין פינים 15 ו 16, ולא הייתה תגובה, כאילו נתק, לפי דעתי אין שם בכלל תאורה אני כבר ממש נואש :-\ ולא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל גם בתופעה כזו או שהרכיב מסך כזה ועובדת לו התאורה בבקשה שיסביר לי איך, תודה!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by danik,

שלום ... ברשותי כרטיס מסך ASUS V7100 האם אני יכול לעשות לו OC? שווה לעשות לו OC? מה היתרונות והחיסרונות? תודה מראש! *אני לא מתכוון להחליף כרגע כרטיס מסך... כי אין לי צורך בזה...

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. Started by omrishalev,

אז הטמפ' במחשב הם כאלה: כמו שיש בתמונה: http://www.qerty.net/files/Voodka_81625270.jpg זה עם קירור של אינטל המקורי למעבד, מה אתם אומרים? במאמץ הוא מגיע מקסימום ל 50 אני צריך לבדוק, אבל עוד יומיים אני מקבל את הקירור החדש (אינפיניטי) לכמה זה יוריד לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by benbaler,

שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by yarl,

אינטל פנטיום 3.0 גיגיה 1M .HT DUAL CHANEL

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by tigery,

ככה עשיתי בדיקת מאמץ באורתוס למעבד e6300 מאורר על 1610 rpm מעלות 48 של הלוח 39 איך המעבד הזה נחשב קריר או שיחסית לחם?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by Supernak,

שלום לכולם חבר שלי קנה Powercolor 9550 128BIT 128MB (בחנות המוכר אמר לו שזה 256MB). 1) האם זה 256MB או 128MB? (בדקתי ב-ATITOOL וזה אומר שזה 128MB..יש סיכוי ש-ATITOOL טועה? ויש עוד דרך לבדוק חוץ מהתוכנה?) 2) ניסיתי לעשות לביוס שלו FLASH ל-9600PRO אבל כל ביוס שניסיתי שיכול להיות מתאים (ניסיתי המון ביוסים שונים) לא עבד וקיבלתי כל פעם את ההודעה "SSID MISSMATCH". מה אומרת שגיעה זאת והאם אני אוכל לתקן אותה / לעשות פלאש ל-9600PRO בדרך כלשהיא? נ.ב: ניסיתי גם עם התוכנה ATIFLASH וגם עם ATIWINFLASH. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by wArezm0n,

McFly אמר לי: "תוריד מכפלה ל-9, תעלה באס ל-250Mhz, וסיימת" כדי שזכרון הDDR500 שלי יפעל על מהירות 500 MHZ במקום ב 400 MHZ מישהו מוכן להגיד לי איך עושים את זה יש לי לוח DFI nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballstix Tracer

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by tactic,

שלום, קודם כל רציתי לשאול מה הטמפ' בS&M מייצגות? יש את השורה המודגשת עם טמפ' של 72 מעלות, ושורה מתחתיה עם 40 מעלות.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים