אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 3.4 dual core 775, עם קירור למעבד של zalman cnp8000. במצב ideal הטמפ' מגיעה בערך ל 43 מעלות וב full load ל 64 בערך. הבעיה היא כשאני מבצע o/c ל 4.0ghz הטמפ' קופצת ומגיעה ל 73 מעלות ב full load. בדקתי את המאוורר והוא על RPM מקסימלי. האם מצב זה תקין ? או שמה יש בעיה עם המאוורר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי ווניס 3200+, ובזמן האחרון הוא די חם - 38 מעלות ב IDLE.... (מצד שני גם ב EVEREST רשום שהסל"ד של הביג טייפון הוא 700 וקצת.... יש מצב שהוא נדפק ?) בשביל לבדוק אם הביג טייפון נדפק או לא, אני מניח שאני אצטרך לפרק אותו לגמרי ואז אני אהיה בכל מקרה חייב משחה לפני שאני מחזיר אותו (נכון ?) אף פעם לא עשיתי כזה דבר האמת, ואני מחפש המלצות למשחה (מבעלי נסיון, שמרחו על ווניס והרגישו שיפור ניכר) ומדריך למריחה נכונה (אני יודע שיש כזה באתר, וראיתי אותו, אבל אולי יש אחד חדש יותר ? שמתאים למעבדים של היום ?) כמו כן, טיפים על מה בדיוק לבדוק בטייפון כשאני מוציא אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לוח אם Socket 939 עם כניסת AGP: שטוב לאוברקלוק? יש לי עכשיו 3000+ newcastle 754 ולוח epox 8kda3j עם קירור ביגטייפון ואני מגיע רק ל 2340 יציב, מעל זה המחשב נופל, לא משנה כמה מתח אני מוסיף. חשבתי לשדרג כי אני רוצה מעבד הרבה יותר מהיר מזה, אז בעצם הרעיון שלי לקחת venice 3500 עם לוח וזכרונות איכותיים ולנסות להגיע ל 2600-2800 mhz. הבעייה שיש לי 6800gt שאני לא ממש רוצה להחליף סתם ולא משתלם לי למכור אותו נגיד ב 1100-1200 שקל כי אני לא אמצא משהו כזה ל Pci-e בקיצור האם יש לוח אם איכותי בתנאים האלה? סוקט 939 עם AGP? או שצריך כבר לחשוב בכיוון של שדרוג כללי?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש ביכלל לקנות את זה בארץ ?? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כפי שציינתי באשכול קודם עומדים להתקין את גוף הקרור FREEZER 64 במחשב החדש שלי. מכיוון שהגוף הוא סימטרי וללא מגרעת ניתן כנראה להתקין אותו בשני כוונים על לוח ה-DFI Ultra-D שיהיה במערכת. ראיתי המלצה לכוון את המאוורר לכוון חזית המארז משום מה ונטען, ללא נימוק, שזה ישפר את הקרור: "As you can see here the HSF is mounted in a sideways fashion in my case rather than up and down. I recommend, if you can, to have a motherboard that mounts HSFs in this manner for optimal airflow." לקוח מכאן: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=96671 האם לא רצוי יותר שהמאוורר יכוון בכוון ההפוך לעבר מאוורר האקזוסט שיפלוט אותו החוצה? ד"א, בגג המארז של המחשב (XaserV V7000 Wingo) יש מאוורר נוסף…
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום גל פעם שני מוציא את ההיסטסינק אז גם המעבד יוצא לי מהסוקט ופעם אחת אפילו התעקמו כמה פינים איך אפשר למנוע את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ראיתי את הפריוויקט הזה בOCDB של האתר: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=145 ושמתי לב שהמתח הברירת מחדל של המעבד שצויין שם זה 1.5V אז רציתי לשאול האם כל ה 2100 באים ב 1.5V או שזה רק בגלל ששבטא JIUHB 0310?? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום! חשבתי לקנות את הקירור מים הזה, השאלה אם הוא משתלם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
היי הכרטיס הוא גירסת AGP.ישנה בעייה של הופעת פסים לבנים כאשר המחשב מאתחל לכל רוחב המסך ועד שהוא ניכנס לWIN. באתר של החברה שיחררו ביוס שאמור לתקן את הדבר.הבעייה שלא מצליח לבצע צריבת ביוס לא דרך חלונות ולא דרך דוס. השתמשתי בRABIT וזה הדוח שהוא הפיק: > RaBiT driver v.2.0.2 is ready -- Your ATi video adapter low level info -- Vendor: 0x1002, SubVendor: 0x174B (Sapphire Technology Ltd.) Device: 0x71C2 (RV530), SubSystem: 0x0850 On Board EEPROM: No ROM Active pipelines: 4, GB_TILE_CONFIG = 0x01010011 GB_PIPE_SELECT = 0x000001E4 -- Memory bus and clocking info -- Memory: 128 bits, 256 Mb Memory Vendor ID = 0xFFFFFFFF Core clock = 499.50 MHz Memory clock = 405.00 MHz -- Active…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אז הטמפ' במחשב הם כאלה: כמו שיש בתמונה: http://www.qerty.net/files/Voodka_81625270.jpg זה עם קירור של אינטל המקורי למעבד, מה אתם אומרים? במאמץ הוא מגיע מקסימום ל 50 אני צריך לבדוק, אבל עוד יומיים אני מקבל את הקירור החדש (אינפיניטי) לכמה זה יוריד לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במשאבה חזקה אך שקטה!!! יש מספר משאבות שראיתי אך איני יודע כמה רעש הם עושות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה בין האפשרויות או בהמלצה על נוספות תודה. האפשרויות שמצאתי: Asetek WaterChill Xtreme Integrated Pump : http://www.frozencpu.com/products/2134/ex-pmp-34/Asetek_WaterChill_Xtreme_Integrated_Pump_Reservoir_03-L-1254.html?tl=g30c107s154 Hydor SELTZ L 35 : http://www.frozencpu.com/products/2127/ex-pmp-21/Hydor_SELTZ_L_35_II_Water_Pump_450_GPH.html?tl=g30c107s154 Swiftech MCP655 12 VDC Pump
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
McFly אמר לי: "תוריד מכפלה ל-9, תעלה באס ל-250Mhz, וסיימת" כדי שזכרון הDDR500 שלי יפעל על מהירות 500 MHZ במקום ב 400 MHZ מישהו מוכן להגיד לי איך עושים את זה יש לי לוח DFI nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballstix Tracer
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לשאול מה הטמפ' בS&M מייצגות? יש את השורה המודגשת עם טמפ' של 72 מעלות, ושורה מתחתיה עם 40 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שמעו אני מיטלבת אני רוצה קירור מים, המפרט הוא: e8500 gecube 3870x2 asus p5k deluxe corsair 520W ANTEC P182 EU SE OCZ DDR2 4096MB 1000MHZ REAPERX רציתי לדעת האם קירור המים הזה: bigwater 735 http://www.thermaltake.com/product/L...5/cl-w0075.asp האם הוא טוב,האם יש יותר טובים במחיר? האם הוא יכנס במארז שלי?(בפנים,לא בחוץ) בבקשה תנמקו את התשובות שלכם. תודה מראש, ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיות של מחשב נתקע, במיוחד ביישומי גרפיקה כבדים ובעיקר משחקי מחשב תלת-מימדיים (unreal2003 למשל). ישר אחרי קריסה שכזו בדיקה בBios העלתה כי הטמפ' של המעבד עומדת על 70 מעלות צלזיוס (!!) . גם תוכנה ייעודית של ג'יגהבייט הראתה לי ב Realtime בזמן המשחק שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, וברגע שאני יוצא מהמשחק הטמפ' צונחת חזרה. במצב מנוחה הטמפ' היא "רק" +50 מעלות. (המערכת אינה באוברקלוקינג אבל הנחתי שהשאלה תתאים לפורום קירור... ) כל המאווררים תקינים ועובדים, לפחות למראית עין ואוזן. החדר שלי קריר למדיי. אני לא משתמש בעוד יישומים ברקע. איפה הבעייה - מעבד או כרטיס מסך? או משהו אחר בכלל? המפרט הנו: P4 2.8 Intel HT Dual Channel 1 ג'יגה זכרון ATI Radeon…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מעבד:E6400 לוח אם:MSI P965 NEO זכרון:512*2 מהירות 667
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אין תוכנה לעלות תמגה הרץ של המעבד? אם למשל יש לי מעבד של נוטאוהוד ממולץ לעשות לו אוברקלוקינג(יש לי 2.4) בביוס רשום לי שיש שהמעבד בעל 64 מעלות ובאברסט ו speed fun רשום 39 איך זה?אולי הביוס לא מעודכן? עוד שאלה אחרונה: עם יש לי 200 fbs ו2300 מגה הרץ אז אם אני מעלה ת fbs ל220 כמה יהיה לי מגה הרץ? תתרכזו בשאלה הראשונה יותר חשובה לייי
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הסתכלתי פה על המלצות על HEATSINK והחלטתי שאני אלך על ה XP90 השאלה היחידה שנשארה פה זה המאורר שישב עליו.. יש לי תיכנונים לOC.. אפילו דיי רציניים, אבל יותר חשוב לי השקט הבנתי שכדאי לי אולי ENERMAX 90 MM... איך הוא מבחינת רעש? למישהו יש המלצות אחרות ?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האים גוף קרור למעבד מידגם: ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO יתאים ללוח-אם מידגם: GIGABYTE-GA-M61-SME-S2 SOCKET AM2 תודה לכל העונים משה!
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חברה עשיתי אוברקלוק לפי המדריכים שקראתי פה ולפי ההודעות בפורום... אז ככה אוברקלוק לכרטיס מסך MSI GEFORCE FX 5200 - מקורי ליבה 200MHz , זיכון 400MHz OC עם התוכנה RivaTuner יצא לי : ליבה Core Clock 280MHz זכרון Memory Clock 521MHz אני מרגיש שהמהירות והביצועים השתפרו פלאים .. גם לפני כן היה מהיר וסבבה אבל אחרי OC זה ממש מהר תגידו לי אם הOC שעשיתי זה בסדר כי הבנתי שאמור להיות איזשהו יחס בין ליבה ולזיכרון אין לי מושג זה בסדר מה שיצא לי? בנוסף יש לי זיכון של KINGSTON 512MB הOC שעשיתי לכרטיס מסך השפיע גם עליו?? מה ההבדל בין Core Clock ל Memory Clock תודה אנשים ))))))))
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מכמה בחינות: צבחינת מחיר וכדאיות??? מבחינת קירור יעילות ?? מבחינת אוברקלוקינג?? אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת עצותיכם בכר
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה סרטוט פנימי של בלוק קירור במים אידאלי רוצה להכין אחד
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת עם הלוח (לראות סוף סוף את היכולות שלו) - הקירור מים יורכב בקרוב. מסתבר שהזכרונות מאוד מגבילים אותי, ולכן הורדתי את מהירותם, והצלחתי להגיע לFSB של 272 שם המעבד נעצר (וניס 3000 ) בתפריט של הNF4 DFI, יש כמה אפשרויות מתח, אבל משום מה אין שם את האפשרות לשינוי מתח המעבד - מדוע ולמה? למי שמכיר את הלוח - אשמח לדעת המתח של המעבד כעת (סטוק ) 1.38V
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-