אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של אסרוק עם צ'יפים של ויאה הוא עובד טוב כבר כמה שנים זה חשוב לי לציין אך משהו מוזר מאוד קורה כאשר אני מדליק את המחשב ואני מפעיל את התוכנה ספיד פאן הגשר הדרומי רותח והוא על 73 מעלות וכאשר אני מעלה את המחשב אך לוחץ אף 8 כדי להיכנס למצב בטוח הוא נותן אפשרויות כמו מצב בטוח התחל את וינדוס כרגיל וכול מני כאלה אתמול עשיתי את זה ולחצתי התחל את וינדוס כרגיל וכאשר המחשב עלה והפעלתי את התוכנה ראיתי כי התמפרטורה של הגשר הדרומי נצחה ב45 מעלות יכול להיות שהמחשב לא עולה כמו שצריך וביכלל זה הוא מרתיח את הגשר הדרומי בלוח אם?? מה פה קורה פה ? אני ממש מתוסכל מצטער אם זה לא הפםורום לנושא אני דיי חדש באתר אבירם
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
היי, אני חדש כאן, ויש לי בעייה: בשבועיים שלושה האחרונים אני שומע את הרעש של המאווררים יורד לכמה שניות, כאילו מפסיק לעבוד לכמה שניות, ואחרי כן חוזר. זה קורה המון פעמים. התקנתי אוורסט, וזה מציג לי 42-43 מעלות במנוחה במעבד, ו-46 עד 50 בעבודה. לפעמים זה הגיע במאמץ ל-55. לפני 3 שעות בערך פתאום שמעתי קצת שקט מהמאווררים... זאת אומרת לא שקט לגמרי, אבל יותר שקט...נראה לי שאחד הפסיק לפעול ואחרי 2-3 דקות חזר לעבוד. בזמן שזה היה שקט, אז בדקתי מאחורה והרגשתי אוויר מהמאוורר של הספק כוח מאחורה שמוציא אוויר.. ובאוורסט הודיעו לי שהמאוורר של המעבד עובד. זאת אומרת 2 מאווררים בטוח עובדים.... האם יכול להיות שהשלישי (זה שמכניס אוויר למארז) הוא שעושה את הבעיות ואת הרעש? איך אוכל לדעת? ומה עושים…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה סרטוט פנימי של בלוק קירור במים אידאלי רוצה להכין אחד
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר המארז הוא מידי טאור עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי 1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך 2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס נ.ב חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי נייד ואני רוצה לקרר אותו! יש כזה דבר בכלל (לקרר מארז של מחשב נייד?) ????? תודה לאלו שעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי את המעבד Q6600 2.4 Ghz יש לו קירור סטוק(BOX G0). עכשיו במנוחה המעלות נאות בין 48-54.. וכשאני משחק לדוגמא בTF2(אם אתה מכירים).. ואז Command And Conquer 3(בערך שעה וחצי שיחקתי) ואז עוד שעה וחצי קרייסיס..(שיחקתי את המשחקים זה אחר זה.. יענו סיימתי משחק ראשון עברתי לשני ולשלישי..) הטמפ' של המעבד התשגעו והגיעו ל78 מעלות.. האם זה סביר ותיקני? ואני לא מתכוון לעשות OC על איזה קירור טוב שיתן ביצועים טובים אתם ממליצים לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי אבל מאוורר מאוד. יש לי 120 מקדימה ו120 מהצד ו90 מאחורה שמוציא. קרור סטוק ללא OC. כמו שאתם רואים הCPU FAN לא מסתובב מהר אבל הוא על מצב אוטומטי. ניסיתי לכבות את כל המאווררים כדי שהמעבד יתחמם והCPU FAN עלה ל2500 RPM. אז הוא עובד סבבה ואין בעיה במאווררים. נ.ב. המאוורר 120 שבצד מחובר ל12V. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אבל שהכל יהיה יציב כמובן
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
זה מה שאני רוצה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6195 נורא חבל לי לשלם 45% מהמחיר של המוצר עבור משלוח, מצד שני אין עוד משהו שאני ממש רוצה מנעה מחשבים. מה גם שיש לי איזשהו קצר איתם ואני לא מסמפט אותם באופן כללי. מישהו אולי יודע איפה למצוא את הדבר הזה באיזור ת"א? מה שחשוב לי זה מאוורר עם לדים כתומים (או AMBER). לא חשוב מה הקוטר שלו (למעשה עדיף קוטר קטן) או אם הוא שקט או יעיל. הדבר היחיד שמעניין אותי הוא הפן הויזואלי. וכן, הייתי יוצא לשוטט ברחובות בעצמי ולמצוא חנות שמוכרת את זה, ובטח היה לוקח לי קצת פחות מחודש למצוא, אבל לצערי אני קבור כל היום במשרד מעופש . הדברים שאני מוכן לעשות בשביל תקציב לאוברקלוקינג.....
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
איזה נתונים לשים פה של המפרט שלי יש לי את התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005.SR2a ו-cpu-z מצטער על הגודל של התמונה (פשוט לא ידעתי מה לשים)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המחלק של הביוס מסודר בקפיצות גדולות, כך שאני יכול לכוון את הזכרונות על 400 או 500. בשני המקרים, המעבד או הזכרונות מגבילים זה את זה באוברקלוק. האם קיימת תוכנה או ביוס פרוץ שמאפשרים מגוון רחב יותר של מחלקים? המפרט בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה בדיוק עושה לוח אם לטוב ל-OC ? בזמנו המליצו לי על ה-ABIT NF7-SL v2.0 אבל לבסוף הלכתי על ה-A7N8X דלוקס V2 בגלל מחיר ממש נמוך ממחירו בשוק שהוצע לי. אז אני עכשיו רוצה לדעת מה עושה את האביט ללוח טוב יותר ל-OC מאשר האסוס? מה יש באביט שאין לי באסוס?(אני שואל כי אני לא מבין בזה אבל ממש מעוניין לעשות OC)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
פשוט חבר שלי יכול להשיג לי את המאוורר הזה http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/extreme.htm במחיר טוב... הוא טוב בשביל מעבד Intel P4 3.00 GHz 478 Socket ?? ובכלל האם זו חברה איכותית שאפשר לסמוך עליה? ועוד משהו... איך אני יכול לעשות שהתוכנה Asus Probe תזהה את המאוורר שלי במארז (סתם מאוורר שתקוע בדלת של המארז) תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אתמול השארתי הודעה בפורום, ועלה לי התקציב לקניית הקירור. אני רוכש מחשב ואני צריך לבחור קירור למעבד ב-200 שקלים. כרגע אני לא יודע אם אני מתכנן לעשות OC למעבד (Q6600, אבל מדובר ב-OC קטן ל-3 GHZ) אבל אני רוצה לקנות קירור כזה שאם אחליט לעשות OC, שהקירור לא ימנע ממני לעשות זאת. החנות שאני קונה ממנה היא FOXPC, ואשמח לקבל קישורים לקירור הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
חפרתי בפורומים בשביל ללמוד איך מפרקים את ההיטסינק בתושבת 775 כדי לשים היטסינק יותר רציני ולא מצאתי. בסוף מצאתי את מבוקשי באתר של אינטל, ע"י סרט וידאו מצוין, שמסביר את הנושא. ftp://download.intel.com/business/ibp/071604/enu300k.wmv]]
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם אכן אפשר לצרוב מחדש ביוס של כרטיס מסך ואם כן מה זה יכול לשנות ודבר שני האם אפשר איכשהו לעשות OC למעבד P4 HT 800FSB ? תודה מראש ???
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קראתי עשרות שירשורים בפורום על קירור למעבד,ועל ההמלצות לקירור. יש לי מפרט שמורכב ממעבד Q6600 לוח אם P35 מארז לקסה ספק קורסייר 450 זיכרון 4 ג'יגה למארז יש 4 מאווררים ולא מתוכנן OC השאלה אם דרוש קירור למעבד,או שניתן להסתפק במאווררים הקיימים? אם בכל זאת כדאי, חשבתי על AC PRO 7 או ביג טייפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
הזיכרונות OCZ (1024Mb * 2) 800Mhz CL5-5-5-12 gold edition הם טובים ל OC??
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
עד כמה רחוק אני יכול להגיע איתו? ואם אני משלב אותו עם הזכרונות של סלשוק?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי Sapphire radeon 9800 pro אני מעוניין לעשות לו o/c אבל אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה לו ב everest יכול להיות שזו בעיה בכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-