עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by b3ta0,

שלום אני צריך עזרה ממי שמבין... אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד יהיה ממוקם מקדימה למטה, יכניס אוויר לתוך המארז. מאוורר שני יהיה ממוקם על על ה'חלון' (חלון רשת, למאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר), ויזרוק אוויר על הכרטיס מסך, כרטיס מסך 8800GTX. המאוורר שיהיה בתחתית המארז יהיה 120 ממ, נתונים: 49.0CFM, 1,200RPM אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את אותו מאוורר שימוקם בצד, או אולי אסתפק במאוורר 120ממ, אך חלש יותר? משהו כמו: .33CFM, 800RPM שני המאווררים מאוד דומים במחיר, אבל אולי עדיף שיהיה מאוורר יותר חלש בצד המארז, ויותר חזק בתחתית (בקדמת) המארז? האם 33CFM נחשב לכמות סבירה? כרטיס המסך יהיה דיי קרוב למאוורר, והמאוורר צד מיועד להורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך. תודה. --קורה..

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  2. Started by contA-,

שלום לכם,כפי שבטח הבנתם אני לא אחד שקונה ישר לאחר המלצות ויש לי עוד התלבטות קלה בהתחלה רציתי את הלוח אם MSI nForce3 K8N Neo2 Platinum... אבל אז ראיתי את הדגמים הללו של הnForce4 ותהיתי אם הם אוברקלוקרים טובים יותר. הלוחות: Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP- SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP-9 Socket 939 Motherboard Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 מה דעתכם, הם טובים יותר מהלוח של הMSI באוברקלוקינג? (רשימה טיפה ארוכה,אבל רוב הדגמים פשוט זהים אבל בגרסאות שונות-אני לא יודע אם יש הבדל גם ביכולות הא…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by SpriteSoda,

כותרת ?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by hirs,

יש לי מחשב ישן מאוד בערך משנת 2000 ברצוני לשפר לו את הביצועים. האם אפשר לעשות לו OC? האם הוא יעמוד בזה? רכיב חברה דגם פירוט מעבד intel p2 mmx 400mhz לוח אם MSI ms-6163 ATX BX13 גרפי ASUS AGP-V3800 32mb זיכרון CRG sd 256mb 133mhz ספק CODEGEN 200xa 300w - atx 2.03(P4)

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by seladlev,

קניתי לפני כמה חודשים מחשב עם מעבד amd 6000 הציעו לי קירור למעבד galaciatech igloo 7221 ואני שלא מבין בזה לקחתי עכשיו הבעיה : מסתבר במאמץ של 75% המעבד מגיע ל 61 מעלות אז נכנסתי לאתר יצרן ושם רשום שהקירור מתאים מקסימום ל amd 5600 האם יש לי סיבה להיכנס בהם?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by OnlyOne,

שלום לכם. ברצוני לעשות OC למעבד+כרטיס מסך מעבר למה שעשיתי הנה תמונת מצב(נ.ב המפרט נמצא בצד): http://www.zix.co.il/images/630364821.GIF כמו שאתם רואים הגעתי ל4GHZ במעבד. טמפ:במנוחה:42 במאמץ 52 בכרטיס מסך הגעתי ל GPU 714MHZ |MEM 812MHZ טמפ:במנוחה:50 במאמץ: 56 אשמח לעזרה איך להתקדם הלאה עם המעבד והכרטיס מסך. כמו כן יש לציין שהזיכרון הוא 512MB(כרטיס מסך) כלומר 128 מובנה והשאר מן זיכרון הזיכרון הפיזי. יום טוב ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by r1v,

הזמנתי מ-TMS את המפרט הזה E8500 3.16GHz Asus P5Q Gigabyte HD4870 512MB GDDR5 ThermalTake BigTyphoon VP NZXT Tempest Corsair 550VX 550Watt 500GB Seagate SATAII 32MB G.Skill 4GB (2x2GB) 800MHz CL4-4-4-12 אז ככה, ראיתי שהביגטייפון מורכב משני מאווררים, שאחד מהם מעיף את האויר לכיוון הלוח אם, האם יכולה להיווצר בעיה בהנחה שאני עושה אוברקלוק לסביבות ה-4.5GHZ ? האם תיתכן אפשרות להגיע ל-4.5GHZ במעבד עם המפרט הנ"ל? תודה לעוזרים, וכבר קניתי את המחשב, הוא מגיע מחר בבוקר, האם יש מישהו שמוכן לעזור בביצוע אוברקלוק ? תודה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש ניסיון עם המהרה של הזיכרונות הללו? עקב 2 מודולים של זיכרון TwinMOS Speed Premium PC3500 אני נאלץ ככל הנראה להחליף את כל הארבעה עקב זיכרון תקול והפסקת הייצור של הזיכרונות הללו מצד TwinMOS

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  9. Started by satantine,

שלום חברים. יש לי מחשב נישא DELL D600 שמתחיל להתחמם במשחקים. כאשר הוא מתחמם הוא מוריד את מהירות המעבד ולפי כך ה-FPS מתחיל להיות בלטי נסבל. כדי לנסות לפתור את הבעיה, חיפשתי כלי שליטה על המאורר של הלפטופ ואכן מצאתי את הכלי הבא: http://www.diefer.de/i8kfan/index.html הרצתי את המאורר על מהירות הגבוהה ביותר, בדקתי שאין אבק ו\או לכלוך על המאורר וניסיתי לשחק שוב. כעבור מספק דקות ה-CPU הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות ובקר הטמפרטורה הקטין את מהירות שעון של המעבד. כעת אני מנסה לחשוב על פתרון אפשרי של בעיה זו: :s05: א) לשדרג את מאורר בלפטופ ליותר מהיר (לא יודע אם זה אפשרי כי המחשב עדיין באחריות וכן כי איני יודע האם ישנם מאוררים כאלה במוצע) ב) לצרף בצורה כלשהיא מאורר נוסף עם זרימת…

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  10. תיראו יש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5200 128 mb של חברת ASUS ... תגידו איך אני עושה אוברקלוק ותגידו לי בערך מה המקסימום שאני יכול להגיע עליו ומישהו יכול להסביר ל י איך ? תודה מראש XStyle

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  11. מי 2500 ל 3200 ויש אפשרות גם לבחור לבד כמה באס אחשהוא נעלם לי האפשרות של ה 3200 ואני רוצה לעשות OC יש לי מעבד 2500 AMD ! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מאורר LED כחול כי הוא מתאים למארז שלי וכנראה שאני קונה אותו בפנדה אז יש משהו שקט וטוב שם? ואם אפשר גם המלצה לעוד מאורר אחד בלי LED שקט וטוב משם 2 המאוררים צריכים להיות 120MM תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. Started by ftzahi22,

קניתי מפרט שמכיל : מארז ANTEC 1080B , זלמן 7700CU , כ.מסך GIGABYTE X800XL SILENTPIPE הסיבה העיקרית לחלקים האלו היא הרעש המינימלי שהם אמורים לעשות. המחשב רועש !! -- נראה לי שבגלל המאווררים של הANTEC זה מבאס לי את התחת -- מה דעתכם ?? מה לעשות מה להחליף ולמה ??

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום יש לי מערכת קירור מים שכוללת: 1 מיכל מים של 3 ליטר (קירור פסיבי) עם משאבה של 800L 1 רדיאטור 240 ממ 1 בלוק קירור APOGEE של SWIFTECH למעבד 1 בלוק קירור של SWIFTECH לציפסט. הטמפ' שלי נמוכות יחסית וחשבתי להכניס ללופ גם בלוק לכרטיס מסך לאור העובדה שאני לא הולך לOC מטורף אני לא חושב שיהיה בעיה עם זה. מה דעתכם בנושא? איזה בלוק לכ. מסך כדאי? איך כדאי לי לתכן את המערכת? כרגע הכל הינו בטורי כלומר מיכל-> רדיאטור-> מעבד-> ציפסט

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by noambaum,

לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by Daniel.S,

תקשיבו... יש לי מעבד עם 2 ליבות.. ובדקתי עם SPEED FAN וליבה אחת טמפ' של 27 מעלות שזה טוב והשנייה 57 מעלות!!! איך אני יכול לתקן את זה? נתתי לו לנוח 3 שעות הדלקתי היה 44 ותוך שני דקות עלה ל-57 איך אני מסדר שתמיד יהיה נמוך? יכול להיות שזה כי יש לי אבק במחשב ואני פשוט צריך לנקות?

18. נתקלתי בכמה הודעות בפורומים ברשת שאומרים שיש בעיה לחבר את הBIG TYPHOON ללוח של ABIT NF7. מישהו שמע? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. משהו יודע מה זה אומר FSB של מעבד ומה זה מכפלה??

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  20. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

התוכנה עבדה מצויין עד ששמתי לב בימים האחרונים שטפ' המעבד עלתה מעט במצב IDLE. ניסיתי את הכל(אני חושב..)הסרתי את הדרייברים של המעבד>התקנתי מחדש. הסרתי את CPU-Z(כי חשבתי שהוא לא מראה נכון) והתקנתי שוב. נכנסתי לאתרים וגם ל-AMD ולא מצאתי פתרון.ממש לא מבין מה קרה. האם יכול להיות שמשהו ב-OC שינה את זה?(למרות שזה עבד גם ב-OC).יש למישהו רעיון/פיתרון? CNQ=COOL' N' QUIET תודה.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by Shape.,

אוקידוקי יש לי מחשב שדיי מספק אותי אבל כאשר קניתי אותו, רציתי לפתוח לי את האפשרות לעשות OC, והנה כמו שאתם רואים אני חושב שאני גם הולך לממש אותה. המערכת שלי היא : AMD A64 3000+ S939 Winchester - קירור סטוק. DFi LanParty ultra-D nfroce 4 ultra 512MBX2 Twinmos SpeedPremium BH5. כפי שאתם רואים לטעמי המערכת מתאימה ל-OC, מה גם שיש לי מארז מאורר עם 5 מאווררים של אנטק - 1080AMG+. בכל אופן אין לי ניסיון ממשי עם OC, בעבר עשיתי OC של 200MHZ ככה בלי להעלות מתחים אבל חוץ מזה כלום. הייתי רוצה לשאול איך לעשות את האוברקלוק ולקבל קצת מידע על כל מיני מושגים כמו "מחלקים" וכדומה... אגב, לידיעתכם הזיכרונות שלי אמנם טובים אבל לפי מה שאני יודע מתחממים מאוד מאוד מהר כאשר מעלים להם את המ…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by gilibong,

אהלן חברייייים רק רציתי להראות לך את המחשב שלי בפנים ושתגידו לי אם זה טוב מה שעשיתי ועם זה מספיק הנה הפנים של המחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. ההארדיסק שלי עד כה לא היה עולה למעלה מ34 מעלות עכשיו בימים החמים מאוד, הוא עולה ל39. שמתי עליו מאוורר של מעבד (70ממ) וזה הוריד לו ל33 מעלות ללא מאמץ. יש מאוורר מולו 120ממ שמכניס אוויר למארז. האם הטמפ האלו סבירות או לא.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  25. איך תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית ו?

דיונים חדשים בפורומים