אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. ברצוני לעשות OC למעבד+כרטיס מסך מעבר למה שעשיתי הנה תמונת מצב(נ.ב המפרט נמצא בצד): http://www.zix.co.il/images/630364821.GIF כמו שאתם רואים הגעתי ל4GHZ במעבד. טמפ:במנוחה:42 במאמץ 52 בכרטיס מסך הגעתי ל GPU 714MHZ |MEM 812MHZ טמפ:במנוחה:50 במאמץ: 56 אשמח לעזרה איך להתקדם הלאה עם המעבד והכרטיס מסך. כמו כן יש לציין שהזיכרון הוא 512MB(כרטיס מסך) כלומר 128 מובנה והשאר מן זיכרון הזיכרון הפיזי. יום טוב ותודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את המפרט הזה E8500 3.16GHz Asus P5Q Gigabyte HD4870 512MB GDDR5 ThermalTake BigTyphoon VP NZXT Tempest Corsair 550VX 550Watt 500GB Seagate SATAII 32MB G.Skill 4GB (2x2GB) 800MHz CL4-4-4-12 אז ככה, ראיתי שהביגטייפון מורכב משני מאווררים, שאחד מהם מעיף את האויר לכיוון הלוח אם, האם יכולה להיווצר בעיה בהנחה שאני עושה אוברקלוק לסביבות ה-4.5GHZ ? האם תיתכן אפשרות להגיע ל-4.5GHZ במעבד עם המפרט הנ"ל? תודה לעוזרים, וכבר קניתי את המחשב, הוא מגיע מחר בבוקר, האם יש מישהו שמוכן לעזור בביצוע אוברקלוק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את Silent Wheel 13cm A2330 של Thermaltake, אני חושב להפעיל אותו על מקסימום תמיד, ב1400 סל"ד. האם זה מקצר את אורך חייו?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי תמיד על 3300 RPM. המחשב נקי מאבק, בלי OC עם 2 מאווררים של 120 מ"מ. אחד "חכם" בגג שמוציא אוויר ואחד לא חכם אבל חזק מ-א-ו-ד בדלת המארז שעושה רוח על המעבד. יש גם 2 של 80 מ"מ מקדימה ומאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. משחה טרמית מרחתי ואין הבדל. בקיצור אני נואש. תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור למדריך איך לעשות OC למעבד E4300 עם לוח אם GA-965P-DS3 וזכרונות 667 cl5 אני פשוט לא מבין איך לשנות את המתחים כי זה כתוב שם אחרת (0.20V+) וגם לא את איך עובד עניין המכפלה של הזכרון כתוב שם x2.00 ולא 1:1 2:3 וכו'
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה-p4c800e deloxe ו1 גיגה זיכרון (2X512 DOUL) ועכשיו רכשתי את ה-3.2 פרסקוט בקיצור השאלה שלי היא כזו ראיתי אנשים מגעים באובר קלוק ל5 וגם ל-6 גיגה הרץ ואילו אני הצלחתי להגיע רק ל-4.1 שהמערכת עובדת כמו שצריך.. וכמובן עםן כול האופציות בלי להוריד כלום יענו מצב טורבו ו400 מגה הרץ זיכרונות ולא פחות וכו וכו בקיצרו למה אני לא מצליח לעשות יותר.... ואילו אחרים מצליחים?? כאילו זה מה בגלל הלוח הזיכרון הקירור?? מה הבעיה בדיוק? אני ישמח לקבל תשובות תודה..
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם המהרה של הזיכרונות הללו? עקב 2 מודולים של זיכרון TwinMOS Speed Premium PC3500 אני נאלץ ככל הנראה להחליף את כל הארבעה עקב זיכרון תקול והפסקת הייצור של הזיכרונות הללו מצד TwinMOS
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל לעלות את מהירות הבאס שעל הלוח שלי ללא הגדרות בביוס Asus CUV4X-C ?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
קניתי מסך עם בקר הלחמתי חיברתי הדלקתי... עכשיו אני רואה שני שורות של רובועים התקנתי את Crystalfontz עכשיו איך אני מגדיר את היציאה ואת המסך????
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום.... אני מתכוון לקרר קצת יותר את הכרטיס מסך שלי ,הכרטיס הוא 9600xt ואז לעשות לו oc חמוד... עכשיו יש לי מאוורר של ספק 80 mm . אם אני יציב אותו סמוך לכ.מסך שלי או מהצד (או כל דרך שתציעו) הוא יעזור במשהו? לדעתכם יהיה קירור טוב יחסית? ד"א שמתי לב שהזיכרונות מתחממים...אז אולי הוא יקרר אותם...כי את הליבה אני לא מאמין שהוא יקרר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני הבנתי איך מכניסים אבל איך אמורים להוציא לדוגמא אם יש לי מערכת אם מיכל בחריץ של חמש ורבע אינץ(כמו פה:http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp) אני ממלא אותו אבל איך אני מרוקן אותו? נ.ב מי שלא מבין שיראה את הסקירה ב3DGAMEMAN.COM על המערכת של DANGERDAN
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מי 2500 ל 3200 ויש אפשרות גם לבחור לבד כמה באס אחשהוא נעלם לי האפשרות של ה 3200 ואני רוצה לעשות OC יש לי מעבד 2500 AMD ! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אז כן, הנושא הזה כמובן נטחן בפורום הרבה מאוד. אבל יש לי דילמה די מעצבנת שהרגשתי צורך לפתוח נושא ולהתייעץ סופית. לפני למעלה מחצי שנה עשיתי הזמנה מפנדה של הגוף קירור XP90C (מנוחשת) של טרמלרייט. כמו כן הזמנתי גם SF2 90M. ההזמנה התעכבה המון, ולאחר כמה מספר חודשים מועט הוחלט לפצל לי את ההזמנה, לשלוח לי את החלקים שיש עכשיו. ומכיוון שיש בעיה עם היצרן לגבי הXP90C אז אין להם במלאי ואין להם מושג מתי זה גם יגיע. בררתי כמובן בעוד חנויות אם יש להם את המוצר הזה, אם כי ההעדפה שלי הייתה לפנדה, מכיוון שמגיע לי משלוח חינם מהם. לאחר התייאשות רבה והמתנה רבה לפני כחודשיים אמרתי שאני אחפש גם את הXP120 (אלומניום) שאומנם הבנתי שפחות יעיל, אך בהבדל מאוד קטן. וגם יתרונו שהוא מאלומניום והוא מאוד קל…
-
- 7 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוקין לכרטיס מסך מסוג GeForce2 MX 400 64MB אני לא יודע איך לעשות את זה לכן אני מבקש את העזרה שלכם תודה מראש לכל העונים...
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אוקיי... אז למי שקרא את ההודעה הקודמת שלי או לא, לא יודע אם זה משנה, אבל אני רוצה לדעת לגבי אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי.... אז כפי שאמרתי יש לי כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe GeForge 2 GTS (עם 32 מגה זיכרון DDR של סמסונג) אם לא משנים כלום אז המעבד שלו עובד ב 200Mhz והזיכרון ב 400Mhz. הטמפ' שלו במנוחה הייתה מוגזמת לדעתי ולכן פשוט הנחתי עליו מאוורר מהצד האחורי שלו (הצד החלק שאין עליו כלום) וזה הוריד אותה מ58-60 מעלות במנוחה לכ 49מעלות. בכל מקרה נראה לי שהטמפ' האלה די גבוהות, אולי בגלל שפירקתי איזה פעמיים את המאוורר וגם הפרדתי את הגוף קירור והגריז הטרמי בטח כבר ממש לא יעיל... טוב אז החלטתי לעשות קצת אוברקלוקינג (עם תוכנה) ללא אמצעי קירור!!! לקחתי את ה RivaTuner2 והעלתי כל פעם קצ…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
קניתי מאוורר ZALMAN CNPS9500 LED ורציתי לקנות מארז שיתאים מבחינת הגודל המידות של המאוורר הם 85X112X125 האם המארז הזה יכול להספיק לי: CoolerMaster Elite 335 Black (W)185 x (H)413 x (L)486 mm תראו מה רשום באתר של זלמן Case chassis cover must be distanced at least 135mm away from the motherboard. There must be no interfering תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
-
לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI ופנטיום 4 2.4 גיגה יש לי שאלה כאדי לעשות אוברקלוק כרגע הטמפ של המעבד היא 40 ושל הלוח 24 האם הטמפ האלה מספיק נמוכות?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower שאיתו קבלתי 4 מאווררים 80 מ"מ עם מדבקה של צ'יפטק. האם מאווררים אלה נחשבים כמאווררים ג'נרים? אם כן מדוע. שמתי לב כי המאווררים מספקים עוצמת רוח חלשה. האם כדאי להחליפם במאווררים טובים יותר? האם כדאי להשקיע בזה כסף בכלל? אם כן, איזה מאווררים כדאי לרכוש שיהיו טובים ושקטים? תודה לכם וסופשבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
השגתי לוח MSI MS6152, כרטיס מסך, כרטיס רשת... ומקווה לארגן גם מעבד... אני מעוניין שהחלקים יכנסו לתוך מחשב "מערכת" להכניס אותו לתוך קופסא ישנה של רסייבר, או אולי נגן דיסקים ישן... לחבר את הכל למסך שלי (יש לי קופסאת מיתוג) וכמובן, לרמקולים, וככה להוציא את כל המוזיקה מהמחשב שלי למחשב אחר... הבעיה היא שאין לי בבית את הכלי עבודה המתאימים, ועדיין לא עשיתי משהו כל-כך מפוצץ... עזרה... הצילו... יש כאן אנשים (רצוי מאיזור המרכז) שרוצים לעזור לי לקחת חלק בפרויקט (כמובן, לצלם את שלבי העבודה ולכתוב אחר-כך מאמר...) יכול לצאת שוס...
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7200GS והטמפרטורות שלו היו באזור ה70+ מעלות במנוחה ועכשיו אחרי שמתי משחה תרמית של קולר מאסטר ושמתי מאורר לגוף קירור הטמפרטורה היא 50 מעלות במנוחה. אחרי שאני מעלה 150 מגה הרץ לליבה מ450 ל600 מגה הרץ מופיעים לי ארטיפקטים למרות שהטמפרטורה מגיע בערך ל56 מעלות הרבה פחות מהטמפרטורה הקודמת שהיתה במנוחה ופה זה בזמן בדיקת ארטיפקטים בATITOOL. את האוברקלוק לא עשיתי באמצעות ATITOOL כי אפילו אחרי שאני מעלה מגה הרץ 1 כל המסך ניהיה צבעוני ומטושטש אז אני עושה אותו באמצעות התוכנה RIVATUNER. מישהו יודע מה יכול לגרום ליצירת הארטיפקטים בטמפרטורה כזאת נמוכה?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
(שמתי גם פה ביגלל שלא ידעתי לאן זה מתאים) יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1068הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני צריך 2 מאווררים, אחד 80 אחד 120 עדיף כמה שיותר שקטים (לא יותר מ20dBA) וכמה שיותר CFM התקציב לא משחק תפקיד. שקלתי כמה אפשרויות אבל אני לא יודע אילו חברות שולטות בתחום המאווררים... מה אתם אומרים על SILENX? קצת יקר אבל הם שקטים ויש להם זרימת אוויר טובה יחסית... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_2592 אשמח לעוד אפשרויות. תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-