עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by orental5,

האם ניתן לחבר קירור למעבד עם 3 PIN ללוח האם עם חיבור עבור המעבד עם 4 PIN

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל לעלות את מהירות הבאס שעל הלוח שלי ללא הגדרות בביוס Asus CUV4X-C ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. בשעה טובה קניתי היום קירור לכרטיס המסך, את Thermalright V-1 שקיבל ביקורות טובות גם כאן באתר וגם באתרים אחרים. עכשיו נתקלתי בדילמה קטנה במהלך ההתקנה שלו וחשבתי שכדאי לשאול את המומחים כאן... אז ככה, הכרטיס שלי הוא רדיאון 9800 פרו והגוף קירור עצמו יושב עליו מצוין, הבעיה היא עם הזכרונות של הכרטיס, מי שמכיר את הגוף הזה יודע שהוא מגיע גם עם גופי קירור קטנים לזכרונות אך לא את כולם אפשר להתקין בגלל הגודל של הקירור עצמו, אז החברה צירפה מדבקות טרמיות כדי להדביק את הזכרונות הספציפיים האלו לגוף הקירור. על הכרטיס יש זכרונות משני הצדדים (4 בכל צד) כאשר את הזכרונות בצד התחתון (כלומר איפה שהמעבד) ניתן להדביק לגוף הקירור, למרות שהוא יכסה רק חצי מהזיכרון במקרה הטוב. את הזכרונות בצד העליון …

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by MinuS,

ערב טוב אני רוצה להוסיף מאוורר בצד המארז שלי ואני צריך את התמונות ששמים וקודחים לפיהם מאוורר למארז חיפשתי באתר פה אבל במדריך יש רק לחור משושה כזה ואני צריך עגול ל 80 מ"מ

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. אני הבנתי איך מכניסים אבל איך אמורים להוציא לדוגמא אם יש לי מערכת אם מיכל בחריץ של חמש ורבע אינץ(כמו פה:http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp) אני ממלא אותו אבל איך אני מרוקן אותו? נ.ב מי שלא מבין שיראה את הסקירה ב3DGAMEMAN.COM על המערכת של DANGERDAN

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by ccc,

רציתי לדעת אם הבארטון הזה חזק באוברקלוק.. לאן הגעתם איתו? אפשר להביא איתו איזה 2.5 ככה? לציין קירור לוח זכרון ושאר השטויות *חשוב****

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. מי 2500 ל 3200 ויש אפשרות גם לבחור לבד כמה באס אחשהוא נעלם לי האפשרות של ה 3200 ואני רוצה לעשות OC יש לי מעבד 2500 AMD ! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  8. בין ליבות 1 ו-2 לבין ליבות 3 ו-4 הפרש הטמפ' הוא 7 מעלות האם זה תקין? תודה על העזרה. נ.ב יש לציין שהמעבד באוברקלוק ל-3mhz

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מאורר LED כחול כי הוא מתאים למארז שלי וכנראה שאני קונה אותו בפנדה אז יש משהו שקט וטוב שם? ואם אפשר גם המלצה לעוד מאורר אחד בלי LED שקט וטוב משם 2 המאוררים צריכים להיות 120MM תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  10. Started by davis5,

בדקתי טסט של benchmark ב תוכנה ואחרי 11 טסטים היא נקעת למה זה? תודה

• 8 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by 54321,

ניסיתי לפתוח ל6200 צינורות וזה מה שיצא לי http://img374.imageshack.us/my.php?image=621rh.jpg זה אומר שהצינורות פגומים?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by lipa,

על הכרטיס Radeon X800 XT http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/VF700-Cu

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  13. שלום לכולם סתם עניין אותי לדעת אם אפשר לעשות אובקלוק ל שתי כרטיסי מסך בסיפיאי אקספרקס ואם כן אז איך עושים?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. Started by kipi25,

אהלן, לחבר שלי יש מעבד D920 + קירור סטוק, ללא O.C. האם זה הגיוני שהמעבד לאחר כמה רגעים מגיע לטמפ' של 50 מעלות, במנוחה וללא שום מאמץ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  15. יש לי MB של ABIT ומעבד 450 . ניסיתי לעשות לו OC אבל הצלחתי רק עד 520 בערך . האם אפשר יותר ? מה אומר כל שורה בקונפיגורציות בביוס ? יחס מעבד / AGP ? מהירות שעון לוח אם ? וגם 1/4 1/3 ? מכפלה ? TURBO FREQUENCY ? SPEED ERROR HOLD ? איזה קונפיגורציות כן לשנות כדי לקבל OC מירבי ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by hagay21,

zalman CNPS 7700 Cu עם מאורר 120 מ"מ או Thermalright XP-90 עם 90 מ"מ אני מחפש השוואה גם לגבי load וגם לגבי idle

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Crash5,

יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower שאיתו קבלתי 4 מאווררים 80 מ"מ עם מדבקה של צ'יפטק. האם מאווררים אלה נחשבים כמאווררים ג'נרים? אם כן מדוע. שמתי לב כי המאווררים מספקים עוצמת רוח חלשה. האם כדאי להחליפם במאווררים טובים יותר? האם כדאי להשקיע בזה כסף בכלל? אם כן, איזה מאווררים כדאי לרכוש שיהיו טובים ושקטים? תודה לכם וסופשבוע נעים

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

תודה..

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. Started by mani007,

יש לי כרטיס fx 5200 gigabyte המהירות סטוק שלו היא 250 400 עשיו העליתי עם הסטוק 280 420 זה אוברקלוק קטן לדעתם כמה לדעתכם אני יוכל למשוך אני יודע שיש תוכנות מסויימות שמראות אם יש ארטיפקטים אבל עם למשהו יש כרטיס כזה עם קירור סטוק שיעדכן אותי בתוצאה שלו

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by Sp_RuS,

אז ככה... אני רציתי לעשות OC למעבד.... אני לא מבין בזה הרבה...רק בסיסי... אז אני פונה אליכם...אני עושה אותו דרך הביוס... יש לי פנטיום 3 550מגהרצ... לוח אם של VIA... קבלו תמונות: נכנסתי בביוס לCPU SPEED... ושם כמו שאתם רואים(בקושי...מצלמה חרא...) הCPU RATIO הרגיל היה x2...ובדקתי המקסימלי הוא x8 והPCI CLOCK היה ב DEFULT... ואז בדקתי ואני יכול לעשות שם מלא אפשרויות... המינימלית זה33\100 (ה33 זה MHZ)והמקסימלי זה 35\140 (ה35 זה ב MHZ)...והיה משו שם גם אפשרות של משו חלקי 45MHZ...לא זוכר...קיצר יש שם אפשרויות... השאלה שלי: מה לשנות לOC? צריך עוד משו לשנות? לכמה לשנות את זה? בתודה מראש! תוספת: התמונות הם ברזולוציה גבוהה מידי...תעשו על כל תמונה לחצן ימני, שמירה ב…

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by blue,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק כח לא רועש ? (שבא בלי מאוורר אלא רק עם צלעות קירור כדי להוציא את החום) אני לא יודע אם זה כבר הגיע לארץ ???

• 7 תגובות
    • 501 צפיות
  23. איך תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית ו?

24. שלום, החמשב שלי מורכב מלוח אם Intel Winnipeg D845WN ועד לא מזמן היה גם פנטיום 4 1.7. לפני כמה זמן נשרף לי המעבד, ובמסגרת האחריות קיבלתי מעבד חדש והציעו לי עיסקה: להוסיף כמה שקלים ולקבל פנטיום 2.66, לקחתי. עכשיו העניין שהלוח תומך (רשמית) רק עד פנטיום 2 ג'יגה... האם יש דרך "לפרוץ" את ההגבלה הזו ולהשתמש ב 660 מגהרץ הנותרים ? אולי איזה OC ? אם לא אני אאלץ לקנות לוח אם חדש, ואז גם זכרונות חדשים (כרגע יש לי RDRAM...) אז זה מאד חשוב... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  25. שלום לכולם, החלטתי לעשות מערכת של קירור מים (בשביל הכיף ), אני צריך בלוק קירור,רדיאטור ומשאבה. עכשיו: אני צריך שיהיו לבלוק 2 חיבורים של צינורות, הסוקט - בעיקרון ל-AM2 אבל אני עושה ניסוי על מעבד P3... - תנו לי ל-AM2,אני כבר אמצא דרך להפוך אותו לאחד שיתמוך בלוח של ה-P3. רדיאטור אני צריך אחד שקט ועיל. וכנ''ל לגבי המשאבה. יש לי תקציב של כ-500 ש''ח (מק'ס 600 - אבל אני מעדיף כמה שפחות). נ.ב אם מישהוא יודע איך אפשר לחבר את הגוף קירור לבלוק אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.