אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, 1)מה יותר טוב: Thermaltake 120mm Smart Fan 2 או Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit 2)לטמרלטק יש וסת עוצמה, גם לאנרמקס? 3)יש לי מארז Compucase CI-6A19 ויש בו לכל מאוורר תופסן כזה, האם גם במאווררים האלה אני פשוט "דוחף" את המאוררים לתופסנים? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
עשיתי OVERCLOCK במעבד P4 3 G פרסקוט והגעתי ל 3400 GHZ עם ב245 באס... אבל המערכת לא יציבה ורק עושה עוד יותר בעיות... על איזה תדר לנעול את הPCI-E והPCI? כי ניסיתי לנעול על כמה תדרים וזה נתקע...(100 ו200)
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מצד אחד מראה לי מראה לי בTAT 45 מעלות ומצד שני מראה לי 69 בCORETEMP למי להאמין? והאם זאת טמפ סבירה לE2180 ב2300MHZ עם קירור סטוק?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600 xt של club 3d ,אני רוצה להוסיף קירור לזכרונות ולליבה ,עכשיו דבר ראשון ניסיתי להוציא את המאורר אבל לא הצלחתי,מה צריך לעשות ועל מה אתה ממליצים בלי שזה יפריע לשום דבר ללא השקעה נוספת של כסף כמו גופי קירור וכל מיני דברים משהו פשוט מאורר כפול משהו וגם לזכרונות לשים שם גוף שיוציא אוויר חם
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כנראה אני בונה קירור מים... הרכיבים: בלוק TT שיש לי כבר עקב טעות משאבה 1800 ליטר לשעה טבולה (אקווריומים) שיש לי כבר מהמערכת הקודמת רדיאטור: סוויפטק והמיכל(בערך) הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3310 עכשיו הוא מאלומניום זה לא יעשה בעיות?? תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איך אני חותך את הצד של המארז שלי ? הרי זה עשוי מאלומיניום ... תשובות יעזרו לי מאוד ..
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עלה לי רעיון, לא יודע אם טיפשי או לא... יש לי 2 מאווררים שבאים עם הTT TR2... מה אם אני אשים 2 מאווררים אחד על השני... זה יקרר את הסינק יותר מהר ויותר חזק ויתן תוצאות OC טובות יותר... מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
-
כשאני עושה OC למעבד אז המתח שקבעתי לו נשאר כשהמעבד במנוחה ובמאמץ המתח יורד ב0.1V-0.05V ואז המעבד קורס, ובשביך להחזיק אותו יציב במהירויות שאני קובע לו ולתת לו את המתח שהוא צריך במאמץ אני צריך לתת לו 0.1V יותר במנוחה ואז הוא חם ומקבל יותר מתח בזמן שהוא במנוחה (רוב הזמן) וזה דיי מיותר ולא בריא למעבד... יש דרך עם איזה מוד או משהו לפתור את הבעיה? אגב, מה המתח המקסימאלי שמומלץ לתת לNORTHWOOD?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי חברים עוד מעט אני קונה מחשב חדש ורציתי קצת להתאמן על אוברקלוק על המחשב הנוכחי שלי שכולל לפי איך שזכור לי: פנטיום 4 3.0 מגה הרץ 1024 זכרון של קינגסטון אני חושב 667 מהירות.. אם יש לכם תוכנה שתבדוק לי את שאר הדברים כמו ספק מאוורים וכו' כי אני לא ממש זוכר אז אני אוכל להביא לכם יותר פרטים, אם בכלל אפשר לפי הנתונים של המחשב שלי להתעסק באוברקלוק?? אז מה אתם מציעים?? תודה...
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF6600GT של לידטק והוא עובד במנוחה על 54 מעלות (שזה חם מידי לטעמי אבל סביר) הבעיה הוא שכשאני מפעיל את 3DMARK05 ובודק את טמפ במאמץ עם ריוה טונר אני מגלה שהכרטיס שלי מגיע ל106 מעלות!!! איך זה הגיוני שהוא קופץ בכל כך הרבה מעלות? יש משהו לעשות כדי להוריד את הטמפ שלו? אה ולא עשיתי לו בכלל OC רציתי לעשות אבל הטמפ הזו מפחידה אותי
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם..המעבד שלי הוא P D 840 עם 3.2MHZ אני רוצה להעלות את הBUS ואת התדר שעון בכ7-10%..משתמש בתוכנת AI BOOSTER שמסופקת עם לוח של ASUS אך מאיפה אני מתחיל ועל מה צריך להקפיד..כמו כן גם יש לי קירור רציני TT BT שיכול להחזיק OC צנוע שאני רוצה..אז איזה תוכנות מומלצות להתחלה ואיך מתחילים ועל מה להקפיד בעצם.תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המאוורר הזה למעבד Core 2 Duo E6600 ועכשיו שהמחירים Q6600 ירדו בעשרות אחוזים אני רוצה לקנות אותו. לפי האתר של Thermaltake לא רשום שהוא תומך ב - QUAD אבל מתאים לסוקט 775 שגם Q6600 יושב עליה. אתם חושבים שהוא מתאים גם למעבד 4 ליבות שלפי מה שאני מבין בפורום מתחמם מאוד (אני לא מתכוון לבצע OC). באופן אישי המאוורר נראה תותח חבל על הזמן השאלה היא אם הוא תומך ב - QUAD. אשמח לשמוע תגובות ממי שמבין בתחום. תודה,
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תגידו לי מזה: אני נכנס ל ביוס ויש לי במקום איפה כול הבס והמטח יש לי agp/pci frequency (mhz) ואז יש שם 66.66.33.33 ויש לי מלה דברים שאני יכול לעלות תסבירו לי מזה ואם אני צריך לעולת את זה!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד AMD ATHLON 64 3000+ עם מהירות 1.8 GHZ. לוח האם שהזמנתי איתו הוא של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזיכרון 1GB השאלות הן: האם אני צריך לקנות גוף קירור מיוחד אם ברצוני לבצע OC רק למעבד הנ"ל? לאיזה מהירות אני יכול למשוך את המעבד הנ"ל? האם יש כאן מדריך מפורט מאוד אשר מסביר לי צעד צעד מה אני צריך לעשות אם אין שום שמץ של מושג כיצד למבצע OC למעבד? האם אני צריך גם מאווררים נוספים בעקבות OC? תודה מראש לכל העונים לי על כל השאלות.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי Sapphire radeon 9800 pro אני מעוניין לעשות לו o/c אבל אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה לו ב everest יכול להיות שזו בעיה בכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף משחה טרמית גם לצלעות של הצ'יפסט וגם למאוורר של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2400 אני רוצה להעלות את המכפלה מ 15 ל 16 או 17 (כמה שאני יכול) אז עולה לי החום נכון עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול להגיע עד 65 מעלות זאת אומרת המעבד יכול לעבוד בלי בעיות לפי המאמר של mapisto ועוד דבר במחשב השני שלי amd 64 3000 אז אני רוצה להעלות את המתח לכרטיס מסך יש לי 2 אפשרויות כרגע זה על 1.5 ואני יכול להעלות רק ל 1.7 להעלות או שזה יהרוס כי אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה שיהיה יותר יציבות לכרטיס כדי שאני יוכל להעלות עוד
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד ATHLON 64 3200 AM2 וחשבתי על לקחת היטסינק של מעבד כמו שלי ובצלעות קורור ליקדוח לאורך חורים ולהשחיל בהם צינורות נחושת לעשות כמו רדיאטור ואז לחבר לזה משאבת מים.. מה אתם אומרים אפשרי? הצהוב זה הצינור נחושת שישב בין הצלעות קורור עמוק.. ויעבור בו מים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
המחשב יראה בערך כך: מעבד AMD 64 3000 לוח אם EPOX 8kda3j זכרון dual ddr 512 500 Mhz micron\ata כרטיס מסך gIGABITE rADEON 9800 PRO הארד דיסק 120 גיגה sata פתוח להצעות בנושאי קירור ומארז תודה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את המפרט הזה E8500 3.16GHz Asus P5Q Gigabyte HD4870 512MB GDDR5 ThermalTake BigTyphoon VP NZXT Tempest Corsair 550VX 550Watt 500GB Seagate SATAII 32MB G.Skill 4GB (2x2GB) 800MHz CL4-4-4-12 אז ככה, ראיתי שהביגטייפון מורכב משני מאווררים, שאחד מהם מעיף את האויר לכיוון הלוח אם, האם יכולה להיווצר בעיה בהנחה שאני עושה אוברקלוק לסביבות ה-4.5GHZ ? האם תיתכן אפשרות להגיע ל-4.5GHZ במעבד עם המפרט הנ"ל? תודה לעוזרים, וכבר קניתי את המחשב, הוא מגיע מחר בבוקר, האם יש מישהו שמוכן לעזור בביצוע אוברקלוק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה-p4c800e deloxe ו1 גיגה זיכרון (2X512 DOUL) ועכשיו רכשתי את ה-3.2 פרסקוט בקיצור השאלה שלי היא כזו ראיתי אנשים מגעים באובר קלוק ל5 וגם ל-6 גיגה הרץ ואילו אני הצלחתי להגיע רק ל-4.1 שהמערכת עובדת כמו שצריך.. וכמובן עםן כול האופציות בלי להוריד כלום יענו מצב טורבו ו400 מגה הרץ זיכרונות ולא פחות וכו וכו בקיצרו למה אני לא מצליח לעשות יותר.... ואילו אחרים מצליחים?? כאילו זה מה בגלל הלוח הזיכרון הקירור?? מה הבעיה בדיוק? אני ישמח לקבל תשובות תודה..
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-