עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Apollo+S flex 120-1600 rpm TR 120 Extreme+S flex 120-1600 rpm איך יהיה הביצעוים חזקים? איך זה יהיה שקט???

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  2. Started by Phezex,

הכרטיס שלי הוא 7600GT extreme 230mb של leadtek המעלות שלו הן 47 במנוחה ו50-60 במעמץ- קירור סטוק. כל פעם שאני מנסה לעלות אפילו ב 5 ב ATI TOOL ב core ו ב memory אני עושה בדיקה ויש נקודות צהובות אחרי דקה בערך...

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  3. Started by tombraider,

שלום אפשר חוות דעת על הספק הזה של COOLMASTER http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=4196 האם הוא יעבוד טוב ב CF עם 4870 מעבד Q9550 4 ג'יגה זיכרון לוח ג'יגה בייט DS5 X48 האם הוא בכללי מוצר טוב ואיך הוא מול הספק כח Thermaltake Toughpower 650 qfan תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  4. Started by Alroit,

שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  5. יש לי סלרון 800 אם לוח של ASUS - Cusi M 256 ראם עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק (אני מאמין שבלוחות של Asus יהיו תוצאות יותר גבוהות מאשר בלוח חרא כמו בפנטיום) אז צילמתי לכם את הביוס- איפה שאני אמור להעלות את הבאס - ותגידו לי מה לעשות (מצטער על האיכות מצלמה חדשה CanonS40 היא אמורה להיות פצצה יש לה 4 מגה פיקסל - פשוט אני לא יודע להשתמש) זה הברירת מחדל תראו שרשום 800 http://rotter.net/User_files/nor/3db2949f4c630c6e.jpg אם אני בוחר באפשרות Manual (איפה שרשום 800 בתמונה למעלה) אז נפתחת לי הקטגוריה של הבאס ואני מקבל את המגילה הזאת בשביל לבחור http://rotter.net/User_files/nor/3db2944a49ea4004.jpg עכשיו ברשימה שאני יכול לבחור אני מקבל הכי הרבה 100/150 שזה 800 - וזה לא העלה לי …

6. Started by shake7,

היה לי מחשב ישן שהוא לא בשימוש, אז חשבתי להוציא ממנו את המאורר ולהכניס אותו למחשב שבשימוש. אז השאלה שלי היא: אם אני בכלל יכול להכניס אותו לאנשהו, אז לאיפה ואיך? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  7. Started by 911,

שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. Started by zahi,

רציתי לדעת האם אפשר לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס 5800 לא ultra עם riva tuner וכמה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  9. Started by Dror D.,

בלוח ASUS M2NPV-VM לא מצאתי את האפשרות לעלות את המתח למעבד , יכול להיות שהאפשרות הזאת בכלל לא קיימת בלוח הנ"ל? הדבר היחיד שראיתי שאפשר לעלות\לשנות לו את המתח הוא הזיכרונות, אז זה קצת מוזר שלזיכרונות יש אופציה לעלות את המתח ולמעבד לא . אשמח מאוד לדעת האם באמת אין אפשרות לשנות את המתח של המעבד ואם כן איפה האפשרות הזאת נמצאת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. Started by ha,

1. לאיזה כיוון מרכיבים את ה tuniq tower 120mm במארז P180? כלומר, לאן המאוורר צריך להיות מכוון (למאוורר העליון או לאחורי). דרך אגב, מה כיוון המאורר?! בחוברת (דף מקופל..) שלו לא מצויין כיוון זרימת האוויר. 2. האם כל המאווררים במארז P180 באים כבר בכיוון הנכון? (אל תצחקו, כבר ניתקלתי בקופסה בה מאוורר הצד היה הפוך...) אם אני מוסיף את מאוורר 120mm האופציונלי, האם הוא אמור להכניס אוויר או להוציא?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. Started by orental5,

שלום יש לי תחושה שהמאורר מרעיש טיפה (מסתובב מהר). איך ניתן לבדוק מה הטמפ'/סיבובי המאורר. תודה

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  12. שלום, יש לי בארטון 2500 ויש עליו 4 כיגולי ספוג קטנים כאלה מודבקים לפניות של המעבד... הם לא מרחיקים את הסינק מהליבה? יש מגע בין הסינק לליבה כי אני רואה שהמשחה טרמית מרוחה על הסינק אבל בכל זאת.. לעוד מישהו יש כאלה עיגגולים שחורים על המעבד? להוריד אותם? הם לא אמורים למנוע הכבדה של הסינק על המעבד? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב אני טס היום בלילה אז אני אשמח לקלב תגובה מהר ... שוב תודה...

13. Started by waizman,

אוקי, אז ככה: הזמנתי כמה מאווררים מפנדה, אבל במקום 2 מאווררי Volcano 7 (רגילים), שמו לי מאוורר Volcano 7+ אחד (אי הבנה). חשבתי להחזיר את המאוורר, אבל חשבתי על זה ואני שוקל להחליף את המאוורר שקיים לי כרגע על המעבד (ומרעיד לי את הבית - דלטה...) הלא הוא ה GlobalWin CAK II 38. כדאי להחליף אותו בוולקנו שקיבלתי, או שאני ישלח את הוולקנו חזרה לפנדה?

14. Started by iliahrom123,

טוב אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש מבוסס על האסוול עכשיו התושבת שלו 1150 יש לי כרגע מוגן 2 לא REV.B הSCMG2000 [REV.A],לפי מה שהבנתי גם מיקום של חורי העגינה של הקירור לא השתנו מה1155 כלומר הקירורים מהתושבת הקודמת אמורים להתאים,השאלה היא אם יש אפשרות להשיג איזה קיט בארץ או מחו"ל כדי להתאים תמוגן שלי לפלטפורמה החדשה?ועד כמה זה יהיה משתלם? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Jook,

רודני וונלדס השיג טמפרטורה של 38 מעלות עם מעבד AMD XP עם ה-SLK800, מאוורר TORNADO ו-AS3 רק אם היה לי את כל זה בלי רעש !!!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. לפני כשבוע קנית מחשב עם לוח אם מסוג Intel Pearl Creek G31 ובתוכנה everes שמתי לב שהטמפ' של הלוח אם עומדת על 80 מעלות בערך השאלה שלי הם זה נורמלי ללוח אם הזה או שזה די קיצוני ואם זה לא נורמלי ללוח אם הזה אז מה יכול לגרום לתופעה הזאת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  17. Started by rotem75,

יש לי לוח אם ABIT KV8-MAX3 ומעבד AMD Athlon 64 - 3000. לאחרונה החל לוח האם שלי להשמיע אזעקה מעצבנת לסירוגין. ה- ABIT EQ מראה כי ה- RPM של ה- NB fan יורד לערכים נמוכים (~180). - מה יכול לגרום לירידה זו ? (אין שום דבר העומד בדרכו של המאוורר!) - האם יכולה להיות קריאה שגויה של ה - RPM ? כיצד ניתן לתקנה ? - האם ירידת ה- RPM גורמת לבלאי ב- NB fan ? - אם אין בלאי - כיצד לנטרל את האזעקה למקרה הספציפי הזה ? ה- BIOS שלי מעודכן תודה מראש לכל העונים רותם

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by AlterEgo,

אוקיי. אין לי ממש מושג איך לעשות אוברקלוק למעבד. יש לי מחשב כזה: AMD Athlon xp2600+ 1.9 ghz ABIT NF7 motherboard 512 RAM עריכה: קירור סטוק. וזהו בערך.. זה מה שאני יודע... עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול ואם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד. אם כן, אשמח אם תכוונו אותי למדריך שישים אותי על הדרך הנכונה... תודה מראש =)

19. באוברקלוק הגעתי ל- 3.6 MHZ המתח עומד על 1.470 והטמפרטורה במאמץ נעה בין 73-80 זה לא ממש מסוכן למעבד ?? יש לי קרור של ZALMAN 9700 שאמור להיות ממש טוב...או שאני טועה.. אולי ישנה אפשרות לעלות מתח בגשר הצפוני ולהוריד מתח מהמעבד?? עם טמפרטורות כאלה אני לא יוכל להתקדם לאוברקלוק יותר משמעותי... אני יעלה תמונות מחר..

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. שלום לכולם סתם עניין אותי לדעת אם אפשר לעשות אובקלוק ל שתי כרטיסי מסך בסיפיאי אקספרקס ואם כן אז איך עושים?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  21. אני מעוניין לדעת מהי מערכת הקירור המומלצת ל OC עבור המעבד המוזכר בכותרת, הבנתי שניתן להאיץ אותו לרמה של +3200 השאלה היא האם צריך קירור מתקדם יותר מהסטנדרטי שבא עם המעבד או שהסטנדרטי מספק, ואם לא מהי המהירות הנורמלית שאיתה ניתן להגיע עם הקירור הסטנדרטי ? ומהו הנזק לאורך זמן למעבד עקב היותו מואץ מעבר למהירות המוצהרת? ובנוסף האם מבחינה פיזית גוף קירור סטנדרטי של פרסקוט בתושבת 478 יתאים לאת'לון ואם כן האם הקירור של הפרסקוט יותר טוב מהקירור הסטנדרטי של האת'לון?

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  22. Started by BURTON,

ראיתי שההבדל בין ה9600 פרו לxt הוא הבדל של 100 מגה הרץ במהירות הליבה וחשבתי לנסות הורדתי את התוכנות שנמצאות במדור ההורדות בhwzone אך הן לא עובדות על הכרטס הספציפי הזה מישו יכול להמליץ לי על תוכנת אוברקלוק לכרטיס הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. מה אומר היחס 1:1? יחס בין מה למה? ומה אני עושה בשביל להגדיל תOC מגדיל תיחס?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  24. Started by cow king,

שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד אני לא מתכנן OC תקציב לא רלוונטי המעבד זה Core 2 Quad Q6600 BoxוIntel או שהמאורר שמגיע איתו יספיק כי אני מחפש מאורר שקט

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  25. Started by ron533,

שלום, העברתי לכאן את השאלה לאחר שכמה ימים אף אחד לא הגיב או לא ידע לענות בפורום "לוחות אם וזכרונות"... יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C.כרגע, רק רוצה להגיע לאופטימום בברירת מחדל. תודה לעונים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.