אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגדיל את המהירות של המעבד שלי איך אני עושה את בביוס? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
היום כשהלכתי לחנות אלקטרוניקה במטרה להבין איזה נגד אני צריך בשביל הפאן באס ,זה שמוריד ל9 לא מצאתי וגם לא ידעתי מה לבקש במקום זה הציא לי שם אחד העובדים להשתמש במייצב מתח ביוריד לי את המתח ל9 מ12 השאלה היא האם זה נכון??? ולמה זה מתחמם כל כך זה ממש חם... המייצב הוא שחור קטן ויוצא ממנו 3 רגליים מקבל אדמה מוציא אז זהו אשמח אם סוף סוף הלילה מחשבי יהיה מוכן.....
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי שאלה חשובה איך אני מחבר לד לספק שלי? בשביל שיאיר אני מעוניין לעשות את זה למארז שלי שיקבל אור אך איך אני עושה את זה? אני מאוד יודה לכם אם תעזרו לי כי זה ממש חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אז אחים שלי אצלי הכל סבבה חלק בבסה המחשב קרס החלונות קרסו כרגע הוא לא זוכר שיש לו cd's אבל חוץ מזה הכל טוב המוד שלי בעיצומו אני מעלה אתר עם תמונות של המוד כרגע המסך עובד אבל הפאן קונטרול מנותק בגלל רצון להוסיף עד מאוור התמונות מראות גם את המייצב אני עלה לקראת סוף השבוע בתקווה כבר את הכל! יום טוב! http://photos.walla.co.il/def1 :AR15:
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת לגבי אפשרות ה OC שלו האם בעידכון ביוס או בתוכנה וגם בנושא הקירור כי שמעתי שקשה לשים לא HSF חדש בגלל הSHIM שלו. וגבי קירור זכרונות
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול לקנות crystal orb תביאו לי כמה חנויות אפשריות
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
במקרה של אוברקלוק הבנתי ששני המעבדים כשהמכפלה פתוחה הם עקרונית אותו מעבד רק עם מכפלה שונה (או אולי אני מתבלבל עם ה 2100+?) או שיש הבדלים בביצועי הOC בין שני המעבדים?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
(סיפור אימה קצר ... אני צריך את עזרתכם ליצור סוף טוב) לפני כמה ימים , החלטתי להתחיל את הפרוייקט הבא: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/modlab/index_eng מעבדת ניסויים פשוטה... הלכתי לחנות אלקטרוניקה (אלקטרו-זיו בחיפה למי שמכיר) וקניתי את הרכיבים הדרושים... פתאום, ללא אזהרה קודמת, המוכרת אומרת: "לא קיים טרנזיסטור BD442 , ילד אתה מתחיל לעצבן אותי השעה כבר 8 והייתי צריכה לסגור ב7:30" (נא להתעלם מהחחלק השני של הציטוט ;D ) האם לא קיים טרנזיסטור כזה?? האם האתר טעה?? האם היא ניסתה להעיף אותי מהחנות?? מי יכול לעזור??
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
is there a software that checks my pc and proccesor temperature ? if there is plz give me the name
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קראתי את החוברת של הלוח ויש שם כל מיני חיבורים שקשורים ל INFRA RED... בידיוק רציתי לבנות את המקלט IR שמתחבר ל SERIAL PORT זה אומר שאני יכול לחבר משהו כזה ללוח? איך? ואיך אני שולט על זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהתחיל כבר להתישן קלות, ועכשיו רק התוודתי ל-OC, אז החלטתי להמהיר אותו קלות ללא השקעות כספיות נוספות. המערכת שלי כרגע היא: AMD900 ועליה מאוורר spire שלא מצאתי את המודל שלו, ומתחתיו heatsink מאלומיניום בגובה של איזה 3סמ... מארז ועליו מאוורר Colorfull brushless CF-128025MS בעל 2 חוטים שניזון מהיציאה ל-HD. לוח אם CT-7AJA עם VIA Apollo KT133 VT8363/686. על הלוח אמורים להיות 2 או 3 רגשים של טמפרטורה. לא מצאתי אותם, אבל אחד שאמור להיות של CPU אכן משנה את הטמפרטורה שלו תחת עומס מ-27 עד בערך 40 מעלות. Sandra מדווחת על thermal resistance של עד 0.36C/W(יש לזה משמעות כלשהי בכלל?). שתי האחרים אם משתנים אז בצורה זניחה באזור ה-22-27 מעלות. זיכרון לפי Sandra: Bank 2 Settin…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני כבר קונה את Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" ואני רוצה לקנות עוד 1 או 2 לדחוף במארז! חשבתי להסתפק ב-2 מאווררי Generic 80mm Fan ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
נתחיל בראשונה! איך אני מדביק צלעות קירור לזיכרון למשל? (האם דבק תרמי הוא ממש דבק? והאם יש סיכוי שהוא יפגע בזיכרון?) שאלה שניה! 8) יש לי מעבד פנטיום אחד, ואני רוצה לשים עליו סינק רציני, הוצאתי סינק סלוט 1 של פנטיום 2, הוא רציני, ואני רוצה לשים אותו על הפנטיום אחד, והחיבורים הסטנדרטים האלה בטוח שלא יצליחו (הקליפסים שיש היום לכל סינק), יש אופציה להצמיד אותו למעבד מבלי להשתמש בחיבור ההוא? ובאותו עניין - איך אני יכול להצמיד מאוורר 60 מ"מ לסינק הזה? יש איזה טריק ? או שאני חייב סינק מתאים...? שאלה שלישית! ;D האם ישנו קירור תחליפי לסלוט 1, המעבדים הארוכים והישנים?, האם אפשר לשנות את הגוף קירור או בכלל פיתרון קירור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
..? אם כן תביאו לינק למדריך המתאים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה ההשלכות של שינוי ה(לא ממש יודע איך לקרוא לזה) של הזכרון מ2-3-3 ל 2-2-2 לפי Corsair הזכרון שלי מסוגל לפעול ב 2-2-2 במהירות 333 Mhrz רק רציתי לדעת מה קורה כשאני משנה את זה. יותר חום? סתם פחות יציבות? תודה...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אם אין לי לוח אם אשר יש לו USB 2.0 ואין לי גם בקר PCI עם כניסות כאלה אז כיצד ה- USB 2.0 ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד?! הרי מאוחרי הפאנל צריך לחבר בכבל USB בין הפאנל לבקר ה- USB של לוח האם אשר אצלי הוא 1.1. האם הבקר אשר נמצא ב- VANTEC NEXUS MULTI-FUNCTION PANEL יעבוד על 2.0?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש למישהו המלצה ליצרן טוב של כרטיסי מסך מבוססי nVidia? ב"יצרן טוב" הכוונה היא ליצרן של כרטיסים שעומדים ב-FSB גבוה בצורה מכובדת ולא מרסקים את המחשב. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה אני עובד על תוכניות למארז שקוף, את המארז עצמו אני מתכוון לבנות בפסח. יש לי כמה שאלות (1) הבנתי שאת המארזים האלה בונים מחומר הקרוי פרספקס, איפה אפשר להשיג אותו ומה מחירו? (2) האם אפשר לבנות את המארז מחומר אחר שקל יותר להשיג? (3) איך חותכים את הפרספקס? האם עם מסור דיסקית או שמסור חשמלי יספיק? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-