אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינק האם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה ??? תודה,
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ראשון דרך הביוס למעבד שלי AMD 3000+ 1.81GHZ 64bit 939pin הלוח אם הוא ASUS A8N-SLI Deluxe, 1GB זיכרון וכרטיס גרפי Gigabyte Geforce 6600gt העלאתי אחד אחד מ200 ל221, כל פעם או פעמיים נכנסתי לXP כדי לראות אם הוא עדיין יציב עד שהגעתי ל1.98 או 99 Ghz למעבד. הלכתי לביוס והעלתי בעוד 1 ל222 אני נכנס לXP ואני רואה שהGHZ של המעבד הוא 1.55.. יש הסבר לתופעה? למה זה ירד לי ולא העלה עוד בGHZ של המעבד? תודה רבה רבה עומר
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי, סתם כדי להמהיר אותו קצת. השאלה האם יש פוטנציאל בחומרה הזו asus p5kpl-cm E5200 Kingston 1GB DDR2 667Mhz Kingston 2GB DDR2 800Mhz axle 9600GT 1GB הבעיה שנראית לי היא הספק כוח EZCool 400 אני אוכל להעלות מתחים עם כזה ספק? הכל עם קירור סטוק שמגיע עם המוצרים. למרות שהטמפ' לא נראות לי כאלה גבוהות. המעבד נמצא בדר"כ על 45 +- מה נראה לכם יגביל אותי ראשון?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי היא כזאת: E6400 ABIT AB9 KINGSTONE 2GB 800MHZ רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע אם המעבד זה? יש לי קירור סטוק ד.א
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם יש כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC עשיתי אוברקלוק לליבה ל2050MHZ ויציב והתחלתי לעלות את הזיכרונות ל1000MHZ והיה יציב אחר כך העלתי ל1500MHZ בטעות עם הסליידר לא שמתי לב הרצתי TIME SPY ואחריי כמה שניות היה היבהובים במסך ופסים ואחר כך התוכנה קרס וראיתי בEVENT LOG שהדרייבר הפסיק להגיב והופעל מחדש, רציתי לשאול האם אוברקלוק לזכרונות של הכרטיס גורמים נזק? והאם שהעלתי ל1500MHZ גרם נזק לכרטיס? כמה הכי מומלץ ל7\24? תודה לכולם
-
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי משחה טרמית חדשה פשוטה שאני רוצה למרוח איך אני מנקה את המשחה הטרמית הקודמת? אין לי גישה כרגע לאלכוהול וכל זה עם אצטון וקיסם אוזניים זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
באתר של ARTIC כתוב שה- TOP הוא עד 90W על המעבד AMD Athlon 2 X3 435 כתוב שהוא של W95 יש עם זה בעיה ? השילוב של המאוור הזה עם המעבד הומלץ פעמים רבות
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE 2 E6400 מה הטמפרטורה הנורמלית שהוא צריך להיות להיות נכון לעכשיו ללא עבודה מאומצת הוא על 50 מעלות. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
עשיתי (מנסה) אוברקלוק ויש לי נקודות ירוקות על כל המסך. מהירות התחלה 201/401 כאשר אני מעלה את המהירות ל 220/435 נקודות ובלגן בכל המסך ואחרי כמה שניות הודעת ERROR. המסך גודל (הרזולוציה) ו 16 צבעים. יש לי קרור טוב מאוד פלוס את השינוי שעון אני מבצע דרך הדריבר גירסה 41.09 אני לא מבין מה הבעיה עם יש למישהוא פיתרון בשבילי אני הודה לו מאוד. ניסיתי גם עם תוכנה ואותו דבר
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סקירה ראשונה עלתה לרשת http://www.pro-clockers.com/article.php?id=118 ומסתבר שהוא לוקח את קירור הסטוק (המפלצתי) של לידטק ל6800GT
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב נו אולי טיפה הגזמתי עם הכותרת ><" אבל לפני חודשיים ניקיתי אבק לגמרי והוא היה מצוחצח... כעבור חודשיים האבק חזר... אולי לא בכמויות... אבל האבק הזה יספיק לסריגת סוודר מחמם לחורף... כרגע יש לי מאוורר אחד 60 ממ שמוציא מאחורה, ומאוורר 80 ממ שמכניס בצד... מה אפשר לעשות כדי שאני לא אצטרך לנקות אבק כל 3 חודשים? כרגע המחשב נמצא די קרוב לרצפה... אולי הוספת פילטרים מנייר סופג כמו במדריך...?
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוקינג למחשב שלי ורציתי לשאול מספר דברים בתור התחלה ואני מאמין שאני יעזר בכם גם בהמשך.. בנתיים דברים שאני לא מוצא תשובות להם ממש... ככה לגבי מהירות באס (FSB) אם הזיכרון שלי הוא מסוג DDR2 ומהירות שלו היא 800MHZ אז מהירות הבאס היא למעשה 400MHZ?? ואם הלוח שלי תומך בזיכרונות של עד 800MHZ אני יוכל לעשות אוברקלוק ל1066 זה יעבוד? ואני מאמין שיעלו לי עוד שאלות אחר כך.. תודה בנתיים...
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Nanotherm BLUE II או Nanotherm PCM+ - Thermal management solution או ARCTIC SILVER 5 תודה, זה נועד לזיכרונות ולמעבד של הגי'פורס 6800GT
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את תיזמוני נזיכרונות בלוח הנ"ל? בגשר הצפוני לא מצאתי את האופציה..... בשבוע האחרון החלפתי 3 סוגים של זיכרנות של CORSIAR כאשר שמתי לב שהיחסים בין ה FSB-DRM משתנים ללא ששנתי אותם הכיצד זה יתכן? הזיכרונות:CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 512 CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 1024 CORSIAR 667MHZ CL5 XMS פעמיים 512 עד עכשיו היחידים שהצלחתי להעלות הכי הרבה הם ה 667 ל 900 כאשר האחרים פחות. מה ההגיון פה ה XMS אמורים להיות יותר תותחים לא?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם, המאוורר של הנייד הישן שלי החל להרעיש לאחרונה. הזמנתי מאוורר חלופי. עד שהוא יגיע - הסתכלתי על סרטונים כיצד להתקין פתרונות קירור וראיתי שהם תמיד שמו משחה תרמית. מצד שני פתרון הקירור שלהם היה סוג של heatsink או משהו כזה. בנייד שלי יש בסה"כ מאוורר פשוט שצמוד למעבד, אני חושב. (זה מחשב vostro 1320). האם במקרה כזה יש בכלל טעם במשחה תרמית? או שזה אדיוטי? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כאשר אני מריץ את תוכנת הCPU-Z על המחשב. E6600 + GIGABITE P965 DS4 במהירות הCORE אני רואה שפעם הוא מראה 2400MHZ X9 266.7 MHZ וכל כמה שניות הוא יורד ל 1600MHZ X6 266.7 ואח"כ שוב עולה השארתי את המחשב דולק כל הלילה. עכשיו פתאום המהירות CORE נשארת על 1600MHZ - קבוע! ????? האם זה נורמלי לDUAL CORE? האם המהירות של הCORE לא צריכה להישאר קבועה במעבד E6600 על 2400MHZ X9? המערכת חדשה ועדיין לא עברהOC. הנה החלון של הCPU-Z - CPU+MEMORY [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD3850 ורציתי לשאול למה לא מופיע לי בתפריט של הCATALYST אפשרות של Over drive ? ניסתי לעדכן דרייברים ותוכנות כמה פעמים .. צריך להתקין את האפשרות הזאת בנפרד ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני הזמנתי אותו כבר ורציתי לשאול כמה שאלות וכמו שכתוב בכותרת האם זה קירור טוב לרדיאון 9700 לא פרו שלי והאם ההתקנה שלו קשה או מסובכת ואם מישהו יכול להסביר לי איך להתקין את הדבר הזה.
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש לחלוטין באוברקלוק ומעולם לא עשיתי אני חושב לעשות אוברקלוק למעבד 805D על לוח של גיגהבייט 954P-G איך אני עושה בדיוק הבנתי שכדאי לעלות את הבאס ל 166 כדי שיהיה כמו ה 840 לפחות אני מעוניין באוברקלוק מתון לא יותר מידי אם אפשר להסביר לי את כל השלבים דבר שני איזה קירור כדאי לי לשים על מעבד כזה עם אוברקלוק כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: מעבד i7 3820 oc 4.6 לוח אם arsok exteme 4 כרטיס geforce 970 G1 oc 4gb זיכרון corsair ddr3 1600mhz 16gb ספק כוח hec 1200w קירור מים corsair H100 שתי כוננים samsung F3 1TB כונן ssd 250gb samsung evo 840 מארז nzxt switch 810 כרטיס מסך: עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. עוד משהו למה בתוכנה GPUZ כתוב לי שאני מחובר ב PCIE 2.0 ולא 3.0? בביוס הוא מוגדר לי על הסלוט של ה PCI E 3.0 X16 מעבד: זה אחד דבר שני המעבד כרגע אני עם oc 4.6 ורציתי לעלות ל 4.8 אבל לאחר שאני שומר בביוס ויוצא המחשב לא עולה. במנוחה 40-45 מעלות ומאמץ 60-…
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-