אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי חברים עוד מעט אני קונה מחשב חדש ורציתי קצת להתאמן על אוברקלוק על המחשב הנוכחי שלי שכולל לפי איך שזכור לי: פנטיום 4 3.0 מגה הרץ 1024 זכרון של קינגסטון אני חושב 667 מהירות.. אם יש לכם תוכנה שתבדוק לי את שאר הדברים כמו ספק מאוורים וכו' כי אני לא ממש זוכר אז אני אוכל להביא לכם יותר פרטים, אם בכלל אפשר לפי הנתונים של המחשב שלי להתעסק באוברקלוק?? אז מה אתם מציעים?? תודה...
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום ליפני שבועיים קניתי מאורר למארז Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPMשהיה אמור להיות מאורר שקט אבל לטעמי הוא רועש מדי אים מישהו יוכל להמליץ לי על מאורר שמכניס הרבה אויר למארז וגם שקט אני אודה לו מאד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש קירור ל-Q9550 שיעשה טוב את העבודה, תקציב כ-200 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. מתוכנן OC קל - עד 3.5GHZ פחות או יותר (כ-25%). יש כמה מועמדים, לא יודע מה הכי כדאי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer 7 זה מה שאני מכיר. אם יש משהו אחר \ טוב יותר, אשמח לשמוע. נ.ב. אם זה חשוב, המארז שלי זה ANTEC 900. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
איזה גוף קיקוק לקנות למעבד שלי? יש לי Amd 2500+ Barton לוח Abit NF7 חשבתי על Zalman 7000bCu או Thermaltake Volcano SilentBoost מה כדאי? והאם יש הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
היי כולם, יש לי שאלה - לאחרונה המחשב נייד שלי - HP דגם : pavilion dv3 מתחמם בטירוף אחרי גג רבע שעה של עבודה. בגלל שכבר החלפתי את המאוורר לפני חצי שנה החלטתי לפרק את המחשב כדי לראות אם המאוורר באמת הבעיה. בקיצור, המאוורר כן עובד אבל הצינורות ברזל (איך שלא קוראים להם) שמחוברים אליו ממש ממש חמים ועוד יותר מטריד זה שלקח להם משהו כמו דקה כדי להגיע למצב הזה... ממה שקראתי באינטרנט יש משהו שנקרא משחה טרמית\חומר שמפזר את הקירור במחשב אבל אני אפילו לא יודעת אם זה המצב- השאלה שלי - האם לקנות כבר מאוורר חדש (כי הוא מגיע עם הצינורות האלה מחוברים אליו ) או שהבעיה היא אחרת ואני אולי צריכה לקנות את המשחת קסמים הזאת ? (כמובן שניקיתי אבק קודם אז זה לא הסיפור ...) זהו נראה לי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפרטורה האופטימלית למעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ghz 64bit בשעת מנוחה? והאם המחשב מדליק את עצמו מחדש כתוצאה מטפרטורה גבוהה? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה: 780I XFX MUSHKIM 4GB 1GHZ DDR2 260GTX Q9450 - ללא OC האם זה הגיוני שאני מקבל 20 שניות ב-1MB? קצת נראה לי מוזר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT KO של EVGA עובד בסטוק על 520/1500 הטמפרטורה שלו במנוחה היא 58 זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם [מפרט בצד] לפני כמה ימים חבר שלי היה אצלי וניסינו לעשות OC על המעבד שלי... [זה היה מאכזב אחרי שהגענו לתדר של 3100 זה לא נשאר יציב] אז אחר כך איפסנו את כל ההגדרות וכו' והחזרנו הכל למקור... היום כניראה נדפק לי הלוח אם. השאלה היא כזאת: האם יכולים לדעת שעבר OC על המחשב? אם כן אפשר להעלים ראיות? ויכול להיות שיש קשר לזה שעשיתי OC לבין זה שנדפק הלוח? תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz כמו שניתן לראות, אני יכול לשנות את המהירויות בביוס. השאלה לאן? לעשות 6-6-6-18? או מה?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למרות שאני מניח שלא יהיה בעיה גדולה למצוא רכיבים אלקטרוניים כמו לדים, נגדים וכ' ובהחלט שלא תהיה בעיה עם כבלים שונים, מה לגבי הדברים היותר נדירים? מסכי LCD למשל, מישהו פה שאל על מקום לקניית מסכי LCD בחיפה וקיבל 4 חנויות מתוכן רק לאחת יש ברשומות, אך אין במלאי כרגע. חנויות און ליין שמוכרות ציוד שכזה אני בטוח שיש כמו זבל אבל קיימות מספר שאלות. 1. האם קיימת אחת בתחומי הארץ (שהמשלוח לא יהיה מחו"ל) 2. אם היא מחו"ל האם היא עושה משלוחים לארץ? כבר מצאתי אחת באוסטרליה שעושה משלוחים לאוסטראליה וניו זילנד בלבד. 3. עלות דמי משלוח לעומת מחיר רכיב, קצת מגוחך לשלם 20$ משלוח בשביל לד שעולה 3$ נכון? ואני מניח שפה אני בא בהצעה די מעניינת, יתכן למנהל הפורום או האתר אם יחליט לאמץ אותה, מה שבהח…
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראיתי פה מערכות יפות ומקוריות, והסתבר לי שיש לי הרבה חומרים שימושיים בבית שיכולים לקצר לי משמעותית את השלמת הבניה. תודה, נ.ב לא, לא ירדתי מנושא קירור האויר. פשוט אני רוצה לעשות הערכת מצב מחודשת.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המעבד (AMDX2 3800, דגם מלא בצד) על 40 מעלות במנוחה, במאמץ לא בדקתי. איך המעלות? יש לי מעבד אטלון 64 נוסף, הוא בד"כ ישב על 34 מעלות במנוחה, וכפי שהבנתי הכפול ליבה לא אמור ליהיות שונה מימנו במיוחד בביצועים, חוץ מהליבה הנוספת כמובן.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הגעתי ל 382 ב 1:1ומעבד על 8multiplier הכל עובר מצויין אין שגיאות Orthos 24 שעות, MEMTEST ו GOLDMEMORY שום שגיאה במשך 18 שעות. אבל במשחקים אחרי שעה, גם 30 דקות יש עצירה ויש שגיאה של הכרטיס מסך NV4_disp.dll. הכל קבוע על Pci Express Frequency 100MHZ ו PCI על 33.3 בקיצור מה הקטע שלו, כמה לשים אותו ? ניסיתי על 104 וגם 105 נראה לי זה גם קרה, ובויסטה הוא כל הזמן מודיע על כשל בדרייבר של הכרטיס מסך והוא הצליח לשחזר, מן הסתם באקספי זה כבר אומר עצירה מוחלטת ו BSOD. בקיצור מה לעשות עם האופציה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
כותרת .... אני מנסה עלשות OC דרך הדריור(משום ששאר התוכנות לא עובדות לי של OC) לכ.מ וכול פעם שאני עושה TEST או OK וכ'ו זה מחזיר לי לסטוק למה? ד''א ניסיתי אם ATITOOL לא עובד התוכנה RIVE TUNER לא עבד מראה שהדריור חוסם או משהו זה...... יש עוד תוכנות לOC לכ.מ? בנהתים אני עמדיף דרך הדריור אז תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לקראת קניית מחשב חדש CORE I7 ברצוני בעתיד לעשות OC בינוני (גג 4.5 ) מתלבט בין השניים הבאים: Noctua NH-U12P SE2 או ה NUGEN3 מה מומלץ יותר מבחינת ביצועים ושקט תודה לעונים !
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שאלתי בפורום מחשבים ניידים ושם לא ידעו לענות לי...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\ אז אעלה את זה כאן: שלוש אפוציות: 1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX) 2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר) 3. Thermaltake Silent Tower עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר. הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה. ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750 אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה…
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן.. אחרי שעשיתי OC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246484.new#new החלטתי לשדרג את הביוס.. עשיתי את זה דרך התוכנה ש"אסוס" מציעה (אחרי שלא הצלחתי לעשות את זה ידנית), (בתוכנה הורדתי את האפשרות "Clear CMOS checksum to load default BIOS settings" כי רציתי שה OC ישמר) אחרי זה "ריבוט" והביוס מתעדכן דרך קובץ ROM הווינדוז עלה וב"אוורסט" ראיתי שאין OC. עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: פתאום אין צפצוף בהתחלה כמו שתמיד יש והמסך לא נדלק. כיביתי והדלקתי שוב והפעם הוא נדלק ל-3 שניות נכבה, ואחרי 5 שניות נדלק ושוב שום צפוצוף והמסך לא מקבל איתות. כיביתי את המחשב הפעם דרך הספק, הדלקתי והמחשב עבד כרגיל רק שלפני התמונה של ה"ווינדוז" הופיעה לי הודעה: CSOM cheak Bad Overclocking…
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לנתק מקירור הסטוק את המתאם לסוקט 1366 ולחבר אותו לקירור ייעודי לסוקט 775, כדי לחסוך את תוספת התשלום (שמגיע ל-150 ש"ח..) על קירור שמגיע כמתאים לסוקט 1366. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-