עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sahargt,

זה המפרט שלי 3.2 P-4 פרסקוט לוח איביט IS7 זכרונות של ATADA 256*2 מהירות 500MZ זה מה הצלחתי עד החשב קירור רגיל אויר מצב מנוחה 40 עבודה לא עובר את 45 המחשב עובד ללא שום בעייות

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  2. בעיקרון יש לי שתי מאוורים ג'נריים במארז (120 מ"מ אחד מסתובב ב 2400rpm ואחד ב 1900rmp) רציתי האם ניתן לחשב איכשהו את מידת האוויר שהם דוחפים ואיך הם י לעומת smartfan 120mm ? האם מאוורים באותו גודל ומהירות דוחפים אוויר באותה עוצמה (אני מבין שלא וזה מושפע מעוד גורמים אבל עד כמה הגורמים האחרים קריטיים )?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  3. Started by Jack_g,

קניתי את ה XP120 ואיתו את האנרמקס 120 אבל האנרמקס לא נמצא במלאי ורוב הסיכויים לא יגיע גם ואם כן אז בעוד הרבה זמן אז רציתי לשאול איזה מאוורר אחר אתם ממליצים ל XP 120 שידחוף הרבה אוורי וגם לא יהיה רועש שיהי אפשר לישון בלילה. לדוגמא: Vantec ThermoFlow 120MM Smart antec Stealth 120MM Case Fan ANTEC 120mm SmartCool Case Fan שאלה נוספת אליכם, מאווררים שיש להם חיישם טמפרטורה והם משנים את ה סל"ד שלהם לפי הטמפרטורה אפשר לחברם לווסת שאני יוכל לשלוט על המהירות שלהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  4. Started by Chevy,

כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by shanibh,

1. האם המשחה הטרמית שמגיעה איתו איכותית? כדאי להחליף אותה במשהו אחר יותר טוב? במה? 2. הבנתי שלאחרונה יש הרבה תלונות על העובדה שהוא מרעיש כבר ב-MEDIUM-HIGH. האם החלפת המאוורר שלו תעזור? באיזה מאוורר כדאי להחליף אותו, ואיך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  6. שלום, לאלו מארזים שמחירם מתחת ל-800 ש"ח נכנס ה-bigtyp 120 בלי להתחכך בספק? תודה.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  7. Started by darklight,

אצלי בעוצמת מאוורר של 38 אחוז(auto) במנוחה הטמפ' מגיעה ל70 מעלות אז ביטלתי את מצב הauto של המאוורר והעלתי ידנית לאזור ה90-100 אחוז ואז מתקבלת טמפ של 56-57 מעלות במנוחה הקטע שהמאוורר הזה רועש כך שאני רוצה לדעת מהן הטמפ שלכם במנוחה ובמאמץ ובאיזו עוצמת מאוורר. ומהו טווח הטמפ' המומלץ? תודה נ.ב הכרטיס הוא מספיר המחשב הוא הוא q6600 G0 ומארז p-150 עם 2 מאווררי זלמן 90 מקדימה ומאורר 120 מאחור

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by Chura,

שלום עד היום לא נגעתי בOC ואני אשמח קצת לדעת איך מי למה וכמה לפני שאני רוכש, שאני אדע יותר טוב. נגיד ואני אוכש מעבד E6600 אז איזה זיכרונות אני צריך בשביל OC טוב ? מגה הרץ גבוה ותיזמון גבוה או מגה הרץ נמוך ותיזמון נמוך ? 667 : 3-3-3-12 \ 800 4-4-4-12 ? מה זה קשור מכפלה וכדומה ? אשמח לעזרה :-)

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by pain_killer12,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  10. מדובר על לוח אם Kn9S על איזה רכיב במחשב ניתן להרכיב גוף קירור ( סטוק ) ?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by contA-,

שלום לכם,כפי שבטח הבנתם אני לא אחד שקונה ישר לאחר המלצות ויש לי עוד התלבטות קלה בהתחלה רציתי את הלוח אם MSI nForce3 K8N Neo2 Platinum... אבל אז ראיתי את הדגמים הללו של הnForce4 ותהיתי אם הם אוברקלוקרים טובים יותר. הלוחות: Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP- SLI nForce4 Socket 939 Motherboard Gigabyte GA-K8NXP-9 Socket 939 Motherboard Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 מה דעתכם, הם טובים יותר מהלוח של הMSI באוברקלוקינג? (רשימה טיפה ארוכה,אבל רוב הדגמים פשוט זהים אבל בגרסאות שונות-אני לא יודע אם יש הבדל גם ביכולות הא…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. Started by shmulikp,

אז קניתי את ה-zalman 7700 הענקי בעצתכם (או לפחות כעצת חלק מכם), לוח האם שלי מתאים, לא מפריע, אבל... המארז כן, יותר נכון הספק לא מספיק רחוק מהמעבד, מה עושים? מחליפים מארז? לאיזה? המלצות למשהו טוב וזול? תודה שוב! שמוליק.

• 8 תגובות
    • 487 צפיות
  13. אם זה חשוב לכם אז זה במארז מקדימה.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by d-undertaker,

הנה תגובה שנתן לי SUBX ולא הבנתי איך לעשות "אני שם לב שהזכרון שלך על תזמונים 2.5-5-5-9 , עד כמה שידוע לי אין אף צ'יפ שצריך כאלו תזמונים גבוהים ,אתה סתם מאבד ביצועים -> תוריד ל2.5-4-4-8 ה"סטיק הלבן" הזה נקרא משחה טרמית. הלוח שלך מוגדר למחלק 2:3 , זה לא נותן לך שום תוספת בביצועים , תוריד ל1:1 , כך לא תאבד עדיין ביצועים ותהיה בטוח שהזכרון לא יגביל אותך." עכשיו,בביוס אני יודע שיש אפשרות לשנות תיזמונים אבל אז זה הולך בכמו רשימה ראו דוגמא 2.5 2 1 2 איך אני צריך לשנות תעשו כדוגמת הרשימה בבקשה. ואיך מגדירים את המחלקים בלוח?

• 7 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by yovlal,

אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by mor_anter,

רציתיי לדעת אם יש לכרטיס מסך שלי חישן טמפרטורה(geforce fx5500 128mb) ואם כן באיזה תוכנה אפשר לראות מה הטמפרטורה שלו דרך אגב יש לי EVEREST Home Edition ולא רשום שם את המעלות של הכרטיס מסך רשום רק של המעבד של הלוח אם והדיסק הקשיח תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by le011,

שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by DownLoad_Master,

עד כמה רחוק אני יכול להגיע איתו? ואם אני משלב אותו עם הזכרונות של סלשוק?

19. Started by SpriteSoda,

כותרת ?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by alon-h,

ברשתותי e4400 עם 2.0 GHZ ומידע שלי הוא מעבד מצוין ל OC והוא עובד עם טמפ' נמוכה. נכנסתי לביוס ולא מצאתי שם את האפשרות להעלות את השעון, איפה לא חיפשתי מה לא עשיתי הפכתי שם את ההגדרות (כמובן שהחזרתי לדיפולט) ולא הייתה לי אפשרות. ניסיתי לעשות דרך תוכנות וגם איתם הסתבכתי. עכשיו השאלה שלי האם יש אפשרות לשנות את הביוס. דרך אגב הלוח שלי הוא Intel Lemont DP965LT

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לקבל המלצות לקירור... נכון לכרגע מדובר בקירור מעבד ובקירור לכרטיס מסך. הכרטיס מסך - RADEON 9800. מעבד P4 פרסקוט כשקפצתי לSKYPC כדי לקבל משהו שקניתי, קיבלתי המלצות ל http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430125 http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE דעתכם? אני כעקרון צריך קירור לשניהם שלא יעלה על ה600 ש"ח(חריגה ל700). (אפשרי גם קירור אוויר) נכון לכרגע, בלי כל שימוש מסיבי בכרטיס מסך, הטמפרטורה מגיעה ל70 מעלות בכרטיס מסך ו65 במעבד...למחשב זה לא מזיז ממש אבל חם בחדר... תודה .

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  22. Started by DOR_2911,

אם אני מעלה בביוס את המהירות של המעבד מעל ל229 MHZ אז המסך נכבה ולא נדלק עד שאני מאפס את הביוס.... למה זה? אז ראיתי שאני לא יכול דרך הביוס וניסיתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם digital core וכל פעם שאני עובר את ה-215 המחשב עושה ריסט ושהוא עולה זה כותב לי לבטל את האובר-קלוק ... למה ?? מה לא בסדר? ועוד פעם תודה למי שעוזר

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by silky,

שלום לכולם(או למי שקורא את זה). קיבלתי לידי את המארז הנכסף מדגם 900 של ANTEC ויש לי פאן באס של VANTEC לארבעה מאווררים. בפאן באס יש לי חיבורי חשמל של המאוורים(זכרים,לכל אחד 3 פינים) וחיבור אחד לבן גדול(כמו שבהארד דיסק/DVD) של הפאן באס עצמו. 1: למאווררים הקיימים במארז יש חיבור חשמל לבן גדול ששונה מהחיבור בפאן באס של המאווררים, איך אני מחבר אותם אליו? האם יש ממיר או מפצל? ואיך בכלל קוראים לכל סוגי החיבורים הללו? 2: נניח ואני מצליח איכשהו לחבר, אז בגלל שהפאן באס מקבל חשמל מחיבור אחד, והוא צריך להעביר מתח ל-4 מאווררים, האם אין לו צוואר בקבוק(מבחינת מתח)? 3: אפשר להוסיף למארז עוד שני מאווררים 120מ"מ, הייתי שמח להמלצה על שניים כשהדרישות(לפי סדר יורד) הם : עוצמה,מחיר(לא אכפת לי מ…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  24. מה הנתון של STATIC PRESSURE נותן ?? כמה זה טוב יותר פחות?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.