אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
זהו המפרט שלי שנרכש לאחר שילוב הצעותיהם של Integral ו-dr. Snob: Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA בנוסף קיימים במערכת הרכיבים הבאים שכבר היו ברשותי: Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 כל זה ארוז בCoolermaster CAC-T05 Centurion 5 קניתי את הביג טייפון אבל עוד לא התקנתי אותו כי אני חושש להסתבך. בלעדיו, המעבד נמצא על בערך 50 מעלות בזמן "מנוחה" (עבודה באינטרנט והורדות אבל לא משחקים או רינדור גרפי אחר) והלוח אם על 37 מעלות לפי הPC PROBE (תוכנה שבאה עם הלוח) ולפי \SpeedFan אחד הרכיבים, כנראה כרטיס…
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש. בגדול המפרט שרלוונטי הוא: e7200 w alpine 7 msi p35 - combo ThermalTake 430 PSU gigabyte HD4850 מארז ג'נרי של KSP אם מאורר 18 על הדלת. הבעיה היא החום הרב - ראשית המעבד עומד על 45 מעלות בidle - נבדק בrealtemp במעמץ הוא לכיוון ה58 שנית בכרטיס המסך - הכרטיס מסך ב idle בטמפ 70 (כששיניתי את מהירות המאורר ל40%, ללא זה הטמם היא 80), שאני עובד עם הכרטיס הוא יכול להגיע בעומס ל92-3, העלתי את השימוש במאורר ל65% (6500 RPM!!!! טרקטור!) והטמפ בעומס היא כ84.. עדיין מאוד גבוה, כמובן שכל סביבת הPSIE במארז רותחת בזמן זה. טמפ הסביבה כפי השמראים הסנסורים לא גבוהה במיוחד כ 45 מעלות. - כמה פתרונות שעלו בראשי א. מאוור קטן נוסף מתחת לספק כוח יכול לעזור? ב. ייתכן…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי 4400 עשיתי אוברקלוק לא גדול ל2.6 והטמפרטורת מעבדים עומדת על 42 בערך ויש לי את הטוניק מכוון כמעט עד הסוף השאלה אם זה בסדר? כמו כן עוד שאלה.. בתוכנת אוורסט רשום לי cpu 20 מעלות cpu#2 42 מעלות cpu#1 42 מעלות מה שאני רוצה לדעת זה מה זה בכלל הcpu 20 מעלות כי השניים אני יודע שזה הליבות ומה זה אין לי מושג אם מישהו יודע.....שיגיד תודה
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: E6600 לוח אם אינטל LEMONT 965LT זכרונות DDR2 667MHZ CL4 של חברה לא מוכרת השאלה שלי היא: אם אני מחליף את הלוח לGIGABYTE 965P-S3 מה הבאס המינימלי שמובטח שאני יוכל להגיע אליו בהתחשב בזכרונות? זה קצת דחוף אז אשמח לתשובה מהירה, בתודה מראש, אור
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להרכיב מחשב חדש. בתוכנית יהיה גם Over clocking, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה למדוד את הטמפרטורה של רכיבים שונים במחשב - האם ניתן להסתמך על ה-BIOS וה-UTILITIES שמדווחות על הטמפרטורה או שיש דרך אחרת יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן, ויש לי בעייה: בשבועיים שלושה האחרונים אני שומע את הרעש של המאווררים יורד לכמה שניות, כאילו מפסיק לעבוד לכמה שניות, ואחרי כן חוזר. זה קורה המון פעמים. התקנתי אוורסט, וזה מציג לי 42-43 מעלות במנוחה במעבד, ו-46 עד 50 בעבודה. לפעמים זה הגיע במאמץ ל-55. לפני 3 שעות בערך פתאום שמעתי קצת שקט מהמאווררים... זאת אומרת לא שקט לגמרי, אבל יותר שקט...נראה לי שאחד הפסיק לפעול ואחרי 2-3 דקות חזר לעבוד. בזמן שזה היה שקט, אז בדקתי מאחורה והרגשתי אוויר מהמאוורר של הספק כוח מאחורה שמוציא אוויר.. ובאוורסט הודיעו לי שהמאוורר של המעבד עובד. זאת אומרת 2 מאווררים בטוח עובדים.... האם יכול להיות שהשלישי (זה שמכניס אוויר למארז) הוא שעושה את הבעיות ואת הרעש? איך אוכל לדעת? ומה עושים…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (ראה מפרט) יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי למנוע צרות ? בתחשב בחומרה שיש לי וטמפ' בזמן עבודה ובזמן עצל אגב אני משתמש בכרטיס מסך המובנה ככה שלא אכפת לי מ ה X16 אני רוצה להמהיר את המעבד בתחום שמאוורר ישמור על תוחלת חיים תקינה וגם המעבד מה אתם מציעים ? בתודה מראש אביב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
COOLERMASTER Aero 7+ http://www.pch.co.il/docs/pd318468362.htm או ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm לא בטוח שאני לא יעשה OC בעתיד אבל בכללי מה יותר טוב ומה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם אני צריך להוריד את החומר הטרמי(הדליל מאד...) שיש על המעבד שלי לפני שאני מרכיב את המאוורר? על ההיטסינק יש מדבקה טרמית.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מי שהוא יכול לעזור לי בבקשה !!! איך עושים OC למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר ! מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט אני אודה לו מאוד תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם רואים בצד: Q6600 שנעשה לו OC ל-3.0 (333X9) מאוורר Thermaltake TMG i1 בסך הכל ה-OC הלך מעולה, אבל מכיוון שהייתי משתמש AMD בעבר אינני בטוח לגבי הטמפ' שאני מקבל. מנוחה: 42-46 (מהליבה הקרה ביותר לחמה ביותר). מאמץ: 54-58 (מהליבה הקרה ביותר לחמה ביותר). נראה סביר? ועוד משהו, המאוורר הינו שקט מאד, אבל רץ על RPM נמוך ביותר (340). באתר היצרן כתוב שמהירות המאוורר נאה בין 300-2500 (מינימום למקסימום). אבל מהירות המאוורר אף פעם לא משתנה... גם לא במאמץ. תמיד על 340... חיפשתי באינטרנט ואפילו בביוס ואינני מוצא איפה לעלות את מהירות המאוורר. יש למישהו עצות או מחשבות בנושא? בכל מקרה תודה מראש. קובי
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Edition Dual Channel ובדף היצרן שלהם כתוב שהם מגיעים לתזמונים של 2-3-2-5, עם מתח של 2.8. כאשר ניסיתי במערכת שלי זה נראה שהם לא מחזיקים בכאלה תזמונים והמחשב לא עולה. אז וויתרתי על זה זה לא קריטי ההבדלים הם של אלפית השניה לא? אבל מה שכן אני מתלבט בין להחזיק את הזכרונות על 2-3-3-5 במתח של 2.7 והמחשב עולה ויציב או להחזיק את הזכרונות ב2-3-3-6 שגם זה לא רע במתח של 2.6? הבנתי שאין פה הבדל שמרגישים בו בין התזמונים אבל המתח אולי כן משנה? אני רוצה לשמור על קרירות וגם לשמור על הזכרונות ואני חושב שבמתח של 2.6 הם יהיו יותר בטוחים, אני טועה? אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
הטמפ' של המחשב שלי בIDLE היא 37-38 מעלות (SYSTEM TEMPERATURE) אז רק רציתי לדעת זה גבוה מדי? יש לי מאוורר אחד בצד שמכניס אוויר ומאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר עכשיו מה שדפוק זה שמקדימה מתחת לHD יש לי חורים למאוורר, ואני יודע שברך כלל מקדימה למטה יש מאוורר שמכניס אוויר, אבל אצלי אחרי החור למהאוורר אין פתח במארז, זתומרת שהפלסטיק הקדמי של המארז מכסה את מה שאמור להיות פתוח, או לפחות עם חורים. אז מחר אני יעלה תמונה של המארז כדי להמחיש את זה, אבל אם אפשר קצת עזרה בינתיים למי שהבין את הבעיה נב. כל המאווררים והחורים למאווררים הם 80ממ
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
או 2X256 http://www.excaliberpc.com/product_info.php?cPath=163_165&products_id=713 או 512X2 http://www.excaliberpc.com/product_info.php?cPath=163_165&products_id=714 ומה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 80 דולר ולקחת אז ה-1 GB זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
כרגע הטמפ' עומדת חזק ויציב על 38 מעלות. יש לי מעבד 1800 פלומינו. מה אתם אומרים אני אגיע ל166 באס ? בלי להעלות מתח ? תודה,אם כן אני מתחיל
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC. (יש לי מישהו שמבין שעושה את זה כאין לי מושג....) שאלתי היא האם עם הזמן המעבד נהרס בגלל זה? הוא אומר שנעלה ל3.2 והוא אמר גם שעם אני אקנה זכרונות שמתאימים לOC אז הם לא יהרסו.. כי הוא טוען שזכרונות שפחות מתאימים נהרסים עם הזמן.... עכשיו אני מישהו שפחות משחק ויותר תוכנות אינטרנט מדי פעם משחקים וסרטים... האם הOC יורגש? והאם הוא צודק? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הזיכרונות OCZ (1024Mb * 2) 800Mhz CL5-5-5-12 gold edition הם טובים ל OC??
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי BBA ATI RADEON 9800PRO .. המאוורר שלו כיום מרעיש ובקושי מסתובב ושאני נוגע בגב הכרטיס בליבה זה ממש רותח. זה רק התחיל לפני יומיים. במשחקים הוא נתקע ומאבד סיגנל .... בגלל החום. אבל שהוא פתאום מפסיק להרעיש הכל עובד טוב. משמע המאורר שלו לא טוב. איך אני מחליף אותו ואיזה מומלץ??? האם מותר לשים משחה טרמית על כרטיס מסך??? ואני לא מבין גדול בזה...אם מישהו מוכן לעשות את זה בשבילי,אני כמובן אשלם לו כסף או שאתן לו חומרה טובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני לאחר OC נחמד 2500@3200 ורוצה למשוך עוד את המערכת עכשיו יש לי NF7 שמזייף לכן אני צריך המלצה לצג טמפ" זול ואמין סביבות 100 -200 ש"ח עדיפות לכיוון ה 100 ש"ח הדרישות ממנו הן לפחות 3 חיישני טמפ" אופציות שליטה על לפחות 2 מאווררים. צבע כהה שחור שישתלב במארז הרכבה לא מסובכת מדי אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לדעת רק על אוברלוקינג עם עלול לקרות משהו למחשב שאני עושה את זה? כמובן שאני עושה את זה בזהירות וכמידת הצורך.. יש לי GEFORCE 6200 עם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אוברקלוק ולדעת במה זה יעזור לי זה אחלה או שיסביר לי לפחות ~) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-