אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Edition Dual Channel ובדף היצרן שלהם כתוב שהם מגיעים לתזמונים של 2-3-2-5, עם מתח של 2.8. כאשר ניסיתי במערכת שלי זה נראה שהם לא מחזיקים בכאלה תזמונים והמחשב לא עולה. אז וויתרתי על זה זה לא קריטי ההבדלים הם של אלפית השניה לא? אבל מה שכן אני מתלבט בין להחזיק את הזכרונות על 2-3-3-5 במתח של 2.7 והמחשב עולה ויציב או להחזיק את הזכרונות ב2-3-3-6 שגם זה לא רע במתח של 2.6? הבנתי שאין פה הבדל שמרגישים בו בין התזמונים אבל המתח אולי כן משנה? אני רוצה לשמור על קרירות וגם לשמור על הזכרונות ואני חושב שבמתח של 2.6 הם יהיו יותר בטוחים, אני טועה? אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הטמפ' של המחשב שלי בIDLE היא 37-38 מעלות (SYSTEM TEMPERATURE) אז רק רציתי לדעת זה גבוה מדי? יש לי מאוורר אחד בצד שמכניס אוויר ומאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר עכשיו מה שדפוק זה שמקדימה מתחת לHD יש לי חורים למאוורר, ואני יודע שברך כלל מקדימה למטה יש מאוורר שמכניס אוויר, אבל אצלי אחרי החור למהאוורר אין פתח במארז, זתומרת שהפלסטיק הקדמי של המארז מכסה את מה שאמור להיות פתוח, או לפחות עם חורים. אז מחר אני יעלה תמונה של המארז כדי להמחיש את זה, אבל אם אפשר קצת עזרה בינתיים למי שהבין את הבעיה נב. כל המאווררים והחורים למאווררים הם 80ממ
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנה - אני מנסה לשלוט במהירות המאוררים המחוברים לי ללוח אם (ABIT ?AN8 ULTRA S-939) אבל משום מה המאוורים לא מופיעים לי בחלק של השליטה ב SPEEDFAN - למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איך אני חותך את הצד של המארז שלי ? הרי זה עשוי מאלומיניום ... תשובות יעזרו לי מאוד ..
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק והזכרונות שלי הם לא הכי טובים... 2x1Gb Kingstone 800Mhz 5-5-5-18 DDR2. לוח אם EP35C-DS3R אני רוצה לדעת איזה זכרונות כדאי לי לקנות ראיתי כמה זכרונות מכל מיני חברות ואני לא יודע מה לקחת... מבחינת מחיר אין בעיה אבל שלא יהיה DDR3. תודה
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של גיגזבל ויש לי בעיה מעצבנת בדריברים הישנים התוכנת OC של גיגזבל פועלת אבל בחדשים לא מה שאני צריך זה דבר פשוט הכרטיס מגיעה אם מהירות ליבה של 300 בימקום 500 אם התוכנה של גיגזבל אפשר לשנות תליבה ל500 בקלות ואין שום בעיות אבל התוכנה לא מוכנה ליפעול שיש דריברים חדשים ובלי OC הכרטיס פועל ב300 אז אני צריך או תוכנה פשוטה שכן נותנת לשנות תמהירות ליבה בקלות או מה שעדיף דריבר יחסית חדש אבל שנותן יכולות OC מובנות אני צריך משהו מאוד פשוט כי אני לא מבין גדול בזה בתודה STONE
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
או 2X256 http://www.excaliberpc.com/product_info.php?cPath=163_165&products_id=713 או 512X2 http://www.excaliberpc.com/product_info.php?cPath=163_165&products_id=714 ומה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 80 דולר ולקחת אז ה-1 GB זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כרגע העלתי מ 2G ל 2.5G המכפיל של הזכרונות (או המחלק, לא יודע) על 1.333 יש לי רק 2 אופציות לבחור מהם בזכרונות ויש לי זכרונות של 667MHZ. אז כרגע, הזכרונות על התדר הנכון. אם אני מעלה את התדר של המעבד עוד אז כבר אין לי מכפיל שאני יכול לבחור שמשאיר את הזכרונות על 667 יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
רוצה לבנות קירור מים יש לי מחשב אבל לא ממש יודע איך לעשות את זה מבקש קצת עשרה למבינים אני רוצה לקנות תושבת למעבד של קירור מים אבל את כל הכניסה והיציאה של המים אני רוצה לעשות לבד הייתי רוצה לדעת איזה משאבה אני צריך איזה מהירות היא מכניסה ומוציאה את המים עם צריך עוד איזה גוף בדרך שיקרר את המים או אחרי שהם יוצאים הם יתקררו לבד רעיון סבבה לבדוק ליראות איך זה עובד וגם שאין ממש מה לעשות וזה נישמע דפוק אבל אני לא ישקיע 2000 שקל על משהו טוב לקירור במים עכשיו יש לי על המחשב 9 מאוררים שמוציאים ומכניסים אוויר ומהמעבד לא עובר את ה 35-40 משהו פינוק
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי שאלה די בסיסית... יש סוג של לוחות אם, בדרך כלל יקרים יותר, בהם יש רכיב קירור מובנה, מאין צינור בצבע נחושת. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך קירור זה עובד, האם יש בשיטה זו סיבוכים אפשריים ( כמו שיש בעיית אבק עם מאווררים ), והאם שווה באמת לשלם יותר על לוח אם שכזה, בשביל הקירור, במידה ולא מתוכנן OC ? תודה !! ( לצורך העניין נניח כי על לוח האם צריך להרכיב לבסוף מעבד פנרין שיצא בקרוב, 2 ג'יגה זיכרון DDR2, כרטיס מסך חדיש התומך ב - HD וב - DirectX 10.1, כרטיס רשת אלחוטי, רכיב SATA2, רכיב IDE, וכו'.... )
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני צריך זיכרונות זולים , שיעבדו ב 240 באס, בתיזמונים נמוכים תודה, הכוונה ל oc-amd או שיותר , יותר חשוב לי התיזמונים עריכה:: הבעיה נפתרה למחוק!!!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חיפשתי מלא, אני פשוט לא מוצא ביקורות. מה עדיף ? ה 7PRO או ה XTREME , שעולה קצת יותר אני יבחר אחד מהם , למחשב OC. ה XTREME שווה משהו?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום מהתנסות שלכם אוברקלוקרים איזה כרטיס מסך הוא טוב לאובר קלוק מחפש דגם טוב גם Ati וגם Nvidia.... מקווה שזה מתאים לפורום הזה ולא לכרטיסי מסך
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
1. האם המשחה הטרמית שמגיעה איתו איכותית? כדאי להחליף אותה במשהו אחר יותר טוב? במה? 2. הבנתי שלאחרונה יש הרבה תלונות על העובדה שהוא מרעיש כבר ב-MEDIUM-HIGH. האם החלפת המאוורר שלו תעזור? באיזה מאוורר כדאי להחליף אותו, ואיך אני עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה להריץ ריוהטיונר על ויסטה 64 אני מקבל את המסכים המצורפים. מישהו יודע איך לפתור את זה? כמובן כשאני עושה לו YES ועושה ריסטרט זה לא נפתר... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הנה תגובה שנתן לי SUBX ולא הבנתי איך לעשות "אני שם לב שהזכרון שלך על תזמונים 2.5-5-5-9 , עד כמה שידוע לי אין אף צ'יפ שצריך כאלו תזמונים גבוהים ,אתה סתם מאבד ביצועים -> תוריד ל2.5-4-4-8 ה"סטיק הלבן" הזה נקרא משחה טרמית. הלוח שלך מוגדר למחלק 2:3 , זה לא נותן לך שום תוספת בביצועים , תוריד ל1:1 , כך לא תאבד עדיין ביצועים ותהיה בטוח שהזכרון לא יגביל אותך." עכשיו,בביוס אני יודע שיש אפשרות לשנות תיזמונים אבל אז זה הולך בכמו רשימה ראו דוגמא 2.5 2 1 2 איך אני צריך לשנות תעשו כדוגמת הרשימה בבקשה. ואיך מגדירים את המחלקים בלוח?
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני קונה מאוווררים למארז ואני צריך המלצה על מאוורים טובים 120MM שיהיו שקטים יחסית (לא רועשים מידי) (בלי לדים ) אני לא הכי מבין בנושא הזה של פתרונות קרור תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה זיכרונות עדיך לי לקנות בכדיי שיהיה אובקלוק יותר מוצלח? ואם אפשר להסביר לי מה עושה כל אופציה בשינוי התיזמונים בזיכרונות בלוח P5BDELUX זה הדבר היחיד שעוצר אותי?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב חברים כמו שכבר הומלץ לי כאן קניתי את ה SF2 בשביל להחליף את הדלתא הרועש שלי בתקווה שיהיה לי יותר שקט בלילה הוא אומר להגיע מחר או מחרותיים המעבד שלי הוא ה AMD 2700+ בלי אוברקלוק קניתי איתו גם עוד שני מאווררים למארז בשביל הסירקולציה במארז רציתי לדעת איך אתם ממליצים למקם אותם במארז מקדימה או מאחורה ואיזה תפקיד יהיה לכל אחד {מכניס או מוציא אוויר} כרגע יש לי אחד שמוציא אוויר מאחורה בגובה המעבד
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף משחה טרמית גם לצלעות של הצ'יפסט וגם למאוורר של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ואם אני יכול מה אני צריך לעשות כמו כן אני מצויד עם 6נ מאוררים ואחד מהם גדול בדופן איזה שנויים אני צריך לעשות לוח אם זה gigabyte 8st800 533FBS p4 1.7mhz והאם זה אפשרי אודה מאוד אם משהו יוכל לעזור
-
- 10 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה את הקירור CALIBRE של SPARKLE אבל על כרטיס אחר, אבל הבנתי שהוא לא נמכר לבד, מישהו יכול לחדש לי ולתת מקום שניתן להשיג אותו? תחלופות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי תמיד על 3300 RPM. המחשב נקי מאבק, בלי OC עם 2 מאווררים של 120 מ"מ. אחד "חכם" בגג שמוציא אוויר ואחד לא חכם אבל חזק מ-א-ו-ד בדלת המארז שעושה רוח על המעבד. יש גם 2 של 80 מ"מ מקדימה ומאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. משחה טרמית מרחתי ואין הבדל. בקיצור אני נואש. תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור למדריך איך לעשות OC למעבד E4300 עם לוח אם GA-965P-DS3 וזכרונות 667 cl5 אני פשוט לא מבין איך לשנות את המתחים כי זה כתוב שם אחרת (0.20V+) וגם לא את איך עובד עניין המכפלה של הזכרון כתוב שם x2.00 ולא 1:1 2:3 וכו'
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-