עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. אתמול הרכבתי את המחשב שלי (ניתן לראות מפרט בצד) . משום מה המעבד שנאמר לי שהוא קריר יחסית אצלי הוא חמים יחסית. המעבד עומד על 39 מעלות, והלוח על 53 מעלות. המארז הוא COMPUCASE 6A21, מקדימה ומאחורה מאוורר גנרי של 12 ס"מ ובצד 9 ס"מ של ארקטיק קולינג. מקדימה ומהצד מכניס אוויר ומאחורה ומהספק מוציא אוויר. הקירור של המעבד הוא VAPOCHILL ULTRA LOW NOICE עם משחה MX1. חשבתי להחליף את המאווררים מקדימה ומאחורה למשהו יותר עוצמתי, שיכניס יותר אוויר, מה דעתכם? והאם יש המלצה למאוורר 12 שיעזור לי בקירור המארז? (אין בעיה להזמין מחו"ל). רמת הרעש לא ממש משנה לי, כי כרגע ה מאוורר בצד עובד בערך ב 27DB וזה לא מפריע. העיקר שיקרר טוב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by ZeppeliN,

אני צריך לקנות מאוורר 80MM שיוציא אוויר. אני מזמין מנעה מחשבים והתקציב הוא 40 שקל. הבנתי שהכי טובים הם Arctic Cooling, כבר הזמנתי את ה AF8025 שהוא מצוין אבל רציתי לדעת אולי יש יותר טובים\שקטים באיזור המחיר. (למי ששואל, המאוורר הזה הולך להחליף את המאוורר גג של הטרנספורמר) איזה מביניהם הכי טוב ו\או משתלם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3081 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4405 נ.ב: אני צריך שהוא יהיה שקט, יעיל ואני לא רוצה לדים!! זה הופך את החדר שלי לArea 51... בעעע תודה לעוזרים :-*

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  3. ההגדרות שלי הם כרגע כאלה הזיכורנות ב1:1 (800MHZ) FSB +0.1 MHC +0.2 PCIE 100 המעבד כבר על מתח של 1.506 כאשר במאמץ לפי CPU -Z הוא מקבל 1.39 מעלות במאמץ לא עוברות את ה 74 לפי CORE TEMP השאלה עכשיו האם אני יכול בשקט לעלות עוד את המתח מכיוון שללוח הזה מסתבר יש VDROOP ממש גדול או שעדיף לוותר כבר על התדר המיוחל בדיקת המאמץ מתבצעת עם PRIME95 על SMALL כאשר לאחר שמונה שעות היום זה עדיין עבד תקין כשחזרתי לאחר ארבע שעות נוספות ראיתי שמחשב ביצע איתחול .

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  4. בבקשה.. ;D ;D

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by Lol10k,

שיני מיקום מארז ועכשיו הטמפ' של המעבד והלוח אם עלתה קצת,כנראה כי המאורר האחורי די חסום. רציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת ללוח אם abit kv8 pro,אם זה משנה,אז לא בזמן מאמץ... כרגע היא נמצאת על 30 מעלות. תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by kobibo,

GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by the godfather,

שלום קניתי מאוור למעבד חדש ולא שמתי לב שהוא לא מתאים מה אתם אומרים להחזיר לחנות או להדביק את זה ועם איזה דבק

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by avishalev2,

שלום אני הגברתי את מהירות המאוררים שלי ל-15 מתוך 16 מבחינה של מהירות וביצועים המאווררים שלי הם 80 על 80 מפלסטיק לא מטיטניום של לא יודע איזו חברה( חוץ מהמאוורר של המעבד שהוא כן מטיטניום) והשאלה לא מתייחסת למאוורר שעל המעבד

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by idan_soffer,

יש לי לוח MSI ופנטיום 4 2.4 גיגה יש לי שאלה כאדי לעשות אוברקלוק כרגע הטמפ של המעבד היא 40 ושל הלוח 24 האם הטמפ האלה מספיק נמוכות?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Mda101,

השגתי לוח MSI MS6152, כרטיס מסך, כרטיס רשת... ומקווה לארגן גם מעבד... אני מעוניין שהחלקים יכנסו לתוך מחשב "מערכת" להכניס אותו לתוך קופסא ישנה של רסייבר, או אולי נגן דיסקים ישן... לחבר את הכל למסך שלי (יש לי קופסאת מיתוג) וכמובן, לרמקולים, וככה להוציא את כל המוזיקה מהמחשב שלי למחשב אחר... הבעיה היא שאין לי בבית את הכלי עבודה המתאימים, ועדיין לא עשיתי משהו כל-כך מפוצץ... עזרה... הצילו... יש כאן אנשים (רצוי מאיזור המרכז) שרוצים לעזור לי לקחת חלק בפרויקט (כמובן, לצלם את שלבי העבודה ולכתוב אחר-כך מאמר...) יכול לצאת שוס...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by tront,

מה ההבדלים בין הBig Typhoon לBig Typhoon vx ומאיפה אפשר לקנות את החדש?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by David K,

לפני כשעה גמרתי להרכיב (פחות או יותר) את המחשב החדש שלי: Core 2 dou E6600 G-Skill 2GB 800MHz 4-4-4-12 Dual Channel ATI x1900XT 256MB VIVO Scythe NINJA PLUS GigaByte GA-965P-DS4 MAXTOR 7V250F0 (250GB SATA 2 16MB Cach כרגע אני בודק את הזיכרון עם Memtest86+ העלתי את תדר הבאס ל 350 המעבד עובד ב 3150 הזיכרונות ב 1050 !!! (אני מאד מרוצה מהם עד כה) עדכון: באס: 375 מעבד: 3366 זיכרון: 998 (הורדתי את המכפלה ל 2.66) אשמח לתגובות, הצעות, רעיונות....

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Sp_RuS,

אז ככה... אני רציתי לעשות OC למעבד.... אני לא מבין בזה הרבה...רק בסיסי... אז אני פונה אליכם...אני עושה אותו דרך הביוס... יש לי פנטיום 3 550מגהרצ... לוח אם של VIA... קבלו תמונות: נכנסתי בביוס לCPU SPEED... ושם כמו שאתם רואים(בקושי...מצלמה חרא...) הCPU RATIO הרגיל היה x2...ובדקתי המקסימלי הוא x8 והPCI CLOCK היה ב DEFULT... ואז בדקתי ואני יכול לעשות שם מלא אפשרויות... המינימלית זה33\100 (ה33 זה MHZ)והמקסימלי זה 35\140 (ה35 זה ב MHZ)...והיה משו שם גם אפשרות של משו חלקי 45MHZ...לא זוכר...קיצר יש שם אפשרויות... השאלה שלי: מה לשנות לOC? צריך עוד משו לשנות? לכמה לשנות את זה? בתודה מראש! תוספת: התמונות הם ברזולוציה גבוהה מידי...תעשו על כל תמונה לחצן ימני, שמירה ב…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by dashayan,

היי אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי גוף קירור למעבד. מבקש את עזרתכם... איזה מבין הדגמים המפורטים מטה של גוף קירור למעבד אתם ממליצים ? המעבד שלי יהיה מדגם: INTEL Pentium, Dual Core, LGA775, 3.0GHZ, 800MHZ FSB, 4MB (2*2) Cache, EMT *** אם יש דגם אחר של גוף קירור למעבד שאתם ממליצים ושלא מופיע ברשימה שלי אז אשמח לדעת. 1. ZALMAN CNPS 7700 CU 2. GLACIALTECH Igloo 5700 MC 3. THERMALTAKE Big Typhoon CL-P0114 4. ARTIC COOLING Freezer 64 pro 5. ARTIC COOLING AC Freezer 7 pro *** מחיר של כל חמשת הדגמים האלה זהים פחות או יותר, כך שהמחיר לא חשוב. הדגשים שחשובים לי: א. שכמובן יתאים למעבד שלי (צוין לעיל) ב. שיהיה שקט ולא רועש (חשוב!!!) …

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by SPIDERRRMAN,

Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10980 או Thermalright Ultra-120 CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11066 אני לא קונה אותם אז המחיר לא משנה, אני פשוט רוצה לדעת איזה אחד יותר טוב, חשוב להדגיש שאני לא עושה אוברקלוק לשום חלק והמעבד הוא E6600

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by Shadowman,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך שלי אבל... הקירור שלו לא משהו הוא של ATI וכפי שכמה ממכם יודעים הקירור שם על הפנים ולא ממש מתאים ל oc אז אני צריך המלצה על קירור טוב ל כרטיס. עוד שאלה: כדאי לי כיום לעשות oc? בלעי oc ב 3Dmark 2003 קיבלתי ציון 4416... לכמה אני יכול להגיע אחרי oc?

17. Started by cyclon,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום הנכון, במידה ולא מצטער מראש, לפני שכתבתי את ההודעה הזו הרצתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובה לשאלתי.. יש ברשותי מעבד 2.8 INTEL DUAL והמעבד מגיע לטמפ' של 46-57 האם זה תקין?? תודה לכל העונים, ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. ברשותי Intel Pentium 4 Northwood 3.0GHz כמו כן לוח אם מסוג ABIT IC-7G וגוף קירור מסוג ZALMAN CNPS7000B לא ביצעתי OverClock למרות זאת הטמפרטורות שלו ממש גבוהות במנוחה: SYS: 35c CPU: 52c PWM: 36.5c למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה??? או שהטמפרטורות לא גבוהות וזה סתם נדמה לי

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by morel ezra,

?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by hag911,

האם הקירור הזה טוב!? ואם יש כאלו גם ברמה כזאותי ב150$ http://techgage.com/article/coolit_eliminator_cpu_cooler/1

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

שלום, ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוט במאווררי המארז שלי... יש איזה תוכנה? כי דרך הביוס שלי זה בוודאות לא. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by huhxd,

טוב אז אני קונה מחשב כנראה בימים הקרובים ורציתי לשאול שאלה. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס על אינטל E6750 או Q6600 - אני עדיין לא סגור. 8800GTS ועם המארז NZXT APOLLO. עכשיו עם כל מה שלקחתי אין לי עדיין מספיק כדי לקנות קירור למעבד ואני לא מוכן להתפשר על משהו בשביל הקירור. עכשיו רציתי לשאול האם הקירור שבא עם המעבד יספק אותי ולא יגרום למעבד להגיע לחימום גבוה? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by GENERAL,

איפה אני מברר את הטמפ של המחשב של מעבד וכו...?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by TNTx2,

מה כדי לי יותר לעסות לסים על הכרטיס את הקרור של הP4 ועם כן אז איך לסים אותו או לקנות קרור מיוחד בשביל הכרטיס ועם כן אז איזה אתם ממליצים? יש לי 5900XT עם זה עוזר במשהוא.....

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by Mentally ill,

חשבתי לאן לפנות,לכאן או לפורום גרפיקה. בסוף הגעתי לכאן - ובכן,הכרטיס מסך שלי כנראה מתחמם ,למרות שהוא דיי חלש (mx440) הוא מתחמם ונוצרים פסים בתצוגה, לפחות לפי דעתי זה הסימפטום להתחממות, מה עושים בהנחה שאני לא רוצה לקנות קירור מיוחד לכרטיס מסך - יש אפשרות לקנות מאוורר קטן ופשוט להרכיב אותו? בנוסף, ישנה אפשרות לעשות אוברקלוק אם המעבד הוא של אינטל והלוח גם של אינטל (תומך Rdram).

• 5 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים