אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש הרבה היטסינקים לAMD וS370 שתומכים גם בS7 אז רציתי לבקש מכם שתתנו לי הצעה להיטסינק כגון זה שעולה סכום כסף הגיוני (זה בכ"ז רק S7) תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהמממ לאיזה אוברקלוק עם קרור ממוצע אני יכול להגיע עם הזיכרון הנ"ל... הוא מחברת GEIL... הלוח הינו NF7... המעבד נעול ככל הנראה... כי הוא חדש.. תודה מראש אתם הכי תותחיים!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי קירור מים TT BIGWATER 745 ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשים בנוסף לנוזל הקירור שבא עם המערכת (COOLANT) גם מים מזוקקים. אני שואל כי רמת המים במערכת הגיעה למתחת למינימום אחרי שעשיתי העברה שלה ונשפכו לי מים אז עכשיו היא לא פועלת כמו שצריך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני דיי נוב בקטע של האוברקלוק אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד (18*133) לוח אם P4S533-MX המכפלה שלי נעולה איך אני יכול לשנות אותה? בקיצור תדריכו אותי איך להגיע ל3 גיגה הרץ או משהו כזה מצורפת תמונה על המעבד שלי :
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שני מאווררים של 120M אחד עם אור כחול ואחד רגיל ( בלי אור ) ומשחה טרמית . * לא אכפת לי שהמאוורים יהיה קצת רועשים העיקר שיכניסו הרבה אוויר קר . כל זה אמור להיות בערך 150 ש"ח ( אפשר חריגה קטנה ) ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל שלום שמי טל פעם ראשונה שאני רושם פה אני מתעסק במוד של מארז כבר הרבה זמן עשיתי מודינג של מאוורים חלון מנורה וזה עכשיו אמרתי אני רוצה לעשות משהו אם המקלדת שלי אז הלכתי לחנות קניתי לדים לוח סיליקון ומלחם והחומר שאיתו מלחימים ראיתי באתר שיש מוד של 2 מנורות בצד של המקלדת שעשות אור פצצה כזה עכשיו רציתי לדעת איך עושים את זה הקיצר איך מחברים את הלדים למקלדת תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 7900gt של msi ואני רוצה לעשות לו oc אבל ניסיתי וזה כזה עושה לי רעש כזה שאי אפשר ניסתי עם כמה תוכנות לפי דעתי הכרטיס נעול יש דרך ליפתוח אותו תודה בינתים הוא עומד על 450/660 תודה גיל
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו יודע מזה ה Intel® Application Accelerator??
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את ה אטלון 64 3000+ עם לוח EP-8KDA3J והבנתי שזה מתאים לOC לא רע... עכשיו השאל שלי היא על הקירור למעבד... אני רוצה לכנות את המנוע הסילון הזה SILENTTOWER CL-POO25 של Tt איך המאוורר הזה? הוא הטוב ביותר לתקציב שלו (180)? יש איזה איוורור טוב יותר במחיר זה?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה Powercolor 9550 128BIT 128MB (בחנות המוכר אמר לו שזה 256MB). 1) האם זה 256MB או 128MB? (בדקתי ב-ATITOOL וזה אומר שזה 128MB..יש סיכוי ש-ATITOOL טועה? ויש עוד דרך לבדוק חוץ מהתוכנה?) 2) ניסיתי לעשות לביוס שלו FLASH ל-9600PRO אבל כל ביוס שניסיתי שיכול להיות מתאים (ניסיתי המון ביוסים שונים) לא עבד וקיבלתי כל פעם את ההודעה "SSID MISSMATCH". מה אומרת שגיעה זאת והאם אני אוכל לתקן אותה / לעשות פלאש ל-9600PRO בדרך כלשהיא? נ.ב: ניסיתי גם עם התוכנה ATIFLASH וגם עם ATIWINFLASH. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בחמסין האחרון שיחקתי BF2142 ואחרי איזה שעה והמחשב פשוט נכבה, הנחי שאו שהלך הספק או שזה היה כיבוי אוטומטי. פתחתי אותו ופשוט אי אפשר היה לגעת בשום דבר, אפילו ההארד-דיסרים רתחו! אני לא מגזים כשאני אומר שאפשר היה לקבל מזה כוויה... :-X אני חושב שמה שעושה את עיקר החום זה הכרטיס מסך (כי היו קריסות מקודם שהמסך פשוט "נכבה" ואם ניסיתי שוב להריץ משחק עם גרפיקה כבדה זה היה קורה שוב מאוד מהר) אני חושב שבעיה נוספת היא שהמארז לא מתאורר טוב, יש לי 2 מאוורים של 12" אני רוצה לשדרג ל 4870 ויחד איתו להוסיף קירור טוב מכיוון שאני לא מכיר איזה פתרונות קירור יש אשמח להמלצות, התקציב שלי הוא בערך 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכם, ממש הלילה שידרגתי את המחשב שלי - לוח אם ASUS M2A HDMI, מעבד Athlon X2 4800. משום מה, המאורר של ה CPU נע בין 800 ל 900 סל"ד. מישהו יודע ממה נובעת תקלה כזו? כרגע ה CPU חי ב 60 מעלות בצל להלוח אם מראה קריאה של 42 מעלות... מה עושים? תודה, אייל
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני חייב לדעת אם הם מתאימים באתר של זלמן לא רשום על הלוח הזה כלום כנראה כי יחסית חדש אבל לפי התמונה פה לא נראה לי שהוא
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDQ2 איזה באסה...חייב לרוץ לקנות שעוד ישאר לנו..!!... :pissed:
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי מנועה את המאורר למעבד הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 זה לא מסוכן למעבד אני ממש רואה אותו מסתובב לאט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי מאוורר חדש ישן (פירקטי ספק של מחשב עם פנטיום 3) למחשב. כתוב עליו DC 12V 0.15A יש לו חוט אדום וחוט שחור (שניהם חסופים בקצה בלי חיבור). לאן אני צריך לחבר אותו (ואיך אני יודע איפה זה במחשב)? ועוד שאלה- לקחתי גם את הקירור של הP3 שפירקתי ושמתי אותו על הHD שלי. זה באמת מקרר אותו, אפילו די הרבה. השאלה שלי היא למה זה טוב? זה יכל לשפר את הביצועים או אורך החיים? ד"א הוא מסתובב ב3500RPM שזה 1000~RPM יותר ממה שהקירור ל P4 שלי יכול . תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לא מצאתי אותה להורדה, אני חושב שקוראים לה easytunes או משהו כזה, תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד אינטל (פנטיום כפול ליבה 2.66 GHz ) טווח מחירים : 100-130 ש"ח . לOC קליל . תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסרוק עם צ'יפים של ויאה הוא עובד טוב כבר כמה שנים זה חשוב לי לציין אך משהו מוזר מאוד קורה כאשר אני מדליק את המחשב ואני מפעיל את התוכנה ספיד פאן הגשר הדרומי רותח והוא על 73 מעלות וכאשר אני מעלה את המחשב אך לוחץ אף 8 כדי להיכנס למצב בטוח הוא נותן אפשרויות כמו מצב בטוח התחל את וינדוס כרגיל וכול מני כאלה אתמול עשיתי את זה ולחצתי התחל את וינדוס כרגיל וכאשר המחשב עלה והפעלתי את התוכנה ראיתי כי התמפרטורה של הגשר הדרומי נצחה ב45 מעלות יכול להיות שהמחשב לא עולה כמו שצריך וביכלל זה הוא מרתיח את הגשר הדרומי בלוח אם?? מה פה קורה פה ? אני ממש מתוסכל מצטער אם זה לא הפםורום לנושא אני דיי חדש באתר אבירם
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם אחד מהמוצרים הבאים מתאים עבורו? Thermalright HR-03 GT Thermalright HR-03 Plus Thermalright HR-03 Rev A תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי כולם, 1)מה יותר טוב: Thermaltake 120mm Smart Fan 2 או Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit 2)לטמרלטק יש וסת עוצמה, גם לאנרמקס? 3)יש לי מארז Compucase CI-6A19 ויש בו לכל מאוורר תופסן כזה, האם גם במאווררים האלה אני פשוט "דוחף" את המאוררים לתופסנים? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB 512X2 של ADATA ורציתי לדעת אך ואיפו אני משנה את התיזמון שלהם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני כרגע עם Abit NF7-SL וAMD2500+ עם OC ל3200+ וזכרונות OCZ 512(2X256) PC 3200 400FSB Platinum Edition יש לי שאלה, יש לי קירור מעולה ואין בעיות טמפ' ואני עכשיו בOC כמו שאמרתי והFSB עומד על 400, קניתי קירור לצי'פסט של וואנטק מנחושת וסינקים ללוח ולמייצבי מתח והלוח מקורר כמו שצריך השאלה האם כדי להעלות את הFSB מעל 400 מה שיגרום לOC גם לזכרונות שתומכים עד 400SB וגם ללוח שתומך עד400FSB.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-