אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מצד אחד מראה לי מראה לי בTAT 45 מעלות ומצד שני מראה לי 69 בCORETEMP למי להאמין? והאם זאת טמפ סבירה לE2180 ב2300MHZ עם קירור סטוק?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר המארז הוא מידי טאור עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי 1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך 2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס נ.ב חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בדקתי כמה אני יכול לעלות את הHTT שלי והגעתי ל290*8=2240 זאת אומרת הלוח מסוגל לעבוד ב HTT של 290 עכשיו אני שם על 260*10=2600 וזה הכי רחוק שהצלחתי להגיע עם האוברקלוק גם אם אני מעלה את המכפלה ל11 ומוריד את הHTT עדין לא עובר את 2600 אני לא יודע מה מגביל אותי המעבד או הלוח???? ד.א הורדתי את המחלק של הזכרונות ונעלתי כל מה שצריך לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להגיד תודה ל taotao שצממך בי לאורך כול הדרך פה בפורום תודה רבה אחי ! דבר שני האלתי את ה FSB ל 425 שנתן לי 3.61 GHZ לוח אם : EP45DS3L מעבד:Q9550 קירור: AC EXTEM זכרונות 4G OCZ REAPER 1066HZ הינה תוצאות היציבות מהתוכנה OCCT טמפרטורות : מתחים : ההגדרות בביוס עומדות על : בשלב הראשון העלתי את ה FSB ל 425 ואת ה PSI-E הגדרתי על 100 בשלב השני שמתי את הזכרונות על 2.00D והגדרתי ידנית את התזמונים זה בסדר למרות שאני לא מנצל את כול ה 1066HZ שיש לי ? ובשלב השלישי זה המתחים שהגדרתי המתחים בסדר ? צריך לשנות משהו ? אני צריך חוות דעת כללים על ההגדרות ועם אני צריך לשפר משהו ו עם ה OC יציב או לא ואיך אפשר ליצב אותו עוד יותר עם צריך …
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אז עם הקירור סטוק אני על 600/1110.אחרי הרכבת הזלמן(אם תרצו תמונות מההרכבה תגידו),לאן אוכל להגיע.האם להעלות רק ליבה עוד או זכרונות,או שניהם? כלומר מה שאני רוצה לדעת עד להיכן אוכל להגיע עם כל אחד מהפרמטרים שאני מעלה. אני עם RIVA.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הטמפ' של המחשב שלי בIDLE היא 37-38 מעלות (SYSTEM TEMPERATURE) אז רק רציתי לדעת זה גבוה מדי? יש לי מאוורר אחד בצד שמכניס אוויר ומאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר עכשיו מה שדפוק זה שמקדימה מתחת לHD יש לי חורים למאוורר, ואני יודע שברך כלל מקדימה למטה יש מאוורר שמכניס אוויר, אבל אצלי אחרי החור למהאוורר אין פתח במארז, זתומרת שהפלסטיק הקדמי של המארז מכסה את מה שאמור להיות פתוח, או לפחות עם חורים. אז מחר אני יעלה תמונה של המארז כדי להמחיש את זה, אבל אם אפשר קצת עזרה בינתיים למי שהבין את הבעיה נב. כל המאווררים והחורים למאווררים הם 80ממ
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי מקרר שאני רוצה להשתמש בחלקים שלו לקרר את המחשב שלי, פשוט לקחת את המיכל גז, רדיאטור ומדחס ולהכניס עם צינור אוויר למארז. השאלה היא האם הדבר לא יצור לחות בתוך המארז שתסכן רכיבים?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איך אני חותך את הצד של המארז שלי ? הרי זה עשוי מאלומיניום ... תשובות יעזרו לי מאוד ..
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש לקנות מאוורר למארז של חברת Thermaltake דגם A1214 אני לא מצליח למצוא את המאוורר הנ"ל בשום חנות. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו ? (חוץ מ"פנדה" כי אין להם אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב). תודה !
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
חברים שלום סוף סוף התפנתי להחליף את הקירור של המעבד (ARCTIC COOLING Alpine 64 במקום הקירור המקורי של AMD שהתחיל לשרוק וטחן לי את המוח) הקירור החדש לא שקט לגמרי אבל לא שורק כמו הישן ואז גיליתי מקור רעש חדש - המאוורר של כרטיס המסך (Gigabyte ATi Radeon X600PRO ) שניקוי שלו באויר דחוס לא ממש עזר. ניסיתי לחפש קירור חלופי לכרטיס וכל מה שמצאתי היה קירור פאסיבי שאיננו זול ואני לא בטוח שיתאים לכרטיס ולמארז. האם מישהו מכיר מאוורר חליפי זול וטוב לכרטיס המסך הנ"ל ? ועוד שאלה, האם סביר שמחשב בן שנתיים וחצי יפתח כאלו רעשים ? המחשב הישן שלי (IBM Aptiva ) כבר בן יותר מ-7 שנים ועדיין פועל, אמנם הוא לא שקט כמו שהיה חדש אבל לא מגיע לרמות רעש שמטמטמות את המוח... תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאוורר אבל אני לא יודע לאן אני מחר אותו זאת אומרת את החשמל שלו שהוא יעבוד.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המאוורר הזה למעבד Core 2 Duo E6600 ועכשיו שהמחירים Q6600 ירדו בעשרות אחוזים אני רוצה לקנות אותו. לפי האתר של Thermaltake לא רשום שהוא תומך ב - QUAD אבל מתאים לסוקט 775 שגם Q6600 יושב עליה. אתם חושבים שהוא מתאים גם למעבד 4 ליבות שלפי מה שאני מבין בפורום מתחמם מאוד (אני לא מתכוון לבצע OC). באופן אישי המאוורר נראה תותח חבל על הזמן השאלה היא אם הוא תומך ב - QUAD. אשמח לשמוע תגובות ממי שמבין בתחום. תודה,
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
באיזה חנויות בארץ? באיזור המרכז? או באינטרנט? ואיזה גדלים בדיוק קיימים הנמוכים מ80 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי את ה XP120 ואיתו את האנרמקס 120 אבל האנרמקס לא נמצא במלאי ורוב הסיכויים לא יגיע גם ואם כן אז בעוד הרבה זמן אז רציתי לשאול איזה מאוורר אחר אתם ממליצים ל XP 120 שידחוף הרבה אוורי וגם לא יהיה רועש שיהי אפשר לישון בלילה. לדוגמא: Vantec ThermoFlow 120MM Smart antec Stealth 120MM Case Fan ANTEC 120mm SmartCool Case Fan שאלה נוספת אליכם, מאווררים שיש להם חיישם טמפרטורה והם משנים את ה סל"ד שלהם לפי הטמפרטורה אפשר לחברם לווסת שאני יוכל לשלוט על המהירות שלהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC. (יש לי מישהו שמבין שעושה את זה כאין לי מושג....) שאלתי היא האם עם הזמן המעבד נהרס בגלל זה? הוא אומר שנעלה ל3.2 והוא אמר גם שעם אני אקנה זכרונות שמתאימים לOC אז הם לא יהרסו.. כי הוא טוען שזכרונות שפחות מתאימים נהרסים עם הזמן.... עכשיו אני מישהו שפחות משחק ויותר תוכנות אינטרנט מדי פעם משחקים וסרטים... האם הOC יורגש? והאם הוא צודק? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי intel pentium 3 550MHz רציתי לעשות אוברקלוק, אבל במדריכים באתר לא מצאתי הסבר איך לעשות אוברקלוק לפנטיום3, עד כמה שהבנתי יש בעיה מסוימת בעשית אוברקלוק לפנטיום 3.... יש הסברים איך לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 ו2 ו1 אבל דופקים את 3... תגידו איזה תוכנה צריך? ומה הבעיה? ואיך פותרים אותה? שכחתי לציין, יש לי 192 SDRAM 133 Mhz.... לוח אם VIA VT82C693 Apollo Pro Plus, כן זה נשמע מרשים אבל הוא בן 6 שנים!!
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
האם הארטיפקט טסטינג של ATI TOOL והשימוש איתו על כרטיסי נוידיה הוא תמיד תוצאה בטוחה,אם הוא מוצא ארטיפקטים בATI TOOL אז זה אומר שיש לי בטוח ארטיפקטים? כי הוא מוצא לי פעמים קרובות וגם לפעמים שאני רק ישר מפעיל את התוכנה בשניה הראשונה הוא מוצא המון נקודות ארטיפקטים אבל אם אני סוגר את הבדיקה ומפעיל אותה שוב,אין ארטיפקטים..אז השאלה שלי אם התוכנה בכללי מזייפת בעיקר אם כרטיסי נוידיה? (במשחקים עד היום לא ראיתי שום ארטיפקט אולי LAG פה ושם אני לא בטוח שזה ארטיפקט)
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כמו שאמרתי מחשב חדש לגמרי: asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה ממי שמבין... אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד יהיה ממוקם מקדימה למטה, יכניס אוויר לתוך המארז. מאוורר שני יהיה ממוקם על על ה'חלון' (חלון רשת, למאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר), ויזרוק אוויר על הכרטיס מסך, כרטיס מסך 8800GTX. המאוורר שיהיה בתחתית המארז יהיה 120 ממ, נתונים: 49.0CFM, 1,200RPM אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את אותו מאוורר שימוקם בצד, או אולי אסתפק במאוורר 120ממ, אך חלש יותר? משהו כמו: .33CFM, 800RPM שני המאווררים מאוד דומים במחיר, אבל אולי עדיף שיהיה מאוורר יותר חלש בצד המארז, ויותר חזק בתחתית (בקדמת) המארז? האם 33CFM נחשב לכמות סבירה? כרטיס המסך יהיה דיי קרוב למאוורר, והמאוורר צד מיועד להורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך. תודה. --קורה..
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מכווה שזה מראה את הטמפ של הכרטיס > [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה להריץ ריוהטיונר על ויסטה 64 אני מקבל את המסכים המצורפים. מישהו יודע איך לפתור את זה? כמובן כשאני עושה לו YES ועושה ריסטרט זה לא נפתר... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד AMD ATHLON 64 3000+ עם מהירות 1.8 GHZ. לוח האם שהזמנתי איתו הוא של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזיכרון 1GB השאלות הן: האם אני צריך לקנות גוף קירור מיוחד אם ברצוני לבצע OC רק למעבד הנ"ל? לאיזה מהירות אני יכול למשוך את המעבד הנ"ל? האם יש כאן מדריך מפורט מאוד אשר מסביר לי צעד צעד מה אני צריך לעשות אם אין שום שמץ של מושג כיצד למבצע OC למעבד? האם אני צריך גם מאווררים נוספים בעקבות OC? תודה מראש לכל העונים לי על כל השאלות.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-