אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם יהיה הבדל אם יש לי קורסייר 256M 400 MHZ לבין אם יהיה לי אותו הזיכרון אבל 512M בסטיק אחד?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד AMD ATHLON 64 3000+ עם מהירות 1.8 GHZ. לוח האם שהזמנתי איתו הוא של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזיכרון 1GB השאלות הן: האם אני צריך לקנות גוף קירור מיוחד אם ברצוני לבצע OC רק למעבד הנ"ל? לאיזה מהירות אני יכול למשוך את המעבד הנ"ל? האם יש כאן מדריך מפורט מאוד אשר מסביר לי צעד צעד מה אני צריך לעשות אם אין שום שמץ של מושג כיצד למבצע OC למעבד? האם אני צריך גם מאווררים נוספים בעקבות OC? תודה מראש לכל העונים לי על כל השאלות.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מישהו ניסה? יש תוצאות? אצלי יש את הביוס השישי, ומשום מה הוא נתקל בגבול כשהוא מנסה לעלות מעל 420, למרות שמבחינת טמפ' הכל תקין. לפי התוצאות שאנשים אחרים השיגו, מעניין לדעת האם הביוס החדש פתר את הבעיה. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ברשתותי e4400 עם 2.0 GHZ ומידע שלי הוא מעבד מצוין ל OC והוא עובד עם טמפ' נמוכה. נכנסתי לביוס ולא מצאתי שם את האפשרות להעלות את השעון, איפה לא חיפשתי מה לא עשיתי הפכתי שם את ההגדרות (כמובן שהחזרתי לדיפולט) ולא הייתה לי אפשרות. ניסיתי לעשות דרך תוכנות וגם איתם הסתבכתי. עכשיו השאלה שלי האם יש אפשרות לשנות את הביוס. דרך אגב הלוח שלי הוא Intel Lemont DP965LT
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד בערך משנת 2000 ברצוני לשפר לו את הביצועים. האם אפשר לעשות לו OC? האם הוא יעמוד בזה? רכיב חברה דגם פירוט מעבד intel p2 mmx 400mhz לוח אם MSI ms-6163 ATX BX13 גרפי ASUS AGP-V3800 32mb זיכרון CRG sd 256mb 133mhz ספק CODEGEN 200xa 300w - atx 2.03(P4)
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם יש מארז שיש בו מקום מובנה למאורר בחלקו העליון? כלומר שהאויר יצא מלמעלה? איזה מארזים כאלה יש?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב עם מעבד amd 6000 הציעו לי קירור למעבד galaciatech igloo 7221 ואני שלא מבין בזה לקחתי עכשיו הבעיה : מסתבר במאמץ של 75% המעבד מגיע ל 61 מעלות אז נכנסתי לאתר יצרן ושם רשום שהקירור מתאים מקסימום ל amd 5600 האם יש לי סיבה להיכנס בהם?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הפרספקט לחור (החלון) שעשיתי במארז שלי ? חוץ מגומי H זתומרת ראיתי כאלו שחיברו עם כאלו דברים שחורים כמו מסמרים. ;D
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכם. ברצוני לעשות OC למעבד+כרטיס מסך מעבר למה שעשיתי הנה תמונת מצב(נ.ב המפרט נמצא בצד): http://www.zix.co.il/images/630364821.GIF כמו שאתם רואים הגעתי ל4GHZ במעבד. טמפ:במנוחה:42 במאמץ 52 בכרטיס מסך הגעתי ל GPU 714MHZ |MEM 812MHZ טמפ:במנוחה:50 במאמץ: 56 אשמח לעזרה איך להתקדם הלאה עם המעבד והכרטיס מסך. כמו כן יש לציין שהזיכרון הוא 512MB(כרטיס מסך) כלומר 128 מובנה והשאר מן זיכרון הזיכרון הפיזי. יום טוב ותודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם המהרה של הזיכרונות הללו? עקב 2 מודולים של זיכרון TwinMOS Speed Premium PC3500 אני נאלץ ככל הנראה להחליף את כל הארבעה עקב זיכרון תקול והפסקת הייצור של הזיכרונות הללו מצד TwinMOS
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נישא DELL D600 שמתחיל להתחמם במשחקים. כאשר הוא מתחמם הוא מוריד את מהירות המעבד ולפי כך ה-FPS מתחיל להיות בלטי נסבל. כדי לנסות לפתור את הבעיה, חיפשתי כלי שליטה על המאורר של הלפטופ ואכן מצאתי את הכלי הבא: http://www.diefer.de/i8kfan/index.html הרצתי את המאורר על מהירות הגבוהה ביותר, בדקתי שאין אבק ו\או לכלוך על המאורר וניסיתי לשחק שוב. כעבור מספק דקות ה-CPU הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות ובקר הטמפרטורה הקטין את מהירות שעון של המעבד. כעת אני מנסה לחשוב על פתרון אפשרי של בעיה זו: :s05: א) לשדרג את מאורר בלפטופ ליותר מהיר (לא יודע אם זה אפשרי כי המחשב עדיין באחריות וכן כי איני יודע האם ישנם מאוררים כאלה במוצע) ב) לצרף בצורה כלשהיא מאורר נוסף עם זרימת…
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... איזה קירור לקנות למחשב החדש? Antec P180 לוח P5B-DELUXE CONOREE E6300 יש קירור (אוויר כן?) שאפשר להגיד עליו שהוא הכי טוב או שזה עניין של טעם בין המובילים?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני קונה AMD 2.5 ואני רוצה לקנות גם מאוורר אני לא מתכוון לעשות OC רק מהלינק הבא http://www.skak.co.il/Trader/Products.aspx?loc=CPUFAN&DRID=CPUFAN קיבלתי המלצה על ה Spire FridgeRock With Temp Control For Socket A גג עד 100 שקל
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אוקיי... אז למי שקרא את ההודעה הקודמת שלי או לא, לא יודע אם זה משנה, אבל אני רוצה לדעת לגבי אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי.... אז כפי שאמרתי יש לי כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe GeForge 2 GTS (עם 32 מגה זיכרון DDR של סמסונג) אם לא משנים כלום אז המעבד שלו עובד ב 200Mhz והזיכרון ב 400Mhz. הטמפ' שלו במנוחה הייתה מוגזמת לדעתי ולכן פשוט הנחתי עליו מאוורר מהצד האחורי שלו (הצד החלק שאין עליו כלום) וזה הוריד אותה מ58-60 מעלות במנוחה לכ 49מעלות. בכל מקרה נראה לי שהטמפ' האלה די גבוהות, אולי בגלל שפירקתי איזה פעמיים את המאוורר וגם הפרדתי את הגוף קירור והגריז הטרמי בטח כבר ממש לא יעיל... טוב אז החלטתי לעשות קצת אוברקלוקינג (עם תוכנה) ללא אמצעי קירור!!! לקחתי את ה RivaTuner2 והעלתי כל פעם קצ…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני יוסיף תמונות להבהרה. ב-speedfan זה תמיד לא מזהה את השני של ההארד דיבק זה שעל 5 מעלות, אבל נוסף לי אחד נוסף... יש לי שני temp1.. מה קורה פה??? http://img133.echo.cx/img133/2704/13gr.jpg http://img133.echo.cx/img133/1599/19pm.jpg תודה לעוזרים עריכה: אולי זה יעזור: http://img133.echo.cx/img133/3848/27px.jpg
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון...לא מצאתי פורום יותר מתאים. בכל מקרה, איזה משפט נכון ? שניהם נכונים אולי? ולמה? 1)השוואת התוצאות של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשרת לקבל תמונה מדויקת על הביצועים של כלל המערכת כולל זיכרון והתקני קלט/פלט. 2)השוואת תוצאות CPUtime של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשר לקבל תמונה מדויקת על הביצועים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח GA-8S661FXM ומשום מה אני לא מצליח להעלות את המתחים דרך הביוס. oc למעבד אני עושה בלי בעיות אבל אני לא יכול להעלות את המתחים :< אני חושב שהגעתי לחלון עם המתחים אבל אין שם אפשרות לשנות אותם..:[ הנה תמונה של הלוח אם זה עוזר במשהו: אם לא רואים: http://img203.exs.cx/img203/258/29hm.jpg
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב לוח אםConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 אני רוצה לעשות OC למעבד בשביל שהוא יגיע לרמה של 6400 צריך גוף קירור זול ה OC שאני מתכנן כדיי להגיע ל 6400 הוא קטן או שזה משהו רציני? המפרט עומד בדרישות ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אוויר חזק ואיכותי עד 200שקל לכרטיס מסך שלי(Leadtek 7900GT) הכרטיס באוברקלוק+וולטמוד לכן הקירור הנוכחי (Zalman VF700-ALCU) לא מספיק הקירור הנוכחי שלי הוא : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF700-ACLu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 עכשיו אני מעוניין להשקיע עד 200שקל בתנאי שבאמת יש אופציה יותר טובה בהפרש גדול ככה שיהיו לי ביצועים מדהימים מבחינת קירור הכרטיס כי לימי הקיץ החמים אני לא חושב שהוא יספיק(הכרטיס גם ככה מגיע ל70+ מעלות ומתחיל להראות ארטיפקטים כבר בשלב מסויים)
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לאח שלי P3-933 ישן, על לוח של אינטל.... לוח: d815epea2 כמו לכל לוח של אינטל, אין גאמפרים וגם לא אפשרות לOC בביוס.... השאלה היא יש איזה דרך להמהיר את המחשב הזה? דרך תוכנה או משהו? תודה..
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הי אני רוצה לבנות מערכת קירור על בסיס קירור אוויר ואני מעונים לבנות בסיס מתאים לסוקט 478 ולכן אני צריך את המידות שלו. אני השמח לקבל איזה קובץ/אתר או כל דבר אחר שיעזור. :-) תודה נ.ב הוא אמור להתאים לכל לוח מהסוג הזה נכון?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש... עכשיו משום מה הטמפ' בזמן מנוחה ניראות לי די גבוהות...(מצורפת תמונה למטה). בנוסף, אני כל הזמן שומע מן צפצוף כזה מהמחשב שחוזר על עצמו כל הזמן.. אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן. מפרט המחשב בצד ימין. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי עד כה לא היה עולה למעלה מ34 מעלות עכשיו בימים החמים מאוד, הוא עולה ל39. שמתי עליו מאוורר של מעבד (70ממ) וזה הוריד לו ל33 מעלות ללא מאמץ. יש מאוורר מולו 120ממ שמכניס אוויר למארז. האם הטמפ האלו סבירות או לא.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי יש לי אוורסט ששם אני רואה את הטמפ ושמתי לב שהלוח אם יותר מידיי חם , רצתי לדעת אם אני יקרר את הגשר הצפוני אז הטמפ הזו תרד?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהמממ לאיזה אוברקלוק עם קרור ממוצע אני יכול להגיע עם הזיכרון הנ"ל... הוא מחברת GEIL... הלוח הינו NF7... המעבד נעול ככל הנראה... כי הוא חדש.. תודה מראש אתם הכי תותחיים!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-