עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רציתי לדעת אם המאורר יכנס לי במארז כי לפי מה שנראה לי זה לא יכנס כי המאורר המסכן שיש לי עכשיו של אינטל כמעט נוגע בספק...ורציתי לדעת אם הפריזר יכנס? http://img314.imageshack.us/img314/663/1hd2.jpg

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by kentaro,

*כותרת* תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. האם אפשר לשים חיישן חום בתוך המיכל של הקרור מים?? לפי מה שידוע לי הנוזל לא מוליך חשמל.

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  4. שלום אני מחפש גוף קירור ומאוורר למעבד פנטיום 4 בסביבות ה-150 ש"ח , מה אתם אומרים על הארו 7 , הוא משתלם? אני לא מכיר שום קירור אחר , פשוט המליצו לי על הארו 7 אז חשבתי להתייעץ לפני... אני מעדיף ביצועים על רעש רק לא לחרוג יותר מידי , גג 200 ש"ח אבל לא יותר.. תודה לעוזר

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  5. Started by ezx,

הכרטיס שלי עומד על 59 מעלות באובר זה חם מידי יש לי 6800 לידטק

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  6. אחרי OC כדלקמן: FSB166Mhz -> FSB170Mhz מכפלה: X10 -> X11 יוצא: 1660MHZ @ 1870MHZ מתח: מעבד 1.95V - בBIOS מוגדר +7.5% מהDEFAULT זיכרון 2.6V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT AGP 1.7V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT במאמץ עם PRIME 95 הוא עובד על 56/43 (מערכת/מעבד) מעלות האם זה בריא להשאיר את זה ככה? אני חייב לציין שללא העלאת המחת לא הצלחתי להביא ליציבות... אולי אני אצליח להוריד את המעבד ל+5% אבל בעיקרון אני רוצה לדעת אם אלה טמפרטורות טובות

7. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו' ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושי תודה

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לקבל המלצות לקירור... נכון לכרגע מדובר בקירור מעבד ובקירור לכרטיס מסך. הכרטיס מסך - RADEON 9800. מעבד P4 פרסקוט כשקפצתי לSKYPC כדי לקבל משהו שקניתי, קיבלתי המלצות ל http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430125 http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE דעתכם? אני כעקרון צריך קירור לשניהם שלא יעלה על ה600 ש"ח(חריגה ל700). (אפשרי גם קירור אוויר) נכון לכרגע, בלי כל שימוש מסיבי בכרטיס מסך, הטמפרטורה מגיעה ל70 מעלות בכרטיס מסך ו65 במעבד...למחשב זה לא מזיז ממש אבל חם בחדר... תודה .

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by blanco,

יש לי בעית טמפרטורה במחשב zone 2 מגיע ל 55 מעלות המעבד מגיע ל 63 מעלות מה לעשות??? יש לי מעברר 12 ס"מ ויש עוד אחד על המעבד עזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by klips,

יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by mDs,

עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

13. Started by orental5,

האם ניתן לחבר קירור למעבד עם 3 PIN ללוח האם עם חיבור עבור המעבד עם 4 PIN

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל לעלות את מהירות הבאס שעל הלוח שלי ללא הגדרות בביוס Asus CUV4X-C ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. כמה מעלות צריך להיות למעבד E6400 וכמה מעלות צריך להיות כרטיס 1800GTO ?

16. Started by boludo,

שלום אני רוצה לקרר את המחשב, חם לו בזמן האחרון XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb מחפש המלצות ל 1) מארז שקט עם 3 מאוררים 2) ספק חזק ושקט 3) קרור למעבד ושקט אשמח לקבל המלצה למקום בירושלים בו עושים את השידרוג וכמובן מסדרים את המארז והכבלים לזרימת אויר!!! כל הכבלים שלי הם צינורות ארוכים!!!! אבל כבלי המולוקס קצרים מדי לשיפצור!!! סכום השקעה בין 1000-800 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by MaC_MaN,

אוקיי כך רציתי לדעת איזה קירור טוב אני יכול לקחת לארד דיסק שלי WDC WD1600JS-22MHB0 עכשיו הארד דיסק עד לפני כמה דק' הייה בטמפרטורה של 68 מעלות הרכבתי המאוורר לכיוון שלו והוא ירד ל 62 מעלות. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור טוב אתם יכולים להמליץ לי במחיר שעד 100 ש"ח * אם יש כזה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. אני רוצה להתקין עוד מאוורר בחלון ואמרתי אם כבר נתקין 120 יש לי גריל הבעיה היא שאני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכרים 120 שמאירים.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by DorM,

אז יש את שני אלה שאני רוצה לקנות מאחד מהם שתיים ולמקם אותם בטופ של הCM690 : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_501&products_id=4310 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_500&products_id=4311 מה ההבדלים ביניהם? אני יודע שיש הבדלים בRPM ובCFM אבל יש עוד הבדלים חוץ משני אלה? שניהם S-FLEX? תודה לעוזרים! (:

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  20. פתחתי תמארז שמתי מאוורר וזהו חח מעבד P4 מסריח מלפני בערך 4 שנים... דאגתי שכל המאוורים במארז יוציאו אוויר, ופתחתי את המארז גם מצידו השני, כך שלא מצטבר אוויר חם בכלל בתוך המארז... אתם לא חייבים להגיב לאשכול הדפוק הזה!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by omfir,

יש לי שאלה שעדיין לא מצאתי עליה תשובה מבוססת כמו שצריך. השאלה היא: לדוג' אני רוצה לעשות Oc למעבד לא משנה כרגע איזה דגם לדוג' CPU Speed = CPUM x FSB אוקיי עברתי את הצעד הזה אבל איך אני יודע איך וכמה לעלות את הvolage של המעבד?לצורך העניין שצריך במקרה הזה.התשובה שקיבלתי הייתה:"אתה יודע לפי נסיון". זה ממש לא מבוסס ומסדר לי כמה דברים בראש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by dranzer,

קודם כל ניסיתי בביוס לעשות למעבד שלי oc הוא יושב על 2.6 GHZ העלתי את הבאס ל210 במקום 200 והמערכת לא עלתה... המכפלה תקועה ב13X למרות שהיא תמיד היתה ככה.. ואין לי מושג מה לעשות כדי לעשות oc טוב ואין לי גם מושג מה הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד(בנתיים אצלי הוא במנוחה על 43 ובמאמץ על 54)

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי הלוח שלי הוא GA-7VM400M-RZ GIGABYE , והמאוור של המעבד הפסיק לעבוד. אני מחפש המלצה למאוור קטן וזול, כיוון שלוח האם הזה הוא קטן ולכן רק מאווררים קטנים יכולים להכנס בין הקבלים שלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by hanans22,

ברשותי המערכת הבאה: AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR 400 GEIL GIGABYTE 6600 GT 128 DDR3 כל פעם שאני מבצע אוברקלוק ל10% ב3DMARK2003 אני מקבל שגיאה במבחן המעבד מה עושים?? דרך אגב ללא אוברקלוק אני מקבל 7900 זה בסדר??

• 9 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by SixKiller,

יש לי את המעבד הזה בסביבות השנה... עברו עליו 4 גופי קירור... או שיננוים במעבד.. כולם בלי אוברקלוק כמובן... הגוף קירור שבא עם המעבד... מנוחה : 47 מאמץ : 56 וולקנו 9 עם סמארטפאן שלו... מנוחה : 43 מאמץ : 52 וולקנו9 עם טורנדו 80ממ... מנוחה : 39-42 מאמץ : 48 וולקנו 9 עם מאורר מעאפן ג'נרי... מנוחה : 52-54 מאמץ : 65.. אני לא יודע איך היה לי את האומץ לעשות את הבדיקה הזאת בכלל.. בקיצור היום קיבלתי את הזלמן התותחן על הזה... וירד בכמות משמעותית... מנוחה : 37 מאמץ : 44... בקיצור.. אחלה גוף קירור.. אבל כבד מאוד... אני מאוד מרוצה.. רק חבל שהכרטיס מסך החדש שקניתי לפני חודש נשרף לי באמצע כל היום המשוגע הזה שעשיתי למחשב... Geforce 5700256mb שקניתי רק לפני חודש -חו…

דיונים חדשים בפורומים