אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ולמעבד Pentium®4 2.80GHz
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אין תוכנה לעלות תמגה הרץ של המעבד? אם למשל יש לי מעבד של נוטאוהוד ממולץ לעשות לו אוברקלוקינג(יש לי 2.4) בביוס רשום לי שיש שהמעבד בעל 64 מעלות ובאברסט ו speed fun רשום 39 איך זה?אולי הביוס לא מעודכן? עוד שאלה אחרונה: עם יש לי 200 fbs ו2300 מגה הרץ אז אם אני מעלה ת fbs ל220 כמה יהיה לי מגה הרץ? תתרכזו בשאלה הראשונה יותר חשובה לייי
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד אינטל (פנטיום כפול ליבה 2.66 GHz ) טווח מחירים : 100-130 ש"ח . לOC קליל . תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, דרך התוכנה ATITOOL הגעתי לOC די מכובד של 666 לליבה ו1043 לזיכרון (שזה אומר בעצם 2086 אפקטיבי). אבל לא מופיעה לי בתוכנה אפשרות להמהיר את הunified shaders, האם אפשר לעשות את זה? אם כן, באיזו תוכנה? מה תדר הבסיס שלהם בכרטיס שלי? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני כרגע עם Abit NF7-SL וAMD2500+ עם OC ל3200+ וזכרונות OCZ 512(2X256) PC 3200 400FSB Platinum Edition יש לי שאלה, יש לי קירור מעולה ואין בעיות טמפ' ואני עכשיו בOC כמו שאמרתי והFSB עומד על 400, קניתי קירור לצי'פסט של וואנטק מנחושת וסינקים ללוח ולמייצבי מתח והלוח מקורר כמו שצריך השאלה האם כדי להעלות את הFSB מעל 400 מה שיגרום לOC גם לזכרונות שתומכים עד 400SB וגם ללוח שתומך עד400FSB.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ABIT AG8 915P טוב לאוברקלוק? או שיש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להגיד תודה ל taotao שצממך בי לאורך כול הדרך פה בפורום תודה רבה אחי ! דבר שני האלתי את ה FSB ל 425 שנתן לי 3.61 GHZ לוח אם : EP45DS3L מעבד:Q9550 קירור: AC EXTEM זכרונות 4G OCZ REAPER 1066HZ הינה תוצאות היציבות מהתוכנה OCCT טמפרטורות : מתחים : ההגדרות בביוס עומדות על : בשלב הראשון העלתי את ה FSB ל 425 ואת ה PSI-E הגדרתי על 100 בשלב השני שמתי את הזכרונות על 2.00D והגדרתי ידנית את התזמונים זה בסדר למרות שאני לא מנצל את כול ה 1066HZ שיש לי ? ובשלב השלישי זה המתחים שהגדרתי המתחים בסדר ? צריך לשנות משהו ? אני צריך חוות דעת כללים על ההגדרות ועם אני צריך לשפר משהו ו עם ה OC יציב או לא ואיך אפשר ליצב אותו עוד יותר עם צריך …
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
כרגע העלתי מ 2G ל 2.5G המכפיל של הזכרונות (או המחלק, לא יודע) על 1.333 יש לי רק 2 אופציות לבחור מהם בזכרונות ויש לי זכרונות של 667MHZ. אז כרגע, הזכרונות על התדר הנכון. אם אני מעלה את התדר של המעבד עוד אז כבר אין לי מכפיל שאני יכול לבחור שמשאיר את הזכרונות על 667 יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש לקנות מאוורר למארז של חברת Thermaltake דגם A1214 אני לא מצליח למצוא את המאוורר הנ"ל בשום חנות. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו ? (חוץ מ"פנדה" כי אין להם אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב). תודה !
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש משהו מומלץ ? תושבת 939 שיהיה כפול ליבה .. הוא יישב על DFI LP-UT ו SAMSUNG TCCD mem ומקורר ע"י מים כמובן
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חברים שלום סוף סוף התפנתי להחליף את הקירור של המעבד (ARCTIC COOLING Alpine 64 במקום הקירור המקורי של AMD שהתחיל לשרוק וטחן לי את המוח) הקירור החדש לא שקט לגמרי אבל לא שורק כמו הישן ואז גיליתי מקור רעש חדש - המאוורר של כרטיס המסך (Gigabyte ATi Radeon X600PRO ) שניקוי שלו באויר דחוס לא ממש עזר. ניסיתי לחפש קירור חלופי לכרטיס וכל מה שמצאתי היה קירור פאסיבי שאיננו זול ואני לא בטוח שיתאים לכרטיס ולמארז. האם מישהו מכיר מאוורר חליפי זול וטוב לכרטיס המסך הנ"ל ? ועוד שאלה, האם סביר שמחשב בן שנתיים וחצי יפתח כאלו רעשים ? המחשב הישן שלי (IBM Aptiva ) כבר בן יותר מ-7 שנים ועדיין פועל, אמנם הוא לא שקט כמו שהיה חדש אבל לא מגיע לרמות רעש שמטמטמות את המוח... תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 P-4 פרסקוט לוח איביט IS7 זכרונות של ATADA 256*2 מהירות 500MZ זה מה הצלחתי עד החשב קירור רגיל אויר מצב מנוחה 40 עבודה לא עובר את 45 המחשב עובד ללא שום בעייות
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
או קיי תראו לאחר שפתחתי פה תראד וגם תוצאה די גבוהה... אז אמרו לי שהמצב שאני נמצא פה מפחית משמעותית את חיי המעבד שלי והוצאתי די הרבה כסף על הזכרונות 512 500 של טווינמוס והמעבד והכל אז הפסקתי ועשיתי דיפולט להכ מתחים באסים מכפלות הכל והזכרונות הפכו ל333.... מה עושים.? ד"א אז היה מתח מעבד 1.9 מתח זיכרון 2.8 מאמץ מעבד 63 נראה לי... מאמאץ מערכת 35 כיביתי עכשיו זה מאמאץ מעבד 48 מאמאץ מערכת 30 ובמנוחה של הכל זה 42 מעבד 26 מערכת..... או קיי מקווה שתעזרו בקשר לזכרונות.. עריכה קטנה למי שלא הבין: העניין הוא עשיתי דיפולט והזכרונות הפכו מ400 ל333 ולי שחושב אולי שזה בגלל הסיכרון הזה של ה3\3 זה לא זה...
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
קניתי את ה XP120 ואיתו את האנרמקס 120 אבל האנרמקס לא נמצא במלאי ורוב הסיכויים לא יגיע גם ואם כן אז בעוד הרבה זמן אז רציתי לשאול איזה מאוורר אחר אתם ממליצים ל XP 120 שידחוף הרבה אוורי וגם לא יהיה רועש שיהי אפשר לישון בלילה. לדוגמא: Vantec ThermoFlow 120MM Smart antec Stealth 120MM Case Fan ANTEC 120mm SmartCool Case Fan שאלה נוספת אליכם, מאווררים שיש להם חיישם טמפרטורה והם משנים את ה סל"ד שלהם לפי הטמפרטורה אפשר לחברם לווסת שאני יוכל לשלוט על המהירות שלהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי intel pentium 3 550MHz רציתי לעשות אוברקלוק, אבל במדריכים באתר לא מצאתי הסבר איך לעשות אוברקלוק לפנטיום3, עד כמה שהבנתי יש בעיה מסוימת בעשית אוברקלוק לפנטיום 3.... יש הסברים איך לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 ו2 ו1 אבל דופקים את 3... תגידו איזה תוכנה צריך? ומה הבעיה? ואיך פותרים אותה? שכחתי לציין, יש לי 192 SDRAM 133 Mhz.... לוח אם VIA VT82C693 Apollo Pro Plus, כן זה נשמע מרשים אבל הוא בן 6 שנים!!
-
- 8 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מה טוב יותר מבחינת ביצועים??? יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256MB של היניקס DDR400 בסטוק הזיכרונות פועלים בתיזמונים של 8 3 3 3 אך ניתן גם להפעיל אותם בתיזמונים של 6 3 3 2 ע''י תוספת מתח קטנה וכל זה בהמהירות של ה400MHZ בנוסף ניתן גם לעשות OC ולהפעיל אום ללא בעיות בבאס של 250MHZ אבל בתיזמונים גבוהים של 8 4 4 3 אני עושה OC ל3000 MHZ ואני יכול ליבחור שהזיכרונות יפעלו ביחס ישר בבאס של 250MHZ כלומר 500 MHZ ובתיזמונים של 8 4 4 3 ו אני גם יכול ליבחור ביחס של 4\5 ואז הזיכרונות יפעלו בבאס של 200 ובתיזמונים של 6 3 3 2 מה יותר טוב מבחינת הביצועים ???? תיזמונים נמוכים או מהירות גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי R96P של החברה הנ"ל אני רוצא לעלות אותו לXT עם הקרור של זלמן הוא יחזיק מעמד?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לדעת רק על אוברלוקינג עם עלול לקרות משהו למחשב שאני עושה את זה? כמובן שאני עושה את זה בזהירות וכמידת הצורך.. יש לי GEFORCE 6200 עם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אוברקלוק ולדעת במה זה יעזור לי זה אחלה או שיסביר לי לפחות ~) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-