עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כרגע הטמפ' עומדת חזק ויציב על 38 מעלות. יש לי מעבד 1800 פלומינו. מה אתם אומרים אני אגיע ל166 באס ? בלי להעלות מתח ? תודה,אם כן אני מתחיל

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  2. Started by Sp_RuS,

אז ככה, יש לי intel pentium 3 550MHz רציתי לעשות אוברקלוק, אבל במדריכים באתר לא מצאתי הסבר איך לעשות אוברקלוק לפנטיום3, עד כמה שהבנתי יש בעיה מסוימת בעשית אוברקלוק לפנטיום 3.... יש הסברים איך לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 ו2 ו1 אבל דופקים את 3... תגידו איזה תוכנה צריך? ומה הבעיה? ואיך פותרים אותה? שכחתי לציין, יש לי 192 SDRAM 133 Mhz.... לוח אם VIA VT82C693 Apollo Pro Plus, כן זה נשמע מרשים אבל הוא בן 6 שנים!!

• 8 תגובות
    • 488 צפיות
  3. תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

שלום מהתנסות שלכם אוברקלוקרים איזה כרטיס מסך הוא טוב לאובר קלוק מחפש דגם טוב גם Ati וגם Nvidia.... מקווה שזה מתאים לפורום הזה ולא לכרטיסי מסך

5. הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by b3ta0,

שלום אני צריך עזרה ממי שמבין... אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד יהיה ממוקם מקדימה למטה, יכניס אוויר לתוך המארז. מאוורר שני יהיה ממוקם על על ה'חלון' (חלון רשת, למאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר), ויזרוק אוויר על הכרטיס מסך, כרטיס מסך 8800GTX. המאוורר שיהיה בתחתית המארז יהיה 120 ממ, נתונים: 49.0CFM, 1,200RPM אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את אותו מאוורר שימוקם בצד, או אולי אסתפק במאוורר 120ממ, אך חלש יותר? משהו כמו: .33CFM, 800RPM שני המאווררים מאוד דומים במחיר, אבל אולי עדיף שיהיה מאוורר יותר חלש בצד המארז, ויותר חזק בתחתית (בקדמת) המארז? האם 33CFM נחשב לכמות סבירה? כרטיס המסך יהיה דיי קרוב למאוורר, והמאוורר צד מיועד להורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך. תודה. --קורה..

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  7. יש לי Sapphire radeon 9800 pro אני מעוניין לעשות לו o/c אבל אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה לו ב everest יכול להיות שזו בעיה בכרטיס עצמו?

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by hirs,

יש לי מחשב ישן מאוד בערך משנת 2000 ברצוני לשפר לו את הביצועים. האם אפשר לעשות לו OC? האם הוא יעמוד בזה? רכיב חברה דגם פירוט מעבד intel p2 mmx 400mhz לוח אם MSI ms-6163 ATX BX13 גרפי ASUS AGP-V3800 32mb זיכרון CRG sd 256mb 133mhz ספק CODEGEN 200xa 300w - atx 2.03(P4)

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. Started by satantine,

שלום חברים. יש לי מחשב נישא DELL D600 שמתחיל להתחמם במשחקים. כאשר הוא מתחמם הוא מוריד את מהירות המעבד ולפי כך ה-FPS מתחיל להיות בלטי נסבל. כדי לנסות לפתור את הבעיה, חיפשתי כלי שליטה על המאורר של הלפטופ ואכן מצאתי את הכלי הבא: http://www.diefer.de/i8kfan/index.html הרצתי את המאורר על מהירות הגבוהה ביותר, בדקתי שאין אבק ו\או לכלוך על המאורר וניסיתי לשחק שוב. כעבור מספק דקות ה-CPU הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות ובקר הטמפרטורה הקטין את מהירות שעון של המעבד. כעת אני מנסה לחשוב על פתרון אפשרי של בעיה זו: :s05: א) לשדרג את מאורר בלפטופ ליותר מהיר (לא יודע אם זה אפשרי כי המחשב עדיין באחריות וכן כי איני יודע האם ישנם מאוררים כאלה במוצע) ב) לצרף בצורה כלשהיא מאורר נוסף עם זרימת…

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  10. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. בין ליבות 1 ו-2 לבין ליבות 3 ו-4 הפרש הטמפ' הוא 7 מעלות האם זה תקין? תודה על העזרה. נ.ב יש לציין שהמעבד באוברקלוק ל-3mhz

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  12. Started by lipa,

על הכרטיס Radeon X800 XT http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/VF700-Cu

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

ברשותי מחשב עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט VIA), מעבד פנטיום 3 1000, מהי הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעלות אליה מבלי להיפגע, אני לא עושה שום אוברקלוקינג ויש לי מאוורר וגוף קירור סטנדרטיים. יש לי מאוורר וגוף קירור גדולים יותר של DURON 900 האם אפשר לשים אותו במקום המאוורר הסטנדרטי? ואם יש לי מדבקה תרמית על גוף הקירור האם אני עדיין צריך לשים גריז מוליך חום? לפעמים טמפ' המעבד עוברת את ה 50 מעלות - לפי תוכנת SANDRA, אם אני בודק בביוס הטמפ' גבוהה יותר. בנוסף מדוע כאשר אני בודק ביצועים בתוכנות כמו SANDRA או 3dmark 2001 SE , כל מבחן הציון יורד בהשוואה למבחן הקודם, אין לי בעיות חומרה, הדרייברים מותקנים, יש לי מספיק זיכרון - שום בעיה הנראית לעין בברכה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by SixKiller,

יש לי את המעבד הזה בסביבות השנה... עברו עליו 4 גופי קירור... או שיננוים במעבד.. כולם בלי אוברקלוק כמובן... הגוף קירור שבא עם המעבד... מנוחה : 47 מאמץ : 56 וולקנו 9 עם סמארטפאן שלו... מנוחה : 43 מאמץ : 52 וולקנו9 עם טורנדו 80ממ... מנוחה : 39-42 מאמץ : 48 וולקנו 9 עם מאורר מעאפן ג'נרי... מנוחה : 52-54 מאמץ : 65.. אני לא יודע איך היה לי את האומץ לעשות את הבדיקה הזאת בכלל.. בקיצור היום קיבלתי את הזלמן התותחן על הזה... וירד בכמות משמעותית... מנוחה : 37 מאמץ : 44... בקיצור.. אחלה גוף קירור.. אבל כבד מאוד... אני מאוד מרוצה.. רק חבל שהכרטיס מסך החדש שקניתי לפני חודש נשרף לי באמצע כל היום המשוגע הזה שעשיתי למחשב... Geforce 5700256mb שקניתי רק לפני חודש -חו…

15. Started by shacharoren,

אהלן, אני רואה שכולם פה מדברים על קירור מים כאילו הוא הפתרון האידיאלי. תגידו אין מן פטנט כזה של קירור שעובד כמו מזגן? כלומר עם מערכת גז סגורה? משהו שבאמת מייצר קור ולא נשען על אוויר! אני לא באמת מבין בעיניין אבל מעוניין לדעת. אני כרגע מקרר עם Thermalright Ultra-120 Extreme ומאוורר - scythe S flex כך שאני לא ממומחה גדול. דרך אגב, מהי התוכנה הטובה ביותר למעקב מקיף על טמפ' המחשב על כל מרכיביו? תודה. שחר.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by Esparco,

עשיתי OC ל 920 מ 2.8 ל 3.2 שלי עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 15 מעלות ובמאמץ 32 לפני ה OC הטמפרטורה במנוחה היתה יורדת ל 11 מעלות שזה ממש מצחיק ובמאמץ היא לא היתה עוברת את ה 26 לא נראה לי כל הקטע הזה של הטמפרטורה במנוחה אבל משום מה במאמץ היא ניראת לי הגיוני עדיין זה 65 נאנו מיטר אבל לא צריך להגזים אם למישהו יש את המעבד הזה או סתם מבין בזה אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by HWgeek,

אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  18. נתקלתי בכמה הודעות בפורומים ברשת שאומרים שיש בעיה לחבר את הBIG TYPHOON ללוח של ABIT NF7. מישהו שמע? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

התוכנה עבדה מצויין עד ששמתי לב בימים האחרונים שטפ' המעבד עלתה מעט במצב IDLE. ניסיתי את הכל(אני חושב..)הסרתי את הדרייברים של המעבד>התקנתי מחדש. הסרתי את CPU-Z(כי חשבתי שהוא לא מראה נכון) והתקנתי שוב. נכנסתי לאתרים וגם ל-AMD ולא מצאתי פתרון.ממש לא מבין מה קרה. האם יכול להיות שמשהו ב-OC שינה את זה?(למרות שזה עבד גם ב-OC).יש למישהו רעיון/פיתרון? CNQ=COOL' N' QUIET תודה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by Shape.,

אוקידוקי יש לי מחשב שדיי מספק אותי אבל כאשר קניתי אותו, רציתי לפתוח לי את האפשרות לעשות OC, והנה כמו שאתם רואים אני חושב שאני גם הולך לממש אותה. המערכת שלי היא : AMD A64 3000+ S939 Winchester - קירור סטוק. DFi LanParty ultra-D nfroce 4 ultra 512MBX2 Twinmos SpeedPremium BH5. כפי שאתם רואים לטעמי המערכת מתאימה ל-OC, מה גם שיש לי מארז מאורר עם 5 מאווררים של אנטק - 1080AMG+. בכל אופן אין לי ניסיון ממשי עם OC, בעבר עשיתי OC של 200MHZ ככה בלי להעלות מתחים אבל חוץ מזה כלום. הייתי רוצה לשאול איך לעשות את האוברקלוק ולקבל קצת מידע על כל מיני מושגים כמו "מחלקים" וכדומה... אגב, לידיעתכם הזיכרונות שלי אמנם טובים אבל לפי מה שאני יודע מתחממים מאוד מאוד מהר כאשר מעלים להם את המ…

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  21. Started by blue,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק כח לא רועש ? (שבא בלי מאוורר אלא רק עם צלעות קירור כדי להוציא את החום) אני לא יודע אם זה כבר הגיע לארץ ???

• 7 תגובות
    • 488 צפיות
  22. ההארדיסק שלי עד כה לא היה עולה למעלה מ34 מעלות עכשיו בימים החמים מאוד, הוא עולה ל39. שמתי עליו מאוורר של מעבד (70ממ) וזה הוריד לו ל33 מעלות ללא מאמץ. יש מאוורר מולו 120ממ שמכניס אוויר למארז. האם הטמפ האלו סבירות או לא.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  23. יש לי ווניס 3200+, ובזמן האחרון הוא די חם - 38 מעלות ב IDLE.... (מצד שני גם ב EVEREST רשום שהסל"ד של הביג טייפון הוא 700 וקצת.... יש מצב שהוא נדפק ?) בשביל לבדוק אם הביג טייפון נדפק או לא, אני מניח שאני אצטרך לפרק אותו לגמרי ואז אני אהיה בכל מקרה חייב משחה לפני שאני מחזיר אותו (נכון ?) אף פעם לא עשיתי כזה דבר האמת, ואני מחפש המלצות למשחה (מבעלי נסיון, שמרחו על ווניס והרגישו שיפור ניכר) ומדריך למריחה נכונה (אני יודע שיש כזה באתר, וראיתי אותו, אבל אולי יש אחד חדש יותר ? שמתאים למעבדים של היום ?) כמו כן, טיפים על מה בדיוק לבדוק בטייפון כשאני מוציא אותו תודה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by qpalzm,

פינקתי את הגשר הצפוני במשחת MX-1 וגם קימבנתי לו מאוורר 60mm, כל הכבלים מסודרים ומסולבים, אבל הלוח מסרב לרדת מתחת ל41 מעלות. רוב הזמן אפילו המעבד יותר קר ממנו למה?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by X-Style,

מעבד: AMD Athlon 2500+ XP לוח אם: Gigabyte GA-7N400-L צ'יפסט: nVIDIA nForce2 Ultra 400 זיכרון: GeIL 256 X 2 טמפ' במצב רגיל: 52C טמפ' במצב פעיל: 55C * הדברים האחרים שרציתי להגיד עליהם: כרטיס רשת: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC כרטיס רשת (2): 3Com EtherLink XL 10/100 PCI TX NIC - 3C905B-TX ספק כח: אנא ערף עכבר: Microsoft (רגיל, האופטי נדפק) הדברים שאני צריך כמו ששמתם לב, זאת לא טמפ' נורמלית למעבד כזה. אני יודע שכתבתי בעבר, אבל עזבתי את זה ועכשיו אני כותב שוב. יש לי רק מאוורר למעבד ומאוורר לספק כח. אני צריך מאווררים למארז וכו' והסבר איך אני אשים אותם. עכבר - אני צריך עכבר טוב (שלא יתקע) שיעבוד טוב למשחקים כמו CS ומשחקים שצריך להזיז את העכבר הר…

• 2 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.